maanantai 10. joulukuuta 2012

Kiitos naiset, mitäpä sitä meikäläinen unella tekisikään


Viime yönä kiitin ja kirosin Luojaa kauniimmasta sukupuolesta, joten päätin kiittää teitä myös näin herättyäni. Kiitos kiitos kiitosta vaan, viime yönä en nukkunutkaan. Ei ole väärin sanottu jos väittää että teillä on mystinen taito sekoittaa pää vaikkka ette olisi edes fyysisesti läsnä. Eipä juuri väsytä, yritin saada unta koko yön ja sinnittelin sängyssä nousematta sieltä pois. Joka helvetin kerta kun laitoin silmäni kiinni ja aloin vaipua uneen, alkoi siinä valvetilan rajamailla tapahtumaan asioita joiden yksityiskohtia tässä nyt käy listaamaan. Näin siksi, etten halua tuoda julki ketkä kaikki olivat läsnä mutta sen voin sanoa että teitä oli moneksi. Ihmismieli on siitä kiehtova että se antaa kasvot ja kehon muodon ihmisille joita ei tunne, puhumattakaan siitä että olisi nähnyt. Osan yötä kuvioita olivat mukana ne joiden kuvia olen nähnyt ja voin sanoa että te loputkin olette aivan helvetin hyvät muodot ja kauniit kasvot omistavia naisia, lopettakaa siis se turha rutina niistä kiloistanne.

Näistä unistani syytän pääosin neljää symbolia; noitia, hevosta, ovaalia (melkein ympyrä) ja korppia. Varsinkin korppia sillä kun viimein sain horroksenomaisen tilan, tämän merkin edustajan kanssa vietin niin todentuntuista peuhaamista että se tuntui enemmän kuin aidolta. Niityllä pääosin mutta myös tähtitaivaalla ja jostain kumman syystä omituisessa paikassa missä asui paljon ihmisiä, jonkinlaisessa kolhoosissa tai vastaavassa. Nyt onkin sitten enemmän kuin mukava lähteä töihin ne öiset mielikuvat edelleen kirkkaana päässäni, olen varma että tänään kiellettyjen työkalujen listalle joutuvat ainakin pöytäsirkkeli ja moottorisaha. Sen verran minä sormiani ja raajojani rakastan. Jos tähän malliin jatkuu niin minun on pakko opetella jonkinlainen pääntyhjennys-meditaatio tai ei hyvä heilu. Pitikin soittaa jo yhdelle Intialaiselle gurulle ja soitinkin mutta ei siitä saatanan pajatuksesta saanut selvää. Vasta kun luurin toiseen päähän tuli joku nainen joka puhui äärettömän huonoa suomea ja kysyi että otanko currya, tiesin että taas meni vikapaikkaan eikä currylla näitä päässä myllertäviä näkyjä pois ajeta. Perkeleen intialaiset.

Helvetin naiset, mikä ihmeen taika teillä on? Eilisessä postauksessa minut lyötiin ihan lyttyyn projisoivan vekkarini kanssa ja sitten yöllä ei muuta kuin vaatteet pois ja telmimään. Te olette suoranainen uhka työturvallisuudelle kuin myös liikenteelle. Jälkimmäinen on muuten todistettu vakuutusyhtiöiden tekemässä tutkimuksessa. Pelti paukkuu aina kesäaikaan ”kun on niin kuuma” että on ihan pakko laittaa tämä kahdesta narusta koostuva toppi päälle ja hame on sitä luokkaa mistä näkee perseen loppuvan ja reiden alkavan. Tätä ei suoranaisesti lukenut siinä vakuutusyhtiöiden raportissa mutta jokainen kyllä ymmärsi mitä siinä sanotaan. Minua ei haittaa lainkaan sillä olen jo vuosia pultannut pääni auton kattoon kiinni, katse suoraan eteenpäin. Erilaisten peiliviritysten kautta pystyn tarkistamaan tuleeko oikealta tai vasemmalta ketään mutta ne eivät mahdollista pitempiaikaiseen tähtäilyyn ja näin vältyn kiusaukselta.

Onneksi kuitenkin Luoja on teidät luonut (sovitaan nyt näin evoluutioteorian kannattajat), sillä tämä maailma olisi aivan perseestä jos teitä ei olisi. Tietenkin meillä täytyisi olla kyky lisääntyä ilman sitä iljettävää B-rapun rytkettä eikä sillä raskaudellakaan niin väliksi olisi. Jotenkin muuten, vaikkapa perunan istutus- ja nostotyyliin. Ei kun siemenjätkä maahan ja syksyllä revittäisiin letistä ylös, kopisteltaisiin isoimmat mullat ja katsottaisiin kuinka mätä mukula sieltä nousi. Jos menisi laadunvalvonnasta läpi niin koppaan ja laariin sieltä sitten haettaisiin joskus kouluiässä. Näin ei tarvitsisi joka helvetin syksy siellä pellollakaan kykkiä. Nyt tämä kyllä lipesi eroottisista unistani aika helvetin kauas mutta tulipahan selvitettyä tämäkin näkökanta tähän pelkän miesvaltaisen kansoituksen syntyvyysmekanismiin. Oikeesti hei, nyt ei pidä sitten luulla että kolli siellä puutteessa mouruaa vaan näitä omituisia unia ja horrostilan näkyjä on jatkunut jo jonkin aikaa enkä keksi niille syytä. Tai te olette se syy mutta en tiedä miksi helvetissä te olette alkaneet kummittelemaan päässäni. Katsokaas kun mun täytyisi joskus nukkuakin tai muuten loppuu leipä kun ei pysty enää keskittymään. Toinen mahdollisuus on että rysäytän Ransulla ryteikköön eikä sekään ole hyvä homma, ei varsinkaan nyt kun siihen juuri saatiin leima.

Koska kello käy ja kohta pitää lähteä töihin, päätän tilitykseni viime yön tapahtumista tähän. Jos sitä ehtisi vielä käydä toistamiseen kylmässä suihkussa ja lyödä päänsä vaikkapa seinään, tuo kipu kun on siitä kiitollinen asia että se vie ajatukset pois kaikesta muusta. Yhteenvetona sanon teille noidat, hevoset, ovaalit (voidaan ajatella myös ympyräksi) ja erityisesti korpit että jos joku haveri kohtaa meikäläistä päivän aikana, niin tulen ottamaan kyllä yhteyttä. Ei lääkärille passaa selittää nähneensä esim. alastoman ”korpin” seisovan siinä sirkkelin vieressä ja hups, kuinkas se käsi katkesi ranteesta kun keskittyminen herpaantui. Voisi olla viisasta jäädä kotiin mutta kun lompsassa on nahat vastakkain, niin se ei ole mahdollista. Todella mukava tilanne vaikka olen yrittänyt pitää mieleni avoimena ja laajana, niin nyt siellä alkaa olla ahdasta kun omien demonien lisäksi mukaan ilmaannutte te. Vahvempi lääkitys tai laitoshoito tulee olemaan lähitulevaisuuden ohjelmistossa jos tämä tahti jatkuu. Lyhyeksi tämä nyt jää mutta ei voi mitään. Veri ei kierrä päässä ja muutenkin pakottaa, onneksi on toppahousukeli niin ei heti vittuilla työmaalla. Aina voi valittaa selkää kun kulkee kumarassa ja kiroaa joka kerta kun pitää mennä kyykkyyn. Kiitti naiset, olette te ihania.
Ps. Toivottavasti joudutte seisomaan koko päivän.

Kivaa ja jäykkää maanantaita teille, te Luostarin asukit ja muut naiset kulkijat.

28 kommenttia:

 1. No voi hyvä ihme kuitennii siun kanssais.

  Unet ovat joskus yksiä riivajaisia, onneksi nykyisin en unia jouda katselemaan, on niin kiire nukkua univelat pois.

  Rakas sisareni kertoi, että hän oikein odotti yötä ja unia kun käytti tupakasta vieroituslääkettä. Se kuulema toi mukanaan "veikeät" unet mutta vei röökinhimon. En uskalla ehdottaa, että kokeilisit kun tuntuu tuo elämä olevan aikamoista *köhköh* tuskaa teikäläiselle. Ainakin ajoittain.

  Joku viisas on joskus sanonut, että mekko on ns. antava silloin kun se alkaa myöhään ja loppuu aikaisin. Siihen väliin ei paljoa jää.

  Tsemppiä päivääsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet raks Hirnakka, unet todellakin ovat riivaajaisia. Unet eivät sinänsä ole tuskaa vaan lisäävät muutenkin tämän vallatoman pääni aktiviteettia vähän liian suurille kierroksille ja se sitten herättää. Kiitos tsempistä ja vanhoissa viisauksissa on aina se totuuden siemen.

   Poista
 2. Jopas oli melkoinen yö, osanottoni. Unenpuute ja säryt ovat vihonviimeisiä. Mutta että täältä blogistaniasta löytyisi syylliset, me naiset siis?!? Voihan se olla, nimittäin noita-ominaisuuksia on löytynyt minullakin: tiedän etukäteen tapahtumia ja kun ajatteln jotain ihmistä tiiviisti, niin pian hän soittaa minulle.

  Mutta iloahan me sinulle Luostariin yritetään tuoda, kummiskin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rantis, tervetuloa noitakerhoon :)

   Poista
  2. Kiitos! Minulla on kyllä aika vanha luuta, mutta kai se käy?

   Poista
  3. Rantis kuule, ilon tuomisessa ei ole mitään pahaa mutta voisi sitä vähän katsoa että millä tavalla ja mihin aikaan ;DD
   En yhtään muuten epäile ettetkö omaisi jotain yliluonnollisia kykyjä ;)

   Poista
 3. Mikäli tuo ovaali viittaa meikäläiseen, niin en suostu ottamaan mitään unipoliittista vastuuta mistään öisistä häiriötekijöistä eli sanoudun irti moisesta rietastelusta ja kietoudun siveellisyyden harsooni !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli oitis mieleen rakkaan Ransun ratin keskellä komeileva ovaali mutta totta tosiaan, Nollishan se onkin :D
   Hevosasioista en ota vastuuta, ne on ihan vaan yksinkertaisia maalaishevosia eivätkä ymmärrä pakanallisista mietteistä tuon taivaallista. Muihin unizymbaaleihin en ota kantaa.

   Poista
  2. Nollis rakas, sinä kun olet varsinainen verbalisti niin taas yrität hämmentää kajahtaneen mieltä noilla sanankäänteilläsi ;DD
   Mitäs pahaa muuten siinä on jos toisen unissa esiintyy, ovaali jääköön arvoitukseksi?

   Hirnakka: SINÄ sen sanoit, en minä! Olet sä sitten mukava, mietin jo että miten asian esittäisin mutta ei näköjään tarvitse ;D
   Niin, ehkäpä Nolliksellakin voisi olla jotain sanottavaa hevosista mutta jääköön sekin arvoitukseksi?
   Loppupäätelmänä voidaan pitää kahta vanhaa totuutta; Syylliset selittää ja se koira älähtää.... ;DDD

   Poista
 4. Taidat vietellä liikaa aikaa siellä luostarissa. Siitä vaan perunamaan kääntöön ja heti! Kyllä uni tulee, kun koko päivän tuota routamaata kaivelet.

  Mekö muka riekuttaisiin apotin unissa? Pois se meistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puskis, sekö on paras lääke teidän aiheuttamaan yliaktiivisuuteen? :D
   Nimenomaan te riekutte minun unissani, eikä vähiten syynä ole teidän käytöksenne ja kielenkäyttönne. Sellainen pistää katsos korpien miehen aivan sekaisin ;DD

   Poista
  2. Mä olen jo äänetön.. *ei tunnusta mitään*

   Poista
  3. Tunnusta pois vaan, ei tästä ole kauaakaan aikaa kun kerroit niistä omista unistasi ja mistä pidät.... ;)

   Poista
 5. Mua kun riivaa taas tää oma kummittelu, niin mietin, että mahdoinko käpästä oikeesti viime yönä meidän takapihalla pelkässä t-paidassa ja alkkareissa. Toinen kissakin näytti livahtaneen ulos samalla ja yritin saada sitä kiinni. Meinaan, että nokka dunduu nyt nuhaiselta. On se unimaailma pelottava paikka! herrajjestas, Jackson Five käveli just ikkunan ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla Tsompi rakas taitaa olla joku poltergeist tai doppelganger-vaihe menossa jos tuollaista tapahtuu! Muistat varmaan sen vaatepostauksesi sen missä olit yöllä ottanut ne valmiiksi? Sun on ehkä parasta sitoa itsesi yön ajaksi punkkaan mutta älä ole surullinen, myös minä vietän yöni lepositeissä ;D

   Poista
 6. Nauratti taas melkomoisesti, kun gurulle soitit. Ehkä ääntämys ei ihan mennyt nappiin, kun curria luulivat sinun kyselevän.
  Curry onkin, muuten, muutenkin parempi vaihtoehto kuin guru ;)

  Sekin veti suuta leveälle messingille se pöytään lätkäisemäsi sopimus evoluutiokannattajien kanssa, että Luoja meittit on luonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuule Kaisa toi mun intiankielen taitoni niin surkea ettei paremmasta väliä. Ehkä tosiaankin on parempi etten onnistunut sotkemaan jotain gurua tähän pääni sekamelskaan kun nytkin on siinä ja siinä että leikkaako kiinni vai ei. Evoluutioteorian kannattajat ovat taas ihan oma lukunsa.. ;)

   Poista
 7. Senköhän takia en saanut kunnolla nukuttua männä yönä. Heräsin vähän väliä. Kauhean kuuma oli koko yön..
  Tänään olen huilannut ja tehnyt vain välttämättömät. EN ole seisonut juurikaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa, sullahan oli viime yönä se rankin homma Pepposen luo... siis tarkoitan, että onpa harmi kun et sanut nukuttua. Minäkin nukuin tosi huonosti ja vähän;(

   Poista
  2. No niin, yksi rohkea sielu tunnustaa pitämänsä mustan messun! Onneksi ne sun ihme menosi pitävät sutkin hereillä, kysyn vaan että oliko ihan pakko maanantain vastaisena yönä? ;DD

   Poista
 8. Korppi -parkahan se koville joutui vai miten sen nyt ottaa..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paremminkin korppi alisti (mutta niin perin kiihottavalla tavalla) ja ei se korppi ainoa ollut.....;)

   Poista
 9. Joo, kiitos vaan. Ilmankos nyt ennen yövuoroa nukkumani unet meni päin persettä, kun oikeaa koipea pakottaa.... seisottu on, voi hevonvitunperse. Enkä taaskaan epäilekään etteikö koko kirouksesi olisi langennut minun niskaani, kun aamulla ensimmäiseksi heräsin, mutta jostain syystä jätin oikukkaasti postauksesi lukematta... mikä lie etiäinen.

  Vaan oliko hyötyä, mitäh?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ota vastuuta seisomisistasi ja kivuistasi, voit ihan huolettaa syyttää tuolla aiemmin esiintyneitä tahoja. He ovat tämän myllerryksen aikaan saaneet joten kantakoot myös vastuun seurauksista. Kaikilla tässä on sitäpaitsi mennyt yöunet perseelleen ellei peräti vi***lleen ;D

   Poista
 10. Khihihii teiän kanssa, jumalattomia juttuja Luostarissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ni hittoako te naist olette alkaneet terrorisoimaan mun päätäni, vieläpä yöaikaan ;)

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...