keskiviikko 21. marraskuuta 2012

NOP2 - aivan ehdoton hankinta!


Naisten odotuspakettti vol.2 on valmis tosikoitoksiin, pääsin testaamaan sitä eilen kun jouduin olemaan kuskina kolmelle vastakkaisen sukupuolen edustajalle. Se on paranneltu versio aiemmin tekemästäni, joka oli aivan liian suppea ja puutteita täynnä. Tällä uudella versiolla selviää ”pikaisista”, yleensä noin kahteen vuorokauteen venyvistä ostosreissujen odotusajoista todella vaivattomasti. Paketti mahtuu oikein pakattuna pieneen selkäreppuun mutta jos joudut lähtemään eukkosi ja hänen ystävättärien kanssa vaateostoksille, sinun kannattaa hommata Extreme Survival – lisäosa ja se vaatii jo auton kattotelineineen. NOP2 (naisten odotuspaketti vol.2) sisältää makuupussin yöpymistä varten, todella kätevä ja tarpeellinen silloin kun naislauma punnitsee kahden erilaisen hameen välillä. Sehän tarkoittaa tuntien, pahimmassa tapauksessa vuorokauden venttaa ja silloin hyvät unet ovat tarpeeseen. Mukana myös trangia ja kaikki tykötarpeet evästämiseen. Ruokailusi lomassa voit seurata sitä välillä etääntyvää ja toisinaan lähestyvää parvea kun se pyrähtelee vaaterekkien välissä. Pakettiin kuuluu tottakai kiikarit, ei väliä vaikka olisi isompikin myymälä. Isolla panostuksella saat myös koiratutkaa mukailevan seurantajärjestelmän, joka ilmoittaa bleiserijahdin kulloisenkin sijainnin. Ei tarvitse välttämättä kuunnella niitä ilonkiljahduksia, vaan voit katsella esim. autossa pakettiin kuuluvaa satelliitti-tvtä josta näkyy kaikki kanavat ja vieläpä ilmaiseksi.

Paketissa on päällimäisenä (kätevästi saatavilla heti vetoketjun aukaisemisen jälkeen) kaksi askia norttia ja laatta rauhoittavia. Nämä ovat tarkoitettu nautittavaksi silloin, kun naisväki käskee sinun tuomaan auton rapun eteen ettei sadekeli runtele hipiää. Siinä sitä norttia ja pameja kuluu kun odottelet neljättä tuntia muijien saapumista. Varsinkin kun autoasi rummuttavat naapurien parvekkeiltaan leipomat kukkaruukut ja muu irtain, syynä joutokäynti. Tässä nimenomaisessa odotuksen vaiheessa on listattu monia jäätymiskuolemia talvisaikaan kun ukko ei ole pitänyt huolta lämppärin toiminnasta. Lisäksi kannattaa repusta kaivaa parranajo-setti, joudut kuitenkin siinä rapun edessä ajelemaan polviin kasvaneen partasi ainakin kerran. Jos vaimosi ystävätär käy teillä harvemmin kuin kerran kolmeen kuukauteen, parranajoa riittää useampaankin kertaan – samoin kuin juttua asunnon sisätiloissa. Matkan ajaksi paketista löytyy seitsemän senttiä pitkät korvatulpat ja niiden päälle läpsäytettävät, nestevaimennetut kuulosuojaimet sekä rulla talouspaperia. Serla on sitä varten, että jos et ehdi laittaa lähtiessä suojaimia kunnolla korvillesi (silloinhan on se ainoa kiire vaihe; ”Mitä vittua sä kuppaat, pitäisi olla jo siellä kaupassa”), niin voit pyyhkiä kaulukseltasi korvista valuneen veren. Gabiinin sisällähän melutaso matkan aikana yltää helposti 223 desibeliin. Jos on jotain tarjouksia, niin silloin mennään kelveästi yli 340 desibelin. Usein käy myös niin, että kauppareissut ajoittuvat ilta – aikaan ja tästä syystä NOP2 sisältää kaikkien sm-liigassa pelaavien joukkueiden kausikortit. Voit aivan rauhassa käydä katsomassa matsin sillä välin kun sovituskopin nurkalla käydään mittavaa palaveria kumman värinen puku sopii sen ja sen kanssa. Eikä siinä vielä kaikki, matsin jälkeen voit yöpyä hotellissa (tarkoitettu niitä helvetin teematempauksia varten, jolloin kaupat saavat olla läpi yön auki) ja yöpymiseen kuuluu myös aamupala.

Mikäli ostoreissu suuntautuu toiselle paikkakunnalle avattuun ostoshelvettiin, NOP2:sessa on taksilippuja ja rahaa paikkakunnan kiertelyä varten. Ei tarvitse välttämättä viettää niitä kahta vuorokautta leiriytyneenä parkkikselle. Näitä uusia ostoshelvettejä joissa on usein vallan vitusti rättikauppoja, NOP2 tarjoaa myös supernopean pankkiyhteyden. Kun laitteeseen näpyttelemäsi saldoraja alkaa täyttyä, voit sulkea tilin yhdellä napin painalluksella. Jää rahaa edes makarooneihin ja jauhelihaan. Sama laite ilmoittaa myös onko lähistöllä muita venttaajia, kätevä silloin kun haluaa tavata toisia kohtalotovereita ja purkaa tuntojaan. Anteeksi, itkeä olkapäätä vasten. Laajennetun version paketissa on auton tavaratilaan sijoitettava alipaineimuri, tällä saa kätevästi turhat ilmat pois muovikasseista – eihän ne muuten autoon mahtuisikaan. Povitaskuun sijoitettavalle cd-soittimelle on tallennettu neljä tuntia pelkkää joo, kyllä, tämä selvä - tekstiä, näin sinun ei tarvitse huuliasi lepsauttaa joka kerta kun repsikan penkiltä tulikomennot kajahtelevat. Repun pohjalta löytyy lisää rauhoittavia, astetta jyreämpänä. Jos käy niin että seurakunta malttaa pysähtyä kahville, ota repun vasemmasta taskusta jäävesipullo (valmiiksi pakattu ja kylmää) mukaasi. Joudut näetsen vetämään sufeesi suoraan pannusta sillä aivan turha kuvitella että ehtisit istumaan perseellesi. Älä herran jumala ota sämpylää tai muuta sirvakkaa, se on henki pois tukehtumiskuoleman seurauksena. Eikä se ole mukavan näköistä kun aikuinen mies kulkee akkalauman perässä kokonainen sämpylä suussa.

NOP2:sessa on niin paljon tavaraa erilaisia ostosreissuja varten, että siinä menisi ainakin kolme tuntia jos listaisin ne kaikki tähän. Yksi huomionarvoinen varuste ovat happipullot kotimatkaa varten. Vaikka ostoskasseista on imetty ilmat pois, täyttävät ne auton sisätilat siinä määrin ettei siellä ole normikuolevaisen mahdollista hengittää, sama kuin vetäisi muovipussin päänsä ympärille. Naisillehan tämä tilanne ei tuota mitään ongelmia, heille on evoluution ja markettien yleistymisen seurauksena kasvanut kidukset joita he hyödyntävät kotimatkalla. Happipullot ovat sinun pelastuksesi, pue ne ajoissa päälle ja regulaattori suuhun.

Halt! Stop tykkänään! Jos pystyit lukemaan tähän asti ilman, että mielessäsi haukuit meikäläistä sovinistisiaksi niin hyvä – olet ymmärtänyt että meillä kaikilla on niitä oman sukupuolemme pikku (jaa pikku,ärrhh!) merkillisyyksiä. Jos sen sijaan ristiinnaulitsit minut, ymmärrän kyllä eikä siitä synny pahaa verta. Tämä oli nimittäin psykologinen testi siitä, kuinka paljon ihminen kestää omaan itseensä kohdistuvaa arvostelua. Juttuhan on nimittäin niin, että minä rakastan teitä naiset, eikä mikään ole niin hienoa kuin vanheta teitä venatessa ja jalkojen ja selän huutaessa hoosiannaa sovituskopin vieressä. Se on se maanpäällinen kärsimys jonka me olemme velvoitettuja maksamaan rakkaudestamme teitä kohtaan. Laulun sanoja mukailllen; ”Mitä yhdestä tyhjentyneestä tilipussista..”
No ihan totta, teitä on oikeasti perin hauska seurata ja miettiä että mitähän sillä Luojalla oli oikein mielessään silloin kun sitä kylkiluuta repi. Mikäli kommentoit, haluaisin sinun olevan rehellinen ja vastaavan että näitkö punaista vai et. Loppujen lopuksi itsellesihän sinä valehtelet jos et kerro totuutta. Olisi vaan mielenkiintoista nähdä että riipunko ristillä vai en. Ihan kaikella rakkaudella teitä kohtaan.

Hyvää ja menestyksekästä keskiviikkoa teille,te Luostarin asukkaat ja muut matkaajat.

26 kommenttia:

 1. Onneksi jokin riippuvuusseikka pistää teidät ylipäätään toimimaan naisensa ja hänen ystävättäriensä virkistymiseksi. Tosin en minä ole ymmärtänyt alistaa miestä autonkuljettajaksi. Äh, eihän minulla ollut naisystäviä ja tuollaisia kauppareissujakaan enää siinä vaiheessa...

  Tuokin jäi sitten kokematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on paha riippuvuus teihin naisiin, sen myönnän. No jos sinä olet omistautunut miehellesi aikoinasi niin nythän sitten sen yhden aika on tullut toimia kuljettana ;)

   Poista
 2. Voi kamala! Tämä meni nyt ihan väärään osoitteseen ;) Jos minä ostan vaatteita tms. teen sen netissä. Nopeasti jopa. En paljoa vingu, jokun jätän varaukseen ja käyn täppäämässä vasta seuraavana päivänä. Niin että - ehkä kannattaisi tehdä oma postauksensa siitä, miksi kone on aina varattuna eivätkä linjat toimi; leidisi on vaateostoksilla netissä ja monen monta sivua on auki yhtä aikaa. Kuvat latautuvat perkeleen hitaasti ja maksaminen PayPalilla on lähes reaaliaikaista, joten... siihen asti, vekkulia työpäivää! Ties vaikka Lätkis leidisi kanssa tekisi parhaillaan ostoksia, lemmikeillä on monia kivoja lempparisivuja erilaisine muona- ja aktivointihärpäkkeineen >o<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä senkin selvännäkijä! :D ASia on monta kertaa noin kun eukko riehuu klikkailemassa jos jonkinlaista tuotetta. Muuten, musta tuntuu että Lätkis osaa käyttää nettiä sillä sen nimellä (tietysti sukunimi meidän) tuli kerran paketti joka sisälsi Denta Stick:ejä. Minä ja vaimoni emme niitä olleet tilanneet joten kuka sitten - ellei lätkis :D

   Poista
 3. Rehellisesti: minä ainakin nauroin sydämeni pohjasta.(Kolumbialainen koka..kookosteekuppini oli turvallisen välimatkan päässä)Johtunee siitä, etten erikoisemmin rakasta shoppailua. Samoin välttelen menemästä kauppoihin ruuhka-aikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisas nainen (toki olen sen koko ajan tiennyt)! Luostarin naisethan ovat esimerkillisiä suhtautumisessaan ostoshelvetteihin, silmäsin läpi kaikki kommentit ennenkuin aloin vastailemaan. Kerrassaan huojentavaa kuulla että vielä niitä järkeviäkin naisia löytyy :D

   Ps. Jahas, nyt on sitten itä-timorilainen vaihtunut Kolumbialaiseen. Taidat olla aika eksoottinen tapaus ;D

   Poista
 4. Olen mies? Hyppäsin ensimmäisen kappaleen jälkeen suoraan loppulauseeseen. En yksinkertaisesti kestä shoppailusessioita, jotka kestävät tuntikausia. Jos sopivaa rytkyä ei löydy kymmenen minuutins isällä, kun astun kauppaan, niin sitten ollaan ilman. Pätee myös lastenvaatehankintoihin. Kenkien suhteen aika on max 15 min.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun sanoit tämän. Nyt minä vältyn saman sanomisen vaivalta. :D

   Poista
  2. :) Mä pohdin just niitä 16 asiaa..

   Poista
  3. Ei hemmetti, ei kukaa mies vaateostoksil noin kauaa oo...

   Poista
  4. Hyvä teitä! Tiesinhän että te olette järki - ihmisiä. Ette usko kuinka hienoa on kuulla vihdoinkin jonkun sanovan että välttelee shoppailua. Siunattuja olkoon askeleenne ja keveitä olkoot polkunne, oi te viisas seurakunta! :D

   Poista
  5. Kiitos :) *ottaa siunauksen nöyränä vastaan*

   Poista
  6. *kumartaa ja silittää päätä*

   Poista
 5. Olen pahoillani rakas apottimme, mutta tännekin NOP2 tuli aivan väärään osoitteseen. Ensinnäkin, silloin harvoin kun ostan vaatteita, teen kuten Polgakin, ostan netistä. Ja jos lähden ostoshelvettiin, ajan ITSE autoani.

  Mutta hätä ei ole se miltä näyttää. NOP2 ihan pienellä päivityksellä toimii meidän perheessä versiona MOR3. Ai että mikä se on. No, minulla on siitä monivuotinen kokemus ja voin suositella kaikille, joiden on kuskattava miehiään, poikiaan tms. Nimittäin rautakauppaan. MOR3= "miehen odottaminen rautakaupasta". Siitä versiosta on poistettu tarpeettomana kaikki lätkäkausikortit ym. Tilalle on laitettu kosmetologin kausikortti ja viiden vuoden hierontasetelit sille nuorelle mieshierojalle. Ja mukana on tietysti lukuisa määrä valinnaisia osia, joita ei voi näin julkisesti luetella, ne saa näkyviin vasta kun hankkii tuotteen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin rakkaani! Ilo todeta että järkevien ihmisten joukko sen kun kasvaa. Pelkäsin hieman että tulee kovaakin kritiikkiä mutta nyt huomaan että pelkoni on ollut turha.:D

   Ps. Äijät EIVÄT viivy rautakaupassa, syynä viipymiseen ovat ne muut jotka tekevät jonon kassalle ;D

   Poista
  2. Minulla on sitten aivan eriskummallinen aviomies, koska hän saattaa hyvinkin kuluttaa aikaansa rautakaupan (ison) koneosastolla tutkien porakoneiden, jiirisahojen, kulmahiomakoneiden ja muiden vastaavien uusia verioita;)

   Poista
 6. Huh, onneks ees joku pitää ukkomiesten puolta.
  Mä en lähe koskaa akkojen kaa kaupoille. Siel ei tuu ku hulluks. Tyhjään lompakkoni Vaimon kouraa ja sanon, ettei oo kiire takas. ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumaliste Timba! Nyt sanon että on suoranainen kunnia kuunnella vanhempaa ja viisaampaa miestä, tuo lompakon lyöminen kouraan on aivan yliveto - puhumattakaan saatesanoista! :DDD

   Poista
 7. Ihana kommenttiketju!

  Työllisten velvollisuuksien vuoksi pääsin vasta nyt joukkoon. Tuota, Rantakasvi puhuu asiaa: miehiä ei oteta mukaan ostosreissuille, vaan (ja ainoastaan) se paras shoppailukaveri. Minä myös olen oikeasti onneton kaupoilla kävijä, mutta vähän olen harjaantunut hyvässä seurassa vuosien myötä.

  Mutta punaista en nähnyt, hymyilytti vaan. Voi polonen sua, jos tosiaan kuskiksi joudut! Öitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tietysti jos ihan eukkoporukassa mennään niin ei sitä shoppailua paheeksi lasketa ellei ihan yltiöpäisyyksiin mennä!
   Hyvää yötä ja hyvää huomenta samaan syssyyn, tämä kun tulee vähän myöhässä :)

   Poista
 8. Minä ja Mankku emme koskaan ole vaateostoksilla yhdessä. Siis, jos on kyseessä minulle ostamiset.
  Tai ehkä olisimme muuten, mutta Mankku ei kehtaa tulla minun kanssani. Ja ymmärrän nyt, luettuani juttusi, että häntä ei huvittaisi missään tapauksessa muutenkaan.
  Olen kuulemma juuri vaatepuodidda NIIN KAAMIA, JOTTA SAA HÄVETÄ SILIMÄT PÄÄSTÄÄN, Mankun mielestä.
  Kaupungissa asuessamme menin vaateostoksille polkupyörällä satoi tai paistoi, eikä Mankun siis tarvinnut edes harkita NOP kakkosen hankkimista.
  Tänne landelle muutettuamme aloin ajamaan autoa 21 vuoden ajamattomuuden jälkeen ja edelleen pääsin yksin vaateostoksille, eikä edelleenkään mitään NOP kakkosia.

  Tunnistin kyllä oikein hyvin itseni erittäin hyvistä kuvauksistasi

  Silloin, kun joutui minua häpeemään ja mahottomasti kärssiin, olimme ostamassa HÄNELLE vaatteita.
  Mankku kuunteli nöyränä korvat lurpalla, kun myyjä ( vähintäin yhtä vanha kuin me, siis silloin) opetti minun mielestäni alentuvasti kuinka nappeja pidetään kiinni pikkutakissa.
  -Alin nappi auki, kimotti myyjärouva äänekkäästi. (Säälivää alespäin suuntautuvaa silmäilyä myyjän suunnasta).
  Mankku oli hermostuksissaan/innostuksissaan tamuloinut kiinni pikkutakin kaikki kolme (3) nappia.
  Olin hiukan sivustalla, ettei myyjä ajattele, että meidän perheessä eukot määräilee ja pitää kaulinta lyöntivalmiina kainalossaan.
  -Meillä on tapanan pitää kaikki napit auki tai kiinni silloin kun meitä huvittaa, vaikka etiketit sanois mitä!!! Sihisin minä myyjälle ja olin kuin kalkkarokäärme muutenkin.(Mankun mielestä ja ehkä myyjänkin).

  Olemme kyllä käyneet yhdessä vaateostoksilla pari kertaa tuonkin episodin jälkeen ja minun on aina pitänyt luvata pyhästi olemaan sekaantumatta Mankun ja myyjän välisiin afääreihin.
  Jos jotain, niin minä puolestani ihmettelen miesten lätkäkorvamaisuutta vaateputiikeissa ;) Kaikki passaa, vaikka housut sopisi Pelle Hermannille, tai takki olisi kuin P. Puupään karderoopista.
  Mutta minä en mielelläni sekaannu vaate-ja makuasioihin, muuta kuin vahingossa joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein pisti naurattamaan kun sieluni silmin näin sut ja Mankun kaupassa :D Kaikkea sattuu ja tapahtuu mutta en ymmärrä miksi niitä vaatteita pitää hiplata? Jos kerran löytyy sopivat niin mitä helkkaria sitä enää ihmettelemään? Oikeasti, jos olen yksin liikkeellä, pystyn tekemään rättiostokseni kolmanneksessa siitä ajasta mitä eukon kanssa menee.

   Poista
 9. Krhm, täytyy kyllä tunnustaa että olen joskus suostutellut tuon toisen puoliskon kanssani vaatekaupoillekin. Aina paikalle päästyämme totean sen valtavaksi virheeksi. Voi sitä huokailun ja silmien pyörittelyn määrää, ei siinä enää pysty keskittymään kaupan asuvalikoimaan kun humina ja rutina kuuluu sen vaaterekkiin nojailevan ihmisraukan päästä. Mutta tämän olen tehnyt vain siksi, ettei minulla ole semmoisia naispuolisia ystäviä joiden kanssa (haluaisinkaan) käydä kaupoilla..!

  Olen juuri sitä parjattua naistyyppiä, tykkään katsella ja hiplailla ennen ostopäätöstäni. Toisin kuin te miehet, jotka ostatte samalla reissulla kolmea erikokoista t-paitaa, "koska ne sattui ekana käteen". Toisaalta ostosreissuja teen harvoin, nykyään vielä harvemmin - minäkin olen siirtynyt enimmäkseen nettikauppoihin.

  En suutahtanut, huvituin lähinnä. Minusta vähän tuntuu, että teidän miesten ajantaju hämärtyy ja aikakäsitys venyy kun naiset ovat kaupoilla. :) Varaosaliikkeessä kollataan joka hyllynväli ja hyllynalunenkin, vaatekaupassa ei saa rauhassa yhtä rekkiä tarkastaa. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä miesten mukaanottamisessa on yksi juttu; jos nainen kysyy mielipidettä jostain vaatteesta ja sen sanoo rehellisesti, usein saa kuulla että hei, sano nyt mitä oikeasti olet mieltä? Loppujen lopuksi ei sillä miehen mielipiteellä ole mitään merkitystä, nainen tekee valintansa jota hän yleensä kiroaa sitten kotona. Varaosaliikkeessä ei kollata, vaan etsitään parasta hinta - laatu suhteessa olevaa osaa ;D

   Poista
 10. Minulla olisi pitänyt olla vastaavanlainen selviytymispakkaus erään eksän kanssa viime vuosituhannen puolella. Siihen olisi kuulunut ainakin sauna- ja yöpymisvarusteet sekä riittävän paksu kirja tylsistymistä vastaan. Eksä ei shoppaillut, mutta hänellä oli erinomaisen ärsyttävä tapa unohtaa kertoa minulle asioita. Tyypillistä oli, että lähdimme käymään "kahvilla" jonkun kaverinsa luona, mutta perillä selvisi, että olikin sovittu (?) saunaillasta, mahdollisesti jopa yöpymisestä. Onneksi nämä vierailut pääsääntöisesti suuntautuivat pariskuntien luokse, joten kaverin paremmalta puoliskolta saattoi pyytää lainaan niitä varusteita, jotka olisi oikeasti pitänyt ottaa mukaan. Eksällä muuten itsellään oli aina auton takaluukussa kassillinen tavaraa itseään varten tällaisia tilanteita silmälläpitäen. Nämä siis siltä, varalta ettei tarvitse kieltäytyä, jos tulee yllättäen saunakutsu. Eksä oli raivostuttavan huono kieltäytymään minkäänlaisista kutsuista eikä meinannut ollenkaan ymmärtää, miksi minä en ole aidosti ilahtunut kun kutsu käy. Asian tiimoilta väännettiin monta metriä rautalankaa, mutta ei se tainnut lopultakaan mennä aivan ymmärrykseen asti hänelle. Että osaa ne miehetkin kiristää hermoja...

  VastaaPoista
 11. No tuo on kyllä jo jonkinasteista kusipäisyyttä. Ei tulisi mieleenikään tehdä mitään tuollaista, johan se on toisen loukkaamista. Oletetaan että kyllä se vaimo siinä sivussa menee jne. Meillä tuollainen aktiviteetti olisi johtanut siihen yhteen ainoaan tappeluun jonka jälkeen olisimme kulkeneet eri reissuja. Sympatiat sinulle siitä mitä olet joutunut kestämään.

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...