tiistai 29. tammikuuta 2013

Valon lapsi-lista ja kahdeksan totuutta

Edessäni on kaksi kappaletta 8 kohdan tunnustusta joissa kerron totuuden mukaisesti itsestäni. Kaikkihan sen tietävät että minulla ns. ”viiraa jonniin verran” eli olen kansankielellä kajahtanut joten toinen näistä tunnustuksista on Valon lasten-versio jossa kerron normaaleja asioita itsestäni ja toinen onkin sitten vastakohta eli Children of night-versio joka puolestaan paljastaa mitä sieltä rajan takaa löytyy. Kiittäminen tästä on Rutinoita-blogin Puskista joka paiskasi tälläisellä jutulla ja siksipä toivonkin että meikäläisen häneen istuttama aivomato aktivoituu tänään. Mieluiten koko päiväksi mutta kyllä pari kertaa on ihan hyvä juttu ja niille ihmisille jota ei voisi vähempää kiinnostaa koko aivomato, niin vinkkinä kerrottakoon että se löytyy eilisen tekstin kommenttien joukosta.

Tätä haastetta pitää kuulemma jakaa eteenpäin kahdeksaan blogiin ja tällä kertaa sen saavat M, Sudenjälki, Sanna, Emmi, Darde, Ninka, Heli ja Rouva L
Muistakaa ottaa plakaatti mukaanne kun lähdette!
Kaikki mielenkiintoisia blogeja ja hyvä että päästään heidänkin sielunelämäänsä ronkkimaan sillä minä en ainakaan laita pahakseni jos joku kertoo elämästään sotua myöten – minulla on aina saatanallinen pakkomielle aikaa sen verran.
Sitten omaan listaani ja se on Valon lapsi-versio johon päädyin sen takia, että ette te oikeasti halua tietää mitä pimeä puoli pitää sisällään. Eli:

1.Rakkaus
Rakastan vaimoani aika hemmetin paljon ja ennen kaikkea siitä syystä, ettei sen reppanan elämä meikäläisen kanssa ole mitään helppoa mutta silti se jaksaa tallustaa tossa rinnalla. Samoin rakastan Lätkistä, tuota riippuvakorvaista ja ruokaa yli kaiken palvovaa räyhähenkeäni jonka puolesta olisin valmis tappamaan ensimmäisen joka sille pahaa tekee. Rakkaus on vaan niin hieno ja monitasoinen juttu, että sitä voi vilpittömästi tuntea toista ihmistä kohtaan sen tunteen kuitenkaan loukkaamatta parisuhdetta. Kyllä te tajuatte mitä tarkoitan sillä en tarkoita nyt mitään perkeleen kliseitä, vaan sitä kun sanotaan ihmiselle jota kohtaan tuntee hyvinkin suuria tunteita, että mä rakastan sua - niin että noilla sanoilla tarkoitetaan myös sitä. Sanon tämän siksi, koska viljelen Luostarissa hyvinkin paljon tuota rakkaus-sanaa niin ei pidä luulla että se olisi vailla merkitystä. Ymmärretty?

2.Isänmaallisuus
Sitä olen henkeen ja vereen, useimpien sosiaalitanttojen ja muiden kukkahattutätien mielestä jopa sen r-sanan arvoisesti. Mitä sitten? Ei vaan mene minun jakeluuni sellainen asia, että omalta porukalta kiristetään elämisen mahdollisuuksia koko ajan ja samalla pystytetään katapultteja etelärannikolle jotta saadaan ne vitun riisipussit lentämään mahdollisimman kauaksi. Vielä on kuulkaa vanhaa kaartia hengissä ja varmasti he ajattelevat (mikäli eivät ole doupattuna täyteen jossain ”hyvässä” hoitolaitoksessa) että no kyllähän noiden kikkarapäiden ja muiden santahiihtoa harrastavien takia kannatikin elämänsä uhrata. Varsinkin kun valtio muisti alkaa verottamaan näitä taistelijoita jo siinä vaiheessa kun konepistoolin piippu oli vielä lämmin sodan viimeisten laukausten jälkeen. Naulitkaa ristiin mutta oma porukka ensin. Jos siellä nyt on joku alkanut kirjoittaa eeppistä vastaiskua niin lopeta näpyttely ja pyydä mut ja I*****im kylään vuodeksi. Haluan nähdä sun ilmeen joka päivä lounasaikaan kun tuo vallan verraton tt ( ← lyhenne viittaa erään hedelmän survomiseen jaloilla) ensin levittää sen räsymattonsa ja sen jälkeen nappaa soppalautasen sun kädestä. Kysyn sitten vuoden lopulla, siinä joulun kanttiin että paljonko laitetaan keräykseen?

3.Pielustelu
Tässä on sellainen aihe josta olisi pimeällä listalla enemmänkin mutta sanottakoon tässä että tykkään pielustelusta yli kaiken. En niinkään riettaana ja perversioita täynnä olevana juttuna, vaan pitkän kaavan mukaan toteutettuna hellänä tapahtumana. No, kyllä sitä voi nyt vähän riehaantua eli antaa tunteen viedä mennessään mutta...hmph, ymmärrätte kyllä.

4.Raivo
Raivoni ilmenee monella tavalla joten tyydyn listaamaan arkielämään liittyviä juttuja eli: avoimet kaapin ovet, hujan hajan olevat vaatteet tai tavarat, tekemättömät työt, viivyttely, sovituista aikatauluista lipsuminen, päin näköä valehtelu, munaton paskanjauhaminen selän takana, itsekkäät ihmiset, vitun byrokratia, ostareiden käytäviä torppaavat matamit, talvi, talvi,talvi, lumi, lumi, pakkanen, pakkanen,tiskaamattomat astiat, epäsiisti kämppä ja eritoten kylppäri ja se kun ei ole varaa eikä mahdollisuutta pitää ruokaa täynnä olevaa noutopöytää olkkarissa. Tässä osa ja olisin voinut lisätä muutaman muunkin jutun mutta tajusin että tänään on menoja eli ei voi iltaan takoa tekstiä. Ei sitten pidä tehdä vääriä johtopäätöksiä sillä olen oikeasti sopeutuvainen ja vähään tyytyväinen ihminen.

5.Onnellisuus
Taas olisi pimeällä listalla...koiran hännän heilutus, terhakkaat
rinnat (aka kaikki), vilpitön nauru, avoin (vilpitön) luonne, hyvä ruoka,taivaalliset hierojat, talkoot silloin kun ne tehdään +60 ikäisen hyväksi,pielustelu,paaksaaminen,täydellisen hiljaiset hetket varhain aamulla jne.

6.Pakkomielteisyys
Voi hyvää päivää eli en sano kuin sen että sitä on paljon ja osa on niin syvällä ja niin omituista etten tiedä mistä moinen johtuu. Otetaanpa esimerkiksi se Nanna Dahlbergin vasen sukka (Ei siis ollut mitään paskapuhetta eilisessä tekstissä). Juttu juontaa siihen aikaan kun olin 14-vuotias ja harrastin aktiivisesti erästä urheilulajia. Oltiin treenaamassa kaverin kanssa ja siinä treenien lopuksi hän heitti yhden viattoman jutun kyseiseen henkilöön ja hänen sukkiinsa liittyen, jolloin jotain tapahtui päässäni eli Nanna muutti sinne sukkansa kanssa. Mainittakoon että minulla ei todellakaan ole mitään sukka- tai jalkafetissiä eikä kaverin juttu sivunnut mitenkään sukan liittämistä näihin asioihin. En aio tässä paljastaa että tarkoitanko tällä Nannalla sen aikoinaan kuuluisan sisarusparin toista puolta vai jotakin muuta Nannaa, ihan sen takia ettei tule mitään jälkijupinoita. Kuiteskin, ristiretkeni tuon himoitun reliikin saamiseksi on kesken – minun on pakko saada se. Perkeleen Nanna ja sun sukkasi.

7.Ruoka
Se on pyhä asia minulle jota en käy ruotimaan sen enempää.Voin syödä kuinka paljon tahansa lihoamatta lainkaan ja tästä syystä tuleekin syötyä itsensä usein sellaiseen kuntoon, etten pysty liikkumaan vaan joudun makamaan sohvalla tai sängyssä. Se on oikeasti kamala tilanne, sillä jos ruoka on hyvänmakuista niin sitä sitten menee ja paljon. Mistään bulimiasta tai muusta sellaisesta ei ole kyse, en vain täyty ja tykkään ruoasta ja sen mausta. Olen kaikkiruokainen ja sama koskee makeaa puoltakin eli mitään toppareita ei ole. Tietyissä kyläpaikoissani on osa pullista naulattu pöytään kiinni etten vetele niitä kaikkia. Sama koskee myös näiden talouksien perunoita jos satun ruoka-aikaan niihin poikkeamaan siten että saapumiseni havaitaan hyvissä ajoin. Aika vittumainen teko mielestäni.

8.Hulluus
Hulluus on hyvä asia sillä sitä on meissä kaikissa. Sitä ei pidä piilotella – varsinkaan luovaa sellaista – vaan aina silloin tällöin kannattaa heittäytyä hulluksi ja tuulettaa nuppiaan. Ihan totta, vai väitättekö että on parempi vetää psyykelääkkeitä sen takia että saa kireällä olevan piponsa pidettyä aisoissa?No ei todellakaan ja hulluutta voi harrastaa vaikkapa jemma-nimisessä paikassa niin ei tule leimatuksi jos sitä pelkää. Tulipa tässä muutamia vuosia sitten eräästä kotimaisesta taikuristakin dokumentti, jossa hän vitutuskohtauksen saatuaan paineli rintamamiestalonsa kellarikerroksessa sijaitsevaan saunaan ja paukutti lauteita niin perkeleesti juuttisäkillä joka oli täytety vanhoilla lumpuilla. Vitutus helpotti ja elämä jatkui. Jokaisen kannattaakin miettiä oma konstinsa millä helpottaa paineita.Toista se on meikäläisellä joka on ”julkihullu” eli vitut välitän siitä mitä muut sattuvat minusta ja minun tekemisistäni ajattelemaan. Myönnän että se on minulle helpompaa koska en ole missään vastuullisessa asemassa (no ihme) eikä muutenkaan tarvitse välittää siitä kuvasta minkä ihmisille antaa. Kuitenkin omaa, yksityistä terapiaa kannatta kokeilla ja jos treenit käyvät tylsiksi tehdä yksin (yleensähän on näin) niin pistä ihmeessä postia sillä ma oon aina halunnu nährä hullun.

Okei, niiden itsestään paholaisesta kotoisin olevien teletappien sanoin on aika aloittaa päivän leikit ja haluankin toivottaa positiivista tiistaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.62 kommenttia:

 1. kiitos kommentista. vaikka en mä usko että oman vanhemman välittämiseen tarvitsee kovinkaan suurta sydäntä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mutta monella on niin huonot välit etteivät edes puhu keskenään.Silloin ei myöskään ole sitä suurta sydäntä ja rakkautta. Toisin kuin sinulla <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kuules, ei mitään harkintoja vaan raotat hieman sitä mystisyyden verhoa niin saan minäkin nukkua yöni rauhassa :)

   Poista
 3. Hyviä paljasteluja kaikki, mutta erityisesti kohta 1. <3 <3 <3
  Kai vaimosi tietää kuinka paljon häntä rakastat ja muistathan kertoa sen säännöllisin väliajoin. :)

  Nykyajan pikakulutusaikana, jolloin parisuhteetkin tuntuvat olevan kertakäyttökamaa, on mielestäni rakkauden arvostus jäänyt liian vähälle.
  Kyllä se vaan niin on, että parisuhteen suurin koossa pitävä voima kuitenkin on se tunne, jota toista kohtaan on. Mun mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa tuon rakkauden suhteen. Se on sellainen asia jota ei auta eikä saa pitää itsestään selvyytenä vaan sen eteen on tehtävä töitä - huomioimalla toinen ja hänen tarpeensa ja oikkunsa, on kestettävä ne päivät kun hella savuttaa etc. Varsinkin kun ei se oma käytös ja ne omat halut aina ole sieltä helpoimmasta päästä.

   Kyllä vaimo tietää, joka aamu aloitetaan pussailemalla ja päivä päätetään myös samalla tavalla, luonnollisesti niiden huomenta rakas jne sanojen kera. Koskaan ei muuten mennä riidoissa nukkumaan sillä meillä on sellainen päätös ettei mitään jätetä takaraivoon. Omalta kohdaltani voinkin - koska olen jaa hieman pimeä päästäni - sanoa rakastavani hullun lailla! ;D

   Poista
 4. No nythä tääl on hieno pohja. Muutokset huomaa vast kun kommentoi. Tuolla syötteenlukijassa, missä tekstit luen, ei näy kun teksti. :)

  Hienot oli äijjän vastaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Johan täällä oli sellainen rähäkkä kun taustana oli yksi kuvankaunis tummaverikkö ettei mitään rajaa! Nunnien perkeleet uhkasivat ulosmarssilla ja kun siinä muutenkin oli aitoa yt- neuvottelujen tunnelmaa, oli mun pakko taipua ja "maalata" seinät harmaiksi. Hulluja...eikun hurjia nuo nunnat kun sille päälle sattuvat ;D

   Poista
 5. Voiii, miten herkkää ja kaunista. Ja vaikka se nyt näyttää tuossa kirjoitettuna ironiselta, niin tarkoitan oikeasti herkkää ja kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan kovasti, kyllähän tämä on aika rauhallinen tausta ja saa luvan pysyäkin tälläisenä.

   Poista
 6. Siitäkös se viihtymiseni täällä Luostarissa johtuu, että olen kans vähän! hullu. Siskoni väittää, että myös lempikissani on hullu... Mutta oot sie melkoinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai vielä hullu, olen tässä ollut sydän syrjälläni kun olen luullut että vallan oot hyljännyt..mutta hyvä jos viihdyt sillä mä <3 sua,niinkus tiedät ;)

   Poista
  2. Enhän mä ny hylkää <3

   Poista
  3. Hyvä hyvä! *Heittelee voltteja*

   Poista
 7. Rakkaus on ihanaa <3 ja kiitos haasteesta, siihenhän pitää oikein panostaa...! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja sulta odotan sitten sellaista syvältä luotaavaa joten siihen malliin.. ;D

   Poista
  2. No niin niin, menes nyt väsäämään sitä listaasi..;D

   Poista
  3. Lista on heitetty! (sananlaskussa se taitaa kyllä olla "arpa", mutta mitäs pienistä kun ei ne tunnu missään) ;D

   Poista
  4. Juu ja hyvä lista olikin, kävin sen joku aika sitten lukemassa ;D

   Poista
 8. Kauniita asioita kerrassaan, mukava oli lukea. Mutta koska olen ahne paskiainen, niin haluaisin lisää.... :D Children of night-versio? Miten niin emme halua tietää...???

  Tänään kävi Pepponen kopio vastaanotolla. Paitsi hänellä oli murrettuna myös C2 nikama (ja jätkä käveli!!!?!) Kovan onnen sotureita on muitakin, toisten tarinat on vain aivan järjettömän älyttömiä. Tasan ei mene nallekarkit tai elämä yleensäkään. Kaveri poistui vastaanotolta edelleen kävellen ja huomattavasti vähemmillä kivuilla. Kertalaakilla ei saa vanhoja vaivoja, rikkoontumia ja pullistumia hoidettua, mutta helpotettua kyllä.

  VastaaPoista
 9. Se pimeä lista on sellainen ettentiedä onko se sovelias julkaistavaksi täällä.. joten en sitä nyt ainakaan lähiaikoina paljasta.

  Kova tyyppi, täytyy myöntää ja samalla käy jätkää kateeksi kun pääsi osaavien käsien hoidettavaksi. Mulla kun ton kalenterin sivut tuntuvat kääntyvä tosi hitaasti - aivan liian hitaasti.

  VastaaPoista
 10. Tst... tst... tst.... naksuttelen täällä veikeästi kieltä kitalaeeni... kuka se kehui, että saapi päästää itsensä irti ;) Että on niitä pidäkkeitä muillakin, ei tarvi vain itteä puolustella tuollain.

  Suo siellä ja vetelä täällä. Ah inhoja suomalaisia sananparsia. Aina löytyy joku murjaisu tilanteeseen kuin tilanteseen :)

  * kiusii Peppistä *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juttu kun on sellainen että siihen minun pimeän puolen listaani liittyy niin paljon nimiä (myös täältä blogistaniasta) etten aio kenenkään luottamusta pettää mainitsemalla hänen nimensä esim. jossain fantasiassani. Toki voisin huomiseksi (teksti päivässä periaate pitää, ellei jotain todella merkittävää tapahdu)väsätä kaikkien intimiteettisuojaa kunnioitavan listauksen mutta suoraan sanoen siitä tulisi niin saatanan pliisu etten siihen viitsi ryhtyä. Minua ei haittaa omien fantasioitteni julki tuominen mutta pelkästään niitä en listaa, vaan sitten täytyy tyhjentää koko hylly.

   Poista
 11. Haaste otettu vastaan & palaan asiaan, kunhan palaan maailmalta (työ, työ, työ...) Ja lupaan listata myös children of night -version, JOS sellainen on luettavissa myös apotin aikakirjoista ;)

  Että vastahaste kehiin!

  Uteliaisuus unen tuo, vai miten se sananparsi meniskään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vsthste. Hitto, aat putoilevat! Vaikka ollaan ihan parasta A-luokkaa!

   Poista
  2. No sitäpä ollaan innokkaita heittämään vastahaastetta! Koska Valon lapsi-listaukseen olennaisesti kuului plakaatti eli tunnustus, niin oletan että Children of Night - haasteen heittäjä liittää haasten mukana teemaan soveltuvan tunnustuksen eli kuvan (todistettavasti omasta kehosta, pelkkä alaston lapaluu ei sitten riitä). Omanihan on nähtävissä kun selaa aikakirjoja taaksepäin mutta mites on teidän laita, Tita ja Sudenjälki?

   Poista
 12. Hyvä PedonTassu!

  Katson ja korotan panosta... JOS Peppone ja Sudenjälki listaavat pimeän puolensa, niin asetun rintamaan mukaan ;P Joudun käyttämään siihen kyllä Peppiksen kommenttilootaa, kun omaa glögiä ei ole.

  Kuka joutuu riisumaan ensimmäisen vaatekappaleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parahin Tita, sinä pervo ystäväni ja psyykkeiden vääntäjä, vastaukseni sulle on luettavissa Sudentassulle antamassani vastineessa.
   Kommenttilootaa saa käyttää ja voin antaa sulle vaikka siksi aikaa kirjoitusoikeudenkin niin ei tarvi kommenttilootaa käyttää, varsinkaan kun siihen EI SAA LIITETTYÄ KUVIA. Linkkien käyttö tässä yhteydessä on kielletty, sillä ne ja niiden takana olevat kuvat on helppo tuhota mutta kun kuvat ovat Luostarissa niin niitä ei poista kukaan. Ei edes ne viimeisten aikojen neljä ratsastajaa. Painun kuukeloimaan tietoa mutta palaan takaisin katsomaan mitä kuuluu.

   Poista
  2. siis kuukkeloimaan, en kuukeloimaan vaikka rehellisesti sanottuna taisin just virittyä sille tasolle ;D

   Poista
 13. "...plakaatti eli tunnustus, niin oletan että Children of Night - haasteen heittäjä liittää haasten mukana teemaan soveltuvan tunnustuksen eli kuvan (todistettavasti omasta kehosta, pelkkä alaston lapaluu ei sitten riitä)...

  Oi voi kun ei ole glögiä, niin ei ole paikkaa netissä mihin sen plakaatin tunkisi... Sitä paitsi reisiluu olisi kauheen kiva kattella, semmosia kuvia just viime yönä värkkäsin. Että olis ihan tosi tuoretta reisiluuta tarjolla, jos ei ylitsepääsemättömiä teknisiä esteitä olisi.

  * pyörittelee silmiään ja kohottelee käsiään täysin neuvottomana *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs nyt pidetä meikäläistä ihan tyhmänä. Ensinnäkin, sähköposti on keksitty ja mielestäni reisiluu ei ole tarpeeksi räväkkä eikä syntinen sopiakseen teemaan, vaan tarvitaan *köh* syntisempiä kuvia. Tai sitten unohdetaan koko pimeä lista, se voi olla parasta. Tuli vaan mieleeni että onko oikein kertoa kaikista niistä fiiliksistä kun olen aikoinani tehnyt vääriä tekoja, en niin puhtain verikokeen tuloksin - vaikkakin hammurabin lain mukaisesti - sillä lukijoissa voipi olla asioihin liittyviä henkilöitä jne. Tarkoitan että se lista on niin musta, ettei sitä voi harmaasävyisenä julkaista koska silloin se ei olisi totuudenmukainen ja kuten aiemmin sanoin, mitään "light"-versiota aiheesta on turha väsätä.

   Poista
 14. Voi hyvä Peppis, minun keski-ikäisestä ja keskivartalorepsahtaneesta vartalosta ei saa mitään syntistä aikaiseksi. Ihan tosi. Ei mene mallimarkkinoilla tämä body, mutta vaarit kyllä voi villiintyä - ja sinä et kuulu siihen ryhmään. Vielä.

  Reisiluu olisi kyllä niin paljas totuus kuin mikä :) Linjakas, puhdaspiirteinen ja rehellinen.

  Olin jonossa kolmas, enkä lyö ensin kinttaita tiskiin. Peppis huitoo aikalisää, mutta myöntääkö Susis päätuomarina sitä?

  * seuraa tilannetta silmä kovana *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minä mitään aikalisää huido mutta jos jotain tehdään, niin tehdään se sitten perfektionismin hengessä eli repäistään kaikki auki. Ei siis mitään "Hih, olinpa minä tuhma"-juttua vaan XXX-linjaa, perkele. Se on näiden varjojen maahan kuuluvien asioiden kanssa oltava tosissaan eikä suhtautua niin että jos mä nyt vähän kokeilisin. Tässä valssataan haudoilla ("painettua" sanaa kun on, niin kirjaimellisesti jos tähän ryhdytään)eikä se asianosaisista välttämättä ole oikein. Sama juttu kuvien kanssa,voisin minäkin tässä ja nyt näyttää live-kuvaa ukkovarpaastani mutta se jos mikä olisi helvetin säälittävää. Sanon tämän kaiken ilman sarvia ja hampaita enkä halua että kenenkään välille tulee pahaa verta, koitan nyt vain tolkuttaa sitä asiaa että jos pimeälle puolelle mennään sitten toimitaan sen mukaan. Ei ole mitään pyhäkouluversioita asioista. Teidän demoneista en tiedä mutta omani on sellaisia että haasteen esittäjillä täytyy olla aika helvetin hyvät näytöt ennekuin lähden mukaan.

   Sitten, meikä on ohittanut sen "Hyppää ruutua, saat lakua - iän eli jos minulle joku haaste esitetään niin älkää nyt hyvät ihmiset mua niin tyhmänä pitäkö että minä revin itseni auki ja saan sitten paluupostissa tätä:" Kyllä minäkin olen kerran työpaikan vessassa itseäni tyydyttänyt". Siis noin karrikoiden. Lisäksi minä eli haasteen esittäjä, listasin itsestäni kahdeksan asiaa ennenkuin laitoin haasteen eteenpäin. Siispä: näyttäkää nyt te jotka haastatte se pimeä puolenne niin taatusti vastaan haasteeseen.
   *Pyyhkii hikeä otsaltaan ja toivoo ettei kukaan vetänyt hernettä nenään moisesta vuodatuksesta*

   Poista
  2. Rakkaat uhkarohkeat, Susi on aina ihmisellekin susi, ei petä. Mutta aikalisää tulee omastakin tilauksesta: pikanaputtelen tätä lentokentältä ja pääsen kunnolla listausten kimppuun vasta ... ääk, sunnuntaina!!!! Älkää luovuttako, en minäkään ;)

   Au revoir!

   Poista
 15. Kiitos, oikein mielenkiintoista :) *irrottaa toisenkin kätensä todellisuudesta*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä piti vielä laittaa sulle:

   http://www.youtube.com/watch?v=Tks7DklHRjU

   Poista
  2. :D :D Älä nyt Puskis pidättele, tässä mennään vielä Keskimaatakin kauemmas.Hei, mikäs oli sen vuoren nimi.. tai sen mestan minne ne meni värväämään ne kuolleet mukaan sotaan. Tai valansa vannomanahan ne lähti mut kuitenkin. Siitä nimestä saisi helvetin komea sivun (eli salin) tänne Luostariin juuri tälläisille "Varjojen Maan" keskusteluille.

   Poista
  3. Kuolleiden kulkutie vai? :)

   http://lotr.wikia.com/wiki/Paths_of_the_Dead

   Poista
  4. Juuri se! Oi kultaseni, olet jotain kerrassaan uskomatonta! *Suutelee hillittömästi, lähes kuolaa Puskiksen päästä varpasiin*
   Nyt on pakko sitten kokeilla yhtä juttua! ;D

   Poista
  5. No auts *pyyhkii kuolaa punastellen*

   Hmm.

   Poista
 16. Voi PusKatti! Ismo Alanko on yksi minun tooosi kestosuosikeita! Varsinkin biisi "Vittu ku Vituttaa" on ihan pakko kuunnella kun ottaa päästä. Sen voi soittaa peräkanaa ainakin viisi kertaa ja siirtyä hyräilemään samaa biisiä ulos, ettei perherauha häiriinny.

  Ismo on mun nuoruuden ihastus, joka ei vain haalistu. Hassisen Kone oli kovaa kamaa. Tähänkin linkittyy sitten Toveri Hirnakka. Alangon pojat olivat saman kylän poikii Karjalasta. Siinä on ollut mummoilla siunaamista poikain sanoituksista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ismo on ihana. Fiksu ja karismaattinen. Luinkin Imagen haastattelusta Ismon kokemuksia nuoruudesta :)

   Siekkarit näin vuosi sitten jouluna Tavastialla eka kertaa, oli hieno keikka <3

   Poista
 17. Voi ettäh... Ihan kiva lista, mutta mihnäs ne tunnustukset jäi? Täähän on ihan normipeppiskauraa. * huomautti hän nokkavasti *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan nyt onko noista naisista haastajiksi. *Apotti vastasi hullunkiilto silmissään*

   Poista
 18. Voih ja niisk! Ihan tuli tippa piilariin tätä lukiessa. Erityisesti kohdat 1 ja 3 jotenkin koskettivat minua. Pepposen pehmeä puoli :) Mutta onhan siitä tullut viitteitä joskus ennenkin. Ja pielustelu on aivan suloinen sana. (Enkä oikeasti ikinä käytä sanaa "suloinen".)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MrsB ja hyvä kun tulit paikalle niin saat vastata muutamaan kysymykseen, tiedät kyllä mihin..

   Poista
  2. Hmmm... Pitäisikö meidän jutella kahden kesken? Yhteystiedot löytyy blogistani, jos siltä tuntuu.

   Poista
  3. Pidetään mielessä mutta nyt on pakko mennä selälleen.Öitä <3

   Poista
 19. Minulla ei toimi tuo vastauksen vastaus namikka - mitään ei aukene. Joten joudun jatkamaan tännne perälle :(

  Ensin Pepponen visuaaliseen nälkään... Paras osa minua on kädet. Se olisi varmasti intiimein osa minua. Käteni tekevät hyvää. Ehdottomasti. Mutta ne ovat rujot. Vasenta rannetta korista 15 sentin leikkaushaava, kun tuli telottua ihan kaikki minkä voi ranteestaan rikki saada. Nivelpintoja ei ole ja liikeradat on rajoittuneet. Paska mikä paska. Lisäksi nahkaa kuvioi vitiligo - puolialbiino siis. Ihan tosi rujot työkalut. Ruma kuva siitä mikä tekee niin hyvää. Kaikki kaunis ei ole pinnassa. Käteni näkevät kuitenkin pintaa syvemmälle ja tuntevat myös. Osaavat myös auttaa.

  Toinen aihe: miten kuvittelet, että pimeitä puolia ei löydy muistakin...? Siinä missä on satasella hyvää, löytyy tuhannella sitä pimeää. Mietin puolen tunnin iltavaaterilla listaa. En tosiaankaan tiedä voisiko sitä julkaista. Varmaan koittaisin luonteeni mukaan loiventaa jättäen vain aavistuksen asiasta.

  Fantasioita minulla ei ole. On vain tukeva nippu pimeitä puolia. Tai noh... mitä pimeäksi mielletään. Jotain kuitenkin. Voisi määritellä hulluutta. Se on tuttua se, mutta sen ilmeneminen voi olla joitain ihan uutta ja perin omituista. Enkä puhu mistään näteistä neurooseista. Ainoa neuroosi mulla on se, että tarkistan tasan yhden kerran, että töihin lähtiessä on avaimet käsilaukun sivutaskussa.

  Mutta olen intohimojen ihminen. Sata lasissa - aivan sama vaikka suoraa männikköön. Hulluudeksi sekin lasketaan.

  Tänään muuten nettiopiskelin bipolaari oireita, kun tämän päivän asiakkaalla Peppone vol 2:lla oli sekin. Piti hetki hiljentyä manian oireiden kuvauksessa... köh... köh... onneksi se vaivaa vain kesäsin :P

  VastaaPoista
 20. Vetäisin liian pitkä postauksen, tuli punaiset tekstit että hölötät liikoja... koitan vetää osissa. Heeetkinen...

  VastaaPoista
 21. Häiriköin Pepponen blogia, mutta ounastelen ettei Apotti tykkää kuitenkaan huonoa. Sain tämän haasteen Hirnakalta aiemmin ja vastasin Suljetulla Osastolla. Kopioin sieltä vastauksen tänne Apotin analysoitavaksi:

  Tärkeät asiat elämässä:
  1. Koti ja perhe.
  Mikään ei ole kalliimpaa ja tärkeämpää kuin kaksi maailmaan puskettua keskenkasvuista lasta ja Maestro. Siipiä yritän kasvattaa penikoille, että pääsevät lentämään kohti maailmaa. Koitan antaa evästä kohdata maailman vaarat. Koitan opettaa olemaan vähemmän sinisilmäinen kuin emonsa. Siten säästyy monelta haaverilta ja siipirikoilta. Silti koitan antaa uskoa paremmasta maailmasta ja kyvystä vaikuttaa siihen. Jos ei koko maailmaan, niin omaan elämään. Onnen avaimet on omissa toimissa ja asenteessa.

  Tärkeitä ovat myös Maestron aikaansaamat, jo aikuiset, penikat. Olen syvästi kiitollinen sydämenlämpimistä väleistä heidän kanssaan. Ihan samalla tavalla ei heitä voi/tarvitse "kasvattaa", mutta minulla on suuri ilo ja kunnia olla luotettu aikuinen, jonka kanssa voi puhua kaikista asioista. Olen kiitollinen näistä lämpimistä ihmissuhteista.

  Maestro. Hmm.... sielunkumppani. Ei helppo, mutta ei ihan mahdotonkaan. Uskomaton mies kaikin tavoin. Eroa en ole miettinyt kertaakaan, mutta murhaa monesti. Arvostan valtavasti hänen lahjojaan. Sitten on nippu asioita, joita en pätkääkään arvosta... mutta ne on nyansseja. Rakastan Maestroa yli kaiken. My Man.

  Nyt tuli tyhjennettyä pajatso heti suurelta osaltaan. En äitinä ole "Maailman Paras", mutta kenties ihan kelvollinen. Vaimona olen todennäköisesti sekä älyttömän rasittava että ihana. Äärimmäisyydet eivät ole minusta kaukana. Suuri unelma on mummous. Sitä maltan odottaa, mutta se on Suuri Unelma. Muita unelmia minulla ei oikeastaan olekaan.

  2. Muut ihmissuhteet
  Mitä vanhemmaksi tulee, sen tärkeämpiä ovat ihmissuhteet. Rehellisyys, aitous ja välittäminen sekä hyväksyminen sellaisena kun on puolin ja toisin. Ystäviä ei ole paljon, mutta laatu korvaa määrän.

  3. Majakari ja puutarha
  Majakari on tilamme nimi. Puutarha ON. Ympärillämme. Minä paljon kiertäneenä Maailman Mustalaisena päädyin tänne. Täältä en halua lähteä enää mihinkään. Lukemattomat kerrat olen pakannut tavarani ja muuttanut, nyt olen tullut Kotiin ja kaivanut juureni Haapajoen jokitörmään. Saappaat edellä täältä seuraavaan etappiin.

  Puutarha on tärkeä. Ehkä se ampuu vähän yli, mopo karannut käsistä ja homma levinnyt laajalle. Mutta se on mun henkireikäni, unelmani ja työleiri. Villejä visioita, jänniä kokeiluja, vyöhykkeen venytyksiä. Sangen runsaasti iloa tuottavaa liikuntaa. Loput selitykset löytyvät tässä päiväkirjassa aiemmilta sivuilta. Intohimoa se on.

  4. Eläimet
  Ne ovat aina ymmärtäneet sanattoman kommunikaation. Rehellisiä otuksia. Karvoja kiroan siivouspäivänä, mutta ilman eläimiä en osaa olla. Riesoja pitää olla. Niiden kanssa voi olla aina kuten on. Fiiliksistä huolimatta.

  VastaaPoista
 22. Jatkuuu.....

  5. Luomu
  Käsittää tässä tapauksessa aika laajalti asioita. Ei vain pelkkää ruokaa, vaan myös luonnonläheistä elämää. Luonnosta haetaan meillä ruoka, lääkkeet, henkinen ja fyysinen hyvinvointi. Mieluusti kasvatan perheen kasvikset. Rakastan maata ja hoidan sitä. Se ruokkii sitten meidät. Ei tarvita kuin siemeniä. Ja maakellari.

  6. Ympäristö
  Löysin sisäisen ympäristöaktivistin itsestäni Raaheen tulleen kultakaivoksen myötä. Se on tuonut uskomattoman ihmisten verkoston ja oikeustajun tarkastelun. Oikeudenmukaisuus on tämän prosessin myötä tullut punnittua. Kevyeksi se on havaittu, mutta olen valmis tekemään töitä sen toteutumisen vuoksi. Idealisti taidan olla, mutta aika pahansisuinen sellainen.

  7. Työ
  Minulla on etuoikeus tehdä sydämellä tehtyä työtä. Rakastan työtäni, koen sen tärkeäksi ja tulosta tuottavaksi. Sen avulla helpotetaan monien ihmisten vaivoja. Se on kuin polku, jonka varrelta oppii aina uutta. Koskaan ei ole valmis. Minun karma on olla täällä auttamassa. Hoitamisen lisäksi kouluttaminen on todella antoisaa! Ihanaa kulkea pätkän matkaa ihmisten rinnalla auttamassa heidän unelmiensa toteutumista.

  8. Oppiminen
  Olen utelias kuin kissanpentu. Haluan oppia uutta alalta kuin alalta. Ihmisistä, kasveista, terveydenhoidon alalta... kaikesta. Oppimisen polku on loputon, mutta ah niin mielenkiintoinen. Aiheet vaihtelevat, mutta oppimisen into säilyy.

  9. Optimismi
  Ilman ei voi elää. Yksi ärsyttävimmistä piirteistäni, tuumaavat monet. Koitan kaivella ikävimmistäkin asioista edes jotain positiivista. Tämä piirre pitää sieraimet pinnalla silloinkin kun maailma potkii päähän.

  10. Henkisyys
  Tätä en edes selitä. Mutta se on vahvana arvoissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan helvetin hyvä lista ja kuvastaa sitä suurta sielua ja vielä suurempaa sydänä jotka sulle on Luoja luonut, teitä on harvassa <3

   Poista
 23. Uskon käsiesi parantavaan vaikutukseen ja en koskaan kiinnitä huomiota siihen, miltä ihmisen kädet näyttävät vaan mitä ne tekevät. Osittain tästä syystä nenääni ei ole saatu ihan kokonaan lyötyä pois paikoiltaan. Tietyissä tilanteissa kun ei parane tuijottaa pelkästään silmiin tai siinä käy huonosti.

  En kuvittele etteikö pimeitä puolia löydy muista, vaan koitan toppuutella sitä mitä niiden auki repiminen saa aikaan. Nukkukoot demonit rauhassa niin hommat hoituvat paljon helpommin, niitä perkeleitä kun tahdo saada hiljenemään kun ne kerran on herätetty. Ymmärtänet varmaan. Siksipä on parempi että antaa menneiden olla menneitä (vaikka ne toisia sairaalloisesti kiinnostaisikin - enkä puhu nyt meistä) ja katsoa tulevaisuuteen entisestä elämästä jotain oppineena.

  Fantasiat menevät usein sekaisin pimeän puolen juttujen kanssa, ainakin meikäläisellä ja siitä tulee sellainen kombinaatio joka ei ole ehkä sitä julkaisu kelpoisinta materiaalia.

  Ah, tuon sinun intohimoisuutesi kyllä huomaa kommentoinneistasi, sillä et lähesty mitään aihetta kovin kevyesti vaan näkee heti että siinä on sitä sielun paloa mukana - mkä on pelkästään hyvä juttu.

  Vanha bipo ja nyk.kaksisuuntainen , nimet vaihtuu mutta tauti on ja pysyy. Mainosta mukaillen voisin sanoa että se on vähän helvetin yleinen sairaus, miltei joka kolmannella on diagnoosina se. Tämä luku on oman tuttavapiirini karkea arvio eikä mikään virallinen ja tilastollinen luku. Kaipa sitä on meissä kaikissa tai onkin, toisissa se vaan ilmenee voimakkaampana kuin toisissa.

  Nyt on pakko mennä selälleen sillä onnistuin naksauttamaan taas tuon selkäni ja istuminen on yhtä helvettiä, olkoonkin että olen miltei valunut sohvalta alas lattialle eli en istu 90 asteen kulmassa.
  Kuitenkin Tita, rauhaa ja rakkautta sulle, se on parempi että keskitytään rakkauden asioihin sillä sun ja mun luonteella olisi omien demoniemme vapauttamisella varamasti kauaskantoiset vaikutukset. Pusuja, kauniita unia ja kaikkea hyvää <3

  Ps. Samoin Sudenjäljelle <3 jos käy jolkottelemassa vielä täälläpäin ja lueskelee näitä.

  VastaaPoista
 24. Kaksi käärmettä...

  Lepo ja rauha. Ylituomari PedonTassunjälki saapuu työreissunsa jälkeen areenalle antaen Salomonin tuomionsa.

  Mene ja nuku rauhassa ainakin kaksi tuntia. Enempää ei tohdi toivoa, mutta jos nortin jälkeen pari tuntia lisää niin olis paljon parannusta entiseen.

  Keskitytään rakkauden asioihin. Ne on paljon valoisampia todellakin. Luonne on aina hankala sektori. Olemme kärmeksiä molemmat. Siinä iskee karmallinen todellisuus. Omat demonini hallitsen kyllä. Mutta olosuhteet on helpommat.

  Ensimmäisen ja varmaan viimeisen kerran: <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kärmes eli valon lapsia sinäkin? Hieno kuulla, kerrankin on joku samaa laumaa ja joka ymmärtää? ;)

   Kaikki kaksi ja puoli tuntia tulivedettyä ja nyt olen saanut pääni lähes kaikkiverisuonet poikki kun tein WOM:in sivun kahteen ja vieläkin se on aika apaattinen mutta hilavitkuttimet toimii ;D
   Siis jotain hyvääkin, tiedän nyt missä järjestyksessä tulee sovittaa varsinainen teksti ja koodin puoli - ainakin noin suurinpiirtein - ja siitä olen vähän helvetin iloinen. Tämä tarkoittaa sitä että loppuelämäni on mennyttä kun tämäkin "taito" lähtee taas lapasesta :DD

   Miksi sä mulle viimeisen kerran sydämiä jakelet?* Alkaa itkemään suoraa huutoa*

   Poista
 25. Kiitäntö haasteesta! Toteutan sen heti kun pöly laskeutuu, eli kun ehdin kouluväsymykseltä ja päikkäröinniltä... Nyt takaisin nukkumaan ja sitten taas kouluun väsymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo, ollos hyvä vaan! Mua on katsos riivannut se että minkälainen se Ninka oikeen on.. ;D

   Poista
 26. Kyllä Apotilla on arvot kohdallaan, vastaan vaikkei kysyttykään!

  Toveri Titan vastauksille nyökyttelen niin että niskat naksuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meinasin juuri lisätä kommentin jossa manaan widgettien toimimattomuutta kun olen koko aamun niiden kanssa tapellut mutta onneksi tulit pelastavana enkelinä väliin ;)

   Poista
 27. Kiitokset tunnustuksesta! Palaan siihen sitten kun ehdin, vaikka olenkin jo selitellyt itsestäni kahdeksan asiaa poikineen :D Mutta plakaatti on varsin hieno, sen ainakin otan.

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...