maanantai 29. lokakuuta 2012

Kuiviin puristettu, aivan helvetin ruttuinen ja vihainen kopio Mel Gibsonin Braveheart;ista

 No se on Mel Gibsonin kuiviin puristettu versio täältä terve! Voi perkele mutta en muista koska viikko olisi alkanut yhtä ankeasti kuin tänään. Aamulla kun katsoin peiliin, sieltä tuijotti melkoisen ruttuinen ja sininen jätkä, tällä kertaa hailakammissa väreissä mutta nyt ruokaöljyltä haisevana ja ryynit päässä – tai mitä hemmetin rakeita ne nyt onkaan. Kiitos näistä kaikista kuului vallan mahdottoman hyväsydämisille ihmisille, jotka ottivat osaa toissa iltaisen onnettomuuteni jälkihoitoon eilen, antaen vallan helvetin hyviä neuvoja. Sen verran niitä ihme kuorintarasvan kiteitä oli ympäri päätäni, että yöllä hikisenä heittelehtiessäni ne olivat rieponeet mun ainoan untuvatyynyn aivan riekaleiksi. Luulin heränneeni kanalasta jonkun valtataistelun jälkeen. Ei pidä myöskään unohtaa erästä päällisin puolin ja ulosanniltaan suloisen mukavaa yrittäjää, jonka sielun elämän pimeä puoli sai meikäläisen paskomaan housuun. Hän vinkkasi minulle varsin hyvän idean uima – eli kumilakista, jonka sain vaimoltani sillä hän harrastaa uintia jossa käy kerran viikossa. No eipä mitään, minä kun olen uusille tuulille avoin, niin noudatin annettua ohjetta ja sain kuin sainkin sen saatanan kumilakin kiskottua isoon päähäni. Siihen loppuikin sitten huvi. Tämän tein siis ennen ruokaöljy – ja kasvorasvaryynisessiota (<tulipas pitkä, perseelleen kirjoitettu sana), jolloin kuulani oli suht kuiva. Kiristin ja venytin sitä kumilakkia äärirajoille asti ennen kuin päästin irti. No mitä vittua, se saatanan kotsa kiskaisi silmät aina tuonne otsan puolelle siten, että kulmakarvani olivat valehtelematta ainakin neljänkymmenen viiden asteen kulmassa ja luomien väli oli äkkiä tönärillä mitattuna noin 0,000003 milliä. Turha sanoa että kipu oli jälleen omaa luokkaansa ja maailma näytti jotenkin omituiselta; Lätkorvakin oli kasvanut pituutta niin paljon että sen perse oli etuoven tuulikaapissa ja kuono takaovella. Lämmin kiitos siis sinne Torpalle. Kumipipon kanssa kävi niin, että hieman ennen tajunnan lopullista hämärtymistä, sain sen leikattua mattoveitsellä halki ja veri pääsi jälleen kiertämään rakkaassa lantussani.

Sauna oli lämpiämässä, joten siirryin Katin olomuodon ottaneen kirjailijan vinkkiin hieroa ruokaöljyä päähäni. Ei kun keittön kaapille ja koko pullo völjyyn ja kylppäriin, vaimon iloisten kannustushuutojen (tuot sitten saatana huomenna kaupasta tilalle) saattelemana. Aloitin läträämisen, kaadoin kolmanneksen pullosta kupoliin ja ryhdyin hieromaan hullun lailla – ei vaikutusta. Ei muuta kuin lisää rypsiäöljyä päähän ja entistä enemmän kierroksia käsiin, sinertävää tatinaa lensi ympäri kylppärin vaaleaa seinälaatoitusta ja kuinka ollakaan, vaimo piipahti ovella tarkistamassa tilannetta; tällä kertaa ovelta lausutut perkeleet olivat sitä luokkaa, että selkääni paukahteli vesikelloja. En lannistunut, vaan lisäsin loputkin ruokaöljystä kuuppaani ja hetken hengähdystauon jälkeen aloitin raivokkaan vispaamisen. No jumalauta, nyt oli ruokaöljyä niin paljon liikenteessä, että sitä valui vartaloani pitkin lattialle ja jalat löivät setsuuria aivan käsittämättömällä nopeudella. Olisittepa nähneet minut; oli kuin hullu, kiiltävän sininen venäläinen kasakka vetämässä sitä viimeistä ripaskaa ennekuin Siperian junaan pitää nousta. Ruokaöljyn lisäksi kroppaani pitkin valui hiki ja aavistus sitä sinistä väriä. Tässä vaiheessa luomeni eivät olleet vielä laskeutuneet ja näytin todella vitun vihaiselta humanoidilta, ei ollut kuulkaa itku kaukana...
Eihän tämä vielä mitään – vinkkilistaa eteenpäin; rakas ystäväni Ninka kehotti pummaamaan eukolta kuorintarasvaa tai jotain sen suuntaista, siinä on kuulemma jotain rakeita. Huikkasin ovelta eukolle että mahtaisko löytyä kyseistä tuotetta hänen kätköistään ja löytyihän sitä. Tosin eukon tuodessa kyseistä purnukkaa kylppärin ovelle, oli hänen vuoronsa puhjeta kyyneliin. Ei, ei hän surullinen ollut vaan nauroi niin helvetisti että vedet valuivat silmistä. Ai saatana että pisti vihaksi. No, nappasin sen purkin vaimon kädestä ja aloin leipomaan tätä ihmetuotetta kuukkelbäriini perin voimallisesti ja voin kertoa että jo muutenkin raiskattuun päänahkaani sattui – ja lujaa. Haju kylppärissä alkoi lähennellä Viipurin assan saniteettitilojen itämaista tuoksua mutta ei auttanut – lisää rakeita ja sitä mörjää päähäni. Koko purkin leivottua katsoin peiliin ja totesin että nyt sitä vasta hullulta näytinkin; oli kuin kiiltävän sinertävä humanoidi jonka päälle on kaadettu pikaliimaa ja lopuksi lyöty kaurahiutalepaketti paskaksi päähän. Niitä siniseksi värjäytyneitä ryynejä oli jostain syystä persvakoani ja pallejani myöden.

Aloin nyyhkyttämään ja painelin saunan lauteille miettimään että ammunko itseni vai otanko kaikki jykevät lääkkeeni kerralla. Suuri suruni ei niinkään johtunut ulkomuodon muutoksesta, vaan siitä että Lätkäkorvan pyörähtäessä kylppärin ovella, se alkoi ensin murista ja yritti sitten kaihata nilkkaani kiinni. Ei reppana enää tunnistanut meikäläistä eikä ihme – en minäkään. Ette usko kuinka ihminen voi olla tyhmä, se saunaan meno oli sitten se viimeinen virhe sillä sen hiusvärin, ruokaöljyn ja ihmeryynirasvan kombinaatio kovettui iholleni. Oikeesti, siitä tuli sellainen ihon mukainen kalvo joka kiristi aivan helvetisti ja tottakai kun ihminen irvistelee kovissa löylyissä, naamanikin jäi sellaiseen kummaliseen virnistykseen. Aivan turhaa touhua oli lutrata veden ja saippuan kanssa, se tatina oli ja pysyi. Hauskuutin (jos tässä tilanteessa voi nyt käyttää tuota termiä) itseäni heittelemällä froteista käsipyyhettä kroppaani – se jäi kiinni kuin paska siihen kuuluisan Junttilan tuvan seinään. Masentuneena painelin viimein nukkumaan ja aamulla heräsin tyyny riekaleina niin kuin tuossa alussa jo kerroinkin. Ehkäpä olisi kannattanut kuunnella Polgaa joka tarjosi vetyperoksidia, tai sitten Sannaa, unohtamatta Timpan vinkkiä ämpäristä. Tai Rantakasvia joka ehdotti hiusten kasvattamista ja juurikasvun pelastavaa vaikutusta.
Kaikki vinkit löytyvät eilisen tekstin kommenttilootasta, tämä siis asiaan perehtymättömille tiedoksi.

Kuten jo eilen kerroin, on minulla tänään virastoasioita hoidettavana. Vaikka nyt mennäänkin muotiblogien puolelle niin kerronpa tämän aamun vaatetukseni (lue: varustukseni): mulla on juuttikangas säkki jonka pohjaan teen reiät päälle ja käsille, koko komeuden vyötän turvavaljaiden köydellä sillä sen on leveä ja siinä on aivan saatanan leveä metallinen solki. En löytänyt skottiruutuista hametta mutta aika lähelle pääsin – kiitos siitä kuuluu eräälle naapurin rouvalle. Jalkoihini survon vaimoni sellaiset haljasnahkaiset? talvikengät joissa on karvareunus siinä varren yläosassa. Joudun nimenomaan survomaan koska vaimoni kengännumero on huomattavasti pienempi kuin meikäläisen. Meikata ei tarvitse sillä naamani on sinipunainen jo valmiiksi, kiitos hiusvärin ja lukuisten, toinen toistaan parempien vinkkien. Varastosta vielä joku ryhmyinen karahka mukaan ja olen valmis.

Summa summarum: jos näette maakunnassa punaisen tulivaunun, joka myös Ransuna tunnetaan, kiitävän tietä pitkin ja ruttuisen version Mel Gibsonista ohjastamassa sitä – älkää tulko lähelle sillä se olen minä, vapaustaistelija valmiina taisteluun omien ja kansan oikeuksien puolesta. Vaikka vituttaa kuin pientä oravaa hakkuuaukealla, niin siitä huolimatta haluan toivottaa teille mitä parhainta viikon alkua täältä taistelukenttien tiimellyksestä, te rakkaat Luostarin asukkaat ja muut matkaajat.
Edit klo 08.20 Kiitos ja kunnia Malmin Polgaralle, ilman hänen opastustaan minulla ei olisi ollut varmuuskopiota tästä tekstistä, kaikki häipyi yht'äkkiä juisin helvettiin eikä teillä näin ollen olisi mitään luettavaa (kikkailuni takia  - piti korjata muutamia linkkejä jonka ajattelin laittaa - ) kaikki hukkui ja tämä sähläys selittää myös ensimmäisen kappaleen fontin koon erilaisuuden. Ainakin tässä selaimessa. Linkit olisivat johtaneet vinkkejä antaneiden henkilöiden blogeihin mutta koitan kiittää sitten myöhemmin jollain tapaa.

60 kommenttia:

 1. Olipas värikäs kuvaus kohelluksesta! Taidat olla ihan pro kirjoittelussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tungen tähän väliin vielä sellaisen jutun että en päässyt sairaalloisen uteliaisuuteni takia jäljittämään sua - tarkoituksellako?
   Olisi ihan kiva päästä lukemaan muidenkin hengentuotteita (lupaan käyttäytyä ihmisiksi), olen nimittäin perään kuulutellut hyvää lukemista täällä blogistaniassa.

   Poista
 2. No en tiedä värikkäästä, pikemminkin sinisävytteinenhän tuo oli sen hemmetin letin värjäämisen takia mutta hyvä jos tykkäsit. Niin, ja tervetuloa Luostariin!

  VastaaPoista
 3. Tulihan siellä tekstin lopussa selitys noille fonttikokomuutoksille. Olin jo huolissani, että onko se väriaine vaikuttanut näkökykyyn.
  Häviämättömyyden laki toimii myös blogiteksteissä, ei ne koskaan kokonaan häviä, internetti on sellainen iso musta aukko, siellä ne kaikki onja pysyy;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä mutta ajattele; yhden linkin taustaväri pääsi muuttumaan ja kun oli sitä palauttamassa, niin pam! Kaikki hukkui. Onneksi Polga vinkkasi jo WP:n puolella OO:sta (Open Office - vapaan lähdekoodin juttuja, siis ilmainen ja varmaan tiedätkin), on aivan helvetin hyvä tekstinkäsittely ohjelma.Hakkaa Wordin mennen tullen, tai ainakin mun on helpompi käyttää sitä ja se on paljon nopeampikin toiminnoiltaan. Tallennan koneelle blogini ja sieltä sitten hain tekstin ja liitin sen normaaliin tapaan, tuo ensimmäinen kappale vaan ei suostunut jostain syystä tottelemaan.

   Poista
  2. Juu, tiedän Open Office-tuotteet. Siellä on muuten hyvä avatakin tiedostoja, jos itsellä on vanha word-versio, ja joku lähettää uudemmalla tehdyn. OO:ssa saa auki, ja tosiaan, tekstinkäsittely on näppärää.

   Itse kirjoitan blogitekstit (useimmiten) ensin koneellani, ja sitten vasta siirrän blogiin. En aina, joskus tulee niin spontaanisti tekstiä, että ei kerkiä;)

   Poista
  3. No näin juuri toimin minäkin, ensin koneella tallentaen ja vasta sitten siirto tänne blogin puolelle.

   Poista
 4. No jo mä ihmettelinkin, mitä tapahtui aamulla... onneks OO pelasti sinut(kin) ;)

  Tuota, näytät varmaan luolamieheltä (tai ainakin riittävän hullulta, jos sellaiseen virastoon olet menossa!) =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas! Oikeesti pelastit taas mun päivän, ihan tosi. Sitä en vaan tajua että miksi se tekee ton; kun palautan tekstin kokonaisuudessa ja maalaan sen, asetan fontiksi verdanan ja fonttikooksi normaalin niin tuo ensimmäinen kappale ei taivu tahtooni. Olen koittanut myös sitä että en tee bloggerin omilla työkaluilla em. toimenpiteitä mutta sitten se heittelee miten sattuu tuota tekstiä, varsinkin jos joutuu jälkeenpäin editoimaan. Kuitenkin, se on pieni murhe kun siitä saa selvän. Isosti pusuja ja haleja sulle, sinä senkin kommentteihin vastaamaton welhotar!;D (Olin eilen oikeasti huolissani kun ei mitään...)

   Poista
 5. Voit tietysti nyt maalata koko pohjan ja vaihtaa yhdenmukaisen fontin - mutta älä huuda sitten meikäläiselle.

  Polga taas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen luolamies, jäi edellisestä kommentista pois. No juuri tämän selitin tuossa ylempänä olevassa kommentissa - ei se vaan aina onnistu! :O

   Poista
 6. Sulla oli sitten sininen hetki :D

  Ai pärkkele, että tekstinkäsittelyn kauttako te hengentuotoksenne tuotte blogeihin? Mie vetelen suoraan bloggeriin, korjaan enimmät pilkuvihreet ja julkaisen. Tekstit onkin sitten mitä sattuu :D

  Meillä on maa valkoisena! Oikein autuasta maanantaita Toveri Pepponelle ja muillekin.
  PeeÄäs: joko Lätkis on toipunut järkytyksestä?

  VastaaPoista
 7. Kas kas, sadistinen tilanhoitajahan se siellä, huomenta vaan! :D
  Jumankauta nainen sun olis pitänyt nähdä mut eilen se kumilätsä päässä - oli niin lähellä jäätynyttä kiinalaista kuin vain voi olla! Ihan totta, rakastan rakastan sua ja joo ,kyllä Lätkis pikkuhiljaa tokenee kun sekoitin sen aamuruokaan rauhoittavia ;)
  Tuliko oikein paljon lunta, täällä on noin sentti, kaksi eli juuri sen verran että maa peittyy. Myös autuasta maanantaita sinne Torpalle + terkut kaikille. Kävin vielä muuten kommentoimassa siihen sun sauna /intiaani/hevosenliha juttuun, aiheena oli jauheliha eli parasta on nauta/sika 50% ja loput 50% esim. hirveä. Ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vielä tuosta tekstin kirjoittamisesta. Ei uskalla suoraan bloggeriin koska teksti saattaa varsinkin editointien myötä ottaa ja häipyä. Meikäläisen tekstit kun on keskimäärin 900 - 1500 sanaa, niin hieman vituttaa jos lähtee - siinä meni tunnin, puolentoista työ harakoille. Eli parempi on ensin koneelle tallentaen (mistä sen voi tarvittaessa hakea) ja sitten vasta tänne bloggeriin.

   Poista
 8. En ole kiireiltäni (rykäys) ehtinyt antaa vinkkiä katastrooffiisi, mutta tässä se tulee:
  KESTÄ URHOOLLISESTI, MUTTA REIPPAASTI KAUAN !
  Siis: Pää pystyyn, vaikka se olisi sinisempi kuin poliisiauton merkkilamppu.
  Asiaasi ja vaivaasi ei ole parannuskeinoa.
  Kaikki kyllä muuttuu paremmaksi, mutta sentin kuukaudessa. Ei sanottavasti auta, vaikkahan hieroisit päähäsi mimmmosia öljyjä ja ryynejä ikinä.
  Jaa, että mistäkö tiedän? KOKEMUKSESTA.
  Minun pääni oli kirkkaan porkkanan (hiukan anilliininpunaista seassa) värinen.
  Siitä on jo kymmeniä vuosia ajast´aikaa ja oli jo kokonaan unehtunutkin muististani.
  Nyt ovat sentään miehillä pipot muotia, joita ei tarvitse ottaa päästään pois ikinä, eikä missään :D
  Hyvä neuvoni vielä kertaalleen: kestä ja tee se pipo silmillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa, tätä neuvoa olen noudattanut aamusta lähtien. Kävin äskettäin yhdessä paikassa myykäämässä ja listoittamassa oven ja siellä kyllä katseltiin pelonsekaisin ilmein sinistä turpavärkkiäni, pipo kun ei peittänyt kuin päänahan ;D

   Poista
 9. Ei syytä vainoharhaisuuteen, sillä minulla EI ole omaa blogia, enkä piiloile tarkoituksella, kunhan luin blogiasi ja olin imponeerattu kielikuvistasi. Kaikki hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, okei ja anteeksi! Silti mukava kuulla että luet vai oliko tämä ensikosketus näihin Luostarin kirjaimellisesti pimeisiin käytäviin? ;)

   Poista
 10. Täällä bloggerissa teksti tallentuu automaattisesti nimellä luonnos, joten ei täältä mikään häviä. kerrankin tuli sähkökatko kirjoitellessani ja kaikki sammui, siis koneet, en minä ja sieltä se tekstikin löytyi luonnoksena ihan sellaisena miksi se jäljiltäni jäi, eli kesken lausetta katkenneena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, väitänpä vastaan; kyseessä oli julkaistu teksti jota menin editoimaan ja niin vaan hävis maailmankartalta bittiavaruuden syövereihin. Ei auttanut vaikka hakkasin pää märkänä palauta luonnos - namikkaa, se kun ei enää ollut luonnos vaan julkaistu. Eikä se myöskään näkynyt siinä bloggerin julkaistujen tekstien listalla. Että semmoista. Ehkäpä Luostari on riivattu, ma luulen.

   Poista
 11. Eli siksi kannattaa kirjoittaa suoraan tänne, eikä tekstinkäsittelyohjelmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eri mieltä, katso ylempi kommentti.

   Poista
  2. On se luostari riivattu paikka! :D (Tekee ristinmerkkilöitä ja mutisee)

   Poista
 12. Voi muru pieni, ei tullut mieleesi pestä sitä öljyä pois ennen saunaanmenoa?

  Ja tähän blogiin pitäisi saada varoituskolmio. Asiakkaat ihmettelee, miksi mä itken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niija ens kerralla otan popcornit mukaan valmiiksi ;)

   Poista
  2. No eipä ollut ohjeistuksessa ettekä varoittaneet vaikka kerroin meneväni saunaan (niin niin, olisihan se pitänyt sanomattakin tajuta). Ensin tarjotaan tatinaohjeita ja nyt pitäisi pystytellä vielä kolmioita - kuules rakkaani, sinä ajat mut ennenaikaiseen hautaan ;D

   Poista
  3. Oli pakko mennä vessaan nauramaan, kun olen asiakaspalvelussa iltavuorossa. Luin siis koko stoorin uudestaan. Voi minua.

   ja Sinua myös :-*

   Poista
  4. Popcornit? Mihin mukaan? Saunaan? Puskis kulta, mulla on pari auttavaa numeroa - ne on siellä ihan ystävällisiä ;)

   Poista
  5. Menit paskahuusiin käkättämään? älä nyt jumalauta hyvä ihminen sellaista tee, luulevat pian sua hulluksi ja ajattelevat että pidät omaa kivaa vääntämäsi papasmurfin kanssa ;D
   Voi meitä, toden totta; sadisti neuvoo ja hullu toteuttaa :D

   Poista
  6. Popppareita tarviin, kun tulen lukemaan näitä sun pläjäyksiä :) Tosin tena vois olla parempi vaihtoehto :D

   Joku asiakas tais luulla, et mä itken kun hytkyin ja vedet valui silmistä lukiessani sun Braveheart-kuvausta. Toivottavasti et ole ihan yhtä lyhyt kuin Mel.

   Poista
  7. Hei Puskis, onks sulla kaikki okei? Syö nyt vaan niitä poppareita - älä missään pureskele ja niele Tenaa, siihen voi tukehtua tiemmä. Jaa hytkyit paskahuusissa ja asiakas luuli sun itkevän? Paskotko noin niin kuin yleensäkin ovi auki ;D
   En tiedä Melin pituutta mutta uskoisin olevani ainakin sen hameen yläreunaan asti ;)

   Poista
  8. ????? Anna anteeksi maalaisuuteni mutta en ymmärtänyt, kuolee suoraan?

   Poista
  9. Juu, nimittäin yritin kertoa tapahtumistasi perheelle. En pystynyt. Pienin poika ihmetteli, miksi itken.

   Poista
 13. Mä olen jäänyt nyt jostain paitsi... pitää kai yrittää etsiä aikaisempia kirjoituksia.... tai sitten mun viimein on haettava saikkua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haeskin Outsa saikkua, niin näet kuinka sekaisin nuo naiset ovat; yrittävät kiduttaa mut hengiltä ;D

   Poista
 14. Tähän blogiin pitäisi saada todellakin tulenhehkuisen punainen varoituskolmio, mulla se on vain lääkepurkissa :D

  Ihan minä hyvää tarkoitin sen kumilakin kanssa, monessakin suhteessa kumisuojus olisi kätevä kapistus, nyt se vain ei tainnut ihan toimia eikä varsinkaan puristaa oikeasta paikasta. Sori.

  Lihateema jatkuu, tiedät kyllä missä. Laitoin kuviakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta Hirnakka, te kaikki taidatte käyttää todella jyreitä lääkkeitä. Uskon sen että olet ollut sen kumilakin kanssa bona fide, mutta ei ole puristanut oikeasta paikasta? WTF? Killuttimistako sen kumilätsän olisi pitänyt puristaa? Jessus sentään nää sun neuvot menee niin lujaa yli että jyrinä kuuluu ;D Eikä varsinkaan puristaa oikeasta paikasta.. ja minä kun luulin Puskista pahemman laatuiseksi pervoksi mutta näköjään olin väärässä....:D

   Poista
  2. Sori, jäi pois: joo, kävin lukaisemassa ja kommenteeraamassa, hyvät kuvat vaikkei Peetua meinannut erottaakaan. Sama oli kyllä Nasse sen heinän vierellä.Siis toi naamioituminen.

   Poista
  3. Voi sua Toveri Peppone, mielihyvähermosta veliseni, siitä ohimosuonen vierestä toivoin sinun saavan kumilakilla lievitystä tuskiisi :D Miten, siis MITEN tuosta ohjeestani muka voisi jotain likaisen mielikuvituksen sävellystä värkätä??

   Poista
  4. Aahh, no nyt tajusin! Suo anteeksi että epäilin likaista mielikuvitustasi..eikun hetkinen.. siis ettet tarkoittanut mitään sellaista.. ;)
   Haleja Torpan emännälle.

   Poista
 15. Mua on vituttanut (anteeksi karkea kielenkäyttöni) eilisestä asti eräs työasia niin paljon, että hyppäisin järveen jos tuo lätäkkö talon takana olis vähän isompi. Mutta kappas, luettuani eilisen ja tämänpäiväisen karmaisevan kohtalosi, unohdin asian hetkeksi. Kiitos siitä. ( Ethän suutu, jos tunnustan nauraneeni kommelluksellesi. Ihan vähän vaan nauroin)
  Ps. ulkona on sininen! hetki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kurja, onko pahakin juttu? Siis et ole varmaan kovin tarkkaan lukenut tätä blogia jos kielenkäyttöäsi anteeksi pyytelet, täällähän päivä ilman karvaräyhäkkeen nimeä lausumatta olisi suorastaan pyhäinhäväistys ;D
   Tottakai saa toisen kärsimyksille nauraa ja pitääkin ;) Anna nyt vaan niiden sinisten hetkien olla ettei tartte lähteä ajeleen sinne teillepäin.. ;D

   Poista
  2. Toivon että se sun työasiasi kääntyy parhain päin. Vilpittömästi.

   Poista
  3. Ei se sen kummempaa kuin työolosuhteet muuttuu 80% huonommiksi. En mä ketään hengiltä ole saanut. Kiitos, tiedän, että olet vilpitön ja hyväsydäminen<3

   Ajele vaan tännepäin. Olisi kiva NÄHDÄ ;)Pistänkö jo sumpin pihisemään?

   Poista
  4. Onko joku perkeleen organisaatio uudistus menossa? Taas on viisas johtoryhmä ollut koolla ,höh.
   No kyllä mua vituttaa kun toinen tekee varmasti hyvin työnsä ja sitten jotkut tilastotaunot menee ja sanoo että näin on hyvä, vaikka reisille menee että rytisee.
   Sinä ja sun sumpin pihinät, se on kuules sellainen juttu että ilman näitä meidän rengastusjuttuja sun ovikellosi soisi parasta aikaa hullun - nimenomaan hullun - lailla :D

   Poista
 16. No voi pannahinen. Mutta lähtihän se edes vähän vähemmäksi, jos jotain sinervää kerran juoksenteli pitkin Pepposta? Ja taidat olla ihan perusmies siinä määrin, kun et lue kuorintanaamionkaan käyttöohjetta, kyllähän se nyt pois täytyy pestä tietenkin ystävä hyvä.

  Pahoittelut silti kaalisi kärsimyksistä ja rikkoutuneesta tyynystä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, se tuli minullekin mieleen kuten Ninkalle, että tässä on nyt ollut mies asialla. Ei osaa lukea käyttöohjetta tai ymmärrä edes varmistaa vaimolta, mitä tehdä.

   Y-kromosomi haittaa miesten aivotoimintaa. Se on fakta. Tosin jotkut tiedemiehet ovat huomanneet Y-kromosomin vähitellen kutistuvan ja oletettavasti katoavan jossain evoluution vaiheessa kokonaan. Ehkäpä samainen kehitys sitten myös parantaa miehen kognitiivisia prosessaja, mutta sitä saadaan kyllä odottaa vielä muutama miljoonaa vuotta.

   Poista
  2. :D :D No jumalauta, täällähän on selkeästi koolla oikea liittouma joka keskittyy rienaamiseen, vieläpä sivistyssanoja viljellen. Ei perkele naiset, kyllä se on kohta lyötävä Ransu käymään ja lähdettävä kurinpalautus reissuun ;D

   Poista
  3. Ninka, sinä ihana kultaseni, sanotko sä mua perusmieheksi kun en osaa lukea kuorintavoiteen ohjetta? Jumalauta, lensi kahvit näppikselle kun luin ton lauseen, tulen hyödyntämään sitä monissa eri yhteyksissä eli aina kun mua pyydetään tekemään jotain; "En mä voi, mä oon vaan perusmies :D

   Poista
  4. Juu, ole hyvä vaan! Tuo lausahdus kuuluu samaan joukkoon kuin "Mä oon vaan töissä täällä," ja "Joo joo kohta."

   Olisitko mieluummin perämies, teräsmies tai vaikka herrasmies?

   Poista
  5. Tuo perusmies on ihan hyvä - pidän siitä. Ne on muuten aika käteviä nuo "kuolemattomat" sanonnat, varsinkin tuo "Joo joo kohta". Sehän on suhteellinen käsite joten siitä ei voida väitellä ;)

   Poista
  6. Älä minua syytä. Siteeraan vain tieteellistä tutkimusta ja naisten ikiaikaista perimätietoa.

   Poista
 17. Kaunis mies jos oisin
  Kaiken päivää (äh äh äh)
  Kaunis jos mä oisin mies (aah)

  Tarvitsis ei raataa
  A zaigul daigul diigul zaigul diigul zaigul diigul da
  Naisten piikkiin siivettelisin
  Jos vain oisin kaunis kaunis mies

  Niin baarin pöytään silloin istahtaisin
  Sormia napsautellen vain
  Parhaat beibit pöytään nyt singahtais
  Yhden heistä veisin ulos syömään
  Toisen tanssikapakkiin
  Kolmannen huvin vuoks en minnekään (hehehe)

  Viisas mies jos oisin
  A zaigul daigul diigul zaigul diigul daigul diigul da
  Varmaan kolmosvisan voittaisin
  Jos vain oisin viisas viisas mies

  Teräsmies jos oisin
  A zaigul daigul diigul zaigul diigul diigul diigul da
  Magnus Lönnqvistinkin voittaisin
  Teräs jos mä oisin mies (ah)

  Nousisin nyt lentoon
  A zaigul diigul diigul diigul daigul laigul diigul da
  Jos vain oisin teräs teräs mies
  Ruostumaton aito Teräsmies

  Niin silloin puhelinkoppiin sulkeutuisin
  Mut sekunnin sadasosaks vain
  Vaatteet siellä vauhdilla vaihtaisin
  Putkaan oitis hankkiutuisin
  Ja sieltä heti seinän läpi pois
  Ja takas menisin taas uudestaan

  Varusmies jos oisin
  A zaigul diigul diigul zaigul diigul laigul diigul da
  Sulkeisissa singahtelisin
  Varus jos mä oisin mies (Lepo!)

  Räkäpäätä piippuun
  Ratata ratatata ratatata ratatatata
  Jos vain oisin varus varusmies
  Aamukasa mopovarusmies

  Ohi on, ohi on, ohi on
  Tämä biisimme pian ohi on (2x)

  Nimismies jos oisin
  A zaigul diigul diigul zaigul diigul daigul diigul da
  Kaiken päivää pamputtelisin
  Nimis jos mä oisin mies

  Tarvitsis ei raataa
  A zaigul diigul diigul zaigul diigul daigul diigul da
  Jos vain oisin kaunis viisas mies
  Rietas teräsvarusnimismies

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau. Tätä me voidaan lauleskella sit blogimiitissä Pepposen luona :)

   Poista
  2. Sen teemme :) Aplodit Tsompille!!

   Poista
  3. Kiitos Tsompi, olet aplodit ansainnut :D

   Poista
 18. No nyt minäkin hiljennyn suuren runouden äärelle!

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...