lauantai 24. marraskuuta 2012

Kuka teistä on enkeli ja kuka demoni?


Nyt sitten selvitetään tämä juttu eli kuka teistä aiheuttaa minulle niitä outoja viboja pitkin päivää. Kävin jo tarkistamassa muutamia juttuja itsestäni ja mahdollisesti elämääni vaikuttavista asioista. Tässä on pitkässä juoksussa tullut vaihdettua ajatuksia aiheesta jos toisestakin ja olisin sangen kiinnostunut mitä te mahdatte olla kiinalaisessa horoskoopissa? Tämä siksi että se on ainoa näistä mambou-tsambou – jutuista joka on pitänyt kutinsa aika helvetin hyvin, toisinaan jopa liiankin tarkasti. Katsokaas kun minä en varsinaisesti usko näihin mutta tiettyjä tosiasioita ei voi sivuuttaa ja tästä syystä pyydänkin tätä nyt teiltä. Alla olevasta linkistä pääsette sivustolle josta saatte tarvittavat tiedot ja kuten näette, tässä on omat tietoni joten peli on raakaa mutta rehellistä.

Viime päivinä omituiset ja perin hämmentävät fiilikset ovat ottaneet minut valtaansa siinä määrin, että olen joutunut oikein keskeyttämään tekemiseni ja odottamaan niiden ohi menemistä. Joillakin teistä on vahva sielu tai vahvat sielut, joskin perin härnäävällä tavalla ja tehän tunnette minut ja sairaalloisen uteliaisuuteni. Siispä, lopettakaa kärsimykseni ja paljastakaa hiukan itsestänne niin sieluni ei tarvitse hajottaa koko kroppaa riehuessaan epätietoisuuden vallassa. Tässä linkki , meikäläinen ja meikäläiseen vaikuttavat merkit:


Oma merkki: Käärme

KäärmeKäärme on kriittinen ja analysoiva luonne. Hän keskittyy syvästi mielenkiintonsa kohteeseen ja hylkää pinnalliset epäolennaisuudet. Hän kykenee tuomaan parhaat, vahvat puolensa käyttöön kriisissä ja näin ollen havaitsee asioiden tärkeysjärjestyksen. Käärme ei siedä loukatuksi tulemista, silloin hänestä nousee kostohimoinen puoli esiin. Hän on hyvin seksuaalinen ja intohimoinen suhteessaan ja se voi johtaa hänet vaikeuksiin suhteessa vastakkaiseen sukupuoleen.

Rakastavaiset: Apina

ApinaApinat ovat vilkkaita ja eläväisiä ja hyvin idearikkaita. Heillä on sana hallussaan ja pärjäävät elämässä olemalla verbaalisesti lahjakkaita. Toisaalta heillä on taipumusta pelaamiseen - niin rahallisesti kuin tunteellisestikin. He ovat taitavia pitämään puoliansa ja etsivät ja esittävät asioista niiden positiiviset puolet. Tunnetasolla apinat ovat hieman epätunteellisia ja kumppanikseen he valitsevatkin mieluusti jonkun korkeassa asemassa olevan tai vaihtavat kiivaassa tahdisssa elämänkumppaniaan.

Ystävät: Kukko

KukkoKukon itsetunto on pitkälle kiinni siitä minkälaista arvostusta hän nauttii yhteisössään. Hän haluaa arvostusta ja jos ei koe sitä saavansa niin kärsii helposti alemmuuskomplekseista. Hänessä on tarvetta koreiluun ja loistokkuuteen ja havittelee elämässään sosiaalista ylemmyyttä. Ihmissuhteissaan kukko on kyllä uskollinen, vaikkakin vaativa ja määräilynhaluinen. Arvostuksen puuttuessa hän saattaa olla kapinallinen ja irtisanoutua yhteiskunnan normeista ja moraalista.

Ystävät: Puhveli

PuhveliPuhvelit rakentavat elämäänsä pitkäjänteisesti ja käytännönläheisesti. Heissä on vakautta ja luotettavuutta ja heihin tukeudutaan lujuutensa ja kestävyytensä vuoksi. He nauttivat omasta rauhastansa, eivätkä ole dramaattisia tai tunteellisia. Heidän ihmissuhteissaan järki sanelee ehdot, eivätkä he lähde seikkailuihin helposti mukaan. Realismi ja aistitoiminnot ratkaisevat heille enemmän kuin tunteilu. Suhteissansa he ovat luotettavia ja pitkäjänteisiä ja eivät mielellään siedä muutoksia.

Vihollinen: Sika

SikaSiat ovat hyväsydämmisiä ja tunteellisia ihmisiä. He kaipaavat ja arvostavat läheisyyttä ja ovat hyvin perhekeskeisiä. Aistillisuus ja materialistisuus ovat korkealle asetettuja ja he saattavatkin keskittyä keräämään ympärilleen maanläheistä mammonaa. He ovat leikillisiä ja loistavia seuraihmisiä ja viihtyvät pienessä sosiaaliseesa piirissä. Heissä on sopuisuutta ja anteliaisuutta, kunhan vain mikään ei ole heidän omista tarpeistaan pois.

Riitakumppani: Tiikeri

TiikeriTiikerit ovat dramaattisia persoonallisuuksia ja ottavat suurin elein elämäänsä haltuun. Rohkeina he menevät suunnittelematta mukaan uusiin hankkeisiin, joutuen toisinaan perääntymään valinnoistansa. Hän voi ärsyttää muita suurella egoismillaan ja näin karkoittaa läheisiänsä luotaan. Tiikeri tarvitsee tilaa ympärilleen. Hän voi yllättäen itse, sen kummemmin selittelemättä, tehdä täyskäännöksen asenteessaan, mutta myös ulkoiset äkilliset kriisit katkovat helposti tasaista kehitystä heidän elämässään.

Näin sitä mennään ja rohkeasti nyt sitten niitä sielun pimeitä puolia paljastamaan. Ihan vaan sen takia että jos tuo sieluni päättää lähteä vaeltelemaan, sen ei tarvitsisi harhailla tuolla äärettömässä pimeydessä vaan löytäisi sen tahon / tahot jotka sitä nyt niin suuresti ravistavat. Ihan totta, tässä on nyt sellainen tilanne ettei mitään järjellistä tai paremminkin mitään sitä tavanomaista, hieman omituista tekstiä pysty näpyttelemään. Piti kertomani teille eilisestä ja melko viihdyttävästä (mulla oli hauskaa, muista en tiedä) Apua Alasti – projektistani mutta jääköön se toiseen kertaan. Ehkäpä huomiseen jos saan nuo sieluani sekoittavat asiat järjestykseen. Sen voin kertoa että projekti onnistui enemmän kuin hyvin ja suosittelenkin sitä kaikille. Tämän päiväinen juttu jää tällä kertaa lyhyeksi ja nyt on paljon teistä kiinni mitä huominen tuo tullessaan. Eihän teidän toki kaikkea tarvitse paljastaa, kunhan vain kerrotte mihin leiriin te kuulutte. Hei! Muistakaa sitten että rakastan teitä aivan yhtä paljon, olittepa te sitten sikoja, apinoita tai jotain muuta. 
Erittäin hyvää lauantaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

64 kommenttia:

 1. Lohikäärme enkä ollut Pepponen Top Six etsityintä listalla. Olen siis syytön ja viaton.

  No ainakin tällä kertaa. kiäh kiäh.

  Paska, liekkikoneeni on jumissah, auts.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outsa rakkaani, vai Lohikäärme olet...hyvä tietää ;)
   No, kunhan koitat nyt saada ne päänsärkysi aisoihin niin eiköhän se liekkikonekin ala toimimaan :)

   Poista
 2. Voi itku, minä olen sika. En ala. Muuten pitää paikkansa, mutta maallisesta mammonasta en niin välitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lohikäärmeen kanssa jaan vuoteeni..

   Poista
  2. No sikahan on ominaisuuksiltaan hyvä. Ainakin sen kuvan olen saanut että olet sydämellinen ja tunteellinen ihminen. Sinä olet siis rakas viholliseni eli se tasapainottava voima..täytyy tunnustaa yks juttu tai äh, olkoon..sitten toisella kertaa ;D

   Poista
  3. Hemmetti, unohdin kysyä että mitenkäs lohikäärmeen kanssa kemiat pelaavat noin yleisellä eli näkemystasolla?

   Poista
  4. Täytyy sanoa, että hyvin. Nonnii, mitäs tunnustettavaa oli?

   Poista
  5. No ne sun kommenttiesi aiheuttamat sävärit - joka kerta :D

   Poista
  6. Kyllä sika käärmeen tuntee :D

   Poista
  7. Näköjään! Suurimpana mielitekonaan ravistella toisen herkkää psyykettä.. ;DD

   Poista
 3. Täällä on myös yksi lohikäärme!

  Tikkerin knassa olen naimisissa, huoh;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vehviläinen, Luostari alkaa täyttyä tulta syöksevistä naisista! ;D
   Vai tiikerin kanssa, sinä olet sitten se dominoivampi osapuoli joten muista olla kiltti ;)

   Poista
  2. Siis dominoivampi, minäkö????
   *no, jos on pakko myöntää, niin ihan vähän*

   Mutta se on totta, että tiikeri tarvitsee oman tilansa, siksi meillä on piharakennuskin tehty...

   Poista
  3. Eihän siinä mitään pahaa ole jos toisen yöpakkasilla piharakennukseen ajaa :DD

   Poista
 4. Näyttäisin olevan Koira, eikä tuo kuvaus niin kovin kauaksi heitä, päin vastoin.

  Hauska sivusto, täytyy ajan kanssa naputella vähän syvemmällekin tuonne uumeniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä löytyy monta kertaa hätkähdyttäviä yhtäläisyyksiä - silloin kun ne osuvat kohdalleen :)

   Poista
 5. En se ainakaan minä ole :D

  Oma merkki: lohikäärme
  Rakastavaiset: kukko
  Ystäväni: rotta ja apina
  Viholliseni: koira
  Riitakumppani: jänis

  Hmm... olin naimisissa jäniksen kanssa. Tämä selittää paljon. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumankauta mutta onpas lohikäärmeitä paljon seurakunnassa!
   Vai jänis..no ihme että ylipäätään se säilyi hengissä ;D

   Poista
  2. Meitähän riittää. Tuli-elementtiä edustan lohikäärmeistä.
   Se säilyi hengissä just siitä syystä, että kun aloin pelkäämään, että tapan sen, hankin äkkiä oman asunnon. ;D

   Poista
  3. Voi Neo rakas, ymärrän sua enemmän kuin hyvin, varsinkin kun edustat tuli - elementtiä ;D

   Poista
 6. Olen metalli-Koira, mutta tiesin sen jo ennen linkkiäsi :D

  Rakastavaiset: Jänis (mies on jänis kyllä)
  Ystävät: Hevonen (äitini.. en kutsuisi ystäväksi)
  Ystävät: Tiikeri (veljeni.. no jaa..)
  Vihollinen: Lohikäärme (en tunne yhtään.. eikun yhden ja käyttäisin ennemmin nimitystä salarakas nro 2)
  Riitakumppani: Kukko (tunnen vain yhden, ja hän on oikein mukava)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä Koiran luonteesta
   http://www.horoskooppi.co/kiinalainen-horoskooppi/koira/

   Mulla oli joskus joku linkki vielä tuohon metalli-koiraan, mutta olen hukannut sen.

   Poista
  2. Ah, toinen koira. Joo, ei nämä aina pidäkään paikkaansa jos lähelleen katsoo mutta laajemmalti asia onkin aivan toinen..
   Täytyykin käydä lukaisemassa mitä koirasta sanotaan, ties mitä sitä löytyy ;D

   Poista
  3. Siellähän oli niin kaunista tekstiä koirasta ettei paremmasta väliä. Tsoin en kyllä haluaisi olla vihollisesi, sinä kylmä ja laskelmoiva nainen :DD
   Wikipediasta katsoin noita ominaisuuksia ja metallista oli seuraavia (jos muistan oikein); itsenäinen, itsepäinen, periksi antamaton etc.

   Poista
  4. http://www.horoskooppi.co/kiinalainen-horoskooppi/kaarme/

   Poista
  5. Tuolta alempaa Neon linkistä löysin tällaisen metalli-selityksen:

   Metalli

   Metalli-ihmiset ovat aktiivisia ja nopeaälyisiä suunnannäyttäjiä ja johtajia, jotka inhoavat laiskottelua. Heihin on vaikea luoda kontaktia, sillä egon suojana on jäykkä ja kova ulkokuori. Metalli-ihminen ei kaipaa apua tai neuvoja muilta ihmisiltä, vaan haluaa päättää itse kohtalostaan.

   Syntymätuntini osuu myös koiran merkkiin. Huhuh.

   Poista
  6. Sä oot niin minuun tullut noilla alun ominaisuuksilla ;D mutta jos suhun saadaan jäykkä ja kova ulkokuori niin minä olen Kenneth Gaunda :)

   Poista
  7. Mutta katsos ero onkin siinä, että heti alussa tykästyin sinuun :) Ne, joista en tykkää, kokevat kyllä kuoreni varsin rajoittavana :D

   Poista
  8. Ahaa! Kiitos <3 *Nöyränä polvistuu ja suutelee neidon kättä*

   Poista
  9. *Polvistuu enemmän ja tuntee poskiensa punastuvan*

   Poista
 7. Mää oon apina :P Tunteettomuutta en allekirjoita, mutta muuten aika osuvaa analyysia...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, tulihan se sieltä! Luostarin runoilija paljastuu yhdeksi demoniksi, jäi nimittäin se ikkunalautatilitys aika tiukkaan tonne päähän :D

   Poista
  2. Damn, paljastuin! Ja sitten vielä olen 166,6 cm pitkäkin... Saanen silti anteeksi demonisuuteni? Omalla vastuullas sä niitä tekstejä kuitenkin luet ;D

   Poista
  3. No voi perkele! Nyt otti ohraleipä :D Tottakai saat, tulen erittäin hyvin demonien kanssa toimeen - minulla on niistä vuosien kokemus. En enää omalla vastuullani lue mitään, nyt kun olen kuullut seireenilaulusi niin minulta on oma tahto pois ja sitä kautta myös vastuu ;D

   Poista
  4. Huh helpotusta, kiitos! Vuosien kokemus varmasti harjaannuttaa. Haha, syyntakeetonta viedään kuin pässiä narussa siis ;D

   Poista
  5. Ketään ei viedä kuin pässiä, päinvastoin sillain hiljaa ja hivuttamalla ;DD

   Poista
  6. ...joskus se on se pahin tapa, vähän kuin kiinalaista vesikidutusta ;DD

   Poista
 8. Olen rotta, enkä siten nähtävästi ole minäkään sinun etsimäsi demoni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs menisi sanomaan, rotat ovat tunnetuja salatieteiden harjoittajia. Kaiken lisäksi kaikki tuntemani rotat ovat erittäin pitkäjänteisiä, jos he päättävät tehdä jotain - he myös tekevät sen.

   Poista
  2. Hys! Älä paljasta kaikkea... tai joudun hiljentämään sinut niiden stieteiden avulla ;)

   Poista
  3. No huh! Unohdetaan siis koko porukka mitä äsken tuli kommentoitua..;)

   Poista
 9. Juujuu, olen apina. Näköjään naimisissa viholliseni tiikerin kanssa. Pöh.
  Enkä tosiaan ole tunteeton tai vaihda kumppania usein; ekaa pidin 10 vuotta ja tämä toinen on nyt ollu 17 ja puoli vuotta. Enkä myönnä kiusanneeni Peppusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna! Sinäkin, olen aina pitänyt sinua rauhallisuuden perikuvana mutta nyt paljastuu että olen tekemisissä maailmanluokan pelurin kanssa! :DD
   Nyt täytyykin olla tarkkana...;)

   Poista
  2. Pakko myöntää, että joskus ostan Onnensanat - arvan, ja rapsuttelen siitä kirjaimen pari joka päivä. Riittää pitkään sillä tavalla.

   Poista
  3. Viisas nainen! Et ole siis mikään uhkapeluri vaan näytätkin pitävän pidennetystä nautinnosta..hmmm....mielenkiintoista... ;)

   Poista
 10. Minäkin olen kärmes! Ja tuo toinen puolisko on härkä, aika hyvinhän tuo kuvaus piti paikkansa molempien kohdalla, kai... Jännä, että olen aina hyvin vahvasti kokenut tuon oman härkäsen myös parhaana ystävänäni, ja ystäväksihän tuo puhveli/härkä mainitaankin tuossa käärmeen kuvauksessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin sen! Sitä sielujen sympatiaa mitä olen tuntenut <3
   No sulla on käynyt säkä härän suhteen, kaikkia niitä ei voi sanoa mitenkään ystävällisksi. Tosin tämä perustuu omaan ja suppeaan kokemukseeni. Että kärmes..itse olen puukäärme, entäpä teikäläinen?

   Poista
  2. Puuta tarjosi minullekin tuo sivusto, miten se elementti mikälie määräytyykään? Sitäkään en tiedä mitä tuo puu sitten meinaa.

   Poista
  3. Tuolla on muuten lyhyet selitykset elementeistä:
   http://ellit.fi/horoskoopit/kiinalainen-horoskooppi/kiinalainen-horoskooppi-elementit-ja-tuntihallitsija

   Poista
  4. Kiitos Neolle vinkistä.
   "Puu
   Puu-ihmiset ovat käytännöllisiä organisaattoreita, jotka uskovat ihmisten väliseen yhteistyöhön. Sosiaalinen puu-ihminen työskentelee parhaiten käytännön projekteissa ja yhteiskunnallisissa tehtävissä."

   Voi vitsi, ja minä en kyllä osaa organisoida yhtään mitään. Mua haukutaan vääräksi puuksi ihan selvästi!

   Poista
  5. Rakkauteni teikäläistä kohtaan kasvaa entisestään! Olet puu-ihminen kuten minäkin. Olisiko syytä korkata samppanja vai olla aivan hiljaa..? ;D

   Poista
 11. Hihi, mä oon se nautinnonhaluinen SIKA :D Kiitos linkistä,pitääpä tutustua, jollain kierolla tavalla nää horo-skoopit kiinnostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDD Sinä ja sun horo - skoopit! :D Vai sika, toisaalta en yllättynyt sillä musta tuntuu että sen tehokkaan kuoren alla piilee varsin herkkä sydän <3

   Poista
 12. Mie oon kukko. Oon tiennyt merkkini jo kauan, mutta tää oli uutta näiden muiden ulottuvuuksien kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukko, siis ihminen johon voi luottaa. Ainakin tuo uskollisuus ja kapinahenkisyys on huokunut teksteistäsi joten jossain määrin osuu kohdilleen. Herkkä olet kuitenkin, rakastettavalla ja halattavalla tavalla (älä käsitä väärin, en osaa taaskaan laittaa sanoja siten kuin pitäisi, toivottavasti ymmärrät).

   Poista
  2. Juu, ymmärsin kyllä. :D

   Ainahan horror-skoopeissa joku totuuden siemen on, josta itsensä tunnistaa. :)

   Poista
  3. Se on totta, kaipa se on se juju jolla ihmiset saadaan uskomaan tai sitten ne oikeasti sisältävät sen totuuden siemenen :)

   Poista
 13. EI varmaan ole epäselvää, että olen Hevonen. Ja vieläpä harvinainen Tulihevonen :D
  Joku kuningaslukukin on minulle laskettu, se oli 11 eli olen suunnilleen Jumalasta seuraava. Tai ainakin lähisukua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirnakka rakkaani, nyt ainakin selvisi kuka on tulenjohtaja teidä torpan mäellä; rakastava mutta kaiken näkevä silmäsi alla asuu onnellinen pesue ja voi niitä jotka sitä uskaltaa uhmata. Painoarvo sanalla rakastava. Tuosta jumaluudesta minulle ilmoitettiin korkeammalta taholta heti kun tutustuin sinuun täällä blogistaniassa. Tiedäthän sinä hyvät yhteyteni tuonne korkeamalle taholle, Karma joka niin usein koittelee minua oli hyvinkin ystävällisellä ja varoittavalla tuulella. Sieltä sanoivat että katso sitten poika mitä suustasi päästät ;D

   Poista
 14. Kovin kourin koittelee vaan ei hylkää Herra :D

  VastaaPoista
 15. Olen kiinalaisessa horoskoopissa: Kukko
  Rakastajani on Lohikäärme,
  ystäviäni ovat Käärme ja Puhveli,
  viholliseni on Jänis ja
  riitakumppanini on Koira

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...