lauantai 29. syyskuuta 2012

Lantussa viiraa vol.1


Se on sitten huomisiltana olohuoneen ikkunan pesu edessä, ollaan lätkäkorvan kanssa tuijoteltu nenä kiinni lasissa kaikkia niitä kolmea ihmistä jotka ovat tuota tietä pitkin menneet tämän päivän aikana. Jaa miten niin asun syrjässä? Tuota lukemaa näin viikonloppuna voisi pitää hämmästyttävän korkeana kun viikolla kello neljän ruuhkahuipuksi on mitattu viisi tyyppiä. Siinä oli todella kireä läheltä piti – tilanne kun ei oikein kukaan tiennyt kuka väistää ketä ja onko täällä oikeastikin muita ihmisiä? Hämmennystä riitti puolin ja toisin, kelkat ja rollaattorit melkein hipaisivat toisiaan ja vanhat pärekorit olivat kovilla väistöliikkeen taivuttaessa niitä. Luitte aivan oikein, kelkat. Täällä sekä kelkkaillaan että hiihdetään kesät talvet, mitäpä noita vehkeitä nyt muutamaksi kuukaudeksi sivuun laittamaan. Sama on talvivaatteiden kanssa, palsa paukkuu ja verkahousu soi, kyllä se sen kalvee mitä lämmittääkin. Saunat lämpiävät juhannuksena ja jouluna, silloin voidaan vaihtaa myös mullat ja oljet lattioihin, edellyttäen että talossa on lapio sillä niin kalliiseen investointiin ei moni torppa ole lähtenyt. Ehei, rakennekynnet ratisee ja ranteet laulaa jos kaivuuhommista on kyse. Vielä kun mennään kuukausi eteenpäin niin sitten ei näy ketään ennenkuin kesäkuun alussa jolloin ensimmäiset susien raatelemat alkavat pilkottaa sulavan hangen alta. Oi ihanuutta ja lisää lääkkeitä.

Välkyimmät saattoivatkin aavistaa että hieman vituttaa olla petipotilaana, ei siinä muuten mitään mutta tuo pää alkaa kajahtelemaan jo tässä vaiheessa iltaa siihen malliin että on pakko syödä toinenkin sukka, se näet tekee combon noiden lääkkeiden kanssa ja lyö värit päälle joksikin aikaa. Laskeskelin aamupäivän tippuvia sadepisaroita mutta ei sitäkään viitsinyt kovin kauan aikaa joten lopetin lukemaan 144987452. Silmät väsyy, tuossa sadepisara laskennassa kun täytyy määritelä silmillä noin neliömetrin ala ja sitten laskea joka pisara ennenkuin ne osuvat maahan. Vieläkin vilkkuu silmissä niin vitusti, joutui siinä meinaan kääntelemään okulääriä kerran jos toisenkin. Toinen juttu millä olen itseäni viihdyttänyt on korttipakan sekoittelu, näin kerran Uskomatonta mutta totta – ohjelmassa guben joka nielaisi pienen rubikinkuution ja naksautti sen mahassaan eri asentoon, tämän jälkeen onnistui vielä pullauttamaan sen takaisin suuhunsa. No minä perkele samaa korttipakalla kun ei rubikin kuutiota ollut. Korttipakkoja on nyt mennyt kahdeksan kitusista alas ja ainoa mitä olen saanut aikaiseksi on herttareetin paskantaminen, kai ne loputkin sieltä aikanaan tulee ja täytyy vaan muistaa katsoa onko yhtään suoraa osunut kohdalle, tai edes kahdet paritkin lohduttaisi kummasti.

E -bingoa yritin pelata Veikkauksen sivulla kun pelitilin saldo näytti olevan rapia euron eli olisin saanut yhden kupongin siinä halvemmassa bingossa. No eikö nekin saatanat ole menneet laittamaa koko bingon jonkun ponnahdusikkunan taakse eikä tämä pimeältä keskiajalta kotoisin oleva läppäri – tai sen asetukset – sallineet moista. No minä sitten säätämään asetuksia ja johan alkoi tulla ponnahdusikkunaa, sitä tuli yhtenä kyrpänä ja sain vasta vähän ennenkuin aloin kirjoittamaan tätä, klikkailtua ne ponnahdusikkunat vittuun tuosta näytöltä. Kolme tuntia hakkasin punaista ruksia ja etusormi lyheni yhden nivelen välin verran, helvetti soikoon. Jäi bingot pelaamatta mutta se ainokainen euro kyllä hävisi jonnekin, kai se meni nälkämaiden keräykseen tai jonnekin muuhun yhtä tarpeettomaan. E sillä eurolla meinaten riisipussia osteta eikä kaivoa tehdä, puhumattakaan siitä että Mongollawaenneken ämmän poika insinööriksi koulutetaan.

Ihan oikeesti kohta tapahtuu kauheita jos en pääse liikkeelle, jyrisee lopullisesti ja se oli sitten siinä. Olis mulla tuolla valehtelematta yksi muovikassillinen lääkkeitä mutta niitä on aivan turha vetää koska ne ei heiluta kuin hetkeen aikaa ja sitten perse laulaa monta viikkoa, maksan ja munuaisten vihellellessä tahtia tai mitä helvetin melodiaa se nyt sitten onkaan. TV:stä ei tulee mitään järkiperäisiä ohjelmanpätkiä mainosten välissä joten siitä ei saa hupia. Radion jos aukaiset niin heti siellä on joku ranteitaan aukomassa kun ämmä lähti hirviporukan mukaan ja vei vielä silitysraudankin mennessään. Kyllä se on niin että kun tästä tokenen niin ostan tarpeeksi ison pakastimen vastaisuuden varalle. Taas kun selkä menee niin ei muuta kuin jätkä jäihin siksi aikaa kun nivelet ja välilevyt asettuu, kyllä jämpti on näin. Toisten blogeja olen lukenut oman lukulistani päälle periaatteella ettei mitään jätetä välistä ja nyt tiedän enemmän kynsien hoidosta ja asustekokonaisuuksista enemmän kuin moni transsu. Hyvä niin, jos vaikka napsahtaa sen verran tuolla nupissa että sille tielle lähden ja mennä veuhtasen pikkumustat päristen kokonaisuuteen sopivan hamosen alla. Eikun ihan totta, tulkaa nyt joku päästämään mut näistä kärsimyksistä.
19 kommenttia:

 1. Vetäse muutama mummo (=Imovane tms.) niin herätessäsi oot taas ihan ehta. Tai pari pulloa kossua, niin oot ihan rikki, ettei muut kivut tunnu. Kai siellä sun kassissa jotain semmosta on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea noi Imovanet, niitä löytyy. Kossuun en aio sortua, lopetin juomisen viime vuoden kesäkuussa kun se kertakaikkiaan lähti lapasesta.

   Poista
 2. Pari Imovanea (Zopinox tms. on samaa kamaa) + 2 x 4 mg:n Sirdalud. Jo alkaa pää nuokkua ja näkyä muutakin kuin värejä, sen ainakin takaan :) Jollei siis noihin ihan mahdottomia toleja sattuisi olemaan.

  Jos taas haluat päästä kärsimyksistäsi, suosittelen I Hired A Contract Killeriä - sinun kävisi tod.näk. täsmälleen niin huonosti. Tai hyvin...

  VastaaPoista
 3. Zopinox:eja ja Sirdaludeja löytyy (siis oikeesti) mutta ei hemmatti auta nyt kyllä yltiöpäisyyksiin mennä kun huomenna on yritettävä uutta starttia.
  Jälkimmäinen suositus pitäisi kyllä varmaan paikkansa :)

  VastaaPoista
 4. No mulla normiannos ehtoolla ennen duunipäivää(kin) on 1.5 + 1 noita em. mömelöitä, joten se lienee aika turvallinen käypä hoito -suositus vielä!

  VastaaPoista
 5. Ahaa, no siinä tapauksessa taidankin mennä kassille. Kiitos suosituksesta :)

  VastaaPoista
 6. Siis kun otat 1.5 Zopia ja 1 Imovanen, mee pitkälles ja odota 20 min. Siis näähän ei sitten enää tehoa juurikaan, jos antaa sen tietyn "hetken" mennä ohi, jos on joskuskaan jkv näitä käyttänyt niin tiedät! :)

  Hyviä uneja siis ja btw, se on täysikuu - joten meikä kai valvoo sitten monta tuntia.

  VastaaPoista
 7. Juu, tiedän tuon maaagisen hetken mutta en ole menossa nukkumaan vaan aion valvoa kanssasi..;)
  Komea oli kuu, katselin äsken kun olin piharapulla tupakilla.
  Eli älkäämme vielä toivotelko hyvää yötä (tai voihan sitä varoiksi sanoa että hyvää yötä rakas Polga) sillä ilta on nuori..

  VastaaPoista
 8. Ei näytä heränneen vieläkään.... ei kai mennyt yliannostuksen puolelle....

  Vuotaakohan noi sivupalkin lehdet mun blogista kuin hiki vaihtareista kärsivästä kurpasta....?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Outsa rakas, ei yliannostusta enää tällä ikää. Sun blogissahan on terveet lehdet, nuo ovat niitä Luostarissa pyöriviä kuivia koppuroita. Tuolta sivun ylälaidan linkistä saa muuten ilotulitusta, vesisadetta, aaltoja ym. Kannattaa käydä katsomassa.
   Kiitos huolenpidosta.

   Poista
 9. Pitäsköhän lähteä antamaan naloksonia? Dear Peppone, oletko elävien kirjoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas Sirpa, kohta saat ruveta tienaamaan leipää Luostarin lääkärinä ja kertoa että mikä oikein mättää? Kiitos huolenpidosta myös sinulle.
   Ps. Ehkä se aiemmin mainitsemasi pirtu olisikin paras puudutuslääke?

   Poista
 10. Taitaa nukuttaa, jos vielä 22 jälkeen hääräili koneella ja sitten napsaisi piltsut. Ei tuolla annoksella kyllä övereitä saa, vaikka yrittäisi - sorry nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei saa. Mutta jos hän kivun sumentamin silmin luki: ota 20 Imovanea ja 20 x 4 mg Sirdaa ;)

   Poista
 11. Mä kyllä määräsin käypänä hoitona 1.5 Imovanea 7.5 mg ja 1 x 4 mg Sirdalud ja sitten petiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hengissä ollaan!
   Kiitos rakkaat huolenpidosta, oikein vanhan Apotin sydäntä lämmittää <3! Menen nyt toiselle koneelle (että voin olla makuuasennossa) ja suurinpiirtein kahden aikaan palaan meriselityksen kera ;D
   Ps. Rakastan teitä, oikeesti, vaikka ootte hulluja niin silti ootte niin kultaisia ;)

   Poista
  2. Vielä henkilökohtaiset kiitokseni sinulle rakas Abbedissani, kiitos huolenpidosta mutta tämän päivän jutusta voit lukea mikä meni vikaan.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...