sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kuoleman kentillä


Totta, tuo kaapumies kävi pariinkin otteesseen moikkaamassa yöllä ja kysymässä että eikö jo lähdetä? Sain ostettua aikaa kun ekalla kerralla hion sen viikatteen ja - tästä ei saa sitten puhua kun lupasin sille etten möläytä mitään – sidoin sen kengännauhat, rehveli kun oli kompuroinut pitkin yötä ja telonut ittensä aika helvetin huonoon kuntoon. Yö oli muutenkin kamala, en vetänyt OD:sseja vaikka siinä vielä myöhään hyviä vinkkejä tulikin monelta taholta. E siis yliannostusen ottamisen suhteen vaan noin niin kuin nukkumisen kannalta. Se oli joskus puoli kahden aikaan kun sain unta ja viideltä olikin sitten noustava oksentamaan. Samalla kiitin taas korkeimpia voimia siitä että olen mikä olen. Aamullahan kusettaa järjettömästi ja tällä kohtaa oli helpompi kun oksanreiän kohdalla olikin tappi. Osa teistä tietysti luuli että kiitin korkeimpia voimia näistä hallusinaatioista ja muista demoneista, puhumattakaan monista niistä monologeista joita käyn itseni kanssa tahi vihoviimeisimpänä itseni pieksemisestä johon aivoni toisinaan minua käskyttvät. Kyllä se kuulkaa hävettää alkaa leipoa itseensä turpaan niin pankin jonossa kun marketin kassalla. Jälkimmäisessä ei ole niin ahnetta porukkaa etteivätkö antaisi etuilla jonossa, varsinkin jos kohtaukseen liittyy arameankielistä tekstiä tai laulua.

No niin, klo viisi aamulla heräsin jumalattomaan pahoinvointiin (särkylääkkeitä mennyt ihan lääkärin ohjeen mukaan) ja sitä kautta sitten oksentamaan ja kuselle. Oksentamisen ja aamupesun jälkeen sänky houkutteli kutsuvasti, selkä kun oli tulessa sen pönttöä kohti kumartelun jälkeen mutten antanut periksi vaan painelin keittiöön. Lätkikselle vesienvaihto ja ruoka, tässä vaiheessa sufeet jo tippuivat ja sytytin aamun ensimmäisen nortin. Siinä poltellessani funtsin että kannattaako lähteä, kunnes tulin siihen tulokseen etten ole jätkä enkä mikään jos en saa itseäni tästä liikkeelle. Koiran kanssa aanulenkki, toinen ja kolmas kuppi kahvia ja menoksi. Lähtö tökki heti, syynä rankat sateet ja Ransun konehuone märkä joten ei virta oikein kulkenut. Voin kertoa että tässä vaiheessa vitutuksesta aiheutuva kehon huomattava lämmönnousu sulatti Ransun toisen sivulasin siten ettei se enää aukea. Wuhuu! Päivä alkoi mitä parhaimmin, enää ei puuttunut kuin hirven juokseminen Ransun nokkaan, en pitänyt hirvikolaria parkkipaikalla enää minään ihmeenä. Noin näin ei käynyt mutta taivas sentään oli puolellani, se antoi tulla vilvoittavaa vettä vähän saatanasti, ei nyt mitenkään paljon mutta sen verran että kerran jouduin saappaani tyhjentämään. Vihdoin sain Ransun käyntiin ja lähdin liikkeelle.

Olin edellis iltana käynyt taktiikkapalaverin itseni kanssa oikein ääneen (vaimo osoitti suosiotaan keittiöstä neuvottelujen edetessä) ja tullut siihen tulokseen että vähän ennen kuin pääsen työmaan pihaan, niin alan douppaamaan itseäni tunnottomaksi. Pelkästään perjantaina määrätyillä lääkkeillä ei toivottua olotilaa olisi saanut aikaiseksi joten mukana oli (ihan laillista, respalla) vanhaa varastoa. Eipä onnistunut tämäkään kuvio kun en päässyt lähellekään työmaata; hieman ennen ajomatkan puolta väliä oksensin Ransun lattiamatolle pelkkää nestettä, se oli välitön seuraus ajaessani monttuun ja Ransun jysähtäessä oikein kunnolla. Hetken aikaa kipu oli sitä luokkaa että epäilin löytäväni itseni lepikon puolelta auton ohjaamisen herpaannuttua tilanteen takia mutta tiellä pysyttiin. Auto parkkiin ja tungin sen lattiamaton jätesäkkiin sen päätyen auton perään. Parempi pestä kuin heittää tienvarteen, sisäinen viherpiiperoni käskytti ja tietysti asia näin onkin. Tästä kaksi kilometriä myöhemmin episodi toistui ja tällä kertaa oli sen verran lähellä tajunnan hämärtyminen että katsoin viisaammaksi antaa periksi, käännyin kotia kohti körötellen hitaasti, montut saivat riittää tälle päivälle. En tiedä mistä johtuu tämä saatananmoinen hikoilu ja vapina vaikken ole ottanut yhtään ylimääräistä enkä ole tehnyt mitään omia sekoituksia? Mutu – tuntumalla jos mennään, niin arvelen noiden kipujen johtuvan lihasten jäykkyydestä. Katsokaas kun silloin perjantaina kun minua piikitettiin ja sain sen respan jossa oli kipulääke(Tramal) ja lihasrelaksantiksi oli joku Norflex muistaakseni. Kuitenkin tätä lääkettä ei saanut oman paikkakunnan apteekista ei kahden naapurikunnankaan (tiedusteltiin) eikä kuntoni antanut myöten lähteä Sveitsiin hakemaan sitä perkeleen mömmöä suoraan tehtaalta. Tulee kuulemma vasta joskus viikolla 44, joku helvetin iso puute siitä kuulemma on kun eivät pidä suuria määriä varastossa, syynä ettei sitä mene suuria määriä?! No miten vitussa se voi olla kolmen pitäjän apteekeista loppu yhtäaikaa? Jumalauta, täälläpäin pyörii joku Norflex – jengi joka myy ko. Lääkettä Norjalaisille flexin omistajille – siinä selitys lääkkeen nimeen, sehän on selvä lyhennys. Perkeleen norjalaiset öljystä liukkaine koirineen.

No niin, näillä nyt mennään ja heti maanantaina menen lääkärin pakeille ja pyydän – eikun käsken sen vaihtamaan sen relaksantin, sille kun ei ole kuulemma mitään halpis – tai muutakaan versiota, olisinhan tietysti ottanut jo silloin perjantaina sellaisen jos mahdollista. Eli, taas yksi päivä paratiisissa; persettäni ja selkääni sekä osittain vasenta poskea koristavat tällä hetkellä Aurora – sohvan noin kuusikymmentä millisten jousien päiden kuvat, voi vittu sentään. Makuuhaavat ovat sitä luokkaa että lompakon ja norttitopan sytkineen kuljettaminen onnistuu näin munasillaankin, senkun tunkee tavaraa haavaan ja matka jatkuu. Tungin avaimeni napaani ja vietin eilenkin melko monta tuntia kun treenasin niiden ampumista suoraan lukkopesään pelkästään vatsalihaksia jännittämällä. Jollain kohtaa vaimo riisti avaimet kädestäni eikä minulla ole harmainta hajua missä ne tällä hetkellä ovat. Täytyy tänään koittaa vaikka jotain muuta, jos ammuskelisi kyniä sieraimistaan tai jotain.. en tiedä. Tämä nyt oli tälläinen lyhyehkö epikriisi, eiköhän tämä raivoisa olotila vielä saa jotain tännekin laittamaan päivän / illan aikana. Edellyttäen etten oksenna näppistä täyteen. Näistä vistoista tunnelmista huolimatta hyvää sunnuntaita teille rakkaat Luostarin asukkaat ja muut kulkijat ( < vittu minähän alan kuulostamaan Tarvajärveltä noiden toivotuksieni kanssa mutta suokaa se anteeksi, ihan sydämestänihän minä ;D )

15 kommenttia:

 1. Sekä Tramal että Norflex voivat aiheuttaa pahoinvointia. Tosin epäilen juurikin norjalaisia, siksi tyydyn Sirkkoihin (vaikkei niitä oikein päivisin viitsi vedellä). Mutta nyt voit toki vetää Tramalin kylkeen Sirkkojakin, jos olet kotosalla *usuttaa*...

  Muistaakseni itsellä Norflex sai aikaan huippausta ja epämääräisiä olotiloja kävellessä, joten poistin sen aika nopeasti valikoimista ja ilmosin myös lekurille, ettei käy.

  Muutoin varsin tapahtumarikasta näyttää olleen edes yrityksesi. Voinemme kaikki olla vain iloisia siitä, ettet päässyt perille! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja joo, ei siitä työnteosta olisi mitään tullut kun en pysty taivuttamaan kroppaani kunnolla, saati sitten nostamaan mitään. Se voi olla toi Tramal sitten joka aiheuttaa sen pahoivoinnin, ne tulee sellaisina hemmetinmoisina kohtauksina ja valun samalla ihan suoranaan hikeä. Ei hyvä. Ne Sirkat alkaa kyllä kohta houkuttamaan, maanantai aamuun on pitkä matka. ;)

  VastaaPoista
 3. Sirkat toimivat, se on taattua (siis relaksanttina enkä tiedä, mitä muuta ne muka tarjoaisivat Norflexin tilalle kuin sitä). Sitä voi huoletta ottaa, kunhan ei hillittömyyksiin asti. 2 x 1 4 mg on ollut kai sitä perussettiä. Tosin mulla on myös 6 mg:n retardeja ehtoota varten.

  Jotkut saa tosiaan Tramaleistakin huonon olon, minä en. Eli epäilen niitä Norskiin turskanperke(le)itä silti, koska se ei sopinut meikäläisellekään. Muistaakseni kerrankin oli pakko palata kotiin aamulla kesken työmatkan, kun alkoi heikottaa niin pahasti!

  Onko sulla Panacodeja kotona, niitähän toki sopii ottaa...

  VastaaPoista
 4. No ei ole, lekuri kyllä ehdotti Panacodeja joten taidanin kysäistä saisko niitä. Norflex:sia en ole ottanut kun en saanut sitä silloin perjantaina eli se on sitten Tramal joka tekee heikon olon. Tai sitten alkaa pään lisäksi lahoamaan ruuansulatuselismistö, mikä sinänäs kummalista koska olen yrittänyt suojata sitä esim. jäätymiseltä juomalla Lasolia.

  VastaaPoista
 5. Voi, onpas sulla ollut kehno olotila. Tramalista voi tulla joillekin tosi pahat sivuoireet. Hallusinaatioita ym. kivaa. En koskaan anna sitä potilaille ilman lääkärin määräystä toisin kuin Panacodia. Panacodin sivuvaikutuksista voit kysäistä Polgalta ;)

  VastaaPoista
 6. Panacodit ei vaan tee kivaa maksalle (se parasetamoli-osuus), että siksi se ei ole oikein kivamömelö. No, toisaalta ja toisaalta, riippuu tietty Tramalin vahvuudestakin. Itse en tykkää 50 mg kapseleista, koska gelatiinikapulat ei sovi mulle (50 mg:n liuotettavat tabletit maistuu paska-anikselle, mutta tehoavat paremmin). Tramalit retardina toimii hitaammin, mutta eivät ehkä ärsytä taas niin pahasti. Vaikea sanoa, nää lääkesiedettävyydet on välillä ihan henkimaailman (!) asioita :)

  Toivottavasti saat paremmat tropit!

  VastaaPoista
 7. ;D Tiedän ne Panacodin sivarit kyllä, olen jokusen kerran joutunut ottamaan em. mömmöä. Mutta sanopas miten Norflex voi olla lopussa joa hemmetin apteekista yhtä aikaa?

  VastaaPoista
 8. Tukku ei ole toimittanut? Mulle on käynyt samoin erään kipulääkkeen kanssa.

  VastaaPoista
 9. Saattaapi olla mahdollista koska ainakin kahden apteekin kohdalla oli sama toimituspäiväkin.

  VastaaPoista
 10. Eikä välttämättä tukusta(kaan): jouduin odottamaan pariakin mömelöä, koska tilauksia ei ollut tullut edes Suomeen asti! *prle* Nää ei siis ollut kotomaassa valmistettuja, vaikka niin äkkinäinen luulis... hämäävää joskus tämäkin! Hmph!

  Nyt reippaasti iltamömelöiden kimppuun. Ai niin, voisiko Apotti kertoa, missä se kimppu on? Aina siitä puhutaan, mutta kukaan ei tiedä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mistä sitä tietää niiden alkuperää..
   No nyt heitit pahan, kimppu on aina läsnä muttei koskaan paikalla - vähän niinkuin meikäläinen ;)

   Poista
 11. Mul on toi oleminen vähä kausittaista. Välillä meinaa maailma hukkua paskaan mun ympärillä, eikä haittaa yhtään. Toisinaan sit ahdistaa jo muutamat villakoirat nurkissa tai hirveessä kuosissa olevat kynnet niin pal,että asialle on pakko tehdä jotain HETI, eikä voi keskittyä mihinkään ennen sitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Sä olet Tsikku niin minuun tullut!" (Yhden äijän mielilause kun se oli samaa mieltä jostain): ;D

   Poista
 12. Norflex loppu jo alkukesästä koko Suomesta. Se on urheilijoitten paljon käyttämä relaksantti. Lontoon kisat, meinaan. Sirdalud on parempi, pyyä sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, kiitos tiedosta. Sain Sirdaludia eilen kun kävin uusimassa respan eli pyysin juurikin kirjoittamaan toista relaksanttia. Kiitos vielä infosta!

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...