perjantai 18. tammikuuta 2013

C'sterian Prentex:in mulkut ovat syypäitä suomalaisten kärsimyksiin


Siitä tietää asuvansa aivan helvetin syrjässä kun ufojakin on ohjeistettu tekemään mahdolliset pakkolaskunsa tänne. Taas tänä aamuna yks noista universumin onnettomista heppeleistä jysähti tuohon niin lähellä alkavan umpimetsän reunaan ja pakkohan sitä oli lähteä katsomaan että kuka oli kyseessä ja mistä tällä kertaa tulla rymisteltiin. Multahan tuo keskustelu noiden linnunratojen hurjapäiden kanssa onnistuu Xelophis Anomea – tähdistön (turha googlata, ei sitä vielä ole löydetty sillä se on heti helvetin kaukana joten Hubblekin on pelkkä polttolasi sellaisilla etäisyyksillä) porukan asentaman multitranslator-implantin avulla. Se on sellainen vajaa kahden kilon mötikkä tuolla takaraivossa ja voin kertoa että näillä pakkasilla se viiltää vähän vitusti. Kuitenkin, se mahdollistaa kommunikoinnin kaiken elollisen ja osin elottomanin kanssa riippumatta siitä, mistä päin kaveri sattuu olemaan.

Juuri tästä syystä muija on soittanut aika perkeleen monta kertaa valkotakkiset hakemaan mua, se kun ei ole ymmärtänyt sitä että käyn ikkunalaudalla kököttävien viherkasvien kanssa kiivasta väittelyä enkä suinkaan ole seonnut. Ei ole kovin montaa viikkoa kun taas meikäläistä vietiin alkaessani leipomaan fiikusta turpaan. Potkin sitä juurille ja kuristin latvasta huutaen että nyt loppuu se vittuilu ja siihen paikkaan. Kehtasi perkeleen kukkanen väittää mun hieman rispaantuneiden kalsareiden muistuttavan enemmänkin hylätyn teollisuuslaitoksen verkkoaitaa kuin ihmisarvolle sopivia kalsareita. Jatkoi vielä ettei kukkien maailmassakaan pölytyshommat onnistu jos toinen muistuttaa haulikolla ammuttua A4:sta. Valisti varsinkin tyrnien (niissä on oikeasti sekä poika- että tyttöpuita, tämän voitte vaikka googlettaa jos ette usko) olevan erityisen tarkkoja vastapuolen kunnosta ja ulkonäöstä. Silloin kun eukko ei ole paikalla niin kukkaset ovat siivosti sillä ne tietävät että jos jostain kuuluu älämölöä, minä tulen ja kusen ruukkuun. Marraskuussa saivat muut kukkaset katsella kun annoin yhdelle pelargonialle sen viimeisen "voitelun". Kauhistuneet kasvit seurasivat pelargoniaa sen kirkuessa hysteerisenä kunnes viimeinkuoli kaikki lehdet pudottaneena. Palataanpa asiaan, vastasin mokomalle että haista sinä raakku vittu ja kävin kouluttamaan kasvia. No, eukko kuunteli aikansa kun karjahtelin kasville ja siinä vaiheessa kun fyysinen väkivalta alkoi, saapuivat valkotakkiset.Taas tuo niin tutuksi tullut rauhoittava piikki perseeseen, silmien muljahdukset ja kyyti pikku koppiin se takaa napitettava college päällä. Kolme viikkoa aivan saatanallista douppausta, kuulustelun asteelle menevää psykoterapiaa ja jätesäkillinen ryynejä kotihoitoa varten.

Eksyin vähän aiheesta kun harmittaa tuo eukon ymmärtämättömyys. Sille on ihan turha yrittää selittää translator:in olemassaoloa ja toimintaperiaatetta koska heti ensimmäisellä valistuskerralla mua taas vietiin. Se reissu jäi sen takia mieleen kun toinen valkotakkisista oli juuri valmistunut ja elämänsä ekalla hakureissulla, reppana huitaisi hädissään taju pois – piikin suoraan röpöreiästä sisään. Sinne kuulkaa häipyi se injektioruisku, ei pitänyt kuin sellaista vaimeaa suhinaa viilettäessään pitkin tuon Ford Mondeon pakoputken luokkaa olevan tuubasuolen seinämiä. Kloppi karahti punaiseksi ja minä ohjeistin (yhtä punaisena kun se saatanan toinen heppeli kuristi vallan vitusti) häntä ottamaan siitä laukun sivutaskusta toisen ja yrittämään uudelleen – meillä kun ei ollut kiire mihinkään. Hikinen ukko kun kuristi kurkusta, minä nelinkontin maassa, koira pyörii haistelemassa meidän kaikkien perseitä ja eukko taputtaa pikku kätösiään keittiön ovella. Toisella kertaa osuma tulikin sitten tuohon putkimiehen lompakkoa muistuttavaan pakaraani ja ohjaamosta sammuivat valot.

Taas mentiin sivuun aiheesta eli onhan tämä nyt merkillistä ettei saa kerrotuksi varsinaista asiaa vaan lipsuu sivuraiteille koko ajan, ihan VR:n tapaan.
Eli tämä maahan rysähtänyt kaveri oli kotoisin C'sterian Prentex -järjestelmästä, se on kun mennään Plutosta jokunen tuhat valovuotta eteenpäin ja käännytään oikealle, heti siitä sen supernovan jämien jälkeen. Oli tullut tarkistuskäynnille ja minä sitten uteliaana kysymään että mitäs tarkistettavaa tässä onnettomassa maapallossa oli niin tuo vastasi ettei hän maapalloa ollut tarkistamaan vaan suomalaisia. Nähdessään typerän ilmeeni Prentexiläinen jatkoi; olivat joskus muinoin päättäneet iltansa ratoksi luoda elävän organismin ja pistää sen asumaan johonkin miljardeista ja taas miljardeista planeetoista joita oli tarjolla. Monen naurunremakan ja kusipäisen tempun jälkeen heillä oli käsissään suomalaiset ja asuinpaikaksi valittiin maapallo. Joku tahvo oli heittänyt lisähaasteena että tehdään niiden elämästä yhtä kärsimystä ja katotaan että kauanko ne jaksaa keikkua. Silloiset kakarat olivat alkaneet rääkätä esi-isiämme katovuosilla, taudeilla ja sodilla ynnä muulla alistamisella saamatta minkäänlaista vaikutusta suomalaisten tahtoon ja olemiseen ylipäätään. Olivat itkien uhanneet hajottaa koko maapallon sanoen että tää on ihan tyhmä peli kun ei noi nappulat oikein toimi.

Noh, vanhemmat olivat sitten tulleet ja sanoneet että katsokaas nyt kun te olette ihan väärällä taktiikalla liikkeellä – ei sodilla ketään tapeta. Siitä on todisteena nuo vallan vitulliset saunojat (aina pyyhe päässä) tuolla etelän mailla, siellähän on taisteltu ammoisista ajoista ja sama peli jatkuu vieläkin eikä loppua näy. Mutta katsokaas mitä tapahtuu kun annetaan näille demokratia (aivan saatanallinen naurunremakka) ja pannaan johtoporukkaan muutama Jyrki ja Jutta - kaikenmaailman Mönkäreistä puhumattakaan – niin johan tulee elämää ja suomalaisten kärsimykset saavat ihan järjettömät mittasuhteet. Jopa sellaiset että heidänkin oli alkanut käydä sääliksi tuota kiroilevaa mutta sitkeää kansaa siinä määrin, että olivat olleet aikeissa lopettaakoko pelin. Eihän siitä mitään ollut kuitenkaan loppujen lopuksi tullut, ain joku hyväkäs oli keksinyt uuden kärsimyksen ja paskaisen naurun saattelemana se oli sysätty pelilaudalle suomalaisten niskaan. Veroja halusi jokainen peluri kiristää, toinen suosittu aihe oli byrokratian jatkuva kasvattaminen järjenvastaiseksi. Peli oli saanut suuren suosion ja niinpä sitä myydään nyt universumissa online-versiona jossa jokainen saa keksiä lisää kärsimystä, kunhan on ensin kirjautunut palveluun ja rekisteröinyt itsensä. Tänä aamuna eräs sairas mulkku- pelaajanimeltään Finnhar'lic etee (= suomalaisten kyykyttäjä) – oli vääntänyt pakkaskärsimys-nappulaa oikein urakalla. Prentexiläinen kertoi ettei ollut mitään vaikeuksia lentää ulkoavaruuden absoluutisessa nollapiste kelissä mutta annas olla kun tultiin Suomen yläpuolelle niin johan himmeli hyytyi. Syynä tähän oli kuulemma strtatosfääriin kondensoitunut suomalaisten duunareiden tuskanhiki jota ei heidänkään edistykselliset koneensa kestäneet. On se vaan niin vittumaista ainetta että se syövyttää ilmanottoaukkojen reunat ja polttaa kaikki suodattimet karrelle. Lisäksi radio lakkaa kuulumasta Suomeen saavuttaessa, laittomat päästöt ja paskat polttoaineet (joita muuten verotetaan yhden pelaajan siirron takia) blokkaavat kaikki signaalit. Tarkemmin sanottuina näistä yliverotetuista litkuista aiheutuneet päästöt.

Kaikkea muutakin siinä juteltiin ja hän paljasti (pelin verkkovalvoja kun oli) että nuo sääolosuhteiden muutokset ovat nousemassa pelaajien suosioon. Lisää saatanallisia pakkasia ja tajutonta lumentuloa on odotettavissa. Joku pelaajista olisi halunnut laittaa Suomeen kolme viikkoa kestävän j +68 asteessa heiluvan helleaallon mutta se kiellettiin, pohjanmaalla ajelehtii kevään tullen taloja muutenkin. Sen sijaan uutta ja entistä kusipäisempää porukkaa pääsee vallan kahvoihin, pelaajien keskuudessa on ollut suunnitelmana romahduttaa jo nyt horjuva terveydenhoito tykkänään. Sekä kieltää suomalaisilta makkaransyönti, kesäisiä mellakoita on pelaajien mielestä mukava katsella.

Viimein tämä pitkin universumia reissaava heppeli sai menopelinsä kuntoon ja häipyi, minä jäin metsänlaitaan polttelemaan norttia koska kiinalaisvalmisteiset kumisaappaani olivat jäätyneet hankeen kiinni – pakkanen kiristyy eli kiitos vaan C'sterian Prentex:in mulkut.


Hyvää perjantaita teille rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat, kyllä tämä tästä jossain vaiheessa helpottaa. Ovat päättäneet pelaajien kesken että pudottavat suomalaisten keskimääräistä elinikää, ihan vaan nähdäkseen millainen riita tulee hautasmaiden laajemispaineista. Huono laajentaa kun toisella puolella hautasmaata on ostari ja toisella motari, noin yleisesti ottaen.


21 kommenttia:

 1. Perjantaita.... katos vaan! Niin se on viikko taas pelattu tätäkin peliä. Minusta tämä muistuttaa lasten versiona Monopoly Calacticaa. Aikuisille on tarjolla sitten Escape From Finland, Fight Of The Finland, Doom of Finland ja kaikkea muuta vekkulia.
  Ota rauhallisesti, mäkin juttelen kasveille :D

  VastaaPoista
 2. Tämä ei - melkein - liity mitenkään mihinkään, mutta te kyllä tulisitte kuopuksen kanssa ihan mainiosti toimeen. Tällä hetkellä luemme kirjaa nimetä Kapteeni Kalsari ja ulkoavaruuden keljut keittiöntädit ja ruokalan ihan yhtä ilkeät zombinynnyt. (Suosittelen!) Siinä kirjailija kysyy usein, että oletteko kuulleet sitä juttua? Voin kertoa sen vasta kun olen kertonut tämän toisen tarinan... Ja ne tarinat. Melkein yhtä vauhdikkaita kun sinun.

  Että näin sivuraiteilla muutkin!

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. No antaa toisten pelata, kyllähän me nyt suomalaisella sisulla pärjäämme perse jäässä ja onneksi Luostarissa voi aina lämmitellä munkkikokelaiden kammiossa.. äläkä unohda kääpiöitä!

  Mulla muuten oli työkaveri, jolle tuli viestejä ulkoavaruudesta aina välillä. Hyvin mielenkiintoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kauhistus, mun yhdelle Hesan aikaiselle kollegalle tuli kans. Ei kai vaan sama työyhteisökin? Vai olikohan se niin, että me epäiltiin ufojen sieppavan se aina välillä kun katosi tiskistä eikä sitä löytynyt mistään - en jaksa ihan tarkalleen muistaa...

   Poista
  2. Herttijee, mullakin ent. työkaveri sai käskyjä avaruudesta tehdä yhtä sun toista veikeää... Kesken työaamun vielä alkoi tulla outoja viestejä koko työyhteisölle. Ei kiva. Onneksi saatiin oikeasti hoitoon äkkiä. Psykoosi päällänsä jne.

   Poista
  3. Jännittävää kuulla, että näitä on enemmänkin :D

   Poista
 4. Ei jaksa pelata nyt, on pelimerkit hukassa ja samalla into mihinkään. *huokaus*
  Toi tyrnijuttu menee näin: Tyrni on kaksikotinen kasvi eli sillä on heteet ja emit eri yksilöissä. Meillä on kasvamassa muutama tyrnipensas. Se on helppo, sitä EI saa lannnoittaa, pitää olla karu kasvupaikka.

  VastaaPoista
 5. Mulle on tullut samantapaista tietoa pelistä, mutta vähemmillä yksityiskohdilla. Ehkä jotenkin teletaappisesti :P

  Onko sulla joku kommenttien tarkistusjärjestelmä (<-hirveen vaikee sana, vaikka oon ihan selvin päin!)kun osaat vastailla vanhojen viestienkin kommenteeraamisiin?

  VastaaPoista
 6. Lisään Rantakasvin kuvaukseen tyrnistä:
  Jokaista neljää tyttöpensasta kohti riittää yksi poikapensas. Rasittuu kai siinä pensaspolo, kun pitää pölyttää monta daamia...

  Mä tarvisin nyt ulkoavaruudesta vähän potkua töihini, pitää luoda uutta koulutusmatskua eikä oikein inspiraatiota tyrkkää.

  * raahautuu jälleen tylsään powerpointmaailmaan *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tita!
   Kiitos! Hyvä tietää tyrnistä, että yksi 'poikapensas' riittää, koska meillä on vaan yksi. Tyttöjä on pari ja ensi kesänä hommataan pari lisää. Laitetaan se poju töihin;)

   Poista
 7. Just, pitihän se arvata, että tässä sitä ollaan jonkun ulkoavaruuden teinin pelihahmona. Oma elämä onkin semmoista Habbohotellia ja bordellia aina välillä, että koko lystin täytyy olla empatiarajoitteisen humanoidin keksimää. Toisaalta tieto helpotti enkä voi juurikaan vaikuttaa elämäni käänteisiin. Minulle kovin rakas ajopuuteoria elämän arvaamattomuudesta saa näin ollen paksun alleviivauksen. Muthan voi koska tahansa skipata pois pelilaudalta.

  Tänään tuli uusi vastus, kengittäjä perui pakkasen takia tulonsa ja hevosten manikyyri (ynnä koirien viikonlopun namit) siirtyi ainakin huomiseen. Ihan vaan tämän hirvittävän pakkasen takia. Kerrankin hinauduin ihan pankkiautomaatille käteistä paperirahaa hakemaan, meinasin kuitata laskun käteisellä ja nyt sekin satanen jää tuonne tallin sokeripurkkiin kummittelemaan. No, nähdäänpä semmoinenkin ihme huomenna, että näiltä tiluksilta löytyy yönvanha satanen :D

  Mun tuurilla se humanoidinulikka päästää jonkun hirviörotan talliin ja se ryövää hevosten sokuripurkin :( Uskookohan kengittäjä sen selityksen?

  Ei saa kuseksi pelakuun päälle, se voi olla jotain hyvää vanhaa maatiaislajiketta ja sie hölömö kuset kansallishistorian pilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou JEAH! Hirnu is back! Tuohon tykitykseen olen niin tottunut metamorfoosissa Weteraaneista Weteraatoihin ja lopulta Hirnakan blogiin kaikki vanhimmat muinaismuistot!

   Pepponelle kuitti ja kiitti!

   Etelää runnellaan pakkasilla, meillä puuskaisessa tuulessa vaivaiset neljä pakkasastetta. Tasan ei mene nallekarkit(kaan)

   Mun pelialustalla mitataan paljonko työhullulle kestää pistää panosta päälle. Ens yö menee koulutusmateriaalia tyhjästä puristaen ja pari seuraavaa päivää selviten koulutushommista. Sunnuntaina illalla voitan pari viskipaukkua, jos ei yllätä joku hiton kuljetushomma.

   Poista
 8. Tyrnit tunnen tosiaan, jo kahteen eri paikkaan olen istuttanut näitä tripodihybriidejä. Täällä on jäätävä keli ja avaruusalukset rupes just laskeutumaan.

  VastaaPoista
 9. Tyrni tunnetaan parhaana laillisena piristeenä. Hakkaa mennen ja tullen kofeiinin. Pari lasillista kylmäpuristettua tyrnimehua pistää kierroksita koneeseen. Mun korkeaoktaaninen kone heittää semmoiset kierrokset kehiin, ettei jalat enää osu maahan.

  Kovaa kamaa kerrassaan ja vaatisi mielestäni varoitustekstit etiketteihin. Aiheuttaa myös riippuvuutta. Aamusta jos ei ole muistanut kalibroida tyrnimehutasapainoa kohilleen, niin elämä sujuu kuin käsijarru päällä ajaen.

  Illalla jos erehtyy huitaisemaan setin tyrniä ääntä kohden, niin ei tarvi haaveilla nukkumisesta. Mutta menee lujaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas sama kuin lääkkeidenkin kanssa: ei tehoa meikäläiseen! :(
   Niin siis oikeasti saatu 100 % kylmäpuristettua mehua suoraan itse ne poimineelta, ettei ole ollut mitään feikkiä tms. Ei vaan pelaa...

   Poista
  2. Polga kuuluu näköjään Karman Uhreihin. Heillä ei mene yhtään mikään kuin muilla, kaikki on käänteistä ja vaivoiksi paiskataan jotain sellaista joka tilastojen todennäköisyyden mukaan iskee yhdelle miljoonasta.

   Siis Harvinaisuus. Homo sapiens 'Polgaensis' :D

   Poista
 10. Kyllä, ääni tyrnille ja etenkin sille pohjolan velholle, Piehinkin kylän mehunkeittäjälle!
  Meille on yritetty istuttaa kaikkiaan 12+4 taimea. Kolme elossa. Liian rehevä maaperä tai kertakaikkiaan taas humanoidit päätti ettei täällä tyrnimehussa ryvetä. Nuokin 4 olivat takuuvaihtotaimia pystyynnäivettyneiden tilalle. Loput sain nyppiä pois toissakeväänä, ei niillä ollut juuriakaan enää.

  Espoon raukalla rannalla niitä perhanoita rehotti villinä, mummot (ja minä) kyykittiin puskissa douppaamassa syksyaamuina.

  VastaaPoista
 11. Ole onnellinen Hirnakka, ettei ne halvatun taimet ottaneet tukevaa otetta Karjalan kunnaista. En tiedä mitään viheliäisempää kuin tyrnin poimiminen. Se on sitten dieselillä käyvien, hyvähermoisten ja hidasliikkeisten hommaa. Luonnonlajeissa on niin ärhäkät piikit, että mä olen sormet verellä nopeasti. Ja marjoista pursuava mehu kirvelee sitten tosissaan.

  Vetoan ammattini vaatimiin ehjiin käpälöihin ja kieltäydyn poimimasta. Mutta nautin kyllä toisten poimintoja. Hapanta, mutta hyvää. Ihan kuin viskikin... :D

  * lopettaa töiden pakoilun, vaikka se oliskin niin hauskaa *

  VastaaPoista
 12. Tyrni ei, viski kyllä. Vähintään kahteen, mieluiten kolmeen kertaan tislattu. Ei ole hapanta eikä kitkerää.

  Peppone, sun olis kyllä syytä saada unta palloosi ennen kuin se poksahtaa. Toivottavasti kuorsaat parhaillaan jossain viattomassa vauvanunessa ja pitkään!

  VastaaPoista
 13. *Apotti istuu nurkassa veret korvista valuen, kunnellen mieletöntä kälätystä joka kaikuu kaikalla Luostarissa akkain käydessä kiivasta keskusteluaan. Yrittää huutaa väliin oman kommenttinsa mutta vaiennetaan välittömästi paheksuvin tuhahduksin, kiivaiden käsiliikkeiden saattelemana. Asteittaisen kuuroutumisen myötä pintaan nousee sellaisia ajatuksia kuin "No,eipä mulla mitään sanottavaa olisi ollutkaan" ja "Mitähän vittua minäkin täällä teen, tyrnipuskat heiluu ja nuo kuulee ääniä". Näköjään yski lipittää viskiäkin, mistä lie taikonut sitä käsiinsä? Yrittää vielä kerran ja aloittaa: "No mä olen sitä miel...." yritys blokataan välittömästi, ilma on täynnä viuhuvia tyrnin oksia ja kiivasta sadattelua, useamman kuin yhden sormen osoittaessa ulko-ovea kohti. Viimein apotti hiihtelee ulos ja päättää hakeutua sairaalaan, josko ne noista korvista vielä saisivat taiottua toimivat....*

  Rakastan teitä, te helvetin kahjot! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *piiskaa tyrninoksilla*

   (Oikeasti vihaan sitä)

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...