torstai 13. joulukuuta 2012

Naiset ovat vaarallisia, ne saavat miehen mielen tyhjenemään - jäykistymisestä puhumattakaan


Naiset ovat vaarallista väkeä. Olen tässä koko pitkän syksyn yrittänyt tutkia naisen mieltä ja olemusta sekä sen vaikutusta mieheen. Mies kun olen, sallinette omituiset vertaukseni joita ei todellakaan ole tarkoitettu loukkaukseksi, vaan vertaamalla teidän vaikutuksia tekniseltä kantilta, minun on ollut paljon helpompi ymmärtää mitä te todellisuudessa saatte aikaan. Kaikesta keräämästäni materiaalista ja sen tutkiskelusta olen vetänyt sen loppupäätelmän että te vedätte maihin. Ei, en tarkoita apatiaa ja masennusta, vaan te osaatte tyhjentää miehen akut täysin, ts. vesätte maihin eli virta purkautuu totaalisesti. Sekä henkisellä puolella että fyysisellä, parhaana esimerkkinä rakastelu. Siinä se tapahtuu täydellisesti, äijä on täysin laamantunut kunnon pielustelun jälkeen saavutetun orgasmin jälkeen.

Kuvitelkaapa nyt mahdoton tilanne, jos kaikki rakastelisivat yhtä aikaa ja tänne tehtäisiin yllätyshyökkäys, olisi maamme vallattu muutamassa tunnissa. Radiosta kuuluisi epätoivoisia käskyjä ilmoittautua oman aselajinsa palveluspaikkaan etc. Ukot makaisivat punkassa tuumien että lähdetään kunhan noi virrat palautuvat, nyt ei tästä pääse kyllä mihinkään. Aivan liian raukea fiilis tappamiseen ja toisekseen, tässä on niin mielettömän nautinnollista maata kauniin naisen vierellä. Te joutuisitte sotaoikeuteen joka tässä tapauksessa toimitettaisiin korpioikeutena eli omien kansalaisten suorittamana, salaa valloittajien silmien alla. Aika pian sen jälkeen kun olisitte kotiutuneet valloittajien teille järjestämästä kiitosjuhlasta missä teitä olisi paapottu niin perkeleesti. Pikainen oikeudenkäynti sillä miehillä olisi kiire siihen junaan mikä vie heidät maaorjiksi ja hakkuja heiluttamaan valloittajien huomattua Talvivaaran vituiksi menneen montun. Että kiitosta vaan näin etukäteen.

Myös parisuhteessa esiintyvissä kiistoissa te osaatte tyhjentää miehen todella totaalisesti. Ei kuulu nupista kuin surinaa nalkutuksenestojärjestelmän kytkeydyttyä päälle. Siinä mitokondriot lakkaavat toimimasta ja kuulo-sekä näköaisti pienennetään minimitehoille. Näin vältytään niiltä vakavilta vammoilta mitä karjahtelunne ja viuhuvat kätenne aiheuttavat ko. aisteissa tarvittaville elimille. Lisäksi teillä on niin korkealentoisia ja käsittämättömiä väittämiä että niiden prosessointi saa aikaan täydellisen järjestelmän kaatumisen joka aivolohkossa niiden yrittäessä käsitellä tietoa joka uhkaa kaikkia fysiikan – ja universumin lakeja. Tässä vaiheessa surinan lisäksi päässä kuuluu vain tasaisella frekvenssillä toistuva impossible – sana ja verkkokalvoille piirtyy aivan helvetin iso error-teksti.

Rahankäyttönne lienee kunnon aktin jälkeen paras keinonne saada äijä aivan lamaantuneeksi. On lukuisa ja todennettuja tapauksia, missä on nähty miehiä seisoskelevan pankkiautomaattien liepeillä tai kassajonossa heidän huomattuaan tilin saldon menneen aivan nollille tai peräti karvan pakkasen puolelle. Tyhjä katse ja solkenaan valuva hiki ovat selkeimmät ulkoiset merkit tästä lähes katatonisesta tilasta. Kohtauksen saanutta mieshenkilöä ei pidä lähestymän sillä se saattaa johtaa täydelliseen henkiseen romahdukseen. Suomessa on ainakin kaksitoista kuolemantapausta jossa joku saatanan onneton väinö on mennyt tässä tilassa olevan miehen luo, läpsäyttänyt uhria hartioihin ja sanonut: ”Morjes, pitkästä aikaa, mitäs muuten eukollesi kuuluu” Välitön kuolema ja nihkeät hautajaiset pienen budjetin takia.

Positiiviset yllätykset kuuluvat myös erittäin tärkeänä osa-alueena tähän maihin vetämiseen. Ei pidä töksäyttää ukolleen että tules tänne makkariin ja peuhataan vähän, se aiheuttaa vain käytöksen jäykistymisen eikä sitä toivottua jäykistymistä. Mies yrittää muistella ja kaivaa pitkän aikavälin muistinsa sokkeloista aktiin kuuluvien liikesarjojen toteuttamista ja sitä, että miten ne kioskin luukut avattiinkaan. Ei, tämä ei ole sovinistinen letkautus vaan kuten jo aiemmin sanoin, olen pyrkinyt teknisin termein selvittämään itselleni mitä tuolla niin henkisesti ja fyysisesti ruhjotussa päässäni tapahtuu kaikissa näissä tilanteissa josta nyt kerron. Erilaiset yllätyslahjat saavat taas virrat pois, miehestä tulee nykivä ja änkyttävä raunio sillä hän on kiitollinen saamastaan huomionosoituksesta ja koittaa jälleen käsitellä päässään että missä mennään. Vaimo ostaa lahjan vaikka mies on ollut täydellinen kusipää jo pitkän aikaa. Tämä on toisaalta hyvä akkujen lamaannuttamiskeino sillä se aloittaa pitkäaikaisen tapojen parannustoiminnon vasemmassa aivolohkossa. Pienet ja yllättävät, ohimennen annetut pusut saavat myös miehiltä virrat pois. Mieli keskittyy vain ainoastaan siihen yhteen asiaan, veri siirtyy ylhäältä alas ja mies jää seisomaan odottaen jatkoa suudelmalle. Säälittävä näky pelkät verkkarit ja kenties verkkopaita päällä. Tila kestää useita tunteja ja sillä välin kun ukko seistä töröttää verkkarit kireällä, voi nainen käydä vaikka huoletta Teneriffalla sillä hän löytää ukkonsa samasta paikasta kalu jäykkänä. Poikkeuksena huonon veren omaavat miehet, heidät löydetään kyljeltään kalu jäykkänä. Syynä tajuttomuus ja jatkuvan seisokin aiheuttamat kiputilat.

Okei, tämä jää nyt vähän lyhyeksi koska olen niin hemmetin väsynyt tutkittuani tätä dilemmaa jo useamman vuorokauden putkeen. Koitin vain selventää teille sitä tosiasiaa että me miehet kuljemme pimeässä laaksossa sillä emme ymmärrä teidän käytöstänne. Meillä kun on Windows ja te vedätte jollain Linux:illa niin ei oikein noin protokollat kohtaa, koittakaa nyt ymmärtää se. Usein huojemme hiljaa paikallamme hymisten, se ei johdu siitä että tapailisimme jonkun laulun sävelmää vaan siitä, että tuuletin koittaa pitää prosessoria viileänä saatuamme taas jonkun käsittämättömän toiminnon suorittamisen. Tuplaydin nakuttaa bittejä täydellä teholla eikä koko hommasta tule lasta eikä paskaa, taas on akut tyhjänä ja välimuisti pyyhitty (jaa et sää sitten saatana viittinyt viedä tota pakettia sille Tuulalle vaikka mä selitin sulle missä se asuu. Ensin käyt siis kaupasssa ja pesetät auton, haet ne mun uudet kasvorasvat sieltä kempparista ja tuot pari pulloa viiniä, alko kun on siinä matkalla. Kello on nyt vartin yli kolme, sä ehdit mainiosti toimittaa noi kaikki asiat varttia vaille neljään mennessä koska silloin mun täytyy lähtee kampaajalle). WTF? Puoli tuntia = neljätoista kilometriä x asiat /missä vitussa on muka sen niminen katu aka helvetin Tuula x ruuhka. OMG OMG TILT ERROR WTF PLEASE LORD LET ME DIE TILT TILT....DELETE ALL.

Silti me rakastamme teitä ja koitamme parhaamme mukaan tulla toimeen kanssanne, emme ole niin mulkvisteja kuin luulette sillä kyse on vain ohjelmistojen keskinäisestä yhteen sopimattomuudesta aina aika ajoin, meille kun tuottaa vaikeuksia noi teidän *exe-päätteisten komentojenne suorittaminen. Tunnetut aikakäsitteet ja tehtävän laajuus ei kertakaikkiaan ole toteutettavissa tämän universumin sääntöjen ja vallitsevien aika- ja fysiikanlakien puitteissa. Silti, rakastamme sitä hurinaa mikä kuuluu saadessamme maata raukeina teidän vieressänne, huultemme koskettaessa sitä niin perin kiihottavaa niskaanne.

Ps. Tämän laajamittaisen tutkimustyön takia olin niin poikki eilen, etten ehtinyt enkä jaksanut vierailla lukemassa mielenne tuotoksia enkä vastata kommentteihinne. Korjaan tänään illalla asian, sillä meillä on aikaistettu aikataulu ja joudun tästä nyt lähtemään maailmalle. Hyvinkin herkistyneessä (you know) mielentilassa toivotan teille mitä antoisinta torstaita te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


36 kommenttia:

 1. Joko hankittava tulkkiohjelma, komentotulkki (!) tai muuten vaan saavutettava yhteensopivuus - tämä toimii kaikilla muilla kikkakakkosella, muttei omppukoneilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tarvittaisi noita kaikkia ja kun sinä osaat nämä jutut niin tarvittaisiin myös teikäläistä! ;D

   Poista
 2. Varmaan totta. Onhan tutkittu että nainen valitsee himpun verran tyhmemmän kumppanin pitääksen tämän aisoissa. Ja tuo aktin jälkeen lamaantuminen... se on valmistusvika miehessä. Ei siitä voi käyttäjää kyllä syyttää.

  Oikeastaan ei ole kaiketi ihme ettei ihmiset valitse omaa sukupuolensa edustajaa kumppanikseen, sillä koko eliniän saa ihmetellä sen toisen sukupuolen edustajan aivoituksia.

  Ehkä se on osasyy miksi yhteen mennään. Se mystisyys miten se toinen sukupuoli toimii ja ajattelee. Sitä luulee ihan kohtsilläänkin oppivan tajuamaan ja rähmällään on ennen kuin huomaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki muut totta mutta suhtaudun melkoisella varauksella ensimmäisen kappaleen ensimmäiseen lauseeseen. Tai onhan sekin totta mutta tulee esiin perin järkyttävällä tavalla myös toisinpäin.

   Poista
 3. Nyt ymmärrän himppasen paremmin omaa äijäänikin, mikseivät käskyt mene aina perille. Vaikeaa se on, jos päässä surisee tuolla tavalla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan se pahempi, kun meillä mies on ihan hiljaa?

   Poista
  2. Kuulostaa pahalta. Siellä on ilmeisesti sellaiset megasurinat käynnissä, että kommunikointi on mahdotonta ;)

   Poista
  3. Sirpaseni,kyse on vain ja ainoastaan siitä surinasta jonka TE rakkaat naiset aiheutatte! ;) Btw, oletko muuten kuullut Rosalynistä? Sain siltä postia ja sitten tuli ilmoitus toista kautta että sitä oli lähetetty. Vastasin siihen kyllä, liekö se Rosalyn lukenut sitä postiaan? Sano sille jos olet yhteyksissä :D

   Poista
  4. Mitä, onko se lunttu taas lähetellyt minun nimissäni privaattiviestejä?

   Kerron hänelle terveisesi ;)

   Poista
  5. Älä nyt herran tähden niin suloista ja täydellisen luonteen omaavaa naista luntuksi sano! Antaisin melkeinpä mitä vain jso saisin viettää yhden vuorokauden (kokonaisen) hänen kanssaan...

   Poista
 4. Meillä se olen minä, jolla päässä surisee eikä järki kulje. Ehkä se johtuu siitä, että mies ei ole "laamantunut" tarpeeksi usein - hommat on kortilla asumisjärjestelyistä johtuen. Suukon antaminen hädintuskin keskeyttää Angry Birdsin pelaamista sen tarvittavan sekunnin ajaksi. Luulen, että se saa niitä liikaa ja on siten immuuni kuvaamasi kaltaisille vaikutuksille. Käskyjä en sille jakele, mutta asiat hoituu silti - lukuunottamatta Laseri-tutkimuksen kyselykaavakkeen täyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Surinan ja järjenjuoksun suhteen olemme siis hengenheimolaisia. Sun täytyy siirtyä suukoista järeämpään versioon, kyllä siinä lakkaa kaikki muut toiminnot sen yhden ajaksi. Sen jälkeen ei sitten toimikaan mikään. ;D

   Poista
 5. Täytyy sanoa, että helppoa ei ole meillä naisillakaan - ymmärtää teitä ;-) Ne käyttöjärjestelmät, nääs. (Hyvä tuo windows ja Linux-vertaus - jos kaikki vaihtais vaan yhtä aikaa Ubuntuun?!?)

  Pakko jakaa tässä yhteydessä eilen töissä kuulemani oivallus: kun nainen sanoo MITÄ? se ei todellakaan tarkoita, että hän ei kuullut. Se tarkoittaa, että on aika muuttaa mielesi/mielipiteesi.

  Leppoisaa päivää tutkimusten lomassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä se tämä käyttöjärjestelmien erilaisuus varmasti rassaa teitä yhtä paljon kuin meitäkin. Universaalista ja yhdenmukaisesta käyttiksestä olisi sanoinkuvaamaton etu ;)
   Asiaan MITÄ?, sanoisin että se on varsin kuvaava esimerkki siitä hemmetin koodikielen viidakosta minkä keskellä me joudumme tietämme raivaamaan. Toivottavasti päiväsi on ollut antoisa sillä lienet jo kotiutunut tähän aikaan. Itse palasin juuri töistä ja se oli kaikkea muuta kuin leppoisa. Kiirettä piti aina tänne iltamyöhään asti.

   Poista
 6. Olet tehnyt ansiokasta tutkimustyötä. Mutta onko otos jäänyt liian pienksi tai lieneekö tutkinnan syvällisyydessä ongelmia, kun en ollenkaan löytänyt itselleni tuttuja omianisuuksia. Ehkä olen poikkeus ja tarvitsen erillisen konekielestä ohjelmointikieleen tapahtuvan käännösohjelman. Käyn nimittäin UNIX-käyttöjärjestelmällä. Siis sillä, missä ei ole mitään käyttöliittymiä normaaleja käyttäjiä varten, vaan kaikki komennot koodataan erikseen. Ja vain harva pääsee Kerneliin, eli ytimeen asti! Ai monimutkaista??? Nainen on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kuule Rantis tilanne jossa minä osoitan jälleen kunnioitusta suurta viisauttasi kohtaan. Paljastit sen suuren salaisuuden joka on pidetty meidän miesten ulottumattomissa. KAIKKI naiset käyttävät UNIX:ia, väitettä tukee tuo ytimeen pääsemisen vaikeus. Monenlaisia synonyymejä minä siitäkin vehkeestä olen elämäni aikana kuullut, mutta Kerneliksi sitä pientä vakoa en ole vielä kullut nimitettävän ;DD

   Poista
 7. Tuo kohta monen asian toimittamisesta lyhyessä ajassa toimii todellakin noin, koska me naiset käytämme hyväksi aika-avaruusjatkumoa ja madonreikiä. Eihän hommista muuten tule mitään. Tuossakin ajassa ehtii hyvin vaihtaa vielä kuulumiset Tuijan kanssa koko vuodelta.

  Muihin käyttöjärjestelmäasioihin en ota kantaa, sillä meillä molemmat vihaavat Mikkisoftaa yhtä paljon. Tosin se on sanottava, että pielustelun jälkeen minä nukahdan sekunnissa ja mies lähtee lukemaan, kun uni karkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeinkin joku joka tunnustaa osan olevan totta, paitsi että tuo aikajatkumo ja madonreiät tulivat yllätyksenä. Rantis tuossa paljasti paljon asioita ja nyt olen viisaampi käyttiksien suhteen. Mitä viimeiseen asiaan tulee, niin me olemme hengenheimolaisia ja miehesi täytyy olla humanoidi jos kerran kykenee lukemaan pielustelun jälkeen ;D

   Poista
 8. Ei juma.... hah hah hah hah hah... apua, mä kuolen nauruun! *kuoli nauruun*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä hyvä ihminen kuolemaa tee vaikka tämä kuoleman vakava asia onkin! ;D

   Poista
  2. (Ääni rajan takaa): Elä hyvä mies ole niin huolissas vaikket naisia ymmärtäiskään, pääasia että osaat toimia teknisesti oikein niin avioelo on iisibiisiä. Nainenhan hurmataan ennen kaikkea älykkyydellä ja huumorilla - pelkällä lemmiskelytaidolla ei vielä pitkälle pötkitä - ja senhän olet jo suorittanut! Sen jälkeen vain teet niinku sanotaan ja esität uskottavasti kuuntelevasi kun nainen puhuu, on tärkeää että katsot silmiin ja nyökyttelet etkä haukottele, niin hälle syntyy se mielikuva että osaat "keskustella" (tuohon halpaan mä ainakin menin exäni kanssa). Avot, siinä avaimet onnelliseen parisuhteeseen - eikä mitään tarvinnut ymmärtää! ;D

   Poista
  3. Ja minustahan ei marionettia saa vaikka kirveellä uhattaisiin. Tunnen kyllä monia jaa se on perin surullista katsottavaa, isot äijät talutusnuorassa....;D

   Poista
 9. Joo, naiset ovat vähän niinkuin hiukkaskiihdyttimiä ja miehet... öööh... jotain ihan muuta, helmitauluja??
  Meihin ihanaisiin on asenettu ns. moniajo-ominaisuus, voimme tehdä useita asioita samanaikaisesti, ajatella ja valmistautua tuleviin tehtäviin ja analysoida jo tehtyjä asioita. Siihen ei mies pysty. Ja hyvä niin. Joku roti tässä maailmassakin pitää olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri viisaus asuu Torpan emännässä, te todellakin olette hiukkaskiihdyttimiä. Tediä kannalta on vain perin harmillista että SEN kiihkeän tapahtuman ylläpito ei onnistu sen pidempään kuin CERN:in porukoiltakaan, vain muutamia millisekunteja. ;D
   Totta sekin että te hoidatte kaiken tuon moniajon, se on välillä niin vilkasta ja monimuotoista kun sitä katselee, ettemme ole pitkään aikaan enää mitään muuta viihdykettä kaivannetkaan. Maha on jatkuvasti kipeä kaikesta siitä nauramisesta mitä tuon räväkän moniajon katselemisesta tulee ;DD

   Poista
  2. Tässä mitään Ted:iä kaivata, tarkoitin että teidän kannalta..

   Poista
 10. Ja taas osui muurahaispesään.... loistavaa Peppone. Sun luostasiisi kaivataan työnohjausta tai riittäviä katumusharjoitteluja.

  Vaikka kyllä mä pääosin nämä muijat tunnen ja me kaikki rakastetaan kun sie niin tosissasi ihmettelet meitä naisia kun mekään ei tahdota ymmärtää miehiä.

  Jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katumusharjoitteluja täällä suoritetaan nytkin urakalla, ei niitä voi enää lisätä. Se on hyvä jos rakastatte sitä minä juuri kaipaan ja ymmärrän myös sen jos ette ymmärrä meitä miehiä. Itsehän olette pakkanne sotkeneet ;DD

   Poista
 11. Oikeassa olet. Ei tarvitsisi kuin puhua samaa kieltä, niin jo kaikilla osapuolilla olisi helpompaa. Suomi ei riitä vaan sanatkin pitää ymmärtää samalla tavalla. Pystyisit ehkä ansiokkaasti kirjoittamaan meille mies-suomi-mies -sanakirjan? :D

  PS. Väittävät, että naiset eivät koskaan tarkoita mitä sanovat. Tiedä sitten, mistä moinenkin on saanut alkunsa. Se ei nimittäin (ainakaan kaikkien kohdalla) pidä paikkansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta loppuu elinvuodet kesken jos yritän rustata moisen sanakirjan sillä mitään pintapuolista katsausta ei kannata tehdä.
   Naiset tarkoittavat aina mitä sanovat silloin kun puhuvat imperatiivi-muodossa. Muutoin ei naisten jutuista ota pirukaan selvää ;D

   Poista
  2. Toi on just se ongelma. Miehet näkee piruja siellä, missä niitä ei edes ole. Ja naisia syytetään liiasta tulkitsemisesta ;D

   Poista
  3. Minä mitään turhia piruja näe, sen verran hyvin eukkoni tunnen ja voin taata ettei siitä ota selvää ;D

   Poista
  4. No mutta siinä tapauksessa. En ota kantaa omaan ihanaan eukkoosi. Monikossa on luovu väitteestäni. ;D

   Poista
  5. Niin, no kai siinä on osa tottakin :D

   Poista
 12. Piru on ympäripuhuttu jo aikoja sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on teikäläisestä kyse, en ole lainkaan hämmästynyt että tälläistä on päässyt tapahtumaan :D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...