keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Nyt on avattu köyhän miehen vesipuisto Floorwax - kipitä nyt jo helvetin äkkiä tutustumaan!


Aivan käsittämättömän hieno yö sillä vihdoinkin sain tutustua elämääni jo pitkään vaikuttaneisiin kahteen kusipäähän, nimittäin Mr. Murphy ja herra Karma seisoivat oven takana ja ilmeisen vittuuntuneina odotteluun. Koitin kyllä kirmata ovelle mahdollisimman nopeasti mutta eihän se tietysti noille perkeleen einareille käynyt ja niinpä he särkivät ensi töikseen tuulikaapissa jököttävän lämminvesivaraajan. Lisäksi Karma oli jo aikojen alussa rukannut kohtaloani siten että päädyn tänne jumalan hylkäämään erämaahan ja juurikin tähän nimenomaiseen vuokrakoppiin. Niinpä hän oli juottanut tämän vuokrakorsun rakentamisen aikoihin sekä putkimiestä, työmaan mestaria että kunnan kontrollina toimivaa inssiä. Tästä syystä ei ole sitten lattiakaivoa varaajan alla vaikka se määräysten mukaan sinne kuuluu ja voitte kuvitella mitä 300 litraa vettä merkitsee muutaman kymmenen neliön vuokrakopin lattialla. Kyllä, nyt on Serenaa ja Edeniä – lattioiden viettäessä aivan helvetin paljon ja eukon käyttämien lattiavahojen sulaessa saamme nyt nauttia ikiomista vesiliukumäistä aka kallot jyskää ja murtumaa pukkaa.

Vitutti niin paljon että päädyin huutamaan perkeleitä ja uhkauksia kohti pimenevää yötaivasta, seisoin ulko-ovella ja karjahtelin että ettekö te saatanan reppanat parempaan pysty. Virhe. En sitten huomannut että naapuririvarin nuoriso-osasto oli tulossa jostain reissusta melko helvetin tukevassa kännissä ja niinpä he luulivat minun vittuilevan heille. Seurauksena luonnollisesti maaottelu jossa hiphop-kangas kahisi ja meikäläisen Super-Aitasta ostettujen kalsareiden (pitkät, aivan liian pitkät) ihmekangas rutisi. Klyyvarini on nyt siinä kunnossa että voin tarttua sormillani sieraimiini ja vetää koko komeuden otsan ylitse, näytän siis olevan pelkkää sierainta koko äijä. Vaikuttava näky vaikka itse sanonkin ja niistäminen käy aivan sairaan sukkelaan. Sai vastapuolikin osumaa sillä longjohn:ieni kuminauha katkesi ja sivalsi yhtä isänmaan toivoa korvalle sillä seurauksella että hänen miehisyyden merkkinä roikkunut korvis irtosi ja putosi maahan. Ei löytynyt ja poika lähti itkien kotiin. Se siitä katu-uskottavuudesta ja uhmakkaasta käytöksestä eli toivottavasti ei tule enää sotia: eihän vihollisen tarvitse kuin sekoittaa näiden nuorten miesten hiukset niin taas on pako eturintamalta käynnissä. Mihin tämä maailma on menossa?

Minä taas löysin sen korviksen ja nielin sen koska se oli sellainen pelkkää nikkeliä oleva risti joka varmasti tarttuu suolistooni kiinni eikä tule paskan mukana ulos. Onpahan sitten ensi kuun 12. päivä fysiatrian polin väellä jotain ihmettelemistä kun kuvissa näkyy könöllään oleva risti, ikäänkuin tiedottamassa että tämä on turhien pillereiden hautausmaa jossa makaa kaikki sinisistä tähdistä pikkukalojen kautta gabapentiinin pompusta halvaannuspiikeihin – vieläkö on tilaa yhdelle? Tulipas omituista tekstiä mutta viiraa nyt sen verran paljon että nuppi tuottaa tätä sen kummemmin ajattelematta. Hell yeah, rakkaaseen luostariimme on tullut uutta väkeä joista viimeisin löytyy tästä. Hauskoja tekstejä ja hyviä kuvia – on muuten hevosihmisiä että sinne sinne vaan asiaan vihkiytyneet. Lisäksi erittäin lupaava ehdokas kävi Luostarin porteilla eilen kommentoimassa, hän (tuntee muuten Abbedissan eli varmasti on räväkkää sukujuurta omaava) kertoi vasta harkitsevansa asiaa ja nyt esitänkin pienen pyynnön että toivotatte hänet tervetulleeksi. Varoitin kyllä Luostarin tietyistä aineksista ja kyseenalaisista aktiviteeteista joita täällä tietojeni mukaan harrastetaan enkä aio siitä nyt enempää paasata sillä se asia on loppuun käsitelty jo aikoja sitten.

Mitäs muuta, älkää välittäkö ulkoasusta sillä se on välimuoto tulevalle jonka saan rustattua varmaankin ensi viikonloppuna viimeistään. Jaa miksikö? No kun koneeni muisti on kertakaikkiaan täyttynyt niistä lähettämistänne kuvista eikä sähköpostiakaan voi enää muistin puutteen vuoksi lähettää kuin sanan kerralla niin päätin tehdä asialle jotain. Homma meni nyt niin että menen suorittamaan yhdyskuntapalvelua niille henkilöille (2kpl) jotka lähettivät minulle kuvia (4kpl). Aivan, sanoin kisan jatkuvan koko tammikuun mutta koska te olette hullua uskoneet? Pitäisihän teidän sitäpaitsi tietää että olen aivan helvetin kärsimätön varsinkin niiden asioiden suhteen joissa on kirkkaita värejä ja muuta välkettä. En siis tee tätä vittumaisuuttani vaan kärsimättömyyttäni. Daa, lattioiden kuivaukset jatkuvat ja kohta on taas painuttava maailmalle joten teen tarvittavat linkitykset ja häivyn. Loppusanoiksi haluan sanoa Polgalle että tiedäthän sinä kultaseni kuinka paljon sua rakastan? (ei, ei ole perseen nuolemista sen yhden asian takia vaan totista totta).

Palataan illalla astialle, menee kyllä tuonne klo 21.00 kieppeille noista keskiviikkoillan aktiviteeteista johtuen.Tietysti päivän kuvio saattaa muuttua vielä monta kertaa varaajahommelin takia mutta tämänhetkisten tietojen perusteella näin.

Tässäpä teille pari taidelinkkiä, kannattaa käydä katsomassa ken kuvista taidekuvista tykkää:
Hyvää ja antoisaa keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarinasukit ja muut matkaajat.

Tämä on kans yksi perkeleen keksinnöistä, ei sitten millään helvetillä antanut muuttaa tuon Digitaalisen taiteen linkin väriä. Pitäköön värinsä...hullu keksii keinot (väritin sen tussilla)
Edit jälleen: alempi linkki pelaa nyt mutta värit taas vittuilee

40 kommenttia:

 1. Tuota vettä eteisessä -tyyppistä on näköjään liikkeellä. Voihan perkele sentään (taas) tätä rakentamista ja vähän muutakin. Voimia vesipuistoon, meillä elellään pikkueteisen lattia auki ja ovi kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hemmetti sentään - putkirikko?
   Ärrhh! Sehän tietää kosteutta ja kosteus taas tietää...:/ eli sympatiat sinnepäin ja toivotaan että kaikki menee hyvin eikä haittoja tule.

   Poista
 2. En uskalla kommata tai sen verran, että joka ikinen kerta pakkoruiskussa kiroan, "kuka saatana on tehdyn tän kaadon päin sitä minkä kohta näytän sille...." ;)

  Peppikselle privattu paristakin asiasta - juu, pikkutuhmia juttuja jne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vitullaan olevat kaadot yleisin vika kylppäreissä ja pahimmillaan se on sitä kun perheen pienimmäinen liukuu kohti lattiakaivoa eikä kylään tullut mummo pääse sieltä ylös ;D

   Kiitos privasta ja nyt on luettu, litattu ja vastattu ;)

   Poista
 3. Mutta täähän on upee taustakuva! Onko se teidän eteisestä napattu? Näyttäis isännän tohvelikin siinä olevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna rakas, eikö me olla sovittu ettei siellä lääkekaapilla käydä kuin vasta siinä vaiheessa kun mennään nukkumaan? Muut näkevät vuoria ja taivasta mutta miedän Sanna näkee tohveleita. Nyt tehdään niin että tulen valvomaan henk.koht. niitä sun touhuja ;D
   Oikeesti, rakastan sua ja kyllä tämä on meidän eteisestä napattu vain hetki varaajan mojahtamisen jälkeen. (Eivätkö ne perkeeleet pursiseurasta soittaneet ja minä poika suostuin) ;)

   Poista
  2. Nyt tuntuu siltä, että mie voisin tulla sinne tejän eteiseen purjehtiin isännän tohvelilla, jos sun vaimo antaa. Siis mun purjehtia eteisessänne. Nyt on kuvassa jo kaksi tohvelia, voisit käyttää toista tupakalla käydessäsi. Vituttaa raskaasti just nyt.

   Poista
  3. Tervetuloa vaan, kyllä sä saat aina meille tulla, varsinkin jos sua vituttaa. Enpä utele julkisesti mutta jos sydäntäsi haluat purkaa niin onhan tuo s-posti olemassa.

   Poista
  4. Luulenpa, että sun s-postissa riittää vipinää ilman mun ruikutuksiakin :) en kerro julkisesti, mutta sen vituttavan jutun eka kirjain on m ja viimeinen s ja jossain siinä välissä on i ja e.

   Poista
  5. Itse asiassa mun s-postiliikenne on hyvinkin rauhallista, ellei peräti hiljaista joten kyllä sinne voi postia laittaa. Se helpottaa monta kertaa kun saa purkaa sydäntään ja muista, että vaikka täällä Luostarissa mölyänkin hulluna niin osaan linnan käyneenä miehenä pitää turpani kiinni toisten yksitysasioista. Tai paremminkin sanottuna asioista jotka ei toisille kuulu hevon vittuakaan.
   Syyn arvelinkin olevan juuri tuo mainitsemasi.

   Poista
 4. Keskiviikon kevennystä, sattui silmiin tämmöinen luostariteema:

  Abbedissa kysyy nuorelta nunnalta: -Mitä sinä tekisit, jos olisit yksin kävelemässä pimeässä metsässä ja vastaan tulisi mies, joka laskisi housut nilkkoihinsa?
  - Minä nostaisin hameeni helmat ylös, vastaa nunna.
  - Mitä, oletko sinä menettänyt järkesi, kavahtaa abbedissa.
  - En ole. Minä vain luulen, että juoksen nopeammin helmat ylhäällä, kuin hän housut nilkoissa.
  *******************

  Kolme apottia istui iltaa ja päättivät luottamuksella ripittäytyä toisilleen. Ensimmäinen sanoi: -Minä olen armoton juoppo. Minulle ei riitä omat aineet, vaan olen varastanut ehtoollisviiniäkin.
  Toinen sanoi: -Minulla on taas useita irrallisia seksuaalisuhteita, mm. seurakuntasisariini.
  Kolmas sanoi: -Minä taas olen armoton juoruilija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D Ei hittolainen mutta tuo viimeinen oli sitä tuttua meikäläisern tuuria, olen joutunut kuulemaan miltei tuon saman kun ensin olen haukkunut jonkun pystyyn! (eli näin; se on muuten mun sisko/veli/isä/etc.)

   Poista
 5. Olen oppinut kyllä moenesti arvostamaan putkimiesten ammattikuntaa. Niitä on vaikea saada juuri silloin kun on akuutti tarve.

  Tämä sininen on kaunis, mun lempiväri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Putkimiehet ovat hyvää porukkaa sillä tunti sitten riehuttiin yhden kanssa kun roudattiin vanha varaaja ulos. Huomenna pitäisi tulla uusi ja taas mennään toiset 25 vuotta.

   Sininen tosin meni jo tai onhan tässäkin aika paljon sinistä. Testailen yhtä juttua viikonloppua silmällä pitäen eli siinä on syy taustakuvan vaihtumiseen.

   Poista
 6. Lämminvesivaraajat.. huokaus.

  Tausta on suht mukava, jos hämäräsokea näkisi erottaa tekstin pohjaväristä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ne ovat hyödyllisiä kapistuksia mutta annas olla kun ne hajoavat. Taas on fontin väri perseellään.... seon kai pakko alkaa tekemään tekstit joka värillä niin jokainen voi valita mieleisensä asetukset ;D

   Poista
  2. Tämä pohja on muuten siitä kätevä että tekstin voi vierittää joko tummemman tai vaaleamman kohdan päälle ja mahdolliset kontrastihaitat eivät kiusaa niin paljoa.

   Poista
 7. Tita :D

  Putkimies on kunnon mies, meilläkin on jokusen kerran tarvittu lvi-alan osaamista. Koputan samalla hulluna puuta, ettei nyt mikään putki pamahtaisi. Lämminvesivaraaja on vaihtolistalla heti kun pankkitilin saldo suo. On meinaan semmoinen retroversio, iso ja sähkörohmu. Ja ruma.

  Sininen tausta on kiva. Keltainenhan tunnetusti villitsee hulluja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rööriroopet ovat alan ukkoja ja aina hyvällä tuulella, satoi tai paistoi. Varaajan (300 ltr) keskihita on tänä päivän 800,- euron molemmin puolin mutta muista ettet osta patarautaista sillä niitäkin on vielä markkinoilla. Rosteria sen olla pitää. Tosin patarautainen paikkaa itse itsensä vesikiven muodossa.

   Kiitos vinkistä, painelenkin tästä säätämään värejä ;D

   Poista
 8. Mmmm, Tita, minäkin nostaisin helmani, mutta siksi, että sen jälkeen mies juoksisi pakoon täyttä karkua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö Polga, ei kukaan sellaista tekisi. Taidat olla itse vaan niin ronkeli noiden ukkojen suhteen ;D

   Poista
 9. Tosi kaunis tausta. Mie tykkään. Sininen rauhoittaa :) Onneksi ei ole tosiaan keltainen, kuten Hirnakkakin tietää.(Opin tuon jo sh -koulussa). Mehän seottaisiin entisestään ;)
  Vesivahingot on syvältä. Eihän siitä kauan ole, kun täälläkin putki pamahti. Onneksi oli lattiakaivo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis on tausta ja se tulee vaihtumaan aika taajaan tässä lähiaikoina. Kaikkea kun ei voi testata tuolla mallin live-muokkauksessa.

   Vesivahingot ovat niitä kaikkein pahimpia sillä se vesi löytää tiensä todella pitkälle jos saa hetkenkin vuotaa yksinään.

   Poista
 10. Näkymähän on kuin Luostarin ikkunasta pitääkin olla. Tosiaan, vähän värioppia Peppikselle ei olisi pahitteeksi, sinisellä taustalla musta teksti tuntuu vähän kaihertavan silmää. *aina narisemassa ulkoasusta*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, usein näkee purjelaivojen seilaavan vuoristossa eli taidatte käydä Sannan kanssa samalla lääkepurkilla; se näkee tohveleita vuoristossa ja sinä taas purjeveneitä. Mitäs me ollaan sovittu niiden kolmiolääkkeiden kanssa pelleilemisestä? ;D

   Poista
  2. No onhan siellä saakeli niitä purjeveneitä! Ite oot kolmio.

   Äskeinen tumma ja mystisenomainen tunnelma muuttui auringonlaskun ja keltaisen vivahteen vuoksi hivenen miamimaisemmaksi (laus. maiamimaisemmaksi, vrt. Miami, Maiami).

   Poista
  3. Katoppas, meidän kiltti miamilaistunut Ninkamme ottaa kierroksia! ;D
   Oikein tyttöseni, vielä vähän lisää tempputaateleita niin alkaa höyrylaivatkin näkymään :D

   Poista
 11. Muutoksen tuulia ilmassa - kaksi laivaa ulapalla, koskettamatta toisiaan - saavuttamattomissa * virn *

  Taustakuva vaihtuu näköjään usein. Onko se tämän glögin tapoja? Ei hassumpi tämäkään. Jos sitten viikonloppuna rävähtää jotain myrskyisää. Ja tämä on sitä tyyntä myrskyn edellä.

  * kumartaa ja kiittää sekä kuittaa lähettämäsi viestin luetuksi *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä Tita. Moni asia mitä sydän halajaa on todellakin saavutamissa... se on niin väärin..;)

   Taustakuva vaihtuu sen takia kun testaan yhtä juttua, josko sen saisi onnistumaan... nyt vaan tarvittaisiin kuvan käsittelyn ammattilaista sillä en ole ollenkaan varma saanko sen onnistumaanomatoimisesti.

   Kiitos itsellesi postista, se aiheuttaa aina miellyttävää värinää tuolla rinnassa <3

   Poista
  2. Voi Ristus sinua...
   Rytmihäiriöistä sun pitää puhua siellä FysPolilla... :D

   Good night, sleep tihgt, don't let bedbugs bite!

   Poista
  3. No minkäs minä sille voin kun sulla on sellainen vaikutus, ei olisi pitänyt alkaa puhumaan siitä saavuttamattomasta..... sillä nyt si..eikun se pyörii mielessä koko ajan ;)

   Poista
 12. Mulla taas tää kelta-sininen tekee häijyä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä välitä rakkaani, huomenna jos luoja suo niin tätä ei enää ole. Nyt en vaan jaksa koska viime yön tunnit jäivät puoleentoista tuntiin.

   Poista
 13. Jos suonette niin painun tästä nukkumaan koska viime yö meni kaikkinensa aivan perseelleen ja musta on pikkuhiljaa tulossa täydellinen zombie.
  Muutenkin viimeisen kuudenvuorokauden unisaldo 9,5 tuntiin joten ei enää tuo nuppi pelaa...

  VastaaPoista
 14. Ahas, kolmiolääkelaivat aivan ulapalla. Tästä voi vetää jotain johtopäätöksiä mutta jätän diagnoosit oppineempien hommiksi.
  Malta nukkua. Kädet peiton päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmiolääkkeet... sissus mitä tajunnanvirtaa, Hirnakka!

   * reps, kops, ja lukua ottaen kanveesissa! *

   Poista
  2. Sinä ja sun kolmiolääkelaivat :D

   Älä kuule ala mitään johtopäätöksiä vetämään ja TKE katsoo nyt vaan itse että missä ne kädet vaeltaa...;)

   Poista
 15. Täällä muuten nyt se edellispäivän anonyymi saattoi löytää tuolta kuvien joukosta sen sun yleiseen teemaas sopivan kuvan. ;D Jossain vaiheessa näitä jotain kuvia vissiin haettiin, tulinpa vaan linkittämään kun harvoin tuollaiseen kuvamateriaaliin ilman tän glögin linkkejä ja aiheita törmää. Ollos hyvä. Sitä paitsi, vähän kuin olis Suomen lippu kaulassa...vaikkei sinisellä ookaan.

  http://sci-fi-art.org/digital-illustrations-by-max-kostenko/2600_848/

  Ja itse ehkä sittenkin tykkään tällaisesta rauhallisemmasta tausta-asusta, hyvä mennä sanomaan tollasen linkin jälkeen.;) Ja ihan selviä kolmioita, ehkä se on just se mikä rauhoittaa. Vihaan muuten tummaa sinistä, se masentaa. Ihan vaan oma mielipide.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei rakas "Anonyymi" eli nyt on tietoa ja koitan metsästää sut illalla kun tuun maailmalta.
   Kiitos kuvasta, nauroin täällä vedet silmissä varsin osuvalle ja teemaan sopivalle kuvalle! :D
   En ole itsekään ehtinyt kuin murto-osan katsella sillä on niitä niin helvetisti. Vaalean sinisessä ( ja monissa muissa pastelliväreissä)on jotain rauhoittavaa eikä niihin sillain "kyllästy" kuin kirkkaisiin.

   Ps.Helpota mun hommaa tuon lähetymisen suhteen, asiasta enemmän tämän päivän tekstissä.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...