keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Nyt kannattaa (ja saa luvan kanssa) mainostaa blogiaan - Luostarissa kaivataan uutta verta nunnien ja munkkien riehaantumisen vuoksi


Nyt on suurenmoinen mahdollisuus mainostaa blogiaan ja vieläpä oikein luvan kanssa. Meno täällä Luostarissa kun on mennyt ihan hunningolle niin nyt tarvitaan pikaisesti vereviä ja räväköitä naisia ahkeria nunnia eikä munkeistakaan mitään haittaa ole, varsinkin kun Luostarin ainoa munkkien päällysmies on riehaantunut villitsemään kansaa eli järjestää strippausta ja sillin syöntiä sitä haluaville. Nunnat taasen puolestaan mennä veuhtovat pitkin maita ja mantuja, haikailevat nuorten ja kiinteälihaksisten miesten perään eivätkä enää ole kiinnostuneet omista hommistaan. Eilisen vakoiluoperaationi aikana päädyin eräänkin Torpan pihalle missä kaksi (kristillisessä avioliitossa olevaa) todella aikaansaavaa naisihmistä repivät yhtä kalenteria katselessaan hurmoksen vallassa siinä esiintyviä nuoria urheilijanuorukaisia. Lupasipa toinen vielä kalenterin innoittamana antaa ukolleen sellaiset kyydit että jos ei sairaseläke niin ainakin sairasloma on taattu. Diagnoosi kun riippuu siitä kuinka nopeasti kalenteri käydään sen talouden makkarissa läpi eli miten äijäparka kestää. Miettikää nyt, koko vuosi yhdessä päivässä niin ei siinä taselaskennasta enää tule mitään. Ellei arvaukseni mene ihan pieleen, myös Torpan kanalassa hääräävät kukot joutuvat pahan masennustilan ja hämmennyksen kouriin kun kuulevat ja ihmettelevät miten Torpassa emo vie omaa kukkoaan kuin sammakkoa äkeen piikissä. O tempores, o mores!

Täällä Luostarissa on tosiaan maailmanlopun meininki. Minäkin – mitenkään itseäni jalustalle nostamatta – jouduin eilen purkamaan jalopuusta tehdyn arkkuni jonka sain toissavuonna joululahjaksi ja johon minut piti laittaman sitten kun lopputekstit ovat aikansa pyörineet mutta eikö mitä, niin vaan oli niilläkin tammilaudoilla korjattava Luostarin räystästä ja kulmaheloista paukuteltava uudet saranat toiseen isoista ovista. Ei mene siis hyvin täällä ja siksipä käännynkin nyt puoleenne, josko tänne saataisiin normaali tilanne ja messut voisivat jatkua tuttuun tapaan. Eli homma menee lyhykäisyydessään niin, että nyt on mahdollisuus laittaa omasta blogista lyhyt kuvaus ja saattaapi olla että löydätte oman bloginne tuosta seinältä. Mitään en lupaa varmaksi mutta kannattaa aina yrittää. Vanhat lukijat siellä nyt huutelevat ettei siitä ole kovinkaan pitkä aika kun kirosin moisen toiminnan mutta nyt on hätätila. Jos joku nyt päättää mainostaa (mikä on suositeltavaa) niin tulee sitten muistaa että homma toimii vain ja ainoastaan vuorovaikutteisuuden merkeissä.

Kannattaa käydä katsomassa Luostarin seinällä olevia blogeja, niistä saa hyvän kuvan siitä millaista porukkaa tämänkin pyhätön käytävillä liikkuu. Luostarin väki on myös sangen viisasta ja uskonkin heidän päätyvän tutkailemaan teidän hengen tuotteitanne joten nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen. Mikä parasta, koko touhu on ilmaista, tosin seinällä on näkyvissä sähköpostiosoite jota kautta voi kysyä osoitetietoja, ihan vaan saadakseen minulle osoitetun Luostarin hyväksi menevän, tukevahkon rahalahjoituksen perille. Kaikki mahdolliset ja mainostetut blogit huomioidaan eli yhtään kiveä en jätä kääntämättä ja mikäli nyt sattuu käymään niin, että tämä tilaisuus poikii useammankin niin kärsivällisyyttä jos ei heti tänä iltana tule palautetta sillä minun on pakko nukkuakin jaksaakseni tehdä kotihommien lisäksi nuo nälän aiheuttamat pakkoliikkeet maailmalla. Jos taas ei kukaan mainosta blogiaan, laitan saatana kostoksi pyörimään kolme tuntia kestävän, tähystystekniikalla toteutetun paksusuoleni leikkausta käsittelevän videon. Siinä kuulkaa on aivan järkyttävää kuvamateriaalia jossa pas..tarkoitan veri lentää ja linssi hurtuu. Koko homma meni aivan vituilleen kun päätin nielaista kaksi lego-ukkoa (tai sillä toisella oli naisen naamatarra) piristääkseni ja kannustaakseni leikkaavaa kirurgia. Sulatin nuo perkeleen tanskalaiset pikkudemonit käsistään yhteen sytkällä ja halusin tuoda kirurgille tällä vaatimattomalla eleelläni selväksi että kaikesta selvitään yhdessä. Vaan mitä teki tuo helvetin ylipalkattu kelmi? Legopariskunnan (oli muuten takertunut suolen seinämään) innoittamana tämä ökyrikas veitsenheiluttaja intoutui ”kättelemään” avustavaa sairaanhoitajaa siihen malliin että paksusuoleni muistuttaa nyt vähän vitun moneen kertaan tallottua serpentiininauhaa. Ei luista kakka enää ilman tukevia ohenteita joista mainitsen sen uskollisimman ja niin moneen kertaan mainitun puolalaisen jogurtin. Siinä on sellainen voiteluaine että käytän sitä nykyään Ransussakin, niin moottorissa kuin jokaisessa saatanan liikkuvassa osassakin. Ei uskoisi muuten että vuoden -87 Ransussa ei ole ohjaustehostinta sillä sen verran joutuisaan kääntyy ratti tuon Lech Walesan kansan valmistamalla maitotuotteella, että olen viime aikoina ajellut todella paljon ympyrää – milloin vasemmalle ja milloin oikealle suuntautuvina.

Näin ja tälläistä tällä kertaa, tämän aamun kiireiden takia tämänkertainen selontekoni loppuu nyt tähän mutta oikeasti, mikäli haluatte blogillenne järkevää lukijakuntaa niin nyt kannattaa mainostaa. Itse olen pahasti mieleltäni järkkynyt mutta kyllä nuo muut ihan täyspäisiä ovat ellei oteta lukuun hämäriä fantasioita, vielä hämärämpiä unia, kansan kiihotusta, raivokohtauksia, niin korkealentoista tekstiä ettei siitä ota ekikään aina selvää, riettaita puheita eikä vainoharhaista ajattelutapaa. Ovat siis suhteellisen hyvässä hapessa eikä kukaan ole (minua lukuunottamatta) ainakaan vielä tähän päivään mennessä kertonut joutuneensa hoitoon tai tarvitsevansa laitoshoitoa. Eli okei porukkaa ja tutustumisen arvoisia. Varsin räväkkää kuitenkin, ei kannata suututtaa ja jos tälläinen vahinko pääsee käymäänkin niin menkää sitten muualle tappelemaan, täällä ei riehuta. Ei ne kai kovin pitkävihaisia ole, koko porukasta vain vaatimattomat 99,9999% kantaa kaunaa hautaan asti.

Nyt toivotankin mitä parhainta keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


78 kommenttia:

 1. Siitä selväpäisyydestä nyt niin tiedä... Minäkin ihan hätkähdin, kun toivotit hyvää keskiviikkoa. Eikö tänään olekaan maanantai? Siltä se ainakin tuntuu, kun piti pitkästä aikaa herätä 6.30 töiden takia. (Tiedän, tiedän, sinä heräätkin epäinhimillisiin aikoihin ;-) No, se toisaalta kertoo vaan, että lomaa on vietetty hyvin!

  Kivaaa keskiviikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei aki meistä kukaan selväpäinen ole, ainakaan tällä maailman menolla!
   Ai niin, sulla alkoi työt mutta nyt on akut sulla täynnä ja toivotankin sulle jouhevaa aloitusta työmaalla sillä sen stressin ehtii kohtaamaan sitten myöhemminkin.
   Hullut heräävät aikaisin vain nähdäkseen että uusi päivä alkaa paljon sekaisempana kuin eilinen ;D

   Poista
 2. Ilmoituksesi jälkeen joudut Henkilökohtaiseen Helvettiin ;) Nunnia tulee tupa ja kamaritkin täyteen, pihalla lorvailee joutilaita munkkeja ja karvamöllejä on siellä sun täällä... Auts! Eikä selväpäisyydestä tod. tietoakaan. Pahempi juttu, sano...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasinkin jo johonkin kompastua, mutta onneksi hyppelehdin kuin gaselli lähemmäs pitopöytää...

   Poista
  2. Polga rakkaani, näyttää siltä että olet jälleen oikeassa! En väenpaljouden takia joudu helvettiin koska sitä ei nyt varsinaisesti tungokseksi asti näytä olevan mutta väki vaan villiintyy entisestään. Nyt tarvitaankin Abedissan tiukkaa auktoriteettia ettei homma lähde kokonaan käsistä aka helvetin karvamöllit..!

   Tsompi: täällä saa olla tosi tarkkana mihin astuu ja pahoittelenkin tätä sekasotkua - pian tulee järjestys tähänkin Luostariin!

   Poista
 3. Vaikka sitä laitoshoitoa tarvitsisikin, sitä ei saa... avohoidossa on jatkettava ja köksäpsykologin tutkinnolla itseään terapoitavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules nyt Outsa, täällä Luostarissahan sitä laitoshoitoa nimeonomaan jaetaankin / annetaan ja koko mesta on väärällään psykologeja. Osa tottelee nimeä Marie Antoinette tai jotain muuta kuuluisaa, osa roikku muuten vaan verhoista. Alakerrasta, sieltä missä tyrmät sijaitsevat, sieltä ne parhaat psykologit vasta löytyvätkin. On herra Ren..äh, mikä oli se Draculan mielisairaalassa olevan kaverin nimi? Renfall? Ren..auttakaa nyt hyvät ihmiset!

   Poista
 4. Poikkeilin blogistaaniselle vastavierailulle ja olinhan mää täällä jo ollutkin, koska kirjamerkkien keltainen tähti syttyi. Nyt liityin rohkeasti mukaan lukijaksi ja lopetan salastalkkailun :D Se on varmaan tuo hullujen levähdyspaikka vetänyt meikäläisen paikalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Kiki! Eilen kun eksyin (lue: stalkkasin itseni sinne) blogiisi, tunsin että olin löytänyt kauan sitten suljetulla osastolla kadottamani siskon, niin tykästyin sun ulosantiisi ja juttuihisi!
   Se on mukava että liityit "näkyvväksi jäseneksi" sillä noita pimeydessä lymyileviä riittää vaikka Uotilan lapsille. Eipä silti, mikä minä olen tuomitsemaan ja kukin tyylillään. Olet enemmän kuin tervetullut Luostariin ja sen viileille käytäville, osan hull.. asukkaista jo tunnetkin ja loputkin tulevat varmasti hyvin nopeasti tutuksi. Olemme nimittäin sairaan nopeasti kättelevää porukkaa ja pian sinulta jo kyselläänkin kaikki kuulumiset sotua ja tilinumeroa myöten ;D
   Nautihan olostasi, alkaisiksi voit mennä piehtaroimaan noiden nuorten munkkien kanssa mikäli Sirpa ja Rantis on jättänyt niitä yhtään henkiin :D

   Poista
 5. Ahdasta tulee, veikkaan, Luostarissa. Mutta silti tervetuloa vaan etenkin uudet Munkit!
  Olisi erittäin antoisaa saada Itäsiipeen pari raavasta Munkkia, me ollaan siellä Sirpan kanssa tarkastamassa nuorien munkki-tulokkaiden terveyttä ja muita ominaisuuksia. Mutta työaikana pitää pysyä pois jaloista, meillä on siellä aina hommat käynnissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, tämä alkoi näköjään sitten taas. Ei pidä enää ihmetellä miksi pelloilla ei näy munkkeja, sinä ja Sirpa naitte niiltä aivot pellolle niin pahasti etteivät poikaparat tiedä missä on katto ja missä lattia. Kuulkaas nyt, nuoret munkkikokelaat saavat perin omituisen käsityksen Luostarin toimintaperiaatteista jos te jatkatte tuohon malliin. Heidänhänhän pitäisi elää selibaatissa, olla rukoilemassa kammiossaan eikä suinkaan olla tutustumassa siihen, mitä tarkoitetaan voileivällä sänkykamaritouhuissa. Hyi teitä! :D :D :D

   Poista
 6. Rantis, veit sanat suustani. Kovat TYÖpaineet siis tulossa, mutta eiköhän me tarkastuksista selvitä, kokeneet naikkos..siis nunnat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki selvitään, meidän nappärillä käsillä ja kokemuksilla. BTH Sirpa, lupasit lähettää sen yhden ilman sinun käsittelyäsi. Kiitos! Nam, oli oikea makupala... Siis tarkoitan, että munkki oli terve uros...

   Poista
  2. Ole hyvä, Sisar! ;)

   Poista
  3. Saatte kottaraiset selkäänne..! ;D ;D

   Poista
  4. Älä Rantis härnää, mulla on jo risu katsottuna valmiiksi ;D

   Poista
 7. Mitäs tässä nyt sitten oikein alkais mainostamaan. Ai, mutta määhän jo löydyn tuolta seinältä ja yritän kovasti olla vuorovaikutteinenkin, vaikka joskus on niin kiire, ettei millään kerkeä, vaikka ikävä vaivaa.

  Jaa, mutta voinhan mä mainostaa hiukan heitteille jäänyttä Kahvitauolla yhteisblogiamme, johon olen nyt päättänyt kirjata ylös tarina tammikuuni älynväläykset. Tosin joskus ne on pakko tuoda ihan omaan blogiinkin, kun niin paljon tympii. Mutta tuu sääki vilkaisemaan sinne toisaalle, ellet ole vielä käynyt: http://kahvitauolla.blogspot.fi/

  Saa sinne muutkin tulla. Lisää kirjoittajiakin saatetaan rekrytoida, kun laittaa noottia vaikkapa kommenttilootaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin katsomassa pikaisesti ja täytyy tutustua tarkemmin. Siis miten se teidä yhteisbloginne toimii? Kerro vähän mikä on homman nimi?

   Poista
  2. Käpäsin jo kahveella, kiitosta!

   Poista
  3. Peppone:
   Se meni niin, että me blogistanian muinaisjäänteet alettiin haikailla sellaisen vanhan ajan yhteisöllisyyden nimiin, jota silloin joskus vuonna kivi ja keppi oli (esim. Ihanat naiset blogissa http://ihanat.vuodatus.net/). Sitten yhtäkkiä meillä olikin yhteisblogi, mutta ajatukseen pääsee helpoiten kiinni lukemalla ihan sen ensimmäisen tekstin, jossa vintti kertoo kuningatarideansa taustat.

   Tsompi:
   Kiva kun kävit, tuuhan toistekin, koska nyt on korkea aika puhaltaa sekin blogi kunnolla henkiin.

   Poista
  4. Ahaa, täytyykin sitten käydä lukemassa mitä siellä on präntättynä.
   Kiitos informaatioista.

   Poista
 8. Ai täyspäisiä, me? Hohhoh... *lähtee taas Keski-Maahan rietastelemaan kääpiöiden kanssa*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä se sitten olet sellainen joka jaksaa joka kerta piristää mun päivää! :D
   Ole nyt varovainen niiden saatanan kääpiöiden kanssa etteivät huumaa sinua sienillä ja yrteillä, ties mitä fantasioita sen jälkeen toteuttavat..;D

   Poista
  2. Mä menen hurmioon niistä pikkuleteistä.. varsinkin sen yhden viiksileteistä. Oivoi. PääKääpiö muistuttaa liikaa yhtä teini-iän lätkäystä, sille olen jo immuuni.

   Poista
  3. Ah niin ja piti vielä sanoa, et se on 'O tempora, O mores' *nipo*

   Poista
  4. Jahas, vai letit vievät hurmioon...hmmm... okei ja hyvä niin.

   Eikös tempora ole yksikkömuoto sanalle aika? Jostain vain muistan lukeneeni noita latinankielisten sanojen taivutusmuotoja vaikka mistä minä mitään tiedän...ei ne sananparretkaan aina niin oikein ole kirjoitettu, vaan pelkistetty yksinkertaisempaan muotoon (vrt. memento mori on käännetty sananlaskuissa ja lentävissä lauseissa tarkoittamaan "muista kuolevasi" vaikka em. sanat ovat perusmuotoja. Alkuperäinenhän on memento te mortalem esse, sekin käännettynä pelkistettyyn muotoon "muista olevasi kuolevainen", voi jessus sentää...)

   Poista
  5. Pakko oli kaivella: http://fi.wikipedia.org/wiki/O_tempora,_o_mores

   Poista
  6. :D :D :D Arvasin ette voi antaa periksi ja niinpä kävin minäkin kaivelemassa tietoutta; tempo = aika ja sekä tempora että tempores = kertaa. Nih! :D :D
   *Naulaa ovia ja ikkunoita umpeen lehtorien ja muiden rikkiviisaiden hyökkäyksen pelossa*

   Poista
  7. ...ettet voi antaa periksi.. ärrh noita virheitä!

   Poista
 9. Ai jassoo, tää meni tämmöiseksi :D Sen yhden kerran kun meikä saa poikakalenterin lahjaksi ja hyvyyttään jakaa sen toisten rouvain kanssa niin jo ollaan riettailusta manaamassa katumusharjoituksia. Niitä tosin jo tänään kävin tekemässä, salilla. En katunut.

  Mä olen ahkera lukemaan blogeja mutta en kertakaikkiaan aina/kaikkiin ennätä kommentoimaan. Omani tuossa seinällä näkyykin olevan, saapi tulla kylään. Kuukauden ekana päivänä esittelen kuukauden legioonalaisen *vink*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi saamari että mua nauratti eilen kun kävin lukemassa Torpalla "pikku keskustelua" kilpisotureista :D :D :D
   Oikein! Katumusharjoituksia pitääkin tehdä ja nyt löytyi toinen aktiivi, Elämän Kultahippusia -blogi. Löytyy seinältä ja alempaa kommenttilootasta.

   Torpalla kannattaa käydä paitsi Luostarin väkeä kehotetaan aina kuukauden ensimmäinen päivä kiristämään siveysvyönsä ennenkuin menevät tekstiin tutustumaan, sillä saattaa aiheuttaa (ja varmasti aiheuttaakin) nunnissa hormonitason radikaaleja muutostiloja ;D

   Poista
 10. Joo hyvää alkanutta vuotta sullekkii. Huomasin jo nyt, et vasemmal on plokilista. Tartteeki alkaa selaamaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Timba, varmaan huomasitkin sen eilisen kommenttini, olet sinä pukki aika kaaoksen aikaiseksi saanut! :D

   Selaa selaa muttä älä sekota!! ;DD

   Poista
  2. *Hymyilee* Täällähän käy vilske ku markkinoilla...

   Poista
  3. Eukot innostu taas ja Puskis jaksaa vieläkin väitellä - on se sitkeä likka! ;D

   Poista
 11. Aistinko ilmassa lievää kitkeryyttä? Peppone hyvä - itse olet naiskauneuden edessä aina valmiina, suo toki silmän ilosta nauttimista meille (vanhoille ja hampaattomille) puumillekin.

  Ja blogia ei minulla ole. Eikä tule. Omat intohimoni pidän suljetun osaston ovien takana... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tita, sinä rakas mutta niin etäinen (siis matkaamista ajatellen) naiseni! Laitan sulle privaa, itseasiassa piti laittaa jo eilen mutta tiedäthän sinä minut ja minun muistini.

   Ollos hyvä vaan jos munkkeja halajat ja niitä löydät sillä varsinaisesti en ala heitä perään kuuluttamaan koska minun pian epäiltäisiin olevani niitä miehiä jotka nimenomaan perään kuuluuttaa ;D

   Poista
 12. Uudenvuoden lupaus: Lupaan tuppautua jokaisen blogille joten pistäkääs pöytä koreaksi. Munkkia ja kahvetta nääs...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun olisin tiennyt tulostasi etukäteen, nyt oli tarjolla vain räkäisiä herneitä ja tiukkapipoista mutinaa. Kiitos ja anteeksi ;-)

   Poista
  2. Tsompi, rakas hengenhimolaiseni! Käypäs pöytään, tarjolla on naapurissa olevilta jesuiittamunkeilta pöllittyä viintä sekä juuri paistettua sikaa med lisukkeet. Ei välttämättä hyvää koska keittiöväki näyttää olevan taas jossain hevon vitun kuusessa, ilmeisesti Rantiksen ja Sirpan kanssa rynkyt.. eikun retuuttamassa nuoria munkkeja. Saathan sinäkin sinne mennä kun kerran munkkeja kaipaat...*huoks* ;)

   Poista
  3. Munkkia tai sikaa, ei voi mennä vikaan. Herneitä myös vedän, enpä kyllä nenään. Viini voi olla niukkaa, mut pipo ei koskaan tiukkaa... tee. Hahaha räppiriimi :P

   Poista
  4. Räppäävä nunna nimeltä Tsompi! Jumankauta nainen, sullahan on toi räppääminen verissä :D

   Poista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Siis: putosin tuolilta kun näin 'blogini' olevan tossa vasemmalla, oi-joi. Ihana kun huomaan uusiakin osoitteita missä vierailla mun vakiviihdyttäjien lisäksi!Mukavaa mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulepas rakas Sirkku, onhan se ollut siinä siitä hetkestä lähtien kun ensimmäisen kerran kohdattiin. Kyllä te naiset olette.. te ja teidän tarkkaavaisuutenne...;D

   Poista
  2. Thanks you!En tiedä missä tarkkaavaisuuteni oli, niin sitä vaan joskus käy.
   Tarkoituksenani ei ollut liiemmin blogeilla, mutta tämä koukuttaa. Blondina tosin tajusin vasta, että ehkä olisi viisasta piiloutua pikkasen, jotta voin vapautuneesti valittaa elämän epäkohdista. Tänään esim. olisi jutunjuurta siitä, miten per+++stä Espanjassa työskentely joskus on, mutta kun googlarilla on noi käännökset. Helpostihan siitä jyvälle pääsee ja en kuitenkaan tätä 'ihanaa' työpaikkaa mielelläni menettäisi. Enpä tämmöistä vihreänä bloggaajana tullut ajatelleeksi (sanoinko jo, että olen blondi?). Eli tavarabloggi jää, sillä myytävää on, mutta ihan oma blogi syntynee kunnes keksin kuvaavan tittelin sille. Sitten ujuttaudun huomaamattomasti tänne taasen...jos luostarin ovet vaan avautuu.
   Mutta suuri KIITOS blogistasi, ja aiemmasta paikasta, käväisin siellä iltapäivällä. Tosi mielenkiintoista tekstiä ja mielestäni Pepponella on kyllä lahjoja kirjoittamiseen. Oletko ikinä ajatellut ryhtyä esim. kolumnistiksi? Vai mikä se sana suomeksi on? Suomenkieli on aika hakusessa kun sitä ei päivittäin käytä :(.

   Poista
  3. No julkaiset sen uuden ja henk.kohtaisen blogisi nimimerkin suojissa, aina sähköpostiosoitetta myöten. Muistakin ilmoittaa ja linkittää kun se on ajankohtaista sillä sulle on Luostarin ovet aina auki!

   Ei musta ole kolumnistiksi, tämä nyt on vaan tälläistä hullun jorinaa tämä mun blogin pito. Ilman teitä en olisi mitään enkä viitsisi itselleni kirjoittaa eli kiitos kun jaksat lueskella!

   Poista
 15. Olen oikein otettu :D kiitos vaan. En kuitenkaan julkaissut sitä ;) Joku vois tulkita vaikka mitä. 8)
  Pikku tarkennus, mulla on muuten vihreet silmät. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään rakas L, se oli sydämestä tullutta tekstiä ja tarkoitin joka sanalla mitä kirjoitin, eikä sen väliä vaikka et julkaissut. Olisihan se kauheaa jos tulisi tietoon että olen ihan lätkässä sun vihreisiin silmiin ja muuhunkin..niin, sinähän tiedät... ;D

   Poista
  2. Wow, oot laittannu oman kuvan? Et siis esim naapurin tms.. :D

   Poista
  3. No olen olen! Ihan sillä, että jos vaikka sinä vetäisit sitä huntua alemmaksi ja näkisin vaikka nenän.. :D

   Poista
  4. :D Sääntö 1. en näytä naamaani blogissa, luurankomenneisyyteni takia. Naamakirjassa on naamakin.

   Poista
  5. No sitten on pakko mennä käymään naamakirjassa vaikka en koko fb:sta niin kauheasti tykkääkään. Sitä paitsi onhan mulla sähköposti... sinne voisit kyllä pukata kuvan..tai useammankin ;)

   Poista
 16. Täälähän on väkeä koko piposa :) Paaaljooon luettavaa ja ihmeteltäväää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys! Kävin lukaisemassa sun Vapinaa ja tärinää... tekstin ja tykästyin lukemaani. (Luostarin väelle, siis niille jotka näitä kommentteja lukevat, kerrottakoon että tämä nainen harrastaa lukemista ja salilla käyntiä. *Vink Vink*). Pistin sitten blogisi tuohon seinälle ja haluan toivottaa sut tervetulleeksi Luostariin, uskon että kotiudut helposti ja tulet tutuksi näiden viisaiden *köh* ihmisten kanssa. Tulen paremmin poikkeamaan sillä nyt on kiire, töiden jälkeen nautittu kolmen tunnin välikuolema aiheutti katastrofaalisen heiton illan aikataulussani ja nyt on juostava.
   Btw, koska en löytänyt äkkiseltään mitään nimeen viittaavaa, kutsun sua Hipuksi kunnes toisin ilmoitetaan, okei?

   Poista
 17. No mitäs tässä sen jäykempiä. Omani löytyykin jo luostarin ilmoitustaululta, vanhalla nimellä tosin. Joten jospa mösjöö apotti ottais sulkakynän känsäiseen kouraansa ja korjaisi meikäläisen hengentuotteen uudelle uljaalle nimelle, josta saamme kaikki Neoa kiittää. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi rakas -S-, moinen asia on jäänyt meikäläisteltä tyystin huomioimatta!
   Lupaan korjata epäkohdan vielä tämän illan aikana sillä en halua saada Teidän Siniveristä vihaanne ylleni ;D

   Poista
  2. No niin, sitähän minäkin! ;D

   Poista
  3. *Pyyhkii hikeä otsaltaan* Työ tehty on, my lady.

   Poista
 18. Ootkin jo kiinnittänyt vapisevilla käsilläsi mun lähes kokonaan suodattamattoman vuodatuskanvaasini tänne seinälle. Eipä siitä kai sen enempää, varsinkaan kun yksi sun viimeaikaisista teksteistäs onkin mukavasti jo omistettu mun blogille (että kiitos vaan) ;D

  Ja hei, voi vanhemmillakin olla kiinteät lihakset joita himoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (vanhemmilla miehillä, siis. Ja yleensä niiden prioriteetitkin on omien kanssa yhteneväisempiä kuin nuorilla kolleilla.)

   Poista
  2. Hmmm...kuules M, sä sitten aina onnistut sekoittamaan mun ajatuksenjuoksun... niin olenkin laittanut sun kanvaasis tai miksi sitä nyt haluatkin nimitää mutta tuo loppu jäi vähän helvetisti ihmetyttämään.
   Mistä tähän yhteyteen tuli vanhukset ja niiden mahdolliset kiinteät lihakset? Pilkkaatko? Meinaatko että olen vanha? Että mulla on allit jotka roikkuu? Jessus sentään, tässä on valjastettava tulivaunut ja lähdettä etsimään sua jotta voin antaa isän kädestä ;D

   Harkitsin asiaa uudemman kerran kun mainitsit sanan himoita ja toit julki sen että meillä saatanan vanhoilla kääpillä joilla musclet roikkuu ja nahka pärisee, on prioriteetit kohdillaan. (tätähän kuitenkin tarkoitit vaikka mainitsit yhteneväisyydestä omiesi kanssa? ;D)
   Olet sinä erikoinen otus... taidat olla niitä kylmäverisiä puhelinmurhaajia jotka kirjoittelevat runoja (luin tänään lehdestä että sellaisiakin on) ;)

   Poista
  3. Ja katso; kiihtymyksen vallassa kirjoitetussa kommentissa näkyy kirjoitusvirheiden koko kirjo.

   Poista
 19. Siteeraan nyt tota sun tekstiäs: "Nunnat taasen puolestaan mennä veuhtovat pitkin maita ja mantuja, haikailevat nuorten ja kiinteälihaksisten miesten perään..." Siihen siis viittasin, mutta mä en kai kelpaa edes nunnaksi.

  Sitä juurikin tarkoitin. Mutta istutaanpas nyt hetkeksi niille roikkuville pakaranpuolikkaille ja otetaan ihan rauhallisesti. Onko sulla ulkonäkökomplekseja? Pelkäätkö puhelinmurhaajia? Kyllä sä voit mulle kertoa. Luulisi tosin, että jos sellaisia murhaajia olisi, niin ne runoilisi ennemminkin muistokirjoituksia kuin rakkausvärssyjä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kelpaathan sinä nunnaksi ja kohta en uskalla enää vastata kommentteihisi koska jos en osaa ilmaista itseäni, niin tulee tulta ja tulikiveä täydeltä laidalta ;D

   Btw, mulla on aivan järjettömänä kiinteät pakarat koska ne kramppaavat koko ajan. Ei mulla mitään ulkonäkökomplekseja ole mutta puhelinmurhaajia pelkään, se on normaalia tässä iässä - olkoonkin että ei kai ne tänne korpeen iske.
   Äläs sano, monella murhaajalla on se toinenkin puoli joka saattaa olla sen pimeän puolen täydellinen vastakohta, tosin toivon että se ei pidä paikkaansa vaan rakkausrunoja kirjoittavat ovat niitä mukavia murhaajia :D

   Poista
  2. Mitä tulisempi nainen, sen parempi... kai ;D

   Arvion oikeellisuuden maksimoimiseksi ehdottaisin, että joku toinenkin osapuoli osallistuu sun pakaroiden kiinteyden todentamiseen. Ja mitä tohon murhajuttuun tulee, niin eiköhän se mukavin murha suoriteta kuitenkin "la petite mort"-menetelmällä ;)

   Poista
  3. Tuliset naiset tarjoavat tulisemmat kyydit..totta useissa tapauksissa mutta elämä on opettanut että viilipyttykin saattaa räjähtää käsiin jos sitä oikein hieroo ;D

   Kyllä mun pakaroita saa tutkiskella ja todennella - oikein mielelläänkin - muttaM hei, mä olen korvesta joten aina kun puhut kielillä (noh, lontoota lukuunottamatta) niin sun täytyy laittaa selvennys eli suomennos ettei käy näin:
   *Paikka keittokomero ja paikalla tuskanhikeä valuva mies* "la on varmaan etuliite niinkuin the tai jotain...petit...tuleekohan se englanninkielen sanasta pets, lemmikit? Mitä helvettiä lemmikkien tappaminen tähän kuuluu...nyt en ymmärrä...jos ne on parantumattomasti sairaita--joo, niin sen täytyy olla. Mort, sen voi olla sama kuin englanninkielen murder tai sitten se voi tarkoittaa morttelia. Hittolainen! Siinäpä vasta julma nainen - olkoonkin että lemmikit on kuolemansairaita - jos se meinaa tappaa ne morttelilla...huh huh.. uskaltaakohan sen antaa tutkia noita pakaroita...jos se sattuu? ;)

   Poista
  4. Hyvä _nuori_mies, teillä siellä korvessakin on kaikesta päätellen netti & google ;) Mutta selvennetään nyt sitten, eli "la petite mort" = pieni kuolema = hienompi nimitys orgasmista. Ja olettaisin, että se tosiaan on se kaikkein mukavin tapa lähteä täältä...!

   Ei toi sun mortteliteoriakaan huono ollut, though. Näen jo sieluni silmin iltapäivälehtien otsikot, joissa hurmaava puhelinmurhaaja kauppaa mortteloituja pakaralihaksia ;D

   Poista
  5. Todella kaunis nimitys orgasmille! Oi, se on onni ja autuus tuntea tuollainen rakkauden saloihin perehtynyt runoilija.. mitä tekisinkään ilman sinua... <3

   Ps. Ei tuon parempaa tapaa kuolla ole olemassakaan - tahtoo tuollaisen! ;)

   Poista
  6. eikös se jotenkin niin mennyt, että ala laskea päiviä... ;)

   Poista
  7. *Ei kykene vastaamaan sillä päässä soi tappajahaista tutttu musiikki*

   Poista
 20. Jopas täällä varsinaiset kinkerit on meneillään :D
  Voi roikkuvat pakaranpuolikkaat sentään!

  Kiristän nutturaa ja siirryn karjanhoidollisiin tehtäviin, siellä on satoja kiloja (kiinteää) lihaa tallin täydeltä :D

  VastaaPoista
 21. :D Olet sinä mahdoton...
  Menes nyt sinne karjanhoidollisiin tehtäviisi, voi elikkoparkoja kun niiden kylkiä koristaa nitojalla kiinni ammutut kilpisoturit..;D

  VastaaPoista
 22. Koska täällä käydään näin epärelevanttia keskustelua pakaroista jos muustakin, on pakko puuttua asiaan.

  Wanhan Puuman kokemuksella julistan totuuden. Mies on parhaimmillaan noin viisikymppisenä. Kokemus yhdistettynä kokemukseen ja se yhdistettynä kokemukseen tekee kovasti potenssia kokemukseen. Siis kokemus potenssiin kolme, jos ette osanneet Pohjan Akan matematiikkaa :D

  Kyllä nuorta lihaa on kiva katsoa, mutta paras action löytyy viisikymppisistä. Laatu ratkaisee. Kaikessa. Näihän jo muinaisen Lihakunnan (nyk. Atria) aikoina sloganina lanseerattiin.

  * kumartaa ja poistuu pimentoon *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt sinä Tita rakas pelastit mun päivän! <3 <3 <3
   Viiskymppisenä äijä on siis parhaimmillaan, voi vehviläinen kuinka mukava kuulla *Kävelee t-paita kireänä pitkin keittokomeroa* ettei kaikki toivo ole mennyt. Eli kun olen 47, kesällä tulee 48 täyteen niin tässä on pari vuotta ja sitten laskennallisesti ehkäpä vuosi tai pari. Nelisen vuotta siis ja sit mut heitetään romukoppaan joten niistä neljästä vuodesta täytyy ottaa kaikki irti! ;D
   *Lähtee juoksujalkaa repimään karvoja irti eukon peruukista liimatakseen ne rintakehäänsä*

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...