torstai 31. tammikuuta 2013

Kesähäät mielessä mutta kaaosta riittää? Ota yhteyttä Pepposen Pamfletti & Pikavihkimiseen - homma onnistuu


Ei mene montaa päivää kun on Pepposen Pamfletti & Pikavihkiminen tosiasia sillä eilinen soittokierros eri instansseihin (kaupparekisteri, Ely-keskus etc.) oli hyvnkin positiivinen kun joka paikassa annettiin ymmärtää että homma on ihan ok. Se on ihan oma puulaaki koska mulle ei myönnetä ns. virallisia papin papereita mutta sellaiset propuskat omaan kyllä, joilla on painoarvoa oikeudessa joten tervetuloa vaan vihittäväksi,kastettavaksi tai monttuun laitettavaksi – kaikki järjestyy. Lyhyesti sanottuna mun firma kattaa kaikki samat palvelut kuin virallinen tahokin, ainoastaan sillä erotuksella että PePa & Pivi:n palvelut ovat todella pitkässä juoksussa halvempia kun ei tarvitse maksaa sitä jokavuotista veroa vaan sellainen kohtuullinen kertamaksu riittää.

Kaikki tää oikeestaan sai alkunsa cossauksesta jota kokeilin tossa jokunen vuosi takaperin ja silloin mun hahmona oli Abraham Lincoln:in näköinen mutta saatanan paljon julmemman näköinen pappi.
Sain hommattua tosi vanhat kuteet ja muuten luonto hoitikin loput: annoin parran kasvaa ja päähäni kaadoin litratolkulla Substralia, jolloin sain almost dead-tilassa olevat hiusjuuret innostumaan ja ne pukkasivat melkoisen reuhakkeen peittämään muuten niin kiiltävää sisäkumia. Sama täytyi kyllä tehdä poskien sivuosillekin kunnon pulisonkien ilmiintymiseski, tosin kulmakarvojen suhteen onkin aina ollut sitten ylitarjontaa.

Kulmakarvoista puhuttaessahan käytetään vertailukohtana miltei joka kerta ton itänaapurin nyttemin jo manan majoille mennyttä johtajaa, kerrassaan vallan verratonta Leonid B:tä. Voin sanoa (jopa hieman ylpeyttä tuntien) että Lennu jää kakkoseksi mulle. Toki olihan hänellä sellaiset varsin juhlavat kulmakarvat, jopa niin massiiviset että ne toisinaan aiheuttivat ongelmatilanteita. Satun tuntemaan hänen entisen miespalvelijansa ja tämä on kertonut mulle uskomattomia juttuja, varsinkin mitä tapahtui Lennun lomaillessa pienellä, 800 neliön datsallaan tuolla Mustameren rannalla. Yhtenä kesänä – silloin oli vaikeat ajat menossa hallinnon puolella – Lennu katosi vedettyään Stolishnajaa lomansa kolme ensimmäistä viikkoa ihan suoraa huutoa. Ei meinannut ukkoa löytyä ensin mistään, kunnes armeija viikon haravoituaan lähimetsät löysi patun mammittelemasta yhden kaatuneen puun juurakon takaa. No nyt päästään niihin kulmakarvoihin; merikotkan perkeleet olivat tehneet niihin pesänsä kun Lennu nukkui humalaansa pois.Onni onnettomuudessa niillä oli poikaset jo niin isoja, että ne saatiin hätisteltyä helvettiin ilman että paikalliset eläinaktivistit olisivat puuttuneet asiaan. Puun juurakolla kävi kyllä jokunen bongari ja ne rengastivat Lennun siinä innostuksissaan.

Mulla on kuitenkin toi karvan kasvu kulmakarvojen kohdalla jonkun geneettisen häikän takia ihan perkeleellistä, pari kertaa viikossa yks tuttu metsuri trimmaa ne sellaisiksi että mä pysytn edes joten kuten näkemään eteeni. Töissä ne on kyllä tosi kätevät kun niihin voi tunkea suorakulmaa, temmiä, sahaa ja akkuporakonetta sun muuta ja näin kädet jäävät vapaiksi itse työntekoa varten. Miinuspuolena mainittakoon niskojen vitullinen väsyminen.

Tulihan taas innostuttua mutta kun ne on niin mageet, ellei peräti ihgut kulmikset. Joskus innostun värjäämäänkin niitä ja silloin kympin pytty mustaa peltikattomaalia per rytökasa ei ole mitään. Se siis siitä ulkoisesta habituksesta ja sitten voidaankin siirtyä sen mukanaan tuomiin hyviin puoliin. Minut on kutsuttu ja olen käynytkin pitämässä saarnoja useissa eri seurakunnissa kun niiden oma pappi ei ole saanut pidettyä seurakuntaansa aisoissa,vaan tämä haureutta harrastava kirkkoväki on esim. mölynnyt koko saarnan ajan ja jopa huudellut törkeyksiä pappi-paralle. Toista se on sitten kun tulen pelipaikalle, silloin tunnelmaa muuttuu täysin. En tule kirkkosaliin sisään perinteisesti sakastin puolelta se helvetin lakana päälläni, vaan kirkon takaovesta joka on perinteisissä ristikirkoissa suoraan alttaritaulua vastapäätä. Olen jo aiemmin sunnuntaiaamuna käynyt säätämässä kanttorin hapenottoa eli toisin sanoen kuristanut häntä ja vannottanut että katsokin saatanan naakka että soitat Ennio Morriconen Hyvät, pahat ja rumat kun astelen käytävää pitkin kohden alttaria ja saarnatuolia. Näin tapahtuu ja liioitellun hitaasti kävellessäni mulkoilen tosi vittumaisesti seurakuntaa joka kummastellen tuijottaa takaisin, uskaltamatta päästää ääntäkään. Syynä tähän on ehkäpä Abraham-asusteeni ja toisessa kädessäni roikottamani katkaistu, täysin laiton ja kovat putkissa oleva rinnakkaispiippuinen haulikko. Alkuseremonioiden aikaan jonkun kekkeruusin on yleensä aina kokeiltava onneaan, ehkäpä näyttääkseen muulle seurakunnalle että hän ei mokomaa pappia pelkää mutta se on virhe joka kannattaa jättää tekemättä. Normisti jysäytän yhden katosta roikkuvista kyntteliköistä alas ja käyn sen jälkeen retuuttamaan epattoa oikein kunnolla; raahan hänet alttarille ja taon järkeä päähän ehtoollisviiniastialla, ne metalliset ja pikarin muotoiset ovat varsin käteviä tähän tarkoitukseen. Lopetan vasta kun kippo on ihan kluhmuilla ja syntinen, eksynyt lammas rukoilee armoa luvaten parantaa tapansa. Pisteeksi iin päälle lennätän jumalattoman takaisin penkkiinsä eräällä judoheitolla jonka opin mustan vyön omistavalta kaverilta. Ette usko minkä vaikutuksen tekee muuhun seurakuntaan kirkkosalin ilmatilassa mennä humistava, verta valuva syntinen joka jysähtää penkkiin niin lujaa että penkin puutapitukset (vaikka jykeviä ovatkin) narahtavat voimalla joka saa haudoilla pomppivat linnutkin hiljenemään. Saarnastuoliin noustuani kun laitan äskeisestä kynttelikön alas ampumisesta vielä savuavan haulikon siihen Ison kirjan viereen, niin rauha on taattu. Isommissa häissä mulla on mukana kahdeksan dobermannia eli parivaljakko joka ovella. On ne jotenkin juhlavan näköisiä irvistelevine kitoineen ja valkoisina hohtavine lipereineen, joiden väri vielä korostuu kaulan mustaa turkkia vasten.

Onpa nähty sekin ihme että eräissä häissä – joissa oli vallan helvetisti pieniä mukuloita – menetin hermoni ja tein ihmetekoja. Syynä tähän olivat ne metelöivät kakarat joita täysin pöntöt vanhemmat eivät saaneet tai viitsineet laittaa ruotuun, vaan antoivat kyrvänsyylien kirmata ja mellastaa ympäri kirkkoa.Aikani katseltuani päästin molemmat piiput tyhjiksi ikkunan läpi kohden kellotapulia ja susihaulit osuivat suoraan ison kellon kylkeen, saaden näin aikaan kirkollista rumpusooloa muistuttavan ääneen joka kaikui lujaa ja pitkään. Joka ainoa niitti lopetti mekastamisen ja tuijotti silmät selällään meikäläistä, jolloin oli helppo osoittaa etusormella kirkon takaosassa olevaa tyhjää penkkirivistöä ja näyttää kakaroille suuntaa. Silloin se tapahtui; kaikki paaperot lähtivät marssimaan jonossa kohden kirkon takaosaa, istuen kiltisti penkkeihin isompien auttaessa vaippaikäisiä jopa niin, että tytöt isuivat omissa penkeissään ja pojat omissaan. Bampersit vain natisivat kun piltit punnersivat pitkälle jakkaralle ja ristivät kätösensä, pikku perseiden pöristessä kauhun aiheuttaman kunnioituksen vuoksi. Se oli kaunista katseltavaa, varsinkin kun tehostaakseen tätä tapahtumaa paskaksi ammutusta ikkunasta lensi parvi kottaraisia katonrajaan ihmettelemään tilannetta ja nokkimaan erään miespuolisen seurakuntalaisen tupeeta. Lopuksi loin julman katseen kohti syntistä seurakuntaa, latasin samalla haulikkoa ja ilmoitin että täällä eivät äpärät juhli – eivät pienet eivätkä isommat. Näin vihkiminen saatiin suoritettua tilanteen arvokkuudelle sopivalla tavalla loppuun.

Yllä mainituista metodeista johtuen kutsut ovat harvenneet siinä määrin että ostin yhden vanhan ladon josta pykäsin kirkon itselleni.Remontoin siitä goottilais-tyyppisen sillä ne ovat kaikessa synkkyydessään jotenkin kauniita, tässä tapauksessa myös yhtä kylmiä koska kyseessä on kivinavetta. Jatkossa on kuitenkin luvassa parannuksia jahka saan kolehtien myötä rahaa lämmitysjärjestelmän rakentamiseksi, nyt kun kaikki upposivat normi sisustuksen lisäksi aivan uudenlaiseen kolehdinkeruu-järjestelmään. Enää ei suntio hiihtele pitkin käytäviä haavi kädessä, vaan nyt on jokaisen istumapaikan edessa putki. Nämä 75 mm halkaisijaltaan olevat putket yhdistyvät keskikäytävän alla olevaan isompaan putkeen joka taasen päättyy sakastissa olevaan jykevään pyttyyn. Aina kun kolehdin aika tulee, jyrähtää sakastissa iso kompressori käyntiin ja muodostaa aivan sairaan alipaineen putkistoon ja näin ei seurakuntalaisten tarvitse kuin pudottaa rahansa putkesta sisään, niin settu vaihtaa omistajaa. Toisinaan pyöräytän kompuraa ihan muutenkin vaan, sitä kun ei koskaan tiedä jos jonkun taskusta saisi imaistua muutaman roposen sillä kovin nuukia ihmiset tuntuvat olevan tänä päivänä. Siinä on oma hommansa tuossakin sillä imutehot ovat sitä luokkaa että sakastin pöntöstä löytyy pikkuhousuja, rintsikoita, kelloja, sormuksia ja löytyipä sieltä kerran yhden Mäkelän muorin tekohampaatkin kun oli uteliaisuuttaan kurkkinut liian läheltä että mikäs vitun putki se siinä humisee.

Palvelut ovat siis kaiken kattavia, myös ristiäiset. Aivan turha sitten luulla että tulen kenenkään kotio vatsaani pilaamaan jollain helvetin tarjouskahvilla, vaan kastetilaisuus järjestetään kirkossani jossa tarjoilupuolen hoitaa pitopalvelu asiakkaan laskuun. Näin siksi että tämän kaltaiset tilaisuudet saavat harvoin toisiaan tapaavat sukulaiset yhteen ja silloin on pääasia hyvä ruoka ja yhdessä oleminen. Sitä mukulan kuulaa voi huljauttaa nopeasti jossain paljussa ja näin kun on saatu tilaisuuden virallinen osio hoidettua, voidaankin keskittyä syömiseen.

Tuosta pamflettipuolesta, toimitan tulikiven katkuisten saarnojeni lisäksi myös erilaisia uhkauskirjeitä isoille firmoille jotka makuuttavat asiakkaidensa rahoja eivätkä suotu luopumaan niistä, malliesimerkkeinä vakuutusyhtiöt ja niiltä tulevien korvausten odottelu. Samoin muutkin vastineet ja kirjepommit, unohtamatta virolaistyyppistä perintää etc. Täyden palvelun kirkko niin sanoakseni – unohtamatta kuitenkaan sitä perimmäistä tarkoitusta.
Nyt kun lähestytään kevättä kovaa vauhtia ja monikin on ajatellut mennä avioon, niin rohkeasti vaan yhteyttä. Helvetin kalliiksi tulee mutta sen takaan että sanoma menee perille, järjestys säilyy ja kerrankin ne voileipäkakut – tutun pitopalvelun kautta kun tulevat - ovat syötävän makuisia eikä tartte kärsiä perseen rallattamisesta jonkun vanhaksi menneen majoneesin takia.

Siispä, mitä parhainta torstaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


42 kommenttia:

 1. Tuota...öh...taidan vielä kuitenkin pysyä nykyisen seurakuntani jäsenenä. Sen verran tasaiselta kuulosti meno sun johtamassa seurakunnassasi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sentään! Minä kun toivoin että olisit liittynyt, koska sulla on sana hallussa ja olet toimelias tyyppi. Bonuksena vielä osaat pitää porukan kurissa ja Herran nuhteessa! ;D

   Poista
 2. Lupaatko tulla vihkipapiksi kolmansiin häihini, kun niiden aika koittaa? Ja ehdottomasti Morriconen musiikki soimaan, vaikka "Vain muutaman dollarin tähden". Nimittäin aviomies nro 3 saa luvan olla rikas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä mitä, onko tiellä The Siipan paikka vapautumassa?! :D
   No jos huolit mut niin kai mä voin vihkiä itseni sun kanssasi, melkoista pajatusta se tulee olemaan mutta olisi sen väärtiä ;D

   Poista
  2. No joo, käyhän se. Sitä paitsi täyttäisit myös varakkuskriteerit. Tuo kuulostaa tuottavalta bisnekseltä. Sit me oltais Polgan kanssa jonkin ajan kuluttua rikkaita lesk.., siis rouvia ;)

   Poista
  3. Voi hyvänen aika sun kanssasi, samalla kun sanotaan tahdon niin jo sitä otettaisi tukevampi ote lihaveitsen kahvasta....olette te naiset julmia ;D

   Poista
  4. Mutta lupaisin rakastaa sua ihan kauheasti kaikin tavoin. Kuolisit hymy huulillasi ;) Mieluummin lyhyt ja hauska elämä kuin pitkä ja ikävä :)

   Poista
  5. Niin sen kaikki kymmenen sekuntia papin eli mun aameneni ja papereiden (jotka tässä vaiheessa täysin valmiina, luonnollisesti) allekirjoituksen jälkeen.... ;D
   MUTTA, riippuu kyydeistä niin.....

   Poista
  6. Tästä osoitteesta saat halutessasi ladata itsellesi avatarin niin ei tarvitse tuota valkoista hahmoa tuijotella. Mieletön valikoima ja vapaasti ladattavissa. Eli:

   http://www.tiptopglobe.com/

   Poista
 3. Minä kun olen agnostikko, sopisi oikein hyvin - jos vain mies löytyisi jostakin! Sitä siippaa odotellessa voisitkin käydä perimässä ne velat, joista on täällä aikaisemminkin puhuttu. Toki siitä kymmenykset vähintään käyn sinulle maksamaan :) Ja kutsu tipahtaa tietty myös häihin. Ehdottomasti haluan häämarssiksi Hyvät, pahat ja rumat (se on ollut usein tunnarina kännikässä)... Tarjoiluista ym. kerron sitten lisää myöhemmin, kunhan tämä virallinen puoli hoidellaan alta pois.

  Niin ja jos tahdot auttaa siinä miehen etsimisessä, toiveena on tietty huonokuntoinen, 99-vuotias pappa, jolla ei ole perillisiä :) Kyllä se ehkä yhden yön kestää... hääyön! Se on oleva ikimuistoinen, minä lupaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki käy ja varsinkin sinulle rakas Polgani, täytyyhän ne velat käydä ensin perimässä jotta saadaan häätaloon rahaa ;)
   Varsinkin kun tarjoilu saattaa tuolla kustannuspuolella nousta melko hintavaksi niiden "eksoottisten" tarjoomusten takia.

   Hyvä hyvä, kirjataanpa mustiin...99-vuotias kääpä..ei perillisiä....mettää aivan vitusti ja muutenkin niput kunnossa....riittää kun sillä seisoo yhden yön koska se ei tule sen pitenpään elämään...tilaa ambulanssi muodon vuoksi...hauturi voidaan unohtaa sillä jätesäkki riittää ja kaatopaikalle pimeän tultua....okei, nyt on kaikki muistissa ja palaan asiaan kun sopiva käpy löytyy ;D

   Poista
  2. Kotipuolessa joskus vuosia sitten simpsakka nelikymppinen ex-rouva nai yli 90-vuotiaan varakkaan ja lapsettoman miehen. Eikä mennyt kauaakaan kun saivat perillisen. Siinä riitti pienellä paikkakunnalla juoruamista.
   Mietin tässä vaan, että Polga voisi siltä nykyiseltä varakkaalta leskeltä saada hyviä vinkkejä ;)

   Poista
  3. No hittolainen! Siinä on kyllä ollut varsinainen kullankaivaja se nainen, sillä en (anteeksi kyynisyyteni) millään tahdo uskoa tosi rakkauteen kun ikäero tuossa vaiheessa elämää on noin suuri. Toisaalta, mikäpä minä olen ketään tuomitsemaan.

   Poista
 4. En tiedä ehdinkö kesäksi, mutta mikäli naimisen tarvetta tulee - äh, tää meni ihan poskelleen, siis: mikäli naimisiinmenon tarvetta tulee, käännyn sun puoleesi.

  Herra työn kautta oranssilla puhelimella hätistelty soitti mulle eilen (työasioissa) http://marjaananmaja.blogspot.fi/2012/10/jaita-poltellessa.html .

  Saa nähdä ehdinkö hurmata sen ennen kesää ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottakai ehdit hurmata! Vastaan tässä nyt ihan kylmiltään mutta käyn kyllä tsekkaamassa tuon tekstin..itseasiassa olen muuten otsikosta päätellen lukenutkin mutten muista sitä enää joten kertaus on paikallaan.

   Mielelläni vihin sut, pidetään sellaiset kunnon häät!

   Poista
  2. Oho, mä haluan päästä kyllä niihin Marjaanan kesähäihin mukaan. En yhtään epäile, etteikö naimisen... naimisiinmenon tarvetta tulisi. Joskus ne oranssilla puhelimella hätistellyt haluaa hanakasti naimisiin ja mulla on vahva kutina, että tämä yksilö varsinkin on niitä. ;)

   Mites Peppone, jos häät osuu vaikka keskelle talvea niin vihitkö silloinkin? Tosin tytär sanoi aikanaan pari vuotiaana, kun oltiin ystävän häissä liki 30 asteen pakkasessa, että "äiti, ei mennä ikinä enää naimisiin talvella".

   Poista
 5. Kaiken muun uskon, mutten sitä, jotta kersat uskos kerralla!? Mitenkäs se lato muuttu kivinavetaks? Egehehehegee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä osoitteesta saat halutessasi ladata itsellesi avatarin niin ei tarvitse tuota valkoista hahmoa tuijotella. Mieletön valikoima ja vapaasti ladattavissa. Eli:

   http://www.tiptopglobe.com/

   Poista
 6. Kyllä ne kersat uskoo kun asiat niille tarpeeksi jykevästi selittää ja pyydän anteeksi huonoa ulosantiani, toisinaan unohdan etteivät kaikki ole The Korvesta. Kyseessä on rakennus jonka alaosa, ns. ensimmäinen kerros on tehty kivestä ja josta puhutaan yleisesti nimikkeellä kivinavetta. Rakennuksen yläosa on tasakerrasta ylöspäin kuitenkin puuta (lautaverhous) ja on hyvinkin latomainen sillä siellä vuonna kivi ja keppi on säilytetty heinää yms. rojua ja tästä kutsun koko perkeleen rytöä ladoksi, miltei puolet rakennuksesta kun on puuta. Mikään ei siis ole muuttunut miksikään vaan kyseessä on kahden materiaalin kombinaatio ja vieläpä varsin toimiva sellainen. Älköön siis koskaan epäiltäkö Apotin sanaa sillä siinä asuu totuus ;D

  VastaaPoista
 7. Meikäläinen saa mukulat hiljaiseksi tuijottamalla. Teh Kirjastotäti-tuijotus on hyvä opetella muidenkin.

  Kulmakarvojen kasvusta palautui mieleeni eräs tuttava, joka teini-iässä tapahtuneen onnettomuuden jälkeen sai kasvuhormonia, minkä seurauksena hänen hampaansa kasvavat edelleen niin, että hänen on koko ajan jäystettävä jotakin jotta hampaat kuluisivat sopivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä kuvitella sun tuijotuksesi sillä se on sitä kuuluisaa Do you feel lucky - luokituksen alla kulkevaa, intensiivistä tuijotusta hetkeä ennen kaiken armahtavaa pimeyttä ;D
   Karmee toi hammasjuttu, kaikkea sitä onkin maailmassa.

   Poista
  2. Mies näki kerran, kun käytin tuijotustani töissä. Sanoi, että tuli vilu :D

   Poista
  3. Asiaa! Varmasti kirjastossa kaikui(jostain mystisestä syystä) "Manaajan" tunnari samalla ja hengitys nousi huuruna ilmaan ;DD

   Poista
 8. Harmi kun ei ole mihinkään toimitukseen papin tarvetta. Tai siis voisihan sen kirkollisen siunauksen ottaa, kun meidät on vihitty maistraatissa. Vai onko se tylsä juttu? Mutta kun mä ehdottomasti haluaisin sen buffet-pöydän ja ne saåuskat syödä!

  Sirpa, pois sieltä Apottia vikittelemästä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä, sisar. Palatkaamme munkkien pariin :D

   Poista
  2. Nyt sitten loppuu heti alkuunsa toi touhu. Tiedän että se taas kohta lähtee lapasesta ja sitten seuraa taas itku pitkästä ilosta! ;D

   Poista
 9. Kunnon meininki tässä seurakunnassa! Kuri ja järjestys sekä herran nuhde se olla pitää. Ja siitä pitää apotti epäilemättä huolen. Harmi, kun mä ehdin jo mennä naimisiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mrs B, huomaan teidän olevan varsin järkevä nainen ja on todella valitettavaa että olette ehtinyt jo avioitua, sillä mitä enemmän tutustun teihin sitä enemmän huomaan viehtyväni....

   Poista
  2. Oi, flirttaileeko apotti?! *räps räps*

   Poista
  3. Ei mitää flirtiä vaan totisinta totta..

   Poista
 10. Mitenkäs nuo katuvien ripityspalvelut? Jokos ne on ajateltu? Nykyaikaan passaisi semmoinen drive-in-rippi.
  Tunnolle kertyy arjen tiimellyksessä yhtä sun toista katumisen arvoista asiaa ja välillä taakka painaa juuttahan paljon. Olisi kiva keventää. Älköön Apotti "semmoista" kevennystä ajatelkoonkaan, pyyteetöntä palvelustahan tässä vain hengenmieheltä kyselen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinä rakas Hirnakka olet kyllä sen verran kiireinen ihminen että ihan sua varten pykään sellaisen drive-in - pisteen. Voit sitten salireissujesi molemmin puolin pistäytyä koska en minä sitä sun väittämää katseesi suuntaa ole uskonut vielä tähän päivään mennessä. Puhumattakaan niistä ajatuksista jotka ovat syntyneet tarjolla olevaa lihaa tarkastellessa ;D

   Poista
 11. Perhana, kyllä mun piti alunperin tulla ihan henkilökohtaisesti ojentamaan se sytän sulle, mutta netti kosahti eikä toiminut moneen tuntiin. Liittyneekö siihen se, että pian tuon katkoksen alkamisen jälkeen alkoi tuolla rapussa valtava trafiikki..! Ihan kiva ilma siellä ulkona kai olikin... Onneksi oot niin neuvokas että löysit itse apajille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä mitään vaan suuri kiitos!
   Pitikin muuten sulta kysyä että mites tuo eesti keel, oletko yhtään opiskellut sitä?

   Poista
  2. Eesti keel? Eei, ihan suomea vaan olen pajattanut vaig kyl viru eri huvitava kuulostab. Mistä ihmeestä tuommoista keksit kysyä?

   Poista
 12. Kheh heh heh heh heh... voi Hyvä Isä näitä sun juttuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin se homma on mennyt ja tulee menemään! ;D

   Poista
 13. Heilautan vain väsynyttä kättä täällä... Elossa olen juuri ja juuri. Vitunmoinen paine päällä seuraavat pari viikkoa yötä päivää. Eli kun paine nousee, niin luovuus katoaa. Luovuus vaatii tilaa ja aikaa. Kumpaakin puuttuu noin pääsääntöisesti kahden viikon ajan.

  Tarkoitan vain, että olette mielessäni mutta kirjoitukset ovat kortilla. Tai sitten niitä tulee tasan mielipuolisina postauksina. Niitä pyrin välttämään. Itsesensuuria.

  Elämä on välillä saatananmoinen kuoppa, josta ei edes nelivedolla pääse ylös. Ja kun tietää, että itseä voi kiittää koko revohkasta, niin vituttaahan se. Oma tyhmyys. Viisaammat osais paremmin, mutta kun ei osaa sanoa ei. Sitten ryvetään syvältä kohti pintaa.

  Lukemassa käyn, mutta kun ajukopassa ei tapahdu mitään, niin en lykkää näkösälle mitään diipadaabaa. Tai siis tämän viimeisen kerran.

  Turvaan toveri Tullamoreen. Inspiroiduin SudenTassun vinkistä ja löysin vanhan lemmittyni heilasteltuani vähän aikaa irlantilaisen ystävän Bushmilssin kanssa. Kelpo veijareita molemmat. Ehkä seuraavaksi otan opettajakseni Teachersin. Tuo mainio ope, joka ei jätä kuulijotaan kylmäksi. Suorastaan lämmittää hänen antinsa.¨¨

  * this case is closed *
  (= tämä keissi on vessa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koita nyt rakkaani jaksaa sen taakkasi alla - ei ihminen ole kone. Niin,ei tästä ole kovinkaan pitkä aika kun itse toppuuttelit mua joten otappas nyt hillitymmin sinäkin. Joo joo, tiedän että työt eivät armahda ja ne on tehtävä ajallaan mutta silti..ettei tule sitä pitkää toppia ja tällä en tarkoita kuolemaa vaan burn...
   Oot ajatuksissa eikä aina tarvitse sanoakaan mitään, joskus sitä hiljaisuuttakin on hyvä kuunnella.
   Pusuja <3

   Poista
 14. Peppis, eihän tää ollut Luostariin tulevia pappeja?

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288536590577.html?pos=alista-88

  VastaaPoista
 15. :D:D:D:D:D Ei jumalauta että räkätin täällä niin että korsu raikasi, toi pakko lisätä tonne sun kanslian seinälle jahka tästä kerkiän - kiitos! :D :D

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...