torstai 27. joulukuuta 2012

Lahtelainen agitaattori sai Apotin paljastamaan kasvonsa


Partapappa, tuo mainio uuden ajan (21.12.2012 ->) profeetta ja agitaattori. Painakaa nimi mieleen ja kavahtakaa sillä hänestä on lähtöisin se maailman viisaus ja (yllytys)hulluus jota kansat kaikkialla tänä päivänä seuraavat. Perkeleen kekkiäinen, piti kirjoittamani ensin ihan muusta aiheesta mutta kuinka taas silmäni havaitsivat tuon villitsijän kirjoittaneen uuden tekstin ja menin vielä pöljä lukemaan sen ennenkuin olin saanut oman profetiani rustattua. Yllätys yllätys, haastettahan sieltä taas pukkasi ja tällä kertaa se koski naamavärkkiä. Juuri sitä, jota olen koittanut suojella viimeiseen asti kunnioittaakseni sitä sääntöä ettei sentään kaikkea paskaa saa blogissaan julkaista mutta nyt se päivä on viimein koittanut. Päivä jolloin faviconia muokataan (mikäli enää muistetaan miten se tehdään) ja tästä päivästä eteenpäin lääkehuuruinen yrttien valmistuksesta hieman samea katseeni tuijottaa teitä. Tosin ymmärtäväisenä ja täynnä rakkautta, katsellen kauniiden nunnien paljoutta - aina ihmetellen sitä kuinka voi jäädä katse jumiin täyteläisiin huuliin ja niihin kahteen pallukkaan jolla maailmaa tosiasiallisesti hallitaan. Joskaan en tiedä mikä jakauma Luostarissa tällä hetkellä on, varsinkaan matkaajien osalta vaikka muutamia heistä ”tunnenkin”. Luostarin varsinaisten asukkaiden osalta se on varsin selvä.

Tämän kaiken teen siksi, että Partapappa on ainoa munkki jonka kanssa olen yhteistyössä Luostarin nunnien raivokkaita hyökkäyksiä vastaan. Lisäksi Pappis perkele tietää että olen kunnian mies (no ainakin joissain asioissa) ja kun haaste esitetään, on siihen myös vastattava. Jos olisin elänyt keskiajalla jolloin haaste oli tapana esittää hanskalla poskeen lyöden, olisin säästänyt vitulliset määrät serlaa sillä nenääni olisi pyyhitty alvariinsa. En usko nimittäin sitä että keskiajalla eläneet ihmiset olisivat katselleet minua sen suopeammin kuin tämän nykyisen aikakauden ihmisetkään. Olen myös huolissani tämän suuren profeetan villitsevistä teksteistä, minusta tuntuu että hän on paneutunut ihmismielen sopukoihin tavallista tarkemmin. Katsokaas vaan, taas eletään reilu kuukauden päivät ja Pappis julistaa jälleen uuden haasteen, joka koskee tällä kertaa pankkitunnuksia ja sosiaaliturvatunnusta. Tottakai minä etunenässä riennän ne julkistamaan ja vieläpä tuntien suurta ylpeyttä rinnassani. Ei mene kauaa kun olen lähettänyt tuolle mainiolle miehelle valmiiksi täytetyt luovarit Ransusta, osallistunut myös ”Et muuten uskalla paketoida eukkoasi ja lähettää mulle”-haasteen menestyksekkäästi sekä moniin muihin mielenkiintoisiin koitoksiin. Silti en jätä rakasta Luostariani ja vailla kattoa pään päällä istun parkkiksella, perse jäätyneenä kiinni hankeen ja virta vedettynä läppäriin taloyhtiön lämmitystolpasta. Tuo kaikki edellä kirjoitettu oli tietysti paskaa, sillä tiedän että Partapapalla on suuri sydän ja empaattinen luonne. Moni voisi ottaa oppia tuosta meidän mieliä vaivihkaa taivuttelevasta ukosta sillä hänellä on sangen viisaita ajatuksia. Lisäksi Partapappaa ja meikäläistä yhdistää voitettu kirous ja koska kyseessä on kirous, sanonkin omalta kohdaltani että sitä ei kai koskaan voita mutta se on selätetty tällä hetkellä – on ollut jo toista vuotta ja olkoonkin niin. Sillä se kirous seuraa hautaan asti, joka saatanan päivä vaikka ei ole enää kuin utuinen häivähdys mielessä.

Tuosta kuvasta vielä, älkäätten ihmetelkö huulieni asentoa, eivät ne normaalisti tuossa positiossa ole. En muista mikä ilmeen aiheutti, liekö syynä puolalaisen jogurtin peristaltiikassani aikaansaama hyökkäys jonka takia joudun pinnistämään ryppynarua kireämmälle juuri kriittisellä hetkellä vai onko syynä Santos, tuo tummien miesten taikapavuista tehty juoma jolla on vielä katastrofaalisemmat vaikutukset perin herkässä vatsalaukussani. Parempaa en aio kuitenkaan laittaa sillä olen koko ikäni yrittänyt pitää itseni ns. poissa filmiltä, lähinnä julkishallinollisten tahojen takia. Voutien ja perintätoimien jatkuva metsästys ja verkkohyökkäykset habitustani kohtaan kun ovat meikäläiselle arkipäivää. Tämä saa siis riittää, nyt olette saaneet meikäläisestä kokonaiskuvan, ei tarvitse kuin liittää irrallisina olevat kuvat yhteen ja saatte koko paketin kasaan mutta pienenä varoituksena voin sanoa että perse ja pärstä menevät helposti sekaisin, joten olkaapa tarkkana mikäli moiseen ryhdytte. Niin, ja se siinä yhdessä kuvassa ei ole nenäni vaan se on juuri se. Kuva itsessään on otettu valtavassa (kaikki 2,5 neliötä) keittiössämme. Läppäri kun sijaitsee aputasolla ja tähän on syynä se että koiramme aktiviteetin takia kaikkinainen johtojen vetäminen pitkin lattioita on sekä olkkarissa ja makkarissa pois suljettu. Ei Lätkis piuhoja pureskele mutta menee toisinaan niin perkeleesti ympäri kämppää että kaikki mikä on lattialla, liikkuu mukana. Parhaana esimerkkinä eukon kutimien langat jotka ovat jääneet lattialle kun esim. työn alla oleva villasukka on laitettu olkkarin pöydälle odottamaan työn jatkumista. Harvinaista kyllä, taustalla olevan jääkaapin ovi näyttää olevan melko tyhjä laskuista ja kyseessä täytyykin olla yksi niistä hetkistä, jolloin jääkaappimagneetit ovat antaneet periksi valtaisalle pinolle ja koko kasa on rojahtanut maahan.

Lopuksi voisin vielä sanoa että kun tässä kerran avoimuuden tielle lähdettiin, niin saa sitä avoimuutta täällä Luostarissakin näyttää pelkäämättä sen julkisen statuksen romahtamista vaikka tekstini ovatkin mitä ovat. Ymmärtänette mitä tarkoitan. Lisäksi toivon yhtä juttua; minulla ei ole mitään sitä vastaan että uusia ihmisiä käy Luostarissa, päinvastoin se on hieno juttu ja toivonkin että niin tulee tapahtumaan jatkossakin. Jos kuitenkin ajatuksena on se että heitätte yhden kommentin ja jätätte bloginne osoitteen, osallistumatta vuorovaikutukseen sekä täällä että omassa blogissanne, niin voin kertoa että reisille meni. Ihan varmasti laitan ja mielelläni laitankin uuden blogin seinälle mutta odotan vuorovaikutteisuutta. Hulludestani johtuen karjahtelen tyhjille seinille tarpeeksi yksityiselämässänikin, joten sitä en täällä Blogistaniassa aio tehdä. En halua olla mulkku, varmasti jokainen sen tajuaa että kun tuon listan läpi käy mikä seinällä on, menee siihen sen verran aikaa että tunti ei ole mitään joten ei siinä viitsi käydä monologia harrastamassa kenekään blogissa. En ole täydellinen, joskus minultakin jää kommentoimatta tekstejä ja syynä ovat milloin työkiireet tai pesueen vaatima aika. Pyrin kuitenkin jakamaan niitä vallan helvetin töksähteleviä ja luettelomaisia kommenttejani aina kun uutta juttua pukkaa sillä mikään ei ole niin antoisaa kuin huomata että jostain sinänsä vähäpätöisestä asiasta kehkeytyy eeppinen taisto. En viitsi paljastaa suosikkiani mutta sen sanon että siellä blogissa rytisee välillä siihen malliin ettei sekaan meinaan mahtua, vai mitä Nol..? Sillä miksi tuoda julki mielipide tai mikä tahansa asia, jos kenelläkään ei ole siihen mitään sanottavaa? Mielestäni tämä touhu kuitenkin vaatii kannustineeksi edes jonkinasteista vuorovaikutusta mutta minä olenkin hullu ja ajattelen mitä ajattelen.

Kaikki tuo yllä kerrottu on kirjoitettu suurella rakkaudella ja toivonkin uusia juttuja luettavakseni/luettavaksemme. Homman vaan täytyy toimia niin että niitä tullaan esittelemään, on täysin mahdoton tehtävä kaiken muun ohella lähteä kahlaamaan Blogistaniaa läpi löytääkseen mielenkiintoisia tekstejä. Toki sitäkin vapaapäivinäni harrastan mutta vähiin se jää, niitä kun on niin helvetisti.
Summa summarum, toivotan erittäin antoisaa ja hyvää torstaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


Edit: on se saatana kun yrittää omaa kuvaansa tonne profiilikuvan paikalle niin eipä onnistu, jotain miniatyyrikuvaa vaan koittaa tarjota, joten saatte luvan katsella tuota niin perin kaunista enkeliä ainakin jonkin aikaa.
Edit part. 2: nyt siinä on sitten Apotin kuvaa, joka tosin vaihtuu tässä jonkin ajan kuluttua vähän siistimpään versioon.
Jaa niin, se hemmetin kuva meinasi unohtua..


59 kommenttia:

 1. Jouluhärdelli oli ja meni, mutta täällähän on vielä yksi lahja. Usko tai älä, olet juuri sen näköinen kuin telepaattinen noitavaistoni kertoikin :D Pitäisköhän laittaa sulle ukkoni ottama kuva, kun pöllähdin luonnonkauniina joulusaunasta ;D

  VastaaPoista
 2. Sinä ja sun noitavaistosi, kerkisitte Polgan kanssa käydä vakoilemassa ennenkuin tajusin mokani :DD
  Ehdottomasti laitat, käske Roselynin pistää se heti tulemaan. (Olis meinaten reilua, Roselynhän tietää mihin osoitteeseen... ;) )

  VastaaPoista
 3. Se vosu laittaa kuitenkin oman kuvansa sinne..Ja mihin se ihana sinisilmä on hävinnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mahtuu sinne senkin kuva eli laitoitko jo ja mikä hemmetin sinisilmä, johan tässä menee ihan sekaisin..

   Poista
 4. Se sinisilmä, joka oli profiilikuvassa ton naikkosen tilalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No odota nyt, en saanut siirrettyä sitä tuollaisena koko tilan täyttävänä vaan sellaisena helvetin pienenä, joten virittelen tässä webbikameraa parhaillaan. Taidan laittaa arpisesta otsastani kuvaa jos tämä ei ala toimimaan ja laitoitko jo, ne ole ehtinyt käydä katsomassa? Ärrhhh!

   Poista
 5. Tuo kuva on niin pelottava, että saikkua saattaa tulla jo näyttämällä "... ja tää käy kommaamassa mun blögiäkin vielä..." "No jo on, 2 kk heti ja sitten näytille. Ei ihme, jos ei unta tule!" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt hemmetissä, kaunis enkelihän toi on - vieläpä italialainen!

   Poista
 6. Kerro Roselynille kiitokset, kyllä täytyy sanoa että... ;)

  VastaaPoista
 7. AI NIIN, ja minähän olen esitellyt jo oman kuvani - tosin vähän nuorehkona, mutta silti... En MINÄ ole kauheasti muuttunut (pärstä on) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olet, se oli se suloinen ja kesäinen kuva onkireissusta!
   Eihän naiset koskaan muutu, ne ovat aina kauniita ja paranevat mitä *köh* *köh* kun ikä ei muutu vuosien mittaan ;)

   Poista
 8. Taisin aiemminkin kommentoida, että sussa on kyllä munaa. Ja sehän me ollaankin jo nähty ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hittolainen sentään, et sinäkään sieltä ujoimmasta päästä ole! :D:D

   Poista
 9. Hyvä naama siinä. Voutikin varmaan tykkää :)
  Mun varpaat on näkyvissä profiilikuvassa, pallukat toisessa blogissa ja nyt oon naamanikin paljastanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä pallukka-asiassa tarkoitin viitata siihen "alaston totuus"- haastejuttuun, en mainostaa kaikille että kattokaa kattokaa...

   Poista
 10. Olen katsellut kyllä sun varpaita ja kasvojasi..pohtien että mitähän niiden silmien takana oikein liikkuu..
  Vielä sentään pystyt istumaan sillä kaiketi olet tehnyt selväksi mitä vaihetta mennään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hiukan kyllä tuntuu vähänkäytetyissä lihaksissa :P Isäntä tuossa eilen syönnin päälle alko ehdotteleen, ja mie jo sanoin, että ku maha on täynnä... sitten muistin sun kokemukset ja sanoin, ettei se oikeastaan niin täynnä olekaan. Mutta ennen syömistä on kyllä parempi. Onnistuitko sie seisomaan sen jääkaapin edessä tarpeeksi kauan?

   Ja ne liikkeet silmien takana muuttuu liikkeeksi sormissa ja sitä kautta näppiksen nappuloiden liikkeeksi ja tekstiksi. Eli ei paljon mitään.

   Oikeesti nykyisin ei kehtaa/halua/osaa/uskalla edes blogia kirjoittaa. Verrattuna entiseen. Vähän niinku Partiskin sanoi, että vanhoja tekstejä ei voi lukeakaan... minusta on tullu neuroottinen sen suhteen, mitä mahdolliset lukijat aattelee, mitä jos joku tuttu lukee, mitä jos ... ehkä pitäs perustaa ihan uus anonyymi blogi, jota ei kukaan lue eikä perhekään tiedä...? Ruikuttaa kaikki kurjuus ja haukkua kaikki siellä :)

   Nääsnääs, kun kirjoitit tuosta vuorovaikutteisuudesta... mulla on itellä semmonen periaate, että jos ei oo hyvää sanottavaa, en sano mitään, ja toivon ettei mullekaan tulla kettuilemaan blogin kommenttiosastolle. Varsinkin, kun sen tekee vakilukijat/kommentoijat anonyymisti... eri mieltä saa olla, mutta nimen tai edes vakituisen nimimerkin ja linkin kera. Ja joskus vaan ei oo mitään sanottavaa - ei liiku mikään silmien takana!

   Poista
  2. Hyvä hyvä huusivat lapset ja taputtivat pieniä karvaisia käsiään! Vielä muutama päivä ja outs ja auh...;D Se on oikein!
   Nyt on siitä harvinainen tilanne että en ole ehtinyt seisoskelemaan missään vaan on ollut yhtä vaakalentoa ja kohta pitää taas mennä.

   Kirjota rohkeasti vaan, paskaako sillä on väliä mitä muut ajattelevat sillä sinun ajatuksiahan ne on. Mistäs tiedät vaikka kuinka moni olisi samaa mieltä kanssasi ja ei aina voi kirjoittaa positiivisia asioita, sellainen on sairasta ja harhakuvitelmissa elämistä sillä kaikilla meillä omat ongelmamme on. Ja jos oikein vituttaa niin saat spesiaaliluvan haukkua täällä Luostarissa niin paljon kuin jaksat, kyllä mä sitten tuun puolustaan sua ;D

   En minä sillä vuorovaikutteisuudella tarkoittanut sitä että joka postaukseen pitää jotakin sanoa, tajusit kyllä mitä meinasin. Itse olen kyllä valmis vastaanottamaan vittuilua silloin kun se tulee aiheesta koska ei kaikki voi olla samaa mieltä mun kanssa (vaikka jos täällä maailmassa asiat olisivat niinkuin niiden pitäisi ollla, niin näin tapahtuisi :D). Koitas nyt sulatella sitä safkaa seuraavaa erää varten... ;D

   Poista
 11. Hyvä kuva eikä otsikon lovea näy enää ollenkaan. Olet melkolailla sen näköinen kuin arvelinkin :)

  Mun kuvatuksen olet jo nähnyt pariinkin kertaan, joten sitä en enää esittele :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule, käytin koko puuteri ihmerasvani sen jäljen peittämiseen :D
   Kyllä se vekki näkyy ja siksi osittain otinkin tuon kuvan hieman kauempaa (siis profiilikuvan, tuoi on vanha mikä on tekstin liitteenä).
   Olen nähnyt sun kuvatuksen joo ja täytyy sanoa että mielellään sitä katselisi useamminkin..;)

   Poista
  2. Jaa, rouvan meikkipussi on sit tyhjä? :D

   Ja hohhohjoo tuohon :P

   Poista
  3. Meikkipussi on vieläkin tyhjä äläkä siinä yhtään hohohjoo-ottele siinä, totta joka sana.

   Poista
 12. Olihan tuo enkelikin oikein kiva, mutta kyllä sittenkin taidan äänestää profiilikuvan voittajaksi. :)

  Kyllä se on niin kuin Partapapallekin sanoin, että profiilikuva ja tissikuva saa riittää minun alastomiksi totuuksiksi, mutta jotain ehkä on kehitettävä tilalle. Jälkimmäisiä tosin verhosi paita, mutta se oli lukijoiden suojelemiseksi. Ja luojalle kiitos, että siitä on jo aikaa, kun sellaisen mielenhäiriön koin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti mutta meikäläistä viehättää se piccoloangel-kuva, se on kaunis olematta rivo.
   Tässä on nyt tapahtunut suuren suuri vääryys sillä meikäläinen on jäänyt paitsi tissikuvista ja koska kaikki muut ovat ilmeisesti päässeet niitä katsomaan niitä, en panisi pahakseni vaikka s-postin luukusta tipahtaisi privana sellainen au naturel-versio noista kyseistä ja jumalaisista pallukoista ;D *Manaa hulluutta Neon päähän*

   Poista
  2. No ei muuten varmasti ole odotettavissa pallukkasähköpostia. Jätin kuitenkin tienviittoja omaan blogiini. :D

   No oli se enkulikin kiva, kaunis ja ei rivo. Mutta tää profiilikuva on jotenkin luomumpi. :)

   Poista
  3. Harvoin saa noin päättäväisen vastauksen.. *Katselee täysin murtunein mielin maahan* ;D
   Siispä suuntaan klyyvarini blogiasi kohti, copy- ja muita näppäimiä hiplaten (no ei vaan, kunhan laskin leikkiä).

   Poista
 13. Nonni. Mä tiesin tän. Komee ukkelihan se täällä kirjottaa ja naisia villittee. ;D

  Teksti kyllä taas hymyilyttää pitkään. Niinku yleensäkki. Aina vaan ei jaksa, viitti, kommentoida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsos, kapinakenraali ja agitaattori itse! ;D
   Tekstissä mitään hymyilemisen aihetta ole, sehän on täynnä varoitusta kaikista niistä villityksistä joilla SINÄ naisten päitä sekoittelet siellä omassa blogissasi.
   Timba, niinkuin sanoin Sannalle - en tarkoittanut että joka juttua pitäisi kommentoida/ vastata kommentteihin. Tiedät kyllä mitä meinaan joten en sitä käy selittelemään enempää. Taas on kuule luvassa unettomia öitä sillä jotain sinunkin pään menoksi on keksittävä joten nyt teillä Luostarin naiset on mitä parhain tilaisuus osoittaa se pirullisuutenne ja keksiä Pappikselle jotain...;D

   Poista
 14. Täällähän on varsinaiset kuvasulkeiset menossa;d Herttinen sentään, en meinannut mukaan ehtiä. Komea on mies! Nyt kaivan sen vanhan 'alaston totuus' sivusi esiin ja kokoan photarilla palapelin. Jes!

  Toi on ihan totta, että vuorovaikutus on suotavaa. Ei oikein ole ansainnut paikkaanssa seinällä jos vaan bloginsa osoitteen lähettää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkaani Rantis, sinä olet niin ihastuttava nunna että jos haluat lisäosia siihen palapeliin, niin pistä toivomuslistaa privana tulemaan - kaikki käy aina uusista kuvista eläviin kuviin...;D

   Vuorovaikutus on sellainen juttu että saa tietää mitä muut ajattelevat asioista ja olen monta kertaa huomannut itselläni olevan aivan liian suppean katsantokannan (vrt.putkikatse) johon juttuun. Kommenttien kautta/avulla olen ajatellut asiat uusiksi ja hyvä on tullut.

   Ps. Liittolaisesi Rosalyn (kysy Sirpalta) laittoi muuten niin mukavaa postia että alta pois *Iskee silmää vinkiksi niin että rähmä lentää*

   Poista
  2. Kiitos rakas Peppone, jään miettimään mitä tuohon palapelistä koottuun kuvaan lisästä - se on kyllä aikas täydellinen jo nyt.
   Päässäni kuhisee nyt ideat siitä, mitä tolle Partikselle pitäisi keksiä. On se sellainen villitsijä.
   Toisaalta Partis on Lahdesta, joten ymmärrän häntä, koska siellä minäkin olen ensimmäiset 19 vuottani viettänyt, ennen kuin maailma viekoitteli;)

   Poista
  3. Lahtihan on Suomen Chigago ja kaikki kauhistus on sieltä lähtöisin ;D
   Koittakaas nyt naiset vaan keksiä joku jäynä, teiltä se onnistuu - varsinkin kun joukolla hyökkäätte Partiksen kimppuun saatanallisine suunnitelminenne ;DD

   Poista
 15. Saatanalliset sähikäiset kohta lentävät, kun minäkin vietin aikaani blöggerin Vekan syvyyksissä, argh. ;)
  Menenkin tästä juomaan kaffetta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polga rakas, koska olen vielä perin nuori täällä Blogistanian ihmeellisessä valtakunnassa, voitko kertoa mulle mikä on bloggerin Veka?

   Poista
 16. Multa loppuu blogin kirjoittaminen jos pitää omalla naamalla alkaa kirjoittamaan. Enkä tarkoita tätä kirjaimellisesti päätä näppäimistöön hakkaamisena vaan, että menetän työni ja ystäväni. Näin on. Tai sitten joudun perustamaan uuden blogin jossa yritän sitten esitellä kätteni töitä.... eli en mitään. Joten meikäläinen ei pärstäänsä kyllä näytä, vaikka joutuisi blogimaailman alimpaan kastiin. Multa hajoo pää justiinsa jos en voi kirjoittaa mitä mielessä pyörii. Se vain ei onnistu jos epäilen jonkun jäljittävän kuka Outsa on. Loppuisi rehellinen tilitys siihen. Alkaisi kaiken silottelu ja ihana elämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä Outsa samoilla linjoilla. Nyt voi kirjoittaa rehellisesti ja oman mielen mukaan, kun lähipiiri ei tunnista. Tulisi itse-sensuuri kehiin,jos naamani tuohon blogiin laittaisin.
   Näillä mennään.

   Poista
  2. Vastaankin teille Outsa ja Rantis näin yhdistettynä; ajatelkaas nyt asiaa toisinpäin. Blogiahan on sanottu tai voidaan pitää eräänlaisena päiväkirjana, jota se useimmalle onkin. Nyt kun kirjoittaa rehellisesti ja omalla naamallaan mitä tuntee ja ajattelee, pääsee arkielämässä helvetin paljon helpomalla kun jokainen tietää missä mennään. Viholliset kavahtavat ja typerykset tietävät pitää turpansa kiini. Okei, osan "ystävistään" voi siinä sivussa menettää mutta onko se "menetys" sitten niin kauhea asia? Kulissien ja tietyn roolin ylläpitäminen kun on perin rankkaa, ei meikäläisestä olisi sellaiseen mutta ymmärrän kyllä ettei tämä meikäläisen tyyli ole sieltä terveimmästä päästä.
   Outsa, ei ketään voida irtisanoa sen perusteella mitä mieltä on työpaikasta tai henkilökunnasta, tise asiassa totuuden julki tuominen voisi raikastaa ilmapiiriä merkittävästi kun kyräily loppuisi.

   Poista
  3. Ei kuule innosta ollenkaan että työkaverit tietää mun olevan miehenkipeä... ei perkele.... tai mun onnettomista väännöistä sillä rintamalla... no ei varmaan kiinnosta muitakaan. Mutta en halua toisaalta että kaikki tietää että olen LR. En ole valmis tulemaan kaapista...

   Poista
  4. No aivan varmasti ne työkaverit pelaavat samalla tavalla ukkojen kanssa, olivat sitten aviossa tai eivät. Päinvastoin, minä nostaisin hattua naiselle (jos siis olisin työkaverisi ja lukisin blogiasi) joka uskaltaa avoimesti tunnustaa mitä ajattelee. Mitä LR:stä, kaikilla meillä on omat juttumme - ei kukaan voi sanoa että hei, mulla on kaikki asiat kunnossa. Joka niin sanoo, on onneton paskan puhuja ja runkkari.

   Poista
 17. Hauska keskusteluhan aiheesta näytti syntyneen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäs näet Timba mikä mielten sekoittaja olet, nytkin kaikki mölisevät minkä kerkiävät ;D

   Poista
 18. Naamatta pääsen paljon lähemmäs omaa alastonta totuuttani tällä julkisella näyttämöllä. Ei kyllä mitään ongelmaa sanoa kenellekään kasvokkain samoja ja enemmänkin, mutta silloin haluan valita, kuka on ken, missä ja milloin.

  Vuorovaikutteisuus näykkäisi nilkkaa, liekö tarkoituskin. Mutta tosiasia on, että syistä tai toisista jotkut meistä vain ovat liikkeellä vähän harvemmin askelin, eikä se välttämättä tarkoita yhtään vähäisempää olemassaoloa. Paitsi ehkä jokapäiväisessä verkossa.

  Tulvaa odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jokainen taaplaa tyylillään ja sitä pitää kunnioittaman, ei kaikki voi olla samanlaisia - muutenhan tämä menisi melko tasapaksuksi touhuksi.
   Puheen vuorovaikutteisuudesta ei ollut tarkoitus näykätä nilkkaa, ei varsinkaan sinun koska itsehän lähdin perääsi ja sittemin teit selväksi että miten toimit. Se on ihan eri asia kuin tarkoittamani ja ymmärrän myös sen ettei joka hetki istuta kädet näppäimistöllä tai olla kommentoimassa kärkkäästi - en itsekään toimi niin. Läsnä voi olla tuomatta itseään julki, niin ainakin viisaat japanilaiset tekevät.

   Poista
  2. Niinpä. Mutta myönnän, että osa näykkäisystä saattoi tulla ihan oman pään onkaloista. Erakkous, sosiaalinenkin, voi olla vaikeasti pureskeltava ihmisen piirre. Myös itselle.

   Tämän siis piti tulla tähän kohtaan...

   Poista
  3. No ei se mitään, tarkoitan että meillä jokaisella on omat juttumme ja toimimme niiden mukaan. Se riittää kun tiedän meillä olevan yhteys, ei sen yhteydenpidon tarvitse olla reaaliaikaista ja joka päivä tapahtuvaa - riittää kun olet olemassa <3

   Poista
 19. Foto ois kiva :D

  Tälleen semianonyyminä on ihan kivaa. Olen mä pari omakuvaa julkaissut bloggaajahistoriani aikana mutta taitavat jäädä arkiston uumeniin ja hyvä niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä fotoa se Hirnakka nyt vonkuaa? Johan niitä on jaettu vai tarkoitatko sellaista "Fotoa" mikä esiintyi aikoinaan esitetyssä "Juuret"- nimisessä tv-sarjassa jossa oli myös maan mainio Kunta Kinte. Sovitaan niin että odotan tilausvahvistusta ja jos sellainen tulee, niin pistän "fotoa" tulemaan ;D
   Saisit kyllä viljellä niitä kuviasi enemmänkin, kovin ovat kauniita katsella.

   Poista
 20. Raahauduin Hirnakan jalanjäljissä tännekin. Kiitti kuvasta, ei paha.

  Ja Toveri Hirnakka pistää nyt ihan omiaan. Just vasta sen blogissa oli kuvia Torpan Armosta. Se yrittää siis vain harhauttaa. Toki kuvissa valtaosan pinta-alasta nappasi nuori, kaunis, blondi tamma. Hirnakkaan sopii kyllä lähes samat termit :D

  Huomenna pidän kalsaripäivän. Laskin että reissuhommissa vilahti 12 tuntinen työpäivä tänään. Olo on dööd.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pääsin kyllä jo Toveri Hirnakalle sanomaan että tuo zoomaus on itsestään Jumalasta lähtöisin, sillä kun saa TKE:n näkymään paljon paremmin. Pystyi jopa erottamaan ne vallattomat ilmeet jota ratsastushetki sai aikaan ;D
   Tita rakas, olet ensimmäinen nainen (Ja Todella Asiallinen) joka käyttää termiä kalsaripäivä. Se kuvastaa sinun suuremmoista luonnettasi ja sitä oivalluksen tasoa mitä tarvitaan asioista nauttimiseen. Ollos ylistetty ja tervetuloa korpeen, täällä on tapana näillä kovilla pakkasilla takka niin kuumaksi että käytän sisäilman lämpötilasta termiä kalsarikelit.
   Koitahan levätä, ylenpalttinen rehkiminen joulun jälkeen on vaarallista.

   Poista
  2. siis ...lämmittää takka niin kuumaksi... (pannaan väsymyksen piikkiin)

   Poista
 21. Jospa se kuusi tuntia unta kilahtaisi kassaasi. Hope so. Ennen kuin lähimuisti rohmahtaa, etkä osaa enää takaisin Luostariisi.

  Kalsaripäivä on illassa. Tarpeeseen tulikin. Elpyminen käynnissä. Haenpa takkapuita ja toimin muutenkin reseptisi mukaisesti. Korvessahan minäkin, mutta senhän tiestikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon kanssa niin ja kohta tästä vääntäydynkin punkkaan, muuten siinä käy juuri ennustuksesi mukaan - lähimuisti kun tuppaa muutenkin olemaan huono.
   Hyvä jos olet saanut akkuja ladatuksi ja nukuhan hyvin, kohta sitä on taas vuoden suurimmat hautajaiset edessä kun vanha vuosi kuopataan ja alkaa uusi ja uljas vuosi 2013. Toivottavasti kaksi viimeistä numeroa ei tuo mitään kovin suuria takapakkeja.

   Poista
 22. Meinasi mennä kasvokuva ohi. Kaikki muut osathan oletkin jo esitellyt. Hyvin sopii pää tuohon selkäperse-etumuskuvan jatkeeksi. Komea apotti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tsompi! *Katselee häkeltyneenä maahan*

   Poista
  2. Olisi tietenkin vieläkin mieltä ylentävämpää saada koko vartalo pään kanssa samaan kuvaan, mutta kyllähän se näinkin passaa :D

   Poista
 23. No sitähän voi käydä niinkuin Grimmin saduissa, ei sitä koskaan tiedä vaikka jotain joskus putkahtaisikin - luonnollisesti teikäläiselle privana ;)

  VastaaPoista
 24. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...