torstai 17. tammikuuta 2013

Hallusinaatioista hieromasauvojen pattereiden asianmukaiseen palautukseen


Lyhyestä virsi kaunis, niinhän sitä sanotaan. Minun sessioni ovat aina jääneet lyhyiksi varsinkin virren laulannan osalta, mikä taas johtuu äänestäni joka muistuttaa rekan alle jäänyttä basistia. Tiedättehän, sellainen katkonainen ja vuosien temppuveden lipittämisen jälkeen korahtelevaksi ja vouaavaksi muuttunut ujellus. Hävetti aivan saatanasti eräänä kauniina sunnuntaina kun hetken mielijohteesta päätin mennä jumalanpalvelukseen. Kaikki meni muuten oikein mutta jo ensimmäisen virren aikana, minun päättäessäni laulaa ylistystä nortin korventamien keuhkojeni täydellä voimalla, takarivistä nousee vanha mummo joka osoittaa meikäläistä ja kirkuu hysteerisenä: ”Hyvä jumala, auttakaa tuota miestä – hänhän tekee kuolemaa!”. Nykyään pyöräytänkin pari kierosta teippiä pääni ympäri kirkkoon astuessani. Huono hengittää mutta eipähän tule laulettua.

Nyt on vaan niin paljon asioita esissä ettei tahdo riittää aika eikä pääparkani muistitila. Aina jotain unohtuu ja se teettää töitä helvetisti lisää kun niitä sitten joutuu jälkijättöisesti toimittamaan. Tänäkin aamuna oli ajateltava ja kerrattava päivän toimet moneen kertaan etten unohtaisi mitään tärkeää. Puin siinä samalla kun valmistauduin Lätkiksen kanssa lenkille lähtöön ja koitin laatia jonkinlaista muistirunoa mutta eihän siitä mitään tullut, päinvastoin ahdistuin niin paljon ettei henki kulkenut. Ihan totta, se oli karmea kokemus hoippuessani eteenpäin ja koittaessani varoa tallaamasta vierelläni kulkevan koiruuden tassuille. Vastaan kävelee joka aamuinen tuttuni, vanhempi nainen ja hän kysyy että olenko alkanut juopottelemaan koska askeleeni heittää niin pahasti ja naamani on aivan punainen? En ole – vastaan – ja kerron hänelle ahdistustilastani hengitysvaikeuksineen. Hän katselee tovin pyörittäen päätään ja kertoo ahdistukseni helpottavan heti kun laitan ne päälläni olevat seitsemän paitaa oikein päin. Äityy vielä rienaamaan punaista poolopuseroani ja väittää sen olevan niin ruma ja kireä kaulan kohdalta, että ellei hän tietäisi kuka olen, hän voisi vannoa nähneensä Jabba the Hut:in veljen. Kiitän mummoa ja toivottelen hänelle samalla liukkaita kelejä sekä sandaalin lipeämisiä.

No, ihan kohta pitää lähteä töihin sillä joudun aamupäivästä käymään kotona maalaamassa varaajan takusen (astetta törkeämmäksi jätetty rakennusvaiheessa) jotta se ehtii kuivaa ennen illalla tapahtuvaa uuden varaajan asennusta. Ärsyttävää, etten sanoisi sillä mitään en vihaa niin paljon kuin kesken päivän hyppäämistä jollain asioilla, se kun vie aikaa ja katkaisee aina hyvän työrytmin. Rytmistä puheen ollen, vaihdoin tahdistajaani ylikoko patterit ja nyt ei paljon virsun pohja latua kuluta vaan askel on enemmänkin lennokas. Nauratti ja vitutti samaan aikaan kun iltalenkillä pysähdyin juttelemaan erään tuttavani kanssa ja jalat elivät omaa elämäänsä. Siinä kuulkaa hanki pöllysi kun nuo onnettomat, mutta nyt ADHD:n kourissa olevat koipeni milloin potkivat penkkaa ja milloin tuttavaani. Hyppäsin humppaa paikallani eikä puheestani meinannut saada selvää, jouduin toistamaan asioita useaan kertaan ja teemaan liittyen tein sen Erkki Junkkarisen äänellä. Joka muuten on – kaikki kunnia miehelle – niin vittumaista kuunneltavaa että yksi kylän koiristakin teki suicide-loikan ohikiitävän rekan alle. En halua loukata ko. artistia ja pyydänkin tässä nyt julkisesti anteeksi, tuo nyt on vain minun mielipiteeni mutta sillä The Hopeamaljalla olisi voinut aikanaan huitaista ukon hiljaiseksi, vaikkapa sinne Teleniuksen muijan ruusujen viereen.

Tänään soittavat sitten kipupoliltakin ja kysyvät kuinka Ketipinorin kanssa on mennyt. Vastaan rehellisesti ja sanon ettei se uniin auta mutta vetää jätkän tosi hitaalle, jopa niin hitaalle että sen vaikutukset ulottuvat siihen aatamin kelloon. Punnukset eivät ole olleet koskaan tämän vuonna -65 valmistetun kaappikellon historiassa näin alhaalla eli vetoa pitäisi olla raksutuksesta päätellen. No perkele, kivekset muistuttavat keväistä katiskaa kun vittuuntuneet siittiöt etsivät ulospääsyä ja törmäilevät noiden Sun Maid-rusinoita muistuttavien pallien seinämiin. Vielä pari päivää niin tunnelma on kuin huonon kalastaja katiskassa, paljon mulkosilmiä kyljellään. Tällä kaikella on vaikutuksensa viisariin, tuo mokoma kun osoittaa suurimman osan päivästä kello kuutta. Vaan annas olla kun saatanan lääke antaa luvan kusta niin johan tapahtuu, se on sellaista menoa että olen kehittänyt siihen oikein taktiikankin; seisoin kun John Wayne, jalat hieman koukussa ja kädet aavistuksen lanteista irti. Kun kusta alkaa tulemaan, täytyy olla sairaan nopea että saa otteen tuosta edestakaisin sinkoilevasta ja poukkoilevasta vappupillistä tai muuten on piru irti. Vaikka viisarissa ei olekaan mittaa yhtä paljon kuin tasankojen miehillä, niin kyllä sekin saa mustelmia hakatessaan ees taas reiden ja alavatsan väliä. Kaiken lisäksi yläasennossa käyminen saa silmät kirvelemään ulos pauhuavan nesteen tunkeutuessa luomet kääntävällä voimalla kohti korkeuksia. Samoin aivastelua ja yskimistä, tunnelma muistuttaa CIA:n vesikuulustelumenetelmää tuon hemmetin nesteen tunkeutuessa nenään. Pirullinen pörinä, vehje tuo elävästi mieleen ilmapallon sen pään josta sitä ilmaa puhalletaan. Se on yhtä litteäkin ja vinkuu venytettäessä esikuvansa tapaan. Nyttemmin olenkin koittanut opetella soittamaan sillä ja aika hyvin menee meidän kylältä kotoisin olevan muusikon (Alli Rahmakka-Kuitere) kappale Herpeksestä itään. Vaikea ja heti helvetin melankolinen biisi, parhaimmillaan se on pirunviululla soitettuna ja koko dosetillinen nautittuna.

Okei, tälläistä täällä korven keskellä tänä armon vuonna 2013. Kun ilta koittaa ja varaaja on saatu paikalleen, pääsen taas tänne teidän aina hullumiksi käyvien Luostarin asukkien ja muiden matkaajien pariin mistä tulikin mieleeni että kiitos s-postia lähettäneille *Kumartaa* ja sitten jälleen erityinen tervetuliaistoivomus sinne yhteen suuntaan, liittymistänne odotetaan enemmän kuin innolla (kammio puunattu ja somisteltu aivan erityisellä tavalla sekä nunnankaapu silitetty, kammion pöydällä viiden litran nassakka Luostarin omaa viiniä ja uunituoreet listat tulevista munkkikokelaista kuvineen). Kiitos Abbedissan on muodollisuudet identification:in (< menikö toi oikein?) hoidettu ja tulenkin tässä lähestymään teitä tänä iltana, jos sopii ja se on mahdollista?
Olette olleet suht kiltisti mutta asiaa on kahdellekin parivaljakolle eli Sannalle ja Ninkalle sekä Titalle ja Hirnakalle; koittakaa nyt ihan oikeasti hillitä sitä dosetilla hyppäämistä. Parivaljakko ykkönen näkee hallusinaatioita tohveleista purjeveneisiin – kaikki vuoristossa ja parivaljakko kakkonen seilaa kolmiolääkelaivoillaan purjeet lepattaen, kehottaen nukkumaan kädet peiton päällä. Hittolainen sentään, kunhan nyt itse muistaisivat että tyhjät patterit ovat ongelmajätettä ja ne tulee toimittaa asianmukaisiin keräyspisteisiin.

Eli, olette sitten kunnolla ettekä riehu. Viikko lähenee loppuaan ja haluankin toivottaa mitä parhainta torstaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


48 kommenttia:

 1. Kuka sitä nyt riehumaan, Luostarissa. Syvästi tämä paheksuu moista, oto. abbedissana varsinkin. Ja pattereista puheenollen - luostarin nurkkaan on järjestetty patterien jättöpiste! Saat sauvasi siis jälleen surisemaan ilman omantunnon vaivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tiedänhän minä ettet sinä moiseen ryhdy vaan ne ovat nuo Luostarin vallattomimmat naaraat...olet varmasti huomannut.

   No niin! Kuka vielä kehtaa sanoa että Luostarissa on asiat retuperällä, Abbedissa on hoitanut patteriasiankin joten sekin puoli on siten kunnossa. Tämä on sitä meininkiä mistä minä tykkään ;)

   Poista
 2. Tsottsot, älä hulluja yllytä. Sä et todellakaan tiedä mihin me kaksi säänpieksemää hevosten yhdistämää naiseläjää kykenemme.
  By the way, saisko noihin kolmiolääkelaivoihin sellaiset kivat punaiset reunat purjeisiin? Olisi vähän painokkaamman näköistä menoa. Nyt ne vain lilluskelevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen! Yllyttäminen ei tulisi mieleenkään sillä nykyisin kun avaan Luostarin oven, siirryn automaattisesti pari askelta taaksepäin kun pelkään mitä tuleman pitää ;D

   Aivan hemmetin hyvä idea ne punaiset reunat mutta pelkäänpä että mun taidot eivät riitä. Lilluskelkoot siis vielä päivän pari, jos vaikka saisin sen työn alla olevan ja haaveilemani homman onnistumaan..

   Poista
 3. Tämä tausta on parempi kuin eilinen, mutta tulee hirmuinen kaipuu takaisin 1700-luvulle, jolloin meillä sentään oli palvelija joka lähtöön *huiskii viuhkallaan* Kaikenlaista.. Huh, onneksi jo huomenna pääsen kääpiöiden seuraan.. *krhm*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai kaipailet sinä palvelijoita....mutta eihän sen pitäisi olla ongelma sillä kyllähän noin viehkeä neitokaisen luulisi sellaisisa helpostikin saavan.

   Mikäs on viikonlopun suunnitelmasi kääpiöiden suhteen - hiljaista eloa vai rietasta mieltä? ;D

   Poista
 4. Peppis, minä en käytä dosettia; annostelen mömmöt kouraan suoraan purkista kaatamalla ja siitä sitten käkättimeen! *glups*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin se ainoa ja oikea tapa, ne dosetit ovat vain turhia hidasteita! ;D

   Poista
 5. Joo, mutta taas on jotain uusia nunnia tulossa, kun on kaapuja silitelty. Protestoin. Eikö mulle ja Sirpalle enää riitä hommia Itäsiivessä? Onko meidät lomautettu? Ei ole muutamaan päivään tullut yhtään nuorta nättiä munkkikokelasta, prkle...

  Nää laivat on kauniita, mutta toi keltanen teksti, huh;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt turhaan protestoi. Ketään ei lomauteta ja te Sirpan kanssa hoidatte ne munkit mutta kyllä niiden räpläämiseen on muillakin oikeus - te kun voitte tehdä sitä' päivät pääksytysten ;D
   Kyllä sitä nuorta lihaa on sieltä tulossa. Ei muuta kuin polvisuojat kuntoon ensinnäkin sen takia että kivilattia ei ole paras mahdollinen alusta ja kohta niille on todellista tarvetta - ainakin ennakkoilmoittautumisista päättellen. Öljykaapin oven kyllä pidä lukossa kun viimeksi paikat olivat niin mäiskeessä ettei tahtonut vanha mies pystyssä pysyä. ;D

   Poista
  2. Niin, pitäisikö laittaa pyllyt penkkiin eli istumalakko? Tosin sitten jäisi uudet munkkikokelaat tarkastamatta ja se olisikin huonompi juttu.

   Vai et ole Erkin ja Veran musiikin ystävä ;DDDD

   Poista
  3. Sähän ehditkin jo vastata eli ei tarvi lyödä p*rsettä penkkiin ;D

   Poista
  4. No hyvä, meillä on sitten mieluisia töitä tiedossa kun kerran on uusia ilmoittautuneita. Hei Sirpa, ota se iso öljypullo mukaan (hys) kun Apotti laittaa öljykaapin lukkoon, s..t.na.

   Meillähän soi Itäsiivessa miljoonat ruusut jatkuvasti, välillä hopeamaljassa ja välillä... jossain muualla.

   Poista
  5. Joo, otan. Mulle tarttui entisestä työstä sairaalasta tosi hyvät HOITOöljyt jotenkin matkaan. Otan nekin. Ei sitten lopu kesken, kun tota hommaa näyttää taas olevankin, huh huh. Voi, tätä nunnan elämää, kun on raskasta.

   Itäsiivessä on aina ollut harras tunnelma. Apotti saisi olla meistä ylpeä tuon jatkuvan marmatuksen sijaan. ;D

   Poista
  6. Nyt kuulkaa likat on sellainen tilanne että jos tuo touhu ei lopu heti alkuunsa niin saatte kokea ns. Korpirangaistuksen. Tuon teidät tänne korpeen ja teidät sidotaan nelinkontin niin, että ette pysty liikauttamaan raajaakaan. Luonnollisesti alasti ja mitä sitten tapahtuukin seuraavien neljäntoista vuorokauden aikana selviää sitten aikanaan. Korpirangaistus saattaa tuntua alkuun melko nautinnolliseltakin mutta kyllä ne ajatukst nautinnollisuudesta muuttuvat kaksiviikkoisen lähestyessä loppuaan.

   Poista
  7. Ihanata, Rantis, me päästään Apotin kaa opintomatkalle eräolosuhteisiin luonnon armoille ;)

   Poista
  8. Voi vehviläinen sun kanssas..! ;D

   Poista
  9. Voi ku ihanaa, mä alan jo pakkaamaan. Olen niiiin LOMAN tarpeessa. Mitä sä otat mukaan Sirpa? Bikinit ainaski ja iltapukuja, eiks nii?

   Poista
  10. Ne ainakin. Sit älä unohda nahkapukua, jos siellä jotain sitomisjuttuja harrastellaan. Maltan tuskin odottaa...

   Poista
 6. Tätä se mun horoskooppini tiesi... syntymäni hetkellä aurinko on ollu Kaksosissa, ja se tarkoittaa "elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia olemaan hiljaa". ("Ja seuraamaan ajatustesi jatkuvaa virtaa turhia selittelemättä").

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo nyt ei suinkaan tarkoita istä että sun pitäisi pitää turpasi kiinni ja istua nurkassa. Elämästä voi oppia seuraamalla sitä hiljaa sillä ei tarvitse olla joka paikassa riehumassa.

   Alempi juttu suorastaan tyrkkää spontaaniuteen ja avoimuuteen. Älä siis ole turhan kriittinen itseäsi kohtaan vaan kuuntele sitä sisäistä villikkoa ja toimi sen mukaan.

   Poista
 7. Njähhhähhää, pääsin tänään heiluttelemaan pitkää piiskaa. Ihan kunnollinen ajopiiska aivan hemmetin pitkällä narulla. Kun lämäytin ilmaa kerran kokeeksi, kumpikin hevonen sinkoutui horisonttia kohti nopeammin kuin ehdin tajuamaan :D

  On se tehokas. Pelkästään aitaan nojatessaan se sai hevoset, nuo laiskat nelijalkaiset metukat kipittämään reippaampaa tahtia. Se on niiiin tehokas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Vapisee kauttaaltaan* Jumalauta olen nähnyt eräällä Moskovan reissulla show:n jossa vanha patu esitteli ruoskankäsittelyä joka oli taidetta. Ruoska oli juuri tuon kuvailemasi kaltainen ja se ääni - sen muistan hamaan hautaan asti sillä se oli kovempi kuin pistoolista lähtevä. Äijä sammutteli melkoisen matkan päästä kynttilöitä ja avustajaltaan nappasi röökin suusta. Matkaksi ilmoitettiin kahdeksan metriä ja varmasti se sitä olikin. Täytyy olla aika helvetinmoinen luotto koska avustaja oli pysynyt samana viimeiset kaksitoista vuotta. Hulluja nuo venäläiset kaikessa taitavuudessaan!
   Sun ei ehkä olis kuitenkaan pitänyt kertoa tota asiaa....voi fantasia! ;D

   Poista
 8. Kappas vaan ja kapallinen! Apotti on näemmä lähtenyt ristiretkilleen tuulta purjeissa. Horisontissa tyyntä myrkyn edellä :D

  VastaaPoista
 9. Pitäisiköhän sitä vaihtaa patterit tahdistimeen täälläkin, kun tuntuu vauhti hyytyvän kohti loppuviikkoa. Muuhun kirjoittamaasi en nyt osaa sattuneesta syystä kommentoida sen kummempia, vaan sen sijaan hiukan annan palautetta tästä uudesta ulkoasusta. Hienot on laivat, mutta tuo alareunan karikko haittaa aika pahasti lukemista. Ainakin mobiililaitteella (uusi rakkaani <3). Että jos sitä ranta-aluetta voisi vähän siistiä, niin ei jää ihan arvailujen varaan apotin aivoitukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, vaikeuksia lukemisessa? Valitettavasti en tätä taustaa pysty muuttamaan koska tämä on bloggerin oma tausta. Tarkoitan että jos vien tämän esim. paintiin tai johonkin sivistyneempään kuvankäsittelyohjelmaan, leikkaan alareunaa tai siistin muuten niin varmasti homma ei toimi. Tänne on ylipäätään todella vittumainen ladata taustaa, sen koon kun pitäisi olla vähintään 1600 x 1800 mutta tiedosto ei silti saisi olla maksimissaan kuin 300kt.
   Jos onnistun viikonloppuna yhdessä jutussa niin kaikki muuttuu ja sitten voin vaikuttaa paremmin toiveisiin.

   Poista
 10. Vuoristohöyrylaivasto näkyvissä! Fire in the hole, mun dosetti on tyhjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD No hittolainen, sulle on kiiruusti hommattava dosetin täytettä tai tee niinkuin Polga; koko kouruus kerralla! ;D

   Poista
 11. Tähän täytyy kyllä mainostaa, että löytyy ihan kotimaistakin osaamista mitä tulee ruoskien paukutteluun. Omasta ystäväkirjasta löytyy mm. länkkäreistä tutun pikavedon (ei ei ei SITÄ vetoa) mestarit, erinomaisen taitava ja tarkka veitsenheittäjä ja samainen piiskamies. Korvatulpat messiin kun whiper harjoittelee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esityksiä missä ja koska? Olisi enemmän kuin mielenkiinoista nähdä ruoska- ja veitsimies, ruotsalaisen version olen nähnyt vetävän: ase kotelosta ja laukaus oli muistaakseni huikea 0,2 sekuntia ja luoti osui maaliinsa.

   Poista
 12. Tattis Hirnakka! Sain nyt ihan uuden lisän sanavarastoon ja merkityksen pikavedolle :D Tämähän rikastutti taas tosi mukavasti!

  * kikattaa käppyrässä *

  P.S. Peppone on hyvää vuosikertaa. Tiesithän, että se oli protyyppien vuosikerta? Kaikki mallit rikottiin vuoden lopuksi jostain syystä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirnakasta on tullut ihan villi, ei sitä pitele enää mikään ;D

   Poista
 13. Olin kovasti mielissäni, kun kirjoitit kirkossa olleesi.
  Se laulaminen on kyllä joskus vaikeaa, vaikka nortinsauhuttelusta olisi jo kulunut aikaa. Mankku valittaa aina, kun pitää laulaa niin KORKIALTA (vaikka ei olla edes lehterillä).
  Hevimessussa oli jotenkin helpompaa (kerran onnistunut sellaisessa käymään), kun sai karjua virsiä sydämensä pohjasta sillä äänellä, mikä kurkusta sattui tulemaan. Vieruskavereiden veisuuta ei kuullut ollenkaan.
  Papin saarna onneksi kuului kyllä hyvin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaikeaa ja kadehdinkin ihmisiä joilla on mahtava ääni, sellainen joka lennättää tupeen edessä istuvan päästä aina alttaritaululle asti. Sitä tuomiopäiän jylinää on hauska kuunnella ja vielä hauskempaa on katsella tupeen hakijaa hänen onkiessaan tuota vettynyttä karvareuhkaansa ehtoollisviini kannusta ;D

   Poista
 14. Vai että oikeen kaavut on silitetty ja kammiot on valmiina. Tämä nainen ei kaapuihin suostu verhoutumaan, sen verran kovat taistelut on tämän kehon eteen tehty elämän ja kuoleman nimissä. Että mieluiten sellainen soturin asu ois enemmän kuin paikallaan. Enemmän siis jotain tähän suuntaan:

  http://tigersan.deviantart.com/art/Warrior-nun-175118455

  Sitten toinen juttu, viinikellarin avainta en tule tarttemaan, vaihdan ilomielin siihen, joka avaa luostarin puutarhan portit. Listat munkkikokelaista toki otetaan vastaan, mutta luulen ettei tällä nunnalla ole sen kaiken puutarhanhoidon jälkeen aikaa muille aktiviteeteille. Ainoastaan herbalistimunkkeja siis tähän suuntaan vaan tulemaan niin voidaan aloittaa heidän kanssaan perusteellinen puutarhanhoito. Luonnollisesti vartioin puutarhaa kyseisestä kuvasta löytyvässä asussa. Kammioon tätä soturinunnaa ei meinaan suljeta, alkaa ahdistamaan liikaa semmonen lokerointi. Samasta syystä en lupaa liittyä varmasti mihinkään, minä lähestyn mistä haluan ja milloin haluan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suotakoon siis sinulle se soturin asu, kävin katsomassa ja hyvältähän tuo näytti, itseasiassa hemmetin hyvältä.
   Kammion,viinin ja muiden tarjoaminen on Luostarin tapa mutta jokaisen toiveita kunnioitetaan joten saat hiihdellä miten tykkäät ja porttien avaimet saat narikasta. Herbalistimunkkejakin saat kunhan sellaisia tavoitetaan täältä jostain kolkasta joten täytyy seurata piipuista nousevaa sauhua niin eiköhän homma hoidu.
   En ole sitten ehtinyt sen pelkän nimimerkin perusteella metsästämään mutta taitaa olla helpoin käydä katselemassa erään blogin kommenttilaatikoita? Eikä sun mitään tarvitse varmaksi luvata, kunhan nyt kirjoitat sen vastuuvapauslomakkeenmahdollisimman pian ;D

   Poista
 15. Jahas... toinen vihernisti! Minäkin olen herbalisti, tarvittaessa yritän olla verbalisti. Ajoittain kehnolla menestyksellä, mutta puutarha kukoistaa (puutarha tarkoittaa sitten ihan tosissaan PuuTarhaa, YrttiMaata ja älytöntä KukkaTarhaa - suom.huom)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, kohta on sellaiset yrtit että nykylääketieteen myrkyttäjät saavat haistaa pitkän sellaisen juttusen. Kunhan pidätte huolen että isommilta ratsioilta vältytään koska Luostarin voitelukassa on melko tyhjä tällä hetkellä, joskin teidän ensimmäisestä sadosta saadaan varmasti mukavasti voittoa.
   Saisit muuten oikeasti (s-posti) linkata kertoa enemmän noista kakista lääkekasveista ja käsittääkseni jossain oli valmiita tuotteitakin vai onko ne tarkoitettu käytettäväksi vain jossain tietyssä paikassa/osoitteessa. Helvetinpitkä lause kun piti ihan vaan kysyä että onko niitä myynnissä missään?

   Sitten vielä sellainen kirjainlyhenteillä esitetty kysymys kuin että onko SO ja City samassa paikassa? (helvetti mutta tämähän heitti Da Vincin-koodiksi mutta tajuat kyllä mitä ajan takaa)

   Poista
  2. Köh köh... luulet siis minua älykkääksi, mutta erehdyt pahasti. SO ja City ei herätä yhtään mitään assosiaatiota selvinpäin. SO viittaa rikkihappoon, numerot vain puuttuu. City on Helsingissä, sekään ei hivele läheltäkään.

   * vetää henkeä *

   So on yhtäkuin lontoon murretta, eikä sekään tuo valaistusta. City on samalla murteella keskustaa. Käviskö Solar Plexus? Vatsan hermopunos... ei syty lamppu vieläkään. Veti näköjään kurvista suoraa penkan puolelle jalka yhä kaasulla...

   So City ei avaudu mitenkään, vaikka olen poliitikkojen diibadaabaa kuunnellut illan ihastuksesta mykkänä. He puhuvat laveasti sanomatta mitään, joten orientaatiovaikeutta on siirtyä tiivistettyyn tekstiin, jossa muutaman kirjaimen mukaan pitäisi älytä mistä on kyse. Kontrasti on tooosi kova.

   Luovutan, tunnustan tyhmyyteni ja siirryn sähköpostin puoleen masentuneena omasta heikosta hoksasta. Päivitä mun ÄO vastaamaan apinaa, niin voidaan jatkaa taas eteenpäin :D Banaanilla mennäään mukavasti eteenpäin. Kunhan siinä ei ole ihan sikana ruskeita pilkkuja :P

   Viittikkö seuraavat visailut esittää sähköpostiin, niin ei tarvi tunnustaa heikkoa ymmärrystä tälleen yleisesti :D Toki se tulee pikku hiljaa tihkuen tietoisuuteen, mutta kuitenkin... :) Pieni illuusio on aluksi hauskaa, mutta rapisee toki totuuden edessä. Nyt tuli kunnon etukäteisotto todellisuuteen. Seuraavaksi lähetän sulle valokuvan, niin tipahdat katolta kellariin

   * Poistuu hillittömästi hihittäen paikalta *

   Poista
 16. Haa, Tita sai vertaistukea. Hartaudella tullaan Luostarin puutarhaa kuokkimaan ja harvinaisuuksien äärellä pyllyilemään. Siinä on Apotilla vahtiminen.

  Minä mitään villiintynyt ole. Vähän ehkä rehotan mutta talvella niin saa tehdäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirnakka, sinähän käyt suorastaan kierroksilla eli mitäs siellä Torpalla oikein tapahtuu? ;D

   Kuules, jos rehotat niin sitten kipin kapin ajelemaan sitä *köh köh* sillä täällä Luostarissa on sallitaan korkeintaan sellainen brassi...*järjetöntä yskimistä*

   Poista
 17. Vielä jatkan:

  ei voi linkittää, copy+paste toimii. Huomaa sivulla oleva youtubelinkki.

  http://www.huippujuttu.fi/westernshow/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin katsomassa ja täytyy nostaa hattua ukon taidoille! :O

   Poista
  2. Ruoskaa voi heiluttaa ansiokkasti. Mutta katsoin bodylanguagea. Parin halatessa ohjelmassa nainen ei tarjonnut lantiotaan halaukseen. Eli ruoskan heiluttaja ei pääse ns. pukille.

   Miehen pitää osata muutakin kun heiluttaa ruoskaa. Summa summarum. Me naiset kaipaamme jotain hellää, jotain speciaalia. Jotain henkilökohtaista. Suoritus ei ole sitä, vaan se viritys. That is The Case.

   I rest my case :)

   Poista
 18. Keskittymiskyky on nyt karannut johonkin huitsin nevadaan. Tai sitten se vaan tuijottelee tekstin sijaan tota rauhoittavaa taustaa eikä pysty kommentoimaan kaikella rakkaudella tuottamaasi sisältöön. Tyksin kovasti uudesta ulkoasusta. Jotenkin vähemmän levoton on tämä, niin ei haittaa, jos jutut silti säilyy melko levottomina ja joskus jopa vallattomina.

  VastaaPoista
 19. Jotta en ihan tyhmän idiootin leimaa otsaani saisi edellisen postauksen merkeissä saisi, niin siirryn vakavaa yliopistolliseen tutkimukseen:

  Helsingin yliopistossa tutkittiin miksi miehen peniksessä terska on paksumpi kuin peniksen varsi. Tutkimusryhmä tuli johtopäätökseen -Terska on paksumpi kuin varsi, siksi että seksiä harrastettaessa miehet nauttisivat enemmän.

  No Tampereen yliopistossa tätä ei hyväksytty vaan tutkittiin sama asia ja tulokseksi saatiin: -Terska on paksumpi kuin varsi, siksi että seksiä harrastettaessa naiset nauttisivat siitä enemmän.

  No Luostarin väki katsoi, että koska hesalaiset ja tamperelaiset ovat eri mieltä, täytyy heidän tutkia tämä asia itse, jotta lopullinen selko saadaan asiaan. Tutkijaryhmän tulos oli: -Terska on paksumpi kuin peniksen varsi siksi, että seksiä harrastettaessa siitä saa paremman otteen, eikä käsi lipsahda irti.

  Polga tutkimusryhmän johdossa voi varmistaa asian :D

  VastaaPoista
 20. *reps ja kops ja virn* Go Tita go!!

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...