sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Satulaan nouse aka viime perjantain pielustelupuheet


Perjantaiset satulaan nousemiset ja muutkin pielustelupuheet joita monessakin blogissa käsiteltiin, jäivät kummittelemaan mieleeni niin paljon, että aloin ajatella ja muistella kaikkea mitä tuo niin sangen miellyttävä aihe pitää sisällään. Heti ensimmäiseksi muistui mieleeni eräs tapaus takavuosilta, joka sattui eräällä itä – suomalaisella tanssilavalla. Olin tavanomaisen, hieman pidemälle ulottuvan maakuntakierrokseni aikana päätynyt sinne ja tunnelma oli mitä mahtavin; kaunis kesäilta, paljon väkeä (=paljon kauniita naisia) ja railakasta, perinteistä musiikkia. Alueella oli kaksi lavaa, ns. päälava ja rannempana hieman pienempi. Väki kuljeskeli näiden kahden lavan väliä, jotkut käsi kädessä ja jotkut huikkaa ottaen. Huomioni kuitenkin kiinnitti päälavalta kuuluva saatanallinen jytke ja lähdin kiinnostuneena katsomaan mitä siellä tapahtuu. Orkesteri soitti juuri jotain kipakkaa kappaletta ja hanuristilla (tarkoitan soittajaa, en sitä toista ammattiryhmää) oli menossa todella lennokas soolo kun näin sen, paukkeen aiheuttajan. Tanssisalin nurkassa steppasi nuorehko nainen perkeleellistä vauhtia. Jalat viuhtoivat joka suuntaan, hän yllään ollut hame rutisi liitoksissaan kun jalat lennähtelivät liikeratojensa äärirajoille. Muijan kintut vilkkuivat niin nopeasti että niitä oli kerrassaan vaikea seurata, aika ajoin jopa mahdotonta. Pauke oli korviahuumaava eikä sille tuntunut tulevan loppua vaikka kyseinen naaras valui hikeä solkenaan ja oli kasvoiltaan aivan tulipunainen. Kysellessäni paikallisilta että mikähän kuvio tässä mahtoi olla menossa, he informoivat minua sanoen että eipä tässä mitään, Lotnamäen Elli on taas kiihoittunut astetta enemmän. Tuijotin typerä ilme kasvoillani selityksen antajaa, jolloin tämä kertoi lisäselvityksenä että Elli ei kiihottuessaan pelkästään kostunut, vaan valui solkenaan – jopa epänormaalin paljon. No hittolainen, katsoessani Elliä tarkemmin, näin hänen reisiensä (näkyivät hameen heiluessa helvetisti) ja sääriensä olevan aivan märät, pienten purojen valuessa alas kohti nilkkoja ja lattiaa, mikä sekin oli losomärkä monen neliön alueelta. Elli parka siis liukasteli omissa - miten sen nyt kauniisti sanoisi – juttusissaan ja naisparka koitti pysyä vain pystyssä sen liukkauden keskellä. Sen aivan saatanallisen jytkeen mikä kantautui lähiympäristöön, aiheuttivat Ellin jalassa olevat puukengät.

Myöhemmin illalla eksyin paikallisten ukkojen rinkiin ja tämä samainen mies jonka oli tavannut lavalla, kertoi minulle Eliin aiheuttaneen eräälle paikkakuntalaiselle rengillekin niin pahan psyykevinouman, ettei hän siitä selvinnyt ja on lataamossa vielä tänäkin päivänä. Tottakai uteliaisuuttani kysyin syitä jotka olivat johtaneet näinkin traagiseen kokemukseen, jolloin ukko alkoi kertoa; Elli oli pokannut jostain kinkereiltä naapuritalon nuoren ja kokemattoman rengin messiinsä ja he olivat painelleet Ellin kämpille. Siinä ei renki ollut ehtinyt sanomaan mitään kun Elli oli paiskaissut klopin punkalle ja ryhtynyt hommiin. Melko lailla paaksauksen alkupuolella oli kuitenkin käynyt niin, että rengin rytyyttäessä Elliä, oli tämän vehje lumpannut pois ja siinä silmänräpäyksessä oli tapahtunut kauheita; Ellin räpsässä oli ollut niin kova imu, että se imaisi lakanat punkasta ja vieläpä pöytäliinankin pöydältä tuonne tuon niin mukavan paikan uumeniin. Nuori renki oli järkyttynyt, alkanut puhumaan kielillä ja painellut ovesta ulos aina pitäjän rajalle asti, missä hänet oli pysäytetty ohikulkijoiden toimesta. Kysyttäessä mitä oli tapahtunut, ei renki ollut kyennyt sanomaan mitään vaan oli tuijottanut eteenpäin kauhusta laajennein silmin, pitäen samalla outoa ja hiljaista, jodlaavaa ääntä. Tarinan vakuutettiin olevan tosi, joten mitäpä minä sitä kyseenalaistamaan.


Totuushan on se että naiset pystyvät pyörittämmään asioita mielensä mukaan näiden fysiologisten ominaisuuksiensa ansiosta. Maailman sivu on nähty kaikkea tämän vallan väärinkäyttöä mikä on ilmennyt aina veljen murhista kansannousuihin. Suuri on siis vastuu ja sen on sitä suu.. tätä voisi jatkaa hauskasti jos vaan uskaltaisi, mitä minä en suuressa viisaudessani tee. Onhan niitä hauskoja juttujakin, allerkirjoittaneelle sattui villeinä poikamies vuosina sellainen moka ettei paremmasta väliä.  Sattui nimittäin niin, että tapasin erittäin mukavan näköisen ja iloluontoisen nuoren naaraan viettäessäni iltaa eräässä kapakassa. Tämä eroottinen valkyria tulla pölähti pöytääni ja kaksi kokonaista lausetta vaihdettuamme hän alkoi hieroa itseään allekirjoittaneen reittä vasten sen verran voimallisesti, että drinkkilasin sisällä oli havaittavissa oikein kunnon aallokko, jokusia vaahtopäitäkin esiintyi. Kauanhan siinä ei mennyt kun löysin itseni muijan kämpiltä jossa hän alkoi välittömästi riisua itseään, minun tuijottaessa varsin lumoutuneena tätä näkymää aina siihen asti kun hän tempaisi pikkarinsa pois. Silloin nimittäin tussusta vyöryi melkomoinen kasa kuulia johon minä parahdin:”Voi vehviläinen, oletko sä bingon ryöstänyt?”. Eukko katseli minua muutaman ohikiitävän sekunnin todella jäätävästi ja sanoi: ”Saatanan heinäkenkä, nää on geishapalloja eikä mitään bingopallukoita. Se on parempi että lähdet nyt heti meneen”. Vallan mahdottomasti punoittaen ja syvästi loukkaantuneena lähdin ulkona odottavaan sateeseen, mielessäni vain ne mustat pitsialkkarit ja se aivan perkeleellinen läjä kuulia. Aina ei siis voi onnistua.

Selailin aiheeseen liittyen nettiä ja sieltähän sitä löytyy termistöä, synonyymejä vehkeille ja ennenkaikkea asentoja huru mycket. En niitä nyt kuitenkaan käy tähän listaamaan tai linkkaamaan, jokainen voi viettää ”Dirty sunday”:in ihan keskenään. Jätän sen teille senkin takia, että jos tänne nyt alan materiaalia laittamaan, niin vähän väliä lähtee taju koska vereni on heikko ja pienenkin määrän joutuminen muualle elimistöön kuin aivoihin, aiheuttaa välittömän tajuttomuustilan ja pahimmassa tapauksessa useita päiviä kestävän kooman – sekin on tullut koettua (mutta kyllä kannattikin).

Mitäs vielä, pielustelu eli paaksaaminen on kaikin puolin suositeltavaa ja joka käänteessä, ei sitä tiedä koska kuollaan. Se on ehdottomasti paras tapa poistaa stressiä, aiheesta on oikein tehty tutukimuskin ettei se ole pelkkää hullun puhetta. Älkää tehkö tyhmyyksiä niin kuin minä ja muistakaa pysyä lujana päätöksessänne ettei käy näin: Silloin vielä kun juopottelin enemmän ja takana oli ns. pitkä viikonloppu, silloinen vaimoni (kyllä, olen nyt toista kertaa aviossa, onnellisesti) ehdotti että josko vähän... Vastasin että ei käy, on niin huono olo. No hän jatkoi kinuamistaan kunnes annoin periksi (sillä krapulassahan meitä kaikkia panettaa vaikka olisi kuinka huono olo) ja eikun hommiin. Jossain vaiheessa temmellys vaihtui Doggy style – tyyppiseksi enkä voinut sille mitään mutta oksensin vaimoni selkään. Varsinaisia hurraa huutoja ei kuulunut, mutta touhu loppui kuin veitsellä leikaten. Tottakai häntä (kuin myös minuakin) vitutti tapaus, muttei siitä loppupeleissä riitaa noussut koska se oli vahinko ja olin maininnut huonon kuntoni. Nolo tapaus joka tapauksessa. Eli kaikkea sattuu ja tapahtuu joten nautinnon takaamiseksi on syytä olla kunnossa eli mieluiten selvinpäin, kännipanot ovat mielestäni sangen typerää tuhertamista.

Lopuksi historiaa eli kaivauksissa löydettyä..


                               Kyseessä on ns. Hollolalainen tippaleipä,
                               arvio 7600 v ekr.

              

                              .... ja näitä lisää raksalle, myös tummana versiona ja   punapäisenäkin kiitos.....
                                       

Hyvää sunnuntaita teille, te rakkaat Luostarin asukkaat ja muut matkaajat.

10 kommenttia:

 1. Onnistuiskohan kolmas kommentointiyritys... meinaan yritin sanoa, että tippaleivästä näkyy, mitä ei kannata kokeilla, tai pää irtoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mikäs tässä nyt on tökkinyt, asetuksia ei ole muutettu?
   Juu, olet oikeassa, kaikkeen ei pidä ryhtyä ;)

   Poista
  2. Ei siinä, mutta tässä...

   Poista
 2. Jahas, Selibaatikko-Polka tässä vaan, terve! Ei oo löytynyt moneen, sanoisinko useampaan vuoteeen eikä vuoteeseen sellaista miestä, jonka minä kelpuuttaisin :) Vika on siis miehissä!!! :D

  VastaaPoista
 3. Yksi luostarin nunnista on nyt todella, todella järkyttynyt. Joillain on urheiluvaraston ovi narahtanut ja räpsät päässeet vyörymään yli äyräitten. Lisäajatuksia plögissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai niin on päässyt käymään, no sitten ei muuta kuin katsomaan ;)

   Poista
 4. Olipa vauhdikasta toimintaa ja vaarallisia tilanteita. Tanssilavat on karseita paikkoja muutenkin:D

  VastaaPoista
 5. Niin on, tunnen itseni niissä sangen ahdistuneeksi ;D

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...