torstai 24. tammikuuta 2013

24. Päivä: Luostariin bingo, sheivausta kosaanilla ja meikki johon itse John Carpenter ihastui


Nyt on sitten ATK -welhot teidän tilaisuutenne! Nimittäin, olen ajatellut piristää tätä Luostarin touhua ja järjestää joka kuukauden viimeinen lauantai bingon, jossa on oikeita palkintoja mitkä tullaan postittamaan voittajille. Tai siis voittajalle koska en ole mikään kroisos enkä todellakaan kykene ostamaan lavallista kahvia tai muita huumaavia aineita, olkoonkin että tunnen Perun porukat melko hyvin.Jopa niin hyvin että täällä korvessa meskaliinikin on tutumpi aine kuin naftaliini, tuo vallan verraton mäihä jota käytän siinä missä muut hädesalvaa. Meskaliinista sen verran että ihan vaan kuivatetaan lehtiä ja teenä käytetään. Se on hyvää, muistaakseni olen viimeksi nukkunut joskus 90 – luvun puolessa välissä mutta sen jälkeen ei ole sandaali paljon maahan ottanut. Pieniä sivuvaikutuksiahan siitä tulee koska ihmisen aivot tarvitsevat unta, joskin mikään ei ole sen rattoisampaa kuin juosta jonain päivänä karvalakkiaan karkuun päästäkseen jahtamaan sitä pesäpallomailan (tai Karjalan tyyliin henkarin) kanssa heti seuraavana aamuna koska karvalakin yöllinen häiriökäyttäytyminen vaatii ankaria rangaistustoimenpiteitä.

Ajauduin tapani mukaan sivuraiteelle jälleen kerran, anteeksi hallusinoiva mieleni joka harhailee niiden monien huhtomisesta hikisenä vietettyjen öiden lumoissa. Katsokaas, olisin kysynyt teiltä pystyykö noihin sivupalkkien gadget:tien HTML/JavaScript-härpäkkeisiin rustaamaan mitenkään satunnaisluku..hmmm... generaattoria (< onko tuo oikea termi)? Ihan sen takia että peli olisi raakaa mutta rehellistä eikä meikäläistä tultaisi syyttämään mielivaltaisesta suosimisesta numeroiden suhteen. Asetusten tulisi olla myös sellaiset ettei sitä voisi pyöräyttää aka painaa muut kuin minä, kyllä se jumalauta yksi numero riittää eikä se kuitenkaan anna sitä omaa numeroa – periaattteella. Hommahan pelaisi käytännön tasolla siten, että jokainen ilmoittaisi numeronsa joko kommenttilaatikossa tai sitten joka bingo-lauantai sivulle ilmestyvässä chattilootassa. Kuitenkin niin että bingoon osallistuva pelaaja voisi katsoa mitkä numerot ovat jo pelattuja, samaa numeroa kun ei voi olla kahdella tai useammalla pelaajalla. Lukuarvot – tässä Wheel of Monastery:ssa – tulisi olla 1 – 500. Toki pelaajia ei tule olemaan noin paljon, itse asiassa uskon ettei yhtään sillä kuukauden The voittoa ei julkistettaisi etukäteen vaan se tulisi täytenä yllätyksenä voittajalle. Lukuarvojen väli vain mahdollistaa useamman huti mahdollisuuden joten se tuo peliin sitä jännitystä. Ei, ei sellaista mitä valtion pelitalo tarjoaa ingen vinst -tekniikalla toteuttamillaan peleillä vaan oikeaa Luostarin mitähän helvettiä sieltä tulee – jännitystä. Kuitenkaan ei mitään sairasta vaan ihan oikeita palkintoja ja mikä parasta, jonain päivänä ovenne takana voisi olla paketti joka sisältää itse Apotin!
Miettikääpäs sitä ja tulevaisuutta koska sellaisen jackpot:in (lue: helvetillisen takaiskun) sattuessa kohdalle toimisin kuin pullonhenki eli toteuttaisin toiveitanne, en kuitenkaan rahaa vaativia sillä minä olen veljeskunnalle uskolliseen tyyliin niin pers'aukinen kuin vanhempi munkki vain voi olla. Pääsääntöisesti palkinnot kuitenkin olisivat vaatimattomia mutta käytännön läheisiä juttuja.

Lisäksi pelaajien täytyy osallistua nimimerkillä ja tarvitsenhan minä kuitenkin nimen ja osoitteen palkinnon postittamista varten. Tästä päästäänkin sulavasti aiheeseen nimeltä sähköposti. Minulle voi vapaasti laittaa postia tulemaan Luostarin seinällä näkyvään osoitteeseen ilman pelkoa identiteetin tai intimiteetisuojan kärsimisestä. Elämä, vankila mukaan luettuna on opettanut meikäläisen pitämään turpansa kiinni eli mitä s-postiin tulee niin ne jutut (henkilöllisyyksineen) myös sinne jäävät. Tämän voivat todistaa ne henkilöt joiden kanssa olen yhteyksissä. Mitään en vihaa nimittäin niin paljon kuin vasikoimista ja paskan puhumista toisesta - etenkin loukkausmielessä. Ihan vaan tiedoksi että jos joskus joku Luostarin seinien sisällä moiseen ryhtyy, saa vakuuttua siitä että pääsee henkilökohtaisesti tutustumaan minun vihaani josta on mustaa valkoisella viiden väkivaltatuomion verran joista viimeisimpänä taponyritys josta olin istumassa aikani. En siis pelleille vaan suojelen seurakuntaani ettäs perkele tiedätte, täällä ei sorreta eikä haukuta ketään tai tulee noutaja.

Pahoittelen hermostumistani mutta olen sen verran nähnyt toisten sortamista että se on osaltani ohi – enää en katsele. Sitten palataan näihin rakkauden täyttämiin ja Luostarin luonteelle ominaisempiin juttuihin eli mitäs mieltä olette bingosta, hyvä vai huono juttu? Sanokaa se nyt ajoissa ettei tässä turhaan ruveta huhkimaan ja itseäni viisaampien aikaa kuluttamaan. Minusta tuo lauantai olisi hyvä päivä, toki sen voi vaihtaa sunnuntaiksikin sillä ne ovat perin tylsiä päiviä alkavaa viikkoa odotellessa. Muistettava on etten ole varma onnistuukokaan tämä mutta hyvä olisi jos onnistuisi, mitään en odota niin paljon kuin bingopäivää jolloin saan pukea sen punaisen mekkoni ja koiden syömän boleroni ylleni, ne kun ovat meikäläisen virallinen bingoemäntä – asu. Jaloissa pikku avokkaat ja sääret sheivaan kosaanilla, kyllä sitä sitten kelpaa huudella punaista yhtätoista ja muita värikkäitä numeroita. Varsinkin kun kasvojeni hehkua – joka on peräisin ydinvoimalassa vietetyiltä työvuosilta – korostaa erään kempparin roskiksesta dyykkaamani YvesRocher:in meikkisetin aarteet. Näillä kurttuisilla kasvoillani on nimittäin nähty meikki joka on saanut itsensä John Carpenter:in pysähtymään ja kysymään tulisinko maskeeraajaksi hänen kauhufilmeihinsä.(kulmat rajauskynä blue122 emotional paralepsia, ripset black tatina in my eyekarvoissa432, luomet deep shit in the desert 344A, poskipuna Red Hilkka mellow ,huulipuna true blood in the tunnelbana677 ja kaiken pohjalla ruskettava voide my baby don't like diarrea801)

Tälläistä mietittävää tälle päivällä, itse käyn lukulistani läpi ja ehkäpä metsästelen uusia luettavia. Päivällä täytyy lähteä hoitamaan asioita ja tekemään muutama työsidonnainen juttu. Eilen en ehtinyt niitä hoitaa kun oli muita aktiviteetteja, mm. kerran kuussa tapahtuva karvapäivitys eli nyt sitä ollaan niin karvattomia ettei paremmasta, vai pitäisikö sanoa paljaammasta ole väliä. Perin ilmavaa kulkea eikä tuo yläkertakaan enää ole sellainen typerä siilin alku. Parta tulee luonnolisesti raakattua päivittäin, siitäkin huolimatta ettei täällä korvessa kukaan kiinnittäisi huomiota vaikka kulkisi susiturkki leukaan liimattuna. Asia jota muuten täytyy kokeilla, saan samalla myytyä yhteen pyttyyn kertyneen jäteöljyn pois kun väitän sen olevan hiustuppea ja muita karvanjuuria stimuloivaa ainetta. Täytyy vain pakata se joihinkin kauniisiin pulloihin. Myyntityö täällä helvetin kuusessa on aika helppoa; täytyy vain muistaa pitää mukanaan taskulamppua, mielellään sellaista josta saa tuotettua myös värillistä valoa.Tällä tuikulla kun räimii ja sokaisee ostajaehdokasta, on tuotteen kaupaksi meneminen taattu. Näetsen tuo naavaa kasvava juntti luulee saapuneensa kaupunkiin (behind the border- syndrooma) ja mainosvalojen sykkeeseen, paikkaan josta hän on kuullut vain tarinoita lapsena ollessaan. Samalla hänen kuusenkäpyjä täynnä olevissa aivoissaan aktivoituu Olen perin juurin maalta kotoisin-moodi, jossa maitolaiturin pielessä syntynyt tuulipukupaavo luulee kaupunkilaisten olevan viisaampia ja aina oikeassa.Täten tätä onnetonta uhria on miltei säälittävän helppo vedättää ja hänelle voi myydä mitä tahansa.

Kylläpäs minä olin taas ilkeä ja menekin tästä lukemaan pari Ave Mariaa ennenkuin ryhdyn tekemään mitään muuta. Mitä parhainta torstaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

Edit 00.38 : Oikeassa yläkulmassa on sitten tämän blogin sivut, Wheel of Monastery - sivu on Luostarin uusi bingo-sivu joka on tässä vaiheessa raakile mutta jota tullaan päivittämään.
Edit 00.44 : Puhuinkin paskaa, tuolla ylhäällä ne on paljon paremmat

74 kommenttia:

 1. Muistelen atk-suunnittelukoulutuksessa asiaa käsitelleeni, mutta kaikki autuaasti unohtaneena en pysty palauttamaan mieleen kuin että koodi tuohon löytyy... googlettamalla löysin tällaisen, mutta sen toimivuus tässä ympäristössä on enemmän kuin todennäköisesti olematon.... liibalaabaa...

  http://keskustelu.suomi24.fi/node/3187856

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä, täytyy käydä katsastamassa josko sieltä löytyisi jotain vinkkiä tähän aiheeseen.

   Poista
 2. Joo, mie teen heti kestona ja panen kaiken toivoni numerolle 313.

  Mitä tulee tuohon anomuumi eiku nyymi -teettiin niin mulla on simppeli periaate. Se mitä nettiin kirjoitan, sen rohkenen sanoa naamatusten ja omalla nimellänikin. Lähinnä omien läheisteni (osa alaikäisiä) takia esiinnyn tällä nimimerkilläni koska HE eivät ole valinneet minun tietäni pitää julkista nettipäiväkirjaa.

  Luoja varjele minua siltä, että jompikumpi perillisistä päättäisi ryhtyä bloggaamaan. Epäilemättä aiheena olisivat ankean lapsuuden traumat ja selviytymistarina kelvottoman äidin tyttärenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli se olkoon sinun numerosi mikäli tässä tämän illan ja yön aikana saadaan jotain aikaiseksi.
   Kaikkihan me täällä (tai ainakin suurin osa) esiinnymme nimimerkin suojissa ja se on ihan hyvä käytäntö. Jotkut ihmiset paljastavat enemmän itsestään kuin toiset ja sen sitten määrittelee kunkin yksilölliset syyt tai vaikutteet. Onhan vanhan liiton bloggaajilla omat kontaktinsa keskenään, useimmat kun tuottavat tekstiä tai muuta juttua muuallekin kuin tänne.Itse olen ainakin tämän vajaan vuoden aikana ollut yhteyksissä useammankin henkilön kanssa muutenkin kuin tämän kommenttilaatikon kautta ja se on ollut perin antoisaa.

   Poista
  2. Tähän väliin on pakko sanoa, että yhä enemmän ja enemmän mietin, etten jaksais enää olla Nella siellä ja Neo täällä. Jotenkin tuntuu, että päähän siinä sekoaa, kun ei enää muista kuka tietää ja mitä tietää. :D

   Eli kovasti pohdin olevani ihan vaan mä joka paikassa. Mutta jatkan edelleen miettimistä. Lähinnä sen, että vaikka mitään sellaista en sano, mitä en voisi naamatustenkin sanoa, niin... Nimimerkillä voi siltikin ehkä olla rennommin. En mä tiiä.

   Mutta siis moi kaikille. Mä olen Nella. :)

   Poista
  3. No terve Nella, huomasin tän vasta nyt ja ei se mitään vaikka sun pää sekoaa, sovithan luontevammin tähän helvetin hulluun seurakuntaan ;D

   Poista
 3. BINGO! Mitä mä voitin? Eiku, enks mä voittanutkaan vielä...? Sori... *menee nurkkaan häpeämään*
  Juu, mäkin voin laittaa kestonumeron kunhan kerrot kuinka pitkä sen pitäisi olla.

  Ja mä kirjoitan anonyyminä lähinnä duunini takia, niin ja vähän Siipankin. Mutta kaiken voin sujuvasti sanoa naamakkainkin (ja sanonkin), joten se ei ole ongelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivotaan että saan homman jotenkin onnistumaan ja että tästä nyt ylipäätään tulee mitään. Lähdin ihan sen takia että olisi tarjota jotakin muutakin kuin tekstin lukemista ja kommnetointia vaikkei se bingotapahtuma näin kädettömän järjestämänä kovin interaktiivinen tapahtuma tule olemaan. Onpahan kuitenkin jotain kokeilemisen arvoista, jos ei onnaa yritetään jotain muuta.

   Numeron voi valita 1 - 500 väliltä, yksi per pelaaja.

   Vielä tuosta anonyyminä kirjoittamisesta niin täytyyhän se duuni ottaa huomioon ennenkaikkea sen takia, ettei tulla syyttämään firman nimen lokaamista liian jyrkillä mielipiteillä vaikka eivät mahdolliset kommnetit firmaa varsinaisesti koskiskaan.

   Poista
  2. Numeroni on 15. :)

   Ja tosiaan nimettömyydestä. Luulen, että minut tunnistaa kyllä jutuistani, siis sellainen joka minut tuntee.
   Ihan totta tuo, mitä sanot duunipaikan huomioon ottamisesta. Esimerkkejä on ihan elävästä elämästä kun ihmiset ovat privaateissa blogeissaan kommentoineet jotain vinoa työnantajastaan. Tietäähän sen ettei siitä mitään hyvää ole seurannut.

   Poista
  3. Niinpä, näitä blogeja kun lukee joku joka tuntee kirjoittajan ja kertoo sitten jollekin joka taas tuntee jonkun joka tuntee kirjoittajan firman toimitusjohtajan/ pienemmän päällikön ja näin on ympyrä sulkeutunut. Kiitos ja kuulemiin. Onneksi en ole vastuussa kenellekään, no mitä Suomen mielenterveysliitto ja Hullut pois kaduilta - järjestö vainoavat mutta vainotkoot.

   Poista
 4. Satunnaislukuarpojiahan löytyy kuukkeloimalla, esim. tämä http://www.psychicscience.org/random.aspx . Ja arpajaisiinhan mä olen jo tavallaan osallistunut *muahhahah*, nyt vaan tarviin itse tuota generaattoria nappien arvontaan!

  Kyllä susta hyvä Lotto-tyttö tulee ala Divine :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä et saa sitä tähän blogiin. Sä joudut tuolla sivulla itse arpomaan ja olemaan rehellinen sitten kans. Sitä ei voi kopsata tähän. Ainakaan just tuota. Mä etin jotain open source -lähdettä vielä...

   Poista
  2. Kiitos Polga, kävinkin jo katsastamassa sitä linkin takaa löytyvää sivustoa ja sieltähän löytyi kaikkea muutakin hubaa. Juu,olet mukana sellaisessa arvonnassa jonka loppu tuloksesta vain yksin jumala tietää mutta toivotaan että siinä käy hyvin.
   Vastaan edelleen että jahas, se olisikin ollut mulle liian helppoa jos sen olisi saanut suoraan kopsattua mutta jos jotain löydät niin olen tosi kiitollinen (remember 18.päivä).

   Hirnakka: Elä sie ala rienaamaan tai saat vielä tänä iltana vieraita..;D

   Poista
 5. Mä olen viime vuosina tutustunut vain Bullshit bingoon, se alkaa hieman kyllästyttää. Vanhanaikainen bingo, josta saisi kahvipaketin palkkioksi, kävisi hyvin :)

  Mä olen puoli-anosti ympäri nettiä. Suht helposti jäljitettävissä jos joku haluaa siihen paneutua. Perusperiaatteena on, että kaikki mitä täällä sanoo pitää voida sanoa myös naamatusten. Nou probs senkään kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bullshit bingo on perseestä ja tässä (jos se nyt onnistuu) bingossa voi todellakin voittaa kahvia joka ei todellakaan ole mitään Euroshopperia.

   Sinä mitään puoli-anostiole, sullahan on sielläkin missä vain lontoota puhutaan niinenemmän seuraajia kuinmonella ison mantereen julkimolla!Itsekin kävin ja meinasin heittää hieman korpilontoota sekaan, mutta tulin sitten järkiini ja jätin tekemättä.
   Siinä ollaan samaa mieltä että sanojensa takana täytyy pystyä seisomaan, oli asia sitten mikä tahansa.

   Poista
  2. Voi, olisit vain kommentoinut :)

   Poista
  3. No en sitten oikein keksinyt mitään sellaista, mikä olisi ollut järkevää tai edes järkevän kuuloista.

   Poista
 6. Jee bingo! Oli tuttu tuo kulmat rajauskynä blue122 emotional paralepsia, varmaan löysit sen mun vanhan meikkisetin. Sillähän mä piirtelin niitä kulmakarvoja, ennenkuin keksin leikata kissan karvaa ja liimata sen otsaan. Animehahmomaisen säväyksen tuo kissojen valkoinen väri. Joo ja lauantai on hyvä bingopäivä, tai mikä muukin käy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsompi, kauheaa, onks sun kissa nyt kalju?

   Poista
  2. Hittolainen Tsompi, sinä se osaat aina säväyttää silläolin jo unohtanut autuaastine kulmakarvat vaikka sulla oli muistaakseni aiheeseen liittyvä tussipostauskin ;D
   Sutiltako ne karvat lähti vai joltain muulta? No, ei sen väliä koska sä olet sexy niiden kanssa varsinkin pakkasella, kun ne äityy staattisen sähkön takia lyömään vallan vitullisia kipinöitä.

   Toivottavasti lauantaina päästään bingoamaan, täytyy tehdä tänään ja huomenna kaikkensa että onnistuu.
   Btw, kävin sitten rekisteröitymässä Graphic Asylum:iin(linkki on tuolla vasemalla ylhäällä, kait se saa olla siellä?)mutta en ole vielä sen tarkemmin ehtinyt tutkailemaan sisältöä. Komeaa näytti kuitenkin olevan!

   Poista
  3. Kiitosta liittymisestä! Siel on kaikenlaista grafiikkaa, etupäässä ite tehtyä, siis minä ja pari muuta tehneet. tervetuloa vaa. Sielt voi kuveja kopioida ja käyttää miten haluaa, ja lisääkin saa tulla, muttei pornoa sinne koska on sallittu myös alaikäisille :D ja sulle.

   Poista
 7. Vai että Bingo. Enempi noilla satunanislukugeneraattoreilla järjestetään arvontoja ja pokeristakin ovat tuttuja. Olenko kertonut, että matemaattinen taustani aiheutti työpaikan miehille aikoinaan traumoja. Korttipeleissähän (no en räsypokkaa kovin usein...) käytetään todennäköisyyslakentaa ja satunnaislukuja, arvaa kuka voitti ne äijät;)

  Ja ihan oikea satunnaislukugeneraattori löytyy täältä:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.intemodino.randomnumbergenerator&hl=fi

  Sitten on pokerisa ja muualla käytettävät.
  http://poker.winner.com/fi/rng.html


  Excel-taulukolla on myös mahdollista tehdä hyvin yksinkertainen satunnaislukuja tuotta matemaattinen funktio. Silloin kyseiseen taulukkoon jää näkyville jo käytetyt numerot. Eikä koskaan tule kahta samaa. Mutta se edellyttää, että ohjelmoi sinne taulukkoon laskentakaavaksi tuon ko funktion.

  TÄTÄHÄN sää kysyit;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kysyin mutta ensimmäinen linkki on android-juttuja ja puhelimille tarkoitettu.
   Pokerihommaa kävinmyös katsomassa ja varmasti palaankin vielä katsomaan tämän illan aikana, heti kun saan nämä muut jutut hoidettua. Kiitos joka tapauksessa eli eiköhän tähän joku ratkaisu saada. Excel on excel mutta sitä ei kyllä (tai sillä tuotettua) saa tähän joten etsintä jatkuu..

   Poista
 8. Exeliin se ois helppokin tehdä, mutta käsittääkseni Peppis haluaa sen sivupalkkiin näkyviin :o Ett siinä on vähän öngelmä, voihan noi linkit tms. laittaa, mä katselin nuokin läpi. Ei oo mun blögi, Peppis itse päättää :)


  Polga

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sivupalkkiin tai vielä parempi jos sen saisi upotettua / liitettyä suoraan sivuun, ts.voisi tehdä oman bingosivun jossa kaikki olisi valmista aina kuukauden bingopäivää varten. Alan kyllä rustaamaan jotain kunhan saan nämä korsun askareet tehtyä pois jaloista.

   Poista
 9. Ihqu toi sun bingoemännän meikki. Varsinkin värivoide, diarrhea ;D Just mun suosikki, oih. Ilman muuta bingoo, jos päävoittona on Apotti :)
  Mun oikean nimeni sä tiedätkin jo, alkaa R:llä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä aloin heti miettiä matemaattista ja atk-teknistä toteutusta ja sinä meikkiä;DD

   Poista
  2. :D:D No,kun en ymmärrä mitään sun ja Polgan matemaattis-atk -jutuista. Blondi pysyköön lestissään ;D

   Poista
  3. Sirpa: Joo, mä näen joka kerta sen meikin teossa aivan tajuttomasti vaivaa, enkä välitä vaikka siihen muutama tunti meneekin joka kerta. Diarrea on aivan saatanan helppo pohja ja kaiken lisäksi se on tälläisille kiireellisille tapauksille ihan must, sen kun voi vetää vanhan paskan päälle ilman suihkussa käyntiä. kiinni on kuin perkele eikä lähde ilman nauhahiomakonetta.

   Jep. tiedän sun nimesi ja tietäisitpä sä mitä tiedän susta ja sun tietämisestä siitä että mitä sä tiedät mun tietämisestä tietäjiin....sori, meni hieman sekaiseksi kun olin just ottamassa iltalääkkeitä ja koira tönäisi kättä, niin holahti kok purkillinen suuhun ja se löi hetkeksi värit päälle.

   Rantis ja Sirpa: vanhana psykologina voin tuosta teidän keskustelusta päätellä millaisiate olette punkassa...

   Poista
  4. "Sanaton hämmästyksestä" oli nopeampi, joten mulle jäi numero 75. Mistähän se tulee? ;)

   Poista
  5. Numero 75, selasin asentoraamattua mutta en usko sen tarjoamaa selitystä vaan tämä on se Kinky-porukoiden suosikki ;D

   Poista
  6. No ei liity Kinky -pornoiluun ;) Se on mitta ;D

   Harmi, kun mulla on yövuorot la-ma. Täällä bingoillaan hullun lailla sillä aikaa, kun vetelen hirsiä :/

   Poista
  7. No nyt kerrot heti että mikä mitta!? Tahtoo tietää
   Eihän sun tartte olla livenä paikan päällä, numerosi huomioidaan joka tapauksessa. Tosin kurjia noi yöhukit viikonloppuna...vaikka enhän mä tiedä mikä meininki teillä siellä on ;)

   Poista
  8. Apotti, suuri tietäjä, tuo mitta pitää tietää ;)
   Onhan se joskus kurja lähtee yöksi, kun toiset viettää viikonloppuvapaata. Mulla on hyvä ystävä kollegana, se helpottaa suuresti. Koskaan ei tiedä töihin mennessään, mikä on meno ja meininki. Enemmän mua rassaa nuo 2 yötä, kun ei enää jaksaisi tehdä kuin yhden kerrallaan. Yövuorot on 11 tuntia, liian pitkiä vanhalle raihnaiselle hoitsulle.
   Mun numero on siis 75!!!!

   Poista
  9. Täytyy tunnustaa tyhmyyteni enkä juuri nyt ehdi etsimään tietoa mutta voisit sä sen silti paljastaa...
   Jaksamista töihinsillä on tuo 11 tuntia kova rupeama varsinkin kahtena yönä peräkkäin!
   Numerosi ilmestyy tunnin sisään WOM:yn scrolleriin ;)

   Poista
  10. Se on yks naisen mitta. :)

   Poista
  11. ... siis kolme varttia :D :D :D

   Poista
 10. Nonni, menin sitten rikkomaan omaa sääntöäni - älä koskaa juo kahvia samalla kun luet Pepponen juttuja - ja voin vaan toivoa, ettei näppikselle purskauttamani maitosumpit valuneet kovin syvälle laitteen sisuksiin. Kun kai siellä jotain piuhoja tai elektroniikkaa kulkee....mitkä voi mennä jumiin... Niin tuo meikkilista oli jo liikaa, omat ripsarit lähti heti valuun. Hei taas tää itku & nauru -juttu; ne on niin samikset, et molemmat saa kyynelkanavat aukeemaan. Ihme juttu.

  Mä kun en ymmärrä hahtuvan vertaa minkäänlaisista masiinoista, saatikka sitten javaflashhtmljpegrssselaintietsikkajutuista, ihan tsägällä onnistuin edes blogin avaamaan, niin kumarran äimän käkenä näiden abbedissojen edessä! Whooa, miten te voitte tietää tuon kaiken? Ei oo sulla Peppone mitään hätää, kun on noin päteviä mimmejä sua jeesaamassa. Vau.

  BINGO on ihan mahti-idea. Eli mukana ollaan. Ikinä en ole sitä pelannutkaan, jos ei mukaan lasketa Hello Kitty- ja Puuha-Pete ym bingoja. Vähän kyllä hirvityttää ne mahdoliset ihme palkinnot, mut hei - ei se pelaa joka pelkää :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luostarissa on viisasta väkeä, varsinkin Abbedissa tietää näistä systeemeistä paljon ja on auttanut mua vähän helvetisti. Toki Rantis ja Tsompi ovatten viisaita, kävin muuten tänään rekisteröitymässä Graphic Asylum-sivustoon,linkki on tuolla vasemmassa yläkulmassa, kannattaa käydä vilkaisemassa ja jos jotain kysyttävää tulee niin kannattaa kääntyä tekijän puoleen eli Tsompin. Tsompi on aika vaikka ei siitä paljon huutelekaan. Rantis on taas matikkanero vailla vertaa. Lauantaina bingotaan jos jumala suo eikä tarvitse olla huolissaan ihmepalkinnoista, ihan käyttökamaa kahvista kaulimiin - noin suurin piirtein.

   Poista
 11. Tää ois vissiin semmonen helpoin, ehkä kai mahdollisesti: http://www.random.org/widgets/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ISO KIITOS. Kävin katsomassa ja hyvältähän tuo vaikutti, käsittäksenisiinä pääsee tarkistamaan jopa voittiko mitään eli rehellistä tulee olemaan (mikäli surkealla engalnnillani pikaisesti luettuna ymmärsin oikein. Mitään en toivo niin paljonkuin suotuisia tuulia ens kuun puolivälin tietämiin, jos onnistaisi niin sitten onnistaa sinuakin ;)
   Kiitos rakkaani - jälleen kerran! <3

   Poista
 12. Hauska idea kyllä... muuta en nyt jaksa sanoa.
  Paitsi että oletko harkinnut lumilautaa koiran perässä kiitämiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään Sanna rakas, lauantaina toivottavasti bingotaan.
   Meillä on Lätkiksen kanssa nyt väliaikaisesti tavan potkukelkka, tänä aamuna vähän neljän jälkeen oltiin lenkillä ja kun se näki jäniksen niin sitten mentiin ;D
   Lumilauta on mulle liian hengenvaarallinen asennon takia, siinä kun joutuu kiertämään tuota selkää niin se voi olla viimeinen kierto. Muuten se olisikin kokeilemisen arvoinen juttu!

   Poista
  2. Jaha, sitten lumilauta kumpaankin jalkaan.

   Mie oon kerran viilettänyt potkukelkalla koiran perässä, ja se oli yksi niistä harvoista kerroista, jolloin iski todellinen kuolemanpelko! Kyseessä oli Keitelejärven peilikirkas, lumeton jää (jossa oli railoja ja pystyynkääntyneitä jääkökköjä ja muuta yllätyksellistä, kuten nyt luonnonjäässä isolla järvellä voi olla) ja narun nokassa parivuotias hullu englanninsetteri...

   Poista
  3. Jäällä tosiaan saa sellaiset vauhdit että heikompaa hirvittää. Kakarana meillä oli suht isot levyt selkämme takana ja jaloissa luistimet, niillä pääsi kanssa saatanallista vauhtia kun tuuli sopivasti eikä jäällä ollut paljon lunta.

   Poista
  4. Olisipa oivallinen näky: itse Apotti seisomassa kahdella lumilaudalla. Laitat vielä toisen jalan etusiteeseen ja toisen takaseen niin tulee lisää vaikeusastetta. Siitä vaan sitten kiemurtelemaan ja Lätkikselle ketterä rusakko kirittäjäksi. Pääset varmasti siihen snowcrossiin koelaskijaksi :D

   Poista
  5. Hirnakka, sinustahan nyt on varsinainen velmu tullut. Voisin kyllä kokeillakin mutta tuo selkä... sen kanssa ei viitsi nyt urheilla ollenkaan vaikka tämän aamun jänöjahti näytti mihin vauhtiin Lätkis yltää! Onneksi ei tullut niitä tavanomaisia tukkirekkoja jotka aamuvarhaisella kulkevat koska siinä olisi ladulla ollut ahdasta.
   Sun kanssasi minä snowcrossiin lähden mikäli enää kykenet niiden partajeesusten kanssa viettämiesi päivien jälkeen. Katsotaan että kuka kokeilee ja mitä laskee ;D

   Poista
 13. Miksipä ei bingottaisi, johan mä suunnittelen ristipistoharrastuksen aloittamista enkä koskaan käy missään nuorekkaissa menomestoissakaan. Kunhan torkun ja raavin tuota kissaa välissä, haisen pahalta ja höpisen sekavia. Perusmummo siis!

  VastaaPoista
 14. Ninka, ota huomioon että tämä on Luostarin bingo joten luvassa ei ole mitään hiljaista hyrinää mummojen kesken, vaikka he ovatkin erittäin tervetulleita siinä missä muutkin.
  Sinä mikään perusmummo ole mutta Luostarin bingossa on mahdollisuus voittaa kahvia tai jopa itse Paahtaja kotiinsa eikä kissojakaan ole unohdettu;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miksi näin, mutta mummous (siis se olotila, ei niille kakruille niin väliä) on minusta ihan jees. Muut saa reivata myös mun puolesta.

   Valmiiksi keitetty ja syliin kannettu kaffi kelpaa aina!

   Poista
  2. Tarkoitat sitä rauhallista ja kiireetöntä olotilaa kun saa aamulla juoda kaikessa rauhassa, poltella niitä ah, niin ihania aamusauhuja samalla kun suunnittelee että menisikö takaisin nukkumaan vai lähtisikö ostarille juoruamaan muiden muorien kanssa?

   Saisinkin aamukahvin valmiina! Tämän kahdentoista vuoden aikana olen saanut nauttia valmiiksi keitetyistä ammukahveista (ei sänkyyn tuotuna mutta kumminkin) tasan seitsemän kertaa. Niin on erilaiset rytmit, eukko roikkuu katosta pää alaspäin päivät ja riehuu koneella yöt. Kyllä hän toki firman kuosissa pitää eli ei paskassa tarvitse kävellä eikä ruoatta (useimmiten) olla mutta muuten tämä keskinäinen elo on aina arkena satunnaisia tapaamisia keittiössä. Saisi edes kerran herätä kahvin tuoksuun kun kuppi höyryää siinä vieressä. No just joo, en tosiaankaan ole niitä ihmisiä jotka juovat kahvinsa sängyssä. Joskus olisi kyllä hieno tallustella keittiöön kun olisi koira syötetty ja lenkitetty, saisi vain istahtaa nauttimaan kaikessa rauhassa...

   Poista
  3. Olosuhteiden pakosta meillä syödään, juodaan, jne. sängyssä, koska ikkunoista ja ovista vetää niin ettei taulut pysy seinällä. Ja siis tuo kääpiöille suunniteltu ruokapöytä on siinä parvekkeentekeleen oven vieressä lähinnä näön vuoksi, ja ettei (kerran kolmessa vuodessa käyviä) vieraita tarvii istuttaa lattialle kahvittelemaan...

   Tuosta pöydästä tuli hassu juttu mieleen. Se ostettiin tähän kämppään vuonna nakki siten, että käveltiin erääseen, nyt jo lopettaneeseen pikkuliikkeeseen jossa myytiin yksittäiskappaleita huonekaluryhmiä ja pientä antiikkikamaa jne. Ostettiin tuo pöytäryhmä kahden tuolin kera, oikein söpösethän ne ovat. Maksettiin ja vasta hetken päästä tajuttiin että helkkari, näähän täytyy raahata kotiinkin... Kaiken lisäksi alkoi sataa vettä siinä kun kuljettiin väylän viertä ne mööpelit niskassa.

   Meidän keskinäinen elo rajoittuu aamukafeeseen, eteisessä törmäämiseen ja toisen takaraivon tuijottamiseen (nukkuu). Voi meitä ja oi teitä. Sitten kun on viikonloppuna yhtäkkiä enempi aikaa, sitä tuijottaa hetken toista hölmistyneenä ja sitten jatkaa nenän kaivamista.

   Poista
  4. No hittolainen, teidän asunto-olosuhteet ovat kuin tarkka kopio meidän vastaavista tai toisinpäin, sillä täällä joutuu pääosin sivuttain kulkemaan ja jos haluaa syödä olkkarissa esim. samalla kun katselee tv:tä niin se onnistuu vain jos pyöräyttää teipillä leivänpäälliset känttyyn kiinni, muuten veto pyyhkäisee ne lattialle. Sama juttu tuossa 0,0008 neliön keittokomerossa, ikkunasta vetää sen verran ettei meillä esimerkiksi leivota vai pystyykö joku kaatamaan /käsittelemään vehnäjauhoja tuulessa joka veisi Juha Föhr:iltäkin slipoverin yltä?

   Yhdyn täysin mitä tulee viimeisen kappaleen sisältöön, meillä on joskus mennyt tuo hämmennys niin pitkälle, että olemme esittelleet itsemme toiselle niinkuin vieraat ihmiset ruukaavat tehdä.

   Poista
 15. Mä olen ihan bingohullu, oon veikkauksen bingossa pelannut jo N E L J Ä T O I S T A euroa ja loppua ei ole näkyvissä. Käsitinkö mä oikein: sun bingo ei maksa mitään, mutta silti voi voittaa? Kahvia tai miehen : )). Mä olen nro 69!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten vaan pelaamaan eli Luostari proudly presents: Wheel of Monastery - bingon (nimi enteilee lapasesta lähtevää casinon perustamista ym.paheellista toimintaa Vegasin tyyliin) johon osallistuminen ei maksa mitään.
   Hulluus on hyvä asia - ellei suorastaan välttämätömyys - täällä Luostarissa ja kyllä, parhaimmassa tapauksessa bingovoittona ovelle paukahtaa itse apotti toteuttamaan toiveita päivän ajaksi. Numerosi on enteellinen ja katsottakoon näin rekisteröidyksi, edellyttäen että saadaan homma toimimaan ;D

   Poista
 16. Mä en osaa sanoa mitään, kun uhkapelit ei ole mun lajini. Koskaan en voita, joten voin skipata tämän osuuden kun Sanaton hämmästyksestä tempaisi tuollaisen luvun, joka näyttää täysin potentiaaliselle voittajalle :D

  Hirnakka on jäänyt nelikulmaisine munineen Ankkalinnaan numeroa myöten ja muutenkin meno luostarissa äityy vieläkin hirveämmäksi.

  * niiaa ja poistuu *

  P.S. Meskaliini otetaan talteen kaktuksesta. Siinä ei ole lehtiä, joita voisi kuivata. Parhaissa Tequiloissa on mato pullon pohjalla. Meskaliinissa kyllästetty... se saa parhaat kicksit, jonka lasiin mato päätyy. Ja se todellakin syödään. Yöks... Tämäkin tuli nähtyä yhdessä englantilaisessa pubissa kauan sitten.

  VastaaPoista
 17. Heti kärkeen myönnän erehdykseni kasvin suhteen. Toki tiesin että meskaliini otetaan kaktuksesta,sekoitin vain kaksi eri kaktusta keskenäänjoista toisella on iiden pallukkamaisten ulokkeiden päässä pikkuruiset lehdet.Sorry kömmähdykseni.

  Näyttää tämä peliporukka valmiilta pelaamaan eli kaikki on meikäläisen kädettömyyden varassa.Niin ja kävihän se TKE:kin pyörähtämässä, tuntui olevan perin vallattomalla päällä ainakin rienaamisesta päätellen.
  Vaikka et Tita koskaan olisikaan voittanut mitään, niin muista että Luostarissa kaikki asiat ovat toisin ja uhmaavat kaikkia tunnettuja kosmisia lakeja ;D

  VastaaPoista
 18. Höh, 69 oli jo varattu! No, mun numero olkoon sitten 134.

  Ja koska sä kuitenkin mietit niin kyllä, siihen on syynsä miksi valitsin just ton :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. M, mistäs hitosta sinä siihen väliin olet tupsahtanut - nyt vasta huomasin kun olin väsäämässä toisaalla uutta bingosivua. Kerrot sitten mitä tuo 134 tarkoittaa tai ei hyvä heilu. Sen kyllä arvasin että vituttaa tuo 69 menetys ;D

   Poista
  2. mä oon niin huomaamaton...

   Niin vituttaakin ;D 13.4. on J:n syntymäpäivä.

   Poista
  3. Sinä mikään huomaamaton ole, kyllä sut aistii aika kaukaakin ja mitulee numeroon niin uskon sun voittavan tolla J:n synttärinumerolla, se olisi kai oikeus ja kohtuus? ;D

   Poista
  4. puhut vaan...!

   Olis todellakin, eli paras tuunata arvontalaitteisto niin että näin myös tapahtuu ;D

   Poista
  5. No mutta M hetikö sitä ollaan ehdottelemassa vilunkipeliä? Vai vielä tässä pitäisi ruveta koneita rukkaamaan eikä ensimmäistäkään arvontaa ole suoritettu. Sinähän varsinainen Alice Capone olet ;D

   Poista
 19. Hitsipilli, Tita ja ennen kaikkea Sanaton hämmästyksestä! Minulta meni niin kauan tämän bingokeskustelun lukemisessa, että missasin koko ajan mielessäni pyörineen onnenluvun. Sen ainoan. Heti kävi oikein eläimellisen hyvä arpaonni!

  Nimimerkillinen anonyymius on mukavaa, se antaa äärihulvattomuudelle enemmän tilaa kuin identifioitu tosihenkilöys. Sopii katsoa vaikka sinun kirjoittelujasi, Peppone - kyllä pahoittaisi mielensäpahoittajakin mielensä niistä, ihan silkasta kateudesta! Ja sitä miten tänäänkin taas kaikki tekstin lukeneet sillä ovat ketterästi jatkoleikitelleet, kukin omalla tyylillään.

  En kyllä keksi yhtään mitään muuta, mitä minun pitäisi teistä muista Luostarissa tai ylipäätään verkossa liikkujista tietää tai tunnistaa voidakseni viihtyä verbaalissa seurassanne. Mutta kiitos siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se luku olisi 5. Asento vapaa.

   Poista
  2. Se on sitten joka kerta mystiikkaa ilmassa kun teikäläinen saapastelee vai pitäisikö sanoa tassuttelee tänne. Kirjoitin sulle pitkän vastauksen kiitoksineen kauniista sanoistasi, ilmaisin kuinka onnellisia olemme siitä että olet pysähtynyt (toivottavasti jäädäksesi) Luostariin ja yhdyin näkemykseesi anona olemisesta. Numerosi on siis viisi ja jos tämä kommentti häipyy jonnekin niin muutan teille. Ei vanha jaksa moneen kertaan kirjoittaa, on paljon helpompi sanoa se ääneen ;)

   Poista
 20. Bingo! Mieluusti sunnuntaille. Se voittoisa onnenluku jää vielä mietintämyssyyn. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siitä varmaan päätetään huomenna ja se sunnuntai olisi kyllä toisaalta hyvä päivä kun se on muuten niin hiljainen.

   Poista
  2. Olet oikeassa. Huomenna on vasta sitten, kun on ensin nukuttu. Hämmästelen täällä, että Peppis on hereillä vielä tähän aikaan. En ole sittenkään todistettavasti ainoa yökukkuja. :O

   Poista
  3. Et niin, sain hetki sitten tuon bingosivun valmiiksi, tai sain sen kaksi tärkeintä elementtiä toimimaan ja julkaistua sen. Paljon sen eteen on vielä tehtävä töitä mutta jos tulet vielä poikkeamaan niin linkki, korjaan ovi sinne on yläpalkissa.

   Poista
  4. Mä ehdin jo käydä siellä. Testasin chattiakin jo. Toimi se. :)

   Poista
  5. Ahaa,täytyykin käydä siellä vielä ja painua sitten nukkumaan. Kiitos visiitistä!

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...