maanantai 19. marraskuuta 2012

16 asiaa Apotista


Tämän historiallisen ja ainoan kerran teen poikkeuksen, osallistun nimittäin Sannan minulle esittämään haasteeseen. Tämä on osittain omaa vikaani kun menin vaatimaan häneltä lisää paljastuksia, pääsin nimittäin lukemaan ensin kahdeksan asiaa hänestä kun hän joutui kertomaan ne hänelle lähetetyn haasteen myötä. Jos en olisi mennyt helvetillisessä uteliaisuudessani jälleen kerran kohtuuttomuuksiin, te ette nyt lukisi tätä. Eli tässä ne ovat:

 1. Ikä: 47, kesällä tulee 48 täyteen
 2. Pituus: 170 cm, viimeksi mittauksessa sentin päälle mutta kasaanhan tässä koko ajan mennään.
 3. Paino: Kaksi päivää takaperin 72 kg silkkaa terästä, jos nahan alla oleva elohopeamainen massa lasketaan teräkseksi.
 4. Koulutus: Peruskoulu jonka jälkeen 2 – vuotinen talonrakennuslinja ammattikoulussa, aikuisiällä prosessinhoitajan paperit niin puhtaan – kuin jätevedenkin puolelta. Koulutus toteutiin oppisopimusperiaatteella ja teoriapuolesta vastasi Malminkartanolla sijaitseva AEL.
 5. Avioliitossa ja onnellisesti, kaksitoista vuotta yhteiseloa joista viimeiset neljä aviossa (ja kyllä, muistan hääpäivän joka ainoa kerta).
 6. Harrastukset: Aiemmin melko aktiivisesti ampumaurheilua ja tennistä, sittemmin iän ja paheiden myötä jääneet. Nykyään nälästä johtuvien pakkoliikkeiden päivittäinen suorittaminen ja niiden jälkeen jäävä vähäinen vapaa – ajan määrä pitävät huolta siitä ettei mitään harrasteta. Varsinkin kun sairaudet torppaavat loputkin kyvystä harrastaa mitään. (Ei mitään seli seli vaan asia on näin).
 7. Entinen alkoholisti, olen juonut tasan tarkkaan 27 vuotta elämästäni aktiivisesti eli päivittäin, viime vuoden kesäkuussa tuli vatsa niin sanotusti täyteen ja siihen loppui juominen. Toki alkoholisti on aina alkoholisti ei koskaan pitäisi sanoa ettei enää koskaan, varsinkin kun juominen lähtee siitä yhdestä keppana pullosta. Sen kuitenkin sanon, etten muistanut enää kuinka helvetin hienoa tämä elämä on ilman täyspäiväistä juopottelua ja tästä syystä ei ole tehnyt tippaakaan mieli. Varsinkin kun pahimpina aikoina (useampi vuosi) meni sekakäytön puolelle jolloin elämä oli yhtä helvettiä.
 8. Tuomittu tapon yrityksestä ja saanut siitä reilun neljän vuoden tuomion, josta istuin enemmän kuin puolet (ensikertalaisen tuomio puolitetaan) koska jokusia tuhansia euroja muutettiin vankeusrangaistukseksi heti oikeuden päätöksellä.
 9. Pidän pielustelupuuhista eli paaksaamisesta heti paljon, mielestäni relaksanttina maailman parasta – tepsii myös stressiin.
  10. Aatesuuntaukset ja politiikka: En ole minkään ismin, tietyn uskonnon tai poliittisen suuntauksen kannattaja. Tämä siitä syystä että ei mikään – korostan ei mikään – pysty tarjoamaan, saati sitten toteuttamaan käytännön tasolla sellaista mallia jossa kaikille tarjottaisiin edes tasavertaiset lähtökohdat. Lisäksi suurin osa kaikesta tuosta, aina politiikasta uskontoon on pelkkää valehtelua ja paskaa joiden varjolla manipuloidaan ihmisiä sekä käydään sotia joko suoraan tai välillisesti. Pitäkööt juttunsa, minä en politiikkaa tarvitse ja minulla on omat (ja usein konkreettiset) yhteydet korkeimpiin voimiin. Siksi en jaksa väitellä enkä yleensä edes paljon puhua noista asioista, vaikka sangen hurskas mies olenkin..
  11. Ihanteet: Katse kääntyy taaksepäin ja sotaveteraaneihin. He ovat se sankarijoukko jota tämä mottipäisten mulkkujen johtama Suomen valtio on kohdellut kaltoin heti sotien loppumisesta lähtien, ts. siitä kun asti kun herrat varmistuivat ettei vieraita kieliä tarvitse alkaa opettelemaan. Lisäksi nostan lakkia niille lukemattomille tyypeille jotka jaksavat painaa velka – ja ennenkaikkea sairaustaakkansa alla duunia ja pitää tämän yhteiskunnan jaloillaan.
12. Mieliruoka: Sellaista ei varsinaisesti olekaan, sillä sellaista mykysoppaa ei eteeni tuodakaan jota en söisi. Ihan totta, olen kaikkiruokainen ja osaan arvostaa sitä kun ruoka on tehty kokonaan itse.
 1. Horoskooppimerkki: Leijona, olen ikuinen kesän ja valon lapsi, tästä juontaa sangen syvä vihani talvea ja pimeää vuodenaikaa kohti. Horoskoopeissa kerrottavat luonnekuvaukset antavat Leijonista harhaanjohtavan kuvan joten älkää uskoko niitä. Olemme perin helliä ja huomaavaisia, ahkeria ja muutenkin kaikin puolin täydellisiä yksilöitä.
 2. Asioita jotka saavat minut hysteerisen raivon partaalle: valehtelu, kaksinaamaisuus, avoimet laatikot ja kaapinovet, tekemättömät työt, lattialla ja tuolin selkänojalla roikkuvat vaatteet, yleinen epäsiisteys, tiskit, odottaminen (jos aikataulu on sovittu), toisen alistaminen, byrokratia, pikkurilli pystyssä – meininki.
 3. Asioita jotka taasen saavat minut perin iloiselle tuulelle: tilannekomiikka, vilpitön ja räkättävä nauru, onnellinen hymy jonkun kasvoilla (varsinkin vaimon), pienten mukuloiden kuolemattomat lauseet, koirien kujeet, hyvin menneet työt ja kunnon yöunet.
 4. Tulevaisuuden haaveet: Saada yksinkertaisesti terveys edes fysiikan osalta takaisin tai ainakin helpotusta siihen, päästä ei niin väliä sillä vapaasti vajaana on hyvä olla.

No niin, siinä tuli nyt ne vaaditut kuusitoista kohtaa. Turhaa tulla natisemaan ympäripyöreistä vastauksista, sillä siihen on syynsä. Kuten jo vanhassa blogissa olevassa esittelyssä totesin, ei niin paljon paskaa ettei osa tottakin eli kaikki tekstini ovat tosipohjaisia, jokainen juttu on tapahtunut niinkuin se tekstissä esiintyy tai ainakin melkein. Tästä syystä haluan varjella tekstiin mahdollisesti liitettävien henkilöiden yksityisyyttä ja toivonkin niiden lukijoiden osalta jotka jotain tietävät – tekevän samoin. Siitä ei seuraa kuin väärinkäsityksiä ja pahaa mieltä jos aletaan tekemään liian hätäisiä johtopäätöksiä. Toivottavasti en kauhistuttanut ketään tai tuottanut suurta pettymystä kenellekään näiltä osin kuin kerroin, tälläinen minä olen luonteeni ja mieltymyksieni osalta.

Hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

51 kommenttia:

 1. Hyvää huomenta!

  En kauhistunut enkä pettynyt. Paitsi Leijonat eivät ole herttaisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos et hylkää <3
   Miten niin Leijonat eivät ole herttaisia? Pelkkää rakkautta ja sympatiaa ;D

   Poista
  2. Enhän mä sua hylkää, vaikka Oinas olenkin <3
   Olen aina puhunut itsekin IRL avoimesti vaikeistakin asioista, kun en osaa olla hiljaa ja kaunistella juttuja. Se saa toisetkin avautumaan ja mikäs on parempaa kuin vertaistuki.

   Poista
  3. Olet Oinas, yksi kiehtovampia merkkejä. Koskaan en ole saanut kunnon otetta Oinaasta, syynä liian lyhyt aika. Todella merkillinen mutta mielenkiintoinen sielunelämä.
   Totta tuo mitä sanot, kaikilla meillä on usein hyvinkin samankaltaisia juttuja takanamme ja liian usein ajattelemme että vain minulla on nämä ongelmat - eihän nyt kenelläkään muulla. Puhuminen auttaa, tiedän aika sen vertaistukiryhmissä käyneenä.

   Poista
 2. Täytyypä kysyä työkaverilta, joka on astrologiafriikki, että minkälaisia leijonat oikeesti on :) (korostettakoon, että minun mielestä se on superhömppää) tiedän kaksi; toinen elää yhteiskunnan elättinä, toinen ampui itsensä.

  Hatunnosto vaimollesi! Moniko jaksaa alkkiksen kanssa, kysyn vaan... itse en ainakaan jaksanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä olet oikeassa, horoskooppihöpinät eivät pidä lainkaan paikkaansa. No kai sitä kaikissa eläinradan merkeissä on mustia lampaita, ei kaksi esimerkkiä vielä koko porukkaa edusta. Vaimoni on sitkeä sissi ja rakastava ihminen, siksipä en viitsi enää pulloon koskea.

   Poista
 3. Kyllä se niin on, että suoriin kysymyksiin suorat vastaukset :D
  Asia on justiin niin, kun olen ajatellutkin, että sielä nimimerkin (vai onko se lempinimi) takana on rehti, suomalainen mies :D
  Harrastuksista puheenollen, sinun kannattaisi mennä esim. luovan kirjoituksen-harrastuspiiriin, tai johonkin vastaavaan, harjoituttamaan tuota jo olemassa olevaa kirjoittamistaitoasi.
  Minä olen sellaisilla kursseilla joillakin ollut ja niissä on hauska olla.
  Kirjoitusintoisten ihmisten seassa!
  Kursseilla sai hyviä ohjeita ja neuvoja, mutta silti sai kirjoittaa NIINKU ITTE TAHTOO.
  Minä kirjoitin aina hengellistä tekstiä. Runoja.
  Runoja on syntynyt ihan kirjaksi asti(tosin aika pikkaraiseksi kirjaksi: 44 runoa).
  Nyt aloitan toisen kirjan vääntämistä, jahka kiiruiltani ennätän.

  Minäkin olen joskus vastaillut noihin "galuppeihin". Onneksi ei kysytty painoa, eikä horoskooppia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä nyt oli tälläinen juttu kun menin tuolta Sannalta kinuamaan sen elämästä. Kyllähän sitä olisi hieno kaikkea harrastaa mutta töiden jälkeen ei yksinkertaisesti jää aikaa eikä jaksa varsinkin nyt kun selkä on paskana ja muut jutut päälle. Jumankauta Kaisa, jos kerran olet runoja kirjaksi asti kirjoittanut, niin sitten vaan tekstiä tänne meidän luettavaksi - ehdottomasti! Saat luvan paljastaa mikä olet horoskoopiltasi, painoa en herrasmiehenä kysy ;D

   Poista
 4. En taida perskohtaisesti tuntea ainuttakaan leijonaa. Mutta eikö jossakin vanhassa kuvassa neitsyet ja jellona varsin hyvin tule toimeen *wirn & härn*? Eipä kait noissa "tunnustuksissa" kovin ihmeellistä tullut. Elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos korkeimmat voimat suo niin ehkäpä tulevaisuudessa :D
   No helvetti, leijonat ja neitsyet tulevat varsin hyvin juttuun, siksipä aina kuljenkin perässäsi..<3
   No pelkkää elämää, ei sen enempää

   Poista
 5. Mun äiti on leijona. Minä oikeasti noista koopeista.... hauskaa hupia itseni kustannuksella. Jaa Automies olikin leijona eikä kaksonen... alkoholisti sekin... vaan äitini ei ole alkoholisti... äh, minä jaksa teidän kanssa tätä miettiä. Lähden nukkhumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, Automies onn hyvä esimerkki kuinka sydämellisiä me olemme ja aina valmiina auttamaan! Juoppoja on joka merkissä, joka toista väittää on valehtelija ;) Koita nyt nukkua,etkä sitten roiku linjoilla tai bittiavaruudessa koko iltaa ;D

   Poista
 6. Elämää, elämää, todellakin. Suoraa ja rehellistä tekstiä, siitä kiitos.

  Sanoo toinen leijona, joka on ihan samaa mieltä siitä, että horoskooppimerkin kuvaus on jostain syystä mennyt ihan pieleen. Leijonatko itsekeskeisiä ja prinsessoita, katin kellit. Leijonat on lämpimiä, huomaavaisia, älykkäitä ja aikaansaavia. Täydellisiä yksilöitä, kuten totesit. Ja toistan, ei siis yhtään itserakkaita ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah Marjaana, mitä sulosointuja sinä suustasi päästeletkään - ja vieläpä tosia! Olisihan se pitänyt arvata niistä sun päivityksistä (armotonta touhua hela tiden) että valon lapsihan sinä olet :D

   Poista
 7. Ilmankos me tullaan hyvin toimeen, kun kuulemma Leijonat (ja muut tulimerkit) on mulle ilman merkkinä hyvä pari :) ja tykkäänhän mä kissoistakin, mitä isompi sen parempi :D

  Tuhon seiskakohtaan sanon, että hienoa. Isolla käpälällä :) Itse alkoholistin tyttärenä kasvaneena ja yhden ex-alkoholistin hyvänä ystävänä voin sanoa, että tiedän mitä joudut kestämään. Se ei ole helppoa tässä viinaa-arvostavassa yhteiskunnassa, jossa saa selittää miksi ei juo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisasta mua oi rakas Puskis ja kerro mulle Horoskooppimerkkisi! Kuitenkin olen tuntenut selkeää hengenheimolaisuutta heti alusta lähtien, raappahousut pyörivät jo ensimmäisestä kommentistasi :D
   Itse asiassa juomatta oleminen on helppoa; kaverit ovat hyväksyneet / kannustaneet asian / asiassa eivätkä häiriköi millään lailla kännipäissään. Samoin muut tuntemani ihmiset. Kaikki kuitenkin näkivät mihin elämäni oli menossa ja kuinka paljon aikanani törttöilin, niin ei enää ole missään tarvinnut selitellä juomattomuuttaan. Eikä kyllä tee tippaakaan mieli.

   Poista
  2. Hienot kaverit!

   Mä olen aurinkomerkiltäni vaaka ja nousevalta kaksoset eli kaksinkertainen ilman merkki. Kuulemma nouseva alkaa vaikuttaa enemmän 30v-synttäreiden jälkeen, voin vakuuttaa sen olevan ainakin minuun pätevä tosiasia. Hlynpölyä tai ei, mutta ketäpä se haittaa :)

   Poista
  3. Vaaka? Jahas, hyvä tietää. Vaa'at ovat lähellä sydäntäni sen takia että niillä on munaa sanoa oma mielipiteensä ääneen. Te ette todellakaan ole mitään hyssyttelijöitä, ehkäpä ainoa paheenne on jääräpäisyys, se on miltei yhtä järkähtämätöntä kuin härillä :D

   Poista
  4. Uhhuh.. äitini väittää aina, että olen perinyt jääräpäisyyteni hänen äidiltään :D Ja uskallan kyllä sanoa mielipiteeni, siitä ei tarvitse tykätä mutta mitäs läksit ;)

   Poista
  5. Voin sieluni sieluni silmin nähdä sen silmien palon jos joku uskaltaa asettua kyseenalaistamaan päätöstäsi tai tahtoasi :DDD

   Poista
  6. Muutama on sen kokenut eikä ole ollut entisensä sen jälkeen ;)

   Poista
  7. Tiedän, olen kenties törmännyt niihin! (harhailevat vailla päämäärää, silmissään ontto katse) ;D

   Poista
 8. No tottakai leijonat ovat ihania, parhaita ja täydellisiä! Hävetköön ne, jotka moista meistä valon lapsista uskaltavat edes miettiä kyseenalaistavansa. Ja kyllä, pimeys & talvi ovat perseestä.

  Ja hei, avoimet kaapinovet & laatikot ovat ihan saatanasta. Pitääpä muistaa kertoa Siipalle, että tiedän siis miehenkin, jonka mielestä ovet ja laatikot pidetään kiinni. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avoimet kaapinovet muuten on todellakin raivostuttavia. Turha alkaa itkemään sit, jos jättää ne auki ja lyö päänsä. NIH.

   Poista
  2. No mutta hittolainen -S-, sinäkin siis olet valon kasvatti! Luettuasi kommenttisi olin äärettömän onnellinen siitä, mitä mieltä olet avoimista kaapinovista :D ja juu, kerro pois vaan. Talvi ja pimeys on kuitenkin kohta voitettu, joulu tulee ja menee - sitten alkaa tää perkeleen musta kausi taittumaan valoon ja kesään. :)

   Puskis, hyvä tietää että sinäkin olet sitä mieltä, se kertoo sinusta paljon ;D

   Poista
 9. Suoraa puhetta omasta itsestä, ei moni kirjoittaisi. Hienoa, nuori mies! (Voin sanoa, kun on muutama vuosi enempi mittarissa;)
  Minulla on yksi ystävä, joka on leijona. Hänelle kaikki pitää olla suurta ja kaunista, siis esim talo, koti, ammatti jne.
  Noista viinan kiroista tiedän jotain, kumppani juo, ja aina joskus helvatan paljon liikaa. Itse lopetin kokonaan jo yli 10 vuotta sitten. Alkoi perjantain rentoumis-viinin lipitykset jatkua maanantaihin asti.
  Ja kaapin ovet, juu, kiinni oltava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leijonia on niin monenlaisia, niinkuin muitakin eri merkeissä. Hieno juttu kun olet tajunnut aikoinasi lopettaa, tarkoitan ettei päässyt lähtemään lapasesta. Kaapin ovet ehdottomasti kiinni - kyllä!

   Poista
 10. Itse olen viettänyt yhteisiä vuosia kahden leijonan kanssa yhteensä neljä, ja voin kertoa, ettei tulisempaa aikaa ole elämässäni ennen ollut. Ovat sen verran näyttäviä ja ripeitä toimissaan, ettei tällainen laiska härkä meinaa pysyä perässä.

  Haluaisin esittää vastauksiisi lisäkysymyksiä, yksi pisti erityisesti silmään, ja haluaisin tietää koko tarinan - en kuitenkaan viimoisten kappaleiden takia uskalla avata suutani, ties mitä leijonanhäntää saisin turvalleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No silloin mennään kun on sen aika - se on leijonien meininki ;D
   Kaikkeahan saa kysyä, vaikka sitten privana koska julkisesti tapaus meikäläinen on loppuun käsitelty. Leijona eivät huiski hännällään, korkeintaan kaappaavat tassujensa väliin ja rutistavat ;D

   Poista
  2. Ainiin, rakkaani, minun piti onnitella sinua kohdasta seitsemän, ja sen ensimmäisestä sanasta: "entinen".
   Toivottavasti pysyt vielä kauan oppi-isänäni tällä polulla ja tuet tuhlaritytärtä kuten ennenkin, niin ehkä minäkin voin pian listata samaan kohtaan saman sanan, "entinen"

   <3

   Poista
  3. Näin teemme rakas Karmiseni, aina hengessä mukana <3

   Poista
 11. Välttelin koko päivän tänne tulemista, kun pienestä näytteestä melkein luulin joutuvani jälleen johonkin ansaan. Ensimmäistä kertaa kun kommentoin tänne jollain kierolla tavalla puolilupasin alkaa sukututkimuksen tekoon jahka kouluprojekti on saatu alta pois. Seuraavalla kerralla melkein aloin jo luonnostelemaan listaa tyhmien kysymysten tyhmistä vastauksista. Joten mulla oli todellakin syytä olettaa, että kohta olen rustaamassa kuuttatoista totuutta itsestäni. ;D

  Varsin kissamaisia kommentteja täällä. Olen diplomaattisesti sitä mieltä, että Leijonista löytyy kyllä hienojakin yksilöitä ja jokaisessa on jopa jotain hyvää, mutta ei se luonnekuvaus ihan pieleen ole mennyt kaikkien tuntemieni leijonien kohdalla. Valitettavasti Vesimiehen horos- ja horrorskooppien luonnekuvaukset pitävät hyvin pitkälle paikkaansa.

  Mutta siis asiaan. Hatunnosto sulle. Kovia juttuja olet läpi käynyt ja silti lähes täyspäisenä luostariin päätynyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti viimeisistä sanoistasi <3
   Hemmetti että nauroin kun listasit noita melkein - juttujasi ja nyt kun mainitsit, eikö Neo olisi aika syventyä itseensä ja kertoa meille hiukan itsestäsi. Tiedäthän, ihan vain että saataisiin sellainen mukava ja välitön fiilis aina kun tullaan kommentoimaan :D
   Niin, tottahan se monessa kohtaa on, siis tuo luonnekuvaus - välillä tulee sorruttua turhamaisuuteen etc.

   Poista
  2. Ole hyvä. Ei totuutta voi kiertää, se pitää vaan sanoa. :)

   No niin, teit sen taas. :D Mutta itse asiassa mulla olisi mielessä joitain tunnustuksia, mitkä nyt tämän varjolla voisi saattaa maailmalle muka vahingossa, joten saatanpa oikeasti tutkiskella napaani hetkisen. 16 asiaa kuulostaa kyllä hurjan paljolta, mutta ehkä jo ensi jouluksi saan sen julkaistua. :D

   Unohdin muuten viimeksi sanoa, että ei vesimiehetkään osaa arvostaa avonaisia kaapin ovia tai laatikoita. Mutta vihanhallintakurssini tässä vaiheessa minun oli itseäni ja muita suojellakseni jätettävä se myöhemmin mainittavaksi. Seitsemässä tunnissa ehtii laskea aika pitkälle. ;)

   Poista
  3. Tai kuudessa tunnissa. Ilmankos mun on käytävä talousmatikan kurssi uudelleen. ;D

   Poista
  4. Vesimies! Siis toinen eläinradan älyköistä ja kenties rauhallisimmista, siksipä yllätyinkin tuosta vihanhallintakurssista ;D
   Juu juu, nyt heti vaan seuraavaksi ne kuusitoista asiaa, odotan enemmän kuin innolla mitä se harkitsevainen persoona pitää sisällään. Eli toivonkin salaisia paheita ja pakkomielteitä - niitähän on meillä jokaisella...
   Avoimet kaapinovet ovat saatanasta, aivan kuten -S- mainitsi.

   Poista
  5. Köh, on Vesimiehilläkin heikkoutensa. Avonaisten kaapin ovien sulkeminen, kun syyllinen on jo poistunut paikalta, vie monta sekuntia suuresti arvostamastani vapaudestani. Sanoisin olevani jo aika pitkällä koulutuksessa, koska paikoilleen jähmettymisen ja huutamisen sijasta sentään suljen ne, jonka jälkeen voin jatkaa rauhallisena elämääni.
   Kaikkein salaisimpia paheita ja pakkomielteitähän ei voi sellaisenaan julkaista, koska osa niistä pirulaisista lukevat myös blogiani ja se olisi huolella rakennetun silotellun pinnan loppu. Lähden nyt ainakin polkemaan muutaman kilometrin paikallani ensin.

   Poista
 12. Jaahas, mää olen rapu. Homssuinen (=sekasotkussa elävä) kotihiiri. Kotini on linnani, ja jos siellä on pari tai parikymmentä pölypalleroa, pieni sievä tiskikasa ja pari vaatetta tuolinkarmilla (mihin ne sitten kuuluu laittaa, kerran käytetyt vaatteet - ei voi panna lipastoon takaisin eikä kyllä pyykkiinkään?) niin on entistä kotoisampaa. Siis tietysti nuo on oltava ihan itse aiheuttamiani suttukasoja, muiden tahallaan rötväämiä juttuja en siedä tietenkään. :)

  Eläisin mieluusti mielikuvitusmaailmassa jos se olisi mahdollista. Muuta en itsestäni tiedäkään, enkä muista ravun horo-skooppikuvauksiakaan tuon enempää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ravut ovat äärimmäisen rakastavia ja saatanan mustasukkaisia, siinä lähtee henki jo menee väärää mertaa ronkkimaan. Ravut ovat myös älykkäitä, keskiarvon yläpuolella yleensä. Siksipä heillä onkin tärkeämpiä asioita pohdittavaan kuin jotkut typerät tiskit ja se heille suotakoon! :D

   Poista
  2. Mulla on aina tärkeämpää funtsittavaa kuin tiskit, tosiaan! Voi kun muutkin aina ymmärtäisi sen... :P

   Saatan ehkä kenties olla älykäs, mutta en älyä käyttää älyäni hyödyksi vaan tekeydyn tyhmäksi ja käyttäydyn muutenkin kovin vaatimattomasti. Matemaattista älyä mulle ei ole suotu, voihan neliöjuuri sentään; ylihuomenna olisi koe.

   Kyllä vaan, minä pidän kaikesta ja kaikista jotka eivät ole minulle ilkeitä. Toki myös loukkaannun henkihieveriin pienimmästäkin syystä, mutta en ole yleensä pitkävihainen.

   Mielenkiintoista on se, olenko alkanut elää näin jonkin höröskööppikuvauksen lukemisen jälkeen, vaiko ihan itsestään. Oletan että itsestään.

   Poista
 13. Kohta 1. Reilu 2-vuotta ja sit sustaki tulee vanha pieru. ;D
  Kohta 7. Vilittömät onnittelut ja lippiksen nosto!!
  Kohta 11. ja 14. Täysin samaa mieltä!!

  Kovin on elämä sua(kin) koetellu, nostan tässä viellä lippistä sulle ja eritoten vaimolle. Ja muistakkin viedä vaimolle lippiksen nosto.

  Hieno 16 kohtaa, rohkee mies!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Timo! No, vielä jokunen vuosi eikä jätkällä ole vieläkään muuta kuin tuulen huuhtoma perse :D
   Juopottelu on onneksi taakse jäänyttä elämää (hatun nosto myös omalle päätöksellesi) ja mielestäni sotaveteraanit ja sairaat ovat unohdettu tyystin. Vaimolle viedään lippiksen nosto, ihan varmasti!

   Poista
 14. Hyvinhän tuo kuudentoista asian kasaaminen näyttää onnistuneen! Hassua, kuvittelin jotenkin että olet paljon nuorempi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhistuitko ikääni? Olen elänyt aikojen alusta.. nythän voit brassailla että blogiasi lukee myös yks vanha käpy jostain korvesta ;D

   Poista
  2. Joo, olen aivan kauhuissani tästä uudesta käänteestä :D No ei, kaikki kävyt on tervetulleita!

   Poista
  3. Hyvä juttu, olin jo soittamassa auttavaan puhelimeen ;D

   Poista
 15. Suoraselkäistä ja rehellistä LEIJONAMIEHEN tekstiä. Vietin tovin jos toisenkin sanojani punnitessa, sitten heitin puntit nurkkaan jo totean, leijona ei jaarittele. Leijona laittaa ovet kiinni ja vaatii sitä toisiltakin. Joskus joutuu vähän tehostamaan sanojaan jämäkällä karjaisulla (kun paukapäät eivät muuten tajua) ja omista pidetään huoli. Kaveria jeesataan vaikka mikä olisi. Pitkävihaisuus lienee leijonan helmasynti. Minä ainakin hekumoin kostolla, se on nimittäin koston paras puoli. Suunnittelu.

  Että purrpurr vaan sullekin, valon lapsi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hirnakka <3
   Päiväni on pelastettu - sinäkin! Toisaalta, olisi ehkä pitänyt arvata otteistasi ja niistä muutamista (mutta hyvistä) säännöistä (kategoria pelit ja puhelimet). Totta moni juttu vaikka on niitä helmasyntejäkin. Olemme niin samaa verta tuon koston suhteen, voi sitä onnetonta joka vääryyttä tekee..
   Purrpurr myös sulle, sinä Torpan kukkulan naarasleijona :D

   Poista
 16. Se on muuten ihan kateellisten jauhantaa, että Leijona (kirjoitan tarkoituksella isolla alkukirjaimella) tahtoisi aina paistatella huomion keskipisteenä. Katinpskat, minusta on paljon viisaampaa hengata vähän sivummassa ja tarkkailla tilanteiden kehittymistä. On hyvä nähdä kokonaiskuva.

  Oma pesueeni on kohtuullisen katastrofialtis keitos, Leijona ja Oinas kaitsevat Vesimiestä ja Rapua... lapsiraukat oppivat ainakin sen, että elämässä mitään ei saa ilmaiseksi. Eikä helpolla. Ja että elämässä pitää tohtia nauttia saavutuksistaan mutta ketään ei saa jalkoihinsa polkea. Paitsi sellaisen saa joka on pienille paha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää viisauden sanoja, juuri näin ovat asiat. Monet näkevät sen Leijonan juhlimisen, eivät sitä mitä sen eteen on tehty. Niin, ja mikään ei ole sen nautinnollisempaa kuin katsoa toisten touhuamista ja ihmetellä sitä kaikkea energian määrää mitä joidenkin asioiden toteuttaminen vaatii..
   Kyllä se pesue siitä taittuu kun muutakaan eivät voi oikeudenmukaisen, mutta järkähtämättömän persoonan edessä.
   Totta, pienille ei saa olla paha ja pahantekijät saa syödä.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...