keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Napoleon-tauti ja kahdeksankymmentä kiloinen pizza: ei ole kuulkaa helppo olla hullu


Mä olen niin onnellinen tän mielisairauteni kanssa,varsinkin nyt kun tämä Napoleon-tauti on tullut voimakkaasti esille vallitsevan lääkkeettömän kauteni aikana. Ei kuulkaa kiristä tarjousrätit meikäläisen kroppaa sillä kaiken pitää olla suurta – vaatteidenkin. Tätä nykyä näytän entiseltä, 180 kiloiselta hip-hopparilta joka on lopettanut spiidin vetämisen eikä ole sen jälkeen käynyt päivittämässä garderobiaan. Napoleon-taudin ja päässä kuuluvien äänien takia nyt on hihaa ja punttia vaikka muille jakaa ja minkä takia olen joka saatanan kaupan liukuovien välissä kiinni. Minä mennä viipotan marketin puolella mutta kun puntit tulevat vasta parkkipaikalla niin tietäähän kuinka siinä käy, jätkä pysähtyy kuin tikku paskaan. Olenkin ottanut tavakseni juosta tuulikaapin läpi mutta se vaatii todella tarkkaa ajoitusta ja useimmiten käykin niin että juoksen ovilasien läpi, niihin liimattujen mainosten koristaessa kaulaani.

Ihmiset myös luulevat minun olevan äärimmäisen kohtelias sillä nyökyttelen lähes jokaiselle vastaantulijalle. Tällä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä hyvien tapojen kanssa vaan se johtuu siitä että noin joka toisella askeleella astun aivan liian pitkän kaulahuvini päälle ja pää nytkähtää väkisinkin eteenpäin. Miksi en sitten osta sopivia vaatteita? En voi, sillä äänet päässäni käskevät minun tehdä kaiken isommin ja näyttävämmin, olenhan sentään tämän maailman todellinen hallitsija. Piponikin on niin vitun iso että se käy kauppakassista ja toinkin sillä viime viikolla kahdeksantoista kiloa perunoita kun olivat tarjouksessa. Hieman sattui niskoihin mutta äänet kertoivat minun näyttävän todelliselta kansojen herralta pottupäineni, joten en ottanut pipoa pois päästäni vaikka ihmiset naureskelivatkin perunoista varisevan mullan vaakatasoon painamille korvilleni.

Korvanikin on maailman isoimmat, toissapäivänä tuli postia Afganistanissa olevien K -For -joukkojen komentajalta eli kirje jossa minua pyydettiin tulemaan palvelukseen heidän riveihinsä. Normaalistihan tälläinen ei ole mahdollista jos on armeija-aikana hölmöillyt kuten minä, tililläni on niiltä ajoilta yksi R-kortti ja neljä O-korttia. Siksi minun on turha hakea esim. YK-joukkoihin tai vastaaviin, koitettu on ja paperit tulivat bumerangina takaisin med selitykset kelpaamattomuudestani. Tässä K-For – joukkojen tapauksessa muodollisuudet olivat ohitettu ja kirjeessä kerrottiin joukkojen tarvitsevansa tuollaiset läysäkkeet omistavaa miestä kuulovartioon. Kirjeessä suitsutettin korvieni puolesta, sanottiin että jo on perkele jos ei noin helvetillisillä siipimuttereilla kuule sissien sandaalin suhinaa niin ei sitten millään. Säästettäisiin myös kalliissa eletroniikassa ja iltavapaalla voisin kuulemma toimia tukikohdan lautasantennina jotta sotilaat voisivat katsella rauhassa häiriötöntä kuvaa taivaskanavilta. Kiitos mutta ei kiitos, se ei sovi nykyiselle arvolleni.

Kaiken pitää olla suurta, myös kalun. Päätin olla alunperin kertomatta tästä mitään mutta pakko kai se on tunnustaa, kävin Viron puolella eräällä implanttien laittoon erikoistuneella klinikalla. Pitkään tutkittiin ja viimein minulle tehtiin ehdotus jonka tukena oli kuvamanipulaatio tulevasta vehkeestäni, siis miltä se näyttäisi ollessaan uudessa kuosissa ukkovarpaiden välissä. Suutuin, sanoin paikkaa pyörittävälle muijalle etten tullut tänne hakemaan mitään pajupilliä vaan kunnon vehjettä. Sanojeni vakuudeksi kaivoin repustani Gotler-tangon ja kerroin että tuosta lähdetään, alahan akka täyttelemään niitä suolaliuospussejasi tai mitä ikinä sinne nyt ajattelitkin sulloa. Nyt oli muijan vuoro suuttua ja hän käski minun painua takaisin Suomen puolelle päristyttelemään nahkaani sillä täällä ei tuollaiseen ruveta. Asia jäi hoitamatta ja nyt onkin ankara säästökuuri menossa että pääsen jenkkeihin ja tarkemmin sanottuna Teksasiin missä kaikki on suurta. Haaveissani onkin oma, vaatimaton neljänkymmenen neliökilometrin tila Teksasista jossa olisi hevosten ja kolmenkymmenen sisäkön lisäksi tilaa 1500 beaglelle.

Verottajan kanssa on niin ikään ongelmia, ilmoitin viime vuoden tuloikseni 23 0000 miljoonaa euroa ja pääomatuloikseni kohtuulliset 144.344.000,- euroa ja nyt pukkaa jos jonkin näköistä lankettia ja kuponkia. Vaaditaan selvitystä että mistä ihmeestä olen yht'äkkiä tuollaiset rahamäärät taikonut ja kun tautini sekä päässäni raikaavien äänien pakottamana kerroin niiden olleen minulla koko ajan, repesi helvetti irti. Uhattiin vankilalla veropetokseen syyllistyneenä ja mätkyjä kerrottiin tulevan sen verran että pelkästään niiden laskemiseen menee kaksi miestyövuotta, muista sanktioista puhumattakaan. Tilannetta ei parantanut yhtään se kun kerroin kirjeessäni veroviraston porukan olevan niin mitätöntä tämän suuruuteni rinnalla, ettei heille tarvitse kaikkea ilmoitella vaan he voivat keskittyä laskemaan jonkun muun pennosia. Tästä kaikesta seurauksena on postimiehen jokapäiväinen vierailu kirjesäkin kanssa ja ikuinen tuli takassa.

Rahaa tämä tauti kuulkaa vie,sitä palaa ihan älyttömästi. Kahvinkeittimen heitin roskiin riittämättömänä ja nyt porisee hellalla Martoilta ostamani, 22 litran megapannu. Kestää aivan helvetin kauan ennenkuin vesi alkaa kiehua ja viimein kun tulee aika lisätä purut, ei siinä mittaa käytetä. Neljä pakettia kun humauttaa joukkoon niin se on sopivaa aamuksi eikä tarvitse miettiä sen enempää. Jätevesimaksuissa on selkeä piikki koska onhan tuon joka aamu juomani 22 litran joskus tultava ulos eikä se kaikki todellakaan tule hikenä. Myös ruokapuolella on selkeää kustannuspainetta, enää ei osteta mitään valmiiksi siivutettua vaan kaikki sirkkelöidään itse. Niin, kannoin auton perästä pöytäsirkkelin jotta saan arvolleni sopivan vahvuiset siivut eikä minun tarvitse enää latoa leivälleni niitä kaupan tarjoamia läpinäkyviä harsoja. Meillä ei ennen tätä taudin pahentumistakaan pahemmin syöty makkaraa leivän päällä ja nyt se on kokonaan jäänyt pois, pelkkää sikaa menee sirkkelistä läpi melkoisella vauhdilla sillä ohjuri on asetettu kahdeksaan senttiin. Se on mielestäni maailman valtiaalle sopiva siivun vahvuus, ainakin aamupalaa nautittaessa. Leipien eteen joutuu kanssa tekemään töitä koska mikään leipomo ei valmista arvolleni sopivan kokoista leipää, ei siivutettuna tai kokonaisena. Niinpä minun oli pakko hitsata yksitoista leipäkonetta peräkkäin, pohjat pois kymmenestä ja sitten ne perseistään kiinni toisiinsa. Nyt alkaa leivätkin näyttämään leiviltä kun sirvakassa on mittaa reilut kaksi ja puoli metriä ja Lätkiskin tykkää aamuisin touhuta kun siivutan leipää, sirkkeli laulaa ja pieni beagle imuroi lattialle yhtenä pilvenä lentäviä muruja häntä iloisesti heiluen.

Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen on nykyään aika kallista sillä hammastahnaa menee tuubi per kerta, samoin suihkusaippuaa koko pullollinen. Suihkun aikana vallitsevaa menoa en väittäisi maailman mahtavimman miehen arvolle sopivaksi vaan se on aika holtitonta. Vaikka universumin ykkösmiehen kroppa vaatiikin mahtavan määrän saippuaa, tekee sen ylenpalttinen käyttö lattian ja seinät melko helvetin liukkaiksi ja tästä syystä jalat lyövät setsuuria ja kallo kumajaa seinälaattoihin mutta täytyyhän sitä näyttää että saippuaa on ja ihohuokosissa riittää. Tätä nykyä vaimoni huuteleekin suihkun päätteeksi ovelta että osaan sen perkeleen vaahtopilven keskeltä pois, alkuun käytin opaskoiraa mutta se sai niin pahat allergiat saippuoista että sen käytöstä oli luovuttava. Pyyhettä en enää käytä sillä se olisi liian rahvaanomaista ja siksipä suurimman osan eteisen tilasta viekin DC -3:sen suihkuturbiini. Pesuhuoneeseen se ei mahtunut joten asensin sen heti kylppärin ovelle jossa tämän jumalaisen kehoni kuivaaminen tapahtuu minun ilokseni ja ohikulkevien naapureitemme kauhuksi. Aivan vitullinen ujellus täyttää kämpän sillä turbiinin lisäksi ujeltaa myös sähkömittari vaikka digitaalinen onkin mutta se ei tahdo pysyä oikein laskuissa mukana. Turbiinin vaatima virtamäärä on järjetön ja kun päälle tulee vielä turbiiniin asentamieni lämpövastusten haukkaama sähköntarve, voitte uskoa että mittaritaulu nakuttaa Kustaan kirkasta hopiaa Wattenfallin perkeleelle. Suihkusessiot vaativat minulta myös huomattavan kitti- ja maaliarsenaalin ylläpitoa sekä kohtuullista tapettivarastoa. Turbiinissa kun on sen verran potkua että lentelen joka saatanan kerta pitkin kämppää, kolhien sekä itseäni että kipsilevypintoja niin jatkuva remotointi on tosiasia eikä se tule helpottumaan sillä minulla on menossa kaupat DC-9:ksäisen suihkuturbiinista.

Ei ole kuulkaa helppoa, nytkin on mennyt tämä aamu tapellessa valmistamani pizzan kanssa, tai paremminkin sen kanssa että miten saan sen uunista pois. Hellahan alunperin on tarkoitettu jollekin rahvaan edustajalle joten minun jumalaiset evääni eivät olisi siellä mahtuneet paisumaan ja niinpä päätin hitsata niitäkin peräkkäin, kaikkiaan seitsemän kappaletta. Nyt minulla on dilemma; uunin luukusta vastapäiseen seinään on tilaa puolitoista metriä tilaa ja uunissa odottaa valmis, kolme ja puoli metriä pitkä pizza. En aio pätkiä tuota italiastyyppistä kyrsää puolnetoista metrin pätkiin koska ne olisivat aivan liian pieniä paloja tälle suuruuden hullulle mielelleni. Hommaa ei helpota yhtään se, että täytteitä pizzassa on alun kahdeksankymmentä kiloa joista pelkästään juuston osuus on kaksikymmentäneljä kiloa. Haastetta siis riittää mutta onhan tässä vielä aamua jäljellä.
Lopuksi haluan sanoa teille yhden asian; jos koskaan – siis koskaan – yllätätte itsenne seisomasta toinen käsi takin sisään tungettuna niin juoskaa sen minkä jaloistanne pääsette suoraan lääkäriin, sillä voitte vielä parantua mikäli tauti ei ole edennyt liian pitkälle. Ei muuten mutta luuletteko te tosiaan että meitä mahtuu kaksi tänne saman auringon alle?

Oikein hyvää ja rattoisaa keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

62 kommenttia:

 1. Todellinen suuruudenhullu! Miten The Vaimon kävi, suostuiko hän lihottamaan itsensä sinulle sopiviin mittoihin? Koska kun suuruudenhullu ottaa vaimon, mittojen pitää olla myös samaa luokkaa. Koirakin olisi joko suurennettava tai vaihdettava; voin auttaa lahjoittamalla entisen bernhardilaisen pannan, jota on käytetty myöhemmin myös miesten vyönä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terävä pointti ja en ole pahasta sairaudestani huolimatta tajunnut ollenkaan tätä asiaa että myös vaimon ja koiran on edustettava tätä maailman hallitsijan tasoa ;)
   Jumalaisee mutta sellainen panta olisi aika räyheä eli sulla on ilmeisesti ollut joku - ei bernhardilainen - vaan helvetinkoira? ;D

   Poista
 2. Pikaisesti ennen töihin lähtöä aamun Kaleva-lehdessä listattu seuraavat:

  Ammatteja, joissa miehillä on keskimääräistä enemmän mielenterveysongelmia:
  - maa- ja vesirakennusalan avustava työntekijä
  - maalari
  - hitsaaja
  - varastonhoitaja
  -postinkäsittelijä
  - veturinkuljettaja
  -puuseppä
  - puutavaran käsittelijä

  Noistahan moni osuu ja uppoaa :D

  Naisia varten oli oma litansa, ketä kiinnostaa voi käydän nettikalevasta lukemassa. Mun pitää laukata töihin.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daa, kävin kommaamassa Puskiksen Rutinoita-blogissa juttua ja syy miksi raksalla olevat viimeistelytyöntekijät ovat listalla löytyy sieltä.

   Poista
  2. Ymmärrän kyllä miksi Tita poistui kovin kiiruusti, juoksi nurkan taakse nauramaan naisten listalle :D

   Megalomania ja grandioosi, nuo napoleonismin jykevät peruskivet. Kanna taakkasi arvokkasti ja lopeta nyt ainakin se kalsareiden lahkeisiin kompastelu. Se syö arvovaltaa. Muilta osin diagnoosisi vaikuttaa uskottavalta :D

   Meidän kaupungissa on valitettavasti taas uusi ennätysyritys käynnissä, yli 700 vierasta saapuu mahtihautajaisiin. Parempi piipahtaa kaupassa jo torstaina ja piileskellä sillanalusessa pyhäiltaan asti.

   Poista
  3. Ai se naisten lista... piti käydä uusiksi lukemassa, ennenkö hoksasin. Miten niin pitkät piuhat? :D

   No se johtuu puolestaan eteläpohjalaisuudesta, että suuruudenhulluus katsotaan vain ominaisuudeksi, josta ei voi pahaa sanoa. Soon sitä yritteliäisyyttä. Nää seutukunnan pohjois-pohjalaiset ei tahdo oikein sopeentua mun ajatusmaailmaani, mutta se on heidän ongelmansa. Minä oikein nautiskelen grandioosiani.

   Yks hyvä ystävä kerran tuumas, että oletko ajatellu että Maestro voi vaihtaa sut nuorempaan? Nauroin paskasesti ja tuumasin että totta hemmetissä se voi, mutta tuskin vaihtaa kun ei silläkään konstilla saa parempaa. Että vaihtaisitko ite ferrarin ladaan, vaikka olis tuoreempi vuosimalli? Ystävä puisti päätä ja ihmetteli miten jollakin voi olla tuollainen itsetunto. Minä valistin geeniperimästä, sillä olen suoraa alenevassa polvessa Härmän Häjyjä. Ikävä kyllä sen Rannanjärven, joka oli tunnetusti tyhmä ja yksinkertainen paskiainen.

   Poista
  4. Tita, mehän ollaan sitten sukua <3
   Katsos äidinsuvun esi-isien pahimmat pukarit ovat niitä kehnoja jotka öykkäröivät monella kylällä siellä Härmän Häjyjen maisemissa. Mitä lie retaleita nämä kekkeruusit olleetkin mutta hatkaan lähtivät ja karjalaan päätyivät. Loppu onkin legendaa :D Sieltä ne jostain sukupuun alaoksilta löytävät. Ties vaikka esiäiti olisi se komia leski :D

   Poista
  5. Hirnakka: Kenellä helvetin merkkihenkilöllä on noin isot hautajaiset vai onko kyseessä joku paikallinen ja pahoin velkaantunut yrittäjä? Meilläpäin tuollainen väkimäärä korreloi vainajan velkojen kanssa ja omiin hautajaisiinikin on ennakkoilmoittautuneita alun toistasataa. Ringside-paikat menivät puoleen tuntiin lipunmyynnin alettua ja lehteriltäkin paikat myytin ensimmäisenä päivänä.

   Kyllä maailman mahtavin mies saa maailman mahtavimpiin kalsareihin kompastella ja olen muuten alkanut vakavavissani olemaan huolissani siitä, että mitä te tuon Titan kanssa oikein vedätte?
   Aivan sama mitä tekstinä on sillä te kommentoitte sujuvasti suvustanne ja vieläpä sen *köh* riehakkaamasta haarasta perin omintakeiseen tyyliin. Joskin on sanottava että olen todella onnellinen suvussa harrastetusta ja onnistuneesta naimisesta, muutoin en saisi käkättää täällä teidän mielipuolisille jutuillenne ;D

   Poista
  6. Tita: piti pistää tuohon samaan lootaan mutta taas olivat nakit nopeammat kuin aivot eli tämä tulee nyt tässä:
   Kyllähän Rannanjärvi on saanut paljon hyvää aikaan, laittanut mm. alulle geeniperimän jonka huipputuote sinä olet. Sinun pitää olla siis ylpeä eteläpohjalaisista ferrarimaisuudestasi sillä olet uniikkikappale sillä en tiedä ketään toista sieltäpäin. Tosin en tunne ketään naispuolista ladaakaan mutta minähän en paljon autotallia pitemmällä käy joten tämä on ymmärrettävää. ;D

   Poista
  7. Voi vittu että pitää viljellä tuota "sillä"-sanaa. Taidan olla sillää koko jätkä.

   Poista
  8. Noo Hirnakka... oikeasti olen tullut isäni puoleiseen sukuhaaraan. Sieltä löytyy Juho (Pekka) Vesainen (http://fi.wikipedia.org/wiki/Pekka_Vesainen) joka oli paikallinen sissipäällikkö ja eräänlainen Robin Hood. Varasti rikkailta ja antoi köyhille. Ihan kaheli, jolle on tyrkätty ihan muistomerkkiä.

   Sukututimus on mielenkiintoista. Onneksi mun ei ole tarvinnut harjoittaa tuota hommaa, sillä isäni harrastus on "seurustella vainajien kanssa", kuten alan termi kuuluu. Ne on kuulemma paljon helpompia kuin elävät ihmiset. Tosin kirkonkirjoista löytyy köh... köh... monta sukulaista, joiden kohdalle on merkitty mielenkiitoisia tuomioita - tai vähintään salavuoteutta monessa polvessa.

   Nyt on viisainta lyödä läppärin kannet kiinni, ettei tule liikaa paljastuksia. Onneksi nykyään ei merkitä kirkonkirjoihin syntejä... :D

   Poista
  9. Kyllähän sinä Tita tiedät että avoimuus on yksi Luostarin kulmakivistä joten se läppäri auki ja lisää mielenkiintoista faktaa suvun vaiheista ;D

   Poista
 3. Hitsi, mä sain hammaslääkäristä ilmaisia tahnanäytteitä, pitäsiköhän lähettää ne sulle;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos ne on vähintään kahden kilon tuubeissa niin tänne vaan! ;D

   Poista
 4. Meillä Pohojammaalla, ku jotaki teherähän, niin soon aina suuruurenhullua.(Oltihin sitte taplettikuuriilla, tai ei).
  Moomma sellaasia jotta, jos maapallos olis kripa, johonka tarttuus, nii pyärimästä lakkaas.
  Tavallistaki joskus yritetähän, mutta riimaa ja erinomaasta pukkaa.
  Meirän perheeski on kaks Napoleonia, tai oikiastansa minoon Napolea ja Mankku Napoleon.
  Ekkai säki vaan kumminki oo alakaappäälle Pohojanmaalta? Mummiälestä ottehet oli ny sellaasia. Sehän sitte selittääs kaiken ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muusta en tiedä mutta tuota murretta kun pääsisi kuuntelemaan livenä niin siinä hurahtaisi päivä äkkiä. Se on jotenkin niin perkeleen tarttuvan ja sointuvan kuuloista ja tuolla murteella voi sanoa hyvää päivää huitoen samalla puukolla selkään ;D

   Poista
 5. Aah hah hah - buuhuhuu- hah hah hah -buuhuhuu.... Miten voikin naurattaa niin paljon että itkettää! Napoleonpepposessa on näköjään suurta kaikki, pähkähulluuden kuvailemisen nerokkuutta myöten, meidän muiden jättisuureksi iloksi :) En edes muista, milloinka olisin viimeksi pyrskähdellyt niin kovaa että kissaraukat pompahtaa puoli metriä ilmaan ja pinkoo häntä viivana piiloon. Oikeasti. Tuolla Ilona nyt kuikuilee nurkan takaa että onko turvallista palata... Kiitos Peppone päivänpelastaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tauti on oikeasti karmea koska kaikki lähtee lapasesta. Vaimo keitti hetki sitten teetä tai paremminkin kiehautti vettä ja tässä sitä nyt istutaan ongenvapa käsissä josta roikkuu narun päässä oleva tyynyliina täynnä teetä. Mukina toimii vanha peltinen roskispönttö. On siinä taas kuselle asiaa kun tuon 200 litraisen roskiksellisen vedän pöntössä muhivaa Earl Grey:tä ;D

   Poista
 6. Tuli mieleen, että sitten kun sinulla on se tila siellä Teksasissa, niin sinne saa perustettua uuden suuuuren Luostarin! Ethän sinä enää mahdu tänne vanhaan, kun meillä on muutenkin täällä ahdasta. Täällä jo eksyy kun nunnia vilisee joka kolossa kuin Vilkkilässä kissoja. Pienimmät jää jalkoihin kun 178 senttinen varteni etenee kohti ruokapöytää. Nälkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein Rantis! Sinne tosiaankin perustetaan iso Luostari ja mikä parasta, sinne tulee myös täydellisesti äänieristetty nunnien siipi. Vihdoinkin voin nukkua yöni rauhassa ja lukea päivän lehdet ilman että korvistani vuotaa verta.Tahti muuttuu myös siinä mielessä että nuoret munkit saavat suojakseen sähköaidan ja ainoa kytkin jolla virta saadaan aidasta pois, on minun kammiossani ;D

   Poista
 7. Kylän suurin kypärä jne. Haluaisinpa kuulla teikäläisen kalavaleen. Jos apotti on noin valtaisa pitää myös nunnien olla koostaan kuuluisia. Joka tapauksessa joutuu nauramaankin kahta kovempaa aina täällä luostarissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei ole kalavale koska kyseistä pedosta on valokuvia ja vanhempiväki laulaa lapsille siitä kertovia saagoja. Kyseessä on nimittäin kuha jonka sain viime kesänä uistelemalla ja sen mahasta löytyi seuraavaa:

   -kaksi paistettua härkää (viety häätalon rantaan sijoitetusta isomman luokan grillaustelineestä)
   -yksi turkulainen kiinteistövälittäjä (kuollut)
   -neljä paria kenkiä
   -keskustapuolueen vaalimainoksia eri vuosilta(säilyneet täydellisesti)
   -farmitunkki
   -erään savolaisen kuntosaliyrittäjän passi (voimassa oleva)
   -hädesalvaa neljän gallonan jerrykannu

   No eihän siinä mitään pahaa tietysti ole jos on mistä ottaa kiinni. Kurjaahan se olisi nunnienkin kiviä laitella taskuihinsa myterin pelossa ;D

   Poista
 8. Eipäs aleta Tsompi puhua nunnien koosta yhtään mitään tai tulen ja istun päällesi seuraavassa messussa! :)

  Katsos kun kaapu on Lainapeitteeltä esittelymallia (oli tarkoitettu alunperin Finlandia-talon remppaan), kun kaadun, pelastaa vain Pekka Niska (eikä eskarit) jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän Polgaseni olet vielä kovempi valehtelemaan kuin minä (tarpeen vaatiessa - muutenhan puhun aina totta)ja pidän itseäni sentään melkoisena paskanpuhujana. Sinä et ole noin iso ja se on todistettavissa eräästä valokuvasta jonka olet itse ottanut. Seinällä olevan taulun lasista näkyy heijastuskuva joka kertoo kaiken ;D

   Poista
 9. Missäs on ilmoittautumislista Texasiin lähtijöitä varten? Kai siellä jotain hauskaa vois puuhastella sielläkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä mitään ilmoittautumislistaa tarvitse koska tulen ja nappaan sut kainalooni. Voit olla sitten ihan varma siitä että siellä sitä hauskaa riittää.... ;D

   Poista
  2. *Hurisee myös, tosin se taitaa kuulua päästä*

   Poista
 10. Joo, kaikki ok.
  Hauska tarina tänää(ki).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että kaikki ok ja tämä nyt on tätä meikäläisen hulluutta, ei sen kummempaa ;)

   Poista
 11. Peppis, sinuna kopsaisin tästä otsikon omaan käyttöön :D http://metro.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/apotti-hanke_jatkuu_vaikka_espoo_vetaytyisi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Esimerkiksi Helsingissä on aiemmin sovittu, että tulevat Apottia koskevat päätökset tehdään sosiaali- ja terveyslautakunnassa."

   Kiitos rakas Polga! Sinuun voi aina ja joka kerta luottaa sillä sinä se tiedät mistä se ainoa ja oikea viisaus löytyy. Kyllä teillä siellä etelässä on sitten viisasta porukkaa, en voi muuta sanoa ;D

   Poista
 12. Saanko kysyä suoraan, mikä on hulluutesi määritelmä? En ollut varma edes Napoleonista enää, kun vähän googletellessani päädyin jonkun homoseksuaalin intellektuellin Napoleon-blögiin sekä suoli24:ään, jossa keskusteltiin fyysisesti pienistä miehistä. Keskittymiskykyni on täysin hukassa eli eräänlaista sekopäisyyttä tämäkin.

  Eli hyvä mies, mikä sua vaivaa???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuleppas Anonyymi rakas, minun on kerrottava sinulle ihan suoraan että minua vaivaa kaikkien tunnettujen ja osin tuntemattomienkin mielisairauksien combo, eikä tällä taudille ole vielä keksitty nimeä. Sen voin sanoa että keskeisimpinä ovat skeptisyys ja ennenkaikkea vainoharhaisuus jota tunnen nytkin mitä suuremassa määrin. Nimittäin minusta tuntuu ettet sinä niin Anonyymi olekaan vaan taidatkin olla tästä lähinurkilta....ettet peräisin sieltä missä puhuttiin anonyyminä esiintymisen hyvistä puolista.....
   Täällä näetsen kun on suuria runoilijoita ja toisaalla törmäänkin outoon Hannaan joka onkin vanha tuttu.. eli lyhyesti sanottuna minua vaivaa vitunmoinen uteliaisuus ihmisiä ja ennenkaikkea heidän sielunelämäänsä kohtaa, sotusta ja ulkomuodoista puhumattakaan. Lisäksi olen alkanut tuntea viehtymystä karjataloudessa toimiviin pampun heiluttajiin sillä heillä täytyy olla jotain sanottavaa sydämellään ;D
   Kuitenkin, rakastan sinua riippumatta siitä kuka olet ja kusta tulet <3 (älä kompastu valvontakameraan lähtiessäsi)

   Poista
  2. Vinkki anonyymille. Tällä sivustolla on pari Trackeria. Eli Apotti näkee mistä tänne on tultu ja milloin. Mikä on IP ja jos siitä haluaa edetä, niin kukaan ei ole anonyymi. Jokaisen kävijän voi selvittää.

   Eiks olekin kivaa... olla anonyymi olematta sitä oikeasti. Tätä tää netti on. Illuusioita, jotka laukeaa reisille kuin nuori koiras ennen aktia. Anteeksi karkea kielikuvani, mutta muinaisena ex-nörttinä totean, että kaiken minkä nettiin kirjoitat on ikuisesti siellä. Ja kaikki on jäljitettävissä.

   Ehkä tämä sopii varoituksen sananakin. Mieti kahdesti, ennen kuin painat enteriä. Minä siihen en pysty, vaikka tiedän... tai en välitä. Kaikki menetettävissä oleva on jo menetetty. Maine voi enää vain kasvaa :D

   Poista
  3. Tita, kuten huomaat Extreme on poistettu käytöstä ja siksi toisekseen, minä en jäljitä ketään koska ei aika eikä mielenkiinto siihen riitä. Tämän oman blogin kommentointi vie aikansa ja kun käyn koko lukulistani läpi kommentoiden, niin siinä ei kaksi tuntia ole mitään. Tänäänkin olin kotona vasta iltakahdeksan jälkeen ja kello on nyt 23.10 joten suurin osa(miltei kaikki) lukulistaani jää käymättä läpi. Huomenna sitten anivarahin kun on pirteämpi ja on aikaa, luen kaikki läpi. Normaalien ihmisten ja meikäläisen aikataulut katsos eivät mene oikein yksiin sillä kun minä menen nukkumaan, muut alkavat vasta päivitellä blogejaan ja toisinpäin. Elämä on mutta kaikki tulee hoidettua aikanaan. Ihan totta, tämä nykyinen (kiputilat ja pätkittäiset horrostilat) oloni on vittumainen sillä eilenkin olin kuulemma nukahtanut kesken lauseen. Virta vaan katkeaa tunniksi tai puoleksi toista tunniksi ja havahdun niihin perkeleen särkyihin. Lousianan soilla ja rämeiköillä menisin täydestä Zombiesta.

   Poista
  4. En olisi anonyymi, jos osaisin käyttää tätä blögimaailmaa! En vaan halua omalla google-tilillä esiintyä, jossa on oma oikea nimeni. Ei kai sentään sitä näe näin anonyyminakään millään trackereilla...;D Kyllä ihan oikeilla jäljillä apotti oot, ihan nunnalauman jäseneksi ehkä pienellä varauksella tässä pyritään vaikka ateisti oonkin. Ja Tita, minä taas oon niin kaukana nörtistä ku vaan mahollista, että oikeastaan vihaan tietotekniikkaa, mutta pakko kun on käyttää niin käytetään saatana sitten.

   Ja sitä hulluuden astetta tiedustelen puolitosissani siksi, että olen aika tarkka yksityisyydestäni ja en harrasta vale-identiteettejä sähköposteissa. Siitä johtuen en ole sinullekaan rakas Apottini privana kirjoitellut.

   Tää on kyllä niin rakastava ilmapiiri, että huh huh! Itse olen enemmänkin ihmisvihaaja-tyyppiä. Kokemukset opettaa. :(

   Poista
  5. Anonyymi... en halunnut pelotella, vaan tuoda tietoisuuteen realistisia asioita. Apotti on ihan herrasmies ja toinen trackeri tosiaankin tainnutettu. Peppone on kultainen veli, joka jakaa sellaista rakkautta ja kannustusta ympärilleen, että hullu sen täytyy olla. Tässä kylmässä maailmassa harvoin tapaa kannustavaa, rakastavaa otetta tuntemattomiin lähimmäisiin.

   Mikähän diagnoosi tässä rustattaisiin...? Pepponea en tunne, en ole tavannut ja uusi olen täällä itsekin. Mutta kun tämä blogistania on yhtä ristiinnaimista, niin jokin kuva syntyy kun jälkiä seuraa suden vainulla. Välillä pitää vetää paukku viskiä ja kuunnella bluesia. Välillä tutustua metholin ja lanoliinin yhteisvaikutuksiin, toisinaan pohtia piriformis lihaksen kenkkuja kireyksiä tuskan aiheuttajina ja mäkikuisman merkitystä yrttilääkinnässä.

   Sanoisinko, että tervetuloa syvään sukellukseen. Vedä henkeä ja nauti :D Valitse vastauslaatikosta nimi/url ja anna itsellesi jokin identifikaatio. Silloin keskustelijat tietävät että olet "joku" ja voit pitää oman reviirisi. Täällä voi antaa niitä paloja itsestään mitä haluaa.

   Ride free... :D

   Poista
  6. (Vielä hetken) Anonyymi: Pois vainoharhaisuus meitä ja Luostaria kohtaan. Identiteettisi tulee olemaan tarkoin varjeltu (lue tämän 24. päivän teksti) eikä sun siitä tarvitse olla huolissasi. Titalle tuossa jo sanoinkin etten harrasta träkkäystä kun ei aika eikä mielenkiinto (= kunnioitus toista kohtaan) riitä. Mitä ateisimiin tulee niin sillä ei ole täällä väliä, olet varmaan huomannut että meidän väessä on tyyppejä joka lähtöön. Esimerkiksi pohjanmaalaiset eivät usko kuin itseensä, minä en usko mihinkään diibadaaba-juttuihin ja suurin osa nunnista uskoo siihen mihin pitääkin eli seksuaaliseen vetovoimaansa, osa taas vannoo hädesalvan nimeen (perkele että pitikin mennä lukemaan tuosta tatinasta, nyt se kummittelee joka paikassa). Sun asenteesi tuntuu olevan kohdillaan ja olet enemmän kuin tervetullut rikastuttamaan tätä meidän hieman erikoista väkeämme ja samalla voin sanoa että se on aina mukavaa kun kaunis nunna liittyy joukkoon.

   Tita: kiitos sanoistasi,ihan tässä punastuu. Sinusta on sanottava kyllä se etten koskaan elämäni aikana ole nähnyt tuollaista bushmillillä käyvää verbaalista lahjakkuutta jossa on jumalan armosta juuri oikea määrä hulluutta kätkettynä kaiken sen sivistyksen taakse, aivan samoin kuin sukulaislikassasi TKE:ssä

   Poista
  7. Aion edelleen jatkaa anonyymina, vaikka oikea henkilöllisyyshän on sulla tiedossa. Meikäläisellä kun on enempi taipumus olla yltiörehellinen kun kirjoittaa yhtään mitään bullshittia. Ajattelin hetken olla edes tätä kirjoittamatta (en vaan luonnolleni voi mitään taaskaan!), mutta kuules rakas Apottini, säikähditkö rehellisyyttäni viestissäni (kyllä muuten tarkistin osoitteen menneen oikein!) niin maan perkuleesti, että susta ei kuulu mitään? Ei yhtään ainoaa kommenttia? Tai sitten jostain kautta tiedät minut jotain kautta, sekään ei tässä Suomen pienten piirien maassa oo mahotonta ollenkaan! Eli olivatko vainoharhaisuuteni ja epäluuloni täysin oikeutettuja? Toivon, ettei. No, etpä ole ensimmäinen, jolle rehti hulluus/sairaus saattaa olla liikaa eli ei siinäkään mitään pahaa sinänsä.:) Tulipahan hetki muisteltua sitä osaa elämää, jonka jotenkin muistan - vaikka hyvin sekavasti senkin tein. On sitä tosin sekavampiakin osioita, mutta ne jätin suosiolla pois. Pahoittelen, jos loukkasin mielenrauhaasi. :( En suinkaan tarkoituksella. Mitäs kysyit, saako lähestyä. Minä vaan oon sellanen ihminen, että minä lähestyn itse.

   Ja Tita vielä se, että mitään kirjoittamaani en häpeä tai kadu, sillä en osaa valehdella, niin parempi vaan puhua totta. Kaiken kirjoittamani pystyn myös naamakkain vahvistamaan. Näin se vaan on. Kun ihminen käy lähellä kuolemaa, ei paljon millään pysty pelottelemaan. Ei edes millään trackereilla (vitsi). :D Näillä kovia kokeneilla aivoilla mennään niin kauan kuin mennään, ehkä vähän hullusti ja uhkarohkeesti jopa, mutta minkäs sitä luonnolleen mahtaa. Elämä on aika jännää kun ei yhtään voi sanoa, paljonko sitä on jäljellä!;)

   Poista
  8. Rakkahin anonyymi, et ole millään tavalla loukannut tai pahoittanut mieltäni sillä rehellisyys on piirre jota arvostan yli kaiken. Kysyä saa aina ja aina saa vastauksen, tosin nyt on häpeäkseni tunnustettava että minulla ei ole hajuakaan siitä, mihin viestiin en ole vastannut. Jätitkö sen s-postiin vai kommenttilaatikkoon? Katsos kun olen pari viimeistä vuorokautta paininut tosissani tämän unettomuuteni kanssa ja siitä johtuen sekoillut blogini ulkoasun kanssa, on moni asia jäänyt minulta huomaamatta ja se on huono juttu. Minä puolestani pyydän anteeksi etten ole huomioinut viestiäsi ja pyydänkin että otat yhteyttä niin päivitetään tämä asia, vaikkapa tänään.
   Olet varmaan ehkä huomannut että kommenttilaatikossa käy toisinaan aika vilske ja väkisinkin jää jotain huomaamatta,varsinkin kun on muuta toimintaa siinä samalla, niin kuin viime päivinä tämä taustakuvan kanssa tappelu (26. päivän kommneteista ja tekstistä selviää).
   Palataan siis astialle sillä haluaisin jatkaa jutustelua kanssasi. Kunnioitan aina ihmistä joka on kävellyt läpi helvetin tai tekee sitä parhaillaan. Näin, hyvää sunnuntaita sulle ja humauta vaikka otsaan jos en taas meinaa huomata sua, se on ihan sallittua (ja jopa toivottavaa).

   Poista
  9. Tuota, minä jo tän räjähdyalttiin temperamenttini kanssa jo vähän kiehahdin siis myös turhaan. Ihan tuohon Gmailiin kirjottelin - en niin henk. kohtasta tänne missään nimes laittele. Se oli samalla vähän sitä pahinta aikaa reflektoiva viesti (tietyssä mielentilassa kirjoitin), että älä säiky. Tarkastelin, että ois 25.1. lähetetty. Joo voin kuvitella, että vilske käy tän akkalauman parissa. (Eli siis muuten olen just se Polgan tuttu.) Eli jos satut löytämään, tosin voi olla myös mennyt roskapostiin, koska kyseessä hotmail-osoite. Palaamme asiaan tai isken sit vasaralla päähän! (no en, mutta jos nyt välttämättä tahot et jollain humautan niin...)

   Poista
  10. Tiedän jo ( kun tarkistin s-postin - se kävi ilmi vaikka oli näitä no reply - juttuja) kuka olet ja mun olisi ennen sitä kommenttiani tai niitä kommentteja käydä katsomassa että missä mennään. Toisinaan tulee vaan tulistuttua liikaa ja toimittua hätiköidysti. Pahoitteluni tapahtuneesta ja toivottavasti tulet vierailemaan jatkossa. Sähköpostiin voisit kyllä laittaa että miksi anona?

   Poista
  11. Sitten heti korjaus: sekoitin kaksi henkilöä mutta tiedän (en tunne) kuka olet ja edelleen anteeksi sekoiluni, nuo olotilat ovat sellaisia etten aina ole kartalla. Kuitenkin, menneet ovat menneitä ja kyllä tämä tästä selviää. Toivon että jonain päivänä saapastelet Luostarin ovista sisään. Oikeesti.

   Poista
 13. Megalomania on kuule vaarallinen tauti. Sitä poteneilla on ollut taipumus heittää henkensä jonkin muun syyn kuin korkean iän takia. Ajattelepa vaikka Nicolae Ceaucescua. Tai sitä Napoleonia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on todella vaarallinen tauti mutta tässä on hyvätkin puolensa. Minä en aio kuolla ennen aikaisesti koska en tee samoja virheitä mitä nuo mainitsemasi herrat ovat aikanaan tehneet, vaan teen asioista niin vaikeita että niiden selvittelyyn (jossa läsnäoloani vaaditaan) menee vuosikymmeniä. ;D

   Poista
  2. Oletkos kuullut Gordionin solmusta? Sen avaamiseen löytyi yllättäen oikotie ;)

   Poista
  3. Oi kyllä, Gordionin solmu on tuttu ja mielestäni silloin käytetty tekniikka sopii mitä parhaiten tämän päivän kiireiseen maailmaan ;)

   Poista
 14. Se merkkihenkilö koki valitettavasti väkivalta-avusteisen äkillisen poistuman keskuudestamme vuodenvaihteen kinkereissä ja nyt niitä liiveihin sonnustautuneita partaisia pulskia aateveljiä eli aikuisia mopopoikia tunkee tänne kurjaan karjalaan ulkomaita myöten. Poliisi varautuu ja meillä totisesti ryhdytään piikkilangoittamaan tölliä. Ihan normisettiä täällä meillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.karjalainen.fi/fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/23861-poliisi-ohjaa-liikennetta-murhatun-miehen-hautajaisissa

   Poista
  2. No hittolainen, täytyy lukea huominen Karjalainen vai onko jossain kerrottu mitä leiriä vainaja edusti? Värikästä tulee varmasti olemaan mutta älä helvetissä ala piikkilangoittamaan vaan tarjoa majoitus- ja catering-palveluita. Ne ovat kuule vaurasta porukkaa ja kun viet hautajaisten jälkeen tyhjät hylsyt pois (toiset kauppaan, toiset romarille) niin saat niillä rahoilla monta muonasäkkiä koiruuksille. Kyllä tälläinen tilanne kannattaa hyödyntää. "Poniratsastusta" motoristiperheen pienimmille, keksi kukolle nimi, mahdollisuudet oravannahkojen keräämiseen ovat rajattomat! ;D

   Poista
 15. Johan on häppeniki, Hirnakka! Onkohan evästä varattu tarpeeksi peijaisväelle, etteivät heittäydy rosvoiksi ja ryöväreiksi? Lukitse kanala, telkeä Seniorikansalainen sisälle, muista Lumppu-Ellikin ja kaikki muutkin Torpan eläjät. Levittele maamiinat ovelasti pihatieltä pitkin varaten taktinen hyppelyrivistö vapaata maata postilaatikolle ja takaisin. Lataa aseistus (kuten jauhesammutin...), lukitse ovet ja ikkunat. Kyllä ne aikanaan häipyvät kuin heinäsirkkaparvet - kun ei ole mitään syötävää jäljellä.

  Karjalan normisetti on oma maailmansa. Siinä historia Härmän Häjyjen toilauksista jää kalpeaksi kirjaimeksi vaatimattomassa legendassa. Mutta kyllä ajatus ajo-asentoon jäätyneiden harrikkamiesten nostelusta kirkon (?!?) penkkiin herättää mielikuvia. Onko ne liivihemmot tietoisia ulkolämpötiloista? Onko "Ride Free" mahdollista junalla tai autolla? Tuleeko ne puku päällä ja kraka kaulassa? Pikkutakin selkämyksessä sitten asianmukainen logo. Ja kengät plankattuina.... tukka nutturalla ja parta palmikolla? Nyt meni yöunet, kun pitää suunnitella nää hautajaiset kunnolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ei ei. Jotta homma saadaan kunnolla hoidettua niin TKE juoksutrikoot päällä hautuumaan aidan viertä juoksemaan ja pitämään huoli siitä että Bouncing tales-osasto sekä selkään präntätty mainos pitopöydistä majoituksineen näkyvät kunnolla. Lämpötilasta viis tai aina parempi jos pikku pakkanen koska Bouncingt tales -osasto kiinnittää erityistä huomiota ja samalla puolella sijaitseva suuvärkki mahdollistaa katseensa jumiuttaneen verbaalisen valistuksen Torpan tarjonnasta. Sitä parempi mitä enemmän hautajaisväki on jäässä, eiväthän pysty toppuuttelemaan kun perin kallista evästä kannetaan nokan eteen ja laskukone rallattaa.Vasta partojen sulamisen jälkeen voidaan kuulla ensimmäiset "Perkele mä tätä tilannut"-huudahdukset mutta silloin on liian myöhäistä. Katettu mitä katettu, pyytäkööt Arhinmäeltä pelimerkkejä jos omat eivät riitä. Se kun on kumminkin mukana vaikka väittää kyseessä olleen erehdys, salkkua vaan oli tullut hakemaan Karjalan kunnailta ja jotenkin joutunut mukaan pitkäpartaiseen herraseurueeseen. Rahat pois niin saadaan TKE:lle se uusi kamera.

   Poista
 16. Selevis se yksi kysymys (TKE), mutta epäselväksi jäi näin rajautuneella mielikuvituksella että mistä toi lyhenne oikein irtos? Mitkä Hinakan persoonan monet ulottuvuudet ovat kiteytyneet kirjaimiksi? Jos siinä olis V, niin tietäsin mistä se tulee. Mutta kun ei.

  Minimalistisuutesi lähentelee omituisesti lipoen grandioosia. Mikä mielenkiintoinen yhteytys ääripäiden välillä. Tuossa on sellainen kiteytymä, että vetää tuumattavaksi.

  Jack Daniels oli niin kuitti, että hommasin tuuraajaksi aidon irlantilaisen, toveri Bushmillsin. Laatuhemmo! Vietän nyt hetken hänen kanssaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedät siis mitä tarkoittaa TKE?
   Sanotaan näin että kunnioituksestani Hirnakkaa kohtaan en julkisesti paljasta (omia fantasioitani)sitä mistä määritelmät ovat peräisin mutta tässä pieniä vinkkejä jotka johtavat Torpan mäen aikakirjoihin Da Vinci-koodin tapaan eli kun tutkit valokuvasta ja zoomaus mahdollisuuksia, luet juoksuharrastuksesta ja senvaikutuksista nestepainon aiheuttamiin muutoksiin kehossa ja visualisoit silmiesi eteen mihin selän alaosan lihaksiin jalkaprässi sekä juoksuharrastukset vaikuttavat niin olet lähellä totuutta, unohtamatta kuitenkaan kuvatallenteiden oikealle kääntyvää katsetta. Näihin vinkkeihin ja uhrin itsensä (Hirnakka)kertomiin kuvauksiin nojaten, ei liene päätellä että kyseessä ovat piip,piip piip sekä piippiippiiåpppeffooeoppppiiiiiiip.
   Kuten näet,krypteksi ei aukea ellei sitäitse vaivaudu tutkimaan ;D

   Poista
  2. Voi ristus ja muut peikot teidän juttujanne :D

   Mä luulen, että ne hurlumtaavit tulevat ihan perusperheautoilla joten ajoasentoon kangistuneita partaveikkoja näkyy vähemmän kuin jouluna.

   Voisihan sitä jonkun pop-up -baarin rykäistä tuonne kutostien varteen. Tai ehkä mieluummin sinne kirkon parkkiksen kulmaan. Vähän whiskeyshotteja, pikkuisen hodaria ja muuta miesten evästä, sekä kylmää Karjalaa. Täällä ei hifkibissellä tiliä tee.

   Ai joo, ruottalaisia aateveljiä varten pitäisi hommata vähän alkoholitonta Prippsiä ja lesekeksejä.
   Tässähän tuloo kiire kun pitää panostaa yritystoiminnan laajentamiseen. Valitettavasti pikkumaisen niuhot poliisisukulaiset saattavat puuttua lakiteknillisiin yksityiskohtiin mutta ehkä nopeasti toimien ehdin käärimään ns. kermat päältä.

   Poista
  3. Voi vittu nauran kuset housuissa tuota ruottalaisten aateveljien tarjontaa, et sinä niitä paljon arvosta ......vittu tästä nauramisesta ei tule loppua........nyt eukkokin heräsi...eiperkele mikä huuto....ihan totta tää o mielipuolista eivoi olla totta pakko lopettaa nyt tulee kuset housuun ja muija huutaa D;;DDD;;;;D

   Poista
  4. Mulle tulee kuule kiire kun pitää vielä järjestää terapiaistuntoja ja kimppahalisessioita järkyttyneille ruotsalaisille aateveljille, sehän se meinasi unohtua: Kriisiterapia! Yhdessä puuhailemalla, esimerkiksi voimaannuttavan väriterapian ja kissanhalailun kautta sekä Hans että Poppis saavat purkaa traumaa ja lähtevät rohkaistuneena kohti kotimaataan.

   Minuthan palkitaan varmaan jollain speciaalinobelilla tästä rauhantyöstäni!

   Poista
  5. Jumaliste nainen sun olisi pitänyt nähdä se aamuinen tilanne; nauraa räkätin minkä näiltä umpeen poltetuilta keuhkoiltani pystyin, sormikin naputti tuota pistettä kuin orgasmin saaneella sähköttäjällä ja eukko huutaa kuin oikohöylä kun joutuu heräämään kesken uniensa mun mielipuoliseen nauruuni ;D

   Noi sun terapiat kuulostaa hirmu hyviltä, jopa niin hyviltä että nytkin joudun puremaan kieleeni etten alkaisi taas sitä räkätystä joka onvain muutaman pyrskähdyksen päässä. Meillä kun ei tämä tilanne ole vielä täysin balansissa ja rakas vaimoni istuu tuossa lyönnin kantaman päässä niin munon pakko olla nauramatta tai taason Elovena huudettu pitkäksi aikaa ;)

   Ps.Susta tulee legenda ruotsalaisia alakulttuureja ja niiden tuhoa käsittelevissä teoksissa. Saat vielä kuvasi Ruotsin tiedeakatemian seinälle, heti siihen Alfredin kuvan viereen ;D

   Poista
 17. Oho. Täällähän se yö vierähtikin. Ensin lukee, mitä sanottavaa armaalla apotilla on. Sitten kommentit syynää huolella ja kun pääsee kommenttilootaan asti onkin jo unohtanut, mitä piti sanoman. Nyt kun mietin tarkemmin, muistan sanan Gotler. Jotta siltä pohjalta nukkumaan. Mahtaa tulla vallaton yö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Gotleristahan se totuus löytyy ja eihän sitä aina tarvitse sanoakaan mitään. Mukavaa kun poikkesit ja onnea siihen opinnäytteeseen vai mikä se nyt olikaan :)

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...