tiistai 18. joulukuuta 2012

Suuteleminen helpottuu: huulirasva ja muut mönjät kielletään


KAOSA (Kissing and other sexual activity) on päättänyt kieltää naisilta huulirasvojen ja muiden ihme iholle levitettävien tatinoiden käytön ihan tykkänään. Hankkeessa on mukana myös seuraavat järjestöt: Ylikansoitusta vastustava ja muutenkin joka asiassa vastarannan kiiskenä toimiva DFTM (Don't Fuck Too Much), Turkkilaisen öljypainin keskusjärjestö joka omassa, järjestön sisäisessä lehdessä ruotii tapausta pitkällä jutulla ja isolla otsikolla: ”Jumalauta, öljyt on meidän juttu!” sekä viimeisenä mutta ei vähäisempänä Hilppavaaran Marttojen alajärjestönä toimiva, vanhojen piikojen muodostama ääriliike MNTOT (Meillä Ne Todellakin On Tuohesta). Syynä tähän on laaja erilaisten miesjärjestöjen vastutus kaikkia naisten käyttämiä ihan helvetillisiä otteen lipeämisiä ja huulten sijoiltaan menoja aiheuttavia tatinoita kohtaan.

Hieno juttu, vihdoinkin jotain konkreettistä saadaan aikaan. Puollan kyllä tätä juttua ihan tosissani, se helpottaa tälläisen kömpelömmänkin ukkelin touhua niin kotona kuin puutarhassa. Valtaosa miehistähän on aivan hanurista suutelun saralla ja vielä kun hommaa vaikeuttaa ne saatanan kiiltävät ja niillä kimaltavilla hipuillla varustetut valaan rasvan oheistuotteet, ei ole ihme että naiset valittavat. Huulet mutrussa ja poikittain niinkuin sillä sadun jäniksellä, koita nyt siinä sitten luoda kuvaa suuresta rakastajasta. Toisista naisista saattaa tuntua seksikkäältä kun miehen huulet hamuavat hänen omiaan, tosiassa näkymä on sama kuin ruunan tavoitellessa sokeripalaa. Ei niistä huulista saa yksinkertaisesti mitään otetta, eikä niitä pysty lähestymään hellästi. Ei perkele, on otettava n.s vauhtia mäkeen ja sitten sitä tullaankin että hampaat kolisee. Varsinkin vanhemmalla väestöllä tämä on aiheuttanut suurta vitutusta, sillä huulten rajun yhteentörmäyksen seurauksena kumpikin osapuoli on joutunut kumartumaan maahan ja arpomaan että mitkä tekohampaat kuuluvat kenellekin. Kaikki tämä sen saatanan huulirasvan takia.

Omakohtaisia kokemuksiakin on, viimeksi eilen illalta. Olimme vaimon kanssa menneet sänkyyn ja minua oli vaivannut koko illan SE ISO TARVE. Niinpä lähestyin vaimani huulet töröllään ja aloitin kiihkeän suutelemisen joka päättyi sangen sangen onnettomalla tavalla; ei riittänyt että tuolla markkinavoimien aivopesemällä naisella oli huulirasvaa, vann hänen koko kehonsa oli päästä varpaisiin erilaisten tatinoiden peitossa. Oli yövoidetta kasvoissa (vrt. Pinotex pohjuste), erilaisia ihoa virkistäviä saatanan seerumeita ja vieläpä jaloissa oli jotain ihme rasvaa. No kuvitelkaa nyt, liukastelin ja kiemurtelin eukon päällä kuin ankerias ja yritin saada hänestä otetta että voisin suudella hän ensin pitkään ennenkuin etenisin esileikissä pitemmälle. Juuri näin, huulet päristen ja kädet viuhuen siinä ehdin jonkin aikaa touhuta, kun vaimo rasvojensa ansiosta pääsi kirjaimellisesti lipsahtamaan pois altani. Tätä kiihkeää ja epätoivoista rakkauden osoitusta hän kommentoi sanoilla ihme ukko, vittuako siinä kuolaat ja painu helvettiin. Kierähdin omalle puolelleni ja jäin selälleni makaamaan. Sitä vitutuksen määrää ei voi sanoin kuvailla, ei sellaista adjektiivia ole vielä keksittykään. Hetken aikaa mietin että pitäisikö tästä lähteä ”puuteroimaan nenäänsä” mutta katsoessani kättäni joka ankarien pesuoperaatioiden jälkeenkin oli aivan kuivuneen uretaanin ja rakenneliiman peitossa, hylkäsin koko ajatuksen. Olin perin myrtynyt, sillä koska tarve oli kirjaimellisesti KOVA, oli minulla koko yön oma pikku tiipii pystyssä. En nähnyt edes tekstitystä tv:stä (ei, ei se siitä johtunut vaan tyynyn litteydestä) enkä näin ollen saanut mitään tolkkua ohjelmasta, tyydyin katselemaan kattoon ja kiroamaan mielessäni. Tätä teinkin sitten koko yön ja nyt onkin motivaatio mitä korkeimmillaan. Väsynyt ja Black Horse:n tuotteet kuminauhatestissä, voiko päivä enää pahemmin alkaa?

Tätä lähestymisen ja aktin onnistumisen ”helppoutta” on todella vaivaton testata, varsinkin näin talvella; menette järven jäälle ja etsitte lumesta vapaan, noin kaksikymmentä metriä pitkän kaistaleen. Kairaatte kaistaleen toiseen päähän pilkkireiän ja kävelette toiseen päähän missä avustajanne kietoo teidät Elmu-kelmuun. Tämän jälkeen avustajanne asettaa eteenne heti helvetin ison rantapallon ja tehtävänne on ottaa huulilla kiinni rantapallosta ja kuljettaa se pilkkireiän tykö. Matkan aikana teidän täytyy yrittää työntää kieltänne venttiilin reikään ja pyöritellä sitä siellä. Ei helppo homma kun ensin täytyy pyöritellä huulilla palloa niin että se saamarin reikä on hollilla. Tällä tavoin kiemurtelemalla teidän tulisi päästä pilkkireiälle ja pystyä työntämään vehkeenne tuohon kutsuvaan holeen. Ei muuten onnistu mutta saattepahan esimakua mitä on yrittää lähestyä rakastelu mielessä täysin öljyttyä naarasta. Herääkin kysymys siitä kun naiset aina syyttävät miehiä passiivisuudesta makkarin puolella, mielestäni tässä olisi joka naisella paikka mennä peilin eteen ja arvioida tilanne uudestaan. Erityisesti kasvonaamioiden kohdalla, meikäläisteltäkin rojahti kerran savet punkkaan kun pelästyin niin saatanasti että mitä eukon kasvoille on tapahtunut. Oli mönjää varmaan sentin kerros joka halkeili siihen malliin että se pisti minut miettimään kuinka monta vuosikymmentä elämästäni oikein join? Olinko helvetti sentään viettänyt viimeiset ajat kuolleen vaimoni vieressä, jonka muumioituneet kasvot viimein halkeilivat kuivuuttaan? Jotenkin koitin ymmärtää Norman Bates:in fiiliksiä, tosin vain hetken aikaa sillä siitä reiästä missä ennen oli ollut suu, purkautui epämääräistä mutinaa. Akka oli siis elossa, kitin kasvoilla täytyi olla siis jotain naisten juttuja.

Olen yrittänyt monta kertaa lähestyä vaimoani näistä tatinoista huolimatta; milloin olen teipannut meidät kiinni punkkaan jolloin olen saanut kuulla vaimoni sanovan että hän ei mihinkään meikäläisen sairaisiin ilmastointiteippi-fantasioihin lähde mukaan. Kerran ruiskutin itseeni sprayliimaa koko purkin ja heittelin iholleni hiekkapuhalluksessa käytettävää hiekkaa, sellaista perin hienojakoista. Tuumasin että johan on saatana jos ei ala kitkaa löytymään, tein muuten saman tempun huulilleni täydellinen ilta mielessä. Taas tuli lähdöt makkarista, muistona yksi pilalle hieroontunut lakana ja peitto sekä vaimon saatesanat joissa hän kehotti minua hakeutumaan pikaisesti hoitoon sekä nukkumaan olkkarissa niin kauan kunnes viimeinenkin hiekanjyvä olisi häipynyt iholtani. Pari kuukautta siinä meni, hauskuutin itseäni iltaisin leikkimällä todella näppärää delfiiniä. Heittelin rasvasillejä ilmaan ja napsin niitä erehtymättömästi kiinni niillä vallan helvetin hiekkaisilla huulillani. Ei mennyt yksikään ohi ja tunsin niin suurta ylpeyttä että aloin ääntelemään kuin delfiini, pidin sitä honkotusta ja narisevaa kitinää sen verran pitkään että muija äityi lyömään puukopasta löytämällään klapilla ohtaan. Kun sain tajuntani takaisin, muistin lapsuudestani tutut tarratikat ja aloin hyppiä verhoihin – voi vittu mutta mulla oli hauskaa. Innostuin maalaamaan vaaleisiin verhoihin pisteytysrenkaat ja koitin tehdä tulosta, jossa onnistuinkin aika hyvin mielestäni (viidellä hypyllä 41). Varsinkin kun vaikeutta lisäsi jaloissa iloisesti juokseva ja räksyttävä koira sekä lääkehuuruista harittavat silmät.

Ihan oikeesti naiset, luopukaa niistä eteerisistä öljyistänne ja muista tatinoistanne, ajatelkaa meitä miehiä. Tämä on nöyrä pyyntö sillä olo on kuin hylätyllä rekan peräkärryllä; vetoaisa on kyllä valmiina eteepäin mutta veturia ei näy missään...

Rattoisaa ja rasvatonta tiistaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


33 kommenttia:

 1. Pakko mun on löytää sulle naisellinen Aslakka versio... mutta mulla ei ole riittävästi silmää sellaiselle.. joten joudut lohdutuspalkintoa odottamaan jonkin aikaan. Palaan asiaan.

  Kyllä meikäläinen ei luovu hevillä eikä discollakaan käsivoiteista, mutta minä käytän puuvillakäsineitä voimistamaan rasvan vaikutusta.... ja untuvatöppösiä jaloissa... Huulet ne ylemmät onkin huulirasvan tarpeessa ja halki... mutten haropää muista rasvata niitä ainakaan sänkyyn mennessä. Alahuulet kostuu ihan luonnostaan...hersk hersk..

  VastaaPoista
 2. Kiitos Outsa, olisi todella mukavaa jos sellainen löytyisi. Vai et luovu rasvoista.. tokihan niitä joskus tarvitaan mutta silti..
  Ainakin tämän huuliasian olet oivaltanut vallan mainiosti ;D

  VastaaPoista
 3. Hmmhmm... en taida kuulua taaskaan joukkoon, kun en käytä. On rasvarauhaset otsassa omasta takaa, ei tartte ku hieroa otsalla kuivia paikkoja. On se vähän hankalaa, jos huulet on rohtuneet, myönnän...

  Toisakseen en ikinä ole nykyistä miestäni moittinut passiiviseksi! Just oon saanu sen opetettua siihen, ettei oo aina kourimassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on pelkästään tervettä jos et käytä, markkinavoimat ovat keksineet nuo saatanalliset liukasteet aivan turhaan.
   No mitä sinä nyt sellaiseksi miehesi olet opettanut? Taidat muuten huijata, luulen ma... ;D

   Poista
  2. Kun neljän ihmisen (ja neljän koiran) perhe asuu talossa, jossa on virallisesti 48 neliötä asuintilaa, ei voi "pielustella" millon mieli tekee... valitettavasti. Mies vain ei ymmärrä sitä aina. Sitten kun on tilaisuus (=lapset muualla), se on käytettävä vaikkei niin haluttaiskaan, ja toisinaan siitä tulee sitten pakkopullaa.

   Poista
  3. Ymmärrän ja sääli jos siitä tulee pakkopullaa.. tietty noi muksut rajoittaa hieman.

   Poista
  4. Lapset lähtee Keski-Suomeen tapanina...;)

   Poista
  5. No sinä et sitten pysty kävelemään ennen viattomien lasten päivää..;D

   Poista
 4. Selibaatikkona vetelen just rasvaa sinne minne huvittaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinä Polgaseni olet nyt sellainen rämäpää että et paljon kuvia kumartele :D

   Poista
 5. Nyt olen Sannan kanssa samoilla linjoilla. Molemmissa asioissa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas, toinen järkevä ihme tatinoiden suhteen. Samalla myös toinen huijaaja, ei kukaan nainen opeta miestään pitämään näppejä erossa itsestään.. täytyy nyt muistaa että ollaan Luostarin seinien sisällä ja täällähän on kaikkinainen valehtelu kielletty ;D

   Poista
  2. Vähän vaan valehtelin kakkosasiassa. Saanhan anteeksi?

   Poista
  3. Vai vielä vähän..no saat tämän kerran :D

   Poista
  4. Kiitos, pupuseni!

   Poista
 6. Sopivasti rasvattuna ei tarvi muita liukasteita ;) Ei vaan pakko on rasvailla nahkaa, muuten se irtoaa levyinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielää se meidän paha tyttö osui asian ytimeen sopivasti rasvattuna :D
   Se nahka mihinkään irtoa ja jos irtoaa sittenkin, on se pelkästään sen rasvan käytön syy. Näin on jämpti. ;)

   Poista
  2. Paha? Minäkö? Minähän vain sanon asiat kaksimielisesti suoraan, eli ajattelen yksimielisesti :D

   Poista
  3. No niinpä juuri, kylläpä sitä nyt ollaan niin näppäriä niiden sanojen pyörittelyn kanssa :D

   Poista
 7. Suomen talvi ja pakkaset ja kuiva ilma, siinä syyt. On pakko rasvata. Mutta ei sentään joka päivä, vain silloin tällöin, ettei iho aivan halkeile pois.
  Mies ei ole kyllä rasvoista valittanut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rantis, eihän esi-isätkään millään mammutinrasvalla itseään hieroneet, koko rasvahomma on monikansallista hapatusta, sanoo vannoutunut ja vallan saatanan halkeilevan ihon omistava kommunisti ;D
   Sen kyllä uskon ilman lisävakuutteluja ettei äijälläsi ole mitään valittamista ;DD

   Poista
 8. Jaaha, minähän en rasvoistani luovu. On kohtuutonta edes vaatia moista ainakin näin keskellä talvea. Ja mullahan ei ole edes ketään, joka niistä valittaisi. Tai siis mulla ei ole ketään, joka valittaisi pinnan rasvoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuulepas Neo, annahan se osoitteesi niin tarkastelemme sitten niitä pintojesi rasvoja, saattaapi olla että löydän jotain sanottavaa niistä rasvoista. Tutkimuksen kannalta on hyvä että olet lomalla, se kun kestää muutaman vuorokauden putkeen ;D

   Poista
  2. Mulla on parempi ajatus. Lähetän näytteet rasvoista sinne Siperiaan ja voit testailla niitä kotona kaikessa rauhassa. ;D

   Poista
  3. No enhän nä sitten tiedä miltä ne tuntuu SUN pinnoilla ;D

   Poista
  4. Et tietenkään tiedä, mutta tutkijat tarvitsevat samoja rasvoja käyttävän vertailukohteen. Tässä tapauksessa parasta olisi, että uhrautuisit itse ja muutaman viikon kuluttua alkaisit kerjäämään, että kaikki sittenkin käyttäisivät rasvoja...

   Poista
  5. No ei nyt niin mene, minä en tatinasektorille lähde ja jos sellainen päivä tulee että alan muita kannustamaan rasvojen käyttöön, saa minut ampua niille sijoilleen ;D

   Poista
  6. Hetken aikaa toivossa oli hyvä elää. Minä kammoan samanlaisia tuulipukuja yhtä paljon kuin sinä rasvojen käyttöä. :)

   PS. Voin vannoa, että mun pinnan rasvat imeytyy nopeammin kuin ehdit silmiä räpsäyttämään. Et ikinä ehtisi edes huomaamaan, että mitään tatinoita käytettiinkään. :D

   Poista
  7. :D Tuulipuvut ovat itsestään saatanasta ja näiden kaikkien äiti on se neljänkymmenen viiden asteen kulmaan tikattu helvetin esivaate, kaiken pahan alku ja juuri jostain 70-luvun pimeiltä vuosilta ;d
   Rasvojen imeytymisnopeutta en usko, ts. sun on järjestettävä mulle tilaisuus tulla dokumentoimaan tämä imeytymistapahtuma. Otan suurnopeuskameran (12000 framea /sek.) mukaan niin nähdään mikä on totuus. Toki siinä saattaa mennä yön yli... ;)

   Poista
 9. Hihi, meillä ukko valittaa kanssa noista huulitököteistä:D Kyllä niitä silti tulee laitettua, musta tätä voi verrata vähän niinkuin äijien kutittaviin, pisteleviin ja pahimmassa tapauksessa ruoantähteitä sisältäviin turpajouhiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina tiennyt että ukkosi on viisas mies! Ei mitään rasvoja eikä tököttejä, ne ovat itsestään perkeleestä. Ruokkoamattomat turpajouhet (ja muut karvat) ovat huono juttu, siksipä pidänkin itseni kaljuna, parrattomana ja viiksettömänä. Mitä? Kyllä, ajelen karvat myös sieltä ;D

   Poista
 10. Heh, heh joo, hupaisa tarina, mutta säälistä en alkaisi rasvoja, voiteita ja eliksiirejä vähentämään jos vaimosi oisin. Missään nimessä en itse luopuisi niistä, ennemmin sitten vaikka siitä miehestä- ..Hei mut niinhän mä teinkin! ;D
  On se vaan niin ihanaa kun iho on sileä ja pehmeä kuin vauvan peppu, vaikka sitä ei kukaan hiplaisikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Menna rakas, eihän kyse ole säälistä vaan siitä, ettei sitä sileää ja pehmeää ihoa pysty edes hiplaamaan kun se on jos jonkinlaisten liukasteiden peitossa :D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...