perjantai 28. joulukuuta 2012

Paranormaali peppu vai the Real Thing?


Aaveita, ihme-energiaa ja käytävillä törmäilyä. Lääkkeet on loppu ja unet on loppu eli nyt ollaan siinä vaiheessa kun alkaa tosissaan kulkemaan eli kansankielellä viiraamaan tuolla korvien välissä. Aivan mahtava olotila; olen käynyt vallan saatanan pitkiä väittelyitä karvahattuni kanssa, juossut kilpaa raappahousujani vastaan ja heittänyt kiekkoa kovaksi menneillä limpuilla. Viisi vuorokautta on mennyt ja unta on kertynyt vajaa kolma tuntia päivää kohti. Lääkkeet saan vasta joskus alkuvuodesta, toinen päivä pitäisi tulla soitto kipupolilta ja sitten kuulen minkälaisiksi lekuri nuo taikapavut tällä kertaa muuttaa. Sain eräältä lääketehtaalta sellaisen kivan kanitarran kiitokseksi osallistumisesta kokeiluun. Saatekirjeessä oli maininta että olen nyt käynyt läpi melko kattavan otoksen heidän tuotteistaan eivätkä he ole ennen nähneet yhtä kajahtanutta koekaniinia. Tarran lisäksi kirjekuoressa oli alekuponki Ekokemin laitokseen, minuahan ei voi haudata lääkejäämistä johtuvan maaperän saastumisen takia eikä polttohaudata entisen, alkoholipitoisen elämäntyylini vuoksi. Jälkimmäistä siunastapaa kysyin synnyinkuntani pastorilta ja hän totesi että koitahan mulkku painua johonkin muualle jysäyttämään krematorio, tänne sun ruhoasi ei raijata. Olen aina pitänyt suorasanaisista papeista koska he pitävät saarnat lyhyinä eikä minun näin ollen tarvitse rapistella eväspapereitani täpötäydessä kirkossa.

Tämä nousujohteinen hulluus saa minut tekemään asioita joita en yleensä tee ja niinpä katsoin eilen tv:stä ohjelman Aaveiden metsästäjät. Siinähän kolme ukkoa kiertelee entisiä vankiloita, hullujenhuoneita, teurastamoita ja kaikki vitun kartanoita metsästäessään noita vallan verrattomia rajan taakse siirtyneitä tyyppejä. Kolmikon täytyy olla melko varakas, ei kenelläkään normaalituloisella olisi varaa tai jaksamista hiihdellä yökaudet pitkin huoneita ja käytäviä, kädessään Mitäs me keksijät-lehdestä tilattu ihme mittari. Ihan oikeesti, joko patut ovat pahassa huumekoukussa tai sitten niillä on sellainen lääkitys josta meikäläinen voi vain unelmoida. Perkeleen trio mennä tepsuttaa pitkin vanhan kartanon käytävää ja jonon viimeisenä tuleva rojauttaa tahtomattamaan sellaisen puoliräikkäeinarin, hiljaisen hiihtäjän kovempiäänisen serkun joka ulos tullessaan saa aikaan turahduksen. Välittömästi jonon kärjessä oleva äijä pysähtyy ja kuiskaa että kuulitteko, selvästi joku henki yrittää kommunikoida kanssamme. No totta vitussa yrittää, puoliräikkäeinarin tahtoi tuoda julki sellaisen tosiasian että kohta on savet puntissa jos ei lähdetä helvettiin täältä notkumasta. Nih-prööt. Eihän nämä saatanan vajakit sitä tajua ja pian kuunnellaankin ihme mankkaa jonka nauhoittaa korahduksia rajan molemmin puolin. Koneessa on joku vanha, huoltoasemalta ostettu aivan paska nauha joka kohisee ja rutisee jo valmiiksi sillä kiinalaisessa kasettitehtaassa sattui olemaan kaikki tuuletusluukut auki hiekkamyrskn ajan. Siitä huolimatta Jenkkeihin lähtevän pahvilaatikon kylkeen lyötiin Good guality-leima jonka jälkeen lähdettiin syömään riisiä ja kulkukoiraa koko porukalla. No tämä kolmikko kuuntelee vähän perkeleen monta kertaa sen nauhan läpi kunnes joku heistä viimein sanoo että tuossa, kelaa vähän taaksepäin. Pian ollaankin yhtä mieltä siitä, että jonon viimeisenä kulkeneen herran päästämä pierun töräys on selkeä englanninkielinen lause jossa vainaja – nyttemmin siis käytävillä hiihtelevä työtön aave – hokee jostain syystä että perunaa pukkaa perseestä. Ihme juttu koska tämä vanha ja pahamaineinen vankila jossa ei pahemmin perunaa tarjottu. Tohkeissaan kolmikko jatkaa eteenpäin, kalliiden infrapunakameroiden kolistessa yhteen. Jos minulla viiraa niin kyllä jumalauta tuolla kolmikollakin. Menisivät töihin tai myisivät ihmelaitteensa ja ostaisivat laittomien lääkkeiden sijaan kunnon ruokaa niin lakkaisi tuo autiotaloissa veivaaminen.

Lisäksi tämä valvominen saa minut unohtelemaan asioita. Ehkäpä järkyttävin esimerkki on tältä aamulta kun lähdin ulkoiluttamaan koiraa. Kelin ollessa mitä parhain ( -4 astetta, ei tuulta eikä satanut mitään ), päätin tempaista virkistysmielessä sellaisen kahdeksan kilometrin lenkin. Se on hyvä reitti, suurin osa hiljaista (mikä muuten on helvetinmoinen yllätys täällä korvessa) kylätietä. Olin jo paluumatkalla, vajaan puolentoista kilometrin päässä kotoa kun tajusin että nyt on jotain vialla. Aivan oikein, koira puuttui. Vedin sitä helvetin remmiä perässäni kuin Rapa-Ripa riepuaan ja tajusin miksi vastaan tullut vanhempi rouva oli tuijottanut niin pitkään, kauhun sekainen ilme kasvoillaan. Ei muuta kuin kipin kapin kotio ja siellähän Lätkis odotti kiltisti eteisessä häntä heiluen ja valmiina kuin lukkari sotaan. Koko vitun lenkki uusiksi ja näin tuli kuntoiltua kuudentoista kilometrin edestä tänä aamuna.

Tästä pitäisi vielä lähteä tienaamaan mutta taidan vetää tunnin, parin välikuolemat ja tehdä sitten illalla pidempään. Se ei haittaa koska vietän uudenvuoden juhlani muutenkin työnteon merkeissä ja tähän ovat syynä kullan markkinahinnan kallistuminen ja muut jouluun liittyvät markkinavoimien aikaansaamat ahdistustilat. On minulla ennenkin ollut lompakossa nahat vastakkain mutta nyt tuo onneton nahkaläpyskä on vetänyt itsensä niin pahasti tyjiöön ettei niitä repaleisia puoliskoja saa edes auki. Toisaaalta, miksi pitäisikään kun sisältönä on sahanpurua ja Siwan kuitti. Ei niillä paljon brassailla. Minulla oli kyllä vielä joku juttu mistä piti kertomani mutta se on kaikonnut päästä tai paremminkin sanottuna dementian raiskaama muistini on niin jäässä, etten sitä pysty palauttamaan mutta ehkäpä joku toinen kerta. Vähän lyhyeksi jää mutta nyt ei pää pelitä joten toivotan teille mitä parhainta perjantaita ja alkavaa viikonloppua, te rakkaat Luostarin asukkaat ja muut matkaajat.


31 kommenttia:

 1. Sori, mut oli ihan pakko naurahtaa demonisesti tolle koira-accidentille :P unettomuus sen sijaan voi viedä järjen, oikeasti. Toimiskohan nuijanukutus, sekä sulle että koirulaiselle?

  "Ja käsi kädessä kuljemme taloon autioon, jossa aaveita vain vaeltaa..."

  Siihen on kaiketi ihan hyvä syy, miksi se laulu ei mene noin. Nimittäin se, että ne aaveet ei vaella. Heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. M, sinä oma räyhähenkeni, vai naurat sinä toisen väsyneen olotilan aiheuttamalle onnettomalle tilanteelle? Taidankin hypätä tulivaunuihini ja näyttää sinulle mitä se nuijanukutus käytännön tasolla merkitsee ;P
   Aaveet vaeltaa, ihan varmasti. Julkaistaanhan sellaista lehteäkin minkä pääosassa heiluu tuo suuri ja pelätty Vaeltava Aave. Siinä vasta gubbe joka todella vaeltaa vaikka lateksiasu kiristää niin saatanasti ;)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Edelliseen kommenttiin tuli pieni ajatuskatkos. Mutta niin, lateksiasuja ja nuijalla nus... nukuttamista. Ah... Vaunujen on todellakin paras olla jo vähintäänkin lähtökuopissa ;P

   Poista
  4. Jaahas, here we go again! :DD

   Poista
 2. Lätkis-ressu! Sua ei säälitä yhtään, koska mä olen ihan samassa tilassa. Mietin just, mikä combo tehoaisi. Viikko menty ilman unia tai korkeintaan 2 h / yö, joten kissakin on nähnyt erilaisia mielenkiintoisia tekemisiäni. Äsken mm. tein rikosilmoituksen, netin kautta, tottakai! Kun ei muita miehiä kiinnosta, jospa milizeita edes (ja univormut ovat aina OK :D). Että näillä mennään mitä on (muovikassillinen mömmöjä, tehtäiskö vaihtareita?) :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunsin kyllä suurta sympatiaa teikäläistä kohtaan kun kirjoitin tekstiä aamulla, sillä tiedän mitä helvettiä se sullakin on kun et saa nukutuksi. Lykkyä sen jutun kanssa ja toivottavasti mulkku saa opetuksen vielä ennenkuin lumet sulavat. Sitä odotellessa voitais kyllä tehdä vaihtareita, mikä tahansa apu kelpaisi nyt koska tää ei voi jatkua kauan näin tai moottorisahan lovi on pientä sen rinnalla mitä tuleman pitää.

   Poista
 3. Minäkin olen kulkenut lenkillä (koiranpissattamislenkillä) ilman koiraa about vajaan kilometrin verran.
  Pomppu oli meillä hoidossa, kun sen isäntäpari oli maailmanmatkalla.
  Pomppu oli hyvin vanha ja hyvin laiha. Hitaasti käveleskellen kiersimme lenkin aamuisin ja iltaisin. Tämä nimenomainen lenkki, josta kerron oli ILTA.
  Käveltyäni jokusen tovin ihmettelin, mikä hakkaa paksuun nilkkaani jokaaskeleella?
  Nostin remmiä ja siinähän, silmieni korkeudella, killui tyhjä panta. Kuin hirttosilmukka.
  En osaa hillitä ilmeitäni muutoinkaan kovin hyvin, mutta silloin naamatauluni oli varmaan kuvaamisen väärtti! :O
  Pomppu näkyi pitkän kävelytien kaukaisessa toisessa päässä harmaana pisteenä, bedlingtonin terrieri kun oli. Sen pikkarainen lampaannäköinen pää, ohuen pillikaulan päässä, oli solahtanut pannan läpi.
  Pelästyin kamalasti, koska piski ei ollut enää ylen tietoinen ympäröivästä maailmasta (autoista ja sen semmoisista).
  Hyvin siitä kumminkin selvittiin ja sain koiran pidettyä hengissä muutoinkin sen kaksi viikkoa, jonka sen vierailu kesti (pipetillä ruokaa ja tollasta).

  Minua ilahutti postauksessasi suhtautumisesi niihin aaveiden metsästäjiin.
  Sen sijaan unettomuutesi murehutti. Minä laitan avunpyyntöviestin menemään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tuli skeptikoille totuutta, näin voi käydä kenelle tahansa ja varsinkin silloin kun on väsynyt. Ymmärrän huoletumisesi sillä olisihan se ollut ikävää kertoa omistajille ettei ole hajuakaan missä koira vaeltaa.
   No se Aaveiden metsästäjät on kyllä sellainen pelleohjelma ettei paremmasta väliä, siinä on niin uskottamia tulkintoja sen helvetin nauhan rahinoista ja että kuset meinaa tulla housuun kun käkätän täällä kanikopissa katsellen niiden mottipäiden menoa.
   Kiitos viestin välittämisestä <3

   Poista
 4. Ihanaa, että joku vielä muistaa Rapa-Ripan. Tenavat oli mun lempisarjis pienenä.

  Minä erehdyin katsomaan eilen illalla televisiota kanssa ja jollain kanavalla haastateltiin sellaista - öö - hörhöä joka mm. piti nukkuessaan ukkovarpaassaan patteriin kytkettyä johtoa. Se taisi maadottaa tai jotain, mutta minä valitsisin mieluummin jopa tuon sinun unettomuutesi. (Oikeasti olen karhujen sukua ja voisin vaikka nukkua talviunet ilman mitään ongelmia. Paitsi että pihkatappia en laita.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tenavat ovat ihan ykkösiä - varsinkin Ressu ja Kaustinen - ja olikin nautinto katsella ne pari Tenevat-leffaa jotka tulivat joulunpyhinä tv:stä.
   Jessus sentää mutta on meitä hihhuleita joka lähtöön, yksi maadoittaa itsensä patteriin ja toinen roikkuu verhoissa mutta unettomuutta ei kannata valita, se on vihoviimeisin tauti. Tosin tällä hetkellä unettomuuden suurin syy on ne helvetilliset pääkivut ja kirottu yskä, normirytmissä ja -olotilassa ei pahempia ongelmia.

   Poista
 5. No eilen katselin ohjelmatarjontaa, ja näin kuvauksen elokuvasta, joka oli k-16 mutta kuulosti ihan komedialta. " ...iltapäivä arizonalaisen pikkukaupungin tavaratalossa keskeytyy, kun ovesta rynnistää sisään joukko asemiehiä...heidän päämääränsä on... ulkoavaruuden olentojen tunnistaminen ja tuhoaminen." En katsonut. Huh.

  Mun edesmennyt äitini on kans vetänyt perässään tyhjää talutinta, sille oli käyny vähän niinkuin Kaisalle tuossa ylempänä. Paitsi että koira taisi kävellä edelle, kun talutin tuli perässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just, ne on niitä B-luokan paskaleffoja joissa on yleensä ihan kipeä juoni eikä niistä pääse jyvälle muuta kuin ottamalla kourallisen lääkkeitä ;P
   Uskon että meitä tyhjän taluttimen vetäjiä on tässä maailmassa monta (en tietenkään tarkoita tällä nyt edesmennyttä äitäsi) sillä ihmiset ovat toisinaan niin kuutamolla ettei mikään ihme. toiset luonnollisista syistä ja toiset jostain muusta eli huimeista tahi ryyneistä.

   Poista
 6. Tuosta hihnasta tuli mieleen, että meillä oli ala-asteella opettaja, jolla oli korkotiili. Siis pelkkä ketju, jonka päässä ei ollut mitään. Joskus oppilaat pakotettiin ulkoiluttamaan korkotiilia. Voi sitä häpeän määrää, kun veteli perässään pelkkää ketjua. Kenellekään ei tietenkään tullut mieleen kertoa kyseiselle opettajalle, että korkotiili on kuin keisarin uudet vaatteet. Sitä ei ole olemassa. :D

  Lenkin pituus oli mielestäni oikein sopiva, tosin Lätkis olisi voinut olla mukana jo alunperin. En tiedä onko siinä paljon enempää järkeä painella sama matka juoksumatolla, kun paikallaanhan sitä tallaa. Mutta tuleepahan kerrankin seurattua tv-ohjelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan näitä, eräs tuttavani yritti saada päästään eläkettä vetämällä narun perässä särkeä. Muistaakseni kolmisen kuukautta se ehti niitä särkiä ulkoiluttaa kun se vietiin hoitoon, terve mies eikä sillä kohtaa enää auttanut sanoa että hei, mä olen ihan kunnossa. Se on hoidossa vielä tänä päivänäkin syystä että se yrittää vakuuttaa joka päivä olevansa terve. Se on kaikista pahin virhe minkä lataamossa voi tehdä, siellä täytyy pitää turpansa kiinni ja ajatukset omana tietonaan.
   Kyllähän kaikki liikunallinen tekeminen on hyvästä, tapahtuipa se sitten juoksumatolla tai ulkona tai missä vaan.

   Poista
 7. Tosi harmillista toi valvominen. Se sotkee koko elämän.
  Minulle kävi päinvastoin kun sulle sen koirattoman lenkin kanssa. Siis ei ole kyse koirasta (jota meillä ei ole) vaan roskapussista. Lähden yleensä aina omalla autolla tästä pihasta, ja jos roskis on, niin toki heitän sen portilla olevaan lootaan ennen ajoon lähtöä. Mutta viimeksi kun auto oli huollossa ja jouduin lähtemään bussilla sitä hakemaan, niin kas, seisoin tuolla noin kilometrin päässä bussipysäkillä roskapussi kädessä. Bussi oli jo tulossa ja pakko oli jättää se muovikassi tien sivuun. No, mennessäni bussiin (joka oli lähes täysi), kuljettaja isolla äänellä tokasi, että "sulta jäi joku kassi tohon pysäkille". Hmm, juu, saa jäädä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on näitä sarjassamme no voi helvetti sentään- tilanteita joita sattuu silloin tällöin. Mulla vaihtui kerran kassit ex-vaimon kanssa (hän oli silloisella Valtion ravitsemuskekuksella töissä) ja työmaalla kurkatessani muovikassiin, huomasin ilokseni omaavan kolme kansiota ja paketillisen jakopään tiivisteitä. Ne oli muuten helvetin sitkeitä pureskella. Eukko puolestaan oli leiponut mun eväät roskikseen ja soitteli perään että lähde tuomaan niitä kansioita mutta enhän minä enää kehdannut lähteä, naama täynnä poskiin ja suupieliin tarrautuneita siivekkäitä.

   Poista
 8. Ei unta? Nyt tarvitset kyllä Pepsu kaiken tuen, mitä vain voit saada. Kuten varmasti nuoresta iästäsi huolimatta tiedät, unettomuus vetää kovemmankin miehen matalaksi. Meren solinaa taustalle ja hengitysharjoituksia! ...Toisaalta, minulle tulee tuollaisesta psykoottinen olo, joten tiedä sitten, onko kannattavaa...

  Tuotakin sarjaa parempi on brittiversio, en muista nimeä, mutta siinä tyypit raahasivat mukanaan juontajan ja kameratiimin lisäksi satunnaisia skeptikkoja ja mikä parasta: yleensä kahta "meediota" ja yhtä paraproffaa, joka yritti aina selittää tapahtumat järjellä. Meediot olivat aivan loistavia, varsinkin toinen, vanhempi herrasmies, jolla oli joku kummituskaverinsa aina mukana, ja hän kommunikoi tämän näkymättömän kaverinsa teitse muiden aaveiden kanssa.

  Ja tuosta sinun lenkistäsi: tämä täti lähti kerran viemään koiraa ulos, mutta pian huomasinkin seisovani silloisen esson kassalla ilman koiraa. Jaa'a.

  Koitahan muru jaksella. Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tämä unettomuus hyvästä ole. Tosin sain eilen yllättävältä taholta virtuaaliapua ja mukahdin mutta jo muutaman tunnin kuluttua heräsin ja ne unet olivatkin sitten siinä.
   Muistan tuon brittiversion nyt kun tulit maininneeksi ja olet oikeassa, se oli kyllä vielä kipeämpi versio kuin tämä jenkkien vastaava.
   Sinä ja sun Esson kassa,ettei olisi ollut sellainen lyhytjalkainen koira kannossa kun käppäilit takaisinpäin? ;D
   Kiitos, koitetaan pärjäillä ja kevyitä polkuja myös itsellesi.

   Poista
 9. Oi voi, televiissorin anti on joskus vielä käsittämättömpää kuin unenpuutteessa nähdyt harhat. Noita ghostbusterseja on ihan oikeasti isossa maailmassa ja hirmuista tiliäkin tekevät.

  Roskapussi kädessä olen itsekin seissyt bussipysäkillä, harmi vain että käsiveska piti lähteä kaivelemaan taloyhtiön roskiksesta.

  Toivottavasti nyt saat ne taikapapusi äkkiä, univajehan vastaa monen promilleen hutikkaa. Ja semmoisessa kunnossa jos vielä meinaat tieliikenteeseen lähteä niin se on äkkiä moro sun jutuilles.

  Elpymisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne tuolla isossa maailmassa osaavat tosiaan tahkota rahaa aiheesta kuin aiheesta, periaatteella että mitä kipeämpi juttu niin sen enemmän sillä tienataan.
   Se olisi ollut ikimuistettava näky kun olisi päässyt katselemaan tyyriinä seisovaa Torpan emäntää joka naisellisesti kannattelee käsivarrellaan roskapussia ;D Toivottavasti eivät olleet dyykkarit vierailla veskallasi ennenkuin hait sen - kai se sentään oli tallella?
   Totta, tämä (vajaa) päivä töissä meni kuin olisi ollut kännissä ja siksipä päätinkin lähteä pois ennenkuin mitään haveria sattuu.
   Kiitos, koitetaan elpyä (mikäli Luoja ja koiruus suo)

   Poista
  2. Nyt hymy pyllyyn! Se oli mun tsägällä tietenkin alkon ruskea pussi :D
   Muistan kyllä, miltä oma väskyni näytti nakottaessaan sievästi pussiröykkiön päällimmäisenä. Kaikki tarpeellinen oli tallessa.

   Kerran tehtiin naapurin kyylälle källi, multa hajosi joku korjauskelvoton veska. Iso-J hoksasi siivota kissanhiekat laukkuun ja laukku roskiin. Ai hitto että me ulvottiin naurusta kun naapurin täti luikki roskiksilta (vei sinne suodatinpussin kerrallaan, kertishanskat kädessä) ja yritti piilotella sitä laukkuylläriä villatakkinsa liepeessä.

   Halvat huvit :D

   Poista
  3. No helvettiläinen, yks parhaista källeistä mitä olen kuullut ja varmasti hyväksi opiksi sille kyylälle! :DD
   Juuri tuo on oikeaoppinen tapa kohdella noita liian uteliaita (ei tietenkään koske meikäläistä) ihmisiä koska ne varmasti tajuavat että ehitä tarkkaillaan :D

   Poista
 10. Rapa-Ripa oli paras :) Hyvä, että sait liikuntaa, maistuu uni sitten taas yöaikaan. Ja onneksi on jo viikonloppu, vaikka piti ihna kalenterista katsoa aamusella, mikä päivä tänään on. Olen ihan viikkopöllö ja siihen kun lisää K21-unet niin huhhuh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mitä yöstä tuleman pitää mutta parasta olla kunnon unta sillä huomenna on taas painuttava töihin aka hemmetin joulu!
   Sinä ja sun K-21:set, taidan tulla hakemaan sut pyhäkouluun joka täällä korpiseudulla on sangen ankara. Kyllä siinä moiset unet haihtuvat päästä ja lakkaavat villitsemästä sitä muutenkin vallatonta mieltäsi ;D

   Poista
  2. Sitä nimenomaan, se on seitsemän sonnin siittimestä tehty ruoska ja toden totta ne jotka ovat sen käsittelyyn joutuneet, muistavat sen ikänsä ;D

   Poista
 11. Vai et usko aaveisiin eikä muukaan Luostarin väki. Te epäuskoiset, minä kyllä uskon. Jos sattuu töissä olemaan yöllä hiljaista, silloin alkavat aaveet mekastaa. Ei ne ole pelottavia, ihan kilttejä haamuja, et ei ne sillee haittaa. Toi on entinen traumaosasto, missä olen duunissa. Siellä on paljon kuollut porukkaa. Osa on jäänyt sinne hillumaan.

  Toivottavasti saat nukuttua, ettei polla ihan sekoa. Aattelin vaan tota sun aamulenkkiäsi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, sinä rakas nyt sekoitat aaveet demoneihin. Ne, jotka siellä duunipaikallasi mekastavat, ovat demoneja eivätkä aaveita. Sinun tapauksessasi demonit ovatkin varmasti kilttejä, joskin melko riettaita räyhähenkiä. Aaveet taas haluavat olla ylipäätään olemassa mutta eivät pysty siihen muutoin kuin kekkuloimalla yliannostuksen vetäneiden jenkkien päässä, siinä on se vissi ero ;D
   Oikeesti, antaisin aika paljon rahaa jos saisin nukutuksi edes kuusi tuntia putkeen. Alkaa meinaten tosissaan käydä havainnoinin / järkiperäisen ajattelun päälle. Ei hyvä.

   Poista
 12. Hm... esimakua meikäläisen elämästä. Paitsi, että metsästän haamuja päivisinkin ilman koiraa, ilman lääkkeitä ja melkein ilman tietokonetta. Kuin ihmeen kaupalla tämä vanha kone aina päästää minut tänne luostariin ihmettelemään muailman (mua ilman) menoa. Lisätäkseni kärsimystä sivallan virtuaaliroiskallani viuuuuuuu BÄDÄM! Kestäkää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et siis ole vielä hankkinut uutta? Mitäpä väliä sillä näyttäähän tuo vanhakin pelaavan. Sinä olet sen verran tärkeä mulle että olen koittanut pitää polkusi tänne Luostariin mahdollisimman sileänä <3

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...