tiistai 30. lokakuuta 2012

Jätkä nippusiteisiin - kissa leipoi turvamiehiä turpaan


Taas laitettiin jätkä nippusiteillä pakettiin, ei saa ihminen kulkea rauhassa edes täällä korvessa. Syy tähän oli jonkun korkeamman lääninherran, joka kunnallisvaalien jälkimainingeissa tuli seurueineen katsomaan meitä hulluja tänne korpikylään. Oli siinä taas osasyynsä meikäläisen paskalla tuurilla, mitäs lähdin iltakävelylle siihen aikaan. Niillä oli tossa vanhalla piruntorjuntapatteristolla eli seurakuntatalolla jotkut vaalien jälkikemut ja kai tää iso dirikka lakeijoineen oli kutsuttu sinne – tosin ei se niihin pippaloihin ehtinyt kun joutui teuromaan meikäläisen kanssa.

Katsokaas kun illalla alkoi puhallella lämpimät pasaatituulet vaikka lunta tuli vaakatasossa, kai ne on näitä lopunajan kelejä, mene ja tiedä. No minä ajattelin hyödyntää tilanteen ja pukeutua näihin kesän viimeisiin lämpimiin kesäkeleihin asianmukaisesti; hain varastosta köyttä, paksuudeltaan noin kolmisen senttiä ja tein siitä itselleni stringit. Aika ruman näköisethän niistä tuli, täytyy myöntää mutta kun ei ole noita kädentaitoja eikä tuo kroppakaan ihan normaali ole. Takapuoli suht ok, sillä kuten olette usemmastakin postauksesta voineet lukea, tuota mun persettä voi leipoa kuin taikinaa, joten sen hamppuköyden saaminen sinne ns. pitkään vakoon ei ollut mikään ongelma vaan sehän solahti sinne aika helposti. Pukamia tosin joutui painelemaan peukalolla sisään etteivät olisi hiertäneet maantiellä teputtaessa. Etupuoli olikin sitten eri juttu; vartta kun ei ole nimeksään mutta vitjoissa löytyy, niin niiden asetteluun menikin sitten jo enemmän aikaa. Lopulta päädyin sellaiseen ratkaisuun että pyöritin niitä sen etupuolen narun (tai köyden) ympäri jokusia kierroksia, saaden ne näin asettumaan sen köyden molemmin puolin. Tiedänhän minä että pääsiäiseen on pitkä matka mutta kesäinen keli innosti minua ja niinpä päätin meikata ne. Tai tein niistä silmät – mustat sellaiset ja aavistus punertavaa luomiin. Ripset olivat aika haasteelliset vedeltävät eukon mascara harjalla, ne kun on tuolla alakerrassa luonnostaan niin jumalattoman kiharat. Tuli muuten kallis meikkaus kulmien rajauksineen ym. hienouksineen sillä eukko kun yllätti minut niin lähti kaikki (myös ne jota en ollut käyttänyt) roskiin, luonnollisesti helvetillisen huudon saattelemana. Joudun ostamaan hänelle uudet meikit, koko helvetin arsenaalin. Eipä väliä, lisäsilmät mulkoivat maailmaa perin kiinnostuneen näköisenä, sen ruttuisen varren pilkistäessä niiden yläpuolelta kuin kuiviin niistetty nenä.

Päähän vielä sellaiset Elton John – malliset, aivan helvetin isot ja siniset homolasit, jalkoihin lenkkarit ja olin valmis ladulle. Iloisella mielellä kuljeskelin kylän raittia, sivuutin erään talon jonka vakiokalustoon kuuluu kolme kattia ja eikö niistä yksi hypännytkin päähäni kiinni, nuoleskelemaan niitä jokusia ryynin palasia mitä Braveheart – operaatiosta oli jäänyt jäljelle (Sain muuten sen tatina/väriseoksen lähtemään aika perkeleen hyvin etikka – hiekkaseoksella, ihan vaan Luostarin sadististen naisten liittoumalle tiedoksi – saunotaan kun ehditään). Annoin kissan keikkua päässäni, se kun olin niin lujaakin kiinni kynsillään päänahassani. Niinpä me sitten katin kanssa nautimme kesäisestä lumisateesta ja saavuimme kylän keskustaan. Pitkällä suoralla, joka ohittaa ne vähäiset liikerakennukset joita kylällämme on, rupesi polvia kutittamaan aivan saatanasti ja minun oli pakko laskeutua polvilleni ja jatkoin matkaani hiihtelemällä, sen verran kovettuneet lumpiot etteivät ne olleet moksiskaan aiemmin päivällä levitetystä sorasta ja suolasta. Siinä kyläkaupan pihalla näytti olevan jonkinlainen tilaisuus, pitkä rivi mustia autoja ja pirusti väkeä, aina kylän silmäätekevistä läänin ukkoihin asti, pääpuhujana sellainen läski livekala joka valehteli minkä kerkesi. Aiheena oli meidä korpikylämme kehittäminen (joka muuten on aidattu, ihan ulkopuolisten suojelemisen takia). Olin pysähtynyt tien toiselle puolelle koska huomasin maahan jäätyneen viisisenttisen ja yritin sulattaa sitä kielellä irti tiestä, rahaa se on kuulkaa viisisenttinenkin. No, luonteeni on mikä on ja minun oli pakko nostaa pääni ja kysyä suurella äänellä (eli karjuin niin perkeleesti) että mitähän uudistuksia lääninviskaali on ajatellut tehdä, vaihdetaanko natolanka aidan päälle vai nostetaanko aidassa kulkevan sähkövirran määrää?

Tuli hetken hiljaisuus mutta tutun, jo vuosikausia kestäneen valehtelun ja paskanpuhumisen tuoman rutiinin johdosta viskaali kailotti kovalla äänellä: ”Voi noita lapsia, kaikkia ne keksivätkin.” (Nyt täytyy muistaa että olin kontillani – tai oikeastaan perse pitkällä kun olin keskittynyt kysymykseni jälkeen taas sen viisisenttisen sulatus töihin. Lisäksi lunta tuli aivan helvetisti, joten selkäpuoleni oli varmastikin täysin valkoinen). Yht'äkkiä näin silmäkulmastani lukuisia, mustia lakeerikenkiä ympärilläni ja viereeni pudotetiin Kettukarkki pussi, heitettiin jumaliste kuin koiralle ja taas kuului livekalan mairitteleva ääni: ”Kas tässä lapseni, siinä sinulle makeisia ettei sinun tarvitse sitä likaista lunta nuolla. Se on varmasti kurjaa kun vanhemmat ovat köyhiä”. (Hyväksyvää muminaa ympärillä ja käsien läpinää aplodien muodossa).

Voi vittu mutta sitten alkoi tapahtua; Suoristin yläkroppani, ravistelin lumet jolloin päässäni edelleen kököttävä ja nyt sähisevä kissa paljastui. Samalla käänsin Eltonin homolasit kohden livekalaa ja kehotin reippaalla äänellä livekalaa tunkemaan Kettukarkkinsa perseeseen, varsinkin kun tässä ei mitään köyhiä lapsia olla vaikka viisisenttistä kielellä tienpinnasta sulatetaankin. Pyyhkäisin vielä lumet stringeistäni ja napautin etusormella isommat kinokset alakerran silmien päältä jotta nekin pääsisivät katsomaan että mikä tässä nyt on oikein meininki. Ei saatana, nyt tuli sellainen tilanne ettei läänin livekalan suusta kuulunut mitään. Ensin hän katsoi minua (olin kuuri vetelemässä skrapalla toista linssiä jäästä puhtaaksi, se oli helpompi tehdä kun lasit keikkuvat nokalla), sitten ruttuista kroppaani ja viimein alakerran stringejä ja niitä hypnoottisia silmiä, joiden meikit eivät mainonnasta huolimatta kestäneetkään kosteutta vaan olivat alkaneet hieman valua. Nyt ne näyttivät lähinnä viikonlopun lähiökapakassa postanneen, munan puutteessa olevan ja alkoholiin taipuvaisen ramoonan silmiltä. Läänin livekala ähkäisi ja hänen polvensa notkahtivat. Enempää ei tarvittu; kaksi turvamiestä otti livekalasta kiinni ettei tämä olisi rojahtanut katuun ja kaksi hyökkäsi minun kimppuuni. Taistelu oli melkoinen, kissa perkele oli jäätynyt kolmesta tassustaan lanttuuni kiinni mutta sillä yhdellä vapaalla se jakeli viiltoja molempien kimppuun käyneiden puhelinkoppien kasvoihin. Sähinä oli aivan helvetillinen, siinä sähisi sekä kissa että minä.
Oma sähinäni johtui siitä että olin viimein saanut sen viisisenttisen irti - se oli etuhampaitteni välissä – enkä hennonnut luopua siitä koska oli ollut todella vitunmoinen urakka sulattaa irti se siitä tiestä. Mahdoton taistelu, se yksi kusipäinen turvamies yritti lyödä päässäni keikkuvaa kissaa mutta tämäpä kosti; se tarttui äijän korvanappiin, kelasi pienen partin johtoa paidan kauluksesta ja rääkäisi siihen sellaisella volyymilla että näin muiden turvamiesten korvista veren valuvan solkenaan. Se niistä hienoista, toimintaleffoista kopioiduista kommunikaatiovälineistä. Hetki siinä vielä ähellettiin ja tasitelu päättyi tappiooni kahdesta syystä; katti onnistui irtautumaan ja lähti jolkottelemaan kotia kohtia uuden lelunsa kanssa (ristinkin sen CIA – katiksi koska sillä oli nyt oma korvanappi piuhoineen kaikkineen) ja välittömästi tämän jälkeen toinen niistä turvamiehistä sai kunnon otteen stringieni takanarusta. Veti sen verran voimallisesti että alakerran silmät muljahtivat katselemaan tuleeko oikealta tai vasemmalta ketään – tuska oli tietysti elämää suurempi. Lopuksi löysin itseni nippusiteissä poliisiauton kyydissä ja myöhemmin putkasta.

Lopuksi: pääsin vasta äsken kotiin, ei ne kuulkaa ota noi ihmiset kyytiin jos liftaa stringit jalassa ja rikki menneet homolasit päässä – ihan vaan tiedoksi teille jotka suunnittelette jo nyt ensi kesän festareita. Tuli siis tehtyä kunnon aamulenkki (45 km) ja jos sitä nyt sitten joisi kahvia ja alkaisi virittelemään orjankaapua niskaan kun on taas tuonne maakuntaan lähdettävä. Niin, tässä on muuten ehkäpä se painavin syy miksi kierrän kaikki äänestypaikat kaukaa, ei niissä tule kuin mustelmille ja päätyy helvetin kauaksi putkaan josta on vielä käveltäväkin kotiin. Että semmosta mutta eipä mitään, oikein hemmetin hyvää tiistaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


58 kommenttia:

 1. Kiltti kisuli, Polka-täti tykkää <3

  Hehheheh, livekala... totta veessä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, kyllä elikot keturit tunnistaa, hittolainen sentään!

   Poista
 2. Onneksi ei ollut mikään nössö kesymirri vaan ihan villi puumansukuinen elukka :D
  Ja mikä tärkeintä, saitko sen viisisenttisen säilymään vai nielitkö sen taiston tiimellyksessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, en ehtinyt lukea tänne asti, kun pohdin samaa kysymystä.

   Poista
  2. Kyllä rakas Hirnakka, katti on kunnon tappaja (lukuisia myyriä teilanneena) ja mitä viisisenttiseen tulee, niin nielaisin sen ja nyt odotan että luonto tekee tehtävänsä. Älä pelkää, en aio nuolla sitä puhtaaksi ;D

   Poista
 3. Miten kävi kisun? Entä viisisenttinen, nielaisitko sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitto kun en huomannut tätä sun kommenttia, eli viisisenttisen kohtalo selviää tuosta yläpuolelta ja viimeisien saamieni tietojen mukaan katti istuu nykyään jonkun kunnanviskaalin työpöydän kulmalla, nappi korvassa ja kynnet tanassa ;D

   Poista
  2. Hyvä kisu!

   Kolikon kohtalosta tuli mieleeni vekjeni kertomus töistään. Päivitteli vain, että onneksi hänelle ei osunut nakki kun piti mennä vahtimaan huumekuriiria sairaalaan.. :P Eli työkaverit pääsivät hämmentämään sontaa.

   Poista
  3. Niin se oli taannoin linnassakin pampuilla; kaikki huumeiden käytöstä tuomionsa saaneet joutuivat aina lomilta tullessaan ja joskus muutenkin kontrollipaskalle eli paskoivat sihtiin jota pamput sitten hivakan löytymisen toivossa tonkivat. Yäh, kyllä ihmiset ovat sitten typeriä. (minä mukaanlukien, enhän muuten olisi sinne joutunutkaan. Sanon nyt selvennykseksi ja epäilyjen tahi väärien harhaluulojen poistamiseksi olleeni siellä väkivaltaisen teon takia. Minulla kun on sellainen oikeustaju ettei minun pesuettani eli vaimoa ja koiraa tule kukaan mulkku häiriköimään, tässä tapauksessa järkipuhe ei tehonnut vaan häiriköinti jatkui joten päätin poistaa jätkän maailmankartalta kun poliisit eivät tehneet mitään asian eteen. En onnistunut mutta tapon yrityksestä tuli 4v 2kk. No niin, nyt se kuuluisa kysymys; ollaanko vielä kavereita - ymmärrän kyllä jos et halua, tai kukaan muukaan. En todellakaan ole muutoin väkivaltainen mutta perheeseen ei perkele kosketa, se on jämpti näin. Naisien, lapsien ja elukoiden täytyy saada olla ja kulkea rauhassa - tapelkoot äijät sitten vaikka verissä päin mutta muita ei siihen sotketa. Anteeksi tämä purkaukseni mutta haluan olla rehellinen, tekoni ei suinkaan ole ylpeilyn aihe mutta en sitä kadukaan. Nyt voi pesue olla rauhassa kun tietävät mitä siitä seuraa. Niin, skeptikoille tiedoksi ettei eukko provosoinut tai antanut aihetta vaan kyllä se oli ihan tämän kusipään omia aivoituksia.

   Poista
  4. Tuntien tämän maan oikeuslaitosta voinen sanoa, että kyllä hyvin teit. Ihmeen pitkän tuomion sait kuitenkin, olisi ehkä kannattanut koettaa raiskata se jollain anustapilla niin olis tullut pienmepi kakku.

   Poista
  5. No niin, hyvä että välit säilyvät. Toiset ovat nimittäin aika kärkkäitä tuomitsemaan, faktoja tuntematta. Raiskauksessa olisi täytynyt käyttää rautakankea siten, että molemmat päät olisivat jääneet näkyviin.

   Poista
  6. Arvostan rehellisyyttäsi. <3

   Ja tappajakatille kunnon rapsutukset :)

   Poista
  7. Peppone, siitä olis saattanut tullakin sit isompi lasku. Hyvä näin siis :)

   Poista
  8. Kiitos kiitos, huomasin nämä teidän kommentit vasta nyt - anteeksi paljon! Tappakatti saa rapsutukset kunhan taas näen sen ja Puskis, siitä Vlad Tepesin tekniikalla tehdystä toimenpiteestä olisi tullut isompi lasku = 12 v.

   Poista
 4. Suomen piti olla vapaa maa, saa elää jne... pukeutua miten haluaa, kunhan ei aatamin asussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä Outsa pitäisi mutta näin ei ole, erilaisuudesta rangaistaan- perin kovakätisesti ;)

   Poista
 5. Onneksi luen näitä kotona omassa yksinäisyydessäni. Pikkasen tuosta ohi menevältä koirien kus.. eikun pissatuspolulta saattaa näkyä tähän työhuoneeseeni, mutta ei sen väliä. Saan hihitellä rauhassa. Onko kissa kunnossa?

  Niin, eilen oli kaupassa jo livekalaa myynnissä, se on joulu kohta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katti on kunnossa ja hyvissä ruuissa (niitä kunnan etuisuuksia), se taitaa muuten olla tuo livekala niitä harvoja ruokia mitä ei tule ahmittua. Syön kyllä jos on tarjolla (niin minut on opetettu - ruokaa ei pidä väheksyä) mutta en suuremmin mätä lautaselle vaan tyydyn vähään.

   Poista
  2. No ei se tosiaankaan ole sitä suurinta herkkua vaikka kaikenmaailman muita juttuja sitä onkin tuosta kurkusta alas mennyt.;)

   Poista
  3. Oho. Mun mies olisi ihan väkisin halunnut sitä livekalaa jo eilen! Sain estettyä, kun totesin, että syödään vasta pikkujouluna ekan kerran. Itsekin kyllä pidän siitä, mutta jotain rajaa;)

   Poista
  4. Äitini innostuksesta johtuen olen joutunut lipeäkalaa syömään iahn riittävästi tässä elämässä. Sen voittaa vain tilliliha ruoaksikelpaamattomuudessa.

   Poista
  5. R, makuasioista ei voi kiistellä. Voin sanoa olevani kaikkiruokainen koska mut on kakarana siihen kasvatettu mutta joidenkin kohdalla tyydyn todella vähään, niin kuin aiemmin amainitsin.

   Puskis darling, lipeäkalan kaihtamisen ymmärrän mutta tillilihahan (< helvetti mikä sana,hahan) on hyvää!

   Poista
 6. Meillä järjestettiin vaalivalvojaiset PALOKUNNAN KERHOHUONEESSA.
  Siitäköhän johtui hivenen vaisu ja sammunut tunnelma? ;)
  4 vuoden päästä ehdotan seurakuntataloa minäkin.
  Siellä on AINA muutenkin hyvä fiilis :D

  Minäkin sulattaisin jäästä viissenttisen, vaikka sanovat, että pudonneen paltoon-napin kannattaa ennemmin kyykkyä maasta talteen nostamaan kuin alle kaheneuron kolikon.
  Mitähän tuo paltoonnappi on oikein "suomeksi"?
  Se tarkoittaa jolatapauksessa takkia tuo palttoo. Palttoo on murretta. Murre on tarttunut puheeseeni ja kirjoitukseeni, kun olen ollut 46 vuotta murrekielikylvyssä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seurakuntataloilla on aina hyvä tunnelma, oli sitten kyse monttubileistä tai häistä. Niin kuin sanoit, se sammunut tunnelma voi hyvinkin johtua noista palokunnan tiloista, fiksusti oivallettu ;D
   Kyllä se vaan on niin, että pienistä puroista kasvaa se iso virta - olkoonkin että tänä päivänä ei paljon noilla senteillä ole virkaa tuolla kaupan kassalla, niin valitettavaa kuin se onkin.
   Murteet ovat hienoja, niistä jää aina joku sana omaan käyttöön vaikkei jotain murretta muuten puhuisi tai käyttäisikään.

   Poista
  2. Palttoonnapeista Äiteen on opettanut, että AINA napit maksaa ostettuna (siis uusina, nappikaupasta) aivan hemmetikseen. Tämä ON totta, koska ostin takkiini kerran yhden napin ja se maksoi 1.9jotakin euroa!!! Siksi kannattaa noukkia nappikin maasta - se takin nappi varsinkin, koska isot komeet takin napit on aina vaan kalliimpia :) *seli-seli-seli*....

   Poista
  3. No hitto sinäkin jäit tähän väliin jotenkin. Niin, se on ihme juttu että miksi kaikki pieni maksaa niin perkeleesti; esim lista metrin 12 mm x 42 mm hinnalla saa reilut metriä 2"x4" lankkua! Haloo...

   Poista
 7. Vai että nippusiteissä, hahha. Eik käsiraudoissa riitä säädöt :DDD Hyvä kissa!!! Valesilmistä ei sitten näyttänyt olevan komean fasaadin lisäksi mitään hyötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin nykyään enää rautoja käyttävät, nippusiteet ovat nopeammat ja helpommat. Kaiken lisäksi ne saa vittumaisen tiukalle. Tämä ei nyt kuitenkaan sitä tarkoita että minua jatkuvasti jossain kahleissa kuskattaisiin, otanta on useammalta vuodelta :D
   Joo, ei auttanut fantasiameikit Seve Ballesteroksissa, kissasta nyt olikin aika paljon hyötyä. ;)

   Poista
 8. Jostain hiipii aistielimeen hapansilakan käry, ruåtsalaisten vaalivalvojaiset taisivat venähtää. Tai sitten se on aistiharha myötätunnosta koettelemuksiasi kohtaan. Lipeäkala on toinen jota yhden maistamisen perusteella en enää lautaselleni ota. Kaikkeen sitä pikkuhutikassa ruotsinlaivalla sekaantuukin :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet Hirnakka aivan oikeassa, kaikkeen ei pidä enää jatkossa sekaantua vaikka joskus on tullut kokeiltuakin. En tiedä mutta uskoisin että monet ostavat sitä lipeäkalaa ihan vaan näön vuoksi, syömättä juuri lainkaan. Onhan se niin fiiniä noudattaa perinteitä. Toki on niitäkin, jotka oikeasti tykkäävät ja se heille suotakoon.

   Poista
 9. Ei sillä, että kiveksesi olisivat jotenkin rumat, mutta eiköhän ne herran meikkitaidoilla kannata sielä kaapissa niinsanotusti pitää, herkkiä nuo ihmiset erilaisuudelle... ;) Jos joku sinua vielä kiusaa, voit sanoa, että etelä-suomessa on helvetin hullu emakko, jota ei kannata suututtaa tuollaisilla tempauksilla, ties vaikka tulee sinne sinua puolustamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä vanhat Apotin silmäni näkevätkään! Karmihan se siinä. Olet oikeassa, kivekseni ovat kenties maailman kauneimmat jos kriteeriksi otetaan saatanallinen ruttuisuus mutta mistäs sinä likka mun meikkaustaitoni tiedät? ;D no onhan se ihan perseestä - joku meikkitaiteilija olisi voinut saada niistä jopa sykähdyttävät. Ihmiset tietävät sinun olemassaolostasi, olen printannut kuvasi ja koska kaverillani on silkkipaino, on minulla lukuisia paitoja varustettuna sinun kuvallasi sekä tekstillä; "Mä olen ton kaveri". Kuvan ja kuvatekstin nähtyään (varsinkin tuon moottorisahan) he vaihtavat puolta. Eli kyllä sinä rakas olet maailmalla tunnettu :D

   Poista
  2. Hätkähdyttävää, siis se, ettei teillä ole vielä ulkonaliikkumiskieltoa ja tarkoitan tietenkin niiden paitojen takia, en kiveksiesi saatika meikkaustaitojesi.
   Ja jostakin syystä muistelen sinun ennenkin meikkailleen, eikä siitäkään tainnut tulla mitään hyvää! Tai siis, taisi olla se kerta, kun heräsit kauniina, KAUNIINA naisena!
   Ja voi muru, kyllä Karmi on elossa, ja tämän ylimalkaisen pilkunkäytön lisäksi luen sinua edelleen ahkerasti <3

   Poista
  3. Ai niin, en muistanut koko tapausta joten oikeassahan sinä olet. Se on hyvä että olet elossa ja onneksi muistit k - kirjaimen käytön tuossa pilkunkäytön - sanassa, tupla ällä olisi saanut minut hämilleen ;D

   Poista
 10. Sen verran pitää kommata lisää, että nipparit on käteviä muutenkin joka lähtöön: jesari ja nipparit ne naisen(kin) tiellä pitävät, monessa tilanteessa ja niitä meillä on aina jömmassa. Kuten myös viinaa, suklaata ja mömelöitä (sisältää erilaiset älvänät...).

  Lusimisesta yks hailee, tutuista yks sun toinen on joko ollut siellä tai sitten ei. Joko syystä tahi sitten ei. Suvustakin on ja sitten ei. Että näin. Minä en... ainakaan vielä :o Syitä on monia ja yllättäen ne yleensä perustuvat lakiin ja sen noudattamattomuuteen. Mutta no, kai sinä tiedät, että oikeuden jumalatar ON sokea ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesitkö, Polga, et jeesusteipillä voi tehdä myös pikarintojenkohotuksen. Kätevää näin pikkujouluaikaan, kun on avonaiset kaula-aukot. Luin tän just jostain, en kyllä Niksi-Pirkasta. Siinä muistutettiin ne ottamaan ajoissa pois, jos eksyy vieraan kullan luo yöksi. Ettei raukka säikähdä.

   Poista
  2. Niin siis tämä nyt ns. huulilla oleva kinesioteippaushan on ihan vaan nykyaikaan sävelletty versio vanhasta kunnon jesariteippauksesta. Jesarilla tekee sämpylöistäkin sääret ja kohottaa yhtä sun toista roikahtanutta kohtaa.

   Poista
  3. Polgseni, tiedän että sinä olet nainen joka ei jätä mitään sattuman varaan ja näin ollen sinulla on asianmukaiset varastot kaikkea, nippusiteet mukaan lukien. Totta, oikeuden jumalatar on sokea, ellei peräti umpisokea! ;)


   Ja kas kas, Sirpahan se siellä puhuu asiaa. Voi että minä rakastan tuota naista, hän se vie keskustelut juuri siihen suuntaan mitä Luostarin naisilta odotetaankin, oikein Apotin sydäntä lämmittää ;D Koskas muuten pidetään Luostarin pikkujoulut?

   Niinpä niin Hirnakka, mulla on itseasiassa koko alaselkä täynnä kinesioteippausta ja voin sanoa että kyllä siinä oikeasti on taikaa, oikein laitettuna sillä on sangen tehokas vaikutus ehkäistä väärien liikeratojen tekeminen. Kaiketi jesari ajaisi saman asian mutta on v-mäisempi irroittaa. Noista muista roikahtaneista kohdista sen verran ,että pitäisiköhän jesaria kokeilla Seve Ballesterokseihin? ;)

   Poista
  4. Pikkujouluista piti minunkin kysymäni. Sinähän se pääjehu olet, anteeksi, Apotti eli sinä päätät. Mutta ei sitten persheitä olalle. Eiköhän se ole sinulla jo kärsinyt tarpeeksi.;)
   Miesten roikkuviin on olemassa ihan oikeat kannattimet. Kertoisin lisää, mutta ukko huutaa jo saunaan. Ettei mene kallista sähköä hukkaan....palataan

   Poista
  5. Hep hep hep, vaikka tämä syntinen onkin jälleen ollut karkuteillä, olen aina palannut apotin syliin, joten minullekin kutsu pikkujouluihin! Onhan meitä jo aikamoinen haarem.... joukkio....

   Poista
  6. Sitä täytyy oikein miettiä; ainakin kaksi seuraavaa viikkoa tulevat olemaan pern hektisiä tuolla työrintamalla eli tilannekatsaus sen jälkeen. Ei perseitä olalle - en minä ainakaan koska olen lopettanut koko juopottelun. Muut toki voivat vetää niin paljon kuin sielu sietää.


   Karmi rakas, sinä syntinen lapseni - tottakai sinä pääset pikkujouluihin sillä sinähän olet Luostarin väkeä. Niin, sehän tässä hirvittääkin kun teitä on hm....aikamoinen...hmmm...joukko. ;)

   Poista
 11. Viissenttisistä tuli mieleen. Kun siivosin vielä ja kohteena oli koulu, niin voi juma että niitä pieniä punertavia kolikoita lojui joka paikassa. Niin helvetin paljon ne pennut niitä lykkivät menemään, että en enää ehtinyt joka kolikkoa nostamaan, vaan lapoin joskus rikkalapiolla roskiin siinä missä muunkin lattialta löytyvän sälän. Tiedä vaikka olisin miljonääri nyt, jos olisin kyykkinyt ne kaikki ylös... Rahaa oli siis kuin roskaa.

  Nippusiteet tissien alle? Mielenkiintoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä Ninka, ne pienet purot. Ajatteleppa kuitenkin, jos nyt olisit sikarikas ämmä, et lukisi tätäkään sairasta blogia etkä olisi tutustunut näihin erik..*köh* elämää nähneisiin ja kaiken kokeneisiin, herttaisiin, kauniisiin ja mukaviin ja suloisiin kommentoijiin - sinähän luonnollisesti edustat kaikkia em. määreitä.
   Älä hyvänen aika rupea niitä kauniita, nuoria rintojasi millään nippusiteillä riipomaan mihinkään suuntaan. Anna niiden olla villeinä ja vapaina niinkuin daisareiden kuuluukin. Paitsi tietysti jos olet tykästynyt SM - touhuihin niin sitten vaikka teräsvaijeria, kumipäällysteistä tietenkin.

   Poista
  2. Niinpä, näin on näreet. Jos olisin miljonääri, miettisin jo varmaan radikaalimpia ratkaisuja kuin nippusiteitä. Tosin ne nipparit kyllä kuulostavat vähintään kivuliailta ja työläiltä pukeakin. Ihan hyvä olla köyhä, ei tule tehtyä niin paljon (?) hulluja asioita!

   Tänään hokasin jopa kirppiksellä ilman rahaa (tai no pari kolikkoa oli mukana) kierreltyäni, miten sairaan kallista kaikki on ja että tuonhan saattaisi hairahtua ostamaankin jos olisi millä ostaa. Käytetyistä, kumiosiltaan tummuneista tennareista 10 €? Nyppääntynyt paita 14 €? Syököön sukkaa se joka hinnoitteli.

   Poista
  3. Totta turiset ja hyvä että olet samaa mieltä nippareista. Se on köyhyyden kanssa sellainen juttu että köyhä kun juhlii niin silloin taivaatkin soi!
   Ei kirpparit enää mitään kirppareita ole. Siellähän ryöstetään ihmisiä myymällä paskaa tavaraa jumalattomaan hintaan.

   Poista
 12. Teippauksista - muistakaahan näin pikkujouluaikaan, että jos on sen verran paljastava vaate, ett nännit näkyy, mutt ei sais näkyä tai ainaskaan jöpöttää: tämä auttaa myös siihen :) Vain pala teippiä ja niin on sileet silikonit, että... tosin tarkoituksenahan v o i olla nimenomaan se näkyminen niin että...

  Ninsku: Jesaria!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polgaseni, saat ruveta miettimään että perustetaanko Luostariin jokin Punaisten lyhtyjen kammio, kirjautumalla ja salasanalla pääsisi tutustumaan mitä kaikkea ihmiskeholla voi tehdä ja mitä sille voi tehdä.
   Sitten korjaus: NÄNNIT NÄKYVIIN! Jos ne olisi tarkoitettu jemmassa oleviksi, ei ne koskaan jöpöttäisi eivätkä miehet ajelisi järkyttäviä peltikolareita niitä tuijottaessaan. En ymmärrä miksi niinkin kauniit asiat täytyy peittää - se on taas jonkun perkeleen siveyden sipulin keksintöä. Luostarissa ollaan ainakin nännit pystyssä, parhaimpina aikoina jopa ilman rihman kiertämää. Hittolainen, tässähän alkaa pan....nukahvia mieli tehdä ;D

   Poista
  2. Aijai, jesaria. Sehän tarttuu karvoihin, eikö? Joka toinen aamu joudun haravoimaan pois siltä alueelta karmeat kauluksesta ulos puskevat kiharat. Sitä jesaritoppausta/-kohotusta poistaessa saattaisi vielä lähteä koko etuvarustus irti juurineen, vähän kuin mustapäät tarttuu siihen finnilaastariin jota kaupassa myydään (skaala on sama, kai siis kohtalokin?)

   Poista
  3. No eipäs nyt anneta harhaan johtavaa tietoa. Laaja vakoiluverkostoni on ottanut selvää teikäläisestä ja nuo antamasi tiedot eivät ollenkaan pidä paikkaansa....katsos Isoveli valvoo... ;)

   Poista
  4. No huh, eläs nyt, puhkee vielä skitsot päälle kun tommosia puhut! Tai sitten oot vissiin niitä hakkereita, jotka saavat toisen koneen webbikameran hallintaansa ja näkevät sitten kaikkea mitä toiset eivät toivo toisten näkevän? Onneks en hypi ikinä nakkena koneen edessä! (Vai hypinkö.............)

   Poista
  5. Sori, huomasin tämän nyt vasta. Juu, ei se ole ollenkaan saada toisen konetta haltuunsa. Aamuisin naurattaa kaikista eniten kun en tiedä oletko saanut jonkun kohtauksen vai jumppaatko, joka tapuksessa pyörität sitä peppuasi aika saatanan vauhdikkaasti :D

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Oleppas hyvä, niissä on sulle paimentamista kunhan muutama vuosi mennään eteenpäin :D

   Poista
 14. Näin abbedissana oto. huomautan, että keskustelun muuntuessa tämän sävyiseksi, katson jopa velvollisuudekseni kohta vetäytyä tänne:

  http://www.undiscoveredscotland.co.uk/iona/ionanunnery/index.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan taas komea ja historiallinen paikka, vaikka ajan hammas olikin syönyt sitä. Noiden mestojen historiaan pitäisi syventyä oikein antaumuksella, varmasti löytyisi monia mielenkiintoisia juttuja!

   Poista
 15. Ei perhana, mähän aioin aikaisemminkin LA:han *köh, tietyistä syistä*:

  http://monasteryoftheangels.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen, siellähän perinteitä kunnioitetaan - Imeldakin riehunut jo 1300 - luvun alkupuoliskolla.
   Muuten, asiasta viidenteen ja anteeksi uteliaisuuteni mutta pakko kysyä; oliko sulla muruseni tänään menestyksekäs päivä?

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...