tiistai 13. marraskuuta 2012

Teipattu suoruumis ja fanimummot


Ei mene hyvin, teipit perseessäni, selässäni ja oikeassa jalassa vääntävät meikäläistä kummalliselle mutkalle. Mitä se onkaan kohta otettavan täydellisen verenkuvan jälkeen. Vähintään se neljä pikku pullollista verta ja sehän on yli puolet normaalimäärästäni. Ei hyvä, koska väännyn lopullisesti sellaiseen asentoon mistä monet nasivoimistelijatkin olisivat kateellisia. Kävin eilen taas hermoratahoidossa ja siellä tuo nainen katsoi tarpeelliseksi teipata minut loppujaankin, yrityksenä korjata selkäkivuista ja hermopinteestä johtuvan omituisen asennon. Oikeaa reittäni koristaa koko ulkoreiden osalta teipit, ne alkavat ristiselästä ja kulkevat reiden ulkosivua pitkin kaartuen polven yläpuolelle. Kysyin että mikä taika teipilla on ja hän sanoi sen korjaavan jalan liikettä mitä se nykytilanteessa ei tee. Epäilin mokomaa mutta totta se on.
Reisiteipin tarkoitus on auttaa jalkaani nousemaan kävellessä etten joutuisi tekemään kiertoliikettä saadakseni jalan eteen, vähän niin kuin vispaamalla sivukautta.

Palauttaa todella hyvin koukkuun, oikeastaan vähän liiankin hyvin. Olen hoidosta lähtien potkinut itseäni päähän ja nyt tämä kuontaloni on perin omituisen näköinen ja lähes kaikki housut persauksista revenneet. Myös koko alaselkä on täysi teippiä, ristiselkä on leveältä alalta poikittaissuuntaan nähden kokonaan teippien peitossa ja sieltä lähtee kaksi haaraketta kohden niskaa, kulkien rangan molemmin puolin. Lapaluiden alta menee vakatasossa koko kehon ympäröivä teippi, katselin surullisena kun kaikki neljä rintakarvaani jäivät noiden liimanauhojen alle. Nyt nekin ovat mennyttä ja statukseni kesäisellä uimarannalla on menetetty ikuisiksi ajoiksi. Ennen sentään sentään näytin siltä, että tuostakin olisi pitänyt tulla rantaleijona kun iloinen karvanelikkö heilui villisti järveltä puhaltavassa tuulessa. Kaikki on mennyt, varsinkin tänä aamuna otettavan verikokeen jälkeen. Kuivun lopullisesti ja tuomiopäivän teipit vetävät minut sellaiseen mykyrään jota ei saa kukaan auki. Toisaalta, tässä olisi tienaamisen mahdollisuus, tiedän jokusen luolan tätä hikistä kyläämme ympäröivässä metsässä ja kiitos nykyteknologian, minulla on nyt myös koordinaatit. Niinpä vain nimetön vinkki lehdille että nyt on löytynyt suoruumis ja mikä ihmeellisintä, luolasta. Ruumis on kudoksellisesti suht hyvässä hapessa, mitä nyt perkeleen viston näköinen ja aivan helvetinmoisessa mykyrässä. Siitä saisi hupiakin, sillä verkokeen jälkeen teipit tulevat vetämään minut todennäköisesti niin perusteelliseen sikiöasentoon, että voin kurkkia paikalle tulleita toimittajia jalkovälistäni.

Naamanihan on jo muutenkin järkyttävää katseltavaa ja varsinkin nyt kun teipit ja veren vähäisyys saa ihoni kutistumaan ja menemään mykyrään entisestään, voin sanoa että Edward Munck:in Huuto on kaunista katseltavaa. Luonnollisesti makaan alasti luolan lattialla, pää perseessä ja kauhea irvistys kasvoillani. Kun siinä mammittelen lanttu jalkojeni välissä, voin sieluni korvin kuulla toimittajien arvelevan onko tuo viikon vanhaa ampumahaavaa muistuttava reikä kolmas silmäni vaiko kenties persläpi. Saatanpa laskea liikkeelle hiljaisen hiihtäjän jotta he pääsevät kommentoimaan muinaisjäänteiden järkyttävää hajua. Viimein päädyn jonkun asialleen omistautuneen paleontologiryhmän pöydälle ja taas lähtee väärää informaatiota maailmalle; verikokeen neulanjälki loistaa ammottavana kyynärtaipeessani ja tästä vedetään johtopäätös että myös muinaiset kansat piikittivät itseään, kenties he fiksailivat yrteistä erilaisia tajunnan laajentajia. Nuori, pahasti huumekoukussa oleva paleontologi jää muiden lähdettyä ”ylitöihin” ja yrittää ronkkia kuivuneista suonistani veren jäänteitä, selvittääkseen että mikä saatanan kama vetää jätkän noin koukkuun – sen oltava kovaa rojua. Myös teipit kehossani saavat huomiota. Ne ovat aivan saviset ja ryvettyneet könyämisestäni sinne luolaan, tästä syystä ne luokitellaan automaattisesti tatuoinneiksi. Saan kuulla osallistuneeni mitä ihmeellisimpiin uskonnollisiin riitteihin ja todella järkyttävän ulkomuotoni perusteella minun arvellaan olevan noin satakahdeksankymmentä vuotias poppamies. Lisää ronkkimista, nyt myös toinen, peliveloissa oleva paleontologi jää ”ylitöihin” selvittääkseen pitkän iän salaisuuden ja myydäkseen pätkän DNA:tani amerikkalaisille raharikkaille.

Kyllä, jotenkin tähän tapaan tämä päivä tulee menemään, joten en odota siltä liikoja. Verikokeen aika on klo 08.00 ja paikalla on oltava varttia ennen. Todellisuudessa minun on mentävä pelipaikalle jo tuntia ennen mummolauman takia. Kylämme reilusta tuhannesta asukkaasta kun on 700 mummoja ja tämä on viikon ainoa labrapäivä, niin tiedätte mitä helvettiä se on. Innokkaimmat heistä ovat varmasti olleet aikoinaan kovia bändäreitä ja uskollisia faneja, sillä he tulevat terveyskeskuksen pihalle jo kolmea päivää aikaisemmin. Pikku telttakyliä ja siellä täällä makuupusseissaan makailevia muoreja. Respoja vertaillaan, sydänfilmejä vaihdellaan ja fanitetaan lääkäriä. Nuotiokahvit on tulilla ja niiden luoman hämyisän valon piirissä käydään kiivasta pillerikauppaa. Aamuauringon luodessa valoa parkkikselle, näkymä on kuin sateenkaaren väreissä tulleen raekuuron jäljiltä. Koko pihamaa on pillereiden peitossa, taivaalla näkyy muutama vääränlaisen napin nokkaisut harakka ja niiden epätoivoinen yritys lentää suoraan. Turhaa on touhu ja molemmat päätyvät kauempana olevaan muuntajaan, muuttuen välähtäviksi valopalloiksi. Piha - alueen reunamilla liikehtii muutama paikallinen denso etsien pameja jotka toisivat helpotuksen päätä riipovaan ja sydämen rinnasta takovaan krapulaan. Tokkuraiset mummelit kaatuilevat ja ärisevät vihaisina, virkeimmät keittelevät aamukahveita eikä aikaakaan kun taas tilanne rauhoittuu – hetkeksi. Arvaatkaapa onko selkävaivaisen helppo mennä tuonne sekaan? Terpparin oven auetessa varttia vaille kahdeksan, ovelle pakkautuneen lauman seassa on helvetti irti eikä siitä ole helppo selviytyä hengissä.Taidan soittaa ja kysyn pääsisinkö takaovesta, tässä kunnossa en kestä enää yhtään lyöntiä enkä minkäänlaista kuristusotetta.Siispä, jos minusta ei kuulu enää tämän jälkeen mitään, tiedätte minun menettäneen henkeni Pilleriwoodstock:issa armon vuonna 2012. Kuolinsyy ruhjoutuminen ja muut väkivallasta aiheutuneet komplikaatiot.
Hyvää ja menestyksekästä tiistaita, te rakkaat Luostarin asukkaat ja muut matkaajat.

24 kommenttia:

 1. Hmmm, luulenpa, että DNA:n eristämisen lisäksi yrittävät saada himppasenkin sitä huimetta talteen - mahtoi joo olla roinaa rännissä :)

  Minä puolestani näytän siltä kuin mies olisi vetänyt kuonoon (silmä!). Torpassa ei ole miestä, joten sen on täytynyt olla kissa :o Joutua nyt jumalauta kissan pahoinpitelemäksi ja lekuriin - voihan vee.... *aika vasta puoliltapäivin*. Vedänpä pari hupinappia lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, minultako? ;) Ei nyt sentään, hurkas ihminen..
   No hitto, aamulla tuli kiire kun muistin erään tekemättömän työn ja piti kiirellä alkaa toimittamaan sitä ennen verikokeeseen menoa. En siis ole päässyt vielä poikkeen teikäläisen tapahtumia katsomassa. Silmä mustana, voi helvettiläinen! No siitä riitti varmaan Varastolla yleistä ja "salamyhkäistä" jupinaa (prkl:een kermaper..).
   Jos syyllinen on Vinski, niin etutassuihin tennispallot ja katti karanteeniin parvekkeelle. Oppii ettei herkkuja valikoivaa silmää pidä lyödä. ;)

   Poista
 2. Sulla on viisas fyssari. Just noin se kuuluuki tehä! Mun rintakarvat, Ville ja Kalle, läks kans aikoinaa teippien matkaa. Petturit!

  Muuten, taas vallan mukava kirjotus. Aina vaan ei laiskuuttaan viitti kommentoijja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fyssari on viisas mutta olis nyt säästänyt ne, olen niitä parhaani mukaan vaalinut ja föönaillutkin välillä. Sulla siis sama kohtalo? Perkele, niillä täytyy olla joku salaliitto menossa meitä vastaan ;D
   ja kiitoksia, hyvä jos teksti kelpasi eikä sitä aina tarttekaan kommentoida :)

   Poista
 3. Luulisi maamme terveydenhuollon paneutuvan koko arsenaalilla sinun hoitamiseesi, kun aina ovat kimpussa....hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuulin huhuja että niillä on vedonlyönti menossa eli se, joka saa meikäläisen ensimmäisenä diagnosoitua pitkälliseen ja kivuliaaseen pakkohoitoon, voittaa koko potin. Lyhykäisyydessä: palvelu pelaa kunhan vielä lääkitys osuisi kohdalleen ;D

   Poista
 4. Toivottavasti selvisit mummoista. Säikytit ne naamasi avulla?!? Meillä terveyskeskuksessa käydään veristä taistoa labran vuoronumeroista. Olen saanut miljoonat kiroukset päälleni, kun tyynesti käytän "töihinmenijä" -korttia ja ohitan jonon. Tunnen ne pahat silmät selässäni vielä koton..öö siis töissäkin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mitä on tapahtunut; olin hyvissä ajoin eikä ristin sielua koko terpparissa eikä myöskään sieltä pois lähtiessäni. Olisi mitä suurimmalla todennäköisyydellä kannattanut lotota, sillä tämä on niitä once in the lifetime - juttuja. Haa, ymmärrän hyvin että sua on katsottu pahalla silmällä, sillä vaikka vieressä makaisi kokovartalokipsissä oleva mummo, on sillä heti helvetin paljon kovempi kiire kuin sinulla - ainakin omasta mielestään. :D

   Poista
  2. Todennäköisesti tai sitten tämä on tyyntä myrskyn edellä...

   Poista
 5. Ne mummot on Paholaisen keksintö! Niiden vuoksi välttelen paikallista arvauskeskusta viimeiseen asti, sillä sieltä ei yleensä selviä kuin henki pihisten ja kyynärpäät murtuneina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puskis, olet niin oikeassa. Manalan päivävuoron työnjohtajana toimiva herra Saatana lähettää samaiset mummot (heti aamun labran jälkeen) jonottamaan pankkeihin ruokatunnin aikaan, ne väijyvät sinua kaupan ovella kun ajattelet poiketa pikaisesti töistä kotiin mennessäsi jne. Olen huomannut suunnattoman väkivallan käytön olevan kohta ainoa vaihtoehto selvitä mummoista. Ne sitä paitsi osaavat kaikki budolajit mennen tullen. ;D

   Poista
  2. Voi kyllä! Ja lopuksi vielä mäjäytetään sillä käsveskalla, johon mahtuisi ruumis (ja ilmesesti sellainen siellä majaileekin painosta päätellen).

   Poista
  3. Juuri näin, olemme siis molemmat tavanneet nuo samat saatanan lähettiläät.;D

   Poista
 6. Saako invapysäköintikortilla ohittaa myös labrajonon? Hitto ois hienoo kun vois aina vetää fikasta kortin ja näyttää sitä kuin FBI tai CIA. Pitääki yrittää kuhan sen kortin saan. Viuh vaa, kortti esiin ja mummot kumoon. Eihän ne tiedä mitä vettua mäsiinä näyttelen. Ehkä hetken hämäys toimii! Ja toivottavasti teippaus toimii. Tuli mieleen se Ötzi. http://fi.wikipedia.org/wiki/%C3%96tzi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD Voi Tsompi rakas, olen aina pitänyt sinua viisaana naisena ja taas se tuli todistettua! Oli ihan pakko ensin tsekata toi linkki (kiitos) ja nauroin niin perkeleesti että mämmit lensi suusta sillä juuri tuota tarkoitin, ainoa poikkeus että meikä olisi sikiöasennossa. :)
   Mielestäni invakortti saisi ihan oikeasti oikeuttaa etuilemaan / ohittaa jonon. Ajatellaanpa nyt niitä ihmisiä joilla on liikunnallisten rajoitteiden takia liikkuminen hankalaa + kivut vielä päälle, niin mielestäni olisi enemmän kuin hyväksyttävää päästä heidät jonon ohi, terveet (joita labrat + terpparit ovat täynnä) jonottakoot. Kiitos, teippaus auttaa aina jonkun matkaa mutta...

   Poista
 7. On tosi tuttua tuo mummolauma. Se on nyt historiaa, kun saa varata ajan. Ennen oli aina torstaisin, joka meillä on labrapäivä, mentävä labralle puoli kahdeksan pintaan, eikä koskaan ollut eka. Siellä oli mummoa ja pappaa oven takana joskus -25 C pakkasessa. Täällä on vaan sivutoimipistem jonka ovet avattiin kahdeksalta, kuvittele mikä ryntäys siitä ovelta viiden metrin päähän jonotusnumeroita kiskomaan.

  Nyt SAA varta netistä ajan. Tein sen juuri viime viikolla. Ja jo tammikuun 2013 puoliväliin olisin saanut tänne ajan. Ei hiivattia, onneksi on auto ja mahdollisuus mennä myös keskuterveys asemalle.

  Harmi ne sun rintakarvat, mutta oisko niitä mahdollisuus istuttaa uusia, vähän niinkuin tupee.

  Parempaa vointia teippien kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuo ennen vanhaa jonottaminen, se oli jotain käsityskyvyn ylittävää. Niinkuin teikäläisen blogissa kommentoinkin, tämä aika varattiin sieltä Kipupolin toimesta. Itse oon varannut pari kertaa labran netistä ja homma pelittää mielestäni hyvin.Luulin vielä tähän päivään asti että he olisivat jotenkin ohittaneet ihmisiä labrajonossa mutta syy selvisi; ei ristinsielua niin mennessä kuin tullessakaan. WTF?
   Hemmetin nopeaa touhu nykyisin on, tuloksia (osa, kaikkiahan ne ei lähetä) alkoi tulla tekstarina jo iltapäivällä :O
   Kiitos , koitan istuttaa uudet ja tiheämpään.

   Poista
 8. Mua suretti eniten kadonnut karvanelikko. Paitsi jos et selvinnyt hengissä, eihän sillä sitten niin väliä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoli pois honey, liimaan vielä tänä iltana kaksi peruukkia rintakehääni, niin on sitten mitä kiharrella ;D

   Poista
 9. :DDDD Sithän sä oisit kuin P-P Peteliuksen Herra 47 ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sun ei tartte kuin ajatella Hra 47 kaljuna, lisäät muutaman arven ja koko kropan peittävän kuivan, mutta niin saatanan ruttuisen ihon niin vot! Siinähän minä, paitsi että pois jäi palovammat ja niistä aiheutunut kestorusketus (paikka paikoin) ;D

   Poista
 10. Aah, kinesioteippauksen suoman helpotuksen hinta on näköjään sileä rinta. Kiitä kuule luojaasi, ettei fyssari päätynyt teippaamaan alaruumista isommin, olisit saanut perskohtaisen kokemuksen brassivahauksesta (guugleta jos uskallat).
  Tupeeta vain rintaan ja rinta rottingille. Jahka pääset irti teipeistä. Oletko muuten varma onko teippi kinesioteippiä vai jesaria?

  Ei seniorikansalaisia syyttä kutsuta harmaiksi panttereiksi. Hyeena olisi tosin usein osuvampi nimitys. Ja missä on pullakahvit tai maistiaiset, sama harmaa ulsterimuurihan se ryysää santsikupillisten toivossa aina uudelleen ja uudelleen. Kuin ne hirvittävät Teletapit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDD Ulsterimuuri..Sinä se olet erehtymättömien ja niin hyvin kuvaavien vertauskuvien ehtymätön lähde, että mielestäni sinun pitäisi kirjoittaa muutama näitä elämämme ohjenuoraksi annettuja teoksia uudelleen. Ymmärsit oikein, puhun nyt kiteeläisestä emännästä ja hänen verrattomista ominaisuuksistaan sekä siitä Isosta opuksesta joka on vertauskuvia täynnä. Muuttaisin elämäntapojani varsin radikaalisti niin jykevän tekstin luettuani. :DD
   Brassivahauksesta minulla on jonkinasteista tietoa ja vaikka olenkin kivulle melko immuuni, en koe olevani vielä niin paha masokisti että kokemuksesta olisin selvinnyt ja tästä syystä kiitokset korkeimmille voimille ettei näin käynyt. Täytyy tarkistaa teipin ominaisuudet, tänä aamuna nousin nimittäin sänky selässä. Rispaantuun pääsee ja pito on valtava eli jesariin kyllä viittaisi..;)

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...