lauantai 16. helmikuuta 2013

Facebook vs Blogger

Taistelua käydän tavan mukaan pitkin päivää, joskin se kiihtyy iltaa kohden kummankin osapuolen havaitessa kasvavaa liikehdintää omien kotijoukkojensa keskuudessa. Tämä eeppinen taisto ei oikeastaan katso päivää eikä kellonaikaa, se on asemasota joka välillä yltyy niin kiihkeäksi että kummankin komentajan on karjahdeltava näytölleen jonka välityksellä tätä taistelua käydään. Aivan, kyseessä on meidän talouden ikiaikainen taistelu Facebook:in ja Blogger:in välillä. Istua törötämme kumpikin omissa komentokorsuissamme, eukko keittiön puolella ja minä olkkarin sohvalla kroppa C-kirjaimen muotoisena. Kumpikaan ei anna periksi ja on niin keskittynyt omien joukkojensa siirtelyyn, ettei vastaa toisen kysymyksiin eikä ympärillä olevaan maailmaan ennen kuin on pakko – siis se viimeinen hetki. Ainoan poikkeuksen tekevät Lätkis tarpeineen sekä omat pakolliset ruumiintoiminnot, jälkimmäinen todellakin sillä viimeisellä hetkellä. Muija vetää virtuaalivihnettä maahan ja koittaa saada jotain diibadaaba-ekstroja/fucking taika linimenttejä (riippuen pelistä) päästääkseen eteenpäin ja minä kommentoin ankarasti tai haen sitten jotain uusia liitännäisiä muutenkin härpäkkeiden raiskaamalle koneelleni.Olen oikeastaan hullun anti-urheilijan näköinen ollessani koneella;pelkät kalsarit päällä koska käyn aivan saatanan kuumana jos joku tökkii, päivitykset eivät asennu oikein tai muuten teen elämää suurempia virheitä. Päässäni on hikinauha, samoin ranteissani ja yleensä olen vetänyt nippusiteillä kaksi jääpalapussia toisiinsa niin, että ne roikkuvat pään molemmin puolin jäähdyttäen ohimoitani. Pöydällä koneen vieressä on saksalainen neljän litran kaljatuoppi täynnä kahvia ja vasempaan käsivarteeni olen teipannut norttiaskin kiinni. Askin vierellä on kuminauhapatentilla sytkä roikkumassa mahdollisimman helpon saatavuuden maksimoimiseksi, sillä meillä ei tupakoida sisällä eikä minulla todellakaan ole aikaa seistä ulkorapulla kessuttelemassa vaan sen on käytävä nopeasti. Melko usein juostessani tupakille, tapaan lyödä itseltäni ilmat pellolle säästääkseni aikaa etten joutuisi olemaan kauaa pois koneen ääreltä. Hyvä konsti sillä keuhkojen alkaessa ahmia ilmaa sisuksiinsa, saa nortin imaistua yhdellä henkosella eikä turhaan imutteluun tärväänny aikaa. Aamuisin kyllä tuppaa lyömään värit päälle eikä helvetilliseltä yskimiseltä voi välttyä mutta yhtä kaikki, aikaa säästyy ja se on pääasia.

Lähes kaikki se vähäinen ruokanikin mitä onnistun saamaan, on nykyään viskositeeltiltaan sellaista että voin imeä sitä letkulla jalkojeni välissä olevasta ämpäristä. Keitinperunat ja jauhelihakastike saavat aivan uuden ulottuvuuden tällä tapaa nautittuna ja hapankorput ne vasta omituisia on.Kommunikointi eukon kanssa on minimissään, tai oikeastaan leuat käyvät hyvinkin taajaan mutta se on lähinnä sellaista ihme hyminää ja kurkkuäänillä korahtelua, kumpaakaan kun ei voisi vähempää kiinnostaa mitä toisella on sanottavaa. Joskus on pakko käyttää sanojakin kuten tästä esimerkistä käy selville. (M =meikäläinen, E = eukko). Oltiin tilanteessa jossa hän kesken kiivaimman pelinsä päätti tehdä ruokaa:

M: Koska ruoka on valmista?

M: Koska ruoka on valmista?

M: Koska ruoka on valmista?

M: KOSKA RUOKA ON VALMISTA!?

E: Mmmm...joo...niin..nyt täytyy saada tuo menemään tuonne...ei mitä nyt tapahtuu..ei ei ei..

M: (Huudan voimalla joka lennättää kaukosäätimet ja eukon kutimet pois pöydältä ja koiralta turkin pois päältä): KOSKA SITÄ RUOKAA SAA!?

E: Älä nyt helvetti keuhkoo, se on ihan kohta valmista...kai..jos toi on tuolla..

Tilanne jää pattitilanteeksi ja pian asia unohtuuin melko pitkäksi toviksi kummaltakin osapuolelta, toisen keskittyessä virtuaaliankkansa pelastamiseen jostain saatanan lähteestä ja toisen ihmetellessä miksi kone meni juntturaan vaikka ladattavan tiedoston koko ei ollut kuin 142 Mt? Ajankulusta ei ole mitään käsitystä mutta kylältä kuuluva kirkonkellojen moikina kertoo jonkun jättäneen yhtiövastikkeensa maksamatta ts. päästäneen hyisen tuhnun eli joku tovi on mennyt ja keskustelu jatkuu:

M: Ota ne äänet pois, se peli piipittää vittumaisesti (luonnollisesti joudun toistamaan tämän useita kertoja)

E: Ei tässä mitään ääniä ole, kuulet omiasi

M: Mikä tuota ääntä sitten pitää?

E: En tiedä, jos se liittyy tuohon hajuun

Nostan päätäni ja näen hellalla noin puolen metrin liekkien lyövän paistinpannulta ja tiedotan tästä muijalle:

M: Sun mämmis on tulessa siellä hellalla.

E: Joo, kohta..oota nyt

Päätän heittää Gordon MacDonaldin ”Ihanasti naimisissa”- teoksella palovaroittimen alas katosta, se rääkyminen ottaa korviin.Tilanne jää ennalleen koska minähän en sitä tulipaloa mene sammuttamaan. Palo yltyy rasvapaloksi ilmanvaihtokanavassa ja saa naapurit hälyttämään palokunnan paikalle, heidät on vallannut kauhu kun huppuimurin kiihdyttämät liekit ovat usean metrin korkuisia ja valaisevat pimenevää iltaa. Hetkeä myöhemmin palokunta saapuukin ja näen sivusilmällä kuinka ensimmäiset palokirveen iskut tunkeutuvat ulko-ovemme läpi. Jotain kolinaa ja huutoa kuuluu - en tiedä kuinka kauan – ja spurtatessani myöhemmin nortille, näen melko helvetin ison kasan vaahtoa ilmestyneen sille kohtaa missä hetki sitten illallisemme oli kypsymässä. Onneksi ämpärissä on vielä makaroonilaatikkoa.Toisinaan eukko äityy ärsyttäväksi ja nämä on niitä hetkiä kun hän malttaa lopettaa sen koneensa ääressä kökkimisen. Silloin hän tulee istumaan nojatuoliin ja aloittaa monologinsa, jonka kohdistaa koiralle mutta tasan niin lujaan ääneen ettei sitä voi olla kuulematta. Ihan siksi, koska hänellä olisi nyt aikaa keskustella ja tarvetta lähteä milloin ostoksille tai johonkin muualle. Näinä hetkinä hän kertoilee Lätkikselle todella verenpainetta nostattavaan sävyyn kuinka iskä on nyt kiireinen kun sen täytyy kommailla tai iskä on pahalla tuulella kun ei taas joku sovellus pelaa niinkuin pitää. Kaiken lisäksi hän osoittaa täydellisen itsesuojeluvaiston puutteensa ja kuolemankaipuunsa ryhtyessään imuroimaan olkkaria ja pyyhkiään pölyjä. Samalla ne helvetin leuat pajattavat koko ajan kuinka kaiken saa tehdä yksin kun toinen vaan istuu koneen ääressä – vaikka kyseessä ei ole kuin pikainen piipahdus (n.6h) blogistanian puolella. Sehän ei ole mitään kun hän jysäyttää perseensä penkkiin, aloittaa sen tykkäys-nappulan hysteerisen hakkaamisen minkä jälkeen sitten siirrytäänkin kuplien ja muiden ihmesysteemien maailmaan . Itse käytän hiljaisen vastarinnan taktiikkaa; tämän viikon alussa otin varastosta kaksi kakkosnelosen pätkää sekä spraypullon, liinavaatekaapista lakanan ja painelin tienvarteen. Paukutin lekalla kakkosneloset maahan ja virittelin niiden väliin lakanan minkä jälkeen spreijasin lakanaan seuraavan tekstin: ” Jos näette lähiaikoina minun horjuvan paikoillani keskellä pihaa, älkää soittako ambulanssia. Kyseessä on jatkuvan aliravitsemuksen aiheuttama alkava katatoninen tila, enkä siinä vaiheessa pääse teputtamaan eteenpäin koska pallini ovat nykyään nilkoissa ja mitä todennäköisimmin jäätyneet hankeen kiinni. Jos siitä ei ole kauheasti vaivaa niin nostakaa mut sisälle. Kiitos.”

Tietysti vielä allekirjoitus ja asunnon numero.Tuon tempauksen jälkeen kyllä keskusteltiin todella isoilla kirjaimilla ja voinkin kirjata sen itselleni voitoksi. Tilanne on kuitenkin tasainen sillä eukko onnistui tässä joku aika takaperin keräämään pisteet itselleen linnoittautumalla autoon. No helvetti, oltiin lähdössä asioita hoitamaan ja sanoin muijalle että menee autoon niin tulen ihan sekunnin päästä perässä kunhan kirjaudun ulos ja sammutan koneen. En muista tarkalleen mitä siinä tapahtui mutta seuraavassa hetkessä paukkaa lähellä asuvan naapurin rääväsuinen akka ovesta sisälle ja alkaa huutamaan aivan mielettömästi. Kysyessäni ämmältä että mikä riepoo, hän väittää minun pakottaneen vaimoni istumaan autossa. Vasta silloin muistin että meidänhän piti lähteä niitä asioita hoitamaan ja vilkaisin kelloani. No hittolainen, eukko oli istunut tunnin ja vartin autossa – tietysti mainostaen tilannetta kaikille ohikulkeville. Pisteet eukolle, on se helvetin sitkeä kun se sille päälle sattuu eikä tässäkään tilanteessa ollut jättänyt sitä sanaista arkkuaan avaamatta ja nyt kylän kaikki tantat katsovat meikäläistä pahalla silmällä.No niin, tähän loppuun haluan lisätä viisautta -

Se on sinunkin asiasi, jos naapurin seinä palaa.

Horatius (epist. 1,18,84) - ja toivottaa teille mitä parhainta lauantaita, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


63 kommenttia:

 1. Onneksi asun yksin eikä kissoilla ole vielä omaa Naamakirjaa >O<
  Sitäpaitsi eilen kun soitin Belgalle, sielläkin hurisi kone tavan mukaan puolilleöin - joten meillä koko perhe viihtyy :) Tosin ei sentään aina Blogistaniassa, mutta kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatteles jos Vinski tönisi pois koneelta, se olisi melko huolestuttavaa sillä onhan siellä jo Dogbook - tosin päivitysten teko vaatii kaiketi ihmiskättä mutta se tulevaisuus...

   Koneen ääressä häviää ajantaju ihan totaalisesti eli siinä mielessä nämä ovat itsestään perkeleestä. Asia minkä olen huomannut nyt kun ei tarvitse lähteä maailmalle. Tai tarvitsisi jos kykenisi (oi tule maanantai..) ;)

   Poista
  2. Kissoilla muuten on oma naamakirja, Catbook. Tosin se on sovellus johon liittyäkseen kissa tarvitsee kaksijalkaisen ja tämän Facebook-tilin käyttöoikeuden. Vinski on siellä, mutta eipä se paljoa sättäile.

   Poista
  3. Aivan sama sitten kuin Dogbook, Lätkis ei ole käynyt siellä useisiin kuukausiin koska pelkään se tilaavan itselleen safkaa sillä se on aika meedio tämän koneen kanssa.

   Poista
 2. Meillä ei tarvi Facebookia siihen, että emäntä unohtaa, mitä oli tekemässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama se on täällä taloudessa ja pätee myös meikäläiseen. Pää on niin hatara että kohta on muistilappua joka muistuttaa muistilapusta ja se ei ole hyvä juttu lainkaan.

   Poista
  2. Onneksi puhelinmuistutukset on keksitty - ilman niitä en tulis toimeen. Kun vaan muistaa laittaa sen muistutuksen, ja osuu vielä aikakin kohdalleen...

   Poista
  3. Mun puhelin tässä joku aika sitten ilmaisi, jatkuvan muistutusten käyttämisen jälkeen, että "muisti täynnä". Arvatkaa tuliko paniikki: sinäkin Brutukseni... Onneksi löysin sitten toiminnon joka poistaa automaattisesti yli viikon vanhat muistutukset - ja taas mennään ;-)

   Poista
  4. Sanna: Juuri näin. Puhelinmuistutus on vallan hyvä apu silloin kun se on kohdillaan niinkuin sanoit.

   Marjaana: Sitä se kiireisen naisen elämä on, kalenteri täynnä etc..;)

   Poista
  5. Höpö höpö, mun muistutukset on luokkaa "muista pukea päälle ennen töihin menoa", tankkaa auto ja "muista hakea kuopus tarhasta" ;-)

   Poista
  6. Äläs nyt, miksi muuten muistus päälle pukemisesta? ;D

   Poista
  7. Mut haettais valkotakkisten kanssa työmaalta jos ilmaantuisin sinne ilman vaatteita.

   Okei okei, kyllä mä lähden sinne vapaalle... ;-)

   Poista
  8. Niin niin, mutta tarkoitin tuolla aiemmin mainitsemallani kiireisellä sitä kiirettä mikä on suora seuraus *köh* kiireisestä yöstä. Siinä saattaa vaatekappale jos toinenkin unohtua ;D

   Poista
  9. En edes hokannut, koska mulla ei sen tyyppisiä kiireitä ole ollut ...ööö... liian pitkään aikaan ;-)

   Poista
  10. Joo, mun piti kans ruveta poisteleen muistutuksia käytön jälkeen, kun niitä oli aika paljon... eilen hätäännyin vähän ennen kahtatoista, että tyär pitää lähtee hakeen koulusta - onneksi älysin ajoissa, että se pääseekin yhdeltä. Sitten laitoin muistutuksen itelleni -- vähän vaille KAKSI! Ja nukahdin. Tyytyväisen onnellisena siitä, että homma on hoidossa.

   Poista
  11. Marjaana: Mitenkä musta tuntuu ettet sä kerro mulle nyt ihan koko totuutta ;D

   Sanna: Meikä poistaa ne muistutukset heti kun homma on hoidossa enkä jätä niitä roikkumaan. Tuo on tuttua,kaikki kunnossa muuten mutta väärä kellonaika tai sitten kellonaika on oikein vaan ei päivä.

   Poista
  12. Mie en poista lääkärin- ja hoitajanaikoja, kun niitä aina joskus joku kyselee... muut kyllä.
   Monta monta kertaa oon panikoinut muistutuksen äärellä, että onkohan tämä nyt kuitenkaan oikeasti oikea päivä. Ja joskus laittamani muistutuksen kellonaika on esim. 13.13. ja saa pähkäillä, tarkottaako se 13.15 vai 13.30 vai kenties 15.15...

   Poista
  13. Onhan se siinä se vaara että sekaisin menee ja vallankin jos niitä muistutuksia on siellä paljon.

   Poista
 3. Oi voi, minua aina koskettaa nuo aliravitsemus- ja ruuattomaksi jäämis-puheet. Meillä kun sitä ois, kuten varmaan olet jostain päivityksestä saattanut joskus huomata?

  Mukavaa viikonloppua sinnekin, mä lähden vapaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tietoinen Majan herkuista kun niitä ei välttyä näkemästä, siksipä isnusta onkin tullut suurin liikkeelle laittava voima Lätkiksen jälkeen.Seon joka kerta painuttava jääkaapille kun sun tykös tulee ;)

   Hyvät viikonloput, nautihan vapaista!

   Poista
  2. Tänään oli toisenlaisia herkkuja, se pyllyrumpu ;-)

   Poista
  3. Niin oli ! Oikein tykästyin näkemääni ja sitä Jorgea käy kyllä kateeksi...

   Poista
 4. Kuulosti normaalilta perhe-elämältä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä sama homma? Niin mutta sä teet ruokaa!

   Poista
  2. Se on kyllä totta, lounas on päivittäin. Melkein minuutilleen samaan aikaankin muuten, ihan vaan tuli mieleen niistä pyykinripustamisjutuista;D

   Poista
  3. Niin sen pitääkin olla koska säännölliset ruoka -ajat ovat kaiken A ja O.

   Poista
 5. Oikein rattoisalta kuulosti yhteiselonne :D

  Lopun viisaus oli hieno, mutten kyllä Raamatusta sitä löytänyt. Luostarissa on tietysti omat epistolat ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaista se nyt on kun meikäläinen on näillä pakkovapailla joutunut olemaan ;)
   En tiedä mistä viisaus on alunperin, itse kopsasin sen sivustolta missä oli latinankielisiä lauseita.

   Poista
  2. Sirpa hei, se latinankielinen raamattu on siellä Itäsiiven siivouskomerossa. Joo, se unohtui sinne, leikittiin yhden munkkikokelaan kanssa siivoja-leikkiä... hae vaan se sieltä jos olet ennen minua paikalla, muuten tulee taas sanomista.

   Poista
  3. Minä olenkin ajatellut että mihinkä ne bibliat katoaa, älkääs niitä siivouskomeroihin jätelkö..jumalauta... ja mitäs siitä munkkien kanssa vehtaamisesta on sanottu? ;D

   Poista
  4. Taasko mä joudun sun jälkiä korjaamaan. Mut okei, oothan säkin jeesannut mua. Ei parane Apottia ärsyttää. Loppuu multakin hoitsuleikit pikaiseen. Aattele, jos A. tietäis mitä kaikkee me puuhaillaan Itäsiivessä ;D

   Poista
  5. Perkele,satuin kuulemaan tuon! ;D

   Poista
  6. Nii-i, en uskalla aatellakaan jos se tietäs. Mutta mä jelpin sua kyllä vastineeksi, jos nyt laitat sen raamatun sinne valkoisen flyygelin päälle minne se kuuluu. Kiitti Sirpa!

   Poista
  7. Rantiiis, älä jätä mua....

   Poista
  8. Kaveria ei jätetä, tässähän minä!

   Poista
  9. Jessus teidän kanssanne! Hetken aikaa on selvittelemässä diagnoosejaan niin jo täällä on raamatun jemmaamiset taas menossa!

   Poista
 6. Tämän heinäkasvin maahan laittamisen pelin mää tunnistan, mutta taikalääkevalmisteet alkoi kiinnostaa :) Ei, älä vaan sittenkään kerro missä peleissä se vaimo viettää aikaa. Mää alan täällä muuten näppäimet sauhuten naputtamaan uusia pelikenttiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koukussa? Taidankin yllättää sut tässä joku kaunis päivä ja tiputtaa kommenttilaatikkoosi pelilistan niin siitähän se riemu lähtee :D

   Poista
 7. Blogger saa kyllä ajankulun unohtumaan, kun sen syövereihin sukeltaa. On kokemusta... Joudun ajoittain määräämään itselleni blogittomia päiviä, että tulee ne muutkin asiat hoidettua. Tai no, yleensä kyllä silloinkin lipsahdan lukemaan "ihan vain pari juttua" päivän päätteeksi :p Meillä muuten kissa pyrkii makaamaan näppikselle, jos ruokakuppi on tyhjä tai on muuten huomion tarpeessa. Ei, kissa ei symboloi Mr B:tä... Mr istuu omalla koneellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vakaa päätös on vain "käväistä" ja kuinkas sitten kävikään. Nuo rakkaat karvakasat kuten teidän kissa ja meidän Lätkis, osaavat kyllä pitää puolensa kun on ruoka-aika. Koirallakin on tapana pompata ensin sohvalle viereeni ja siitä sitten nuolemaan naamaa. Eikä lopeta ennen kuin on päässyt tavoitteeseensa.

   Poista
 8. Kokeilin joskus joitain feissarin pelejä enkä tykännyt. Kotiäitivuosina opin sellaisen pahan tavan, että kone on aina auki taustalla, sitä voi käydä välillä vilkaisemassa ja kommentoimassa jonnekin jotain. Tästä syystä useimmat ihmiset luulevat, että istun koneen äärellä aamusta iltaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne feissarin pelit ovat aivan perseestä, jotenkin tuntuu että ne on suunnattu alle 7-vuotiaille. Paljon iloisia ja kirkkaita värejä, ärsyttävästi hymyileviä My Little Pony:ja etc. Ärrhhh!
   Puskis hei ,totuushan on se että me istumme koneen ääressä koko päivän ;D

   Poista
  2. No hitsi, mistä sä sen muka näit? :D

   Poista
 9. Käykääpäs kipittämässä Onnen seitsemänteen kerrokseen (oikeaan puolen seinällä), siellä on hyvä blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä oli :) Vieläpä kohtalotoveri vaivojen suhteen. Eilen oli muuten kova ilta töissä. Kun tulin kotiin, alaselkä oli kuin tulessa ja iskiasoireet kaupan päälle, polvea vihloi ja nilkkaa jomotti. Mietin vaan että kauankohan pystyn tota duunia tekemään. Mutta kun mä kuitenkin tykkään työstäni, vaikka se välillä on kovin raskasta niin henkisesti kuin fyysisestikin.
   Kiinalaisessa horoskoopissa luvattiin Sialle huonoa vuotta 2013. Että silleen. Mukavaa lauantai-iltaa! Mun pitää raahautua vielä töihin yöksi..

   Poista
  2. No höh töihin menollesi. Olenkin kaipaillut sua niiden taudinmääritystesi kanssa, niitä olen sitten mukava lukea kun ei niistä tajunnut hevon *****akaan ;)
   Misättai miten nivelrikko syntyy alunperin? Kuluma, rakenteellinen vamma vai joku muu? Paskamainen vaiva joka tapauksessa kun rajoittaa niin paljon liikkumista. Koitahan jaksaa rakkaani <3

   Poista
  3. Voi sua, koitahan jaksaa! Mä pidän Luostarin Itäsiiven "järjestyksessä".

   Poista
  4. Peppone: kuluma=nivelrikko=artroosi, uusin tieto väittää, että joku "juttu" nivelen aineenvaihdunnassa saa kulumaprosessin käyntiin. Vammat edesauttavat nivelrikon syntyä. Tänään on parempi päivä, jaksan mä, kiitos <3

   Rantis: kiitos! Sulle tulee nyt kaksinkertainen "työ" ;D

   Poista
  5. Yleensä kulumasta (degenreraatio) seuraa nivelrikko (artroosi), joka on yleisin nivelsairaus. Sille on tunnusomaista nivelruston rappeutuminen ja nivelvälin kaventuminen. Se esiintyy yleisimmin polvissa, lonkissa ja käsissä. Riskitekijöinä perintötekijät, liikapaino, tapaturmat, mekaaninen rasitus, urheilu.

   * tietoisku loppuu *

   Minä olen täysin Facevapaa ihminen. Kaikesta painostuksesta huolimatta en ole lähtenyt tekemään julkista naamaa. Puistattaa ajatuskin, vaikka toisaalta esiinnyn Suljetulla Osastolla ihan avoimesti itsenäni. Kai koen sen olevan sellainen suojattu ympäristö.

   Tänään olen viettänyt vapaapäivää. Käytiin tytärten kanssa rättikaupoilla (au... lompakkoon sattui...), poikettiin välipalalle Heseen (roskaruokaa, mutta kun ne halus) ja kotona iltapäiväkahvista pirstyneenä sukelsin vällyihin ottamassa tunnin nokoset.

   Vuorossa on ruanlaitto, johon ajattelin panostaa vähän enempi. Sitten lähden illalla käymään vieraissa miehissä, jos hän ei ole iltakahviseuraa saanut muualta. Jouduin päivällä kieltäytymään päiväkahviseurasta kaupunkireissun takia.

   Tämä luetteloituna Peppikselle, että tiedät minun osaavan viettää vapaatakin :) Huomaa seuraavat elementit: jälkikasvun tarpeista huolehtiminen, lepo, hyvä ruoka ja sosiaalinen elämä. Illalla vissisti lirautan pulleamahaiseen lasiin tilkan kullan keltaista konjakkia. Se on kohdassa viihde. Jos kerkee ja viitsii, niin saunan lämmitys (=rentoutus) ja loppuyölle voi olla oma vivahteikas viihdesessio tarjolla, mutta siitä ei sen enempiä. Kuuluu kuitenkin kohtaan parisuhde.

   Poista
  6. Rantis lakkaa sitten riekkumisen siellä itäsiivessä justiinsa ja Sirpalle samaten, tosin kiitoksia informaatiosta kuten Titallekin samasta aiheesta.

   Edelleen Titalle, hieno juttu että olet pystynyt *epäilee pientä työn tynkää kuitenkin tehdyn* viettämään normaalin ihmisen lauantain. Mikä nähtävästi paranee jos pysyt suunnitelmassasi. Minä lähden etsimään noita b-lausuntoni koodien selityksiä täältä netin syövereistä hetkeksi aikaa.

   Poista
  7. Jos on ongelmia ymmärtää, niin postaa mulle - suomennan.

   Ja ei työn hitustakaan, saunasta tulleena koitan nuijia kakaroita nukkumaan että aikuisviihde voisi alkaa. Muuten pitää poistua ulkorakennuksiin. Sekään ei haittaa :)

   Samanlaisen päivän toivoisin sinulle. Lepoa, viihdettä, hyvää ruokaa, saunaa ja rentoutusta. Ei paskempaa, tätä vois kokeilla useamminkin :D

   Poista
  8. Sain selvää, kiitos kuitenkin avun tarjouksesta.
   Eilinen nyt meni ihan hänekseen mutta kai tämä tästä vaikka yhtä ****n vaakalentoa se tämäkin päivä, näyttää uusavuttomille olevan kuoriutumisaika.

   Poista
 10. Mun oli pakko käydä tsekkaas se itäsiipi - sorry, meni vähän aikaa. Törmäsin nähkääs yhteen kokelaaseen ja oli vähän pakko opettaa kaverille talon tapoja. Apotti jostain syystä istui siellä koneen ääressä ja manaili, joten emme kehdanneet *eikä ollut tarpeen, tsihih* häiritä häntä. Oikein mukava mies, tämä Gabriel nimittäin :)

  Kuulkaas minunkin artroosini siinä alkoi parantua ja lonkan liikeradat ovat jo oudosti voidellumman oloisen *muhahhahahaaaaaaaaah*.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin!? Nyt lähtee tämä sitten totaalisesti lapasesta kun Abbedissakin on alkanut ilakoimaan - voi tätä riettauden päivää!
   (En kyllä hetkeäkään epäile etteikö sun liikeratasi olisi notkistunut ;D )

   Poista
 11. Pelaako sun vaimo Farmville kakkosta facessa? Tulisko kaveriksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se lupasi tulla ja sain ohjeistusta että mitenkäs kaveripyynnöt?

   Poista
  2. juu saa pyytää ilmanmuuta! Ens viikolla saan uuden myllyn joten pelit skulaa taas. Nyt mulla on viel joulurippeet farmilla.

   Poista
  3. mut löytää facesta wrongvalentine -nimellä

   Poista
  4. Okei, kerroin eukolle ja se lupas lähettää kaveripyynnön.

   Poista
 12. Voi pupu sua. Kuulostaa siltä, että kaipaat. Koneet kiinni, jos tuolta tuntuu! Vaikka viikoksi. Kun häntä alkaa heiluttaa koiraa, heiluu kohta koko koirankoppi.

  Niinkuin tiedät.

  Vaikka onhan se tosi, että mehevästä vastakkainasettelusta ja sopivasta määrästä ärsytystä ellei peräti raivoa syntyvät ne nasevimmat tekstit. Mutta silläkin uhalla. Joskus on hyvä heittää menemään vs ja testata vaikka & tai + tai <3...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaipaan ja kohta täällä tapahtuu jotain ..jotain ...ärrh!
   Koko ilta meni ihan vituksi Yhden jutun takia (ei liity fb:hen eikä bloggeriin taik koneen käyttöön ylipäätään) ja nyt sitten kun pääsin tänne niin perkele!

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...