torstai 8. marraskuuta 2012

Feromonia erittäviä naisia, irti revittyjä yleisöpuhelimia ja sian suutelemista


Ei sitten kannata seurata ketään kiinnostavaa naista, varsinkin jos vedätte perässänne yleisöpuhelinta – voin kertoa että ei onnistu. Vaikka yritätte olla mahdollisimman huomaamaton ja käyttää tuota ikiaiakaista, yleisöpuhelimessa puhumis - kikkaa, niin laskekaa jumalauta siitä luurista irti jos kohde häipyy kulman taakse. Minä en laskenut ja siitä seurasi perkeleellinen jyrinä kun koko hoito lähti seinästä irti laitteistoineen päivineen (joka on muuten palttiarallaa pankkiautomaatin kokoinen vaikka ei uskoisi) ja seurasi perässäni pitkin sairaalan käytäviä. Vallan mahdoton pölypilvi, paljon vartijoita ja lopuksi poliiseja ja huoltomiehiä. Edellämainituista ei niinkään väliä, vaan eniten harmittaa että se kuvankaunis ja (varmasti) feromoneja – ei siis mitään hajuvesiä – käyttävä, jumalainen naaras äkkäsi meikäläisen salamyhkäisen lähestymisen. Yritin kyllä olla edelleen puhuvinani luuriin mutta ei se kuulkaa tee vaikutusta jos koko saatanan himmelin perässä tulee kolme metriä käsittävä nippu piuhaa, joka ei ole toisesta päästään missään kiinni. Vallankin kun seisot keskellä sairaalan ala – aulaa. Tuo kaikkien seksuaalisten fantasioiden alkulähde soi minulle vain säälivän hymyn ja päänpudistuksen. Tappiota en sillä hetkellä ehtinyt miettimään koska meikäläistä taas vietiin niin, etteivät jo elinkaarensa loppupäähän ehtineet sandaalini ottaneet lattiaan kiinni.

Syynä tähän eilen saamani uudet lääkkeet joista ei tässä sen enempää vaikka kokemukseni paikassa jossa kävin, oli vaivojeni kannalta ensimmäisen kerran positiivinen. Palatakseni tuohon naiseen, olen satavarma siitä että hän kuului sairaalaan kuuluvan biokemian laitoksen henkilökuntaan ja oli siellä kehitellyt jonkin kaikki aistit sekoittavan feromonin. Joitain feromonejahan myydäänkin eri käyttötarkoituksiin mutta jos tämä vietit tappiin nostattava tuote lanserataan maailmalle, niin se oli sitten siinä. Tarkoitan tällä kaikkien miespuolisten rationaalista käyttäytymistä yhdessä ja erikseen. Nähdään vain joukko kuolaavia zombeja jotka seuraavat naaraiden perässä omituisesti klenkaten, mikä taas johtuu veren pakkautumisesta muualle kuin aivoihin. Ihan totta, naisella ei ollut hajuvettä, ei edes vienoa tuoksahdusta tullut, vaan se jokin puoleensa vetävä ja tiedostamattoman hajuaistin (tyhmä termi mutta tajuatte mitä tarkoitan) sekaisin saava tuoksu. Välittömästi kun nainen käveli ohitseni, lähdin seuraamaan häntä ja tämä tapahtui täysin tahdosta riippumatta. Tunsin kuinka kaikki yksitoista rintakarvaani meni seksikkäästi kiharalle ja kaljuni päivityksessä huomioimatta jäänyt hius asettui omaan asentoonsa otsalohkon yläosaan. Siten, kuin olisin rennosti heilauttanut päätäni ja tuo ainoa karva olisi huolettoman keveästi laskeutunut kuunkamaraa muistuttavan kupolini päälle. Samanlainen fiilis ja näky mitä näkee shampoo – mainosten hidastuspätkissä. Tällä kertaa jugoslavialaisten tähtiompelijoiden ruokatunnilla tekemien housujeni etumuksessa ei näkynyt mitään. Ei, vaikka nahkalärväke riehui raivokohtauksen terrierin lailla. No, kaksi senttiä kuivunutta lihaa ja vastassa jugoslavialainen, noin kolmen sentin paksuinen ulkoiluasun kangas – tietäähän sen kuinka siinä käy. Tehostaakseni omaa ulkoista olemustani ja sen vaikutusta, heitin aurinkolasit päähän vaikka sisätiloissa oltiinkin. Ei hyvä homma koska joudun silmieni takia käyttämään hitsarinlaseja, normaalit aurinkolasit päästävät liikaa valoa lävitseen vaikka olisivat kuinka tummat. Sisätiloissa hienot lasini osoittautuivat liian tehokkaiksi ja käännyin muutamasta kulmasta väärin ja sitten kuljin vielä jokusien ovien läpi kunnes törmäsin pehmeään, mutta kylmään lihaan. Ei, en ollut päätynyt ruumishuoneelle ja siksi luulinkin velä tässä vaiheessa että tämä kylmyys johtui jostain aivan uudesta kiihottumisen tasosta minkä feromonijumalatar sai aikaan. Rohkeasti kävin suutelemaan häntä, hän ei vastannut suudelmaani mutta ei laittanut vastaankaan joten intouduin kuolaamaan häntä oikein tosissani. Mahdottomia kielisuudelmia, annoin kieleni liikkua pitkin tuota kylmää pintaa ja kourin hänen kiinteää vartaloaan.

Alkava akti päättyi oven aukeamiseen ja helvetinmoiseen huutoon; ”Iiik, apua, täällä on joku hullu hitsari nuoleskelemassa meidän sikaa!” No voi vitunpään keitto, olin päätynyt nuo metallityöläisten raybanit päässäni sairaalan keittiöön, pitelemään aivan saatanan isoa sian ruhoa joka roikkui katosta. Huutaja oli pääkokki tai emäntä, miksi häntä nyt sitten kutsutaankin. Koitin selittää hänelle että kaikki oli väärinkäsitystä, liian vahvat aurinkolasini olivat johdattaneet minut tänne. Hetken aikaa näytti siltä, että hän oli valmis uskomaan tarinani, kunnes hän katsoi minua alaspäin – suoraan jalkoväliini. Vaistomaisesti katsoin itsekin ja silloin matami löi. Metallinen kapusta kajahti voimalla joka sai koko kylmiön soimaan, kylmät seinät toistivat kaikuna iskusta johtuvan äänen. Akka veteli kunnolla ja jäin oikein kuuntelemaan, päänihän oli aivan turta uusista lääkeistä johtuen ja kyllä, joko tietämättä tai tiedostaen tuo tukevahko nainen soitteli kallollani Valkyrie:n alkutahdit, taisi olla klassisen musiikin ystäviä. Viimein eukko lopetti ja pääsin kohottautumaan ylös lattiatasosta ja selittämään housujeni etumuksen märän läntin. Se ei suinkaan johtunut siitä että olisin lauennut suudellessani sikaa tai että olisin kussut housuuni, vaan ruttuinen jatkeeni kävi niin kuumana että se sai kosteuden tiivistymään täällä kylmässä tilassa. Odotin jotain pahaa tapahtuvaksi ja yllätyinkin muijan kehttoaessa minua häipymään muualle hyvän sään aikana, hänellä ei ollut kuulemma nitään sitä vastaan että nussin sikoja mutta moista aktiviteettia hän ei suvainnut omassa kylmiössään. Kiittelin enemmän kuin kovasti ja painelin ulos. Aurinkolasini tungin taskuuni sillä ne olivat aiheuttaneet jo tarpeeksi harmia.

Minun ei kovinkaan pitkää aikaa tarvinnut seisoskella käytävällä, kun nenäni tavoitti tuon maagisen mutta hajuttoman tuoksun. Lähdin etenemään puolijuoksua, tuuppien käytävällä kulkevia ihmisiä.Viimein tavoitin hänet, näin hänen kävelevän hitaasti käytävää eteenpäin kunnes hän pysähtyi tutkimaan jotain papereitaan. Silloin päätin siirtyä yleisöpuhelimen luo ja tämä oli lähtölaukaus tuolle alussa mainitsemalleni hässäkälle, koska en tajunnut laskea luurista irti niiden uusien lääkkeiden takia silloin kun nainen lähti uudestaan liikkeelle. Ei, tämä ei ollut selonteko voimakkaiden lääkkeiden vaarallisista haittavaikutuksista, vaan lähinnä uteliaisuutta että mitä perkelettä tuolla naisten maailmassa tapahtuu. Ovatko he aloittaneet jonkin suuren salaliiton jonka tarkoituksena on saada miehet aivottomiksi olioiksi, täysin vailla omaa tahtoa? Joopa joo, tiedänhän minä kuinka monen tekisi mielis sanoa että tehän olette jo mutta se ei pidä paikkaansa, valitettavasti. Ihan totta, kertokaapa minulle jos tiedätte moista hullun kiiman aiheuttavaa hajustetta olevan, alkoi nimittäin kiinnostamaan todella paljon. Hajuvettä se ei ollut, sen verran minäkin tiedän vaikka en täältä Luostarista juuri poistukaan – no mitä joskus täytyy käydä hairahtuneita nunnia haeskelemassa takaisin tänne, pois maailman pahuudesta. Jos tuollaista ainetta on vapailla markkinoilla niin ei hyvää päivää, tässähän joutuu hoitamaan kaikki asiansa happilaitteet selässä ettei tule ongelmia. Joka tapauksessa, olen perin vaikuttunut siitä, mitä jokin haistamaton ja normaalien aistien yläpuolella oleva tuoksu voi saada aikaan.

Näissä hieman riettaissa aatoksissa haluan toivottaa teille mitä parhain torstaita, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat – nuuskikaa toisianne, se voi johtaa mihin vaan..

29 kommenttia:

 1. Niisk, eiku nuusk. Mulla on nenä tukossa mutta yritän parhaani.

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa päivää sullekin - taudista huolimatta! Koitahan olla riehumatta ja selätä se ajoissa ettei vallan pahaksi pääse.

   Poista
 2. Hmmm, ilmankos oma tapa on AINA pikkuisen töpöttää jotakin haisua itseeni. Katsos kun meikäläisen normiferomonit voivat tehdä jotain aivan päinvastaista kuin sinun tarinassasi - ei meikäläinen joutuisi pussaamaan sikaa (no joo...), kun muuta ei olisi tarjolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joopa joo rakas Polgani, kyllä se vaan niin on, että te naiset osaatte nää jutut - "ihan huomaamattanne" - ja sekoitatte ukkojen päät. Tuoksulumouksen jälkeen te teette vielä muutaman muun radikaalin liikesarjan ja äijäparka on myytyä kamaa. Varsinkin sinä, kun muutenkin osaat tuon loitsimishomman! ;D

   Poista
 3. Yleisöpuhelimia.... ei täällä ole sellaisia missään, missä minä liikun. Tosin ei perässäni näy minkäänlaista perässähiihtäjääkään luurilla tai ilman. Ja vaihdevikaisesta naiseläjästä feromonit löytyy koirantarvikelaatikosta ajalta kerrostaloasuminen, jossa koiria piti rauhoitella ko. aineella. Eli ainetta olen käyttänyt väärin.... tosin voisiko olla että saisin vain koiria perääni tai lakoaisiko koirat....

  JA TÄMMÖINEN IHMINEN HOITAA ÄITIÄSI JA ISÄÄSI....

  VastaaPoista
 4. Kylläpä oot jyleetä kamaa vetänyt. Mitä lääkettä sulle on tällä kertaa määrätty. Jotkut mielialalääkkeet saa tuntemaan metkoja asioita. Oiskohan kyseessä se Cymbalta?

  VastaaPoista
 5. Voi Outsa rakas, et ole katsonut vain tarpeeksi tarkkaan kiiruhtaessasi pitkin ostaria ;) Kyllä niitä siellä perässä tulee, niillä taitaa vaan olla kehittyneempi taktiikka kuin meikäläisellä..
  Tuttja nuo koiruusferomonit, ennenkaikkea natujen perseeseen suihkutettavat. Niillä kylläkin saa urospuolisten mielenkiinnon laantumaan mutta ei se varmaan nartustakaan mukavalta tunnu; vähän panettaisi ja heti on joku topparia perseeseen tunkemassa ;D
  OLEN ILOINEN ETTÄ ON OLEMASSA NAINEN NIMELTÄ OUTSA, JOKA JAKSAA JA VIITSII TEHDÄ NIINKIN HENKISESTI JA RUUMIILLISESTI RASKASTA TYÖTÄ KUIN MITÄ TYÖSI ON!

  VastaaPoista
 6. No hittolainen, sinähän vasta mystinen nainen olet! Mielestäni kirjoitin Outsalle vastausta ja pam! rakas Tsompihan se siinä on :D
  Luit siis sen kommentin? Joo, sitä Neurontin:ia ja Cymbaltaa kun vetää 900mg + 120 ( Cymbalta 60mg, 2+2) ja alkaa ajatus kirkastuun, kipuihinhan ne ei vielä tee mitään koska vasta eilen aloitin niin eihän ne vielä toimi.
  Mielestäni kiima on kyllä metka asia, noin niikuin positiivisessa mielessä!:P

  VastaaPoista
 7. Nyt on piru merrassa, nää vastauksethan lentelee minne sattuu.. *katselee harittavilla silmillään omituisesti taipuilevaa näyttöä*

  VastaaPoista
 8. Olen aina itsetykönäni ihmetellyt miesten hajumieltymyksiä.
  Jos oikein ymmärsin, nytkin (ainakin jossain vaiheessa)oli kyseessä jo kylmenneen possun tuoksut, jotka vastustamattomasti luokseen kiskoivat?
  Miesten partavedet haisevat minun mielestäni (jopa aikas kallishintaisetkin) metsäluteen pissulta. Tai vaihtoehtoisesti joltain männynkäpy-uutteelta.
  Kaiketikkin miehet ko. hajuista tutkitusti pitävät, koskapa niitä aina vaan partavesitehtaissa valmistetaan ja puodesiis myödään.
  Uusi ja mielenkiintoinen pointti oli tuo kylmäpossutuoksu...
  mutta ei! En anna Magnuksen käyttää sellaistakaan, jos kauppoihin tulevat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Kaisa, ei sika millekään tuoksunut vaan nenässäni viipyi sen naaraan feromonit. Valitettavasti intohimoni kohde osoittautui vääräksi. No enpä nyt tiedä onko ne kaikki naisten hajuvedetkään niin hyviä, olen jopa eräillä merkeillä onnistunut tappamaan puutarhasta kaiken elollisen. Jotkut naisten parfyymeistä ovat mitä parhaimpia satiaisten häätöön soveltuvia tuotteita ;D

   Poista
 9. Joulu taitaa olla mielessä eikä feromonit? ;)

  Ei vaan, kyllähän sitä kaikenlaista tapahtuu elävien ihmisten kesken :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas Puskis, sinä olet sen verran mystinen nainen että en ymmärrä miten ihmeessä tämä teksti liittyy Jouluun?
   Tuolla feromoni - tieto pyynnölläni en suinkaan viitannut mihinkään joululahjoihin, siis naisväelle tarkoitettuihin. Tietysti siitä saa helposti sen käsityksen ja vika taitaa olla meikäläisen huonon ulosannin. Ihan oikeasti haluan tietää tuosta kiihottavasta, mutta ei tuoksuvasta aineesta sillä se jäi päähäni kummittelemaan ;)
   Mitä joululahjoihin tulee, niin tänä jouluna annan vaimolleni itse veistelemäni, satakolmekymmentä jalkaisen, yhdestä puusta veistetyn kirkkoveneen + 22 airoparia ja 70 litraa tervaa. Voi olla aika ahdasta ja vitullinen käry kun vaimo iltatöinään tervailee kirkkovenettään, keväällä se sitten palkitsee kun muija pääsee kohottamaan kuntoaan tuonne hopeanhohtoiselle selälle! ;D

   Poista
  2. Kinkkujahan sulla teki mieli? :D

   Feromoneista enemmän: http://fi.wikipedia.org/wiki/Feromoni

   Poista
  3. Voi rakas Puskis, kuinka jumalainkoon sinua! Sinä saat minun vomeronasaali elimeni aivan soikeaksi ;D (en kehdannut laittaa sitä ko..*köh*). Hittolainen, juuri niistä feroistahan on juuri kyse.
   Aa..kinkkuja. Olet siis huomannut lähes nekrofiliaa lähentelevän himoni kylmään lihaan, joskin sitä esiintyy vain kun kyse on elintarvikkeista ;) Juu, kyllä kinkkuja teki ja tekee mieli ;D

   Poista
 10. Kaikkea sattuu ja tapahtuu kun naisen tuoksun perässä kulkee;) Ajattelin tästä nyt vääntäytyä ulos, jospa joku kylän ukkeleista huomaisi kävelylenkkini (koko kilometrin) ja pääsisin vähän testosteronin jahtiin, nam, maiskis ja nuuh;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa R, juuri tuollainen pitää olla asenne ja sen myötä teot! Olen erittäin ylpeä sinusta :D

   Poista
  2. Oli muuten 'tuottoisa' reissu: Yksi kasikymmpinen pappa, ja pari koirankusettajaa. Mutta mikä parasta, KAKSI nuorta verevää sähkömiestä lamppuja korjaamassa!!!!

   Poista
  3. Siinäs näet mitä feromonit teettää; nuoret miehet korjaamassa täysin EHJIÄ lamppuja! ;D

   Poista
 11. Olen kuullut, että naiset levittävät valtoimenaan tuota "kiiman" tuoksua ovuloidessaan. Kumihommaksi olisi siis mennyt pakostakin!
  Mitä taas miesten tuoksuihin, niin minulla jokin herrasmiesten käyttämä partavesi herättää kieroutuneita isäviboja, samoin joku tietty hammastahna. Saatan yhdestä nuuhkaisustakin mennä niin kiimaiseksi ja samalla surumieliseksi, että sitä ollaan taas lepositeissä ensiavussa kun olen raastanut tussuni verille.
  Huh, no olinpahan rehellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, olen siis oikeilla jäljillä metsästäessäni tuota mystistä pään sekoittajaa. Hammastahna? *Lähtee kelaamaan saatanallista vauhtia lähikauppaan*
   Verinen tussu saattaa olla surullisinta sitten yliajetun supin, ne kun muistuttavat niin kovasti toisiaan ;D
   Niin sitä pitää Karmi, Luostarissa täytyy olla rehellinen! ;)

   Poista
 12. No nythän sulla on lääkitykset kohdillaan :DD

  Kahden kiihkeän työpäivän jälkeen mä haisen kyllä ihan Pseudomonakselle, hyi hitto..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkitykset on muuten ok, mutta ne eivät vielä toimi (toivottavasti toimivat) ja kivut tallella, pää kyllä on hieman sekavassa tilassa - tarkemmin sanoen väsyneessä. Pseudomodas? Kuulostaa ihan joltain jumalalliselta ruumiinpesuvedeltä ;D

   Poista
 13. Pääkipu on veemäistä. Kärsin 7 vuotta migreenikohtauksista ennenkuin sain täsmälääkkeet. Nyt kivut ovat siedettäviä. Toivottavasti saat helpotuksen kipuihisi.

  Ruumiinpesuvesi :D :D Pseudomonas on helvetin pahanhajuista eritettä aiheuttava bakteeri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan että lääkkeet tepsivät. Ei se sitten ole helppoa sinullakaan sen migreenin kanssa, voin kuvitella ne kohtaukset kun itsekin saan aika ajoin sellaisia että on pakko istua pää polvissa ja hien valuessa valtoimenaan. Ei mitään kivoja hetkiä. Jaa Pseudomonas on bakteeri, häpeäkseni täytyy tunnustaa että tuo bakteerien nuuhkiminen on jäänyt vähemmälle :D
   Koitahan jaksaa rakkaani.

   Poista
 14. Jaksanhan minä, armaani, mulla alkoi viikon LOMA. Aion heittäytyä hunningolle ;D

  Hyviä jaksuja sulle myös ja virtuaalihalaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos! Olehan sitten kiltti tyttö ettei tarvitse....no kyllä sä tiedät ;D
   Oikeesti, nauti lomastasi ja pidä hauskaa.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...