torstai 20. joulukuuta 2012

Taitaa olla lopun alkua


Olen pahoillani kun en eilen vastannut kommentteihin enkä käynyt lukemassa teidän juttuja, nyt on sellainen tilanne että tein viime yönä tuttavuutta viikatemiehen kanssa eli hyvästelin vaimoni kun luulin että lopputekstit lähti pyörimään. Pääkivut sellaista luokkaa että viime yönä ei meillä nukkunut kukaan, oli pakko huutaa tuskaansa pois. Kaiken kukkuraksi iski kuume ja kurkkukipu tähän samaan syssyyn joten musta ei ole tällä hetkellä mihinkään. Onneksi sain tämän kirjoitettua kun vedin loput lääkkeeni. Näin mennään korvessa tämä päivä, toivotaan että joku ihme tapahtuu ja tästä palataan vielä elävien kirjoihin. Sitten ette saatana rellestä ja vietä paheellista elämää sillä aikaa kun olen pois, tehän varmaan osaatte kuvitella miltä tuntuu kohdata Iivana Julman ja Tsingis-kaanin risteytys......
Nyt on pakko palata punkan pohjalle, ei voi mitään.
Hyvää torstaita teille te rakkaat Luostarin asukkaat ja muut matkaajat. Muistakaa että tontut katselevat.

33 kommenttia:

 1. Mun migreenit on helvettiä mutta pientä näiden teidän muiden kipujen rinnalla. Ei vaan voi kuvitella mitä se on oikeasti. Lentsua ei kannata ainakaan alkaa pitämään. Vaikka tulee se pidettyä pitämättäkin. Itse ajattelin että kohdistan sen ensi viikolle, jolloin olen menossa töihin. Asennetta kehiin. Hyödyn maksimointia. Sairastaa kun on töissä. Siis tietenkin en sitten mene töihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outsa. Sulla on muuten oikea asenne sairastamiseen :D

   Poista
 2. Auts... Toivottavasti saat jotain tehoavaa troppia, onhan tuo nyt perkeleestä!!! Tämä symppaa ja komppaa. Lekurille siittä ja heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas, kyllä minä menen sinne lääkäriin sitten kun on tarvetta.

   Poista
 3. Ei jumankauta, täytyyhän tuommoiseen apu saada! Vaikka dekapitaatio, mutta se on ihan viimeinen keino. Jokuhan siellä riivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku riivaa mutta eivät suostu kuvaamaan kun se on niin kallista, joten troppeja, troppeja vaan..

   Poista
  2. Odotetaan, että kupsahtaisi, ettei tarttis kuvata? Tulee kai halvemmaksi, kun patologi tekee diagnoosin... murr! Mun isällä vaivaa kolmoishermo, ja vaikka se on poltettu kai kaksi kertaa, se on taas menossa operaatioon. Ja sen vaivan piti olla semmonen, joka ei ekan toimenpiteen jälkeen enää uusiudu!

   Poista
 4. Huomenna se tulee, maailmanloppu. Ei vaan paranemissäteitä lähetän ja pyydän enkeleitä auttamaan sinua. *hal*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Puskis, kyllä tämä tästä ja jahka olen jalkeilla, matkustan teille saamaan vierihoitoa joten hommaa se ukkos johonkin reissuun siksi aikaa ;)

   Poista
  2. Vai sellaista meinasit? Kyllä mä voisin sua vähän silitellä :D

   Poista
  3. No laitahan sitten privaa että koska ja missä, saat paluupostissa sitten juttua..:D

   Poista
 5. Voih. Kuulostaa pahalta. Oisko jo lekurille menon paikka, tuollainen pääkipu ei oikein hyvää lupaa. Mutta parempaa oloa toivotan.
  Eikä täällä Luostarissa rellestetä sillä aikaa, varma juttu, otin näet pari kaulinta esiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tämä hyvä juttu ole mutta lekurit kun ei tarjoa kuin niitä iän ikuisia nappeja. Olen ylpeä susta ett pidät porukan kuosissa ja herran nuhteessa, nyt voin sairastaa rauhassa. :)

   Poista
 6. Voi, paranemisia sinne, ja oikein lämmin ajatus. Minäkään en usko Mayojen ennustuksiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana kultaseni, eiköhän tämä tästä helpommaksi muutu.

   Poista
 7. Täältä kanssa lähtee enkeleitä apuun, voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Menna rakkaani, koitetaan potkia eteenpäin.

   Poista
 8. Ei sun aikasi vielä tässä ollut. Ymmärrän kyllä, että huutokipupäänsäryn aikaan toivoisi, että se jo olisi ja pelkää ettei olekaan, mutta mehän ei olla valmiita luopumaan sinusta, joten lepoa ja voimia. *yrittää puhaltaa kaiken parantavasti päähän*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pahaa ei tapa mikään vaikka välillä siltä tuntuukin. *Laittaa huulet törölleen puhalluksen suuntaan*

   Poista
  2. Tiesin, että jäät henkiin ja olet vieläpä entisesi tai asteen "pahempikin". Et sä meistä noin helpolla eroon pääsisikään.

   Poista
  3. Totta raks Neo ja nyt kun olen käynyt kuoleman porteilla niin opin pari uutta juttua.. varo vaan sinä suloinen runnerini <3

   Poista
  4. Riks, raks, poks. *juoksee aikaa nopeammin pakoon*

   Poista
 9. Tuo kuulosti pahalta. Toivottavasti menit lääkäriin. Paranemista toivon todella!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paha kokemus, täytyy myöntää ja lääkäriin en mene kun sieltä ei apua saa. Tarjoavat ryynejä ja syön niitä ihan tarpeeksi jo nytkin mutta kiitos huolenpidosta <3

   Poista
 10. Auh, ei hyvä heilu tuolla menolla :(
  Aluksi nuo päänsäryt ovat sellaisia, että pelkää kuolevansa. Sitten ne muuttuvat niin hirveiksi, että pelkää, ettei kuolekaan :(

  Pikaista paranemista. Posmotan loitsuja, teen iltatoimet väärinpäin ja kävelen vaikka portaat yläkertaan takaperin. Käsilläni. Koiranpentu kainalossa. Jos se vaikka auttaisi! Tsemiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sinä jos kuka tiedät mitä ne päänsäryt pahimmillaan on mutta täytyy sanoa että nyt kunnioitan sua vielä enemmän kuin ennen. En tiennyt Torpan kauniin emännän olevan noin hyvä magian saralla, ilmeisesti Peetu parka on saanut rappusissa kyytiä koska olo on huomattavasti parempi <3

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Kiitos Tsompi rakkaani, eiköhän tämä tästä taas lähde kulkemaan <3

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Kiitos Timo, sinä kun tiedät mitä tämä kipujen kanssa eläminen on. Toki en voi verrata omiani sinun vastaaviin mutta aavistus siitä helvetistä on.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...