maanantai 28. tammikuuta 2013

Autenttinen kuvaus siitä kuinka sekosin viime yönä (mm. tanskaksi vittuilevat puutarhatontut etc.)


Noin viikon ajan on pikkuväkeä ja muita öttiäisiä istunut olkapäilläni sen verran paljon että taas on tilattava aika hierojalle. Perunasäkki. Se on jännä kapistus tuo ihmisen pää, liiasta appalakeilla kasvaa tukisukkia valvomisesta kun alkaa näkemään jos jonkinlaisia harhoja. On ilmassa viipottavaa karvalakkia, tanskaksi vittuilevia puutarhatonttuja ehkäpä ihmeellisimpiin kuuluvat omat suosikkini, katossa alassuin olevat dreijat jotka pyörivät hiljaa itsekseen. Pyykkiteline vasen vasen. Kaikki kulminoitui viime yöhön jolloin nuo mainiot visuaaliset juttuset saivat ylivallan, tai ainakin luulen niin koska harvoinpa tulee Tulion Teuvo näkökenttään ilmoittamaan tukkilaisuutisia.

Pajattaen tiedottaa ja se saatanan lainetukka lepattaen jättäneensä tukkinsa parkkiin meidän varaston kulmalle koska Siwassa on tattaripuuro tarjouksessa. Hosiipa vielä sen keksinsä kanssa niin touhukkasti että silmät ovat vaarassa puhjeta ja huomautankin hänelle tästä, jolloin hän ensin istuu maahan itkien ja sitten päästää ilmoille pitkän vihellyksen,sellaisen melankolisen japanilaista haiku - runoa muistuttavan joka on lausuttu ihan sairaan ripulin riivatessa. Samassa nurkan takaa kuuluu lapikkaiden (tai vastaavien wanhan ajan wirsujen) töminää ja paikalle saapuu mies joka esittelee itsensä Torsten Koposeksi. Väittää työskentelevänsä Suomi-Filmin lavastemiehenä mutta on nyt perkeleellisen humalatilansa raskauttamana kykenemätön pykäämään yhtään v****n kopperoa mihinkään päin sitä joka jumalan filmissä olevaa koivikkoa. Kumartuu Teuvon puoleen sanoen että elä Teuvo itke, elä, mie tulin Taunuksella.Koitan nipistellä itseäni noin niinkuin kontrollimielessä mutta visio on ja pysyy, terppis ja Toke eivät häivy. Ukkelit nostavat Tertsin tukkeloisen Tuhnuksen kattotelineille, köyttävät sen kiinni ja häipyvät tattarikaupoille.

Enää en tiedä mikä on totta ja mikä ei. Seison ulkorapulla ja koitan selvittää päätäni ja miettiä mitä tehdä, tästä ei hyvä seuraa.Vaalimainos. Mietiskelyni katkaisee sisältä kuuluva tasainen lässähtely,sellainen kerrassaan vetelä ääni joka toistuu tasaiseen tahtiin ja tämä saa minut ryntäämään sisätiloihin tarkistamaan tilannetta.No hittolainen, katosta pyörivistä ja niissä valmistumassa olevista foinikialaistyyppisistä ruukuista osa on alkanut valumaan lattialle, muodostaen pikku pikku pökäleitä jotka järjestäytyvät täsmällisiin riveihin vallan helvetin sukkelaan ja aloittavat raivokkaan zumbaamisen. Katselen näiden – hieman krapulapaskaa jäykempien – pikku klönttien kiihkeää menoa. Yksi tortuista kiipeää stereoitten virtakytkimelle ja laittaa popin soimaan, ilman täyttää paskaläjän mukanaan tuoma Rhytms of Latins -nimisen, järkyttävässä huumekoussa olevan bändin rytmikäs musiikki. Pikku skeidat veivaavat keskellä olkkarin lattiaa ohjaansa johdolla joka on melko hyvin muodostunut, hieman muuta porukkaa isompi pötkö jolla on hikinauha päässä. Katselen lumoutuneena tuota tajunnan valtaavaa menoa ja alan pian itsekin keikutella lanteitani mukaansa tempaavan musiikin tahtiin, ensin hitaasti mutta sitten yhä vain kiihkeämmin.Hikinauhatorttu vinkkaa minut messiin ja minähän menen, oi minä suorastaan riennän ja pian lattialla veivaavat pikkuruiset tuubat ja minä. Harmoniaa sukassa. Noin puolen tunnin kuluttua (kai?) pikkupaskat pyytävät että josko voisin tehdä heille steppilaudat pelikorteista. No sehän on vähintä mitä voin tuon ruskean ja rytmisen porukan eteen tehdä ja kahden tunnin, kolmentoista kuumaliimapuikon ja kramppeja aiheuttavan saksimisen jälkeen koko pöntöllisellä on steppilaudat ja ne päästelevät iloisia turahduksia vaikka ovatkin ihan tavallista savea eivätkä ruoansulatuskanavan tuotoksia.

Välillä kaikki on hieman selkeämpää mutta kuitenkin huomioin erinäisiä asioita tapahtuvan ympäristössä:

Miksi Wattenfallinmiehillä on oikeus ripustaa pyykkinsä sähkölinjoille ja vieläpä niin että sukat jäävät lakanoiden alle?

Onko joku merkitys sillä että takan suuluukut aukeavat säännöllisin väliajoin, jolloin takassa oleva tuhka muodostaa erään kaljupäisen presidentin muotokuvan ja tämä ashläjä sanoo: ”Kansalaiset, med börjare” jonka jälkeen luukut sulkeutuvat. Keskimääräinen frekvenssi 3krt./10sec

Miksi tunnen pakkomielteistä halua ostaa Tatsuke Kumitain (vanha kirjefrendi) kotona mahdollisesti järjestettävästä huutokaupasta Nanna Dahlbergin vasemman jalan sukan?

Onko todellakin niin että minulla on taatelipussi hypotalamuksen paikalla?

Miksi olen syönyt suurimman osan olohuoneen pöytää, se kun on vuosia palvellut ja on aikoinaan ostettu erään ruotsalaisen eläkeläisheppelin puulaakista. Niin, sen saman joka työllistää tuhansia puolalaisia ja jossa liiman haistelu käsittelytaidot katsotaan eduksi.

Onko minun pakko tehdä täydellinen, kaksikymmentä kaksi eri elementtiä (liikesarjaa) sisältävä permantosarja ennen jokaista suuhuni laittamaa lusikallista?

Havainnointini keskeytyy ulkoa kuuluvaan meluun, puun natina ja kirskuvan metallin ääni täyttää tienoon.Takapihalle lipuu aivan helvetillisen kokoinen kaleerilaiva ja vanavedessä seuraa toistakymmentä kirkkovenettä. Käy ilmi, että Afrikan kaleeriorjat (Tsukumba Hubatswakanake) sekä Suomen kirkkoveneyhdistys ry ovat järjestäneet off road-tapahtuman joka on sen päivän ryteikössä soutamiselta ohi ja he kysyvätkin että saavatko he leirityä takapihallemme? Vasta kun olen heittänyt toistakymmentä koripalloa kaleeriorjien suuntaan ja saanut porukan näin rauhoittumaan, vastaan kirkkovene porukan nokkamiehenä toimivalle ukkelille että mikäs siinä, senkus seilaatte. Pallot laitetaan sivuun ja koko orkesteri rantautuu, kertovat että yötä myöten tulee vielä lisää porukkaa kunhan löytävät tiensä tuolta vitun kuusikosta pois. Leiri pystytetään ja illanvietto alkaa; afrikkalainen kaleeriporukka näyttää paistavan nuotiolla appelsiineja joita he sitten dippaavat Hanna-tädin kekseistä jauhettuun ja laksoberonilla nesteytettyyn mäihään, jokainen suupala saa aikaan mahrottoman irvistyksen ja swahilin kielisen pajatuksen. Sen verran osaan tuota kieltä että tiedän heidän olevan yksimielisiä siitä, että Hanna-täti on kannaksen ruskeammalta puolelta eikä hänelle olemitää vitun hajua kuinka keksejä väsätään. Suomalaisleirissä taasen poltetaan kirjapitoa joka on päässyt syntymään kun voittoa tavoittelematon yhdistys on käynyt kauppaa virosta uitetuilla hankaimilla ja pefleteillä sekä muilla, osin laittomilla oheistuotteilla. Täysin laitonta puuhaa, varsinkin kun verottajalta on vedetty ohi useita satojatuhansia euroja ilman minkäänlaista selvitystä sen paremmin perseenalusista kuin koko yhdistyksestä ylipäätään. Ilman täyttää kitkerä, palavien appelsiininkuorien,koripallojen,conversen lenkkareiden haju ja taivaalle nousevan painomusteen ja perseenalusten katku. Väliliha on liha jota harvemmin on myynnissä. Hetken aikaa katselen porukan menoa ja yritän päästä irti sohvasta johon olen itseni ommellut, vieläpä kaksinkertaisin ja koristeellisin ristipistoin. Linja-autopysäkki.

Saatuani itseni irti sohvasta, huomaan jotain järkyttävää.Koko olohuoneen lattia on täynnä roskaa, sitä on monen kymmenen senttimetrin vahvuudelta ja saaste näyttää alkavan tv:n suunnalta.Pelakuun katseluohje, katso sivu 5. Kahlaan rojun keskellä kohden tv:tä ja huomaan että nehän ovat lopputekstien kirjaimia. Olen jollain kohtaa teipannut tv:n alareunaan kaikkiaan viisi jääskrapaa ja ne ovat jo monen tunnin ajan skrapanneet lopputekstit lattialle. Alkaa mittava urakka niiden takaisin saattamiseksi; ensin pitää löytää ja koota oikeat näyttelijöiden-ym. elokuvan teossa mukana olleiden nimet, tehtävänimikkeet ja suurimpana työnä on se, että kuka taustajoukoista teki mitäkin ja missä leffassa. Riennan läppärille, lataan viimeisillä euroillani puheaikaa luuriin ja aloitan soittokierroksen Hollywoodiin. Luuri teipattuna korvalle, toisessa kädessä kasa kirjaimia ja toisessa kuumaliimapistooli, pajatan surkealla englanilla kysellen kaikkea mahdollista lavastemiehistä stuntteihin ja gaffereihin. Kunnes noin neljän tunnin session jälkeen kysyessäni että kuka saatana on En myy vais oon (tässä vaiheessa kirjaimet olivat jo melko kortilla), saan vastaukseksi että kyseessä on Emma Watson ja eiköhän se ole parempi poika kun alat painelemaan itseäsi kuumalla silitysraudalla niin jouluksi joksikin tulet. Teen työtä käskettyä ja yössä kuuluu hysteeristä kirkumista. Katselen tulipunaisena hehkuva silitysrauta kädessäni eteisessä seisovia pikku zumbaajia, nuo vielä hetki sitten niin terhakkaasti veivaavat töhnämönkeröt ovat kovettuneet niille sijoilleen. Samassa maailma paperikone tekee paperia pimenee ja kaadun maahan.

Hieman viheltää vieläkin mutta eiköhän se tästä, nyt ei ainakaan näytä olevan kovin paljon ylimääräistä porukkaa olkapäällä eikä missään muuallakaan.
Siispä, hyvää maanataita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.
40 kommenttia:

 1. Taitaa mennä tällä kertaa tosiaan ratkiriemukkaaseti; kaikki viittaa jo siihen, että kohta ilmestyvät ne kivat valkotakkiset kaverit ja tarjoavat "jotain uutta pukeutumiseen" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitähän tässä saa jumalauta pelätä että milloin taas viedään mutta on se niin mukava se "takaa napitettava" ;D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pikkuväen kanssa saa toisinaan painia oikein tosissaan ja varsinkin nyt kun ulkolaiset heihei-olennot ovat tulleet kuvioihin mukaan. Tässähän joutuu helvetti vieköön lähtemään kielikurssille että pärjää omien hallusinaatioidensa kanssa ;D

   Poista
 3. Mutta sä et vielä kuitenkaan luule olevasi Norjan prinssi. Taannoin R-kioskilla työskennellessäni tapasin sellaisenkin tyypin. Se suuttui ihan tosissaan, kun en tehnyt sille voileipiä ja keittänyt kahvia (siihen maailman aikaan sai ostettua vaan kahvia paketissa, keitettynä sitä ei ollut). Ei kelvannut kun tarjosin leipäpakettia, makkarasiivupakettia ja kahvipakettia. En kuulemma kohdellut häntä Norjan prinssille kuuluvalla arvokkuudella... En jotenkin osannut, kun kuitenkin puhui sujuvaa suomea. Piti kyllä soittaa sitten poliisitkin, kun arveli, että kaivaisi kostoksi epäkunnioittavasta käytöksestäni peuranmetsästyskiväärinsä ja palaisi sulkemisaikaan takaisin.

  Mutta tanskalaiset puutarhatontut liippaa jo aika läheltä. Parempaa huomista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellainen juttu, että tuolla vapaalla kulkee todella paljon ihmisiä jotka olisivat pikaisen avun tarpeessa eikä tilannetta suinkaan helpota se, että yhä useampi paikka ajetaan alas ja avohoitopotilaiden määrä kasvaa koko ajan.

   Kiitos, osaan jo jokusen sanan niin pystyn laittamaan hieman kampoihinkin. ;D

   Poista
 4. "Onko todellakin niin että minulla on taatelipussi hypotalamuksen paikalla?"

  Vastas on ei. Taaltelisi (2 kpl) löytyvät paljon alempaa. Voit tarkistaa työntämällä käden housuihisi. Ja hypothalamus on todella mielenkiintoinen pieni aivojen osanen. Lainaus Wikipediasta: "Hypotalamus on keskus, joka rekisteröi elimistön tarpeita ja pyrkii ylläpitämään elimistön homeostaasia eli tasapainoa säätelemällä sekä autonomisen hermoston että umpieritysjärjestelmän toimintaa. Hypotalamuksella on myös keskeinen rooli tunteiden säätelyssä." Eli se pieni juttu vastaa aika helvetin paljosta. Myös uni-valverytmistä.

  Hallusinaatiot voivat tulla unenpuutteesta. Älähän loukkaa itseäsi, kun ottelet pikkuväen kanssa. Sinuna melkein pyytäsin Vaimoa soittamaan ne valkotakkiset... eihän sinne hoitoon muuten pääse. Kierre poikki, ennen kuin mies on ihan poikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Tita,kehtaatko sinä sanoa noita minun siloposkisia pallukoitani taateleiksi? Jos rehellisesti puhutaan niin onhan niissä hieman iän mukanaan tuomia ryppyjä mutta silti, käyttäisin mieluummin termiä "Päälle astutut Grönä kulor":it.

   Olen myös tutkinut niin hypotalamuksen kuin muidenkin päähän liityvien eri osasten tarkoitusta ja toimintaa, kun olen yrittänyt opiskella kipua omana alueenaan ja uneen liittyvien mekanismien saloja. Se on varsin tärkeä "palikka", tuo hypotalamus.

   Täällä korvessa noita näkemiäni juttuja ei edes lasketa hallusinaatioksi,vaan niistä puhuttaesa aloitetaan lause tähän tapaan:" Joo, aamulla meinasi hieman väsyttää....". Näin kaikki tietävät että taas on ollut tilanne jossa remmi on uupuneella hieman luistanut ja jäljempänä tuleviin mottipäisiin juttuihin osataan suhtautua oikein. Näin täällä ja kohti valoisampaa tulevaisuutta, jolla en kuitenkaan tarkoita valkoiseksi maalattua huonetta jonka katossa yksinäinen loisteputkivalaisin hiljaa sirisee.
   Pusuja välittämisestä.

   Poista
 5. Apua, en tiiä kuinka paljon oli läppää - überhevotonta sellaista, kiitos taas nauruista - ja kuinka paljon sulla oikeesti heittää? Melkeen alko pelottaa, mut sit hiffasin, et niin kauan kun sä pystyt tuottamaan oikeita sanoja, oot vasta hämärän rajamailla etkä jo toisella puolella. Mut silti: nuku. Keinolla millä hyvänsä, lääkkeillä vaikka jos pakko. Kato ku me välitetään susta, oikeesti. Plus että olis eri mälsää jos nää turinat loppuis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas Menna, sanoissani on aina totuutta kunhan sitä katsoo oikein. Toisinaan asiat ovat kerrottava siten, etteivät ne kaikessa mielipuolisuudessaan järkytä lukijoita tai muuten johda heidän ajatuksiaan harhaan, siis niitä ajatuksia jossa pohditaan mahdollista mieleni järkkymistä.
   Voidaankin siis todeta, että minulla ei todellakaan kaikki paavit istu samassa kokouksessa tai maan läheisemmin kaikki heinät eivät kuivu samassa häkissä. Nukkuisin jos pystyisin, tokihan niitä tajunnan sammuttajia on mutta en vielä halua sille tielle lähteä. Sitäpaitsi nyt voin myydä tv:n kun on nuo elävät kuvat omasta takaa ;D

   Poista
 6. Kiitos. Alan olla maailmanmestari äänettömästi nauramisen jalossa lajissa :) Asiakkaat nimittäin saisivat slaagin jos en olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä ja lisätäkseni haastetta haluan istuttaa päähäsi visuaalisen madon; seuraavan kerran kun asiakas tulee kasvojesi eteen, niin kuvittele hänen kasvojensa paikalle nuo takan luukut ja sieltä tasaiseen tahtiin kurkistava perin iloinen Kekkosen pää. Med börjareineen kaikkineen. Ymmärsitkö? Lue tämä nyt moneen kertaan että se varmasti jää alitajuntaasi ja tulla putkahtaa sieltä juuri oikealla, kriittisellä hetkellä. Hyviä työpäiviä ;D

   Poista
  2. Ymmärsin ja sitähän tässä just nikottelen :D

   Sulle on tunnustus mun blogissa :P

   Poista
  3. Jaahas, kiitos tunnustuksesta ja mieti nyt oikein ankarasti tuota visuaalista matoa! *Rukoilee että se jäisi Puskiksen päähän, ihan vaan piristääkseen hänen työpäiväänsä*
   Jos sattuu käymään niin, että jotain hauskaa tapahtuu niin tulethan kertomaan? ;)

   Poista
 7. Kulta Peppone, oikeasti: skraadut alkaa kuulua ja kohta menee koko levy rikki, jos et pääse pian unihoitoon. Olet ihana ja ihan omaa laatuasi, mutta tuo väsymys ei ole enää ihmistä varten. Sun pitää nyt pitää huolta ihan ensiksi itsestäsi.

  Eiköhän tämä luostarisi väki sen hetken pärjää omillaankin. Ja sua ajatuksin kannatellaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huolenpidosta, ihan oikeasti ja nukkuisin jos voisin. Tosin eilen tuli fysiikka vastaan ja muutama tunti aamusta tuli nukuttuakin mutta siinä ne unet olikin sitten vähäksi aikaa. Unta ei tule ennenkuin kiputilat saadaan taitettua ja siihen päästään aikaisintaan 18. päivä ens kuuta jolloin mulle pitäisi vihdoin määrätä lääkkeet. Saisihan sitä itseltään tajun pois monellakin tapaa mutta ne ovat sellaisia konsteja että sivarit - ta paremminkin jälkitilat ovat pahemmat kuin itse tuska ja unettomuus. Sitäpaitsi hulluuteni etenee hyvää vauhtia kohti sekundäärivaihetta, jossa tämä maailma ei olekaan niin vittumainen paikka vaan iso niitty jolla My Little Ponyt ja minä kirmaamme käsi kaviossa ja toisinpäin. Kiitos kuitenkin sinulle välittämisestä eikä nämä asiat nyt niin hullusti ole, pientä väsymystä vain. Koitahan sinä pitää itsestäsi huolta <3

   Poista
  2. Huumori on hyvä renki sekin... ja tiedänhän minäkin, ettei uni käskemällä tule. Mutta silti. Älä urheile jaksamisellasi liian pitkään! Ja kiitos vastavälittämisestä, isosydäminen :)

   Poista
  3. Juu ei tule väkisin. Siihen toki voisi auttaa tietyllä äänensävyllä lausutut sanat ja kerrotut tarinat tietynlaisten tilanteiden jälkeen...mene ja tiedä kun sitä pääse koskaan kokemaan ;)

   Poista
 8. No onpas sulla ollut mielenkiintoinen yö. Omat unet, jotka vielä aamulla tuntuivan vähän merkillisiltä, eivät ole mitään siihen verrattuna, mitä sinä olet nähnyt hereillä ollessa. Mutta joo, yhdyn edelliseen kommentoijaan ja toivon, että keskityt nyt hetkeksi itseesi. Ja hurskaana sisarena luen tietenkin pari Ave Mariaa apotin puolesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yö oli kieltämättä vauhdikas kaikkinensa mutta älä vähättele uniasi, sillä aivot ja alitajunta ovat niin monitasoinen paikka ettei siellä eikä sen tuottamissa jutuissa ole mikään merkityksetöntä.
   En minä halua itseeni keskittyä, johan minä koko viime yön painin itteni kanssa ja se se vasta tyhmää hommaa on. Kiitos Ave Marioista <3 ja suosittelenkin kaikille niiden lukemista joka ilta, ihan omien sielujenne pelastamista silmällä pitäen sillä olen havainnut että harvoin näkee noin....hmmm...eläväisiä nunnia ;D

   Poista
  2. Kieltämättä ehdin sen unen symboliikkaa jo pohtia päivän mittaa sontaa kasasta toiseen lapioidessa... Saat vielä yhden ylimääräisen Ave Marian :) Ja itselleni voisin lukea vaikka Pater Nosterin, apottia ajatellen ;)

   Poista
  3. Unilla on tarkoitus! Aivot, tai siis alitajunta ohjaa meitä ihmisiä siten ettemme edes tiedosta sitä. Kiitos Avesta ja voi vehviläinen noita sun Patereitasi ;D

   Poista
 9. Komppaan Mennaa ja Sudenjälkeä. Tosin Mennan arvio oikeiden sanojen tuottamisesta on noin 90%:sta Peppiksen tekstissä. Loppu on rajan takaa tullutta.

  Joten unta palloon vaikka pillereillä. Halko ei ole suositeltava eikä pesäpallomaila, vaikka perin pohjalaisia nukutusvälineitä ovatkin. Niiden käytössä aivovamman mahdollisuus on aivan liian suuri riski.

  Luostari pärjää kyllä, ei tämä täältä mihinkään katoa (eikä ihmisetkään) mutta päivitystahtisi ja kommenttimääräsi käy työstä kenelle tahansa. Sun pitää saada ittes kasaan ja jonkinlaiseen kuntoon. Itsestään tuo ei parane, tarvitset apua. Kirjoitin tuon silläkin uhalla, että suutut....

  * pyörittelee rukousnauhaa kädessään *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaus teksteistä ja niiden oikeellisuudesta löytyy Mennalle antamassani vastauksessa ja sillä hyvä, enempää en aio aihetta ruotia sillä luotan seurakuntani kykyyn omata tekstistä ne pointit mitkä ovat oleellisia ja mitkä eivät. Totuus nimittäin on että miltei joka lauseessa on totuutta mukana mutta sen määrä jääkin sitten lukijan mietittäväksi ja siihenhän tämän hienous ja koko aate perustuu.

   Minen teitä yksin luostariin jätä, se on nähty mitä täällä tapahtuu kun teidättänne keskenään jättää - varsinkin sinut ja tuon alapuolella olevan lammasterroristin. Johan siitä mainittiin sulle osoitetussa "Wanhassa" tekstissäkin.

   En voi kuvitella tilanetta jossa suuttuisin sinulle tai kenelle muullekaan, juttuhan on niin että se perustuu vuorovaikutteisuuteen meidän välillämme. Jos te ette nyt vielä ole sitä ymmärtänyt että koitan kaivaa teistä kaiken irti täällä Luostarissa (typerästi taas esitetty asia, en osaa tuoda julki miä tarkoitan mut kais te tajuatte?)jossa on lupa sanoa asia niinkuin se on, niin mielestäni teillä on vieläkin nuo hienovaraisuuden filtterit päällä. Niiden käytön ymmärrän omissa blogeissanne ja kommentoinneissanne toisten blogeissa mutta hei nunnat, täällä on lupa tuulettaa ne paskat fiilikset pois - en minä hernettä nenääni vedä. Jos jonain päivä ajatuksen vaihto menee sellaiseksi että ns. sisäpiha pölyää liikaa, niin sitten seuraavana päivänä voidaan mun puolesta pussata ja unohtaa eilinen. Ei siis kaunoja enkä toisaalta usko että sellaiseen tilanteeseen edes joudutaankaan.

   Pillereillä en nukuta itseäni ennekuin saan virallisen siunauksen, ehkä tyhmä valinta joka tulee muuttumaan. On mulla tossa sellaisia jyviä (saatu eräältä joka on pitkään sairastanut todella pahaa ja kivuliasta reumaa)että taju lähtee, tosin siinä hukkuu elämästä ainakin yksi päiviä välistä sillä testattu on aiemmin elämässä ja toimii. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä että tuntisin oloni nukkuneeksi tai levänneeksi koska se on kemiallinen olotila jossa elimistö - pää mukaan lukien - ei lepää.

   Poista
 10. Just. Aamen ja Apotti unille. Mitäs se Lätkiskin tuumaa kun äijä käy ihan propellina? Vähänkö koiraparkaa hävettää mokomaa unizombia raahata perässään. Hus nyt tai usutan lampaat sinne laskettavaksi. Kaikki kolme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules Hirnakka, juuri tultiin Lätkiksen kanssa kelkkailemastaja se veti kuin husky, hyvä keli kun tien pinta ihan jäässä eikä hiekan jyvästäkään missään. Se on ihme koira kun se nauttii siitä vetotouhusta niin paljon. Ei siinä tänäänkään meikä paljon painanut, joten tuskin Lätkistä häiritsee vaikka vähän hitaalla kuljenkin ja älä hyvä ihminen usuta lampaita tänne, tämä ei ole todellakaan ole niille hyvää seutua....

   Poista
 11. Voi ristus sentään, otapa Apotti Hirnakan uhkaus todesta. Siinä se vasta järki lähtee, kun Torpan bäbättimet määkyvät saatanallista säettään Määääääh... määäääää... määäää kirotun räkäisellä kurlauksella. Eivätkä lopeta ennen kuin saavat jotain syötävää.

  Toissakesänä yhden päivän kuuntelin noita saatanallisia säkeitä ja tuntui että järki lähtee. Vaikka sapuskaa on yllin kyllin edessä ja laardia villojen alla julmetusti, niin aina ne olivat jotain parempaa vailla. Isoon ääneen.

  Iso-J huikkasi lammastarhaan, että "Kuka haluaa marinaadiin" ja vastaus oli yllättäen kolmesta märehtijän suusta "Määäää... määää.... määäääääää"

  Jos ei tuolla konsertilla järki lähde, niin sitten se on lujassa. Kuten Torpan henkilökunnalla.

  Lopuksi heitetään visio kehiin (visio = harhakuva...)

  Hullujenhuoneella oli meneillään lääkärin kierros. Potilas Niukkanen istui huoneensa lattialla kattilankansi käsissä ja pärisi kovaan ääneen. Lääkäri kysyi:
  -No mitäs se Niukkanen touhuaa?
  -Ajan autolla Lappiin lomalle
  Toisella puolen huonetta istui potilas Mäkinen käpälöiden itseään
  -No mitäs se Mäkinen oikein touhuaa, kysyi lääkäri
  -Panen Niukkasen muijaa sillä aikaa, kun se on Lapin reissulla!

  Hae vain niitä Imovaneja tai muuta tarjunnan irroittavaa... edes tilapäiseen käyttöön. Kierre on saatava poikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä selkosilla lampailla on vain kaksi kohtaloa ja ne eivät toteudu omien, vaan hullujen kyläläisten toimesta. Vinkit ovat seuraavat:

   1.Elokuva jossa mm. Leo Lastumäki nähdään syömässä tätä tiettyä ruokalajia

   2.Elokuva Syvä joki ja siinä tapahtuva aktiviteetti jonka alkupuolella toinen punaniskoista sanoo seuraavan repliikin: "Huuda kuin sika!"

   Get it?

   Nikkanen parka, ei olisi kannattanut lähteä Lappiin kun on Mäkisen kaltaisia kavereita ;D

   Lopuksi; Imovanet ei toimi, ei edes ekstroina. On ollut sekä respalla että ilman.

   Poista
 12. Voi tsiisus, ja mä vielä kehtasin kuvitella näkeväni omituisia unia. Tai ehkä sussa on profeetan vikaa; mistä sitä tietää, mitä tässä hullussa maailmassa vielä tapahtuu. On todella veemäistä, että ei saa nukuttua, vaikka haluaisi. Vai haluatko edes nukkua noiden unien takia, kun ikinä et tiedä, mitä sieltä seuraavaksi tulee? Ja minkä ihmeen takia sä saat lääkintämiehiä vasta 18. päivä? Olet saattanut siitä aiemmin kirjuuttaa, mutta mun päässä ei mikään tieto pysy kovin kauaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tervehdys Karhutar!
   Hieman on univaikeuksia noiden kiputilojen takia mutta kyllä se tästä ja jos Luostarista haluaa löytää profeetan niin se on Hirnakka. Tosin se levittää ihan vääriä profetioita luomiskertomuksesta lähtien mutta on muuten oikeinkin mukava ja urheilullinen profeetta.

   Lääkintämiehiä saan vasta tuolloin kun joudun ensin käymään 12. päivä fysiatrian polilla missä se ne katsoo (toivottavasti) tuon rangan, se kun on alaosastaan vähän väärässä asennossa kaiketi ja lisäksi tsekataan kai rangan vammojen mahdolliset vaikutukset pääkipuihin. Siitä n. viikon päästä on neuron kipupoli joka määrää sitten lääkkeet joiden tarkoitus on toimia kumpaankin vaivaan. Suomeksi sanottuna ongelmaa ei hoideta vaan se kierretään lääkkeillä, joka on kuitenkin parempi vaihtoehto kuin nykyinen,lääkkeetön ja aivan perkeleen tuskainen olotila. Että tämmöstä tällä kertaa. Turhaa valitusta tämä meikäläisen poru kun vertaa niihin sun ongelmiisi.

   Poista
 13. Yeah, I got it :)

  And I rest my case... Paha taipumus besserwisseröidä yhä edelleenkin, ehkä minä vielä opin...

  Sun rangan ongelmissa kiropraktikko, osteopaatti tai naprapaatti vois saada paljonkin aikaan. Oletko kokeillut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ketää yllämainituista kokeillut, pääsyynä no money - no honey tilanne tai paremminkin jatkumo.
   Se fysterppa jolla kävin ja olisi taas tarkoitus alkaa käymään, on kyllä erikoistunut hermorata puoleen ja paineleekin niissä hoidoissaan noita nikamia jotenkin. Helpotus on kuitenkin väliaikainen, esim. joskus takkia (väärin?) laittaessani tuntuu v******n vihlaisu ja se oli siinä. En tiedä miten paljon hän tietää jutuista mutta valmistui kuulemma joksikin kansainvälisen tason kouluttajaksi tms. viime marraskuussa.

   Poista
 14. Voi helvetti, kaksi vaivaa yhdessä - köyhä ja kipee. Voihan pirulainen... Toinenkin vaiva jo piisais. Sanotaan että raha ei ratkaise, mutta kyllä se perkele vaan helpottaa monia asioita. Eihän se onnea tuo, mutta riittävässä määrässä se tuo jotain helpotusta ja varmuutta.

  Mainitsemasi filtterit on ihan käyttökelpoisia. Niillä varotaan norsustelemasta toisten varpaille edes vahingossa. Minäkin olen sellainen älyvapaa kälättäjä, että sentään näppiksen kanssa voi miettiä typoja korjatessaan että miltähän tuokin kuulostaa lukijan korvien välissä. Ja ehtii korjata mokansa. Elävässä elämässä nopean kälätyksen tahdissa voi yrittää jälkikäteen parsia typerimpiä möläytyksiä. Eli pitäisin noita filttereitä ihan suotuisina kapistuksina. En minä karvapersenorttiakaan vedä....

  Oikeesti vieraassa seurassa olen hiljaisen tarkkailijan roolissa aikani. Jos tilanne siltä näyttää, niin saatan jotain sanoakin... :)

  Minut on jo tuomittu eräässä Sujetussa Osastossa arvonimelle Pohjan Akka. Ja meitä on muitakin. Kun Pohjan Akat lähtevät liikkeelle kohti etelää, se aiheuttaa suuressa määrin innostuksen sekaista vapinaa etelän uroissa. Keskimäärin täyden sekaannuksen. Eli ihan vastoinpäin kuin tässä tarinassa:

  "Pari lapin ukkoa saapasteli Helsingin kaduilla joutomiesten oloisina ja näköisinä. Näsäviisas hesan juppi meni kysymään ukoilta jotta "ovatkos pojat tulleet tänne hesaan katselemaan korkeita taloja?" Eihän meth ole tänne taloja tulheet kattohman, kattelhan vain että minkälaisia äijiä ne on jokka lähettävät syksyin, talvisin ja vielä kesälläkin akkansa tuonne laphin meän naithaviksi!

  Toukouussa lähtee taas karavaani meitä pahansisuisia ja -suisia Akkoja peljättämään etelän uroita. Siitä tulee hauskaa! Vedetään pirullisen pitkää korpitaipaletta Hesaan asti hypäten lahden yli suoraa Viroon, mutta ehditään toki legendaarista mainetta levittämään jälleen kauhutarinoina kiertämään.

  I'm so bad.... ;)

  VastaaPoista
 15. Cruisailin viihteekseni out there ja piti palata piristäään Petrone the Snakea tällä:

  "Käärme
  Älykkyys ja intuitiivisuus ovat kaksi Käärmeen ominaisuuksista. Hän on hauska ja romanttinen ystävä, jolla on kiistatta flirttaileva puolensa. Kun joku asettuu Käärmettä vastaan tai antaa hänelle kritiikkiä, saattaa tämä osoittautua sekä huonoksi negatiivisen palautteen vastaanottajaksi että huonoksi häviäjäksi. Käärmeellä on hyvä annos onnea raha-asioissa ja innostuu lyömään vetoa. Hän on nopeaälyinen, tykkää lukemisesta, musiikista ja on ajoittain kiinnostunut paranormaaleista asioista.

  Myönteiset piirteet: Intuitiivinen, viisas, periksiantamaton, tarkkanäköinen, myötätuntoinen ja maku elämän hyviin asioihin
  Kielteiset piirteet: Laiska, tuhlaavainen, vaikea luottaa muihin

  Sanonta: ”Minä mietin”


  Ennustus vuodelle 2013
  Lohikäärmeen vuosi on tuonut tullessaan paljon odottamatonta ja mielenkiintoista Käärmeen elämään. Vuoden 2012 viimeisten kuukausien aikana Käärmeet huomaavat parhaimpien suunnitelmien luisuvan käsistä, mutta joustavalla asenteella tästä ajasta tulee kuitenkin hyvin mieluisa.

  Käärmeen vuosi, Käärmeen oma vuosi, alkaa helmikuun 10. päivä ja tuo mukanaan mahdollisuuden ilmiömäiseen vuoteen kaikille Käärmeille! Mitä ikinä Käärme haluaakin saavuttaa tai mitä unelmia hänellä on, kaikki on mahdollista vuonna 2013.

  Niille Käärmeille, jotka tuntevat olevansa alakuloisia vuoden 2012 jälkeen, on tärkeää jättää mennyt vuosi taakse ja katsoa eteenpäin Käärmeen vuoden tulevia kuukausia. 2013 voi tuoda mukanaan täysin uuden alun Käärmeelle, antaen hänelle uutta innostusta elämää ja sen päämääriä kohtaan.

  Erityisesti työura on valokeilassa. Nyt on aika nousta parempaan asemaan työkuvioissa, erityisesti niille Käärmeille, jotka tuntevat jumiutuneensa yhdelle ja samalle ladulle. Tänä vuonna asioita tapahtuu ja Käärmeiden on oltava valmiita ottamaan kiinni mahdollisuuksista silloin kun ne tulevat – nyt ei auta ujostella! Niille, joilla on tähtäimessä oman yrityksen perustaminen tai ovat työttöminä, tulee hyviä tarjouksia ja ideoita vastaan tiheään tahtiin vuonna 2013. Huhti-, elo-, syys- ja joulukuu tuovat mukanaan erityisen lupaavia tilanteita.

  Rakkauden ja romanssin saralla Käärmeen vuosi voi olla hyvin poikkeuksellinen kaikille Käärmeille. Ilman parisuhdetta elävät voivat löytää sielunystävänsä ja parisuhteessa elävät voivat huomata rakkauden syvenevän ja kasvavan. Sosiaalisessa mielessä heinä-, loka- ja joulukuu ovat hyvin erityistä aikaa.

  Syvämietteiselle ja suunnitelmalliselle Käärmeelle Käärmeen oma vuosi sopii täydellisesti. Heidän ideansa alkavat elää, onnistumiset seuraavat toisiaan ja pitkin vuotta heidän tulee luottaa ja uskoa itseensä – nyt on heidän aikansa loistaa!
  Faktat
  Paras aika 09:00 – 11:00
  Vuodenaika ja kuukaus Talvi, Heinäkuu
  Synnyinkivi Rubiini
  Vertailukohta läntisessä eläinradassa Härkä
  Napaisuus Yin
  Värit Keltainen, valkoinen ja punainen"

  Lähde: http://www.horoskooppi.co/kiinalainen-horoskooppi/kaarme/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulin oikein hyvälle tuulelle kun ajattelin että josko sitten kymmenennen päivän jälkeen alkaisi kulkemaan!

   Poista
 16. Jep jep mutta kun itsekin täällä tuulettelen päätäni niin toivoisin myös muidenkin tekevän niin. Juurikin siksi (viitaten taannoiseen anonyymi - keskusteluun) tai siitä syystä ettei monikaan voi tuuletella päätään omassa blogissaan työpaikkansa takia tai muusta syystä. Täällä pääsee sanomaan mitä mieltä on asioista, lisäksi meikäläiselle voi vinkata mikä aihe kiristää mieltä niin saatanpa sitten riepoa sitä sieluni sairaalloisesta syvyyksistä asti. Tämä mahdollistaa sitten "keskusteluun osallistumisen" kommentoimalla vaikka alunperin aihe olisikin oma, ymmärtänet kyllä mitä ajan takaa.


  Minä kun elän niin omissa maailmoissani ja yhteiskunnan kahleista vapaana, etten juurikaan viitsi ruotia oma-aloitteisesti yhteiskunnan epäkohtia koska ne eivät minulle kuulu. Olen sanonut oravanpyörälle bye-bye jo aikapäiviä sitten ja nyt elän kajahtaneen vapaaherran elämää. Sinänsä valheellisesti sanottu, koska täytyy meikäläisenkin käydä silloin tällöin maailmalla keräämässä rahaa elämän perustarpeisiin.Tämä kaikki välinpitämättömyys siis koskee valtiollista ja muuta julkihallinnollista puolta, yksityishenkilöiden kanssa asiat hoidetaan pedantisti eli en jätä mitään sovittua tietoisesti tai vähätellen tekemättä / hoitamatta. Kaikki kun ollaan samassa veneessä jossa nuo Arkadian mäen omaan napaan tuijottelijat valitettavasti ovat ruoria pyörittämässä.

  Vapaasti vajaana on hyvä olla - niinhän sanonta kuuluu ja vastoin kaikkien "kunniallisten" ihmisten ennakkoluuloja niin ei se elämä täällä sivummalla ole ollenkaan hassumpaa. Nytkin on kello 01.55 ja ajattelin mennä saunaan- sehän on saatana pelkkää säästöä kun voi yösähkön halvemmalla tariffilla lämmittää tuon kahden neliön mikron. Varteenotettava vaihtoehto kaikille ekopiipertäjille.

  Meneepäs patokselliseksi mutta en viitsi Lätkiksenkään kanssa viitsi väitellä kun se kuorsaa niin makeasti tuossa omassa punkassaan. Saas nähdä mitä tästäkin yöstä tulee...

  VastaaPoista
 17. Paljon on sanottu, mut lyhkäsesti, laitoin sähköpostia. Ei tietoa mihin ja kenelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit ja olkaamme yhteyksissä tässä myöhemmin, nyt täytyy lähteä hoitelemaan tämän korsun virallisia asioita pikapuoliin.

   Poista
 18. Miten ihmeessä sinä jaksat?
  Minä en jaksanut aikoinani, kun meille tuli konkurssi (Mankulla oli maasiirtofirma).
  Muistin kouluopetukset, joissa puhuttiin Jeesuksesta ja rukouksesta.
  Laitoin tosissani luuvitoset ristiin ja pyysin apua.

  Laitan luuvitoset ristiin sinunkin puolestasi.Pyydän sinulle apua unettomuuteen ja että sinua lakataan kiusaamasta.
  Vai mitä minä pyydän? Mikä on oikea täsmärukous, jonka rukoilen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa, tuossa on jo enemmän kuin ansaitsen. Kyllä tässä pärjätään, näetsen vaikka hullu olenkin niin vielä on säilynyt jonkinlaiset suhteet tuonne yläkertaan ja isot kiitokset välittämisestäsi, sinä olet niitä ihmisiä joilla on sydän paikallaan.
   ( Vaikka annatkin Mankulle väliä huutia ;D )

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...