maanantai 1. lokakuuta 2012

Muutama painava sana lääkkeistä ja naisten alusvaatteista


Joudun käymääm täst'edes eläinlääkärillä kun ei tuo ihmisille tarkoittettu lääketiede / lääkkeet enää toimi meikäläisen kohdalla. Aivan turhaan hain sen sirkkaparvenkin tänne, kolme olen jo napsinut niistä eikä mitään helpotusta vaan perse ja alaselkä senkun menee juntturammaksi koko ajan. Reidet alkaa puutumaan siihen malliin että taas on odotettavissa vuosien -03 ja -07 iloiset piipaa -autokyydit kun jalat pettävät kokonaan. Silloinkaan en tosin mitään hoitoa saanut, se aiemmin mainitsemani hippi kävi painelemassa selkääni ja voivottelemassa tilannetta. Näin jälkeenpäin olenkin miettinyt että taisi sälli valitella omaa kovaa kohtaloaan. Voi helvetti, kaikkia iloja sitä pitää ihmisellä olemankin. No, oli siinä Sirdalud – reissussa jotain hauskaakin, ensinnäkin douppasin itseni siihen kuntoon että piti oikein jäähdytellä ennen kuin ladulle uskalsi lähteä. Tuskainen automatka apteekkiin joka taas tapansa mukaan oli aivan täynnä ihmisiä, olipa eräällä muorilla oikein apupoikakin joka ajoi trukkia hänen päivittäessään muutamalla lavallisella kotitarveapteekkiaan. Tuo ei sitten ollut pilkantekoa vaan toteamus siitä kuinka paljon lekurit tänä päivänä määräävät ikäihmiselle (ja nuoremmillekin) lääkkeitä joista varmasti ainakin 30% on tarpeettomia tai sitten pelkästään varsinaisten lääkkeiden sivuoireiden hoitoon.

En ymmärrä tätä nykysysteemiä, enää ei hoideta perinteisesti vaan myrkyt sisään ja ladulle, kyllä se siitä ja jos ei, niin tuossa on mukaan parin hautaustoimiston käyntikortti, olkaa hyvä. Mikäs siinä, olen valmis vetämään vaikka mitä mömmöjä jos ne toimivat eli maksasta ja munuaisista viis – mutta eihän noista perkeleen ryyneistä ole mihinkään. En tarkoita että tarvitsisi olla mitään zimzalabim – nappeja jotka jysäyttävät kropan kuntoon sekunnin murto – osissa, vaan sellaisia jotka toimisivat edes kohtuullisella aikavälillä. Hyvänä esimerkkinä krooninen päänsärkyni johon olen nyt saanut vuosien varrella 23:a eri lääkettä, viimeisimpinä migreeni – ja epilepsialääkkeet – mikään ei ole toiminut. Joskus on sellaisia päänsärkykohtauksia että se Wihtavuoren Royal numero seitsemän hauleilla alkaa kuulostaa enemmän kuin houkuttelevalta. Haistakoon paska koko lääketiede ja pitäköön lääkkeensä sillä minä en aio enää pyytää yhtään ryyniä mistään enkä keneltäkään. Piste.

Sitten iloisempiin asioihin; tällä samaisella lääkereissulla poikettiin pikaisesti rättimarketissa, vaimo mennä viipotti edellä ja minä hiihtelin perässä kuin paskat housussa oleva tinasotamies, selkä suorana ja sandaali suhisten. Vaimo eteni taas tuttuun tapaan ääntä nopeammin ja minun oli aktivoitava koiratutka päälle, lähettimen kun olen piilottanut eukon takin vuorin sisään – tai niitä lähettimiä on joka perkeleen rätissä aina alkkareita myöten sillä mehän kaikki tiedämme kuinka taajaan eukot vaihtavat vaatteitaan. Pyörin ympyrää antenni kourassa ja koitin paikallistaa tuota liukasliikkeistä naista, niin eikö kaupan johto tule ja sano että voisin mennä vaikka tuonne parkkipaikalle teutaroimaan sen metallihäkkyrän kanssa. Tuhahdin halveksuvasti ja laitoin antennin povariin, ehkäpä sovituskopista saisi salaa otettua suuntimaa uudestaan sitten myöhemmin. Kiertelin hyllyjen välissä katsellen sitä tavaran paljoutta mitä oli tarjolla ja ajattelin että on siinä aasian maissa herätty aikaisin jotta tuokin tavaramäärä on aikaiseksi saatu. Askeleeni johdattivat minut naisten vaateosastolle koska se olisi todennäköisin paikka mistä löytäisin eukkoni. Pian huomasin seisovani alusavaatepuolella ja aloin tutkimaan että mitä tuotekehittelyä oli tällä saralla tapahtunut. Olen hyvinkin kiinnostunut naisten alusvaatteista, siis uusista ja ennekaikkea puhtaista, asia joka on syytä mainita niille epäileville Juudaille jotka kehittelivät mielessään kuvaa omituisesta huohottavasta kaljupäästä kalsariparatiisissa. Ei, minä en ole sellainen vaan syy miksi minua kiinnostaa naisten alusvaatteet ja erityisesti rintaliivit, on aivan käytännön asioihin liittyvä. Niin monen monta lupaavaa aktia on keskeytynyt jo esileikkivaiheessa minun hakiessa rälläkkää ta i pulttisaksia rintsikoitten aukaisemiseen. En tiedä kuka esimerkikisi Gossardilla suunnittelee ne hakaset, joku vanha naispuolinen lukkoseppäkö jolla oma näppäryys on kilahtanut pikkuisen liian paljon päähän. No voi helvetti, kas kun ei samantien laiteta samanlaisia numeroyhdistelmälukkoja kuin kassakaapeissa on. Siinä sitä olisi pyörittelemistä, perkele. Toisaalta nykytekniikka mahdollistaisi myös kiinnostaviakin vaihtoehtoja kuten sormenjälkitunnistuksen tai verkkokalvotunnisteen. Varsinkin jälkimmäisessä vaihtoehdossa ja vielä jos se olisi alushousujen lukitusmekaniikkaan liitetty, olisi naisväen oltava erityisen tarkka hygieniastaan tai muuten olisi silmäpolilla jonoa, hittolainen sentään. Palaneita pupilleja ja puolisokeita patuja, niinhän siinä kävisi.

Yhdet veret seisauttavat alkkarit löysin, luulin ensin niitä pelastusliiveiksi, tiedättehän kuinka porukka hylkää ostoksensa matkalla kassalle ja heittelee ne minne sattuu joten mahdollisuus on aina olemassa. Mutta ei, kyllä nämä oli ehdat naisten alushousut ja ilmeisesti rajumpaan käyttöön jossa on koitettu yhdistää mahdollisimman monen eri lajin harrastajat; kirkkaan punainen pohjaväri jollain huopakankaalla ( ei todellakaan ollut mitään ohutta) valkoisin pistein varustettuna viittasi värinsä puolesta hirvestäjiin tai sitten sienestäjiin jotka ovat kiinnostuneet päänsekoittelusta aka punainen kärpässieni. Omituiset vahvikkeet – ikäänkuin pienet taskut lantion molemmin puolin viittasivat puolestaan autourheiluun ja airbageihin tai sitten lepakkoluolien tutkijoihin sillä niihin taskuihin olisi saanut kätevästi kerättyä niitä siivekkäitä joita jo kaupan hyllylläkin myydään. Kokonaisuus oli oli täysi neliö, ei siis mitään seksikkäitä tai paljastavia leikkauksia vaan noin neljännesneliö tuota silmät kuivattavaa näkyä, punaista kangasta valkoisin pistein. Rätinpala muistutti enemmän Thor Heyerdahlin Kon – tiki laivan purjetta kuin mitään sexyjä pikkareita.
Vaikka mikä minä olen pilkkaamaan kyseistä tuotetta, itselläni on jalassa joskus vuosikymmeniä sitten valkoisena hohtaneet ja kuudentoista laaman hengen vaatineet raappahousut joiden tämänhetkinen status kulkisi nimellä erotiikan tappaja vol.1
Näihin aatoksiin vaipuneena havahduin siihen kun vaimoni nykäisi minua hihasta ja kysyi että mikä kohtaus nyt on menossa vai miksi sinä aurinkolasit päähän laitoit täällä kaupassa? Vastasin laulaen vanhaa lastenvirttä ”Älä silmä pieni katso mitä vain..”

Okei, tälläistä tälle päivälle ja koska olen perseeni ja alaselkäni vankina täällä torpassa vielä huomisenkin, voipi olla että yön pimeinä tunteina intoudun purkamaan tuntojani tai sitten en, ajattelin nimittäin käydä katsomassa ”vanhaa varastoa”, josko sieltä löytyisi helpotusta nykyiseen olotilaani. Siispä, olkoon voima kanssanne rakkaat Luostarin asukkaat ja muut matkaajat.

10 kommenttia:

 1. Kyllä säkin kaikenlaiseen joudut :D
  Selvisikö mikä niiden pilkullisten merirysien funktio oli? Ihanko peruspikkarit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, olen niiden näkemisen jälkeen kokenut omituisia pelkotiloja - kai ne ehkä oli peruspikkarit.....;D

   Poista
 2. Olen tehnyt Gossardin mainontaa 90-luvulla. Tosin itsellä ei ollut varaa yhteenkään alusasuun. Siitäpä juontaakin juurensa etten ole tottunut käyttämään niitä. Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa. Olen tosin ostanut kukkarolleni sopivia pikkuhousuja XXL-koossa, ja ne ovat silti pesukoneesta tullessaan S-kokoisia, joten olen luopunut koko hommasta.

  VastaaPoista
 3. Jep, alusvaatteista ei ole yleensä kuin haittaa, toki tössä on pakko pitää ettei jäädy pystyyn. Ne on muuten noi naisten alusvaatteet melko hyvissä hinnoissa kun vertaa miesten vastaaviin.

  VastaaPoista
 4. Sarven voi keittää myös ulkona, jos siihen on mahdollisuus. Käy vain välillä tarkistamassa että on vettä. Esim. Grillissä tai vastaavassa keitto onnistuu, vaikka avotulellakin. Silloin haju ei kuoleta koko taloa. xD

  VastaaPoista
 5. Ahaa, kullanarvoinen tieto sillä ensimmäiseen ehdotukseeni suhtauduttiin katseella joka jäädytti kaikkien viherkasvien lisäksi osan sielustani. Voin siis nyt kokeilla uutta ja ystävällisempää lähestymistapaa aiheeseen. ;)

  VastaaPoista
 6. Mömmöt ovat joskus semmoisia, että ihan yksi 9 mm olisi parempi...

  Jaksuja kuiteskin, jospa joku alkaisi tehota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, viime yö meni vituilleen kun selkä iski täysin jumiin illalla. Tänä aamuna hetken parempi mutta kun käytiin lätkiksen kanssa lenkillä niin taas sama juttu. Lekuriin en viitsi mennä kuuntelemaan sitä "sun täytyy nyt levätä pari päivää" - lätinää, sitä on jo levätty tässä useampi päivä.

   Poista
 7. Onneksi Sloggi on sentään tasa-arvoinen miesten ja naisten kalsareissa. Hinnat taitavat olla melko lailla yks yhteen.

  Mutta kyllä, naisten alusvaatteista löytyy kaikenlaista viritystä ja kikkailua, joten ei ihme, että miesparka meinaa sokeutua kun niin tahtoo käydä välillä naisillekin (ainakin tälle), joiden pitäisi olla sitä kohderyhmää. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, on sitä tullut nähtyä yhtä ja toista...
   Miehillä ei pahemmin trendit muutu kuin "spesiaaliliikkeissä", kaipa ne on ajatelleet ettei olla niin ronkeleita ;)

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...