lauantai 5. tammikuuta 2013

Seksikkäitä nunnia metsästämässä


Päätin sitten täyttää koko syntikiintiöni vuodelle 2013 heti kerralla täyteen ja nyt tajuntani täyttää kuvat vähäpukeisista ja vielä vähäpukeisimmista nunnista. Hemmetin Hirnakka kun sai minut innostumaan mokomasta kalenteriteemasta, minut joka sentään olen vanha ja kunniallinen hengenmies. En kylläkään innostunut niistä öljytyistä nuorten miesten vartaloista vaan ajattelin tasapainottaa tätä Luostarissakin reviteltyä aihetta julkaisemalla nunnista samaa teemaa noudattavan kalenterin. Se oli huono idea sillä olen nyt puoli viidestä asti riehunut ympäri nettiä, en etsiäkseni mitään pornoa vaan taiteellisempaa näkökulmaa asiaan. Kyllähän sitäkin löytyi, toki vasta ensimmäisen kahden tunnin kuluttua ja lukuisten koettelemusten jälkeen. Jouduin nimittäin kaiken muun lisäksi ampumaan käteni hihansuista pöytään kiinni koska tehän tiedätte että minulla on papin pää mutta paholaisen kädet. Kuitenkin, monta yllättävää asiaa selvisi ja huomasin olleeni monessa asiassa täysin väärässä. Olen ollut siinä uskossa että tummat ovat paljon syntisempiä kuin vaaleaveriköt. Tämä taasen perustuu tähänastiseen taivaltamiseeni täällä maankamaralla, kaikki tummat tai brunetet ovat olleet paljon vallattomampia ja estottomampia kuin blondit. Varmasti näin onkin yleisesti mutta sitten kun mennään sen verran rajuihin juttuihin missä kieli kuivuu kitalakeen kiinni, niin ei siellä muita olekaan kuin blondeja.

Sellaista kuvamateriaalia löytyi mikä sai hiirimatonkin vetämään käppyrään ja Lätkiksen kysymään selvällä suomenkielellä että ovatko nuo asennot ja tuo sisään menevän tavaran koko sekä määrä mahdollisia. Lohduttelin sitä sanoen ettei lapseni pidä uskoa kaikkea mitä näkee, totuus on velä rajumpi. Sitten tapahtuikin jotain omituista; Lätkis keräsi kaikki puruluunsa ja ne pari aitoa, jo aika päiviä sitten kaluttua yhteen läjään ja kävi makaamaan niiden päälle. Murisi sieltä kasan korkeuksista jotain ettei niitä hänen luitaan ainakaan tungettaisi minkään vaaleaverikön eikä sen paremmin tummemmankaan *köh* *köh* mikäs nyt tuli...kaavun kätköihin.
Ristiretkeni ei kuitenkaan ollut turha sillä löysin parikin sivustoa missä alastomuutta oli kuvattu kauniin taiteellisesti eli jätetty koppu katsojan mielikuvituksen varaan. Joissain enemmän ja joissain vähemmän mutta yhtä kaikki, ne olivat oikeasti kauniita kuvia. Niistä ja siitä sairaasta paskasta mitä netti oli väärällään ei voi puhua edes samana päivänä, en näe ainakaan mitään eroottista tai kaunista kuvassa jossa joukko ukkoja yrittää tuupata puhelintolppaa jonkun onnettoman naisen perseestä sisään. Täytyy olla palikat melko sekaisin jos sellaisesta saa jotain kiksejä.

Tähän väliin voisinkin vinkata Luostarin naisille että löysin sivuston, jossa kuvat ovat jaettu aiheittain; on sotilaita, poliiseja, palomiehiä eli univormuiset ja sitten on paljon muitakin eri ammattialoja sekä muita teemoja. Jotkut ovat tätä kuulusaksi tullut Kilpi-luokkaa mutta sitten sieltä löytyy sellaisiakin joissa esitellään hieman enemmänkin kuin se Gluteus Maximus, edelleen kuitenkin taiteellisesti eikä niin että härskin näköinen poliisi makaa kadulla pamppu pystyssä. Voisin opastaa teidät sinne sillä uskoisin teidän viihtyvän niiden satojen kuvien parissa mutten tiedä onko se viisasta, voi olla parempi että pyyhkäisen ko. sivuston muistista. Mikä parasta, kaikki kuvat ovat vapaasti ladattavissa joten ei ole pelkoa että joku tulee huohottamaan tekijänoikeuksista. Vaikka viivyinkin näillä kahdella sivustolla huomattavan pitkään, en kuitenkaan täyttänyt koneen muistia niillä kaikilla kauniilla kuvilla, vaikka siihen olisi ollut mahdollisuus. Toki on sanottava että sillä toisella sivustolla missä eri ammattikuntia on kuvattuna varsin koukuttavalla tavalla, mieleeni tulivat parikin tuttua sairaanhoitajaa – olivat ne heidän ammattikuntaansa edustavat kuvat jotain uskomatonta. Myös tummiin pukeutuneissa virkanaisissa oli sitä tiettyä säväkkyyttä, sellaista mikä saisi juoksemaan verovirastossakin mikäli siellä olisi vastaava pukeutumiskoodi käytössä vuoden jokaisena päivänä. Olisin myös valmis polttamaan itseni kaikista verotukseen liittyvistä huijauksista, ihan vain päästäkseni asioimaan tuohon paratiisiin ja päästäkseni katselemaan noita tuomiota langettavia kaunottaria. Onhan verovirastojen naiset nytkin kauniita mutta pikku vilpillisyyteni on niin vähäistä etten katso aiheelliseksi häiritä sitä kauneutta moisilla, usein alle sadantuhannen jäävillä kupruillani.

Oikeasti, jos unohdetaan ihmisten synnynäinen kieroutuneisuus niin voidaan uskontoonkin liittyvistä kuvista saada kauniita. Läpi historianhan suuret maalarit ovat kuvanneet freskoissaan enkelit ja muut hahmot varsin vähäpukeisiksi eikä sillä kohtaa kukaan ajattele mitään sairasta vaan se on ollut maailman sivu täysin hyväksytty ja luonnollinen tapa ilmaista näitä elämää suurempia olentoja. Nykyisin kun vaan tuppaa olemaan sellainen tekopyhä ilmapiiri missä sanan ”alastomuus” lausuminen johtaa astetta isomman lynkkausporukan kokoontumiseen, on tästä perin luonnollisesta olotilasta tehty jotain likaista. Sääli, sillä nainen on kauneimmillaan alastomana ja useimmiten asennossa joka ei suinkaan paljasta kaikkea. Esim. peiton alta näkyvä pepun kaari tai paljas olkapää jonka jatkeena on ah, aina niin seksikäs niska, saa meikäläisen täysin sekaisin. Turha yrittää kommunikoida kanssani mikäli toivoo järjellistä vastausta, sitä ei nimittäin tule sillä on tieteellisesti todistettu ettei transsissa ole kovinkaan helppo artikuloida. Hypnoottisesti lukkiutuneiden silmien alla olevasta suusta ei tule muuta kuin tarpeettoman kovalla äänellä töksäytettyjä äännähdyksiä, jotka muistuttavat merileijonan haukahtelua sen huomattuaan pallien jäätyneen rantakiveen kiinni kesken parittelukauden. Mikään ei ole sen typerämpi ilmestys kuin täysin naisen muotoihin lumoutuneena toljottava äijä. Sitä perkele voisi vetää keskelle ottaa lekalla eikä se huomaisi mitään.

Naiset kyllä tietävät oman kauneutensa ja sen vaikutuksen meihin miespuolisiin, tehden näin elämästämme maanpäällisen helvetin ja paratiisin. Varsinkin mitä vaatetukseen tulee sillä olen varma siitä, että jos täällä maapallolla ei olisi miehiä lainkaan, vaateteollisuus romahtaisi. Paitsi Kiinassa, siellä tehtäsiin oloasuja kolmessa vuorossa ja niiden ompeleminen aloitettaisiin nykyisen ala-aste iän sijaan jo tarhassa missä pikku kätösten kosketeltavaksi tuotaisiin oma pikku Singer ja noin kaksikymmentä kuutiota kangasta. Saatesanoina että isi ja äiti tulevat sitten hakemaan kotiin jahka olet leiponut tuosta pakasta noin 20 000 kpl oloasuja joten koitas laittaa niihin nakkeihisi vauhtia. Vaan mikä on tilanne nyt? On jos jotain härpäkettä ja paljastavaa toppia sun muuta vaatekappaletta. Näin muuten yhden sellaisen ihmerätin tässä viime viikolla ja oli pakko sanoa vaimollekin että katso, joku on vittuillessaan leikannut tuosta paidasta yli puolet pois. Toteamus tuli lausuttua sangen kovaan ääneen ja paikalla olleet rouvat soivat minulle sellaisia säälinsekaisia hymyjä kun taas eukon ilmeet enteilivät ilmatilan täyttymistä lentävillä esineillä. Samasta syystä alkoi mykkäkoulu joka loppui yhden sanan vastaukseen päästyämme autolle ja kysyessäni että mikä saatanan riepu aiheuttaa tuollaisen käytöksen? Vastaus: Bolero.
Ei ehkä se vaatekappaleeni vaan se, että menin taas paljastamaan mottipäisyyteni liian isoon ääneen. Toisaalta, pitääkö minun jumalauta tietää mikä on bolero? Meikäläiselle se edusti hieman isompaa versiota pannulapusta, ehkäpä vähän ohuemmasta kankaasta tehtynä. Voi jessus sentään..

Tämä nyt taas lähti sivuraiteille alun alkuperäiseksi aiotusta aiheesta mutta tälläistä tämä on ja eniten syytän eilen aloittamaani Venlafaxin-kokeilukuuriani. Apteekkari sanoi että alkaa toimimaan nopeasti, joskin olotilojen heittely tasaantuu vasta tuossa kolmen viikon päästä. Kysyin vielä varmistuakseni että tämäkö sitten jeesaa nopeasti noihin päänsärkyihin ja vastaus oli että kyllä. Just joo. Lääkkeen ainoa vaikutus näkui ja tuntui tänä aamuna 04.07 kun juoksin vessaan. Onneksi ehdin sillä heti kun isuin pytylle, tunnelma oli kuin suoraan Päijänne-ajon viimeiseltä etapilta. Tosin minulta puuttui se enduropyötä ja ajovarusteet mutta paska lensi samaan malliin, kenties railaakkaammin sillä ei minulta ennen ole t-paidan helma lentänyt takaapäin pään yli. Harmi että se kerkisi ottaa pahasti osumaa ennen pään yli tuloaan, muuten se olisikin suojannut katosta tippuvalta paskalta. Ihan totta, mitä vittua ne määrää tälläisiä lääkkeitä, nämä saatanan mielialalääkkeet päänsärkyjen hoidossa on jo nähty eikä siinä auta lääkärinkään hokea että näitä on käytetty menestyksekkäästi hermostoperäisten päänsärkyjen hoidossa. Varmasti onkin, suurinta osaa varmasti vituttaa istua sen katosta tippuvan paskasateen alla niin paljon että hetkeksi aikaa unohtuu pään juiliminen. Valitettavasti ne eivät vaan toimi jasillä hyvä. Toivonkin että pääsisisin pian sinne fysiatrian polille sillä vasta heidän lausuntonsa jälkeen minulle määrätään oikeat lääkkeet. Siis siinä tapuksessa ettei rangasta löydetä mitään.


Hei hei, ettei tämä nyt menisi ihan valittamiseksi, niin sen verran voin paljastaa että kävin tuolla toisaalla sopimassa eräästä vaatetilauksesta koska olen päättänyt että Luostarin nunnille tulevat yhtenäiset työ – eli virka-asut. Tässä on ens alkuun teille kuva siitä, myöhemmät mallit esitellään sitten myöhemmin.

Hyvää lauantaita teille, te rakkaat Luostarin asukkaat ja muut matkaajat.

Edit klo 16.55: Koska olen kärsinyt koko päivän saatanallisista pääkivuista, en ole voinut tehdä muuta kuin maata hiljaa paikallani ja toivoa viikatemiehen vierailua. Sitten kun TEITÄ ajatellen saavun tänne, niin mitä kuulenkaan; mahdotonta kitinää linkkien ja kuvien puuttumisesta sun muusta. Auta armias teidä kanssanne mutta tässä on että loppuu se vinkuminen:
Hakusanaa kenttään  niin on valinnan varaa poliisista peltiseppään. Joudutte kyllä kirjautumaan sisään (itse en sitä tehnyt kun noi karvaperseet ei kiinnosta) mutta sen on pieni vaiva siitä ilosta. Jos ei ole hyvä sivusto niin ilmoittakaa, nyt on painuttava punkan pohjalle taas..49 kommenttia:

 1. Venlafaxinhan on ihan silkka masislääke; sua pidetään psyykkisesti sairaana. Sehän on lääkäreillä tyypillistä - jos ne ei löydä syytä oireisiin, potilaalla täytyy olla psyyken häiriö. Miten usein kipupotilaat ohjataankaan psykiatrin puheille! Sitäpaitsi Venla sopii hoidoksi ainoastaan siinä tapauksessa, että ihmisellä on pahanhajuisen liikahikoilun puute.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Polga tuossa alempana antoi tyhjentävän vastauksen, näitä käytetään hermopäätteisiin menevien impulssien takaisinoton estäjinä. Se hermolle menevä "väli" kun pitää tyhjentyä aina välillä ettei tapahdu sitä että ihminen menee täysin turraksi ja niinpä elimistö napsii sieltä välistä näitä impulsseja. Näitä mielialalääkkeitä käytetään kuulemma tässä perifeerisessä (olikohan toi nyt se oikea sana?) hoitomuodossa eli selkeästi sanottuna pitkäkestoisessa, hermostoperäisessä kivussa.
   Minä oon niin kuiva ukko etten hikoile rasituksessaakaan joten siitä ei ole pelkoa että hikoilisin.

   Poista
  2. Eiks toi Venlafaxin oo ihan samaa sarjaa kuin Cymbalta? Mäkun sain vaihteeksi sitä vaivoihini. Emmä kyllä kielläkään olevani hullu :D

   Poista
 2. Joka ikinen tapaamani lekuri väittää (nimenomaan väittää), että SSRI- ja SNRI-lääkkeet toimivat myös kipuihin. Ja vetut sanon minä - kaikkia olen kokeillut eikä yksikään ole auttanut. Sen sijaan mm. Ketipinorista olin pihalla pari päivää (psykoosilääke), että en yhtään ihmettele jos Peppikselläkin menee tumput sekaisin Venlasta :)

  Kyllä se niin on, että joko opiaattipohjainen troppaus bentsoilla käärittynä tai ihan luonnon omaa ihmettä...

  Ja tasapuolisuuden nimissä odotan sitten seuraavaksi kuvaa komeasta miehestä. Enkä nyt tarkoita Peppistä, vaan esim. rentoja raksakundeja, intiaani ois aika komee (nää jotka ennen kiikkui tekemässä pilvenpiirtäjiä) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosin on kyllä sanottava että se kipupolin lekuri sanoi että näistä ei ole apua koska jos olisi, se olisi toiminut jo aiemmilla lääkkeillä. Pakko vaan oli määrätä jotain nyt tähän väliin kun odotetaan sitä fysiatrian puolelle pääsyä, kuvaavat koko ruodon ja erityisesti tuon kaularangan alueen. Jos siellä ei ole mitään niin kai ne sitten soittaa eläinlääkärille ja se määrää jotain karjataloudessa käytettäviä, omenan kokoisia taikapapuja.
   Opiaatit varmaan tehoaisikin ihan eri tavalla..

   Sinä saat sen raksamiehesi, koitan katsoa huomiseksi jonkun alkuperäiskansaa edustavan ja salskean timpurin ;D

   Poista
  2. Komppaan, paitsi että eikös Peppone ole juuri rento raksakundi ;-)

   Ja kärmestä en huoli, hyh!

   Poista
  3. Jee, odotan! :) Peppis on rento raksakundi, mutta varattu enkä halua siis silmäillä häntä edes sillä silmällä, ettei V. ilmesty tänne piuhoja pitkin *pelkää jo etukäteen*. Tosin me voisimme laittaa hänen kanssaan koko maailman järjestykseen yhteistoimin, uskoisin ;)

   Opiaatteja nyt saa mistä vaan ja codeiinia kans, yleislekuriltakin. Annosnostot vaan jne. + bentsot on kivempi kipuilla. *paskat*

   Timpurit on parasta - ne on joka alan asiantuntijoita!

   Poista
  4. Luonnon oma ihme pian 'vaiheessa'.

   Poista
  5. Mä tuun teille kyläileen........ :D

   Poista
  6. Marjaana: Kärmekset ovat ihan mukavia, niihin täytyy vaan tutustua ensin...;)

   Polga:Huoli pois, kyllä me voimme laittaa maailmaa järjestykseen jahka tätä vuotta mennään eteenpäin ja sitten et unohda ottaa mua matkaan kun lähdet Tsompille kylään :D

   Tsompi: Vaali sitä hyvin, myö ollaan tulossa ;)

   Poista
 3. Eikä ollut edes linkkiä sinne komeiden uniformujen sivustolle, byääh;(

  Huominen kuva on sitten oltava korvaavuudessaan täydellinen! Ja tuo virkapuku, muuten hyvä, mutta käärme kuolee, jos joutuu kymmentä metriä lähemmäksi minua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kun se olikin ihan P:eestä, käy selville tämän päivän tekstistä ja hieno juttu että pidät virkapuvusta, voidaan kyllä jättää se käärme pois :D

   Poista
 4. Mullehan on turha näyttää mitään kuvastoa. Siksi että elän verbaalisessa maailmassa jossa vain oma mielikuvitukseni on rajana. Visuaalisuus on minulle ongelma. Kasvomuistikin heikonlainen, saati muu siitä alaspäin. Jos aisteistani pitäisi jostain luopua, niin näkö saisi mennä. Muut ovat tainneet korvata sen muutenkin. Ja ikänäkö hoitaa näemmä loput.

  Näemmä luostariin tulee vaatimuksia sisäänpääsyyn... muodolliset seikat nousevat pääosiin. Käärmeet luikertavat paratiisiin tai kuvan alaosiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outsa rakkaani, älä nyt ole noin negatiivinen. Ei Luostariin tule mitään sisäänpääsy vaatimuksia eikä varsinkaan sinulle koska kuulut henklökuntaan eli tähän rakkaaseen seurakuntaamme. Käärmeet täällä kyllä luikertelee ja saakin olla tarkkana että minne ;)

   Poista
 5. Samaa mieltä virka-asusta kuin sisar Rantis. Muuten ok, mutta käärme, iik ja hyi!
  Hoitajan virka-asu on kyllä nykyään kaikkea muuta kuin sexy. Entisen tiimalasimekon tilalla on telttahousut ja -paita. Mutta mukavampi työnteon kannalta, siinä kun joutuu pyllistelemään jos jonkinlaisessa asennossa. Huomiseksi sitten rennon raksamiehen kuva a la Peppone ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinullehan tuo virkapuku sopii varmasti eikä se pyllistely täällä Luostarissa haittaa, päinvastoin se katsotaan ergonomisesti oikeaksi tavaksi työskennellä.
   Mitä tulee sairaalakuteisiin niin niissä on jotain sellaista mikä viehättää, ehkäpä se ajatus että siellä alla ei todellakaan ole mitään toppahaalareita. Siksipä varsinkin kesäaikaan on varottava telomasta itseään sillä se olisi yhtä helvettiä olla sairaalassa helteillä. ;)
   Nimim. Kokemusta on

   Poista
 6. Sirpa, onneksi en saa vaatteita talon puolesta.... köh köh. Asumispalveluyksikön palvelijat näyttävät linja-autoemänniltä. Minä ostin työvaatteita, joita sitten onkin ihasteltu. Ja ihan hoitotyöhön tarkoitettuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne onkin paljon nätimpiä asuja, mitä oon Tehy -lehden sivuilla ihastellut. Noista meidän nykyisistä tulee mieleen kiinalaisen naistyöläisen asu. Lyhensivät ja levensivät vielä paitaa.

   Poista
  2. No, Luostarissa meillä nyt on noi hienot uudet virka-asut, joten älä välitä niistä kiinalaisista. Vähän kyllä ihmetyttää, että mihin kaikki läsk.. eikun siis kun tuo asu on aika lyhyt ja minä olen 178 cm pitkä!

   Poista
  3. Peppone -kulta, vie meidät nunna-pukuostoksille. Vaikka Roomaan. Rantis saa toimia mallina, koska hän on noin kadehdittavan pitkä.

   Poista
  4. Älä Sirpa tapa mua nauruun... Mä näen jo sieluni silmin meidät Roomassa kävelemässä Fontana di Trevin suihkulähteellä, Apotti edellä ja kaakattava nunnalauma perässä;DDDD

   Poista
  5. Kyllä te pääsette sinne Roomaan ja Rantis pitää sitten huolen ettei siellä kaakateta. Pistän kulkeen teidät jonossa sillä tavoin että sinä ja Sirpa olette ihan eripäissä sitä jonoa ;D

   Poista
 7. Onneksi olin jo ryystänyt viimeiset kahvitipa päästessäni paskasateeseen saakka, ei tarvinnut taas jälleen pestä ruutua.

  Tuo asu on muuten hyvä, mutta kangasta on liikaa toisessa päässä ja toisessa liian vähän. Kaikki nunnat saavat virtsiksen kykkiessään kylmillä kivilattioilla hartaudenharjoituksissa ilman pöksyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule se oli ihan kauheeta, sitä tuli ja paineella eikä toisen vahingolle saa sitäpaitsi nauraa :D
   Asussa ei liian vähän missään kohtaa mutta liikaa voi kyllä olla, täällä on muuten lattialämmitykset joka paikassa (tiedäthän kuinka vihaan kylmyyttä) joten virtsistä ei tarvitse pelätä.
   Arvasin sun pitävän käärmeistä :)

   Poista
 8. Kyllä tämä Päijänteen ympäriajo vahvistaa epäilyt sukulaisuussuhteesta :D Kattoon asti en ole vielä yltänyt, mutta kaipa sekin päivä vielä valkenee :) Meinasin valittaa, että tarvitsen enemmän kangasta virka-asuun, mutta toisaalta tuommoinen olisi sateen jäljiltä käytännöllinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juu ja voisinko saada siihen pukuun vielä visiirin, että olen valmistautunut hetkeen, kun pääsen seinän sijasta kattoon asti.

   Poista
  2. No se on hieno juttu että sinäkin olet alkanut tunnistaa näitä meidän suvun "erikoispiirteitä" (paranoia skitsofrenia, vainoharhaisuus, pikkuväen jatkuva näkeminen sekä olkapäiltä hätistely, jakomielitaudin kaikki eri muodot etc.) sillä nyt en tunne oloani niin kovin yksinäiseksi. Kuules, ostapa noin kolme purkkia puolalaista jogurttia niin kattoon pääseminen käy leikiten. Itse olen sillä saatanan litkulla koittanut harjoitella hallittua pyrstöyskää mutta täysin tuloksetta - kyllä se vaan tulee niin ärhäkästi ettei mitään toivoa suuntaamisesta. Sinä saat siihen pukuun visiirin, laitetaan sellainen mitä motocrossarit käyttää eli niillähän on niitä kirkkaita repäisykalvoja. Aina kun paskaa lentää laseille niin päällimmäinen kalvo repäistään pois, näin saadaan turvattua hyvä näkyvyys sen vetisen liejun kanssa teutaroitaessa.

   Poista
 9. Virka-asuisia miehiä toivon minäkin näkeväni seuraavaksi, seurauksista tosin en vastaa. Minulla on ilmeisesti jonkinasteinen fetissi, koska olen huomannut aivotoimintani yksipuolistuvan jonkinlaisen univormun nähdessäni. Tietenkin sen sisällä pitää myös olla jotain näkemisen arvoista...

  Mutta noista erilaisista (puoli)alastomia naisia miesten kanssa esittelevistä kuvista (tai filmeistä) olen kyllä sitä mieltä, että ne pitäisi kieltää alle 35-vuotiailta miehiltä. Sitä nuoremmat saavat katsella vain vakavalla mielellä tehtyä opetusmateriaalia. Nämä viihteellisemmät nimittäin antavat miehille ihan väärän kuvan naisista ja seksistä. Eikä tämä koske vain teinipoikia, vaan olen havainnut, että myös ns. aikuiset miehet, joilla on jo useampi kaato takanaan, saattavat olla aivan harhateillä sitten, kun päästään itse asiaan, koska ovat liikaa viihdyttäneet itseään mainitunlaisella kuvallisella materiaalilla kuvitellen, että noin se homma toimii. No ei tod.!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin tekstin loppuun linkin, käy vilkaisemassa.

   Poista
  2. Tottapa turiset, ei naisten kuvat liian nuorille sovi eikä se niiden tuijottelu tosiaankaan auta siinä varsinaisessa hommassa. Se olisi ihan aikuisten oikeasti parempi kun jokaisella nuorella miehellä olisi mahdollisuus saada oppia vanhemmalta naiselta. Ei olisi nuorukaisella sitten niin paljon suorituspaineita sen tulevan nuorikkonsa kanssa vaan voisi rakastella niinkuin pitääkin; pitkään ja hellästi (no välillä se eläinkin heräilee).

   Poista
 10. Ihana kärmes ! <3 Tosin meikäläisen makuun saisi olla himppasen isompi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu että pidät käärmeistä koska se kertoo ihmisen luonteesta paljon. Käärmehän liitetään usein aina johonkin negatiiviseen mutta näin ei ole tässä tapauksessa sillä ihminen joka ei kavahda käärmettä, omaa vahvan luonteen. Näin siksi että käärme edustaa ihmismielen pimeää puolta ja "kiellettyjä" asioita joita ei moni uskalla lähestyä edes alitajuisesti vaan ensireaktiona on niiden kieltäminen.

   Poista
 11. Ja sitten sitä linkkiä sinne univormusivustolle (/mukavaa kuvamateriaalia eräästä raksamiehestä), kiitos! Tollanen "antaa ymmärtää, muttei ymmärrä antaa"-politiikka on hyvin ärsyttävää.

  Voisinhan mä itsekin tietysti etsiä sen sivuston(kuten kaiketi varsin hyvin tiedät), mutta on liian kiire kun pitää rukoilla monesti päivässä oikein antaumuksella.

  http://www.imagebam.com/image/40db07125056621

  Tohon tyyliin, suunnilleen. Kuvaaja on sama kuin tossa sun käärmefotossa. Btw, sellanen nunnapäähine on ahdistava, kun se menee kokonaan pään ympäri ja kaulan. Mielummin kulkisin siis ilman... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylempää ja tämän päivän tekstistä käy ilmi miten sen sivuston kanssa kävi eli ei hyvin ja iso kiitos linkistä, tuli muuten heti yks tuttu mieleen eli mahtaako sulla olla telepaattisia kykyjä? Hieman lyhyempihiuksisena olisin äkkiä luullut sitä yhdeksi perin vallattoman luonteen omaavaksi tutukseni.

   No se nyt ei mikään yllätys kai ole että haluaisit kulkea ilman, ettekös te kaikki runoilijat ole vähän sellaisia luonnonlapsia? :D

   Poista
  2. No voi helvetti, olenkin muuten katsonut ihan eri juttua ekalla kertaa (nyt joku sitsemäskymmenes menossa ;D) kun puhuin hiuksien lyhentämisestä. Toi nunna ei ollenkaan hullumpi ja tiedät kyllä... ;)

   Poista
 12. Linkki on tekstin lopussa, nyt särkee päätä siihen malliin etten pysty tekemään mitään.

  VastaaPoista
 13. Sitä ne lääkekokeilut teettää. Meilla oli töissä sopivan seksikäs laitoshuoltajan asu. Mutta toi nunnanpuku on aika nafti. Kärrmes on kyl kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voidaanhan me hommata isompia käärmeitä niin homma helpottuu :D

   Poista
 14. Kaikille yhdessä ja erikseen; nyt on olotila sellainen etten kykene kommentoimaan enkä paljon tekemään muutakaan vaan painun pehkuihin. Koska kuitenkin RAKASTAN TEITÄ, lisäsin tekstin loppuun linkin jossa on teille naikkosille silmänruokaa. On se vaan kiva tulla Luostariin ja vieläpä helvetillisten tuskien kanssa kun joka saatanan käytävältä valitetaan alstomien ukkojen puutetta. Mitäs mun on väliä, pääasia että pikku kätösenne ja sormenne saavat töitä. Menekin tästä kuolemaan...

  VastaaPoista
 15. Viisi tuntia googlettamista laittaa (vältän sanaa panee tässä yhteydessä) varmaankin kenen tahansa tajunnan särkemään.

  Osanottoni ankaraan päänsärkyyn. Toivottavati selviät tästä(kin) taistelusta voipuneena voittajana. Kuolema olisi aivan liian helppo ratkaisu, sä joudut vain kärsimään. Elämä ON epäreilua.

  Ja minä en valita alastomien ukkojen puutetta. Tulis liikaa työt mieleen ja mä olen nyt vapaalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se liiallinen näytön tuijottelu hyvästä ole mutta kyllä tätä on jatkunut jo ihan liian pitkään, vaan eiköhän tästäkin selvitä jollain tavalla ja ajan kanssa. Elämä ON perseestä niinkuin sanoit, ajatellaanpa nyt teikäläistäkin; muut kinuaa ukkojen kuvia ja sulle tulee duunit mieleen - ei tämä maailma kyllä ihan oikein ole. ;)

   Poista
 16. Back... Venlan sivuvaikutuksina:
  • Hermosto
  Hyvin yleinen: suun kuivuminen, päänsärky...

  Jos päänsärkysi poikkeaa tutusta, niin Venla voi olla jysärin takana.

  Voimia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä lekuri varoitteli ja lueskelin itsekin tietoutta mutta lekuri sanoi myös ettei sitä päätä saa alkaa liikaa särkemään, se ei ole hyvä juttu. Varmasti on osa Venlaakin, ainakin nyt kun olen ollut lääkeettömänä jonkin aikaa ja näissä vitun mielialalääkkeissä on noita paskamaisia sivareita joka helveti kerta kun uuden kuurin aloittaa. Toivottavasti saan pian "oikeat" lääkkeet.

   Poista
 17. Särkee sun päätä tai ei, niin nyt on pakko ilmaista eriävä mielipide. Minähän en pukeudu miesten takia, vaan koska alastomuus on luonnollista vain kotioloissa ja koska ulkona on ihan järjettömän kylmä ilman kostyymejä. Ei tietenkään haittaa, että peilikuva miellyttää itseä. Vaateteollisuus voisi siis oikein hyvin riippumatta siitä onko miehiä vai ei, koska me naiset emme silloinkaan perunasäkkeihin pukeuduttaisi. Meillä olis kaikilla eläinhaalarit. ;)

  *manaa päänsärkyää häipyväksi Peppiksen päästä*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin niin mutta jos teillä kaikilla olisi eläinhaalarit niin kyllä jakkupukujen valmistajat koristaisivat kuusen oksia ;D
   Kiitos manauksesta, sitä tässä tarvitaan <3

   Poista
  2. Muru, kun se on niin, että aina löytyy myös naisia, jotka kieltäytyvät eläinhaalaristakin ihan samalla tavalla kuin crocseista tai muista heidän mielestään ei soveliaasta pukeutumistavasta. Kyllä jakkupuvuillekin jäisi oma kapea markkinarakonsa siis ja muuten voisivat suunnata osaamistaan vaikka kuusten koristeluun. :)

   Poista
 18. Kunhan Peppone elpyy, olkoon täällä vastassa kevennystä:

  Kun Jumala oli luonnut naisen, otti hän muutamia ammattimiehiä tarkastamaan työtään ja pyysi heidän lausuntojaan lopputuloksesta.
  Puuseppäi: "Kaunis mööpeli, oikein rokokootyyliä, juu - juu, mutta on tehty vähän tuoreista aineistä, koska paikotellen on ruvennut pykimään."
  Verhoilija: "Joo, on pehmeät paikat ja hyvä toppaus. Mutta ihmettelen, että toisissa paikoissa on huolimattomuudessa jätetty toppaus näkyviin."
  Arkkitehti: "Jaa -hm. Tyylipuhdas ja arkitehtoonisesti ensiluokkaista työtä. Mutta kuitenkin kummastuttaa, että seurusteluhuone ja käymälä on rakennettu aivan vieretysten."
  Lukkoseppä: "Hyvät lukot ja hyvässä rasvassa. Ikävä vaan, että mikä avain hyvänsä sopii lukkoon."

  *************************************************

  Mies meni tatuointiliikkeeseen ja halusi tatuoida 100 € setelin kikkeliinsä.
  -Miksi ihmeessä 100 euron kuva, ihmetteli tatuoija.
  Mies ei vastannut. Vaan antoi rahaa operaatiota varten. Työnsä tehtyä tatuoija yritti vielä: -Jos kerrot, miksi halusit satasen kikkeliisi, niin saat rahat takaisin ja tatuoinnin ilmaiseksi.
  Mies lopulta suostui, koska tarjous oli niin hyvä.
  -Halusin tauoinnin siksi, että:
  1. Tykkään leikkiä rahan kanssa
  2. Haluan nähdä rahan kasvavan
  3. Aina kun vaimoni haluaa satasen, minulla on antaa se

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat hyviä mutta toi ylempi osu kyllä jotenkin niin oikeaan ;D ;D
   Kiitos kovasti ja ei ollut kaukana etteikö raappahousut olisi menneet vaihtoon :D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...