perjantai 25. tammikuuta 2013

Hädesalvaa palleille ja tiedätkö kumpaa sukupuolta tietokoneesi on?


Tartuin sen velttoon varteen vasemmalla kädelläni ja koitin saada sen osumaan sinne alas, siihen pieneen reikään joka niin kutsuvasti odotti. Turhaan, se vain taittui joten korjasin otettani ja otin kiinni sen paksusta päästä mutta en enää ylettänyt ohjaamaan sitä. Aloin turhautua minkä takia hakkasin sen päätä kovaan, betoniseen lattiaan tietäen varsin hyvin ettei siitä olisi mitään apua vaan päinvastoin, tulisin todennäköisesti maksamaan kalliisti tuosta typerästä liikkeestä joten lopetin hakkaamisen. Asentoni oli huono, puoliksi kyljittäin ja lähes istuvassa asennosta sitä ei lyhyytensä takia ollut helppo ohjata perille ja niinpä kohottauduin koittaakseni uudelleen. Nyt asento olikin parempi mutta tuo kaiken nautinnon tuova pieni aukko pakeni, se luisteli käteni alla kieltäytyvästi eikä sisään työntymisestä tullut mitään. Kirosin ja nousin seisomaan, tartuin toisella kädellä velttona roikkuvaan päähän, pitäen reikää paikoillaan ottamalla kiinni siitä takapuolelta ja survoin pään puolittain väkisin sisään.
Melkein välittömästi se laukesi, nimittäin epätietoisuus siitä paljonko virtaa on akussa.

Tyypillinen esimerkki siitä kuinka ihminen on niin saatanan laiska ettei viitsi heti kättelyssä tehdä asioita kunnolla, vaan pitää veivata minuuttitolkulla ja ihme asennoissa kun oikein tehtynä suoritus olisi vienyt muutamia sekunteja. Tämä sekunneissa toimiminenhan on monessa paikassa katsottu hyveeksi, muttei ylläkuvatun ja harhaanjohtavan tekstin mieleen tuovissa petipuuhissa. Niissä jos suoritustaso on sekuntitasoa niin huomaa pian käyvänsä melankolista monologia vessassa kenenkäpä muun kuin oman kätensä kanssa. Tosimiehellähän on makuuhuoneeseen tullessaan mukana kaksi jerrykannullista vettä ja viikon eväät. Sekä tuota merkillistä Hädesalvaa jonka Kiki ja muut blogistanian naaraat ovat niillä helvetin haaste päivityksillään iskostaneet päähäni niin, ettei se varmasti lähde sieltä koskaan pois. Hautajaisissanikin pappi pyytää seurakuntaa (eli velkojia) hiljentymään jotta hän voisi kertoa muutaman sanan Hädesalvasta, tämä kun oli vainajan viimeinen tahto. Tuo musta kutale aloittaa raakkumisensa samalla kun velkojat riipivät suuhunsa kieron suunnitelmani avulla tilaisuuteen hankkimiani voileipäkakkuja. Pitopalvelua tuli kustua silmään, se ei saa ootnan kopeekkaa tästä erikoisesta asiakkaan kuoleman jälkeisestä pitopalvelusta vaikka niin sovittiin ja kaiken piti olla selvää. Katkeroitunut ja kokolailla nollakatteella hikistä eväsbisnestään pyörittävä muija saa huomata pian ettei kuolinpesässä ole sitten yhtään pelimerkkejä.

Eivätkä paikalla runsain joukoin olevat tuimat miehet olekaan vainajan kavereita vaan velkojia, jotka ovat tulleet varmistumaan siitä ettei se saatanan jätkä yritä taas luistella tilanteesta pois vaan on todellakin kuollut. Papin perkele aloittaa tunteellisen vuodatuksensa Hädesalvasta,lukien tekstiä paperista jonka olen hänelle viimeisinä elinpäivinäni toimittanut. Kertoo kuinka vainaja vielä eläessään seurasi Blogistanian naaraiden päivityksiä siitä, kuinka kukin Hädesalvaa käyttäisi alkuperäisen perseen rasvaamisen sijaan. Tarinoita ja variaatioita löytyi yhtä monta kuin oli kirjoittajaakin,sehän oli koko haasteen juju jos ette sitä vielä jumalauta tajunneet. Kuka rasvaisi sillä silmän ympäryksensä,kuka käyttäisi sitä ihottumaan ja kuka huulirasvana. Pappi jatkaa kuinka vainaja osoitti hiljaisesti kunnioitustaan viimeksi mainitulle, täytyy olla aivan saatanan kova muija jos pystyy Hädesalvaa huuliinsa laittamaan ja sen jälkeen vielä hymyilemään asiakkaille. Edelleen pappi kertoo vainajan myös syvästi järkyttyneen lukiessaan erään Luostarissakin vierailleen siniverisen suunnitelmista Hädesalvan suhteen. Tämän suloisen ja ystävällisen siniverisen pimeä puoli oli paljastunut mitä karmaisevimmalla tavalla; hän ehdotti Hädesalvaa siveltäväksi puolison vehkeisiin tämän nukkuessa! Rienaavaan ja sadistiseen tyyliin hän jakoi haasteeseen osallistuville rouville informaatiota siitä mihin kohtaan Hädesalva tulisi sivellä. Päivityksessä vilahteli sellaiset sanat kuin ”nahkapallit” ja ”kruununjalokivien pää”, se ”herkkä osa” joka saisi vipinää äijäparkaan. Muistaisi kuulemma syntinsäkin paremmin noin niinkuin tulevaisuuden tekoja varten. Mainittakoon väärinkäsitysten estämiseksi ettei hän tarkoittanut kirjoituksessaan omaa puolisoaan joka on kaikin tavoin kunnon mies, vaan jakoi tätä itsestään perkeleestä olevaa kidutusmuotoa käytettäväksi pikku pilana.

Pappi jatkaa kyyneleet silmissä vainajan kuvausta siitä tilanteesta, kuinka ukkoparka saatuaan Hädesalvaa koko The Holy Point:in täyteen ja vähän ylikin, singahtaa sängystä ylös ja suoraan välipohjan läpi yläkertaan. Sieltä kuuluvan ihan sairaan kiroilun ja karjahtelun jälkeen kuullaan lasin helinää miespolon heittäytyessä ikkunan läpi alapuolella odottavaan, hyiseeen hankeen. Tämä ei kuitenkaan auta sillä keppi & pavut ovat nyt ns. elmonliekkejä täynnä ja nämä spiritistiset tulet ajavat äijää eteenpäin kiityvällä nopeudella, hangen pölistessä usean metrin korkeuteen. Hetken kuluttua Hädesalvatusta ukosta ei näy kuin liekehtivä ja kiroileva kajo taivaanrannassa tämän kiitäessä kohti maakuntaa about kolmen metrin loikilla liekkien lyödessä yhä korkeammalle ja kiroilun käydessä törkeämmksi. Rikkoutuneesta yläkerran ikkunasta katseleva vaimo päättää soittaa paikalliseen lasiliikkeeseen ja antaa mitat luurin toisessa päässä olevalle, pelokkaalle ja niin ikään Hädesalvatulle varastomiehelle joka kirjoittaa mitat ylös ja lupaa lähettää paikalle jonkun salvaamattoman.

Tässä näette kuinka tuo perkeleen tatina vie mennessään, aineen tehon voi kuvitella sillä en ole eläissäni edes nähnyt moista myrkkyä ja silti se psyykkeeni noin pahaan jamaan. Heti päivän valjettua kunnolla, ryhdyn hitsaamaan itselleni peltikalsareita koska ei ole takeita siitä, milloin siniverisen teksti osuu vaimoni silmiin ja se on silloin menoa se. Tällä kohtaa on kyllä kiitettävä korkeimpia voimia siitä että kärsin unettomuudesta.Joskus se fysiikka kuitenkin tulee vastaan ja vaikka unet eivät kestä kuin hetken, se riittää vaimolleni helvetin porttien aukaisemiseen.
Jep,toinen havainto minkä tein tänä aamuna tai oikeastaan viime yönä, oli se että totesin läppärini olevan selkeästi naispuolinen. Ihme vitun kiukuttelua ja kieltäytymistä muutamaan vaatimattomaan pyyntöön. Pahimmillaan niin tutuksi tullutta jäätävää käytöstä, hiiri kun hirtti kiinni eikä mikään liikkunut minnekään. Vasta pitkien maanittelujen ja lahjojen (päivitykset) jälkeen hänen nirppanokkaisuutensa suostui yhteistyöhön, vain alkaakseen sen kiukuttelun taas tänä aamuna uudestaan. Satiaisia (virukset) ei ole, sillä käytin tämän nartun lääkärissä (täydellinen virustarkistus,kone raksutti puolisen tuntia) vasta pari päivää sitten. Vaatteet ja meikit (asetukset) ovat kunnossa joten olen hieman hämilläni että mistäs nyt tuulet puhaltavat. Samaa typerää kiukuttelua, oli tämä muija sitten hereillä tai unten mailla (online -ja offline-tilat). Koska olen kuitenkin rakastava ja naisia arvostava mies, en viitsi tehdä perisuomalaista pariterapiaa eli en hakkaa rakkaani päätä takan kylkeen. Ehkäpä hän sairas ja minä niin vitun tyhmä etten tajua sitä enkä osaa hakea hoitokeinoa. Se on varmaankin se todellinen syy mutta vituttaa silti sillä en ole availlut tai kiinnittänyt mitään hakasia hänen leningissään (asetusten valintaikkunat) enkä muutenkaan kohennellut mitään mistään. No, tänään on päivä uusi ja eiköhän tästä jotenkin sopuun päästä.

Lopuksi, käykääpä uudella Wheel of Monastery-sivulla varaamassa oma bingonumeronne sillä Luostarin historian ensimmäinen bingoarvonta on joko huomenna lauantaina tai sitten sunnuntaina. Asia päätetään tänään Luostarin väen kanssa demokratia-periaatteella eli eniten kannatusta saanut päivä on sitten se arvontapäivä. WOM-sivulla on Shout- eli chatboksi jonne voipi ilmouttautua (sillä anonyymeillä ei pelioikeutta) ja varata itselleen sen numeron väliltä 1 – 500. Osa on jo mennytkin ja suurin osa varatuista löytyy eilisen tekstin kommenteista. Teidän täytyy nyt vähän aikaa pitää huoli niistä numeroistanne itse ennekuin saan väännettyä WOM:yn sivulle pelaajalistan josta käy ainakin kestona pelaavien nimet ja numerot selville.Varmaankin tapahtuu tämän päivän/ illan aikana. Toivon että mahdolliset kyselyt ja sun muut tiedustelut laitettaisiin WOM:yn kommenttilaatikkoon josta ne löytää helpommin kuin shouttia vierittämällä. Toki shouttiin saapi kirjoitella, en minä sitä mutta isommat kommaukset on kuitenkin helpommin luettavissa sivun omasta kommenttilaatikosta. Sitten ei pidä ihmettelemän sillä tänään saattaa välkkyä ja välähdellä koska esim. sivun tausta täytyy muuttaa sellaiseksi että se palvelee sekä Luostarin puolta että tuota WOM:ya. Ihan sen takia että ties vaikka tulevaisuudessa järjestettäisiin The Maalaismarkkinat jonne kaikki saisivat tuoda omia puutarhaideoita ja jyviä myytäväksi ihasteltavaksi.

Näin, nyt vetää vähän hitaalle sillä viime yön unet jäivät kiputilojen takia puoleentoista tuntiin mutta kyyllä minä vielä jonkin aikaa täällä riekun, josko sitten yrittäisi tehdä tunnin tai parin välikuolemat. Se on kuulkaa perjantai nyt joten pipo pois silmiltä ja pilkettä silmäkulmaan! (ei sitä pientä halkoa eikä varsinkaan toverin silmäkulmaan)
Eli ei muuta kuin erittäin hyvää perjantaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

39 kommenttia:

 1. Parempaa oloa viikonlopuksi! *virtuaalihalaus*

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marjaana!
  Hyvää perjantaita ja nautinnollista alkavaa viikonloppua sulle ja junioreille.

  VastaaPoista
 3. Hehhehheee!!! Sorry armaani, en tiennyt, että häde-vinkkini järkytti sinua noin syvästi! :D
  Mutta kuten sanoin, meidän huushollissamme ei varmastikaan vahingoiteta yhtään miestä tuolla tavoin. ;)

  Ryntäänpä nyt sitten bingoamaan suosituksesi mukaisesti.
  Ihanaa perjantaita apotille *hali*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä tuli aavistus liioiteltua tuossa tekstissä sillä kyllä sun tempulla saisi aikaan melko koomisen näköisen herätyksen. En vaan tiedä vieläkään syytä miksi se saatanan salva on jäänyt kummittelemaan mun päähän, se ei kertakaikkiaanlöydä ulospääsyä. Tänä aamuna jopa hyräilin jotain Hädesalvasta....

   Mitä miesten vahingoittamiseen tulee niin uskon sun kuitenkin olevan enemmän sellainen helläkätisempi vaikka postauksissasi välillä tulta ja tulikiveä sateleekin ;D

   Hyvää ja menestyksekästä perjantaita myös teille, Teidän Korkeutenne *Halaa myös ja kumartuu sitten vähän vitun äkkiä kun muistaa ettei nyt mennyt ihan etiketin mukaan*

   Poista
 4. Minä en nyt ole millään joutanut hädesalvahommia miettimään, kun pitää niin kovasti kiirettä hommata saattoväelle evästä. Ja ruotsalaisille sormivärejä.

  Palajan jahka joudan, hej falleralleraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ymmärretty, palajat sitten kun olet hurreista selvinnyt :D

   Poista
 5. Minä vaan arvon täällä napeilla... ziitosta, ilmoittaudun varmaan bingoon, mikäli enää pystyn. Unet ovat olleet kateissa eli missä lie kissoissa täälläkin, osasyynä pidän kuuta! Prleen taivaankappaleet, poistakaa ne! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika rahikaisella - laitoin sun kommalaatikkoos taas yhden kerjäyksen - eli unet ovat hävöksissä. Tulis nyt se perkeleen 18.päivä, katsos kun 12. päivä lähtee fysiatrian lausunto sinne kipupolille ja ei ole kuin kaksi päivää aikaa niiden soitosta. Kysyin että lupaatteko mulle unet kun saatte sen fysiatrian lausunnon niiltä tuli vakuuttava kyllä - vastaus..

   Poista
  2. Se voi tarkoittaa vaikka ERITTÄIN runsasta annosta SNRI- tai SSRI-lääkkeitä. Kyllä mä tiedän, millä unta saa. Haluaisin myös uneni mielellään n. 8 h pituisena ja sen jälkeen itseni toimintakykyisenä - siitähän sullakin lienee kyse?
   Voihan se olla, että suostuvat antamaan sulle ihan oikeita kivunlopettajia (epäilen) tai tekevät pari toimenpidettä (joiden pitäisi lopettaa kipu, mutta ovat epävarmoja tapauksia eri henkilöillä...). *huokaus* Joo, hain lisää mömelöitä.

   Niin, tietokoneeni on btw, transseksuaali -> se vittuilee kaikille!

   Poista
  3. No en tiedä koska pääsimme yhteisymmärrykseen kipupolin lekurin kanssa siitä, etteivät he minulle niitä enää määrää kun ne eivät kertakaikkiaan toimi.
   Totta tuo toimintakykyisenä säilyminen eli juuri sitä haetaan, se olisikin helppoa jos ei tarvitsisi kuin maata eikä välittää mistään (Kun on yksinkertaisesti niin pihalla).
   Toimenpiteistä en ole kuullutkaan vaikka ehdotin niille lobotomiasta lähtien kaikkea...
   Elikkäs epätietoisuutta ja särkyjä varmuudella vielä noin kolme viikkoa, ei se tietysti sullakaan ole helppoa. Toivottavasti reissu ei vetänyt ihan liikkumattomaksi.

   Vai on koneesi transseksuaali :D no se saatana tästä vielä puuttuikin! ;D

   Poista
 6. On sitä salvaa sitten vielä apteekeissa, mää olen miettinyt, että joko se on kaikista putiikeista loppu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiki rakkaani, paljon puhutaan korvamadoista mutta tää Hädesalva vie mut johonkin laitokseen ;D
   En oikeesti tiedä miten teidän postaukset mokomasta aineesta jäi kummitteleen mun päähäni! :D

   Poista
 7. Minäpä luulen että koneeni on pahin narttu, mutta meillä on sopimus, että ulkoistan sen, jollei tottele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on Outsa sitä oikeaa puhetta. Kyllä se joku järjestys olla pitää vaikka julmaltahan tuo ulkoistaminen kuulostaa.

   Poista
 8. kaikkihan me joskus maataan paskassa :)
  kyllä se tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän me rakas riri tehdään, mutta se on hyvä että jaksetaan koittaa taapertaa eteenpäin <3

   Poista
 9. * kurtistaa kulmiaan *
  Peppone hyvä, olet uurastanut nyt pari vuorokautta käämit punaisena täällä Luostarissa. Ei kai sulla mene vähän liian lujaa? Vai onko tämä henkireikä, joka saa sinut arjesta ja kivusta hetkeksi irralleen? Tasapaino ON vaikea pitää, joten olen vain vähän huolissani.

  * Lyhyt saarna, loppui jo *

  Ja vinkkinä seuraavaan akun lataukseen: anna reijän ohjata, niin tappi sujahtaa taatusti oikeaan koloon ongelmitta :D

  Pöytäkoneeni on uros. Se painaa menemään nikottelmatta, uskollisesti uurastaen ja selkeästi argumentoiden tarpeensa. Ei ongelmia. Läppäri on puolestaan maanataikappale Nartusta. Jätäpäs laturin piuha kiinni, niin johan emolevy tilttaa yliviritystilaan ja siitäpä sitten purat akut ja muut vermeet nojaten virtakytkimeen minuutin verran ja koitat uudestaan. Sitten Narttu kuumuu nollasta sataan liian monen prosessin paineessa. Vähäinen tuuletin ujeltaa kuin epävireinen skottilainen säkkipilli. Oma lukunsa on toimimattomat näppäimet. Jos tekstistäni puuttuu k tai m-kirjain, niin se ei ole typo. Se on juminen näppäin. Läppärit on kehnoja, pöytäkoneet toimivat kuin junan vessa.

  Ja sokerina pohjalla - huolimatta äärimmäisen kehnosta arpaonnesta osallistun kuitenkin MunasteryBingoon. Valitsin numeroksi 112, koska tunnen usein olevani kansallinen hätänumero, joka tulee ensimmäisenä mieleen on sitten kyse mistä tahansa. Seiska on mun onnennumero, tunnettu valehtelijoiden numerona. Historiaa tuohon väitteeseen en ole koskaan selvittänyt.

  * Kumartaa ja poistuu muonahuollon tarpeisiin *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olen koska en saa kivuilta nukutuksi. Kun kerran viiltää, niin se on sitten sama olenko koneella koska se ei vie olotilaa mihinkään suuntaan, mutta kiitos kun ajattelit kuntoani ja kyllä, on tämä henkireikä sillä olisi vittumaista tuijottaa seinään ja tuntea se kipu päässä. Parempi näin.

   Sinä ja sun neuvos, jos reiän antaa ohjata niin siinä palaa rahaa aivan tajuttomasti eikä sellaista äijää voi enää edes pitää miehenä joka on reiän orja. Kyseessä ei ole sovinistinen lausunto tai mielipide sillä et sinäkään suostuisi koirana olemaan, vai olenko väärässä?

   Läppärit ovat yksilöitä, vaimon kone toimii tekstin tuottamista ajatellen kuin unelma mutta tämä heittää jostain minulle tuntemattomasta syystä kursorin taaksepäin tekstissä joskus parikin riviä ylemmäksi ja ilman syystä? Toinen juttu on välilyöntinäppäin; koneen mukana tuli nettimanuaali eli mitään paperiversiota ei ole enkä nettiversiosta tätä vikaa löytänyt eli spacebar ei noteeraa lyöntejä näppäimen päistä painettuina lainkaan ja keskeltäkin se on tosi tarkka. Tästä johtuu viime päivinä yhdessä olleet sanat, niitä jää vaikka kuinka yrittää oikolukea. Lisäksi spacebar:in toisessa päässä on joku pieni kuva - ikäänkuin juokseva ihminen - ja ajattelin sen merkkaavan jotain toimintoa fn-nappulan(tms.)kanssa yhdessä käytettynä mutta ei, en ole löytänyt mitään. Alkaa pikkuhiljaa vituttamaan nämä em. viat sillä ne vaikuttavat olennaisesti kirjoittamiseen. Niin,koneen merkki on Asus X501U Notebook eli jos sinä tai joku muu kertoo missä vika niin sen jälkeen multa saa pyytää mitä vaan. Toistan: mitä vaan.

   Numerosi on laitettu listalle joten mukana olet ja se numero seiskaa koskeva uskomus pitää paikkansa. Pidinsitä pitkän aikaa onnennumerona ja aina tuli turpaan.

   Luin liian nopeasti ja olin jo kommentoimassa huollon tarpeista mutta onneksi tarkistin vielä....

   Poista
  2. "Kyseessä ei ole sovinistinen lausunto tai mielipide sillä et sinäkään suostuisi koirana olemaan, vai olenko väärässä?"

   Mmmmmmmmmh... kyseessä ei ole suinkaan valta, vaan yhteistyö. Yhteisen, tyydyttävän lopputuloksen sujuvaan toimittamiseen. Akun vireystila on hyvä pitää riittävässä vedossa, muuten prosesseissa tulee häiriöitä. Saattaapa kone sammahtaa ihan äkkinäisestikin. Jos plugia ei saa työnnettyä pesään riittävän usein, tuotaa se väkisinkin toimintavarmuuden häiriöitä ja sitä kautta kaikkinaista harmia tai peräti mielipahaa.

   Energia on kaikkinainen käyttövoima ja kunnon lataus akulle säännöllisesti pitää sen varauskyvyn myös erinomaisena. Silloin se toimii haasteellisemmissakin olosuhteissa, kuten satunnaisissa pakkasissa. Välillä on hyvä antaa akun tyhjentyä, jolloin se on valmis ottamaan rutkasti suuremmalla teholla latausta vastaan. Silloin ei piisaa yksi plugin kytkentä, vaan voi joutua lataamaan vähän pitempääkin. Eväs- ja tupakkitauot on toki sallittuja, suorastaan suotavia. Samoin juomapullo on hyvä pitää ns. käden ulottuvilla.

   Oikein huollettu, ladattu ja pidetty akku toimii varmasti ja pitkään. Mutta surullisen usein näkee myös huonosti pidettyjä akkuja. Toki akkuja saa ostettua uusia, mutta ne vasta kalliiksi tahtovat tullakin. Suosittelen huoltamaan vanhaa akkua siten, että se tyydyttävästi palvelee tehtävässään pitkään.

   Poista
  3. Koskaan en ole noin kauniisti kuullut puhuttuvan rakkaudesta ja rakastelusta - vieläpä tietotekniikan termein! Täytyy sanoa että miehesi on onnellisessa asemassa kun saa viettää elonpäiviään sinunkaltaisen naisen kanssa. <3

   Poista
  4. Ai noinko sä sen luit???

   Maestrolta jos kysyisi elon nautinnollisuutta, niin saisi pätevän ns. toisen mielipiteen :) Virvatulen ja elosalaman risteytyksen rakastaminen on hmmm... haasteellinen laji. Siihen ei pysty kuin Very Special Person. Hard Core laji siis.

   Et halua tietää, montako/minkälaisia virityksiä on raatona jäänyt Raatteen tielle. Minä kestän, mutta miehet eivät. Tätä viimeisintä viidentoista vuoden taistelua lukuun ottamatta.

   No huh... tulipa avauduttua...

   Poista
  5. Tita, tuo rakkauslaulusi ON kaunis! Älä vähättele. Olet ihan asian ytimessä.

   Ja mä haluan samanlaisen tietokoneen kuin sullakin on!

   p.s. Tiikeribalsamikin on aika tehokas aine...johonkin. Ei suositella kuitenkaan silmänympärysvoiteeksi.

   Poista
  6. Tita: En todellakaan tarkoittanut millään pahalla sillä enemmän sesitä rakkautta oli mun mielestä täynnä kuin sitä toista. Se oli vaan jotenkin hienosti kuvattu, siten että siitä näkyi se rakkaus. En siis nähnyt väärin koska Sudenjälkikin näki sen ja Sudenjäljellä on vaisto.

   Jos on aikanaan jäänytkin jotain raatoja tielle niin mitäs ovat lähteneet sellaiseen mukaan joka ei yksinkertaisesti heille tarkoitettu, kosmiset voimat kun pitävät huolen siitä ettei tarkoituksenmukaisettomia vinoutumia pääse syntymään.

   Sudenjälki: Ole sitten hemmetin varovainen sen tiikeribalsamisi kanssa, tosin epäilen sun tarvetta käyttää sitä sillä etköhän sä saa ne sävärit muutenkin aikaiseksi.

   Poista
  7. Mene nyt nukkumaan, tulen viereesi ja laitan käteni pääsi ympärille. Aamulla voi olla omituinen olo.

   Ja sinä et tarkoita pahaa. Jos tarkoittaisit, niin se ei jäisi mitenkään epäselväksi. Ja kestän kyllä kovaakin sanan säilää, henkistä pesäpallomailaa ja monta muutakin kovaa juttua. Mutta meidän kesken ne eivät ole tarpeen. Tarkoitin vain, että pumpulissa minua ei ole pidetty ja osaan lukea ajatuksia. Kaikkea ei tarvi vääntää rautalangasta ja jeesusteipistä :D Vaikka tosi kovan luokan fixkittejä ovatkin.

   Mulla on vain niin perhanan omituinen huumorintaju, että sen seuraaminen voi olla melko vaikeaa.

   Poista
  8. Sulla on hyvä huumorintaju ja siitä todisteena on se kun kyläläiset ovat alkaneet karttaa mua tosissaan. Tajuan näet yleensä vasta paljon myöhemmin mitä tarkoitit ja saatan räjähtää kaupan hyllyjen välissä nauramaan suoraa huutoa. Moista aktivitettia kun pidetään jopa täällä korvessa yhtenä, ellei jopa parhaana tunnusmerkkinä kun tarkastellaan kajahtaneen käyttäytymistä ;D

   Kiitos,mä meen nukkuun kun ei näistä mun touhuista tule enää mitään. Hyvät yöt ja kauniita unia <3

   Poista
 10. Sukupuolesta puheen ollen, ootteko tehneet www.transtukipiste.fi sivulla sukupuolitestin. Mä olen sen mukaan "sukupuolineutraali",sukupuolen suhteen tasapainoinen, koska mussa on mieheyttä vielä vähemmän kuin naiseutta. Eikös kuulostakin oudolta? Musta tuntuu, että mun läppärikin on sukupuolineutraali. Joskus se kyllä kuumenee liikaa, mutta siihen auttaa kylmäkallet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole käynyt koska minut on todettu onzijdig:iksi eli neutriksi. Lisäännyn tuottamalla ulokkeestani kuumaa ilmaa ja pullanmuruja, tosin perin kehnolla menestyksellä sillä yhtään pitkoa en ole aikaiseksi vielä saanut. Minun kaltaiset ihmiset tunnetaan myös sutareiden painajaisena eli tuhkamunina.

   Ei vaineskaan, en ole käynyt vaikka tässä taannoin oli erään keskustelun yhteydessä tuo sivusto esillä. Sinä olet sitten onnellisessa asemassa jos läppärisi on neutraali sillä vältyt niiltä mielenosoituksilta joita kummankin sukupuolen (mieskoneet 0.00012%, naiskoneet loput) koneissa ja laitteissa.

   Vai kylmä kallella sinä rauhoittelet, etkös ole kuullut kunnon kyytien viilentävän - ainakin loppupelissä..

   Poista
 11. Läppärini on topakka ja tasapainoinen keski-ikäinen nainen :) eli luotettava ja aina valmiina palvelukseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinun tapauksessa uskon sen että kone on tullut emäntäänsä - virtaa ainakin riittää!

   Poista
 12. Kaikki nää on olleet käytettyjä naaraita, niihin on uponnut rahaa ja liitintä eikä mitään juurikaan tule ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääminsä polttanut tosin taisi olla vanha herra, jonka tuuletin ei ei kestänyt kuumuutta.

   Poista
  2. Aah, ne nartut. Niihin saa tosiaan investoida. Muijan koneeseen (eukko on peliaddikti) saatiin apua kun ostin Tokmannilta 29,- euron hintaan sellaisen läppärin alustan jossa on isohko flekti puhaltamassa ilmaa. Alusta on tarkoitettu Notebook:ille mutta hyvin tuo näkyy pysyvän paikoillaan tuossa eukonkin koneessa. Virtansa se saa usb-liitännän kautta. Hyvä himmeli eli iso läpy ahkerille ystävillemme Kaakkois - Aasiassa.

   Poista
 13. Kesken kakun leipomisen ja siivouksen kipaisen tänne perjantaikevennyksen:

  An Arabian guy at the aeroport:
  - Name?
  - Ahmed al-Rhazib.
  - Sex?
  - Three to five times a week.
  - No, no… I mean male or female?
  - Male, female, sometimes camel.
  - Holy cow!
  - Yes, cow, sheep, animals in general.
  - But isn’t that hostile?
  - Horse style, doggy style, any style!
  - Oh dear!
  - No, no! Deer run too fast.

  Jatkan raivausta hemmetin hyvässä kakun tuoksussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan sairaan hyvä juttu! :D :D :D
   Luvallasi kopioin tämänsillä muistini on hatara ja koska minähän en mikään rasisti ole, niin tälle on varmasti käyttöä tulevaisuudessa! ;D
   *Ryhtyy opettelemaan ulkoa em. totuutta pyyhepäiden vallan verrattoman vallattomasta seksielämästä*

   Poista
  2. Jesh! Titaan voi aina luottaa :D Kiitos kuomaseni. Epäkorrekti huumori on näinä kaikkiin suuntiin kumartelun aikoina piristävää. Jopa tarpeellista.

   Mun läppärini on niin friikki, että se on ihan sukupuolineutraali joskin äärimmäisen snobi omena.
   Edellinen oli ihan täysi bitch joten siirsin sen Perillisten pelikoneeksi. Jotka hiiltyivät oitis koneen kepposiin ja nykyisin kone köllöttää työhuoneen pöydällä sähköpostipäätteenä. Iso-J parka, saa aina ne jämät joita naiset ei huoli :D

   Itse asiassa, mä inhoan tunnetta joka iskee tajuntaan kun oivaltaa, että on yksinkertaisesti aivan liian taukki pärjätäkseen omalle läppärilleen. Ei tunnu kivalta ei.

   Poista
  3. Komppaan sua Hirnakka täysillä. Ei ole helppoa yrittää vääntää sivuja kuntoon a)temppuleivalla koneella ja b)prepaid-nettiliittymällä. Jos aiemmin on päätä särkenyt niin nyt sitä vasta särkee kunei oikein tunnumenevänmikään putkeen eli kaikki huomenna aamulla uusiksi. Nyt ei jaksa, tekis mieli siirtyä vaan varjojen maille pysyvästi.

   Poista
 14. Nope. Sulle on näköjään tarjolla helvettiä ilman pelastusta. Varjojen maat tulevat kun on aika. Nyt pitää löytää sulle apua tässä elämässä. Odotas hetkinen... mene nukkumaan... katsotaan...

  * katoaa kuun valoon *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä nyt ehdi nukkumaan eikä kyllä siitä oikein mitään tulekaan, joten rassaillen tässä näitä asetuksia. Jos vaikka saisi ne oikein helvetin solmuun aamuun mennessä ;D

   Poista
 15. Minun tietokoneeni on miespuolinen. Se toimii hyvin, kun sitä muistaa ruokkia sähköllä ja muutenkin pitää päivitykset ajan tasalla. Se ei yleensä ala vittuilla turhanpäiväisistä asioista. Mutta sitten kun jokin menee pienee, se sanoo kaikki aiemmat sopimukset irti ja ryhtyy potemaan oikein kunnolla niin, että mikään ei toimi.

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...