lauantai 15. joulukuuta 2012

Elämäni auraviitasta alastonmalliksi


Hyytävä kylmyys, pallini ovat jäätyneet vasempaan reiteeni ja näen vain vasemmalla silmälläni oikean ollessa täysin jäässä. Harmikseni se on jäätynyt auki ja nyt raivoava tuuli ja vaakatasossa satava lumi pääsevät hiomaan taitot aivan vitulleen täydellistä silmästäni. Olen taipunut hieman etukenoon sillä seisoin polviani myöten hangessa joka on pakkautunut tiiviiksi kerrokseksi jalkojeni ympärille enkä kykene liikkumaan. Itse asiassa en ole päässyt liikkumaan kahteen kuukauteen, jäädyin paikoilleni jo marraskuussa pian pestini alkamisen jälkeen. Taipuneeseen kroppaani on myös toinen syy, kerran päivässä tulee huoltoauto ja ystävälliset maatuskat lappavat sitä kitkerää mutta lihaisaa soppaa nieluuni noin litran ja jostainhan se on ulos tultava. Oiken puntin kautta, se on täynnä jäätyneitä, briketin muotoisia pökäleitä ja joka kerta kun uutta pukkaa, taivun jälleen muutaman millin sivulle. Ei se soppa niin lihaisaa ole että siitä kunnon Papasmurffin aikaiseksi saisi. Yritän mennä kyyryyn sillä näen taas sen kirotun aura-auton lähestyvän ja pian valtava lumimassa iskeytyykin vartaloani vasten lyöden ilmat pihalle.

Yllä oleva kuvaus on yksi töistäni johon olen elämäni aikana osallistunut. Tuo typerä duuni lähti vedonlyönnistä, sanoin jätkille kerran kännipäissäni että kyllä nyt nyt mies yhden talven aurausviittana kestää vaikka Siperiassa. Asiasta lyötiin vetoa ja eipä aikaakaan kun siihen aikaan Siperiassa urakoiva rakennusalan ystäväni oli saanut pienen lahjonnan avulla järjestettyä minulle tuon pestin. En voinut ylpeyteni takia perääntyäkään, huomioimatta ei voi jättää myöskään suurta summaa minkä vedon voittaja tulisi saamaan. Niinpä sitten kökötin yhden talven Vorkutan perukoilla aina marraskuun alusta maaliskuun loppuun. Viimeinen kuukausi oli aivan helvetin vaikea, luonnottoman pitkäksi kasvanut partani ulottui maahan asti jonne se myös jäätyi kiinni ja näin alkavan kevään ensimmäiset sopulit pääsivät häritsemään syöttöhetkeäni. Ne saatanat oppivat soppa-auton aikataulun ja tulivat kyttäämään jalkojeni juureen. Kun maatuskat aloittivat sen litkun lappamisen kitaani, helvetti repesi; sopulit ampaisivat hangesta kipittäen pitkin partaani ja taistelivat kanssani niistä vähistä lihanpaloista, joita sopassa sattui olemaan. Ärinä oli aivan helvetillinen, maatuskat tekivät ristinmerkkejä ja minä murisin huulet verillä. Loppujen lopuksi huuleni olivat aivan riekaleina ja pestini loputtua Vorkutalainen plastiikkakirurgi tekikin minulle implantit paikallisista nakeista, väitti etteivät ne sisällä mitään lisäaineita ja ne ovat kasvatettu puhtaassa maaperässä. Just joo, pahvilaatikon kyljessä luki Tshernobylin ruokala ja huuleni – jotka eivät ole vieläkään mädäntyneet – hehkuvat pimeässä perin kutsuvasti.

Olen toiminut myös alastonmallina, tai oikeastaan stripparina. Ison veden takana, tarkemmin sanottuna Floridassa. En missään yökerhossa vaan eräässä kuntoutuskeskuksessa. Floridahan on luvattu katkaisuhoitojen maa ja pestini olikin eräässä tälläisessä. Hoitolaitoksessa oli asiakkaita noin kolmisensataa ja he kaikki kärsivät bulimiasta, sen erikoisemmasta haarasta missä ihminen ei pysty oksentamaan syömäänsä jättimäistä ruokamäärää. Porukka oli siis melko selvästi havaittavaa eikä kenenkään tarvinnut pelätä että ensimmäinen tuulenvire veisi heidät huisin helvettiin. Luonnollisesti ylipaino on vakava asia ja he todellakin halusivat päästä tästä taakasta. Tässä minä astun kuvaan; joka päivä klo 14.00, 18.00 ja vielä klo 22.00 estradi oli minun. Musiikki pauhasi ja minä tulla tanssahtelin lavalle, aina eri rooliasussa. Milloin olin palomies, milloin pukua pitävä liikemies. Kerran esiinyin jopa kanana, ja strippasin sulka by sulka. Pitkä esitys ja pettyneet katsojat kivittivät minut ruhjeille, sairaslomaa en saanut joten illan strippausesityksen teemana oli auto-onnettomuuden uhri. Revin yltäni kaikki laastarit ja kääriliinat, aplodeja sai erityisesti vasemman jalan ”riisuminen” eli koko jalan käsittävän kipsin hakkaaminen paskaksi moskulalla. Kansa kiihottui ja minä olin valkoinen vammainen.

Peruspointtina tässä oli kaikkea muuta kuin seksuaalisen kiihottumisen hakeminen. Tässä haettiin tervehdyttävää vaikutusta ja voi pojat, sen minä osasin. Esityksen alussa kaikki osoittivat suosiotaan ja dollareita lensi lavalle, osa kansasta tunki niitä raappahousujeni kauluksesta sisään ja kannusti villisti. Sitten koitti loppuhuipennus ja taatakseni shokeeravan loppuvaikutuksen, alimmainen vaatekappale koostui koko vartalon käsittävästä ihokkaasta. Näin sekä ylä- että alaruumis paljastuivat yhtä aikaa ja vaikutukset olivat perkeleelliset. Tempaistuani sen kauhtanan pois päältäni jokainen oksensi ja vuolaasti nähdessään monien tautien raiskaaman ja muutenkin epämuodostuneen kroppani. Keikutin pyllyäni pakarat yleisöön päin, etenin sivuttain lavaa pitkin ja läiskin kädelläni vasenta pakaraa niin voimallisesti että maidonvalkeat perseläskini paukahtelivat Floridalaisessa kesäillassa ja laatta lensi, voi perkele mutta se lensi.

Tehostin esitystä joka kerta ja eräs parhaista konsteistani oli se kun sidoin vehkeeni päähän siiman varassa roikkuvan lasikuulan näin sain mittaa lisää tuohon onnettomaan nahanpalaani eikä viritys näkynyt yleisölle. Jälleen etenin lavalla ja keikutin lantioitani eestaas rintamasuunnan mukaisesti ja vehkeeni hakkasi laajassa kaaressa, aina persposkista rintakehän alaosaan. Koska vähäpätöisessä ruttutapissani ei ollut lihaa nahan täytteeksi, näytti se enemmänkin maidonvalkoiselta majavanhännältä. Paukekin oli samaa luokkaa kuin mitä voi kuulla keväisellä järvellä noiden ahkerien saatanoiden paukuttaessa häntäänsä padon rakennuksen yhteydessä. Kuukkelberg heilui ja lasikuula hakkasi otsikkoni aivan järjettömille kuhmuille. Vaikutukset olivat mittavat; nyt jengi oksensi oikein urakalla ja näky oli niin vastenmielinen että heitinpä minäkin parissa esityksessä pitkää sylkeä melko huolella. Hoitajat ja laitoksen johto tykkäsivät. Joka esityksen jälkeen noin kolmasosa porukasta jouduttiin viemään nesteytykseen kun olivat oksentaneet itsensä tyhjiksi, parilta potilaalta oli peräti tullut edellis viikonkin sulamattomat ruokalistatkin ulos. Nämä lasikuulaesitykset olivat siitä rankkoja että viuhuva lasikuula sai minut yleensä tajuttomaksi. Koko kesän kestäneen pestin loppupuolella olin niin heikossa hapessa että juttelin aivan mottipäisiä ja tutkimuksissa minulla todettiin parantumaton aivovaurio. Juuri siitä syystä te nyt saattekin lukea tästä kokemuksesta, ei kai kukaan täyspäinen tälläistä kehtaisi tunnustaa. Menestys oli kuitenkin kova, itse Betty Ford kävi nimekkäiden juoppojen ja narkkareiden kanssa katsomassa esitystä. Betty taputti rajusti heiluvalle vehkeelleni ja muulla porukalla ei ollut hajuakaan missä vitussa he olivat ja mille he taputtivat mutta taputtivat kumminkin.

Monessa on oltu mukana ja nämä pari työkokemusta tulivat mieleeni näin joulun alla suorittaessani joka jouluista itsetutkiskelua jo mietin olenko tehnyt elämäni aikana mitään hyvää. No, ainakin Vorkutalaiset sopulit ovat saaneet lihaa syödäkseen ja Floridalaisilta on lähtenyt muutama kilo. Ei yksi ihminen voi koko maailmaa parantaa vaan meidän jokaisen on kannettava kortemme kekoon. Eilen oli tullut sähköpostiini pyyntö Arkansasilaiselta paleontologian laitokselta. Heidän pitäisi kuulemma mallintaa ja tehdä kansalliselle museosäätiölle tarkka jäljennös muinaisesta suoruumiista ja pyysivät minua malliksi. Kroppani muistutti kuulemma niin aidosti parituhatta vuotta suossa maannutta ja siellä rypistynyttä luolamiestä että he haluaisivat välttämättä tehdä myös hiiliajoituksen, ihan vain varmuudeksi siitä etten saatana olisi suoruumis joka on herännyt eloon. En tiedä pitäiskö tuo kutsu ottaa kohteliaisuutena vai silkkana vittuiluna mutta taidan mennä sillä pöydällä alasti makaamisesta maksetaan huimat 1.500 taalaa per päivä. Ei huono raha ollenkaan näinkin vistosta kropasta.

Hyvää ja mieltä avartavaa lauantaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

37 kommenttia:

 1. Kansanterveyden edistäjä on hyvä meriitti kuule. Mitäs jos mä nappaisin sen mallin pestin sun nenän edestä, työtön lusmu kun olen? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules, sun tapauksessa ne vaikutkset olisivat just niitä mitä siinä hoidossa ei suinkaan haeta ;D

   Poista
  2. Et kuitenkaan kieltänyt ;D

   Poista
  3. Nyt kuule kiellän, sinä et sinne mene sitä (sensuroitu) kroppaasi keikuttamaan ;D

   Poista
  4. Tarttetkos tyttöseni taas risua pyllyllesi? Jos minä kiellän niin sitä pitää toteltaman, muuten kilisee käsiraudat ja ryskää sängyn pääty ;D

   Poista
  5. Käsirautojen kilinä (varsinkin sänkyyn liitettynä) onkin yksi mun lempiäänistäni ;D

   Poista
  6. Nyt kyllä likka päätä tyynyyn ja jatkat niitä uniasi ;D

   Poista
 2. Tässä puutteen alaisena, en tällä kertaa kyennyt lukemaan... pakko saada lääkitys tähän(kin) vaivaan, kun alkaa sosiaalista elämää virtuaalisessakin muodossa näin rajoittamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, meitä on muitakin, puutteenalaisia...

   Mukavaa lauantaita kumpaisellekin!

   Poista
  2. No voi hyvä tavaton teitä, nyt on kyllä pakko ryhtyä kiireellisiin toimiin...! ;)

   Poista
  3. Puutteenalaisuus on uusi kansantauti. :/

   Poista
  4. Puutteessa :o Minä kutsun sitä selibaatiksi... tai jos haluan käydä vieraissa, käytän vasenta kättä ;)

   Poista
  5. Kyllä, kyllä Polga... mutta jossain vaiheessa se vasen käsikin alkaa tuntua kovin tutulta. :D

   Poista
  6. Polga ja Neo! Hillitkääpä sitä kielenkäyttöänne, nyt ollaan sentään Luostarissa! ;D

   Poista
 3. Ihan kiitettävästi olet hankkinut työkokemusta perin mielenkiintoisilla aloilla;) Ota ihmeessä tuo viimeinenkin työtarjous vastaan, saadaan selvyys tuohon pitkään vaivanneeseen suoruumis-asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja jos ei saada niin pääseehän siinä tienaamaan muutaman kopeekan ;)

   Poista
  2. Ei toki rahalla ole merkitystä kun saatais vaan tuohon suoruumis-asiaan selvyys. Se on vaivannut minua jo vuosia :D

   Poista
  3. No toivotaan että sekin selviää! :D

   Poista
 4. Eräs tuttavani sanoi osuvasti Floridasta, että sen niemen pinta nousisi metrin merenpinnasta jos kaikki ne valtavat maanpäälliset läskikasat poistuisivat sieltä. Missään en ole nähnyt niin lihavia ihmisiä. Hienoa, että halusit auttaa heitä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siellä sitä massaa oli aika perkeleesti, joten saattaisipa moinen geologinen ilmiö olla mahdollistakin :D

   Poista
 5. Tylsältä tuntuu oma ura tuollaista ansioluetteloa lukiessa :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs nyt vähätellä sitä omaa ja mittavaa CV:tä, nämä meikäläisen ansiot kun ovat tälläisiä hullun hommia.. ;D

   Poista
 6. Sähän voisit tehdä ihan oikeasti hyvän tilin tuolla suoruumistutkimuksella. Puolitoistatuhatta per päivä pelkästä makaamisesta, siinä kuule moni ns. maksullinen häviää ansioissa. Ja jos susta nyt jokunen koepala otetaan niin ehkä labra maksaa lisäbonusta, satku per gramma? Sovi tuo tarkasti etukäteen, eihän sitä voi tietää vaikka näpistävät aivoista jonkun kriittisen klöntin. Jälkeenpäin on vähän paha jokeltaa korvausten perään jos puheesta ei saa se Vorkutalainen sopulikaan selvää.

  Kukin meistä kantaa kortensa kekoon ihmiskunnan puolesta, sinä tunnut paiskivan hommia ihan urakalla. Pitäisi velliperseisten vinkujien ottaa sinusta mallia, työ kuin työ, joskus miehen on tehtävä se mikä miehen on tehtävä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä minä yritän tosissani vetkuttaa sen tutkimuksen edistymistä (vrt. kynätunnit) jotta kunnon ansiohin pääsisin käsiksi. Se mun täytyy sanoa sulle rakas Hirnakka että olet sinä ihana ihminen, kun jaksat kantaa huolta tuosta sopimuspuolesta vaikka me molemmat tiedetään että se kriittinen klöntti on riistetty jo kätilöopistolla ;D

   Poista
  2. Täällä ilmoittautuu yksi vapaaehtoinen suoruumis! Olen nyt jo harjaannuttanut itseäni koko tämän päivän, maaten ihan suoruumiina kylläkin omassa sängyssäni.

   Poista
  3. No sinä kyllä Ninka olet kaukana suoruumiista mutta katsotaan saanko sulle lentolippua, sähän voisit lähteä mulle tulkiksi kun toi lontoo e ioikein taivu multa ;D

   Poista
 7. Vieläki hymyilyttää. Perhana et jotku osaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt Timo hymyile, vitulleenhan noi molemmat hommat meni sen ammattitaidon puutteen takia ;D

   Poista
 8. Gnahhh, kyllä meinas oksu lentää jo lukemisesta, mistä heti johtuikin mieleen että vieläkö sä heität tota nk. floridakeikkaa? Meitä kun on muutama tätsy jotka ei ikinä päästä painonpudotuksessa alkua pitemmälle, olis tarvetta tosi radikaaleille menetelmille. Makso mitä makso. Tai no ei me noiden suoruumistutkijoiden kanssa pystytä skabaamaan, mutta se mitä rahassa menettäisit niin terveydessä voittaisit - you know, hikijumppa kolme kertaa päivässä VS pöydällä makaaminen 24/7... Funtsaile rauhassa ja ota yhteyttä kun olet päättänyt. Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli pystyit näkemään kuvottavan kehoni niin elävästi? ;D
   Heitän "Floridakeikkaa vieläkin mutta kyllä te olette sellaisilla hernekeppejä (MOT, googlen kuvahaku nääs! :D) ettette mitään sellaista tarvitse. Ilmaiseksi tulen kyllä strippaamaan, unohdetaan lasikuulat ja ryyppäätte mut komeaksi niin eiköhän siitä illasta jotain synny..ja mitä hikijumppaan (tarkoitithan luonnollisesti pielustelua? ;) ) tulee niin en ole varma jaksanko enää kolmea naista.. ;D

   Poista
  2. Hah hah hah hah hah hah :D mitä ihmettä, et jaksa kolmea päivässä? ;D Mutta ei sun sitä tarvitse stressata, kyllä mä sillä hikijumpalla meinasin ihan sitä esitystä vaan, onhan se aika rankkaa settiä :D

   En tiedä kenen kuvia sä oot netistä kattellu, et ainakaan meikäläisen. Näistä muista leideistä, jotka on mun blogissa tuskailleet liikakilojen kanssa, en tiedä vaikka olisivat kuinka hernekeppejä kun en sen kummemmin heitä tunne - vielä. Mutta tuo tuleva extremekokemus kyllä varmasti yhdistää meidät loppuiäksemme ;D

   Poista
  3. Jaahas, minä kun jo luulin (toivoin) ;D
   Kaikesta huolimatta, jos saisin tossa vuodenvaihteen jälkeen raivattua kalenteriin tilaa niin pidetään sitten pienehköt bileet :D

   Poista
 9. Tommonen strippari pitäisi saada noille meidän naapurinsiskoksille. ;D Millos tuut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onko siskoksilla kiire eli paljonko päälle yhdeksänkymmentä ne on? Jos viimenen numero on lähempänä yhdeksää kuin esim. kolmosta, niin alan pukea välittömästi ulkovaatteita päälleni ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...