tiistai 2. lokakuuta 2012

Yö demonien kanssa (mukana listaus vanhoista demoneista)


Viime yö oli riehakkaampi kuin miesmuistiin, kenties riehakkain tähänastisista tämän demoneita täynnä olleen elämäni aikana. Aktiviteetti alkoi heti puolenyön aikaan sillä olin varmastikin juuri ehtinyt nukahtaa, kellon viisarit näyttivät vartin yli yhtätoista kömpiessäni sänkyyn. Riivauskohtauksessa ei sinänsä ollut mitään tavanomaisesta poikkeavaa, normaalit levitoimiset sängyn yläpuolella, kielillä puhuminen ja irtonaisen tavaran lentely ympäriinsä. Ainoa asia mikä rassasi oli uusien, entistä typerimpien riivaajien muutto päähäni. En tiedä johtuuko se uusista lääkkeistäni mutta nämä uudet tulokkaat ovat todellisia mulkkuja, joskaan ei ne vanhemmatkaan sieltä mukavimmasta päästä olleet. Aistin kyllä vanhempienkin demonien läsnäolon mutta jostain syystä ne antoivat uusien tulokkaiden hoitaa esittelykierroksensa rauhassa.

Ensin oli esittäytymässä Grab'athal - telinevoimistelija. Luonnollisesti ensimmäisenä vuorossa oli täydellinen, noin kaksi tuntia kestävä trampoliinisarja sillä erotuksella että tein sen lattialta pomppien enkä suinkaan patjalta. Komeita kierteitä ja voltteja, milloin vesikaton läpi paukahtaen villojen pölistessä, milloin tein jättiläisiä kattolampussa killuessani. Huuto oli saatanallinen, Grab'athal laittoi minut selostamaan koko kaksi tuntisen trampoliinisarjani Antero Mertarannan äänellä mutta karjumalla täyttä kurkkua sillä täytyyhän kuulorajoitteisiakin ajatella niin kuin hän itse asian ilmaisi. Vaimo sai tarpeekseen ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen, hän otti koiran mukaansa ja lähti ilmeisesti naapuriin. Meno ei suinkaan ollut vielä lopussa sillä sitten mentiinkin permantosarjaa pitkin eteisestä olohuoneeseen johtavaa käytävää pitkin ja siihen oli yhdistetty välinevoimistelu – tällä kertaa nauhoina toimivat imurin letku sekä painepesurin letku jonka räyhähenki pakotti minut hakemaan varastosta. Niillä sitten räimin seiniä ja lattiaa tapetin kappaleiden ja paimentolaismaton riekaleiden lennellesssä ympäriinsä, osansa saivat myös seinillä olevat lampetit ja taulut. Jostain kumman syystä, vaikkei hirvimerkin suoritus liity mitenkään permantosarjaan, Grab'athal pakotti minut laittamaan itseni korvistani roikkumaan verhonipsuihin ja potkimaan itseäni seinästä toiseen niin että liu'uin siinä verhokiskoa pitkin ees taas jonkin aikaa, saisin kuulemma tuntea miltä tuntuu olla maalitauluna silloin kun liikkuvaan maaliin ammutaan. Kyllä on sairas demoni etten sano.

Nortin verran hengähtää kun kehoni sisään saapasteli Zulekatail, kaikkien puhelinmyyjien päädemoni. Toki jumalauta kun meikäläinen oli kyseessä niin tämä puhelinmyyntihommakin piti kääntää toisin päin eli istuin kolmatta tuntia (niin kauan prepaid -saldoni kesti) soitellen joka helvetin paikkaan ulkomaita myöten ja ostin kaiken mitä irti lähti. Se on ärsyttävä tunne kun kuulet itsesi aloittavan puhelun ”Peppone täällä Helvetti & Helvetti – markkinapaikalta hei, nyt sulla olis kuule ainutlaatuinen tilaisuus päästä eroon kaikesta paskasta mitä sulla nurkissa pyörii, mä haluaisin ostaa ne kaikki”. Niinpä on nyt minun rahat menneet ja tavaraa on piha täynnä, se on ihmeellistä kuinka pitkiä matkoja ihmiset ovat valmiit ajamaan keskellä yötä kun he tietävät saavansa rahaa ja pääsevänsä vielä romuistaan eroon. Todella järjetöntä. Lisäksi Zulekatail oli luvannut suullani että jokaiselle romunsa tuovalle  keitän kahvit ja paistan makkaraa. Voi vittu sentään.

Kolmanneksi ja onnekseni yön viimeiseksi uudeksi tulokkaaksi kroppaani jysähti Gierdhares, keskiajalla elänyt vanha kaupunginvahti, ts. tyyppi joka kierteli katuja huutaen tasatunnein kellonajan ja valtakunnassa on kaikki hyvin – huutonsa, samalla kun sytytteli soihtuja palamaan katujen varsille. Nyt tämä homma meni meni niin, että Gierdhares pisti minut soittamaan yhdelle tutulle tukkurille ja pyysin tätä tuomaan kaikki tervapadat mitä löytyi. Vastenhakoisestihan tämä tukkuri matkaan lähti mutta toi kumminkin, johtui ehkä siitä että puhuin samanlaisella käheällä ja korisevalla äänellä mikä kauhuelokuvista on tuttu. Ukon häivyttyä lähdin Gierharesin pakottamana matkaan, huutaen minuutin välein kellonajan sekä sen helvetin valtakunnassa on kaikki hyvin – jutun. Joka täyden kilometrin kohdalla minun täytyi sytyttää yksi tervapata tienviereen palamaan, kuitenkin niin että kävin ottamassa aina ensimmäisestä sytyttämästäni tervapadasta tulen siihen viimeisimpänä vuorossa olevaan. Jessus sentään että tuli juostua, varsinkin kun ottaa huomioon että Gierdhares käski minun pukeutua pilkkihaalareihin ja karvahattuun – kuului kuulemma toimenkuvaan. Äyskäistessäni Gierdharesille ettei nyt jumalauta keskiajalla pilkkihaalareita ollut, tämä tuumasi että okei ja vaihtoi jollain mustan magian kikallla ylleni haarniskan – nyt vasta kuuma tuli eli olisi kannattanut pitää turpa kiinni. No, yö loppui aikanaan ja toivottavasti ei hetkeen tule uutta, sillä niin typeriä nämä ovat. Tässä on kuitenkin uusille lukijoille lista minua riivaavista demoneista, olleet jo aikojen alusta ja eri lääkityksien mukana niitä on ilmaantunut aina lisää kuten nämä kolme viimeistä nyt viime yönä.Abageddon - yllyttäjä; tämä perkeleen räyhähenki saa meikäläisen yllytettyä kaikkeen sellaiseen aktiviteettiin, mistä ei hyvä seuraa ja tällä tarkoitan itseäni sillä Abageddon ei halua vahingoittaa muita. No, eilen viimeksi se käski hypätä sieltä linkkimastosta (josta kirjoitinkin) ja kipeää teki. Abageddon on lähinnä kokeellinen yllyttäjä, haluaa nähdä mitä kaikkea ihmiskroppa ja - psyyke kestää ennen kuin se luhistuu täydellisesti. Minulla ja Aballa (tuttuja kun ollaan niin lempinimet ovat käytössä) on aika kovaa vääntöä, johtuen siitä ettei Abageddon ole saanut minua luhistumaan. Suurin kiitos tästä kuuluu demonille itselleen, mitäs käski kusta korkeajännite muuntajaan - väitti että pystyn pimentämään erään teollisuusalueen. No en pystynyt vaan lensin helvetillisen valokaaren saattelemana kaksisataa metriä ilmassa suoraan erään teollisuushallin peltiseen peräseinään, josta kimposin tielle ja vastaan tulevan auton nokkaan. Tämän jälkeen minulta katosi tuntoaisti pään alueelta.
Tässä seuraavat ne 11 muuta;

 1. Harom - kurittaja; Tämä demoni pitää rankaisemisesta ja aina tilaisuuden tullen pakottaa lihaksistoni toimimaan vastoin tahtoani. On todella hienoa seistä pankkisalissa odottamassa oman vuoroaan kun yhtäkkiä alan leipomaan itseäni turpaan, ihan vain sen vuoksi että Harom katsoi aiheelliseksi kurittaa meikäläistä jonkun aiemmin tehdyn virheen takia. Haromin käskystä olen saunoessani vihtonut itseäni käynnissä olevalla moottorisahalla koska erehdyin ajattelemaan koivuvihdan olevan liian lempeä ja viime viikolla Harom pakotti minut nielemään rautakangen, syynä oli se että totesin ryhtini olevan perin kehno.
 2. Cherbas - lääkäri; Edustaa demonien aatelia, erittäin viisas ja toisinaan hauskakin tyyppi mutta päällimmäisenä ajatuksena demoneille ominaiseen tapaan tuskan tuottaminen. Cherbasin kanssa on käyty koko Pharmaca Fennica läpi etu - ja takaperin, annostuksien ollessa satoina grammoina - ei milligrammoina. On lyönyt värit päälle monta kertaa minkä takia löydän itseni mitä omituisimmista paikoista ja tilanteista, viimeksi Cherbasin pakottaman lääkekokeilun jälkeen ostin harmaan lateksipuvun pornokaupasta ja jättäydyin tahallani avomerikalastajien verkkoon. Esiinnyin hylkeenä edustaen kaikkia hylkeitä ja pidin laivan kannella luentosarjan nimeltä “Suoraan sanoen meitä hylkeitä vituttaa teikäläiset”. En muista oliko se försti vai itse kapteeni joka löi minulta tajun mäelle ja soitti valkotakkiset, tulivat oikein Medi - helillä hakemaan.
 3. Kar’asas- kuolema ; Tämä heebo, anteeksi demoni on sukua itselleen Kharokselle, tuolle tuonelanvirran lautturille. Kaukana on kuitenkin Kharoksen arvokkuus, Kar’asas on depressiivinen omaan kohtaloonsa kyllästynyt ja muutenkin apaattinen demoni, kaiken kaikkiaan outo tapaus joka kuitenkin osaa tartuttaa saamattomuutensa ja apaattisuutensa sekä suunnattoman kuoleman kaipuun todella tehokkaasti. Väittää ettei mikään onnistu ja kaikki on turhaa. Kerran paskalla istuessani Kar’asas väitti kaiken paskantamisen olevan turhaa, sitä tulee kuitenkin aina vain lisää joten uskoin tämän ja pidättelin torttua kaikkiaan neljätoista vuorokautta putkeen, hien valuessa valtoimenaan ja silmien pullistuessa päästä. Kun jööti vihdoin läjähti pönttöön, ilmoitti Kar’asas kaiken perseen pyyhkimisen olevan turhaa ja luonnollisesti jätin hanurin pyyhkimättä, tällä kertaa kuukaudeksi. Vasta sitten kun pienet elmonliekit alkoivat välähdellä ryppynarun seutuvilta ja pelkäsin palavani elävältä, sain pyyhittyä arseni.
 4. Thuul - jäädyttäjä; Napa -alueiden demoni, saa paleltumia aikaiseksi vaikka lämmintä olisi kolmekymmentä astetta. Yksi pahimmista. Kylmyyden tunne on sietämätön eikä siihen ole mitään apua ennen kuin Thuul irroittaa otteensa. Ihmiset jotka sanovat olevansa sielua myöden jäässä, voisivat hetken miettiä mitä puhuvat sillä tämä demoni osaa sen. Kaiken lisäksi tämä hornanhenki osaa jäädyttää muutakin, esim. pankkitilin. Olen kokenut sen, ei mikään mukava selitellä demonista jonka aikaan saamaa se tilin tilanne on, vielä kun Thuul jäädyttää ystävällisen hymysi typeräksi ja pysyväksi ilmeeksi kasvoillesi. Taas mennään vilkkuvaloilla varustetulla ajoneuvolla kohti isoa piikkiä ja nahkaremmejä - suuntana niin tutuksi tullut laitos.
 5. Sabatiel - vittuilija ;Todella ärsyttävä ja paljon vahinkoa aikaan saava demoni. Ei katsoa aikaa, paikkaa eikä tilannetta missä pakottaa meikäläisen aukomaan päätäni yleensä tuhoisin seurauksin. Pahantahtoisuutensa lisäksi potee ilmeisesti jonkinasteista Napoleon - tautia, lähtee ns. takki auki tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tämän demonin hallitessa mieltäni osaan puhua myös kielillä mikä mahdollistaa kansainvälisen vittuilun. Esimerkkinä mainittakoon ettei minulla ole mitään asiaa Venäjälle käytyäni vittuilemassa heidän rajavartiolaitokselle. Sabatiel pakotti minut loikkimaan rajan yli mikä onnistui helposti, olihan pimeyden edustaja neuvomassa reittiä. Pian sitä oltiinkin Nuijamaan tullin pihassa, kusin tullirakennuksen seinään ja välittömästi paikalla oli kaksi aseistautunutta vartijaa. Vittuilin siinä venäjäksi kaikesta mahdollisesta, rienasin myös vartijoiden ulkoista habitusta ja lopuksi totesin että kyllä teillä on sitten hatara raja tehostaen ilmoitusta lyömällä toista vartijaa avokämmenellä turpaan. Turha kai sanoa että sen jälkeen tuli kiire. Juostiin pitkin rajaa pusikoiden rytistessä.
 6. Eberias - jäykistäjä; Nimi jo kertoo kaiken. Saa jäykistymään minkä ruumiinosan tahansa tai koko kropan kerralla, lamauttaen samalla hengityksen ja pulssin siihen kuitenkaan kuolematta. Alkuun tulin haudatuksi elävältä useaankin otteeseen, nykyään eivät säästösyistä viitsi vaan kärräävät kaatopaikalle. Paskamaista touhua sanan varsinaisessa merkityksessä. Erään kerran nuorena miehenä jäykistyin kesken aktin erään tyttösen ympärille johtuen sen hetkisestä asennosta - likka ei siis päässyt mitenkään irti. Siinä sitä sitten maattiin kolmatta vuorokautta kunnes neitokaisen sulhanen (josta en tiennyt) tuli kotiin työkomennukselta. Jäykkyys helpotti heti, oli varsin vetelä olo kun heräsin teholta viikkoa myöhemmin.
 7. Falisiansche - instanssien vihaaja; tämä demoni aikaan saa tilanteita joissa virkavallan paikalle saapuminen on paremminkin sääntö kuin poikkeus. Falisianche vihaa jostain käsittämättömästä syystä kaikkia virallisia instansseja ja kun hän ottaa vallan, tapahtuu kauheita. Demoni saa minut puhumaan kirjakieltä ja viljelen sivistyssanoja, hallitsematonta tekstiä tulee kuin Touretten - syndroomassa. Pahaksi tämän tekee se, että tässä vaiheessa Falisianche on pakottanut minut kävelemään johonkin virastoon, esim. viime kuussa kävin verotoimistossa ilmoittamassa erittäin selkeästi ja laaja - alaisesti harrastaneeni veronkiertoa jo vuosikymmeniä. Tilanteessa piipahti myös Sabatiel ja haukuin koko henkilökunnan ja verolaitoksen ylipäätään aivan perseestä olevaksi ja turhaksi. Todella sivistynein sanankääntein tiedotin lähteväni nauttimaan ansaitusta eläkkeestä Sheylleillä, paikka jonne olin tallettanut identiteettivarkauden avulla hankkimani jättisumman minkä oli luonnollisesti piilottanut näiltä vitun verovirkailijoilta. No, meneehän tämä aika näinkin oikeudenkäyntiäkin odotellessa.
 8. Torbeal - pompottaja; harmiton mutta aiheuttaa vähän helvetin noloja tilanteita. Torbealin ottaessa vallan alan pomppimaan paikoillani, toisinaan aivan saatanan korkealle ja pitkään, onhan kyseessä demoniset voimat. Tästä syystä en voi käyttää julkisia kulkuneuvoja, minulta on murtunut niskat kaksi kertaa pomppiessani linja - auton keskikäytävällä lanttuni kajahdellessa kattoon. Myös vihkimistilaisuuteni oli hieman nolo, suntio joutui köyttämään minut alttarille pompittuani aikani saarnastuolia korkeammalle. Torbeal iskee yleensä suudellessa ja virastoissa.
 9. Azarier - yliystävällinen; tämän vittumaisen demonin takia en ole saanut palkkaa koko aikuisikäni aikana. Aina kun Azarier kuulee tai lukee ajatuksistani sanan työ, hän ottaa välittämästi vallan. Hänen käskystään lupaudun perkeleellisiin talkoisiin, toissa kesänä olin puimassa heinää eräällä maanviljelijällä. Ei muuten mutta kaadoin koko sadon ( n. 130 hehtaaria ) Fiskarsin saksilla ja ravistelin jyvät irti korsi korrelta ja luonnollisesti ilman palkkaa. Eihän sitä nyt mokomasta voi palkkaa ottaa on Azarierin mielipide. Elämäni varrella olen tehnyt moottoritietä alun kolmatta sataa kilometriä ihan lapiopelissä ja maalannut useita kymmeniä kirkkoja. Kirkkojen maalauksissa on ollut se harvinainen puoli että niissä kaksi demonia on riivannut yhtä aikaa ja tehnyt ikäänkuin yhteistyötä. Ensiksi Azarier on sopinut paskakeikan (siis talkoilla, eväitäkään ei tarvita) ja Torbeal on pompottanut minua ympäri kirkkoa joten telineitäkään ei ole tarvittu. Iltaisin todella mukava olo kun aataminomena on perseessä ja munuaiset suussa kuudentoista tunnin yhtäjaksoisen pomppimisen seurauksena.
 10. Labbas – juopottelija ; ei mitään rajaa viinan käytöllä tämän demonin hallitessa mieltä. Pystyn juomaan aivan helvetillisiä määriä viinaa jotka yleensä ostan vielä pimeiltä markkinoilta velaksi ja taas ollaan kusessa. Paskojen litkujen takia suolistoni on huuhdeltu muistini mukaan 38 eri kertaa. Jos nesteessä on prosenttikin alkoholia niin ääntä kohti vaan, ei mitään väliä onko se oikeata viinaa, pakkasnestettä tai partavettä - kaikki käy. Viimeksi minut otettiin talteen kun olin juomassa eräällä kauppakeskuksen parkkipaikalla autojen pissapoikia tyhjäksi. Muistan sen selvästi, hetkeä aiemmin olin riuhtaissut yhdestä Corollasta säiliön irti ja niskat kenossa kittasin Ladylasolia (sitä punertavaa) kun virkavalta saapui.
 11. Tarfas – muodonmuuttaja ; ehkäpä sieltä vittumaisimmasta päästä. Tämän demonin hallitessa pystyn ottamaan kenen tahansa ihmisen muodon ja esiintymään hänenä, aiheuttaen näin paljon vahinkoa puhumalla paskaa tämän onnettoman henkilön muodossa, jakamalla persettäni kaikille (jos kyseessä on mies sillä Tarfas on B - rapun porukkaa), tekemällä uhrin työpaikalla kaikenlaista hallaa sanomalla suoraan hänen työkavereilleen mitä itseasiassa olen mieltä heidän vitun hienoista aivoituksistaan ja olenpa kerran esiintynyt eräänä valtionpäämiehenäkin mistä saamme kiittää tätä nykyistä maamme tilaa, sori vaan mutta tuli siinä riivattuna ollessa tehtyä todella mottipäisiä päätöksiä ja polttoaineiden hinnat muuten nousevat lähiaikoina, kiitos Tarfaksen.

22 kommenttia:

 1. Minä taas suosin näitä hindulaisia, löytyy nimittäin moneen eri tarkoitukseen omansa. Ja Kali ainakin on varsin viehkeä tuttavuus - tykkään :) Kivempi kuin pitsiniskat ja kermaperseet *hups, joku kurkkii olkapääni takaa*.

  Niin niitä hindulaisia: http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_hindulaisista_jumaluuksista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hindulaiset voivat olla kovaa sakkia, täytyykin käydä tutustumassa. Varmasti mukavampia kuin kermaperseet ;D

   Poista
 2. Enpä tiedä, että pitäisikö kommentoida lääkityksen olevan kohdillaan vai hivenen muokattavissa. Aurinkoista lokakuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roz, lääkitykseni ei ole eikä varmaan tule olemaankaan koskaan kohdillaan, ei ne keksi tarpeeksi kovia ryynejä ;)

   Poista
 3. On kivat demonit, kertakaikkiaan.
  Roz, missä se aurinko loistaa? Ei täällä Suomen keskustassa ainakaan ( siis maantieteelisesti, ei puoluepoliittisesti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa, kaikkea muuta kuin kivoja, on se sen verran rankkaa.
   Niin, ja aurinko paistaa aina - se on vaan asennekysymys :)

   Poista
 4. Luostarissa aurinko siis rillottaa ensi yönä, kun on mun päivystysvuoro ;) Lupaan tunnollisesti olla hereillä koko yön ja pitää demonit loitolla sinusta.

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos rakas, muutenkin elämä hieman hymyilee. Tulin just yksityisen puolen lääkäriltä joka aikansa tutkittuaan totesi että alin nikama ei ole oikeassa asennossa ja näin ollen mahdollista että myös välilevy ei ole kohdillaan. Lisäksi hän ilmoitti että minulle on annettu väärät lääkkeet heti alkuun ja sain nyt uudet lääkkeet, lisäksi huomenna on aika niksauttajalle jonka pitäisi tutkia / rusauttaa tämä kapinen ruotoni kuntoon. Olen niin iloinen että ensi yönä pidetään Luostarissa orgiat isolla O:lla ;D

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! Muistathan sitten sen oikean asuvalinnan....;)

   Poista
 7. Totta helv.., siis totta kai ;)

  VastaaPoista
 8. Mulla on vain tämä yksi ja sama demoni: KARMAPERSE. Se ilkkuu ja vittuilee jatkuvasti, sillä jokainen tekemäni valinta on väärä. Se ei anna unohtaa sitä tosiasiaa, että koko olemassaoloni on suuri vahinko ja jokainen päivä on liikaa.

  VastaaPoista
 9. No älä nyt hittolainen noin sano! Karmaperseet kellistetään helposti sillä moista meininkiä ei sulateta, sinä olet kaikkea muuta kuin vahinko, usko pois. Jokainen päivä ei ole liikaa kuin juomisessa koska jokainen päivä lisää tuskaa.

  VastaaPoista
 10. Non nii, tämmöset bileet! Täällähän on kaikki "sallitaan luonnollinen kuolema/ei elvytetä" -kunnossa ja kello on vasta puoli kolme :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläs nyt, tässä meni yksi ajoitusjuttu vähän perseelleen, hemmetti soikoon! :)

   Poista
 11. DNR-päätökset on juuri tehty ja nyt vain odotellaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisitko taas valistaa tyhmää kun ei tuo lyhenne aukea...?

   Poista
  2. DNR= do not resuscitate.

   Poista
  3. Kiitos, Abbedissa tuossa jo valistikin myös.

   Poista
 12. Minä taas suosin itseäni. Olen pahin itselleni. Eikä tuohon ole lisäämistä.

  Ja hapetus on siinä kunnossa, etten pysy rivillä millään, joten ei tarvii kohta puoliin lukea mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outsa, niinhän me kaikki olemme itsemme pahimpia domoneita eli vastustajia, älä siis välitä. Sun täytyy yrittää nukkua tai muuten hommat alkavat tökkimään.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...