lauantai 19. tammikuuta 2013

Totuus masturbaatiosta, mulla on Umppalumppa korvaamassa genitaalialuetta ja eilinen oli muutenkin aivan helvetin hyvä päivä


Te ahkerat vemputtajat sekä sormileikkejä harrastavat sisaret, seuraa heti helvetin tärkeä tiedotus joka koskee tätä vallatonta toimintamuotoa jota me kaikki harrastamme. No niin niin, 99,99% porukasta kieltää koko touhun mutta totuus on toinen ja siksipä sen tiimoilta on paljon väärää tietoa ja mustamaalausta. Nyt on sitten aika oikaista asioita kertoa totuus tuosta vanhalle kansalle sokeutta aiheuttavasta harrastuksesta. Masturbaatio kun sanana ei liity mitenkään siihen touhuun mitä te innostutte harva se ilta veivaamaan siellä oman täkin suojissa.

Tiedän että minua katsotaan pahalla silmällä ja päälleni langetetaan kirouksia kun julkean puhua tästä tabusta mutta nyt pakko ja siihen löytyy syy kielenkääntäjien liitosta. Niille ei sitten ole mennyt jakeluun se tosiasia etten minä ole mikään oikea kielenkääntäjä, vaan entinen SOT:in työntekijä jonka toimenkuva koostui teurastettujen kantturoiden ja näiden myyntiin menevien kielien kääntelystä tarkastusmielessä. Ennätykseni on 7600 kieltä päivässä mikä on aika hyvin kun ajattelee että silloinen työtasoni oli silmien korkeudella. SOT kun on sellainen paikka ettei siellä lyhyille duunareille armoa anneta. Minua lyhyemmät kun toimivat utareitten koppaajina eli juoksivat teuraaksi saapuvien kantturoiden alla tarkistamassa utareiden kunnon. Heillä oli vittumainen lisänimikin – Vetimen vilistäjät – sillä heidän väitettiin kuuluvan ihan omaan heimoonsa, saatanan nännipäät. Taas lähdettiin historia sivuille mutta eilen oli tullut postia kielenkääntäjiltä, kun joku sivistystä opettava taho oli halunnut opetusmateriaalinsa tueksi totuuden sanasta masturbaatio. Minä poikahan lupasin selvittää totuuden, olkoonkin että vanhana runkkarina sen tiedänkin ja päätin laittaa mustaa valkoiselle. Teenhän minä kaiken maailman väitöskirjoja ja lähettelen niitä eri yliopistoille, ihan vaan nähdäkseni pukkaako tohtorinhattua vai torpataanko koko väitös tutkielmineen heti alkuunsa.

Sitten asiaan: sana masturbaatio ei siis suinkaan tarkoita vemputtamista, runkkaamista, peukuttamista tahi muita sormileikkejä vaan kyse on politiikasta. Paremminkin lauseesta joka on lyhennetty eri kielten sanoista ja sanojen merkityksistä jonka jälkeen ne on ympätty yhteen. Sanan alkuosa Mast tulee englanninkielen sanasta must- täytyy. Sitten seuraa kirjaimet u ja r eli ur, ne ovat edelleen peräisin englanninkielen sanasta our -meidän. Baat taas on Syyrian johtava puolue ja tarkoittaa tässä yhteydessä politikointia. Baat ja lopussa oleva tio muodostavat kemiasta tutun kovalenttisen sidoksen sillä ne käyttävät samaa kirjainta t. Lopun tio:han on kaikille selvä kymmenen. On siis enemmän kuin selvää että sana masturbaatio tarkoittaa lausetta ”Meidän täytyy politikoida kymmenen kertaa”. Alkuperäisesti tälläkään ei ole tekemistä politikoinnin kanssa vaan se on tarkoittanut osallstumista yhteiskunnalliseen toimintaan, olemalla aktiivisesti mukana. Ei välttämättä kymmentä kertaa mutta edes kerran. Loppuyhteenvetona voinkin sanoa ettei teidän enää tarvitse hävetä tuota väärin ymmärrettyä sanaa, vaan voitte T-paita kireällä ilmoittaa masturboineenne koko päivän. Oikeaoppiseksi ilmaisuksi katsotaan myös kotimaisen kielen synonyymit ja voikin aivan helvetin isoon ääneen ilmoittaa kiiruhtavansa runkkaamaan. Vielä tänä päivänä näkee sivistymättömien ihmisten kasvoilla hämmästyneitä ilmeitä kun tuon lauseen karjaisee esim. täydessä marketissa. Totta, testasin asiaa eilen illalla Prismassa, olin puhuvinani puhelimeen ja huusin luuriin että ”Nyt on kuule niin kiire kädelle ettei paljon ehdi puhumaan, seuraava veivaus alkaa tuota hätää ja minun pitäisi olla jo paikalla. Tänään on paljon tumputettavaa sillä runkkaamme aika saatanan kauan, tiedäthän ne budjettipaperit – ne aiheuttavat sellaista hanskaamista ettei mitään rajaa.”
Yllä oleva katkelma oli malliesimerkki suomenkielen synonyymien käytöstä sanan masturbaatio sijaan. Tosin minulle sanottiin että voitko painua hakkaamaan sitä tattiasi jonnekin muualle, täällä ihmiset yrittävät ostaa ruokaa ja muutenkin, sun ei tarvitse sitten käydä täällä vähään aikaan. Suuttuneena ihmisten sivistymättömyyteen painelin ovet paukkuen kaupasta ulos.

Eräältä yliopistoltakin oli tullut tutkimuspyyntö,siellä alkaa taas joku Itämeri-projekti ja minulta pyydettiin jonkinlaista tutkielmaa ko.lätäkköön liittyen. Pyynnössä viitattiin aiemmin tekemääni väitöskirjaan otsikolla ”Inhat inhimilliset eritteet Itämeressä ja niiden vaikutus saaristolaisten varvashygieniaan”. Se on kyllä kauhistuttavan huonossa kunnossa tuo Itämeri, sillä tein yhden reissunkin Tukholmaan tutkiakseni tuota nyttemin paskakaivona olevaa merialuetta. Koemielessä väänsin tortun reelingin yli, otin kiikarit käteen ja aloin seuraamaan tilannetta. Ei mennyt aikaakaan kun paikalle ilmestyi suurista fosforipitoisuuksista sekaisin oleva norppa ja alkoi työnnellä tuota melko miehekästä jöötiä nokallaan, luullen sen olevan sokea ja uimataidoton jälkeläinen. Se oli surullinen näky ja siitä paikasta päätin kääntää em. väitöskirjan korpienglannille jotta se saisi huomiota kansainvälisessä levityksessä ja alan tutkijapiireissä. Nimeksi tuli vähän pitempi koska ei tuo korpienglanti ole niin selvä eikä se taivu niin helposti kuin suomenkieli. Kuitenkin, teos julkaistiin nimellä ”Terrifaing human puups in auor sii wen piipl trinking and shitting on tö deck and kiking their jätökset over tö reelinki”. Tutkimuksessa ruodittiin melko jyrkin sanankääntein risteilijäväkeä ja heidän sikamaisen käytöksensä vaikutuksia Itämereen. Väitöskirja sai aika saatanasti huomiota ja vallankin amerikkalaisilta tuli paljon palautetta. Tosin negattivista sellaista sillä he väittivät väitöskirjan olevan vallan perkeleen hankala luettava. En ymmärrä minkä vitun takia, sehän oli kirjoitettu heidän omalla äidinkielellään?
Kai se on taas lähdettävä risteilylle ja katsottava mitä saa aikaiseksi.

Tähän väliin ihan pikaisesti ja knoppitietona sellainen juttu että tiesittekö nimen Unelma olevan ranskalaista alkuperää? Kyllä, näin se vaan on ja nimen synty juontaa 1700-luvun Suomeen, kauniiseen kesään ja erääseen ranskalaiseen taiteilijaan. Tuohon aikaan oli kansallisromantiikka huipussaan ja eikös sitten tänne suomeenkin saapunut tuo patonkia pureskeleva, vittu mutta mulla on pirteä slipoveri päällä – oleva taiteilija maalamaan kesäisiä viljavainioita. Melko jykevissä punkuissa ja baskeri vinossa tuo armoitettu sudinheiluttelija kiersi suomea kunnes saapui erääseen itäsuomalaiseen maataloon. Siellä työskenteli piikana kuvankaunis neito nimeltä Elma joka terhakoilla rinnoillaan vietteli tuon saatanan ärsyttävän pussihousun. Taiteilija piti Elmaa aivan erityisenä naisena – mitä hän tietysti olikin – ja alkoi kutsua häntä Unelmaksi. Tosiasiassa taiteilija ei sanonut Unelma vaan Un Elma, korostaen tämän tärkeyttä ja merkityksellisyyttä. Ihan samaan tapaan kuin jenkit ja muut lontoota puhuvat sanovat The jotakin tai kun nuo mainiot, tarkkaakin tarkemmat pilkunnussijat sanovat omaa kansallistuotettaan Das Autoksi. Eli väärinkäsitystä, joskin kaunista sellaista, koko juttu. Siihen aikaan ei itäsuomen korpimailla paljon ranskaa praatattu ja niinpä isäntäväki luuli tämän vitun ulkomaanelävän ristineen heidän piikansa uusiksi. Asia joka johti saatananmoiseen brassailuun kylillä ja kirkonmäellä, eikä aikaakaan kún joka torpassa laitettiin uusi ihmiselämä alulle, tarkoitus ristiä se sitten yhdeksän kuukaudenpäästä Unelmaksi. Vuotta 1708 ei suotta sanota voihkimisen ja nautinnon vuodeksi sillä tuona vuonna (ankeista elinolosuhteista huolimatta) olkipatja pöllysi rajummin kuin koskaan aiemmin. Samana vuonna muuten perustettiin Suomen ulosvetäjien liitto josta perintönä on vielä tänäkin päivänä toimiva Kätilöopisto. Kielenkääntäjän homma, vaikka sitä tekeekin ihan SOT:in rosteritiskiltä käsin on perin kiehtovaa sillä aina eteen tulee uusia, hämmästyttäviä asioita. Siksi pidänkin kielellä touhuamisesta, se saa aikaan monia erilaisia äänteitä jotka eivät edes ole omista äänihuulista lähtöisin. Suuseksi Sussex:issa on nautinnollista ja mikäs sen parempaa näin lauantaiaamuna. Kannattaakin ryhtyä nyt heti harras....haaveilemaan matkasta sinne.

Sitten eilisestä, oli aivan helvetin hyvä päivä vaikkakin pitkä sillä saavuin kotiin tehtyäni viidentoista tunnin rupeaman. Syy miksi en eilen kerta kaikkiaan jaksanut pyörähtää täällä blogien parissa, ainoa aktiviteetti oli erääseen s-postiin vastaaminen. Se on joka helvetin kerta kun kohde loppuu niin aina pyydetään tekemään vielä tuo ja jos nyt sitten vielä tämänkin saisi kuntoon. Ihan yksinkertaisia asioita jotka eivät vaadi ammatillista osaamista, ehkäpä kyse on siitä että rakennuttaja tajuaa vasta siinä tilanteessa paljonko hänellä on työsarkaa jäljellä. Se aiemmin ja niin reteästi lausuttu ”Kyllä mä ne sitten itse teen” ei kuulostakaan kovin houkuttelevalta ajatukselta. Moni kun haluaisi mennä kotiin työpäivän jälkeen eikä suinkaan lähteä tekemään toista työpäivää omalle työmaalleen. Se on se raha ja miten sen laskee. Omakotirakentaminen ja varsinkin sen kesken jääminen edustavat muuten melko isoa prosenttia avioerotilastoissa. Varsinkin tilanteessa jossa talo on saatu valmiiksi ja niitä laskuja alkaa tippumaan urakalla. Ymmärtäähän sen lisätöiden osuuden viimeisenä päivänä mutta joskus se menee kohtuuttomuuksiin ja silloin onkin parempi kysyä rakunnuttajalta että koska teillä syödään. Seuraa hölmisynyt ilme rakennuttajan kasvoilla ja kysymys että miten niin? No että mä tiedä tulla keittämään teille perunat.
Moni tajuaa tämän piilovittuilun ja lisätöiden vinkuminen lakkaa siihen paikkaan, sellaisten tekohymyjen saattelemana että pistää oikein naurattamaan – sen vitutuksen kun näkee mailien päähän.

No se siitä ja sitten teihin te suloiset, ihanat, rakkaat ja hulluuden partaalle ajavat nunnani. Kiitos teille, te olette kertakaikkiaan maailman parhaita naaraita ja rakastan teitä sydämeni pohjasta. Kävin nyt aamulla pikaisesti katsomassa eilisen tekstin kommentointia ja huomasin ettei minulla ole mitään vitun virkaa Luostarissa koska hommahan näyttää toimivan erittäin hienosti ja vilkkaasti ilman meikäläisen paikalla oloa. Itseasiassa jouhevammin kun en ole sotkeentumassa keskusteluun niiden töksähtelevien ja luettelomaisten kommenttieni kanssa. Siispä vastaukseni teidän eilisiin kommetteihin voitte lukea sieltä alimmaisesta laatikosta, tiivistin siihen vastaukseni ja se on sitten hei ihan rakkautta eikä mitään vittuilua. Ihan tosi nauratti aamulla kun kuvittelin sen kälätyksen mikä olisi täyttänyt ilman jos te kaikki olisitte olleet livenä paikalla juoruamassa niistä tyrneistä. *Nauraa niin että tekohampaat lennähtävät näppiksen päälle, kalisten uhkaavasti delete-nappulan päällä*
Ainoastaan tohveleita näkevälle nunnalleni vastaan että kun tilaat kommentit sähköpostiisi, näet suoraan myös vanhempiin teksteihin jälkeenpäin tulleet kommentit.

Muutenkin päivä oli kaiken kaikkiaan hyvä, tuli ostettua uusi digiboksi kun entinen alkoi temppuilemaan. HD Thunder (tiedän että nimi herättää epäilystä) jonka suunnitteluun ja kehittelyyn on ollut osallisena aiemmin Topfield:in vastaavan laitteen kehitystyössä mukana ollut insinööri. Suht halpa tallentavaksi, 219,- euroa (Prisma, ilman mitään etukortteja) ja laite on HD-valmis. Paketissa on mukana HDMI-kaapeli ja voin kertoa että kuvan laatu parani aivan helvetisti kun vertaa entiseen. Tallennustilaa on 320 Gigaa eli normikäyttöön ihan riittävästi, eik kai niitä ohjelmia hamaan tappiin siellä kovalevyllä pidetä. Todella monipuolinen ohjelmaopas ja selkeä käyttää, asia jota pidän erittäin suuressa arvossa. Harkinnan arvoinen laite jos olette hankkimassa uutta digiboksia. Liitäntöjä on luonnollisesti niin että niistä riittäisi Uotilan lapsillekin.

Kävin myös pikaisesti lääkärissä kipupiikillä ja luulin lekurin seonneen. Vetäessäni housujani alas, ne putosivat nilkkoihin asti enkä niitä viitsinyt nostaa vaikkei olisi tarvinnut kuin pakaran yläosaa näyttää. Tuttu lekuri niin ei häntäkään häirinnyt. Eukon touhutessa hanurini ympärillä ja ottaessaan tuolia alleen, hän sanoi yht'äkkiä: ”Umppalumppa”. Jouduin oikein kääntämään päätäni ja kysymään että mitä sie meinaat vai kuulinko väärin, eikös Umppalumpat olleet Jali ja suklaatehdas-leffassa? Kuulemma olivat mutta jostain syystä meikäläisen persereiän ja mulkun takaapäin näkeminen yhtäaikaa toi mieleen Umppalumpat. Tiedätte sitten vastaisuudessa että meikäläisen alakertaa kutsutaan yleinimityksellä Umppalumppa ja kun halutaan eritellä tarkemmin niin pippeli on Umppa 1 ja arsen sysimustaa röpöreikää kutsuttakoon Umppa 2:seksi. Ihan vaan tälläinen tiedotusluontoinen asia väliin.

Lopuksi: en halua retostella vaan olen teille kaikille lukijoilleni äärimmäisen kiitollinen sillä tuolla toisaalla ylitettiin viime yönä tuhannen raja. Tiedän ettei se totuus ole mutta onhan jonkinlainen indikaattori kuitenkin joka saa paukuttamaan tätä näppäimistöä, tuo luku ei kuitenkaan ole mitään verrattuna siihen hupiin ja niihin käkätyksiin mitä koen lukiessani teidän kommentteja. Seo on oikeasti ihan ykköstä kun keskustelu toisinaan äityy sangen kiivaaksi ja polveilee suuntaan jos toiseenkin. Toivon enemmän kuin sydämeni pohjasta että tulevaisuudessa olisi taloudellinen tilanteeni sellainen jossa pystyisin kokoamaan teidät saman katon alle, pöydät täynnä temppuvettä ja hyvää ruokaa. Itse istuin orrella katonrajassa ja katselin kuinka helvetti repeää ja meno yltyy Luostarin hengen mukaiseksi.Luonnollisesti nauhoittaisin tilaisuuden jotta voisin jakaa tallenteet teille, tai teidät tuntien vastaanottaisin huomattavia summia ko. tallenteiden hävittämisestä. Ihan totta, vaikkakin tämä on naiivia ajattelua että pystyisin mokoman tilaisuuden järjestämään, niin jos sellainen ihme / mahdollisuus joskus tulee niitä siitä kieltäytymiseen ei kelpuuteta mitään syytä. No, kaksi metriä maata päällä katsotaan ehkä juuri ja juuri kelvolliseksi syyksi. Kiitos vielä kerran teille sillä ootte te ihan ykkösporukkaa vaikka välillä - rienauksen ollessa kiivaimillaan – tekisi mieleni tulla antamaan isän kädestä.

Okei naaraat, viitaten eiliseen tyrnikommentointiin ja minun olemukseni tarpeettomuuteen niin tässä teille aihe jonka kuulin eilen Prismassa. Keskustelijoina oli kaksi todella hyvännäköistä, noin viisissäkymmenissä olevaa kaunotarta joista toinen tumma ja toinen vaalea. Näky joka pakotti minut siirtymään käytävältä toiselle ja puremaan hyllyssä olevaa tyynyä niin voimakkaasti että hetkeä myöhemmin oli turpa täynnä vanua ja sulkia. Naaraat keskustelivat ostamisen vaikeudesta, lähinnä päätöksen teosta sillä hetkellä kun heitä palvelee /lähistöllä on nuorehko ja kiinteäpakarainen mies.

Eli nyt seuraa päivän kysymys:

Kuinka paljon ostospäätökseesi vaikuttaa välittömässä läheisyydessä olevan nuoren miehen kiinteät pakarat tai etumus josta käy selväksi ettei intialaista käärmekorihuilistia tarvita SEN esiin saamiseksi?

Laitoin tuon kysymyksen siksi että tiedän tiedän ainakin kahden viisikymppisen naisen mielipiteen, eli jos ette kehtaa (vaikkakin te olette heti helvetin paljon nuorempia nyt ja aina) vastata niin pidän kuulemiani mielipiteitä vallalla olevana käsityksenä nuorten miesten perseistä ja vehkeistä.


Mitä parhainta lauantaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat. Nauttikaa elämästä niinkuin minä; laittomia lääkkeitä ja laihaa kahvia - voiko ihminen enempää toivoa?

Ps. Jos tulee kysyttävää niin kääntykää Abbedissan tai nunnien puoleen (mikäli saatte suunvuoroa), minä menen nyt saunaan koska se on ollut päällä jo kaksi tuntia aka helvetin esikartano. Palaan kyllä lukemaan ja muutenkin riehumaan tänne. Takkaan tulet ja pelkät bokserit jalassa, iso muki kahvia ja helvetillinen vati ruokaa vieressä. Suorastaan orgastinen tila, ainakin näillä pakkasilla (-28 astetta).

Pss. Kaupassa pitää kuulemma käydä jollain kohtaa, haluaako joku jotain?
85 kommenttia:

 1. a) mua ei nunnitella!
  b) mie ite 1)saan kommentista sähköpostiviestin 2) näen tarkistettavat kommentit heti blogin hallintasivulle saavuttuani 3)tarkistuksen jälkeen saan sähköpostiini ilmoituksen julkaistusta kommentista.
  c) kiitos erityiskohtelusta
  d) istuisin temppuvedestä huolimatta hiljaa nurkassa yksin
  e) tässä sulle luettelomainen kommentti, ei ne sun kommentit oo semmosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. a)no mutta sinähän olet yksi Luostarin veikeimmistä nunnista ;D
   b)sitten en tajunnut sun eilisen kysymyksen pointtia jos (ja kun näyttää olevan) sulla kerran on homma hallussa?
   c) eipä mittään, olet ollut niin kiltti ;)
   d)et muuten istuisi koska jos ei kukaan sun kanssa puhuisi etkä sinä kenenkään kanssa, niin laskeutuisin alas orrelta ja sitten kälätys vasta alkaisikin.
   e) juu, mutta kun niitä luetteloita on niin monenlaisia

   Poista
  2. Älä välitä, en miekään ymmärtäny sun kysymystä siitä, miten jonkun tyypin lähelläolo vaikuttais ostopäätöksiin... ehkä, jos se seisois kaupan käytävällä tyynyä purren, saattaisin lykätä ostopäätöksen tekoa. Ainakin, jos olisin aatellu tyynyä ostaa.

   Poista
  3. No toiset vaan ovat sellaisia että antavat ulkoisten tekojöiden vaikuttaa ostopäätöksiin vaikka eivät ne sitä tuotetta sen halvemmalla saa huolimatta siitä kuinka kaunis tai komea myyjä on tekemässä kauppaa.

   Poista
 2. Vai ei Apottia enää tarvita Luostarissa ollenkaan. Olen eri mieltä. Minäkään en eilen saanut ollenkaan puheenvuoroa ja se on jo harvinaista.
  Mitä tulee kysymykseesi ostopäätökseen vaikuttavasta tekijästä, on tunnustettava silmän ilon myönteinen osuus. Ainoa kriteeri on, että myyjän on oltava vanhempi kuin oma poikani. Hänen ikäisiään tai nuorempia en oikein osaa katsoa "sillä silmällä" jostain syystä (poikani on 30v, tekaisin hänet nuorena juuri ripiltä päästyäni).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarvitaan joku, joka jakaa puheenvuoroja, samaa mieltä!
   Eilen oli tungosta ja pulinaa niin, että ei sekaan enää myöhemmin mahtunut kun pistäydyin välillä Luostarin puutarhassa.
   Ne on noi nuoret nunnat niin innokkaita...

   Poista
  2. Ei teidän kanssa pysty mitään puheenvuoroja jakamaan, huudatte kuin oikohöylät ja kädet viuhuvatniin perkeleesti. Ainoa paikka olisi ehkäpä kielistudio tai vastaava missä toiset voisi yksinkertaisesti blokata pois langoilta. Paras tapa olisi tietysti live-tilanne, siinä kuulkaa istuisitte hiljaa kädet kaavun päällä ;D

   Että nuori käy jos se on vähän vanhempi kuin oma jälkikasvu? Okei, suuntaus on ihan hyvä jos et nuorisosta haaveile. Me vanhemmat miehet kun tuppaamme olemaan hieman erakoituneita eikä meitä sen takia niin kovin usein näekään katukuvassa mutta on hyvä tietää että pieni toivon häivähdys kiinnostuksesta on olemassa?

   Poista
 3. Hahaa! Vähänkö se ajatus juoksee ja pujottelee...
  Nuoret miehet eivät tee muhun minkäänlaista seksuaalista (siitä kai tässä oli kyse?) vaikutusta, johtuen kai siitä, että perheeseeni kuuluu niitä useita. Kaikki alle kolmekymppiset on sitä paitsi poikia; äidin poikia, ja niiden kavereita. Tietysti pojat välillä vaikuttavat ostopäätökseeni, mutta sillä ei ole mitään tekemistä pakaroitten kanssa P).
  Viimeksi mies on häkellyttänyt mua silmillään, ikimuistoisen sekunnin tai pari. Liekö syy pitkän selibaatin, että mä en enää näe mitä mun pitäisi nähdä? Vai pitäisikö? Kaavun ja hilkan suojissa mä olen paossa pahaa maailmaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen ja tervetuloa!
   Et usko että on mukavaa saada uutta verta näihin keskusteluihin, joka kerta meikäläinen salaa toivoo että olisipa joku hengenheimolainen joka ei rienaisi niin pahasti kuin nämä villiintyneet sisaret ;D

   Hienoa että joku arvostaa ikää eikä pelkkää nuorta lihaa. Vielä enenmmän innostuin tuosta sun silmäkommentista, katsos kun itse olen silmäfriikki sillä ne ovat ne kohdat jotka naisessa saavat ensimmäisenä huomioni. Silmistä pystyy lukemaan niin paljon asioita ettei sitä moni arvaakaan ja ne naiset, jotka myös osaavat käyttää silmiään ovat jumalattaria tai paremminkin seireenejä joita vastaan meikäläisen on turha taistella - kaikki oma tahto katoaa, kuuluu hiljaista hurinaa päästä ja järki sekä *köh köh* seisovat.
   Selibaattia ei kannata jatkaa ja ehdotankin että pudotat vaatimustasoasi sen verran että saat ongelman pois päiväjärjestyksestä sillä puuttessa olevat naiset ovat raivoikkaita ihmisiä eivätkä välttämättä pysty hillitsemään itseään mikä taas johtaa kauhistuttaviin tekoihin ;D
   Mielenkiintoinen viimeinen lause, valaises mua vähän enemmän...

   Poista
 4. Juuei, ei minun ostopäätökseni tai käyttäytymiseeni mitkään nuoret pojut vaikuta. Oli takalisto sitten hyvä tai ei. Osotopäätökseen vaikuttaa vain ja ainoastaa hyvä tavara (se ostettava!) ja asiallinen ja asiantunteva myyjä.

  No, uudelleen kidutettaessa myönnän, että silmänilot (yli 30v oltava) tuovat pienen lisämausteen ostotapahtumaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulihan se sieltä, Rantis. ;D

   Poista
  2. No tottakai palvelun täytyy olla hyvää ja tarkoitinkin kysymyksessäni ett kummalta ostaisitte: myyjältä jolla toinen sandaali banaaninkuoren päällä ja toinen haudassa vai nuorelta adonikselta. Lisähaasteena valinnassa on tilanne jossa tämä vanha gubbe syö teitä silmillään kun taas nuorempi hikoilee mielettömän seisokin riivatessa häntä (te tietysti provosoitte pitämällä varsin avokaulaista puseroa ja turhaan kumartelette muka tutkiaksenne tuotetta).
   Eli kumpi myyjä saa teille myydyksi sen tuotteen kun oletetaan että heidän ammattitaitonsa ja tietämyksenä ovat samalla tasolla?

   Poista
  3. Pa. Te muuten valehtelette mulle kirkkain silmin ;D

   Poista
 5. Ei vaikuta meikäläisen ostopäätöksiin. Niihin vaikuttaa vain raha eli onko sitä vaiko eikö. Ja toisekseen, komppaan myös sistä, että kaikki alle 30-vuotiaat ovat äiteen pojuja. Sen ylittävät melkein sakkolihaa ja yli 50-v. lähes saman ikäisiä. Yli 60-v. taas kolkuttelevat jo vaivaistalojen (tai luostareiden) ovia :D Ei ihme, että olen selibaatissa... ja tunnustan elähtäneeni, mutta myös kolahtaneeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla ettei vallan nuori liha ole arvostettua, joskaan etsinä paljon tunne sääliä vanhempaakaan kohtaan;D

   Sinä olet vaan niin ronkeli, kyllä ukolle pitää antaa anteeksi ja kestää pieniä pintavikoja tahi omituista käytöstä, ne kun vaihtelevat vuosikymmenten mukaan ;)

   Poista
 6. En minäkään kyllä mikään puuma ole kuten olen jo todennutkin. Ikäisteni miesten habitus saattaa kyllä häiritä päätöksiä... eikä miesihanteeni vastaa yleistä mielikuvaa sekään. Joten vastaus on ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko naisilla yleinen mies ihanne, noin niinkuin tarkasti listattuna sekä fyysisten että psyykisten omianisuuksien osalta? Siis joku helvetin miesstandardi josta katsotaan poikkeavuudet ihanntapauksesta ja sen jälkeen pisteytetään ukkopolo...Arrghh, kylläpä te naiset olette julmia ;D

   Kiitos muuten vastauksesta, tässähän alkaa tietynlaiset parametrit tosiaan muodostua...;)

   Poista
  2. Poikkeuksellisesti luen toistenkin kommentteja (tietääkseni, vastaako joku että kyllä se vaikuttaa!) ja sotkeudun keskusteluun, niin tottahan miehilläkin on yleinen naisihanne. Mun ihanteet tuntuu myös poikkeavan valtavirrasta, jos vertaa vaikkapa aika ajoin julkaistaviin listoihin maailman seksikkäimmistä miehistä. Joskus Suomessakin valittiin seksikkäimmäksi Koop Arponen, joka ei kyllä mun mielestä kuulu edes samaan lauseeseen ko. adjektiivin kanssa.

   Poista
  3. Nyt täytyy sanoa ettei meikäläisellä ole mitään tiettyä ihannetta vaan jokaisella naisella on se oma juttu joka koukuttaa meikäläisen. Ne voivat olla silmät, nenä, niska tai sellaiset tietynlaiset kasvonpiirteet, rinnat tai peppu. Joka tapauksessa jokaisella omansa ja tärkeinhän tulee vasta sitten kun päästään jutulle eli se mitä niiden korvienvälistä löytyy.

   Poista
 7. Ostopäätökseen ei vaikuta moiset seikat, sen sijaan tietty pilke silmässä saa meikäläisen palaamaan paikalle suht varmasti. Myös hyvä palvelu ja mahdollinen jutustelun hallitseminen katsotaan eduksi :D

  Aiemmin lounasruokalassa oli hurmaava kokkipoika, pleksilasin yli oli hauska vaihtaa silmäniskuja. Kovin nuoria kolleja en kyllä harrasta, pitäähän miehen olla hieman alkuun koulutettu.

  Juhlat saattaisivat olla hupaisat, mutta kiristysvideon pelossa en ehkä tulisi paikalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, tässäpä lähennytään itse asiaa. Eli nuoren kanssa antaudutaan flirttiin mutta vanhemmalta ostetaan täysin tunteettomasti? Alan vielä tänä yönä rustaamaan joukkokirjettä asiakaspalvelussa toimiville ja hemmetin vanhoille tyypeille, jossa kerrotaan että nyt kannattaa rasvata luomensa silmäniskuja varten ja hommata pleksiä jos mielii saada tuotteensa myydyksi ;D
   Vai vielä alkuun koulutettu, olette te kanssa....

   Turha luulla säästyvänsä bileiltä, sut sidottaisiin ja vietäisiin pelipaikalle;D

   Poista
  2. Eijei, ikä ei ole este, mutta pilkettä pitää olla ;)

   Jaahas..

   Poista
 8. Eihän se poitsun pakaran muoto millään tavalla vaikuta ostopäätöksen. Mutta siihen se voi vaikuttaa, että hakeutuu kysymään lisätietoja jostain hilavitkuttimesta jos siellä palvelevana on joku silmänilo. Sen kanssa voi nimittäin flirttailla ja silti jättää ostamatta. ;)

  Juu, ja mä olen ihan pyllynaisia. Jos miehellä ei ole hyvännäköistä pebaa, niin on ihan turha meikäläiselle lirkutella. ;-P
  Ja jos ihan totta puhutaan, niin ei mustakaan taitaisi puumaksi olla... Niin ja mä EN ole viiskymppinen (vielä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaalia viettien ohjaamaa käytöstä ja hyvä niin. Hieman masensi tuo mitä sanoit miehen pepasta ja sulle lirkuttelusta sillä jos näkisit mun ruttuisen perseeni niin me tuskin edes käytäisiin tätä "keskustelua", on se niin viston näköinen ;D

   Poista
  2. Mutta mehän ollaan nähty sun pebas ja hyväksi havaittu! ;)

   Poista
  3. Kiitos Sirpa, ehkäpä otankin taas käyttöön ne vanhat luukkuhousuni ;D

   Poista
  4. No Sirpahan sen sanoi. :D
   Sun pebasta on kuvallista todistusaineistoa nähty eikä se kovin huonolta näyttänyt. Paitsi jos olit kovasti photoshopannut kuvaa ennen julkaisua. ;)

   Poista
  5. Voi kiitos -S-, kuva on ihan autenttinen ilman mitään photoshoppailuja.

   Poista
 9. Tunnustan kuuluvani ikäluokkaan ja kyllä se vaikuttaa jollain tasolla, joskaan ei välttämättä ostopäätökseen, jos on kiinteäpeppuinen ja muuten mukiinmenevä mies palvelemassa, ei välttämättä tarvii olla nuorikaan, kunhan nyt ei hampaaton ikäloppu ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan nyt on edes mies.... ja onko silläkään lopulta niin väliä; vois se olla vaiks haltia, demoni, kääpiöwelho tjsp

   Poista
  2. Polga, mitä oot ottannu? Ei helvatissa demonit ja kääpiöwelhot käy. On se tunnistettava mieheksi, ja vielä kohtalisen näköiseksi. Kuka sitten mitäkin kohtalaisena pitää;)

   Poista
  3. WoWissa käy melkein mikä vaan...

   Poista
  4. Tsompi: Niin, se on aika jännä juttu ja uskon että kaikki toimii kuitenkin alitajunnan tasolla. Omalta kohdaltani olen huomannut itseäni vanhempien naisten tekevän vaikutuksen juuri sillä että he tietävät mitä haluavat ja osaavat myös esittää sen asia niin, ettei siitä jä pienintäkään epäselvyyttä. Se yhdistettynä iän mukanaan tuomaan seksikkyyteen on melkoinen yhdistelmä..

   Polga: Jumalauta olet oikeassa! Jos myyjänä olisi joku seksikäs naisdemoni niin ostaisin vaikka paskaa paperipussissa, tämä on fakta - ei fiktio!

   Poista
  5. Rantis, sori että meinasit jäädä pois. Onko tässä kohtalaisuuden määrittelyssä käytössä sama standardi jota kyselin Outsalta? ;D

   Poista
  6. *pääsi lukiessaan kääpiöihin..*

   Poista
 10. Ei vaikuta minun ostopäätökseeni ulkoiset asiat, ellei se myyjä jäädy ihan täysin ja osaa vastata esittämiini kysymyksiin. Komppaan Polgaa, raha se on mikä vaikuttaa - ilman sitä ei yleensä ole mihinkään asiaa. Mieluiten myös shoppailen netissä, en halua mennä minnekään. Mua ärsyttää suunnattomasti, jos joku alkaa heittämään jotain flirttiä tai muuta asiatonta ostotilanteen yhteydessä. Myyjä on myymässä tuotetta, ei itseään. Asiallinen, asiakkaan huomioiva käytös peruskohteliaisuuksineen saa minut asioimaan ko. paikassa uudestaan...ihan sama mikä on sukupuoli, ulkonäkö tai vaatetus.

  Nim. tunge poju se pinkki läppäri ahteriis ja näytä niitä kestäviä yrityskannettavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein! Kaupanteko kaupantekona ja muut muuna, ehtii sitä sorvaamaan näitä muita juttuja jonain toisena hetkenäkin mutta ollakseni rehellinen, minun täytyy tunnustaa etten varmasti ajattelisi näin jos minulla olisi rahaa mutta kun sitä ei ole.

   Niin, ja kiitos kommentistasi sillä varsin piristävää saada uutta verta tänne vääntöjen ikuiselle tantereelle ;)

   Poista
  2. Köyhähän täälläkin kirjottelee, että senpä takia ei viitsi ja jaksa tuollaisiin asioihin ottaa kantaa. Olen niin paha jännittäjä, että mieluummin tosiaan asian hoitas netissä. Usein hoitaakin.

   Mistä muuten sinne sun vanhaan blogiin pääsee vai pääseekö enää?

   Poista
  3. Ai Apotilla on menneisyys... osoitetta vain kehiin!

   Poista
  4. Kyllä Tita, tais olla vielä vähän herbalistihenkinen kuvakin siellä...;)

   Tunnustaakohan se? Vaadimme vanhan blogin osoitetta!

   Poista
  5. http://peppone12.blogit.fi/
   Eipä tuota ollut vaikeaa löytää. Rattoisia hetkiä siellä vietin.

   Poista
  6. Anonyymi rakas, oletko jo ollut mukana elämässä Tavan Elämää? *Polvistuu ja suutelee kättä*
   Näköjään Tita jo laittoi osoitteen ja se on myös tuolla vasemmalla ylhäällä missä on Abbedissan kanslia. Siellä on linkki Tavan elämää - vanhat tekstit ja sitä kautta pääseepi vanhan blogin puolelle. Et usko kuinka hienoa on kun joku lukijoista tulee kommentoimaan, sitä pitäisi tapahtua useamminkin. Välillä kun tuntuu jotenkin ei nyt ehkä ontolta mutta perin etäiseltä nähdä tilastosta että eilen kävi tuon ja tuon verran ihmisiä lukemassa tekstin. Useammin kuin kerran olen pohtinutkin että minkähänlaista seurakuntaa lukee tästä alati kyntävästä elämästäni eli ovatko he samanlaisia verhoissa roikkujia, tiedonhaluisia (pahat kielet väittävät uteliaaksi) vai ovatko he vakavahenkisiä pohdiskelijoita joilla on jostain syystä lääkitys mennyt päin vittua ja ovat näin eksyneet tänne blogiini. Joka tapauksessa tervetuloa ja toivottavasti otat osaa tähän meidän hm....ei kahvipöytä vaan ehkä karahvipöytäkeskusteluumme.

   Tita: Tavan elämää oli se aloitus johon lähdin muutaman ystäväni kehoituksesta ja joita en ole enkä tule unohtamaan sillä tämä kirjoittaminen on meiukäläiselle sitä parasta terapiaa laittomien, kahvilla alas huuhdeltujen ja usein yliannostuksella otettujen lääkkeiden jälkeen. Tässä kohtaa on myös kerrottava kaikelle kansalle että ilman Polgaa en olisi tässä (kiitos rakkaani), sillä hän auttoi alkutaipaleella (ja vielä nykyisinkin) aivan helvetin paljon koska en minä kämmikäpälä näistä mitään tajunnut. Apua olen saanut muiltakin ja kiitos heille.

   Poista
 11. Kysytty kymmenluku lähestyy hyvää vauhtia täälläkin ja ylläolevat kypsien viriilien naisten näkemykset ei voi kuin jakaa täysin sielun ja ruumiin voimin. Niin kaupan myyjinä kuin muillakin areenoilla nuoret uroot näyttävät aina vain enemmän omilta pojilta. Täysin epäeroottinen asetelma eikä saa kukkaronnyörejä höltymään yhtään sen enempää kuin viikkorahaa kinuava varhaisteini. Sorry!

  Ja vaikka meidän täytyisi tänäänkin politikoida kymmenen kertaa kymmenen kertaa, käyttäisin kyllä mielikuvavirikkeenä silloinkin aivan muun kaliiperin moniuloitteisia maskuliineja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, Sudenjälki rakas - sinä puhalsit taas eloa tähän vanhenevaan kehooni koska ymmärsin että vielä on toivoa jäljellä. Vanhemman naisen silmät ja niska, siinä ovat sellaiset kohdat jotka ollessaan viettelevät saavat mut tekemään ihan mitä nainen ikinä pyytääkään...ihan aikuisten oikeasti.

   Poista
  2. Otteet ratkaisevat, ja se ihminen siellä sisällä. Mitä monisyisempi sitä parempi, kaikessa. Säröt, rotkot ja mielen monimutkaisuus kiihottavat ihan hirveän paljon enemmän kuin mikään yksittäinen nimettävä kohta.

   Mutta kyllä minäkin tiedän, miten silmiin upotaan. Ja missä on miehen silkkisin kohta.

   Poista
  3. Nyt sitten Sudenjälki rakas liikutaan vaarallisilla vesillä. Tuo sinun tekstisi on juuri sitä mitä ajattelen, toki vain tuohon silmiiin uppoamiseen asti. Minä kun en paljon perusta tahi ajattele miehen silkkisintä kohtaa mutta sinun sanomana se saa tahattomia ja hallitsemattomia lihaskouristuksia aikaan että kiitosta vaan, pitkin juuri laittaa nuo college-housut jalkaani ;)

   Poista
 12. päivän kysymykseen vastaus: timmit pakarat ei pahemmin vaikuta ostokäyttäytymiseen. onhan niitä kiva katsella, mutta tärkeämpää on se että myyjä on mukava. Jos vastakkain asetetaan rekkamiehen hymy & oikea hymy, niin oikea vie ihan 6-0.

  Ja siltikään ei välttämättä tule ostettua mitään, jos ei ole mennyt varta vasten ostamaan. Esim kun päättää käydä hakemassa uuden kännykän, niin sellaista tilannetta ei tule että kantaisi kotiin myös uuden läppäriä/pesukonetta/trimmeriä vain koska "se myyjä oli niin kiva/hyvännäköinen".

  Mikä niiden sun kohtaamien naikkosten mielipide sitten oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas M, sinä olet niin tunneihminen ja omistat niin suuren sydämen etten uskonutkaan ulkonäöllä olevan sinulle suurta merkitystä. Sinä paremminkin haluaisit nähdä millainen sielu ympäröi sitä sydäntä joka myyjän rinnassa lyö.

   Poista
 13. Jos olisin ostamassa (mitä en tietenkään ole, koska se ei ole MIK) sitä vähäpukeista nuorta miestä, niin kyllähän kauppatavaran laatu siihen vaikuttaisi. Mutta jos tarkoitus olisi ostaa uusi moppi, niin se vaikuttaisi vain siinä tapauksessa, että lupaisi tulla käyttämään sitä meille. Mistä tuli mieleen, että on ihan hemmetin epäreilua herätä unesta, jossa vähäpukeinen nuori mies siivoaa kotia, ja sitten täällä ei ole ketään eikä edes siivottu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei se kyllä varmasti monenkaan kohdalla vaikuta millainen myyjä on kun sitä omaa rahaa siinä ostotilanteessa joutuu käyttämään saman verran, oli myyjä sitten vanha kääpätai nuori uros.

   Mainitsemasi kaltaiset unet ovat universumin epäreiluuden huippu, joskus olen niin helvetin vihainen herättyäni unesta jossa nainen on juuri *köh köh*..

   Poista
 14. Huh. Päivä oli Hard Corea töiden puolesta ja kotiin tultua iski migreeni. Heh... luepas sitten edellisten päälle eepos aitoa Pepponea tajuttomassa tajunnanvirrassa. Oli aivan elämyksellistä. Huh.

  Pahoittelut siitä tyrnirönsystä. Sellaista se on, kun hiiret pääsee juhlimaan. Tuotti näköjään seuraavaksi päiväksi krapulan, joten arvaamattoman kovaa ainetta se on.

  Vaikka blokkasit minut kysymyksen ulkopuolelle, niin en siltikään pysy vaiti seurakunnassa. Varsinkin kun et ole teoriassasi oikeasssa. Jos sitä kerran kuukaudessa pääseekin nauttimaan kivasta miesvartalon kuvasta Hirnakan erinomaisessa blogissa, niin sehän on vain virkistävää. Mutta kyllä on mahdottoman kaukana ulapalla ajatus siitä, että millään tavalla stimuloituisi yhtään kenestäkään miespuolisesta. Tai naispuolisesta. En ole edes kaikkiruokainen.

  Daamit tuossa ylhäällä tyhjäsivät jo pajatson toteamalla teeman lapsenraiskauksesta ja Neo terävästi arvosti nuoren lihan _jos_ olisi sellaista ostamassa.

  Ehkä se on urautumista. Kun on lähes 16 vuotta saman miehen kanssa höylännyt, niin ei siinä uusi puu käy mielen vieressäkään. Näin timpuritermein :D

  Sitä paitsi Peppone ja Hirnakka tietävät minun ammatin ainakin. Minun edessä herrat ja narrit riisuvat vaatteensa. Pikkuhousut saa ja pitää jättää. Ja uskopas Peppone, että yhdelläkään miehellä ei siinä tilanteessa jäykistele seisomisesta puhumattakaan. Täälläpäin on ihmisillä itsesuojeluvaistoa :D

  Ja kiitos vielä virtuaalisesta kutsusta. Kaunis ajatus. Taidamme kuitenkin tyytyä iloittelemaan täällä Luostarin seinien kätköissä ties kuinka monen uteliaan silmäparin seuratessa...

  Taitaa olla pakko käydä hakemassa jemmasta yksi skottilainen. Toivottasti sisar Ulvova Susi löytää samanlaisen kätkön. Tuollaista skottilaista voi siis puolestaan leipoa vähän aikaa huvikseen. Sudenjälki kuuluu kiduttavan niitä vielä jääpaloilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tita rakas, taas rankka päivä takana..sympatiat ja nauti skotilaisestasi - olet sen ansainnut!

   Ei mitään pahoitteluja mistään, minähän sanoin että se on helvetin mielenkiintoista seurata kuinka keskustelu etenee ja mitä sivujuonteita se saa. Olihan eilisissä kommenteissa oikein tietoakin ja täysin uutta asiaa meikäläiselle mikä on laskettava pelkästään sivistäväksi vaikutukseksi.

   Minä ketään ole mihinkään blokannut, nyt en taas oikein ymmärrä mitä meinaat..? mutta ei sen väliä, tarkoitan vain että olisi suuri takaisku jos päättäisit pitää sen sanaisen arkkusi kiinni. Siispä toivon että jatkat samaan malliin tuota kerrassaan liekehtivää kommentointiasi!

   Tita, uskon ettei siinä tilanteessa kun eteesi joutuu, ole päällimäisenä mielessä eroottiset fantasiat tai muut asiat. Pikemminkin palataan elämän alkulähteille ja tilanteeseen jossa ihminen seisoo hievahtamatta paikoillaan ja on valmis ottamaan vastaan kaiken sen mitä tulossa on.

   Lopuksi: skottilaisen juominen ja se puun höylääminen on kuin käsiala, jokaisella on oma tyyli ;D

   Poista
 15. Jahas... se oli sitten minä, joka pisti töksähtävän kommentin. Sitä se teettää, kun toipuu migiksestä. Ei oikein ajatus luista, eikä siinä tilanteessa pääse vielä huumorikaan järjettömästi kukkimaan.

  Btw - minähän olen muuten kehunut aiemmin, että kokemukseni mukaan mies on parhaimmillaan viiskymppisenä. Siihen sulla on Peppis matkaa vielä. Sitähän sä Peppis halusit kuulla - akkain gallupin ;)

  Sitä paitsi tekstiin livahti asiavirhe. Ulvova Susi käyttikin vesikidutusta skottilaiseensa.

  * poistuu arvioimaan opiskelijoiden kirjallisia tuotoksia *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain liraus, Tita, vain liraus. Ei siitä kukaan vielä kidutu. Ja skottilaisen edelle menee aina vielä irlantilainen - se kolmeen kertaan tislattu.

   Helkkari, onko minusta todellakin tulossa näin ortodoksi jossain asiassa?? Pelottavaa. Todella ulvomisen paikka...

   Poista
  2. Tita: Olen siis vielä nulikka joka on liian nuori herättääkseen mitään tuntemuksia? Voi sentään, kai se on sitten taas kaivettava tuo köysi ja mäntysuopa komerosta ja alettava katselemaan tukevaa oksaa ;D

   Sudenjälki: Vaikka sinusta olisi tulossa muhamettilainen niin en laittaisi pahakseni jos saisin pienen ääninäytteen teikäläiseltä, privana toki. Se nimittäin todennäköisesti varmistaisi yhden asian - siis sellaisen mikä saa sieluni väräjämään - vaikka näyte olisi vain ulvahdus....

   Poista
  3. Sellainen karhea viskibass...altto?

   Poista
  4. Sudenjälki: Jos toi mitä kerroit äänestäsi pitää paikkansa, niin rukoile jumalaa etteime koskaan kohdata. Kaiken muun informaation päälle tämä tieto tekee musta täysin edesvastuuttoman kohtaamistilanteessa että siihen malliin sitten kätösiä ristiin.

   Poista
  5. Oh Lord, won't you buy me a ticket to moon... no ei, ihan silkkaa hunajaahan täällä vain huulilta virtaa. Mutta matalaoktaavista.

   Poista
  6. Janis Joplinia? Siinä vasta muija..
   Hunajaa matalaoktaanisena, siinä on sopiva yhdistelmä sitä kuuluisaa madonnaa ja huoraa - noin karkeasti sanottuna.

   Poista
 16. Kyllähän niitä nuorten miesten hyvin muodostuneita taka- ja etupuolia katselee ihan mielellään, mutta ostopäätökset teen muilla perusteilla. Paras paikka nuorten miesten muotojen katseluun löytyy kyllä jostain muualta kuin marketin hyllyjen välistä. Niillä on ainakin näin talviaikaa ihan liikaa vaatteita päällään, kun ovat kaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja vielä lisähuomautus, ettei apotin mielikuvitus pääse vallan valloilleen, että jos pitää oikei tarkemmin alkaa miesten muotoja katselemaan, niin silloin kyllä mieluiten katselen oman sukupolveni edustajaa. Niistäkin löytyy runsaasti silmäniloa.

   Poista
  2. Varsin hyviä pointteja Mrs B ja tuo jälkimmäinen asia ilahdutti (tervehenkisesti, ilman mitään irstaita fantasioita) meikäläistä erityisesti. Ne naiset, jotka uskaltavat tunnustaa vilpittömästi ja ilman kateuden häivää arvostavansa toisen naisen kaunetta, ovat todella harvassa. Siksipä nostankin sinulle hattua ja arvostukseni sinua kohtaan nousi ihan uusiin sfääreihin sillä nyt näytit myös sen, että teikäläisellä on munaa tuoda julki asioita ilman pelkoa muiden arvostelevista kommenteista. Tuo on juuri sitä oikeaa Luostari - asennetta mitä täällä pidetään suuressa arvossa aka perseennuolijat painukoot muualle.

   Poista
  3. Piti oikein lukea kahteen kertaan, että kummalle meistä on iskenyt akuutti lukihäiriö, mutta kyllä se taitaa tällä kertaa olla Pepposella ;) Katselen mieluiten edelleen oman sukuPOLVENI edustajia, mutta sukuPUOLI saa mielellään olla vastakkainen. Aiempi kommenttini selkosuomeksi käännettynä kuuluu, että olen itse aikuistuessani havainnut, että mies paranee vanhetessaan. Vaikka joskus tulee vastaan niin hyvinmuodostuneita nuoria miehiä, että _melkein_ tekisi mieli ryhtyä puumaksi, niin kyllä ne oman ikäiset tai hiukan (vain vähän) vanhemmat kuitenkin saavat useammin mielikuvituksen liikkeelle.
   Voin kyllä todeta hyvinmuodostuneen naisenkin nähdessäni hänen ilmiselvät avunsa, ja jopa ääneen sopivassa seurassa, mutta niiden johdosta ei kuitenkaan lähde mielikuvitus laukkaamaan sen pidemmälle. Lähinnä ajattelen, että on hieno asia, kun ihminen pitää huolta itsestään jne.
   Vaikka joudun nyt valitettavasti romuttamaan muutaman mielikuvan itsestäni, niin voin sanoa, että kyllä minussa silti on munaa. Tämä on muuten miehiltä kuultu kohteliaisuus :)
   PS. Jos katselisin naisia sillä silmällä, todennäköisesti kiinnittäisin erityistä huomiota rintavarustukseen ja sen esilläpitoon ;P

   Poista
  4. No voi hemmetti, luin tosiaan väärin mutta olen edelleen sitä mieltä että sussa on munaa. Oikeesti, nämä kaikki kommentit ovat olleet yllätys siinä mielessä että olen luullut teidän olevan vallankin kyrpiintyneitä meihin ei enää niin nuoriin miehiin. Ehkäpä olen ollut väärillä foorumeilla missä katkeroituneet tilittävät tuntojaan. Mene ja tiedä.
   Tuohon sinun Ps.-osioosi sanon että meikäläisellä se menee niin että silmät ensin, sitten vasta muut jutut. Silmät kun eivät valehtele, ei vaikka niissä olisi piilarit.

   Poista
  5. Miehet ovat elämän suola. Ei niihin noin vain kyrpiinny ;) Totta kai vastaan on tullut joitakin täysiä mulkkuja/sikoja/idiootteja, mutta olen esim. tehnyt niin monta vuotta töitä miesten kanssa, että olen havainnut valtaosa olevan ihan mukiinmeneviä tapauksia, joiden kanssa pystyy asioita hoitamaan ilman suurempia ongelmia. Tästä suuresta normaali-ihmisten massasta ei vaan irtoa mitään herkullisia häväistysjuttuja edelleen kerrottavaksi :D

   Poista
  6. Vai niin, kai sulla nyt jotain hyviä juttuja kuitenkin on jemmassa..! ;D

   Poista
  7. No johan minä niitä olen kertoillut... ;)

   Poista
  8. Olet kyllä, mutta mä olen varma että sulla on jotain hyviä jemmassa ;D

   Poista
 17. Ei mun enää tänne pitänyt palata, mutta illan viihdekierroksella osuin sellaiseen tekstiin, että piti kopioida ja palata tänne. Tää on kaikkien kääpiöiden ja nunnien ystäville:

  "Tulipa kerran seitsemän kääpiötä kirjastoon ja kiertelivät aikansa kirjahyllyjä. Koska he eivät löytäneet etsimäänsä, he päättivät tiedustella asiaa palvelutiskiltä. Joukon johtaja, Viisas, kysyi voisiko kirjastonhoitaja auttaa ja kertoa löytyykö Suomesta 50 senttistä kääpiönunnaa?
  -Ei löydy, vastasi kirjastonhoitaja.
  -Entä löytyykö Skandinaviasta 50 senttistä kääpiönunnaa?
  -Ei kyllä löydy.
  -Entäs löytyykö Euroopasta 50 senttistä kääpiönunnaa?
  -Ei.
  -Löytyykö koko maailmasta 50 senttistä kääpiönunnaa?
  -Ei löydy, vastasi kirjastonhoitaja.
  Silloin kuusi kääpiötä repesi hyppimään ja huutamaan yhtäaikaa:
  -Jörö on pannut pingviiniä! Jörö on pannut pingviiniä!

  Olkaahan siis tarkkoina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D :D Ei helvetti sentään Tita, tämä oli ehdottomasti illan paras juttu!
   Olen myös varma että eräs Luostarin asukkaista pitää tästä erityisesti sillä jutun molemmat elementit kun ovat lähellä hänen sydäntään. Muutenkin aivan perkeleen hauska juttu joka tosin toi tullessaan pimeitä mielikuvia keisaripingviineistä ja niiden taaperruksen häiriköinnistä, kuvattuna aitoon National Geographic -tyyliin selostuksen kera ;D ;D

   Poista
  2. Arvasin että Puskis tykkää! :D

   Poista
 18. Kuten jo aikaisemmin olen voivotellut, saattaisi joku liian komea uroo suorastaan haitata ostotapahtumaani. Ihan totta, mieluiten meen jonkun omantasoisen näköisen (naisen tai miehen) kassalle kun kauniit ihmiset on niin pelottavia! Pyllyistä puhumattakaan...

  Onneksi ei tuo politiikka kiinnosta pätkääkään kun syö kiltisti Efexorinsa! *käet peiton päällä*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninka kultaseni, nyt saat luvan lopettaa tuon itsesti mollaamisen sillä tiedän sinun olevan erittäin kaunis nainen ja kuvaasi olisikin miellyttävä katsella tuossa pikku profiilikuvassa eli miten on?

   Politiikka ei ole koskaan kiinnostanut minua ellei oteta lukuun täällä korvessa aika ajoin järjestettäviä turpakäräjiä ja Korpi-oikeudenkäyntejä, ne ovat varsin värikkäitä tapahtumia heinähankoineen ja lepattavine soihtuineen, puhumattakaan siitä hullusta palosta joka on jokaisen kyläläisen silmissä.

   Efeksorin sisarhan on juuri tämä Venlafaksiini jota meikäläinenkin kokeili, tosin se nosti pääkivut potenssiin sata ja lopetin mokoman käyttämisen. Mahdoton myrkky mutta kuten sanottu niin nää lääkejutut ovat niin tapauskohtaisia ettei niistä kannata alkaa peistä taittamaan. Yksi sopii yhdelle ja toinen toiselle.
   Niin, sun on pakko pitää kätesi peiton päällä koska sulla on itämaista suitsuketta tuottavat kattiset siellä peiton alla ;D

   Poista
  2. Enhän mää nyt varsinaisesti mollannut, kunhan mainitsin kun kysyit.. :D Jos kerran tiiät että moon kaunis niin mihin sitä rohviilikuvaa tarviit, häh?! Salapoliisityöllä voisit löytää vanhan Blogger-profiilini jostain, siinä on ainakin puolet naamasta profiilikuvana! Elä menetä yöuniasi tämän takia kuitenkaan.

   Suitsuke-harakiri-kamikaze-Vinski. Kun sais vielä pulloon tota... Ei kun, oikesti kattiset tuoksuu kyllä hyvältä kun siitä korvan vierestä tai masusta nuuhkaisee. Eikä minusta koiratkaan yleensä pahalta haise, paitsi jos on syöneet esim. lohta kuten veljeni toinen koira. Pitkät luppakorvat oli uineet siellä lohipöperössä ja oli pitänyt pestä, se sampoon ja kalan haju yhdessä... HUH.

   Poista
  3. Minähän Ninka rakas tiedän kaiken, ainakin sen mitä on kulloisenakin hetkenä tarpeen tietää. En lähde (jaa en) jahtaamaan kenenkään kuvaa ellei tämä sitä halua antaa tahi näyttää. Sen verran pitää toisen yksityisyyttä kunnioittaa.

   Kyllä kissat oikeasti osaavat hyvällekin haista, itseasiassa meidän entinen kissa nimeltään herra Kiteinen (Kite-com, riiviö,läskipää, Mr.Makkarankuorta mulle ja heti, etc) oli kuin hajuvesipullo kesäisin kun se viiletti tuolla pitkin niittyjä ja kukkien haju jäi sen turkkiin. Samaa ei voinut sanoa silloisesta beagleksesta sen syötyä pöydälle hetkeksi unohtuneen kaalilaatikon. Ei jumalauta, ei edes bussilastillinen itämaisia fakiireja pysty loihtimaan sellaista suitsuketta mitä sen koiran perseestä syöksyi ilmakehään tärykalvoja repivän soundin saattelemana. Ne leijat aiheuttivat mm.tapettien rullatumista alas ja kokonaisten lintuparvien syöksymistä maahan, niistä parista Hornetista puhumattakaan. Rauha kummankin sielulle ja veikkaanpa että eläinten taivaassa saattaa olla hieman kireämmät tunnelmat kuin aiemmin.

   Poista
 19. Rakkaus on hieno asia, mutta mitä tulee näihin mun iänikuisiin ihastumisiin niin en voi muuta kuin vihata sitä, koska en saa koskaan niille vastakaikua. Siksi koko ihastuminen/rakastuminen on mulle vain uuvuttava prosessi eikä mitään ihanaa, josta yritän vain päästä yli mahdollisimman pian. Joo, olen tullut aika kyyniseksi nuoreksi ihmiseksi, mutta musta on kuitenkin ihanaa että sinä jaksat pysyä noin positiivisena, ainakin mun kommenteissa. Pidä siitä kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt mä pyydän anteeksi - en sitä että olet ihastunut - vaan sitä että luulin sen tunteen olevan molemmin puolista .Käsitin väärin mutta riri, ei saa heittäytyä kyyniseksi eikä lakata yrittämästä sillä maailma on rakkautta täynnä. Joskus sen löytyminen kestää ja voin kertoa että multa meni 35 vuotta joten kärsivällisyyttä rakas riri, se on sitten sitäkin parempaa kun se oikea vihdoin kohdalle sattuu.

   Poista
 20. Ohhoh, täällähän on ollut kinkerit.

  Jos minä arvoisaa rouvas (ja neiti)väkeä kerran kuukaudessa ilahdutan kiinteäkroppaisten urheilijanuorukaisten kalenterikuvalla niin sehän on vaan sitä, että laitan ns. hyvän kiertämään.

  Ostopäätöksiini ei vaikuta myyjäosapuolen ruumiillinen koostumus. Tai noh... riippuu mitä olen ostamassa. Hevoskaupoilla ei katsella muuta kuin hevosta, autokaupassa myyjät eivät naisihmistä noteeraa. Ja kuten moni viisas nainen tuolla ylempänä kommentoi, ne alle kolmekymppiset ovat taatusti jonkun oman luokkakaverin lapsosia :D Joten vienosti painan katseeni salillakin lattiaan, kattoon, horisonttiin enkä anna katseen harhaillakaan.

  Monesti muuten on sekin todettu, että moni kakku päältä kaunis, vaan auta varjele kun könsikäs suunsa aukaisee *omg*

  Tita ja sun pingviinisi :D

  VastaaPoista
 21. Juu, enhän minä sitä sun kilpijuttuasi mitenkään tarkoittanut ja sehän on tosiaan hyvä että riittää naarailla silmäniloa, saa aina kuun alussa varoa mihin astuu sen kuolaamisen jäljiltä..

  No sinä olet sitten tämän aiheen osalta samaa mieltä kuin valtaväestökin eli ostotapahtuma ostotapahtumana ja muut sitten muulloin. Se mikä oli aika yllättävää oli tuo ikä, luulin että meikäläisen ikäinen tai vanhempi olisi ikänsä (muita syitähän on tuhansia) puolesta ulos markkinoilta mutta väärässä olin. Salikäyttäytymiseesi en ota kantaa koska ihmisen muisti on niin valikoiva ja sinulla on niin paljon pohdittavaa ettei voi olla aina missä ne sun silmät seikkailee ;D

  Viimeinen juttu muuten pätee myös naisiin, kaikki kaunottaret eivät todellakaan ole mitään älyn jättiläisiä. VAi mitä sanot muijasta (naapurikylältä yksi bl...)joka luuli vielä viime kuun alkupuolelle asti että se saatanan Salatut Elämät on reality - ohjelma :DD:D:DD

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...