sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Akan lennättämistä Luostarista, tribuutti Pohjanmaalaisille ja väärää profetiaa


Sain eilen turpaani naiselta jonka kanssa erehdyin tekemisiin, tarjosin hänelle jopa yösijan Luostarissa ja koitin tehdä hänen olonsa mahdollisimman mukavaksi. Mitä tekikään tämä nainen? Hän alkoi sotkea elämääni heti alusta lähtien ja miltei tuhosi välini muiden nunnien kanssa.Tuo tumma kaunotar peitti osan jakamastani tiedosta, häivyttäen sen näkyvistä siinä määrin että muut joutuivat kulkemaan epätietoisuudessa. Luonnollisesti tämä aiheutti suurta närää naaraiden nunnien keskuudessa ja he ilmoittivat yksimielisesti lähtevänsä Luostarista mikäli tämä tumma narttu saisi jäädä ja jatkaa mellastamistaan. Valinta oli selvä koska rakastan nunniani niin paljon, ettei siinä paljon tämä uusi ja terrorisoiva kottarainen paljon vaakakupissa painanut. Hyväntahtoinen kehotus lähteä hiihtelemään meidän pyhästä paikastamme ei oikein tuntunut menevän tälle itseään täynnä olevalle horolle jakeluun ja niinpä ajattelin hieman avittaa häntä. Painelin taustalle missähän pääsääntöisesti majaili ja näytin ovea,täysin tuloksetta sillä kottarainen tuntui liimaantuneen paikoilleen. Vittuuntuneena tästä, aloitin laajamittaiset vastatoimet ja karjahtelin deletoivani koko muijan, pala palalta jos niin vaadittiin. Tartuin häntä korvista ja ryhdyin nostamaan pois penkistä jotta olisin saanut monotettua hänet mäkelään mutta mitä vielä, lumpun naama sen kun venyi ja paukkui. Mielessäni kävi ajatus että johan nyt on vittu, tämä taitaakin olla niitä käenpoikasia joita ei saa lähtemään millään. Ne kun häipyvät yleensä vasta siinä vaiheessa kun tajuavat että kaikki pelimerkit ovat loppu, enää ei tuolta hyväuskoiselta äijältä tipu mitään.

Sinänsä merkillistä koska tuo nainen jo Luostariin tullessaan tiesi meikäläisen kuuluvan prepaid-heimoon ja sen, etten omista muuta kuin tuulen huuhtoman perseen. Silti hän ei suostunut lähtemään, ei vaikka yritin tuoda mukanani uusia, toinen toistaan kauniimpia naisia sisään. Ei, tämä perkele istui paikoillaan ja hymyili epätoivoisille yrityksilleni perin vittumaisesti - ajatellen varmasti että siinähän gubbe huhkit, minähän en lähde mihinkään. Lopulta minulle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin myöntää tappioni ja muuttaa toisaalle, rakentaa omin käsin uusi Luostari ja jättää se horo sinne entiseen istumaan. Nyt on kaikki hyvin sillä päätin ettei yhtään vastaavaa tapausta tule enää koskaan,varsinkin kun asia tuli nunnien taholta melko selväksi.Joko he tai sitten nuo sumeat huorat.
Yllämainittu on opettavainen kertomus siitä kuinka meikäläinen erehtyy toisinaan (lue: jatkuvalla syötöllä) pitämään itseään tietotekniikan monitaiturina ja joka saatanan kerta tulee turpaan niin että rytisee. Eilen eli viimeiset kaksi vuorokautta metsästin blogiini uutta ja hienoa taustakuvaa, nuo tämän palvelun kun ovat hieman..rajallisia tai jotain sinne päin.Viimein, tuskastuneena kaikkiin epäonnistuneisiin yrityksiini saada kuva a) sopivan kokoiseksi ja b) olla ylittämättä sallittua kilotavu määrää, tungin yhden naisen kuvan taustalle.Ei siinä vielä mitään että kun vitun pienestä kuvasta yrittää leipoa kahdeksan kertaa isompaa jonkun paint:in avulla, kuvasta tulee sellainen pikselihässäkkä joka muistuttaa vain hämärästi alkuperäistä esikuvaansa, vaan piti minun myös tyylilleni uskollisena jättää tekstin taustaväri pois. No eihän sellaista datanomia ole vielä nussittukaan joka saisi fontin – oli se sitten minkävärinen tahansa – näkymään joka kohdassa taustaa selvästi ja niinpä nytkin suurin osa tekstistä hukkui. Ei auttanut vaikka olisin tehnyt mitä ja lopulta kaikki muokkaus yritykseni päättyivät siihen kun hallintapaneeli aka livenä muokkaaminen teki totaalisen stopin. Tausta oli ja pysyi. Ainoa lääke oli vaihtaa teemaa ja hylätä se vanha paska kottaraisen kuvineen kaikkineen. Nyt on hieman synkkää mutta odottakaas kun taas alkaa remmi luistamaan niin saadaan valoa nykyiseenkin blogiin. No ei totta tosiaan, nyt mennään pienin askelin ja tyydytään vähään, niin on parempi.

Päivään kuului myös paljon hyvää ja siitä on kiittäminen teitä Pohjanmaalaiset, te piristitte päivääni siinä määrin että katsoin Häjyt neljä kertaa putkeen ja mietin oikein tosissani teidän perin vallatonta mutta verisen maineen saanutta heimoanne. Valheellista hapatusta kaikki sanon minä. Tapaamani ja tuntemani pohjanmaalaiset ovat vilpittömiä ja hauskoja ihmisiä kaikki tyynni. En kyllä hetkeäkään epäile, etteikö teistä löydy sitä hurjaa luonnetta joka virtaa suonissanne noin niinkuin geeniperimänä. Itseasiassa minun ei ole vaikea kuvitella sieluni silmin tilannetta, jossa iso perhe istuu yhtä aikaa aamupalalla, kaikki kiltisti omilla paikoillaan. Kaikki syövät hiljaisuuden vallitessa, mitä nyt perheen nuorimmainen nysvää sellaisen itsestään perkeleestä olevan tyhjiöpakkauksen kanssa, piltti kun haluaisi kyrsänsä päälle meetwurstia. Tuo saatanallinen paketti ei vain tahdo aueta, jupina ja muovin nitinä vain kasvaa koko ajan. Hetken kuluttua paketin natina ja pienen, 6-vuotiaan suusta lausutut melko voimalliset peekeleet häiritsevät ruokarauhaa siinä määrin että muu pesue ryhtyy varovaisesti vilkuilemaan pöydän toiseen päähän missä perheen pää, tuo isokokoinen ja jyhkeät piirteet omaava jässikkä lipikoi Eloveenaansa ääntä kohti. Eikä mene kauaakan kun petrokemiallisen pakkauksen nitinä ottaa isäntää niin paljon pattiin että hän nousee pöydästä, rykäisee ja katsahtaa lapseensa. Painavat askeleet jysähtelevät lattialankkuihin hänen astellessaan juniorin luo, jolta hän nappaa häiriötä aiheuttaneen meetwurstipaketin kädestä. Mitään sanomatta kääntyy kohti ulko-ovea ja ottaa oven päältä aina latingissa olevan rinnakkaispiipuisen haulikkonsa, vie makkarapaketin pirtin etelänpuoleisella seinällä könöttävän piirongin päälle ja jysäyttää. Ihan sairas ruudinkäry täyttää tuvan koska pohjalaiseen tapaan isäntä on itse ladannut paukkunsa eikä todellakaan ole nuukaillut ruudin määrässä. Savupilven laskeuduttua hän tokaisee pöydän päästä - jonne hän on jo ennättänyt palata istumaan – seuraavasti: ”Notta ne sun meetus on sitten toos seinäl, jos noon niinkun vielä tarttet”.

Sori,tuo murrepuoli meni varmasti päin helvettiä mutta jotenkin tuohon tapaan kuitenkin. Teillä on juuri sitä oikeaa asennetta, vittuako sitä vetkuttaa selvän asian edessä ja homma hoidetaan, vaati se sitten mitä kulloinkin. Siitä minä pidän, sellainen perkeleen piiperrys pikkusormi pystyssä kuuluu tuonne lahden toiselle puolen missä ei jumalauta tiedä onko Anton sittenkin Anna vai toisinpäin. Eikä sitä viitsi aina kourimallakaan tarkistaa.
Siksipä laitankin tässä seuraavaksi lyhyehkön...(älkää luulko, saatte ottaa itse selvää) eräälle kerrassaan ihastuttavalle pohjanmaalaiselle naiselle, joka väitti tykkäävänsä goottilaisin fontein kirjoitetusta tekstistä:

Rakas ystäväni, olen todella iloinen siitä että tiemme ovat vihdoinkin kohdanneet ja saan päivittäin vaihtaa ajatuksiani kanssasi. Sinä tuot paljon iloa eläämääni, saat minut ajatelemaan asioita eri kantilta kuin aiemmin ja olet näin auttanut minua pääsemään siihen avarakatseisuuteen mitä maailmassa tarvitaan. Kiitos siitä ja olkoot polkusi kevyet vaikka toisinaan intoudutkin Hirnakan kanssa rienaamaan meikäläistä. Olette te perkele sellainen parivaljakko että teidät joutaisi laittaa liekaan, joskin silloin jäisi muulta maailmalta paljon näkemättä ja kokmatta. Nimenomaan muulta maailmalta koska teitä voisi verrata kimpassa kulkevaan helvetin myteriin minkä edessä tavan ihmiset suojautuvat taloihinsa ja uskaltautuvat ulos vasta pölypilven laskeuduttua. Kiitos ystäväni, olet rakas.

Näin, enpähän tiedä kuinka tuo näkyy kun saan sen julkaistua sillä kirjoitan tätä kaukana pois netin pahasta ja bittejä syövästä maailmasta. Mitä pahaan maailmaan tulee niin järkytyin eilen (nyt kaikki miespuoliset ottavat sitten kourallisen rauhoittavia) vieraillessani eräällä Torpalla. Jumaliste mutta siellä se oli sellainen luomiskertomus että minunkin piti mennä naapurista hakemaan pameja kun itselläni ei ollut,oli se niin järkyttävää luettavaa. Mikä pahinta, lukiessani kommenttilootaa en voinut olla ajattelematta ihmismielen heikkoutta, sillä johan siellä oli seurakuntaa taputtamassa pikku kätösiään tälle väärälle profetialle. Rienasivat miespuolista kansanosaa oikein urakalla vaikka totuushan on se, että me tätä maailmaa pyörittämme antaen naisten uskoa asian olevan juurikin toisinpäin. Sitten ei kannata riehaantua, tämä nyt vain on tälläinen ikiaikainen totuus. Huolimatta siitä että tuon väärän profetian olikin laittanut julki tuolla toisaalla miespuolinen yksilö, tässä tapauksessa tämän onnettoman ja vailla aivoja olevan yksilön on täytynyt uida (varmaankin psykoosissa) tuolta lahden toiselta puolelta missä tälläinen ajattelu ei suinkaan ole vierasta.

Okei ja lopuksi: kaikille bingoon osallistuneille heitän nyt sellaisen ehdotuksen että mitäs jos painan nappia klo 16.00, käykö kaikille ja kyllähän Luostarissa nyt sen verran luotetaan ettei kaikkien tarvitse olla paikalla sillä voittonumero laitetaan WOM:yn seinälle nähtäväksi. Siihen voitte kyllä heittää ehdotuksia että nostetaanko eli lisätäänkö (kannatan) tämän lauantain potti ensi lauantaille jos ei onnetar suosi ketään tänään. Tietysti se voitaisiin arpoa mutta se vaatii sen verran talkoita (koska haluan olla julkirehellinen) etten viitsi tämän blogin rustaus-episodin jälkeen oikein sellaisen härpäkkeen lisäämiseen ryhtyä. Tuo kellonaika siksi että ainakin yhdessä paikassa on tänään synttärit ja muutama muukin meno on ilmoitettu niin sillä. Toki kommentteja saa ja on suotavaakin jättää, joko looraan tai shouttiin. Mieluummin kuitenkin looraan niin näen ne helpommin, tai paremminkin nopeammin.
Olkaa kiltisti ja oikein hyvää sunnuntaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

39 kommenttia:

 1. Tää on ok näin! Me mitään horoja tänne (enää) tarvita :) Samoin bingo ok...

  VastaaPoista
 2. Hyvä juttu sitten, en tiedä muuten ellen saa palautetta teiltä eli kiitos!:D

  VastaaPoista
 3. Pahasta maailmasta ja Torpasta: kyllä tuo minuakin hiukkasen nauratti, tuo "väärä profetia". Ja varsinkin se loppuhuipennus: että oletettu jumala olisikin nainen...

  Suloista sunnuntaita siitä huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kaikkea se Torpan emäntä levittääkin! Täytyy antaa sille risua jahka sen taas näkee ;D

   Poista
 4. Moi! Mukavaa sunnuntaita! Kiitos piipahduksesta blogissani ;-D Olen minäkin täällä, juurikin Marjaanan majan kautta, käynyt muutaman kerran salaa tutustumassa. Hymissyt sitten issekseni...

  Kysymyksesi ei ollut lainkaan mielipuolinen; minua kiinnostaa kaikenlaiset "erilaiset" projektit! Jos laittasit mulle meiliä niin pääsisimme varmaan eteenpäin asiassa.
  magsille ät gmail piste com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daa, näin teemme ja sopiiko että laitan vaikka ne molemmat blogisi tuohon seinälle? Taikka laitankin niin, omapäinen kun olen :D

   Poista
 5. Ohhoh... että etusivun juttuna, peräti lööppinä tänään. Nyt punastuttaa...

  * hörppää aamukahvia *

  Kiitos Peppone lämpimistä sanoitasi. Täällä on hauskaa porukkaa, joten mikäs täällä on viihtyessä. Mielenkiintoinen ristiinnaimisen maku on tässä blogiviidakossa, johon on muodostunut eräänlaisia linkkejä ja teitä. Kummallinen yhteisö, jossa on omat lakinsa. Tämmöisessä olis sosiopaateille tutkimista. Vai sosionomejako ne nyt oli...?

  Nyt ryystän aamukaffit loppuun ja alan leipomaan suolaisia piirakoita sekä vetämään viimeisen kuorrutuksen täytekakkuun. Katson miten pystyn olemaan paikalla klo 16, mutta jos en pääse niin käyn lueskelemassa sitten härdellin laskeuduttua.

  P.S. Jos jotakuta häiritsee se aurinkoinen hemmo välkyntänsä kanssa, niin animaation saa pysäytettyä esc-näppäimellä. Lakkaa hillumasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä mitään kiittämistä, olet ansainnut joka sanan. Kyllähän täällä näitä vakipolkuja on ja välillä risteää uusia, joidenkin harvojen lopettaessa.

   Äläs kuule tule pysäyttelemään mun aurinko ukkoani tai täällä koittaa pimeys! ;D

   Poista
 6. Jumalauta, kompastuin juuri tapettirullaan ja liisteripönikkään jotka olit jättänyt tuohon holvikaaren alle keskelle kulkuväylää. Pitääkö täällä koko ajan olla remontoimassa, niin järkyttävä maalinkäry että lutikatkin ovat alkaneet muuttaa majaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hittolainen, koitahan olla nyt varovainen sillä täällä on vielä tätä touhua jäljellä ja sitten muuten sellainen asia, että Luostarissa ei ole koskaan ollut lutikoita eikä tule! Vai ettekös te nunnat hoidakaan teille annettuja tehtäviä...jahas, täytyisiköhän ulkoistaa joitain toimintoja virolaisille nunnille, niitä sentään vielä kiinnostaa työnteko...

   Poista
 7. Hyvä kun horosta päästiin, tosi kriipisti se tillittelikin silmiin tosta oikealta.

  Ja kyllä, pohojalaaset on lystiä porukkaa, tosin niistä ei aina tiiä että heittääkö ne hauskasti pokerinaamalla huulta vai onko ne tosissaan. Kun aina ovat yhtä turpa rullalla. Heipat vaan avovävylle :)

  Mikämikä profetia? Kuulostaa viisaalta ja oikealta. Siispä sinne heps!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt ei ole horoja ja on muutenkin paljon seesteisempää, kelpaisi esitellä niille mainioille pohjalaisillekin!

   TKE on innostunut julistamaan väärää sanaa Torpan mäellä, täytyy ottaa likka syliin ja antaa hieman koivuniemen herraa niin eiköhän ne profetiat sieltä ajukopasta lähde! ;D

   Poista
 8. Pohojalaasista mäkin tykkään kuin hullu puurosta. Aika monta työkaveria on sieltä. Heillä on itsetunto kohdillaan.
  Mikäs lunttu täällä on vieraillut siveiden nunnien Luostarissa? En ehtinyt nähdä ollenkaan, mutta paree kun on poistunut ;)
  Nukuin klo 9-12 ja heräsin bingoa odottelemaan. Saitkos itse nukuttua ollenkaan? Ja sitten Torpalle vierailemaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohjanmaan porukka on asiallista väkeä, en voi muuta sanoa. Täällä oli yksi tumma kaunotar tuossa taustalla ja nunnat vetivät heti herneen nenään kun sillä pääsi nuo meikit hieman leviämään. Ulos yritettin heittää ja siinä määrin laittoi hanttiin ettei ollut muuta vaihtoehtoa kuin pykätä uusi Luostari.

   No et ole sinäkään pitkää pätkää unta saanut, toivottavasti saat nukuttua ennen työhukin alkua. Harrastin pätkäunia klo 02 -05, sitten sitä paineltiinkin jo koiruuden kanssa menemään ja samoilla silmillä mennään.

   Poista
 9. Ei pidä lähteä vieraitten naisten matkaan... Harmia siitä vain seuraa. Tosin täytyy sanoa, että kännykällä lukiessa se naikkonen ei pahemmin häirinnyt, kun kuva kutistui niin pieneksi.
  Mutta olisikohan nyt aika lähteä ulkoilemaan sieltä liisterin- ja maalinkärystä ja katselemaan välillä vaikka nunnien ylläpitämiä puutarhapalstoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen kun aina tulee uutta, nytkin jouduin väsäämään (toki mielelläni sillä kyseessä oli seurakunnasta tullut palaute) kaikki uusiksi. Kyllä tässä vielä keritään palstoja katselemaan. Aah, sinä olet siis puuhaillut jotain? Odotas hetki kun saan nämä jutut järjestykseen niin tulen sitten kyläilemään.

   Poista
 10. SANON TÄMÄN SITTEN VAIN TÄMÄN AINOAN KERRAN JOTEN KUULOLLA: TÄMÄNKERTAINEN MUUTOS JOHTUU SIITÄ ETTÄ SAIN PALAUTETTA LIIAN TUMMASTA TAUSTASTA, JOKA YHDESSÄ SEN SINERTÄVÄN TEKSTIN KANSSA OLI POTENTIAALINEN MIGREENIN LAUKAISIJA. EDELLEEN, KOSKA LUOSTARI PALVELEE KAIKKIA ASUKKEJAAN SEKÄ MATKAAJIA, PYYNTÖ OTETTIIN HUOMIOON JA TAUSTAA YM. TEKIJÖITÄ MUUTETTIIN JOTTEI KOMPLIKAATIOITA SYNNY.

  SITTEN TEKSTIN TAUSTAAN: SE ON IHAN OMA VALINTANI, JÄLLEEN HUOMASIN SAATANALLISET DATANOMIN KYKYNI KUN AJATTELIN ETTÄ JOHAN ON VITTU KUN EI PÄÄSE KOMMENTOIMAAN, KOKO HELVETIN LAATIKKO ON HUKKUNUT JONNEKIN TUURAN PERSEESEEN.VIHDOIN, SYÖTYÄNI VAIMON PELAKUUSTA KAIKKI MULLAT, TAJUSIN ETTÄ SE LAATIKKOHAN ON VALKOINEN NIIN EI KAI SE SIELTÄ VALKOISESTA TAUSTA NÄY MILLÄÄN SAATANALLA. HIEMAN VÄRIÄ HARMAAMMAKSI NIIN JOHAN LOOTA LÖYTYI JA PÄÄSIN TÄMÄNKIN ENNELTA EHKÄISEVÄN SAARNANI TUOMAAN JULKI. EN MINÄ NÄITÄ HUVIKSENI RÄPLÄÄ VAIKKA EN OLEKAAN NUKKUNUT JA OLEN TODELLA PIMIÄ PÄÄSTÄNI MUUTENKIN.EN KUITENKAAN VAPPU VAAN MUUTEN PIMIÄ.
  APOTTI KIITTÄÄ JA KUITTAA.

  VastaaPoista
 11. Huohh, onneks siitä akasta päästiin ja aurinkoki asettu kerta näpsäyksellä, kjähh! Bingon voitonsiirto sopii, ai eiks multa kukaan kysynykkään! Torppaileen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenko mä nyt sekoittanut sut ja Anon...ei hemmmetti, en kai sentään. Meinaten se numero...

   Poista
 12. No jopas oli Torpalla ryysistä :D

  Vesissä silmin luin tuota pohojammaalaisuuren ylistystä, kyl ne on hyvää väkeä, enimmäkseen. Vähän niinku myö karjalaiset. Siihen välliin jääpi ne jotka yleensä aina muutenkin kelkasta tippuvat elikkäs savolaeset.

  Iloiten kiittelen myös tästä silmäystävällisemmästä taustasta vaikkakin tuo riekkuva psykedeelinen aurinkolasihemmo tuolla keikkuukin. Olisi edes persusta vilautteleva puutarhatonttu.

  Minen jouda jäämään bingoarvontaan, tuli lähtö kaupungin iloihin. Palajan illalla mikäli jaksan nostaa läppärin syliini. Reenipäivä nääs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä reenejä sinä vääräuskoinen, odotas kun saan sut kiinni! ;D

   Poista
 13. Tervemenoa vaan sille 'daamille' ja pohja on ihanan rauhallinen kaiken kaaoksen jälkeen. Voihan sitä aatella rajumpaa taustakuvaa, muttei tekstin alle, siis huom. ei tekstin alle (joku luostarimainen rakennus tms.) Taustakuviihan on pilvein pimein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt pysytään rauhallisilla linjoilla eli vähempi on kaunista - periaatteella mennään. On se kyllä niin että tasainen tausta on parempi koska se ei häiritse (rasita)silmiä niin paljon kuin joku muu.

   Poista
 14. Tämähän on kuin näkymä nunnan kamarin ikkunasta. Ikkuna vaan on joko pesemättä tai sitten välissä on verho - tai sumua! Ai niin, mut ei vuoristossa vissiin kasva puita taikka nurmea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vai vielä virolaisia..! Siinähän on kieli jossa saattaisi mennä lutikat ja lypsyvuohet sekaisin, ja kohta olisivat mätkimässä luostarin määkyjiä jollain OFF-purkeilla. Antakaa kun meikäläinen hoitaa, nakkelen niille lutikoille vereen kastettuja leivänmuruja tuonne pihamaalle. Voisin oikeastaan rakentaa lämmitetyn lutikanpöntön ettei raukkojen tarvitse kylmettyä kokonaan.

   Poista
  2. Olet oikeassa ja anteeksi moinen kun virolaisilla uhkailin. Kyllä te olette ihan parhaita ja senkus rakennat sen lutikkapöntön, eipä ole tainnut kukaan ennen tehdäkään.....;D

   Poista
 15. Hei haipakkaa. Ymmärsihän viimeisetkin vierailijat lähteä. Päivä tehokasta keittiöorjuutta takana. Kahvitettu 15 ja ruokittu 9. Hoidettu kolme. Tiskikone on siunattu keksintö! Hauskaakin oli.

  Kehitysehdotus Pepponelle - vähennä arpanumeroiden määrää max 100. Sittenkin jää hazardinumeroita. Vieläkään ei jokainen arpa voita :D Vain tällä JokaArpaVoittaa systeemillä on mullakin mahdollisuus voittaa... ei muuten.

  Minimalistinen luonteeni pitää selkeistä ratkaisuista. Eli tämmöinen pohja sopii oikein hyvin. Toiminnallinen, selkeä, helppolukuinen jne. Käytännönläheinen luonne olen siis.

  Nyt lähden treffaamaan irlantilaista ystävääni tuonne entiseen hevosten talliin. Hetki hiljaisuutta on tarpeeseen nyt. Tää irlantilainen kaveri ei puhu, lämmittää vain. Toiminnan miehiä siis. Shuihing... ja voi vedellä savut samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on sitten ollut kiireinen päivä, huolimatta tiskikoneen suomasta avusta ja hatunnosto urakoimisesta vallankin kun ajattelee millaisilla unilla viime viikon vetelit.

   Koko arvontatouhuun on tulossa iso muutos mutta nyt saa olla (viime yön tappelun jälkeen) ainakin päivän rauhassa koko pelimaailma ja sen härpäkkeet. Ei jaksa ja silloin ei siitä hommasta tule mitään.

   Nauti irkusta ja sauhuista, vallankin jos jälkimmäiset ovat tuoksultaan hyvät..

   Poista
 16. Komppaan noita kanssasisaria pohjan suhteen. Poimia heiltä kaikki kehuvat adjektiivit. Tsompin pointti siitä, että taustakuva voi olla ihan mitä vaan, mutta se ei saa olla tekstin alla.

  Kiva kun olet jaksanut nähdä vaivaa meidän iloksi ja parhaaksi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tälläisenä tämä nyt pysyy sillä minä sain opetuksen joka ei ihan heti unohdu. Hullun kun vaan pitää luulla itsestään liikoja ja yritää kaikkea mihin taidot eivät yksinkeraisesti riitä.

   Poista
 17. Nyt on kaunista ja rauhaisaa. Kiitos *pus*

  VastaaPoista
 18. Kiitos tästä päivästä, armas Apotti. Olet vetänyt runko kierossa (näkyy tänne asti) ja namikat kaakossa. Anna nyt itsellesi lepo ja rauha. Sylkäise perfektionismi-termin päälle räkäisesti. Kuule kuinka nunnat hyrisevät... rauha maassa ja ihmisillä näköelimet kondiksessa myös mobiililaitteissa.

  Suo lempeää lepoa itsellesi. Pistä vaateriin mukavan asentoon ja sulje silmäsi. Rentouta jokainen jäsen kehossasi ja anna lempeän raukeuden valua kehoosi. Tunne kuinka kehoosi kuulumaton kipu vain poistuu. Käske sen poistua, jos se ei itse ymmärrä ettei kuulu kalustoon. Out. Se ei kuulu kalustoon, kuten ei eilen narttukaan. Korvista ylös ja ulos. Sun kehon pitää löytää balanssi. Jos se ei yksin löydä, niin kutsu itsesi pääsiäisenä (ei lauantai) kylään. Katsotaan mitä vois saada aikaan.

  * nyökää ja poistuu *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tita, onneksisain aamusta muutaman tunnin unet mutta ens yö taas mennään samoilla silmillä. Pitkä on tie ens kuun 18. päivään jos meno on tälläistä mutta joka leikkiin ryhtyy niin sen myös kestäköön.
   Kiitos pääsiäisajatuksesta ja pidetään se mielessä <3

   Poista
 19. Mua ei olisi horo häirinnyt, tosin enpä sitä ehtinyt näkemäänkään.

  Pohjanmaan murre on kyllä pirun ruman kuuloista. Oli ainakin siellä junttilassa, missä joutui pahimmat teinivuotensa viettämään...! Joo-o, pitäisi kai käydä nukkumaan mutta tässä sitä vaan kommenttilootaan syötetään sanaa sanan perään.

  Perä ku perä (juu, hipsin tästä unten maille ihan justiinsa!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta M! Se tumma kaunotar ei ollut mikään horo, kunhan nyt astetta hankalampi tapaus ja sitäpaitsi pohjanmaan murre on kaunista! Sitä kuuntelis vaikka kuinka ja miten pitkään josta tulikin mieleeni että onkohan ko. murteella tehty äänikirjoja?

   Nyt sitten nuori neiti se yöpöydän laatikko kiinni kaikkine sinne kuuluvine tavaroineen ja päätä tyynyyn ;D

   Poista
  2. En tosiaan sitä nähnyt, mutta horoksi muut sitä sanoivat. Siis horo she was (eikä se ole mun mielestä mitenkään tuomittavaa, toim. huom.)

   Ainahan mä sen olen tiennyt, mutta nyt se vielä varmistui: sulla on outo käsitys kauneudesta :P vai vielä äänikirjoja, yäh...!

   Sori muru, mulla ei ole laatikollista yöpöytää, eli tavarat on levällään yötä päivää ;D

   Poista
 20. Nukuin kirjaimellisesti onneni ohi. Mikähän se numero oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli 275, löytyy ja näkyy tuolta WOM:n puolelta mikäli jaksaa painaa tuota ah, niin raskasta nappulaa tuolla sivun ylälaidassa ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...