sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Älä jumalauta yritä taivuttaa naisen tahtoa, siinä käy heikosti


Ei mitään ole niin vaikeaa taivuttaa kuin naisen tahtoa. Se on käsittämätöntä, jokaisella metallilla on rasituspisteensä jossa se on antaa periksi mutta kun kyse on naisesta niin tälläinen piste on täysin tuntematon. Normaalisti meilläkin on sellaisia viiden minuutin maailmansotia jos tappelemme jostain asiasta mutta kun yritän kääntää eukon pään, niin hänestä tulee kone ja saan pyyntööni/ilmoitukseeni lyhyen vastauksen: ”Juu ei käy”. Se on siinä, ei mitään huutoa tai taistelua, vain lyhyt, monotoninen ilmoitus ja asia on loppuun käsitelty. Historiaa kun katselee taaksepäin niin voi helvetti sentään mitkä voimavarat tässäkin asiassa on menetetty. Ajatellaanpa vaikka sotatilanetta jossa vieras valtio yrittää invaasiota rakkaaseen kotimaahamme. Eihän saatana sentään sotajohdon tarvitsisi kuin sanoa runsaalle naisväestölle että nyt tulee vihulainen ja häätää kaikki ne ihanat naamamönjien myyjät ja kenkäkauppiaat mereen, rättikaupat poltetaan ja kampaajat sun muut poltetaan elävältä.

Siihen loppuisi sekin perkeleen hyökkäys. Lauma eukkoja seisoisi rajalla ja hyvin jäätävällä äänellä ilmoittaisi vihollisjoukkojen komentajalle että vai meinaat kampaajat tappaa? Se on kuule tuppikulli sellainen asia että homma loppu tähän paikkaan ja painu vittuun siitä vikisemästä, ei käy tänne tuleminen ja tästä asiasta ei keskustella. Voiman käyttö vastapuolelta olisi turhaa, muijat seisoisivat suu mutrussa ja sieraimet lepattaen kuulasateessa, kenties välillä hiussuortuvaa suoristaen tai ehostusta kohentaen mutta järkähtämättömänä. Sota loppuisi ja postiluukuista tulla rytkäisi tarjouskuponkeja Yves Rocherin jengiltä ja muilta kittikauppiailta kiitollisuuden osoituksena. Aivan sama tilanne rauhanturvajoukoissa, pari muijaa poteroon ja megafoni käteen: ”Se on nyt pojat semmoinen juttu että laitetaan ne singot pois ja lähette aavikolle keräämään polttopuita”. Niinisalon voisi lakkauttaa ja Jenkkeihin pääsisi rakennushommiin kun ne muutama miljoonaa sotilasta kotiutettaisiin työttömänä. Tosin diplomaattisuhteet Suomeen katkaistaisiin kun eukomme pilasivat hyvän miljardibisneksen.

Mistä moinen vuodatus? No perkele olen nyt kaksi vuotta kärttänyt sellaista projisoivaa vekkaria, uneni kun on särkyjen takia useinkin katkonaista ja se olisi helppoa katsoa kattoon heijastetusta kellonajasta että kauanko tässä saa vielä yrittää unta ennenkuin on noustava ylös. Juu ei, sellaista ei meille kuulemma tule, eukko ilmoitti että mitään vitun valomainoksia ei kattoon aleta heijastelemaan. Ei vakuuttunut vaikka kerroin valon olevan niin himmeä ettei se häiritsisi Hänen Korkeutensa ah, niin tärkeää unta. Seurauksena jäätävä mulkaisu ja sinä päivänä ei ruokaa tehty, minkä johdosta ruokalistani koostui leivästä ja kylmästä lihaperunasoselaatikosta. Voi vittu mitä kittiä se on vetää kylmiltään. Otin taas asian puheeksi nyt kun joulukin lähestyy mutta sama homma, vasen puoli kasvoistani paleltui jäätävän ”EI”:n kajahdettua ilmoille. Näiden parin vuoden aikana olen toki yrittänyt monenlaista vastaiskua perin kehnoin tuloksin; Askartelin koko päivän pahvista kellonaikoja, leikkasin 20 x 30 senttisiin pahvilappuihin hienoja digitaalisia kellonaikoja joita sitten väläyttelin lattialla olevan halogeenin edessä, aina minuutin välein. Hienosti näkyivät katossa vaikka kättä poltti aivan helvetisti. Kahden tunnin uurastuksen jälkeen vaimo tokaisi minulle yht'äkkiä aivan ystävällisellä äänellä unohtaneensa varaston oven auki. Minä tyhmä uskoin ja lähdin pelkät bokserit päällä tarkistamaan tilannetta, jolloin ovesta lensi halogeeni ja pahvilaput, ovi lämähti kiinni ja minä jäin vesisateeseen taivaalta leijuvien pahvilappujen kanssa. Yö syyskuun ilmassa sai minut vetäytymään etulinjasta muutamaksi päiväksi.

Toinen yritys oli se, kun äänitin tavan kasetille meren rauhoittavaa kohinaa jonka jälkeen kasetilta alkoi kuulua puheeni. Yritin puhua mahdollisimman samettisella äänellä ja kertoa projisoivan vekkarin hyvistä puolista ja sen mukanaan tuomista eduista. Kasetin laitoin pyörimään vasta eukon nukahdettua, ajattelin että vaikuttaa sitten paremmin alitajuntaan ja hän aamulla kysyy minulta että koska käyn ostamassa sen vekkarin. Saatuani tämän alitajuntaan vaikuttavan äänitteen pyörimään, otin lääkkeeni ja nukahdin itsekin. Koska valvon särkyjeni takia usein monta yötä putkeen ja lääkkeeni on melko jyreitä, joinain öinä uneni on todella syvää enkä tästä syystä herännyt yöllisiin tapahtumiin. En tiedä paljonko kello oli mutta havahduin siihen tunteeseen että suuni on kuiva kuin frigidin räpsä ja leukoihin sattuu. Syy selvisi melko pian; eukko oli tunkenut mentaalikasettini poikittain suuhuni ja jättänyt rinnan päälle pahvilapun, jossa ilmoitettiin seuraavaksi turpavärkistä löytyvän myös mankan mikäli nämä ”Saatanan horinat” (niinkuin hän asian ilmaisi) jatkuvat. Kahdenkymmenen tuskallisen minuutin jälkeen sain kasetin ulos ja kieleni takaisin suoraksi.

Viimeisimpä yrityksiäni oli eräänä marraskuun alkupuolen iltana, välittömästi punkkapeuhaamisen jälkeen. Eukko on silloin aina sen verran raukeana ja hyväntuulisena ettei jaksa väittää vastaan, joten valehtelin katseelleeni yhden hypnotisoinnista kertovan dokumentin ja haluaisin kokeilla tuota hienoa juttua häneen. Eukko suostui ja minä ryntäsin kaapille josta tempaisin Venäjän-reissulta tuomani taskukellon. Aloitin hypnotisoimisen normaalilla ”Sinä vaivut syvään uneen..” jorinalla jota jatkoin ainakin viisitoista minuuttia, todeten että eukko hengitti syvään ja luomet olivat olleet kiinni useamman minuutin. Ryhdyin kertomaan heijastavan vekkarin hyvistä puolista, toisin sanoen ehdin ensimmäisen lauseen puoleen väliin kun eka isku tuli. Suoraan vasempaan silmään, sen jälkeen taskukello riistettiin kädestä ja tunsin tuon vahvan metalliketjun kiertyvän kaulani ympärille. Haukoin henkeäni ja lisää tuskaa oli luvassa. Istuin näet hajareisin eukon päällä ja hän työnsi minua ensin jaloillaan, sitten myös käsillään ylöspäin ja tarjoili polvea munille. Parahdin ja kaaduin omalle puolelleni sänkyä, taittuen kaksinkerroin. Bonuksena tunsin vielä viuhahduksen ja vitunmoisen laakin vasemmassa ohimossani johon taskukello osui vitjan vauhdittamana. Se siitä taskukellosta. Vahva mötikkä hajosi neljäksi kappaleeksi ja minuuttiviisari jäi törröttämään tyynyyni. Loppusaldona hiljaiset viikot ja kylmää ruokaa. Luonnollisesti myös kioski kiinni mutta ei kyllä tehnyt pahemmin mielikään koska alakerta oli kuin liekeissä, pelkkä kuseminenkin sai minut huutamaan kaikkia tunnettuja korkeimpia voimia apuun. Niin, hypnotisointi muuten loppui tässä taloudessa siihen paikkaan. Ei heilu kellot eikä pallit enää niissä merkeissä.

Nyt moni kysyy että no mikset osta ja käske eukkoasi hyväksymään asian? Ei se kuulkaa niin mene, ensinnäkään en ole koskaan sijoittanut rahaa tuotteeseen jonka elinkaaren tiedän olevan lyhyt ja tässä tapauksessa kaikki vanhat ennätykset tultaisiin rikkomaan kirkkaasti. En ehtisi johtoa laittamaan pistorasiaan kun saisin jo imuroida niitä miljoonia nippeleitä lattialta. Lisäksi asuinolosuhteet; oletteko koskaan olleet vieraassa maassa alasti, ilman ruokaa ja jossa lämpötila on jatkuvasti -60 asteen kanttiin? Niin, ei ole helppoa ei ja haaveeksi jää, tosin taistelua ei ole vielä käyty loppuun ja minulla on uusia suunnitelmia. Varteenotettavana vaihtoehtona aioinkin esittää eukolle että rusautan moottorisahalla omalle puolelleni reiän ja laitan kellon sängyn alle josta sitten voin tähtäillä sitä. Pari paskamaista pointtia siinäkin tulee vastaan, minun on opeteltava nukkumaan mahallani (mitä en koskaan tee) ja toisekseen minun on ostettava jumalaton määrä petivehkeitä. Nekään kun ei passaa olla ihan mitä tahansa lakanoita ja tyynyliinoja, kuosin ja värin on oltava kohdallaan tai taas lätty lätisee. Huh huh, ei sekään nyt tarkemmin ajateltuna kuulosta niin hyvältä idealta mutta onhan niitä muitakin konsteja. Vielä kun oppisi ymmärtämään naisia kaikilta osin (varma Nobel-palkinto) niin voisi tämä elämä olla aavistuksen helpompaa. Teillä kun rakkaat naiset tuo ajatuksenjuoksu ja ne omat, ehdottomat mielipiteenne eivät ole tältä planeetalta vaan jostain Oortin tähtisumusta. Mitä pahaa voi olla projisoivassa vekkarissa?

Mitä parhainta ja heijastavaa sunnuntaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.
45 kommenttia:

 1. Mmmm, tuota, eikö tavisdigikello riitä? En minäkään mitään vtun ilotulitusta katossa jaksaisi katsella valvoessani. Hermot menisi, menee ne muutenkin - mutta tuo vituttaisi oikeastaan vielä enemmän.
  Eli E I tulee täältäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hittolainen, sinäkin rakkaani! Jotenkin odotin taustatukea mutta kai se sitten on hyväksyttävä, ainakin ilmaisit asian niin selkeästi ettei tarvitse pyytää tarkennusta :DD

   Poista
 2. Ymmärrän vaimoasi. Suoralta kädeltä tyrmään suunnitelmasi, Ei tuollaisia valoja mihinkään kattoon, niin se on! Koita nyt pärjätä tavallisilla digikelloilla, on se perherauha sen verran tärkeä. Varsinkin makuuhuoneessa.
  Ja kokemuksesta tiedän, että naisen EI tarkoitta EI, joten jankkaamista ei kannata jatkaa. Vastatoimet pahenee. Konstit on monet jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas Rantis, se on himmeä valo mikä sinne kattoon heijastuu eikä taatusti häiritse ketään. Hemmetti, arvasin ettei tästä auta kertoa sillä nyt jo kaksi kahdesta on tyrmännyt ajatuksen. Sinä ja Polga olitte vastaan, muu joukko seuraa perässä.. ;D
   Kyllä, olen huomannut että naisen ei on todellakin ei. Olette te erikoista porukkaa ;DD

   Poista
  2. Nyt jo huomaa, et noi naiset on käsittänny koko asian ihan väärin. Ei sinne kattoo mitää discovaloja tuu, vaan siihe heijjastetaa sen kellon siin pöydäl näyttämä aika nippanappa yön pimeydes näkyvä...

   Poista
  3. Timba, on aina ilo todeta että yksi asioihin perehtynyt kertoo miten todellinen laita on; kyse ei todellakaan ole mistään valosta, vaan himmeästä heijasteesta niinkuin Timo sanoi. Nih!

   Poista
 3. Turhaa hapatusta ja lisää roinaa maailmaan, joka muutenkin hukkuu kaman määrään. Osta valolla varustettu rannekello, jos on ihan pakko. Ei tarvitse yöllä kääntyillä kuikkimaan muita kelloja ja sitä voi käyttää muutenkin.

  Meillä miehen perusherätyskello meni rikki ja voin sanoa, että ketutti, kun osti uuden tilalle (Clas Ohlson on perkeleestä), vaikka tarkoitus on päästä kamasta eroon. Kännykän kello olisi riittänyt vallan mainiosti hänelle. Grrrr.

  Mutta muuten kyllä nauroin iloisesti tätä lukiessani. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan sitä turhaa roinaa maailmassa, sitä ei käy kieltäminen mutta tämä ei kuulu niihin . ;)
   No myönnettäköön että aika harvoin tarvitsen vekkaria sillä sisäisen toimii mainiosti ja uskollinen koira pitää tarkasti huolta omalta osaltaan heräämisistäni. Tilanne onkin toinen pitkien valvomis-sessioiden jälkeen, silloin kello tulee tarpeeseen.

   Poista
 4. Jos - ja korostan, JOS - mieli muuttuu, ainoa oikea projisoiva kello on Star Wars R2D2 -robotti. Siinä on ääniefektitkin kohillaan ;-) Meillä esikoinen haaveili sellaisesta, mutta taisi täälläkin se EI kajahtaa, vaikkakin eri syistä. Nukkuu sentään omassa huoneessaan.


  ( http://www.verkkokauppa.com/fi/product/55035/ctjng/Star-Wars-R2D2-projektiokello-heratyskello - toimitusaika näyttäisi olevan 4-8 viikkoa. Mitä jos riskillä tilaisit ja sulla olisi sitten pari kuukautta aikaa tehdä taikoja ennen tuomiopäivää...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo malli menee kyllä kyllä yli, kiitos kuitenkin linkistä. Tämä onkin näköjään yleisesti vihattu tuote mutta koitan kyllä tehdä jotain välttääkseni sen tuomiopäivän :)

   Poista
 5. Ei helvetissäkään... kelloradion vilkaisu riittää....

  Oiskohan kyseessä naispuolisten yhteenliittymä... yhteisrintama?

  Siis samahan kai se on kun sitä kelloa vahtaa niin vahtaa.. jos nukkuu niin ei sitä kyllä katosta kelloa seuraa.

  Ajatuksena minulla vain tökkää. Työkaveri kehuu että se on hyvä. Eikä se ole miespuolinen kollega.

  Ehkä kyseessä on ennakkoluulo.

  Makuuhuoneasiathan ne on hankalia. Voi joutua sohvalle nukkumaan ja kattoon tuijottelemaan. No, ei ole naurun asia, mutta hankalia ovat jos mieltymykset KAIKISSA makkariasioissa ole yhteneväiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outsa, olet jälleen niin oikeassa monessa asiassa. Kyseessä on a) naisten yhteisrintama, b) ja kyseessä on myös ennakkoluulo (paha sellainen) ja c) totta, KAIKISSA makkariasioissa pitää olla yhtenevät mielipiteet. Eiköhän tämä tästä (taas käänny minun tappiokseni). ;)

   Poista
 6. Voi pyhä isä! Hanki oma makuuhuone. Saat käyttää juuri sellaista herätyskelloa kuin itse haluat.

  Oletteko muuten koskaan tulleet ajatelleeksi sitä, miksi aina kun "ei" ja "kyllä" ihmissuhteessa kiistelevät, "ei" voittaa?

  No, nykypäivänä avioeron sentään saa, vaikka toinen tahtoisi "ei".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas Sudenjälki, ensinnäkin olen onnellinen että kommentoit sillä on aina hieno saada uusia näkökulmia näihin tuttuihin. Siitäkin huolimatta että mielipiteesi on tällä kertaa meikäläistä vastaan. Uutta makkaria en voi hommata paitsi pois muuttamalla koska asumme kaksiossa ja sitä en todellakaan halua, sen enempää kuin avioeroakaan. En muuten ole koskaan sen syvällisemmin pohtinut tuota esittämääsi dilemmaa, johtuisiko se alistumisesta vai siitä että on väsynyt tappelemaan?

   Poista
  2. Älä nyt sudednjälki sitten lopeta, kävin just tsekkaamassa sun blogisija yritin pistää linkin tohon seinälle mutta se ei toimi, et kai ole ehtinyt lopettaa? Älä lopeta, aletaan vaihtamaan näkemyksiä tästä maailmanmenosta.

   Poista
  3. Korjaus edelliseen, nyt linkki toimii ja tosta seinällä olevasta linkistä pääsee lukemaan Antaa ja Ottaa -blogia, tämä muillekin tiedoksi. Muista nyt ette poista, se sun viimeisin postauksesi olin sen verran alakuloa täynnä että nyt muutetaan asenne toiseksi ja katsotaan mitä kaikkea sieltä päästä löytyy. :)

   Poista
  4. Täältä päästä löytyy paitsi Ora ja Labora eli joskus vähän turhan hidas vastaaja mutta myös perkeleen provokativinen mieli ja saatanallista suoruutta. Enkä minä ole ketään vastaan vaan ainoastaan tässä missä olen. Ja jokainenhan meistä valitsee makuuhuoneensa itse.

   Poista
  5. Kyllähän se toisaalta näinkin on, elämähän perustuu vain ja ainoastaan valintoihin.

   Poista
 7. Minäkin kieltäytyisin projisoivasta kellosta - mutta ainoastaan siitä syystä ettei siitä olisi minulle itselleni mitään hyötyä. Joutuisin nimittäin asentamaan aina vähintään ne rillit päähäni yöksi jotta näkisin sen kellon lukeman, tai sitten pitäisi kiipiä lähemmäksi kattoa ihastelemaan niitä numeroita. Minä vilkaisen tyynyn viereen sijoitettua kännykkää aina kun ajankohta mietityttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah mutta nyt keksin! Olen joskus joutunut tiukkaan sävyyn kieltämään Dimkaa ostamasta jotain, koska olen itse ostanut sen sille joululahjaksi. Jumalauta siinä kieltämisessä on meinannut tulla hiki... Vaimosi on varmaan vaan niin strateginen että osaa keksiä myös kunnon perusteet sille, miksi et saa sitä rakkinetta ostaa itse. Katohan vaan, niin se löytyy kuusen alta niistä kääröistä.

   Poista
  2. Kiitos Ninka, sinä olet ainoa joka ei ole heti periaatteessa vastaan vaan esität järkisyitä (sinä viisas nainen!) Ajastus sinusta makuuhuoneen katossa sai minut hetkeksi tuijottelemaan kohti korkeuksia....
   Voi kunpa tuo jälkimmäinen olisikin totta mutta muija vihaa sitä kelloa niin paljon että ampuu itseään enemmin jalkaan kuin ostaa/antaa luvan ostaa sen tähän talouteenn. Elämä on. :)

   Poista
 8. Voi kultaseni, meillä on esikoisella sellainen avaimenperä, mistä nappia painamalla saa ajan projisoitua kattoon. Koitan etsiä sulle sen ostopaikan. Minä nimittäin itse ymmärrän vaimoasi, häiriinnyn digitaalisestakin herätyskellosta kun ne valot porottaa luomien läpi koko yön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ymmärtämisestä muka teitä naisia vaivaa? Oikeesti, meidän eukko kuorsaa niin syvässä unessa että vaikka heläyttäisin jalkapallokentän valaistuksen makkariin, ei hän siihen heräisi. En sano että näin kaikkien kohdalla mutta meillä, siksi en ymmäräkään sen kitinää.

   Poista
 9. Tässä: http://dx.com/p/mini-lcd-flashlight-style-digital-projection-keychain-clock-9179

  niin ja olet todellakin oikeassa tuossa naisen 'Ei':ssä. Minun ei nykyään tarvitse enää kuin katsoa miestä tietyllä tavalla, niin hän tietää jo vastauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kultaseni linkistä, näytin sitä myös vaimolle. Perkeleellistä ärinää kuului selkäni takaa kun ihastelin kaikkia niitä muita härpäkkeitä siellä sivustolla oli :DD
   Meillä on sama homma tuon EI:n suhteen, ei tarvitse kuin vilkaista niin tietää missä mennään. Niinpä keskustelu on kin usein minun heittämiä retorisia kysymyksiä ja eukon irvistelyä ;DDD

   Poista
  2. Juu, kaikenlaista hauskaa löytyy :)

   Poista
 10. En edes tiennyt, että tollaisia on olemassa. Mutta mikä ettei. Tosin itse tykkään nukkua täysin pimeässä. Aikalailla topakka emäntä sulla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän väliin vaan huutelen: sirpa, ettet nyt vain olisi livennyt akkaporukan rintamasta;DD

   Poista
  2. Joo, ei missään nimessä sellaisia välkkyvaloja makuuhuoneeseen ;)

   Poista
  3. Sirpa, ei mikään sydänten määrä riitä kuvaamaan kiitollisuuteni määrää siitä, että vihdoinkin tiedän maailmassa olevan järkevän naisen joka antaa ukon toteuttaa mielihalujaan. <3 <3 <3 <3 <3 <3
   Tykkään myös nukkua pimeässä mutta kun tuota näytön heijastusta ei voi edes sanoa valoksi, se on vain vaatimaton heijastus. Voi, miksi tiemme ei ole kohdanneet silloin joskus... ;) ja Rantis, on se hyvä että joukossa on yksi joka osoittaa SUVAITSEVUUTTA ja uskaltaa sanoa oman mileipiteensä! ;DD

   Poista
 11. Laitampa oman kommentin, ennenku luen muitten...

  Olihan nautinnollista luettavaa. Mutta opastampas sua pikkasen: Kun haluut naises myöntyvän johonkin, vaikka ny siihen kelloo, kysy lupaa oikeella hetkellä. Eli...tiiäthän sen hetken kun nainnissa on se, kun just alkaa tuntuu et tulee. Kun naises on nippanappa saamassa, lopeta ja kysy. Luvan saa takuulla. :)
  Testattu on ja aina toimii. ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, *köh köh* vai sillä tavalla :DD No tuota meidän taloudessa saattaisi kyllä toimiakin mutta suuri vaara piilee että moisen tempun jälkeen olisi makuuhuoneessa melko hiljaista... ;)

   Poista
 12. Mitenhän tuo mahtaa Suomen suvessa ja yöttömässä yössä näkyä? Ei muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinäpä kysymys jota en ole pohtinut mutta luulenpa että hyvin. Meillä näetsen on pimennysverho makkarissa, ts. tumma ja valoa läpi päästämätön koska tykkäämme nukkua molemmat pimeässä.

   Poista
 13. Voisiko sen projisoida jonnekin muualle, kuin kattoon? Silleen vaikka vain sinun puolellesi sänkyä? Mutta sitten tietysti herää kysymys, miksei samoin tein katsoisi esim. omalla puolellaan olevaa kelloradion diskovaloa. Tai entäs jos sellaisen härpäkkeen laittaisi ensin projisoimaan eteiseen, olkkariin, vessaan.. ja jos se ei herätä kauheita aggressioita, niin pikkuhiljaa kuljettaisi vuosien kuluessa kohti makkaria? Siedätyksellä siis. Mutta kieltämättä, minäkään en haluaisi valoa makkarin kattoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai sen voisi projisoida minne vaan, katto olisi luonnollinen valinta sillä nukun/joudun olemaan useimmiten selälläni noiden selkäkipujeni takia. Siedätys voisi olla toinen konsti mutta en viitsi sellaiseen ryhtyä, se joko tulee makkariin tai sitten ei ollenkaan. Ko. laite ei todellakaan ole mikään valo vaan himmeä heijaste. En minäkään valita vaikka eukko katsoo makkarissa tv:tä kun yritän nukkua ja siitä sentään lähtee valoa monta kertaa enemmän.

   Poista
 14. Ei hemmetti mitään valotivolia makuuhuoneeseen!!
  Meillä oli joku sellainen äljön vihreällä taustavalolla varustettu radiovekkari ja sille sattui "vahinko". Laitoin kissanpentujen syyksi ja siivosin tuhotyöni jäljet itse. Ei olisi mies uskonut, että kissanpennut osaavat vasaraa käyttää.

  Ota nyt kuule ihan sovulla se kännykkä siihen tyynysi viereen ja vaklaa siitä paljonko valvomisaikaa on vielä jäljellä ennen herätyspiippausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juttu on niin ettei se mitään valotivolia aiheuta, vain sellaisen hämyisän heijasteen. Siks toisekseen mulla on pieni vekkari johon saa himmeän valon syttymään painamalla lasia. Sitä vaan on niin v*****ista haeskella yön pimeydessä, usein kaatuu kolisten ja herätysnappi painuu rytäkässä alas. Tässä on nyt kyse käytännöllisyydestä ja kuten tuolla aiemmin mainitsin, eukko nukkuu niin sikeästi ettei sitä oikeasti tuollainen heijaste katossa haittaisi. Kunhan periaatteesta väittää vastaan kun on sen pään ottanut.

   Poista
  2. "Kunhan periaatteesta väittää vastaan kun on sen pään ottanut."

   No justiinsa näin sen vaan on mentävä, et sinä voi ymmärtää kun et ole nainen. So sorry :D

   Poista
  3. :DD Vai niin sen on mentävä..

   Poista
 15. Miepä luulen, ettei sun vaimo edes huomais, jos ostat sellasen kellon, jossa on vain nappi sitä projisointia varten. Tosin sekin sitten pitäisi haeskella kolisten, ellei sitä pitäis tyynyn alla. Sittenhän sen kellonajan vois napinpainalluksella projisoida lukemista vaativan hetken verran vaikka vaimon naamaan, jos se sattuu oleen silleenpäin. Eipä oo sitten valoa katossa.

  Pahoittelut viimeöisestä huonostinukkumisesta. Voin kertoa, että miehillä on toisinaan ihan samanlainen vaikutus naisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä vinkkejä ja täytyy pitää mielessä. Ei mitään pahoitteluita, kyllähän teidän kanssa ihan mukavaa oli. Harmitti vaan se unettomuus.

   Poista
 16. Ah hah hah, ai kun oli ihana taas nauraa (pari sikakurjaa päivää sai hymyn jo hyytymään), siinä sä et sitten koskaan petä, kiitos P! Mutta älä silti luule että sympateeraan härpäkehulluuttasi. Et selvästikään ymmärrä miten herkkiä ja syvällisiä olentoja me naiset olemme. Unitilassa haemme yhteyden jumalatar-itseemme, luonnonhenkiin ja maahisiin, etsimme vastauksia maailmankaikkeuden arvoituksiin. Ääni, jonka asiaan vihkiytymätön tulkitsee kuorsaukseksi, syntyy todellisuudessa kahden maailmankaikkeuden kohtaamisesta. Tajuathan, kuinka herkkää atmosfääriä se vaatii? Lakkaa siis haaveilemasta huoneen harmonian tuhoavasta hohkalaitteesta, pelasta mitä pelastettavissa on ja opiskele feng shuita. Moni jyrkkä ei saattaa taipua lempeäksi juuksi :D

  Sitä paitsi, jos uni ei tule silmään tai pysy siinä, pahin mahdollinen moka on kuikuilla kelloa. Oikeasti siis. Tutkittu juttu.

  VastaaPoista
 17. No sinähän Menna tapaus olet! ;) Nyt meni niin korkealentoiseksi että nelkein putosin kyydistä mutta tajuan kyllä pointin. Toi maailmankaikkeuden kohtaaminen nauratti helvetisti sillä nyt se on todistettu että se on ääretön, ainakin eukon kuorsauksesta päätellen :D
  En minä sitä kelloa varsinaisesti kuikuile sillä tiedän että se on virhe mutta minkäs teet kun kivut eivät anna unelle tilaa.

  VastaaPoista
 18. Äh, vedin vähän överiksi kun yritin sarkastisesti naureskella new age -jutuille... Vitsi vitsi siis :) Story of my life on se, että kun yritän olla nokkela, niin kukaan ei tajua. Vika ei voi olla kaikissa muissa ihmisissä, sen ymmärrän :D Kautta vuosien oon saanut palautetta, että jos sanoo liian vakavalla naamalla niin toinen ei voi tietää että vitsailee. Paitsi ne jotka tuntee tosi hyvin. Huoh. Samaahan sä teet koko ajan, Pepi, mutta niin paljon paremmin että jengi tajuaa sen kyllä ja kuolee naurusta, allekirjoittanut ainakin!

  No, jatkan silti valitsemallani tiellä :D vaikka selän takana pyöritellään silmiä :D

  (P.S. Ja naureskelustani huolimatta kaiken huipuksi uskon monenlaisiin mysteerisiin juttuihin...)

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...