sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Luostarin naisia palvellessa täytyy pukea peltikalsarit jalkaan


Te suloiset mutta niin vaativat naiset, te ajatte minut hulluuden partaalle. Juu tiedänhän minä etten ole mikään täyspäinen ennenkään ollut mutta te rakkaat naaraat olette tyrkänneet meikäläisen sellaisiin syövereihin joita en tiennyt olevan olemassakaan. Täällä pimeällä puolella on vähän niinkuin Danten helvetissä, ts. tasoja piisaa ja tuurini kun on mitä on, ei minun suinkaan annettu jäädä ylemille tasoille vaan saateltiin ystävällisesti tänne kellarikerrokseen asti.
Väkeä täällä on ihan mukavasti ja tietyt ammattikunnat näyttävät edustavan valtaosaa porukasta, joista lehtikauppiaat ja lääkärit suurimpana. Toki tiesin odottaakin tapaavani katolisen kirkon pappeja, ulosottomiehiä sekä sähköyhtiöiden isoja pamppuja mutta yllätyin ilotyttöjen paljoudesta. Viimein rohkenin haastatella erästä heistä ja kysysessäni että mitä noin kauniit ja mukavat palveluammatin edustajat täällä tekevät, sain vastaukseksi heidän heittävän keikkaa täällä pimeällä puolella. Eivät siis ole vakiasukkaita vaan ovat laajentaneet palvelunsa tänne koska täällä tienaa paremmin kuin normipuolella ja syynä tähän on se, että tänne päättyvät kaikki onnettomat runkkarit jotka valittavat aina kaikesta. Viisaasti funtsattu huorilta mutta en minä nyt mielestäni niin kauheasti valita, siitä toisesta asiasta en menisi niinkään takuuseen.

Jos totta puhutaan niin meikäläinen joutui tänne koska ajattelin teidän parastanne ja ylitin rajan, jolloin Korkeimmat voimat keskeyttivät minut ja lennättivät tänne. Olen kylläkin koeajalla mutta on todennäköistä että tästä rangaistuksesta tulee pysyvä. Katsokaas, se raja tulee vastaan kun yrittää rekisteröityä Gay – sivustolle joka on sinä iltana sadaskahdeskymmenes neljäs. Herää tietysti kysymys että mitä vittua minä hinttisivustoilla hiihtelen mutta siinä te kauniit ja meikäläistä käskyttävät, syvälle silmiin tuijottavat ja riettaat nunnani astutte kuvioon. Huolimatta helvetillisistä tuskistani, halusin palvella teitä ja toteuttaa sen käskynne pyyntönne viimeistä piirtoa myöten. Tiesin ettei teille mikään tavanomainen riitä, se on liian kesyä ja te suututte. Niinpä ainoaksi vaihtoehdoksi jäi lähteä tuonne iljettävään, geneettisten virheiden maailmaan. Suihkutin kaksi purkkia Raid:ia iholleni, puin kolmen millin plootusta hitsaamani kalsarit ylleni ja join vielä litran Kodin Putkimiestä, arvellen että jos tiimellyksessä joku yrittää sohaista sinnekin.

Kodin Putkimies on pahaa ja vei hampaat mennessään mikä laskettakoon raskaaksi tappioksi. Toisaalta sain tänä aamuna päivän ensimmäistä torttua vääntäessäni hervottoman naurukohtauksen kun Papasmurffille näytti kasvaneen hampaat. Leegoni olivat asettuneet sen jumalattoman pökäleen toiseen päähän aivan oikein, oli valkoisena hohtava ylä- ja alarivi. Juuri ennenkuin se valmistautui hyppyyn alhaalla odottavaa vettä kohti, se ärisi ja irvisteli kuin rabieksen saanut hilleri, napsutellen purukalustoaan kaamealla tavalla. Jouduin heiluttelemaan peppuani että sain tuon tuomiopäivän otuksen laskemaan arsestani irti, pelkäsi sen lojauttavan hampaansa kiinni pakaraani. Olisipa ollut kiva lähteä terppariin ja ilmoittautua tiskillä: ”Iltaa, mua puri oma paska, voidaanko katsoa että onko noi rokotukset kunnossa?” Taas olisi viety jätkää lepositeissä nurkattomaan koppiin mammittelemaan muutamaksi viikoksi. Ei sillä kahdella viikolla niinkään väliä mutta se epikriisi olisi jäänyt kummittelemaan loppuiäiksi. ”Jaahas, teitä näyttää purreen oma paska heti vuoden 2013 alussa, mitenkäs siitä on selvitty ja mulla on muuten kaveri joka myy kuonokoppia”. Ei jumalauta.
Saatanan sitkeä öttiäinen, sieltä se vielä huuhteli paperikasan alta hävyttömyyksiä ennenkuin lopetin sen kärsimykset ja lähetin kohti jäteveden puhdistamoa. Sääliksi vain käy putsarin hoitajaa sillä hänen mennessä aamulla pilkkopimeään puhdistamoon, putkiston suulla odottaa meikäläisen käryävä hilleri jonka hampaat loistavat hehkuvan valkoisina ja niiden yläpuolella toljottaa kaksi tulipunaista silmää. Nuo helvetinkoiran vastaavia näköelimiä muistuttavat silmät ovat puolukoita toissapäivänä nauttimastani hillosta. Taidankin soittaa sille puhdistamoa hoitavalla henkilölle ja käsken ottamaan aseen mukaan. Mistä sitä tietää mitä geenimuutoksia matkalla tulee. Puolukka-Papasta voi mutatoitua vaikka minkälainen peto johon on syytä suhtautua pelon sekaisella kunnioituksella.

Taas näköjään lipesin aiheesta kun intouduin kertomaan näistä elämän pikku nyansseista joita ei aina tule huomioitua, varsinkaan siinä aamukiireessä. Aina pitäisi olla aikaa vilkaista taakseen sillä se kertoo hyvin paljon siitä millaiseksi päivä muodostuu. Niin, katsokaas sen linkki jota hehkutin eilisessä postauksessani, osoittautuikin ihan diibadaabaa-jutuksi. Jokusen kesyn ja surkean kuvan olisi saanut ladata ilmaiseksi mutta sitten niitä parempia otoksia varten olisi pitänyt rekisteröityä ja maksaa maltaita. Sitähän minä tee kun kyseessä on alastomat äijät, phtyi helvetti sentään. No niinkuin sanottu, ei tavan kuvahaulla ja isommastikaan haettuna (vaikka ei ollut mitään filttereitä käytössä) netti tarjonnut oikein mitää kunnollista joten sitten oli syöksyttävä sinne dark webin puolelle ja se oli yhtä kärsimystä. Voi perkele että ihmismieli voi olla sairas, jopa niin sairas että se pisti välillä naurattamaan. Sen jälkeen se pisti naurattamaan vielä enemmän kun tajusin jonkun kiihottuvan niistä kuvista. Onhan se toki vallan saaatanan kiihottavaa kun näkee ylipainoisen miehen läpsivän punoittavaa naapuriaan juustohöylällä persposkelle, etenkin kun yläkerran Manu seisoo edessä ja paukuttaa mulkulla päälaelle. Voi hyvää päivää ja kakkua kans. Toinen mikä sai minut lähes kusemaan housuun oli metsästysaiheinen kuva jossa maastopukuun pukeutunut mies seisoo ja hänen edessään on pupu kyykkysillään. Ainoa vaan että tämä ”Pupu” oli siviiliammatiltaan melko varmasti rekkakuski tai putkimies, joka oli vetänyt ylleen vitivalkoisen pupupuvun. Metsästäjällä ei ollut asetta vaan hän tarjoili ”porkkanaansa” joka oli saatu melkein oranssiksi, en tiedä oliko se sitten maalia vai jotain rusketusvoidetta. Voi vittu sentään mutta olisittepa nähneet se putkitöitä elääkseen tekevän Pupun ilmeen – nauratti niin saatanasti mutta samalla meni kylmänväreitä kun ajatteli että kysessä olivat aikuiset miehet. Näinhän se menee ja avohoitoon ohjataan yhä useampi.

Kylläpäs noi hintit innostavatkin tänä aamuna eli taas mentiin sivuraiteille joten nyt sitten lyhyestä virsi kaunis jotta joskus loppuunkin päästään. Onnistuin latailemaan muutamia hyviä kuvia teidän iloksenne, sanotaanko että ne olivat sitä kuuluisaa Kilpi-luokkaa mutta hieman enemmän paljastavia. Vaan kuinkas kävikään; viimeistä kuvaa ladatessani alkoi näytöllä tapahtua – Norton ilmoitti torjuneensa jonkun helvetin hyökkäyksen siitä ja siitä osoitteesta ja sen jälkeen meni kone juntturaan. Tein vähän helvetin paljon töitä saadakseni koneen taas toimimaan ja kirosin oikein miehekkäästi koska olotila ei ollut sieltä parhaimmasta päästä. Tapaukseen ei mennyt aikaa kuin vajaa tunti, se oli heti sen jälkeen kun ilmoitin kommentissani meneväni saunaan joka siinä vaiheessa oli ollut lämpiämässä jo jonkin aikaa. En tiedä mikä iski mutta sekaisin meni kaikki, siitäkin huolimatta että Norton rinnalla toimii Windowsin oma Defender. Tyhjensin koko koneen kaikesta ylimmääräisestä ja ladatusta materiaalista, siivosin muistit ja poistelin evästeet sun muut jutut ja nyt toimii taasen.
Saatte kuitenkin muutaman kiltimmän kuvan koska kukaan teistä ei kuitenkaan kehtaa tunnustaa rekisteröityneensä eilen linkkaamalleni sivustolle. Eihän meidän Luostarin nunnat nyt sellaista.. joten tässä pari ja nämä ovat sitten viimeiset karvaperseet vähään aikaan, täällä ei pahemmin ukkojen kuvia julkaista, naiskaunetta sitä vastoin katselee mielellään. Siispä tässä:Sitten lopuksi kertomus siitä ettei sairaskohtausta kannata saada viikonloppuna, ei ainakaan sellaista mikä ei vaadi välitöntä ambulanssikyytiä mutta jonka sattuessa on käsketty ottamaan välittömästi yhteys sairaalaan. No, tuossa yhdeksän aikaan päänsärky oli sitä luokkaa että vasen puoli kasvoista lakkasi osittain pelaamasta ja päätin soittaa ensin arvauskeskuksen päivystykseen, ihan vaan kysyäkseni että voinko doupata itseäni yli lääkärin määräämän annoksen. Ei ollut tietoa vaan käskivät soittamaan sairaalaan, siihen mihin heidän päivystykseen tulevat potilaat viedää öiseen aikaan. No minäpä soitin ja sujuvasti minua kuunneltiin kunnes vuodatukseni lopuksi minua käskettiin soittamaan neuron polille toiseen sairaalaan. Mainittakoon että olin jo yrittänyt kahdesti, sinne kuitenkaan pääsemättä. Niinpä alkoikin pitkällinen pommitus ja viimein puhelimeen vastasi sairaalan keskus jolle selitin asiani ja hän yhdisti neuron polille. Luurin toisessa päässä tosi asiallinen naishoitsu joka kertoi yhdistävänsä lääkärille. Pitkä odotus ja kun luurista ei kuulunut mitään, ajattelin että joko tämäkin perkeleen puhelu katkesi ja siinä samassa tämä naishoitsu kertoo hieman ihmettelevään äänensävyyn että lääkäri ollut halunnut kommentoida asiaa millään lailla joten hän yhdistää toiselle lääkärille. Tällä kertaa odotus olikin lyhyt ja pääsin keskustelemaan naispuolisen lääkärin kanssa joka oli niinikään asiallinen ja ystävällinen. Kysyi heti sotun jotta näkisi minkälainen lääke/hoitohistoria meikäläisellä on jotta saisi hieman kokonaiskuvaa missä mennään ja vasta tutkittuaan tietojani hetken aikaa ja kyseltyään asiani, hän ilmoitti päätöksensä. Lupa oli doupata kaksinkertainen määrä siitä mitä sille päivälle oli määrätty ja jonka olin jo ottanut (1 kapseli aamulla, myöhemmin oli tarkoitus nostaa kahteen). Kertoi vielä että jos huomenna (eli tänään) päänsärky jatkuu, ei ko. lääkettä kannata syödä vaan lopettaa sen käyttö. No minä kysymään että vaikka nämä ovatkin kuulemma nopeita (kahden tunnin sisään nauttimisesta), niin lopullinen huippujen ja notkojen tasoittuminen tulee saamani tiedon mukaan vasta n. kolmen viikon käytön jälkeen. Juu, niin kuulemma tulee mutta näiden pitäisi silti toimia heti. Ilman lisädouppaustakin. No ei toimi ja mikä ihmeellisintä, kipupolilta soitetaan vasta 18. päivä lääkevasteesta....
Eli se on sitten heti maanantaina koitettava päästä läpi ja saada lekuri langan päähän, minähän en enää mielialalääkkeitä syö. En vaikka pää räjähtäisi tähän kipuun joka jyllää.

Jep jep ja voi mitä valitusta eli iloisempaa ilmettä ja mitä parhainta sunnuntaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

46 kommenttia:

 1. Mulle toi ylimmäinen! Voidaan sitten yhdessä mennä tissinpienennysleikkaukseen :) Tuolla raksamiehellä ei taida liikkua pääkopassa mikään, silmistä päätellen. Siellei varmaan oo ku sahanmuhia.

  Sulle tsemppiä sen pään kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas, että numero ykkönen herätti vaistot...ootas kun mä kirjaan sen tänne profilointivihkooni ylös...Sanna tykkää kaljuista lihaskimpuista joita se sitten leikkelee kappaleiksi..epävakaa persoona ja omaa sadistisia piirteitä....noin, nyt se on liitetty sun profiiliisi.
   Kaikki ne raksamiehiä, jos meinaan tuota kypäräpäistä vain tarkoitit raksamieheksi? Onhan sillä sun valitsemallasi ykköselläkin naulareppu lonkalla vaikka eihän sun silmät nyt sellaista rekisteröi ;D
   Sanna! Sinä senkin rietas...

   Pää kiittää, se on helvetin kipeä.

   Poista
  2. Ai, mie katoin, että se on siivousrätti, joka sillä on kädessä :) no, eiköhän rakennusmiehellekin hommia riitä...

   Poista
  3. No varmasti sinä keksit sille töitä, vaikkapa leikkimökki lapsille. Siellä sitä on sitten mukava työn edistyessä pyllistellä ja katsella kohti lattianrajaa - ihan vaan vaikka saadakseen taustatukea omille visioille ja kysymyksille! ;D

   Poista
 2. No tuota nro 2:sta voisi ehkä alkaa kouluttaa, muut on suht surkeita; lihaksia, ei aivoja, osalla vain valkoista laardiselluliittia. Joten nou vei, Peppis, nou, nou...

  Mutta ei hätää, lupaan huomiseen postaukseen sinunkin perseellesi sopivaa tavaraa!
  *ristii sormiaan*

  Taidan etsiä oman poikakalenterin vaikka kuvaamalla hörhöjä Malmin luonnossa aka torilla ja pusikoissa. Se olisi jo niin kovan luokan juttu, että voisi kiinnostaa viranomaisiakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ollut kuule helppo rasti tämä, harvoin näkee älykköjä poseeraamassa munasillaan koska niillä on niput kunnossa muutenkin. En suinkaan tarkoita että kuvien herroilla olisi jotain ongelmia älyllisen kehityksen kanssa mutta silti...

   Lupaatko! Tuleeko jotain herkkua? Jiieii! Sä olet paras, ihan ehdottomasti.

   Jumalaisee kuule jos Malmin hörhöistä tekisit kalenterin niin se olisi myyntimenestys juurikin mainitsemalla taholla. Pasilaan pelkästään menisi koko ensimmäinen painos ja loput ympäristöön. Olisihan se veikeä näky kun konstut selaisivat autossa sun tekemää kalenteria aina ennen pidätystilannetta sanoen: "Joo, tää on tuttu jätkä tää syyskuun hörhö, eiköhän kopiteta se!"

   Poista
 3. Viimeinen on ehdottomasti paras. Voisi olla heterokin eikä ole liian pumpattu. Ja vaikka se Hirnakan legioonalainen nostikin veden kielelle, niin IRL tuollaiset lihaskimput eivät oikein jaksa innostaa meikäläistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää viimeinen onkin varmaan hetero, se on yhden armeijan sivustolta. Niin, se on kauneus katsojan silmässä ja kyllähän kuosissa olevaa kroppaa on aina kiva katsella (puhun kylläkin nyt naisista) mutta liika on aina liikaa ja se pään sisältöhän on se tärkein juttu, ainakin mun mielestä.

   Poista
  2. Mulle tosta tuli varsinkin kroppa mieleen tuosta viimeisestä kuvasta eli kroppa merkityksessä kuollut... muuten olisin valinnut ehkä sen, koska se vaikutti muutoin normaalihkolta ;)

   Poista
  3. No niin, se on vähän mistä näkökulmasta näitä asioita katselee ;)

   Poista
 4. Mulla pisti heti silmään noi hienot Kimmo-työhansikkaat: "helppo vetää käteen" ;-D

  Kiitos silmänilosta ja parempaa päivää sulle, Peppone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli perin hauska se Kimmo-juttu, oon naureskellut sille monta kertaa jälkeenpäin. :D
   Toivottavasti kuvat miellyttivät vaikka olivatkin sieltä kiltimmästä päästä ;)

   Poista
 5. Ai saatana, vittumainen on noin kova kipu. Tarttis siihen jo apu saaha, eihän tollasta kuuntele itte pirukaa pitempää.

  Noitten kuvien laittamiin oli ehkä pienoinen virhe. Naisten kuola valuu näet pitkin blogistanian lattioita ja sitä kautta mun näppikselle. ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tää aika vittumaista on mutta koitan hoitaa asian maanantaina ja lakata valittamasta, se kun ei auta yhtään.

   No perkele, valuuko se kuola jo sinne asti. Toivovatten rohkeempia kuvia mutta kyllä täälläkin on jo muutamaan kertaan joutunut pyyhkimään ton läppärin alusen ja sitä myötä lattian. On ne vaan sen verran ahnasta porukkaa :DD

   Poista
 6. Viimeinen on paras, vaikka kovin kalpea ja karvaton onkin (etupuoli ei näy, mistä plussaa).

  Jos Polga tekee sen Malmi-kalenterin niin mä voin tehdä Helsinginkadulta? :D

  Ja voi kurja sun päänuppias :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla ja Nolliksella näyttää olevan yhteneväinen maku näissä asioissa, sitä kun on vaikea tietää mistä kukakin tykkää ja kyllä, teehän vaan ja jos sitten voisitte lähettää mulle kumpainenkin omat hörhökalenterinne niin voisin tehdä väitöskirjan nimeltä "Hörhöjen eroavaisuudet eri kaupunginosissa ja niiden vaikutus paikallisen väestön ostoskäyttäymiseen". Rahaa ja mainetta tulisi ja voitais laittaa se sitten kolmeen pekkaan, vai mitä? Niin ja sanalla se tarkoitan sitä rahamäärää. ;)

   Kyllä tää nuppiasia varmaan kuntoon tulee kunhan sunnuntai saadaan eletyksi, näin pyhänä ei tapahdu mitään.

   Poista
  2. Mä en kyllä taida niitä Hesarin piripäitä uskaltaa ruveta kuvailemaan. Tulee vielä morasta tms.

   Sitä piti vielä sanoa, että kyllä minusta mieskeho on kaunis, paljon kauniimpi kuin nais :P

   Poista
  3. Hörhöistä sun ei tarvitse välittää, senkun juttelet niille Keski Maan eri murteita ja vähän haltijakieltä niin nehän polvistuu sun jalkojesi juureen.

   Ei nyt viitsi sitten tästäkin aiheesta alkaa väittelemään mutta miehen kroppa ei vedä missään kohtaan vertoja naisen kehon kauniille muodoille. ;)

   Poista
 7. Mä ottaisin ton kakkosen, kiitos. Ei liian lihaksikas.

  Helpotusta päähän toivon kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno kuulla että valitsit kakkosen sillä nyt mun ei tarvitse suhauttaa kovinkaan montaa pulloa uretaania nahkani alle, eikä viettää kuin about kuusi tuntia putkeen solariumissa jotta mä voin kilpailla sun huomiostasi ;D

   Poista
  2. Niin ja kiitos, kyllä tää nuppi tästä kaiketi tokenee.

   Poista
 8. Jos saa valita useamman, niin ykkönen voisi tulla meille tekemään remonttia. On niin napsäkän näköinen nuorimies ;) Ja viimeinen kyllä kieltämättä esiintyy eniten edukseen. Mitä sitä joku jossain eilen sanoikaan pepun kaaresta...
  *hihittelee tätimäisesti*

  Kolmonen sen sijaan on aivan liian naismainen stringeineen ja yläosineen, josta joku on leikannut yli puolet pois. Jos nämä kuvat ovat jostain miehille suunnatulta sivustolta, niin tämä kuva on ilmiselvästi tarkoitettu niille, jotka etsivät feminiiniä vastakappaletta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ei ole mistään hinttisivustolta vaan kolmelta eri palvelimelta joilla on valokuvia jaossa. Ne on muutenki nämä kuvat vähän liian neitimäisiä kun puuttuu se paska ja hiki mikä koristaa oikean duunarin nahkaa mutta eipä näillä mitään realistisuutta ole haettukaan. Mallit on malleja ja sillä selvä.

   Mitä pepun kaareen tulee, niin se on oikeasti yksi seksikkäimmistä kohdista NAISEN vartalossa. Kun naaras makaa vatsallaan niin se näkyy parhaiten ja siinä on sellaista eroottista veistoksellisuutta jossa silmä lepää. Lyhyesti sanottuna kiihottavan kaunista.

   Poista
  2. Oikeasti sopusuhtaisuus on se, joka miellyttää silmää. Ja jos aletaan puhua pepun kaarista yms. niin kyllä mieheltäkin pitää kaaria löytyä sopivista paikoista, ja niiden pitää olla erilaisia kuin naisella. Esim. keskimmäisen miehen peppu on liian pyöreä ja siten naismainen. Viimeinen adonis taas on ehdottomasti sopusuhtaisin - oikeanlaisia kaaria, ei kurveja ;)

   Ehkäpä sinun pitää ottaa kamera käteen työmaalla ja tuoda meille näytille realistisia raksamiehiä. Toki voit odottaa lämpimämpiä kelejä, että on sitten jotain nähtävääkin ;)

   Poista
  3. Sopusuhtaisuus on kyllä aika olennainen tekijä, joskaan kukaan meistä ei ole täydellinen. Naisissa muotojen merkitys korostuu koska te olette niin erilaisia, miehet kun tuppaavat olemaan sellaisia tasaisia pötköjä. Niinpä voidaankin sanoa että jokaisen naisen syntymän jälkeen on muotti hajotettu eikä koskaan vastaan kävele kahta samanlaista. Miehiä taas on survottu menemään useitakin kappaleita samalla muotilla ja työn jälki on muutenkin vähän sinnepäin.

   Valitettavasti työmaalla ei ole tällä hetkellä kuin yksi kaveri meikäläisen lisäksi enkä usko että se suostuu poseeraamaan. Meikäläisen muodothan te olette nähneet joten huono on kyllä repiä irti minkäänlaista silmänruokaa eli kyllä sun täytyy odottaa kesää ja asfalttiporukoita ;D

   Poista
 9. Mä ottaisin ton alimmaisen. Olen tän päivän kytänny (EN KUOLAA, Timo), että se kääntyisi oikein päin. Olen painellut eri nappeja ja näppiksen yhdistelmiä, mutta ei se prkle olekaan interactiivinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! En harmittele sun valintaasi mutta en sitten arvannut laittaa niitä etupuolen varustuksia esitteleviä kuvia kun pelkäsin että tulee sanomista.. :/

   Poista
 10. Mua oikeasti oksettaa... mun miesihanne on niin tavis niin tavis. Mulle tulee tuollaisten kuvien näkemisestä niin monta negatiivista ajatusta mieleen ettei kelpaa mun silmänruoaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vähän kuin meillä miehillä naisten kanssa, toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä - kun taas minun mielestä riittää jos yksi suvussa on täyttänyt sen kuusitoista. No nyt kyllä puhuin paskaa eli niin monta ihannetta kuin on naistakin, sama se on täällä toisessa leirissäkin jos jätetään pois ne tyypit jotka eivät näe naisessa muuta kuin rinnat ja perseen.

   Poista
 11. Räjähdin nauruun :D Täytyy hankkia ase, jotta voi tarpeen tullen ampua oman paskansa..:D Se on sitä HÄTÄvarjelua :D Ukoista kakkonen ja vika on parhaat.

  Tollasta palvelua sieltä neuron polilta saa. Mun kohdalla ainakaan kukaan ota mitään kantaa... Toivottavasti sulle löytyy joku vastaamaan huomenna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuule sen aseen hankkimista suunnitellut monet kerrat, on nimittäin näin vanhemmiten alkanut pelottamaan sen ulos tulevan tuotteen agressiivisuus - se on kai tämä ajan henki sellaiseksi mennyt että pökäleelläkin pitää olla katu-uskottavuutta. ;D

   Joo, välillä siellä polilla kaikki käy kuin tanssi ja välillä kukaan ei korvaansa lotkauta. No, tänään eli nyt kun on maanantai niin sain sairaanhoitajan kiinni ja hän lupasi hoitaa asian niin että lekuri soittaa mulle tiistaina puolen päivän aikaan. Menee taas lääkkeet vaihtoon, tällä kertaa kyllä sanoin etten aio enää syödä mielialalääkkeitä koska ei niistä takaisinoton estäjistä mihinkään ole.

   Poista
 12. Kiitos Peppone kommentistasi ja sullekin hyvää uutta vuotta.

  Nuo mieskuvat eivät muuten ole mitään hyvää silmäruokaa. Yh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos riri <3, olen kanssa sitä mieltä että suomalainen ukko kaikessa tavallisuudessa on sitä jotain. Kaikista vioistaan huolimatta.

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Kuulepas rakas L, jos mulla olis tuollainen kroppa niin en muuta tekisikään kuin olisin teidän navetan nurkalla vikitelemässä sua ja saattaisin jopa tulla autteleen hommissa ;D

   Poista
 14. Tää on aika hyvä :

  http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a179285/palomiehet+riisuutuivat+kalenteriin++uuh+mitka+muskelit/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin Tsompi, miksi kaikilla naisilla on palomies-syndrooma? ;)

   Poista
 15. http://s829.beta.photobucket.com/user/Titamiini/library/tammikuu2013
  Ei sanoja, pelkkiä kuvia. Sanat säästetään suljetulle osastolle.

  Siinä siis toisen sorttista kuvaa :D

  Pääset Peppone (ja ehkä jotkut muutkin uteliaat) sielunmaisemiini.

  Nyt pitää kiiruhtaa Tsopmin linkkiin. Minua ei paljas alastomuus viehätä. Minä viehätyn siitä, kun voi jysäyttää oman mielikuvituksen liikkeelle. Ja miehellä seksikkäimmät lihakset löytyvät korvien välistä.

  Arki repeää huomenna. Tasainen arki on hyvää elämää. Aivan aliarvostettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kauniita kuvia ja samalla rauhallisia. Niitä olisi hieno tuijottaa oikein isossa koossa sellaisessa huoneessa missä olisi aivan hiljaista. Se pysäyttäisi ja rauhoittaisi, olen siitä satavarma.

   Paljas alatomuus viehättää toisinaan kunhan se ei ole liian räikeää. Voi saamari kun elettäisi vielä tarunhohtoista Tuhannen ja yhden yön - tarinoiden aikaa sillä sellaiset hieman läpikuultavat haaremiasusteet saisivat mut hulluksi.

   Komppaan viimeistä lausetta, se älytön koohkaaminen paikasta toiseen ei ole mistään kotoisin.

   Poista
 16. Anteeksi - Tsompin eikä Tsopmin... On todella ikävää kirjoittaa nimiä väärin. Sorit!

  VastaaPoista
 17. Kuule, en edes lukenut postaustasi kun kuvat näin. Ihan kivoja kuvia, mutta ei kukaan iske. Kakkonen on ok. Ehkä asiaan vaikuttaa se, että löysin aikoja sitten 'täydellisen' miehen ja hän oli niin täynnä itseään, että avot. Ei ymmärtänyt kun hänet hylkäsin ja tuloksena oli se, että hän jakoi puhelin numeroni ystävilleen kertoen, että olen prostituutti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se on surullista kun joillakin ihmisillä - niin miehillä kuin naisillakin - kilahtaa se oma ja kaunis ulkonäkö niin paljon päähän että heistä tulee pahemman luokan narsisteja. Kauniita päältä mutta sisältä täyttä paskaa ja koska minulla on kyseenalainen kunnia tuntea muutamia tälläisiä henkilöitä, en yhtään ihmettele että se "täydellinen miehesi" teki noin. Ne on niin vitun kusipäitä etteivät tajua kuinka heidät, maailman täydellisimmät yksilöt voidaan hylätä. Pthyi helvetti, sanon minä.

   Poista
 18. Hyvänen aika! Tässähän meinasi lipsahtaa mielenkiintoinen keskustelunaihe ihan sivu suun. Siis en nyt tarkoita tuota eilisaamuista hilpeää anaalihaukkaustasi vaan tietenkin arvon muoviukkoja ja heidän tuottamaansa mielipidevirtaa. Että sekaan vaan, vaikkei mahtuiskaan... ;)

  Eli: ei ikinä kukaan noista. Hätätapauksessa ehkä juuri ja juuri alimman kuvan hahmo, mutta hänetkin pitäisi ensin kääntää ympäri, saada kasvot näkyviin (no nyt tähän tuli se eilen jo esiin manattu ruumissävy). Pelkkä vartalo ei vielä sytytä, tarvitaan sanoja, silmiä, käsiä. Huulet. Ärhäkkä äly, verbaalista vikkelyyttä, syvyyttä, keveyttä, karheaa ja pehmeää, herkkää sileää ja teräviäkin säröjä. Siis ihan ihminen, ei vain ihmisen kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet perin oikeassa sillä ihminen ei ole mitään ilman sisältöä joka on järkeä ja tunnetta sopivassa suhteessa. Maailma on täynnä tyhjiä ulkokuoria ja eräs kirjailija onkin sanonut aikoinaan että jos ihmiset kuin romaaneja ois, monet heistä lukematta jääneet ois. Viisaasti sanottu.

   Poista
  2. Yksi ihme tässä elämässä on se, miten joku jonka virtaan ja viboihin tosissaan tykästyy, alkaa muuttua kauniiksi, kosketeltavaksi, haluttavan herkullisen näköiseksi. Ja sama toisin päin: paskamaisuuksien päätteeksi paljastuu myös tosi äkkiä ulkokuoren käsittämätön rupuisuus. Että katsojan silmässä?

   Mutta se ihme on, että seuraava mielenkiintoinen ihminen pistää taas kauneuskäsityksemme ihan uusiksi ;)

   Poista
  3. No niinpä! Ymmärtänet siis sen mun ruinaamiseen syyn jota pidin siellä blogissasi! ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...