perjantai 4. tammikuuta 2013

Ensin portinpieliä valaisivat liekehtivät Babylonin portot, sitten sitä rakasteltiinkin takaapäin


Laitoin nuo mainiot portot sitten seisomaan portinpieleen, ensinnäkin sen takia että olen viime aikoina kiinostunut tavaroiden uusiokäytöstä ja tuntemillani Blogistanian naisilla on menossa Kilpi-buumi jossa intoudutaan jopa latinaksi ihastelemaan ihmiskehon (miehen) eri osia. Sanoisinpa että kysessä on suoranainen hysteria joka vie nuo mainiot naikkoset täysin mennessään, tekstit ovat vapisevin käsin kirjoitetut ja aiheesta käydyt keskustelut käydään kiivaina – auta armias sitä, joka erehtyy sanomaan poikkipuolisen sanan noista öljytyistä vartaloista. Ne ovat pyhiä.

Niinpä minäkin sitten päädyin tutkiskelemaan ihmiskehoa ja koska tapani ovat pahoin järkkyneen mieleni takia aina poikenneet normaaleista, päädyin nytkin tutkielmaani taiteen ja hyödyn näkökulmasta. Nimittäin menin ja ostin kaksi pumpattavaa barbaraa joita en suinkaan puhaltanut näillä nortin raiskaamilla keuhkoillani ns. käyttökuntoon vaan täytin ne vedellä. Sitten ei muuta kuin muovihuorat ulos ja pakkaseen. Olivat muuten vittumaisia kantaa, aivan samanlaista kuin sammuneen naaraan roudaaminen taksista viidenteen kerrrokseen, siinä projektissa on kuitattu koko vuoden salitreenit. No eipä mitään, akkojen mammiteltua kaksi vuorokautta muutaman asteen pakkasessa, vapautin heidät tuosta petrokemiallisesta kuoresta ja nostin pystyyn. Täysin luonnoton asento noille mykille nymfomaaneille, eivätkä ne niillä omituisen mittasilla kintuillaan siinä puolen metrin penkassa tahtoneet pysyä seisomassa vaan olivat koko kaatumassa suu valmiiksi kauhun huutoon auki jähmettyneenä. Radikaaleisiin toimiin oli pakko ryhtyä ja niinpä hain piikkauskoneen ja kaksi reilun metrin mittaista harjateräksen pätkää. Reikä maahan, tappi maahan ja tapin toinen pää vosun perseeseen niin johan alkoi homma toimia.

Talitiaisetkin tulivat uteliaina seuraamaan että mitä vittua se vajakki nyt puuhaa, lennähtivät tutkimaan akkain ammollaan olevia suita mutta totesivat näiden kiiltelevien frigidien suuvärkit aivan liian kylmiksi pesäpaikoiksi. Ilmeisen tyytymättöminä yrittivät nokkia muijilta silmät päästä mutta eihän siitä mitään tullut ja niinpä tirpat lensivät paheksuvasti sirkutellen pois. En ollut lainkaan tyytyväinen lopputulokseen, ne näyttivät vistoilta joten koitin parantaa tilannetta ja suoritin eukoille lobotomian eli porasin reiän 50mm rasiaterällä keskeltä päälakea siihen ammottavaan suuhun, laitoin tuikut suuhun ja nyt näytti paremmalta – kaksi porttoa valaisemassa ylempi riemureikä pyöreänä kotiportin pieliä. Yleisökin tuli, NK:n eli Nuhteettomien Kansalaisten toimesta pian paikalle saapui melko iso lauma ihmisiä, joilla kaikki asiat on kunnossa ja jotka eivät tee koskaan syntiä. Vaativat suureen ääneen meikäläistä poistamaan nuo mainiot Käppävaaran Kaksoset (työnimi) välittömästi. Olivat hyväkkäät hälyttäneet paikalle vielä papinkin, joka sangen kiinnostuneena tuijotti huuli pyöreänä loimottavia Babylonian porttojani. Ilmeisesti ukolla oli samansuuntaisia ajatuksia koska erehtyi kehumaan hanuriankkurointiani, tosin kehut loppuivat lyhyeen kun Nuhteettomat Ikäneidit aloittivat aivan vitullisen kälätyksen. Tilanteeseen ei saatu ratkaisua ja ilta päättyi vandalismiin; kaksi noista riihikuivista nartuista leipoi minun vaivalla tekemäni tekemäni taideteokset tuhannen pillun päreiksi ja haukkuivat minut pystyyn, väittäen meikäläisen olevan sairas päästään. No, sanoin rouville että oottakaapas hetkinen ja hain sisältä pari viimeisintä epikriisiä ja johan tuli Impi Umpilampeihin vauhtia, siinä helmat paukkuivat kun pihtikintut pakenivat kohti taivaanrantaa taakseen vilkuillen.

Ei pitäisi hullua ärsyttää eikä varsinkaan särkeä hullun virityksiä, siitä ei hyvä seuraa. Suivaantuneena Munaa Saamattomien törkeästä käytöksestä, päätin soittaa siitä paikasta tutulle muijalle joka on somistuspuolen pomona eräässä tunnetussa tavaratalossa. Lyhyehkön puhelinneuvottelun ja muutaman autossa vietetyn tunnin jälkeen hallussani oli kaksi mallinukkea, toinen miespuolinen ja toinen tietysti pystyrintainen naaras. Kolme tuntia hikoilua kuumailmapuhaltimen kanssa ja olin saanut taivuteltua pariskunnan haluaamani asentoon, missä rouva on kontillaan, pää hieman kääntyneenä taaksepäin kohti miehen kasvoja. Tuo uuttera ja Duracell-pupun kestävyyden omaava kerperuusi on taas polvillaan rouvan pepun takana, ei suinkaan kysymässä että kaaduitko pahasti vaan hellästi (no hieman kolisee tuulella) työntymässä tuon kutsuvan naaraan sisään. Nämä oli helppoja helppoja täyttää vedellä, ei muuta kuin pieni reikä akan selkään (täytyy muistaa missä asennossa ne olivat) ja toinen ukon päähän. Kuoren poistaminen onkin sitten kovuutensa takia hankalampi juttu mutta onnistuu kärsivällisyyden ja rälläkän avulla.

Tein jopa muotin, tasaisen alustan mille sijoitin tämän jäistä aktia suorittavan pariskunnan ja niin kuin Simo vaatehuoneelta sanoisi – eikä siinä vielä kaikki. Äijän polvien alla on pienehkö vanerilevy jossa on pyörät ja ukon lantiosta menee huomaamattomat mutta tehokkaat jouset kyltymättömän naisen uumalle. No hittolainen, tuuli kun käy sopivasta suunnasta ja painaa ukkoa taaksepäin, jouset kiristyvät ja vetävät ukon takaisin kun tuulenpuuska heikkenee. Tein eukon perseeseen niinikään rasiaterällä reiän ja jäädytin talouspaperihylsyllisen vettä josta sorvasin ukolle kalun. Talvellahan tuon joka tytön unelman kiinnittäminen on helppoa vedellä, tosin siinä joutuu tovin olemaan kiusallisessa tilanteessa kun tarvii kannatella kyrpää niin kauan että se ehtii jäätyä kiinni. Varsin B-rappumainen tunnelma, etten sanoisi. Lopputulos kruunaa kaiken; siinä on sitä herkkää, tunnetta täynnä olevaa rakastelun kiihkoa kun Eric ja Alma (en tiedä mistä vitusta nää työnimet tulee) suorittavat rakkauden työtä, Ericin meisselin painuessa kilahdellen Alman kutsuvaan, joskin reilun puoleiseen räpsään. Oli pakko tehdä hieman reilumpi kun a) ei ollut ihan sopivaa kokoa rasiateräsetissä (parempi on työmaalla) ja b) täytyi varmistaa Ettei Eric hirtä missään vaiheessa kiinni Alman perseeseen. Se on oikeasti kaunis eikä siinä ole mitään tuikkuvirityksiä, vaan taideteosta valaisee kaksi kulmittain ja alhaalta ylöpäin suuntautuvaa halogeenivaloa. Ovat tietysti sen verran kaukana etteivät sulata mutta uskokaa tai älkää, illalla kun tuulee saaden Ericin polkemaan oikein tosissaan ja vielä kun valo ja varjo lyövät leikkiä, näky on lumoava. Helvetinmoinen putsaaminenhan tuommoisessa pariskunnassa on aamuin illoin mutta teoksen saa hienoon kiiltoon vesiämpärin ja rätin avulla. Tosin siinä kuuluu melkoista ähellystä kun työnnän Erkkiä (ihan kotioloissa käytetty nimi) taaksepäin ja pyyhin rätillä sitä aisaa. Jouset perkeleet ovat vähän helvetin kireät ja kun Ekiä työntää tosissaan pois Alman perseeltä, tapaturmien riski kasvaa. Kerran kävi jopa niin että liukastuin, putosin perseelleni ja pian olikin Ericin vehje kolkuttelemassa meikäläisen kitarisoja. Hieman vitutti istua siinä muna suussa sen ohikiitävän hetken ajan jolloin aamun aviisia jakava nuori mies ajaa ohi ja pudistelee päätään, kristillisestä kodista kun on.
Tämä rakasteleva pariskunta on sijoitettuna takapihalle mutta lähestyin siitä huolimatta Kyrvättömiä Kottaraisia ukaasilla jossa kerroin mitä seuraa jos he vielä erehtyvät vandalisoimaan herkkää taidettani. On melko vittumaista istua kepin nokassa niin korkealla ettei sandaalit ota maahan, siinä sitä voi sitten päivän ihmetellä että tältäkö tämä nyt sitten tuntuu, noin niinkuin brutaalina versiona. Saatanan jääkaapit, olisi kannattanut ehkä levittää jalkojansa silloin aikanaan niin nyt ei tarvitsi kiertää pitkin kyliä nuttura kireällä. Olen muuten ajatellut modifioida teosta, ta itseasiassa tehdä parannellun version. Valamisvaiheessa laitan Ericin vehkeen läpi menemään kumiletkun jonka otan sitten pois kun poika on jäykkänä (jessus mitä termistöä mitä tiedätte mitä meinaan). Ericin lanteille tulee (ilmeisesti minimaalisen lannevaatteen alle) glykolipullo jota samaiset jouset puristavat. Näin voivat ohikulkijat ihastella ohikulkeissaan että kylläpä tuolla Ericillä riittää tuota tavaraa, joka ruikkauksella kun tulee alustavien laskelmien mukaan kolmesta neljään senttilitraa sitä ihtiään. Riippuu tietysti tuulesta eli siitä, millaiset kyydit tuo jäinen mutta niin vallaton kalikka Almalle antaa.

Päätän näihin jäisiin, mutta ah niin kuumiin tunnelmiin ja toivotan teille antoisaa ja rakkauden täyttämää perjantaita sekä hyvää alkavaa viikonloppua, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

39 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia projekteja. Olisin silti halunnut nähdä Ericin erehtyvän hieman muualle... ehkä joku toinenkin. Ei kehno idea, parvekkeellekin tuo sopisi noin kaamosvalojen jälkeen ennen viherkasvatuksen aloittamista! ;) Voisihan niitä käyttää tietysti myöhemmin linnunpelättiminä (karkoittamaan tietysti epätoivottuja muita aineksia!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaat että Ericin olisi pitänyt "horjahtaa" takaovelleni? ;D
   Totta, nuo veistokset ovat monikäyttöisiä, vain mielikuvitus on rajana. ;)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naapureille terveisiä ;-)

   Sä varmaan keksisit näillekin jotain hyvin ...hmmm... epätavallista käyttöä: http://stereomeedia.eu/category/ilmataytteiset-mainokset/

   Mukavaa perjantaita!

   Poista
  2. No naapurit eivät mua enää morjesta mutta terveiset kyllä välitän, ehkpä laitan Ericin suuhun kauiuttimen ja langatonta tekniikka hyväksi käyttäen huhuilen täältä korsun suojaista terveisiä ja päivän sanaa.
   Hienoa aihioita ne olisi, kävin katsomassa ja laoin heti miettimään uusia mahdollisuuksia. Ovat vaan niin jumalattoman kokoisia :)

   Poista
 3. En kyennyt lukemaan puutteenalaisena. Olisi voinut johtaa jälkeenpäin kaduttaviin tekoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outsa, sun on lähdettävä sieltä kämpästä liikkeelle niin pääset puutteesta. Eihän siitä muuten selviä sillä lehti-ilmoitus voi herättää paheksuntaa ;)

   Poista
 4. Todella ajankohtainen taideteos ;D Ukkoni sai lomautuslapun. Täällä ollaan päivät pitkät kahdestaan ja yritetään keksiä tekemistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osanotot. Tuttu juttu. Meillä on kaksin keksitty tekemistä jo muutama vuosi...

   BTW, sulle voin siirtää noita Itä-siiven hommia enemmänkin jos tarvis. Mulla on vähän ruuhkaa munkeista.

   Poista
  2. Voi kiitos, Rantis. Sisaret eivät jätä toisiaan pulaan. Työtähän tänne on tultu tekemään ;)

   Poista
  3. Sirpa, sympatiat äijällesi. Onko määräaikainen vai ilman best före-päiväystä? Paska juttu joka tapauksessa, noin rutiineja ajatellen mutta nythän te sitten voitte olla kuin kanit sillä aina se veistosten väsäämisen voittaa ;D

   Rantis perkule, taas yllyttämässä tota kahjoa vaikka siitä on ollut selkeä kielto. Voi jessus sentään kun tulin vasta kotiin ja nytkö sitten pitää lähteä antamaan sitä selkäsaunaa.. ;)

   Poista
  4. Puoli vuotta luki lapussa, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Elintaso laskee, on alettava juomaan Rainbow -teetä :(

   Onneksi on Luostari, jossa voi välillä iloitell.. siis tarkoitin levähtää henkisesti ;)

   Poista
  5. Puoli vuotta on pitkä aika mutta toisaalta sinä aikanahan voi tehdä *köh* talkoita vaikka millä mitalla enkä siksi toisekseen usko että elintaso laskee, voittehan te aina laittaa jonkin niistä omistamistanne kiinteistöistä myyntiin.

   Sinä kyllä nimenomaan iloittelet, tuo perkeleellinen riekkuminen Rantiksen kanssa saa luvan loppua tai...! ;D

   Poista
 5. Tilataidetta ja valtoimenaan virtaavaa tajunnanvirtaa! Ihailtavaa perehtyneisyyttä ja kunnioitettavan tinkimätön työmoraali sinulla kyllä on.

  Älä nyt niin pahasti närkästy meidän Kilpi-teemastamme. Se teema nimittäin kestää seuraavat 12 kuukautta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hirnakka, se on sellainen juttu että köyhyys ja vitutus kun yhdistetään niin ihminen löytää itsestään uusia puolia.

   En minä siitä teidän teemasta ole närkästynyt, itseasiassa olen perustanut vedonlyöntisivuston tästä teidän touhusta. Kävin just katsomassa kuinka on pelattu ja voin kertoa että siellä on helvetilliset kertoimet pitkävedon osalta eli siitä, kuka teistä sekoaa ensin ja tapahtuuko se kajahtaminen ennen kesälomia ;D

   Poista
  2. Peppone hyvä. Pistä nyt viimeiset killingit likoon vedonlyöntiin. Sinä et tiedäkään, miten kovissa liemissä keitettyä porukkaa on pelissä. Siinä on loppuviimein jokainen kilpisoturi polvillaan itkien armoa anomassa kun viimeistä rankkaria lyödään. Maaliin.

   Me kypsemmät naiset (missä menikään raja kypsän ja ylikypsän välillä?) pysymme pelikentällä viimeiseen asti. Meihin on asennettu elämän taisteluissa sellainen selviämisen koodi, joka aktivoituu välittömästi tarvittaessa.

   Suomalainen Nainen on jumalaut sellainen kapistus, mitä ei muualta maailmasta löydy! Täydellinen taistelija, eloonjäämisen mestari, tahtotilojen tarunhohtoinen legenda. Nämä ominaisuudet kun kudotaan salaa hellänpehmeään olemukseen, niin kyllähän miessukukunta on ihmeissään. Aina ja ikuisesti.

   Niin että rohkeasti vedonlyöntiin. Me emme petä.

   Poista
  3. Tita, minä uskon tuon! Olen elämäni aikana tullut vakuuttuneeksi siitä tosiasiasta että se minkä naiset päähänsä saavat, ei muutu vaikka mikä olisi. Varsinkin tämä kilpi-aiheen luonne on sellainen missä te tulette seisomaan - joskin raukeina - yhtenäisenä rintamana eikä teitä haittaa vaikka kentällä on ollutkin hieman sateista ja pelihousut ovat siinä ohessa kostuneet ;D

   Poista
 6. Olet sitten aloittanut uuden harrastuksen kuvanveistäjänä. Hienoa! Arkaluonteisesta aiheesta johtuen saattaa olla hiukkasen hankalaa naapurien kanssa, mutta on niidenkin nyt ymmärettävä noin näyttävän taideteoksen kuuluvan jokaiselle takapihalle.
  Terveiseni Almalle ja Ericille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin juuri, jos jokaisella olisi oma asento Eric ja Alma-sarjasta, ei kenenkään tarvitsisi katsoa kieroon. Sinä olet rakas Rantis varsinainen nero sillä en tullut lainkaan ajatelleeksi että sitähän voisi tosiaan väsätä jonkun Pohjoinen Pano - tai Takaapäin tökkien toukokuiseen tiistaihin - teeman jossa Eric ja Alma olisivat pääosissa. Palkkaan sut oitis markkinointihenkilöksi, sulla kun on tuota kirjanpidollista osaamistakin niin tiedät miten pystyy parhaiten kusemaan verottajaa silmään ;D

   Poista
  2. Niin, kävin välittämässä sun terveiset ja kovasti Eric näytti ilahtuvan - sille ilmestyi tippa sen aisan päähän. Ei täällä mikään suojakeli ole vaan kunnolla pakkasen puolella joten sen täytyi olla sitä itteään.... ei saatana, sinähän saat jääveistoksetkin kiihoittumaan...

   Poista
 7. Mää olen löytänyt näitä öljyttyjä Kilpi-miehiä vain Hirnakan torpasta, onko näistä uroista jossain laajempikin tarjonta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööh, minulla on vain vähäinen savolaisen jääkiekkojoukkueen kalenteri tarjottavaksi silmänruokana Torpalla etävieraileville rouville/neideille, eikä kyllä ole omassa jemmapullokaapissakaan sen enempää legioonalaisia tarjolla.

   Mutta jokainen toki näin kevään koittaessa kulkekoon avoimin silmin, mielin ja paidoin, ehkäpä törmäätte samanlaiseen keskittymään kuin syksyllä mustien torvisienten ja suppilovahveroiden aikaan ;)
   (miten nuo sienten lajikenimet kuulostavatkaan tässä yhteydessä sangen vihjailevilta??)

   Ja Herra Apotti, ihan nyt vaan rauhassa hengittelet paperipussiin ja rapsuttelet Lätkistä kunnes verenpaine tasottuu.
   :D

   Poista
  2. Kiki: ei ole mun tiedossa ainakaan ja täällä Luostarissa on totuttu siihen että kaikki siveetön löytyy Torpan mäeltä ;D
   Huomenna voi olla kyllä vähäpukeisia nunnia, kuulin vähän sellaista juttua kalentereita tekeviltä munkeilta..

   Hirnakka: Ei tässä nyt jouda sillä tulin just kotiin ja sauna on lämpiämässä, täytyy sitten aamulla vierailla muissa blogeissa (ja hengitellä siihen pussiin, pelkkää hyperventilaatiotahan tämä elämä sun kanssasi on ;DD).

   Poista
  3. Toveri Hirnakan tarjoama sienitietoisku saa oivallista jatkoa:
   limanuljaska, lapakka, nupikka, nääpikkä, nuijakas, orakas, haarakas, kynsikäs, risakas, haprakas, sarvikka, lahokka, helokka, silokka, seitikki, hytykkä, nahakas, nahikas, tympös, mörsky, ryhäkäs, vinokas, ukonsieni, akansieni, malikka ja valmuska. Kas runsas on suomenkieli myös sienten osalta. Ja herättää mielikuvia. Nuo ovat vain sienisukuja, lajikenimet on myös hauskoja!

   Tuosta saa vaikka kuinka herjaavan nimittelylistan, josta ei joudu edesvastuuseen. Raastuvassa voi kunnianloukkaussyytteestä luistaa vetoamalla suomen luonnon runsaaseen sieninimistöön.

   Poista
  4. No mutta nyt tuli termistöä oikein olan takaa. Taidat olla Tita rakas perehtynyt hyvinkin tähän tattien ihmeelliseen maailmaan? ;D

   Poista
 8. Herranpieksut sentään. xD Navetta raikaa tänään, kunhan lähden sinne nauramaan. Naapurit soittaa viimeistään apua ambulanssillisen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä hyvä ihminen pelästytä lehmiä sillä sulla tuntuu olevan siellä melkoinen hulabaloo muutenkin ;D

   Poista
 9. Nyt alat äkkiä vääntämään raha-anomuksia erilaisille taidealan laitoksille, kyllä susta joku kylätaiteilja varmasti saatais ellei jopa läänintaiteilija :)

  *repeilee taustalla*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah niinja ne kilpimiehet on ihan liian karvattomia.

   Poista
  2. Luin tämän uudestaan metromatkalla, kanssamatkustajat katsovat hitaasti...

   -puskissa-

   Poista
  3. Oi, suuri on viisautesi Puskis rakas, en tajunnut että tässähän olisi tienaamisen mahdollisuus ja jos nyt kävisi niin onnllisesti että saisin sen apurahan, niin mentäis sitten yhdessä tuhlaamaan sitä - eikös vain? (eli Kamppiin komentokeskus ja sitä rataa) ;D

   Poista
  4. Jäi äsken sanomatta että lopeta se julkisilla paikoilla hihittely tai pian muomaat olevasi matkalla ihan jonnekin muualle kuin työmaalle.

   Makunsa kullakin, tuolla Torpan suunnalla ja Hirnakan seurakunnassa se tuntuu olevan kovinkin suosittua. Itäsuomesta on kaikki eteeriset öljyt loppuneet jo muutama päivä sitten ja nyt niiden ukot liukastelevat omiin öljyihinsä , kuin tahollaan. On se mennyt riettaaksi tämä elämä *Polvistuu rukoilemaan*

   Poista
  5. Ikävä kyllä (kanssamatkusjatien kannalta) menin hiprakkaisena lukemaan tämän vielä uudestaan paluumatkalla metrossa... huhhuh. Meikit valuivat poskille ja sain mukavan hajuraon naapureihin.

   Poista
 10. Luin lumoutuneena tarinaa ja kuvittelin sieluni silmillä, kuinka kuvanveistäjänero työstää materiaalia. Mikä yksityiskohtiin paneutuminen ja idearikkaus. Näky Ericistä ja Almasta paloi verkkokalvoilleni, ehkä ikuisiksi ajoiksi... Tällainen tilataideteos sopisi varmaan johonkin. Kannattaa hakea valtiolta apurahaa, jotta voisi takoa patsaan jostain kestävämmästä materiaalista. Miltä se näyttäisi kevään tullen, kun Ericin miehisyys alkaisi roikkua ja tipahtaisi pois kauan ennen kuin muut osat sulaisivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle täytyy tehdä oma figuurisarja, voit tunkea ne pakastimeen nussimaan. Otat esiin kahvipöytään vain todella tärkeinä juhlapäivinä periaatteella että mitä tärkeämpi ja hartaampi tilaisuus, sen törkeämpi asento.

   Ericin mulkku ei sula, siinä veden joukossa on mukana sellaiset kemikaalit että se seisoo vielä mätäkuun lopussakin ;)

   Poista
 11. Seuraavaksi vähän lisää luovuutta peliin, ja vaihdat männän ja hylsyn paikkaa, tai muokkaat Almasta koiran tai lampaan... tai kunnanjohtajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna! Sinähän vasta perverssi olet, vai pitäisi takapihan Erkin ruveta kunnanjohtajia ja lampaita nussimaan - ei hyvänen aika sentään. Jaa niin, lapsillahan alkoi koulu...;D

   Poista
 12. Pyydän anteeksi ystävät rakkaat mutta neljätoista tuntia yhtäsoittoa menemistä vei mehut, painun nyt saunaan ja nukkumaan mutta huomenna sitten ihan uudella virtamäärällä.
  Ette sitten riehaannu täällä ettekä missään muuallakaan yön aikana, minä en aio aloittaa aamuani alastomia ihmisiä väistellen ja kaikenmaailman roiskeissa liukastellen..;)

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...