tiistai 12. helmikuuta 2013

Flohat ja omput eli kuinka voit käyttää valtion varoja ilman sanktioita

Nyt se on todistettu: meikäläinen käy pakolaisesta, vieläpä tietystä suunnasta Eurooppaa tulleesta. Pääsin jumalauta sentään heidän kanssaan bussimatkalle jota kaksi tuota läheisen ja suuren kaupungin kukkahattutätiä johti. Kaikki kunnia kukkahattutädeille, mutta heistä tullaan täällä Luostarissa tästä eteenpäin käyttämään nimitystä floha. Lyhennys on selvä tyhmemmillekin ja on lyhennys sanoista flower hat. Tosin tässä tapauksessa nimi lausutaan venyttäen ja vallan helvetin halveksivaan sävyyn (flohaa). Syykin selviää jäljempänä ja olin jo yhteydessä erilaisiin suomenkieltä vaaliviin instansseihin, missä tämä kieliuudistus otettiin ilolla vastaan. Sieltä todettiin että on paljon miellyttävämpää kuulla kadulla jonkun nuorison edustajan huutavan toiselle että ” Stanan floha!” kuin ”Stanan huora!”. Myös SPMOLJF:iltä (Suomen Pitkin Maaseutua Olevat Lesbot Ja Feministit) tuli kukkapuska ja kiitoskori, enkä voinut sille mitään kun silmäkulmasta tirahti kyynel sillä kukat olivat kauniita ja kiitoskorissa oli monen moisia sateenkaaren värisiä juttuja. Erikoisimpana mainittakoon patterikäyttöinen kaulin. Kai se kaulin oli, minä kun en noista hurinavehkeistä ole niin perillä. Pitkä paksu se kumminkin on ja näin köyhä kantilta katsottuna aivan sairaan käytännöllinen vekotin. Sen huikeiden vibraominaisuuksien takia sillä saa kahden desin taikinasta about kaksitoista neliömetriä käsittävän taikinalevyn, kelpaa siitä korvapuusteja pyöräytellä ja ihan vaan vinkkinä että ens jouluna piparia pukkaa.

Sitten itse asiaan: olin eilen paikallisen siirtomaakaupan edustalla ja sytyttelin siinä norttia kaikessa rauhassa kun pihaan kaartaa vallan perkeleen komea turistibussi. Hieman häpesin itseäni koska mulla oli päällä se junttien kansallispuku eli karvaräysä, virttynyt kanadalaismetsuri-mallia oleva punamustaruudullinen fleecepaita ja jalassa ne iänikuiset verkkarit.Jalkateriä suojasivat nk. apinantappokengät joissa varsiosa on entex-kangasta ja teräosa tuota mainiota kautsun jalostetta eli kumia.Tavan typerän näköinen ilmestys siis. Voi sitä ilon määrää kun huomasin bussista purkautuvan meikäläisen klooneja! Hetken aikaa luulin olevani kuollut, mietin että joku oli ajanut siinä kaupan pihassa ylitseni ja olin päässyt taivaaseen. Niin saman näköisissä varusteissa nuo onnettomat hiihtelivät että teki oikein mieli halata.

Kilin kuukkelit, orkesterin viimeisinä ulos änkesi kaksi flohaa jotka pajattivat niin ettei mitään rajaa. Melko kovaan ääneen kun keskustelivat,en voinut olla kuulematta kuinka he suunnittelivat pakolaisten virkistäytymiseen suunnatun päivän kulkua: ”Käytetään nämä nyt äkkiä kaupassa ja viedään ne sitten sinne eläinpuistoon, saavat mennä siellä omin päin ja me tytöt voidaan pitää ansaittu tauko. Paljos me muuten netotaan tästä keikasta?”
Jos en olisi tiennyt mitä on tekeillä, olisin luullut ”tyttöjen” puhuvan karjan ajosta koska myöhemmin lausutut asiat olivat jotain sellaista, mitä minä varsin empaattisena miehenä en voi kertakaikkiaan tuoda julki. Enkä sitä paitsi halua Suomen Floha-yhdistystä tänne rettelöimään, tämä sentään on harras paikka.

Flohat ja suurin osa porukasta menivät kauppaan ja minä änkesin jutulle paikalle jääneiden kanssa, osa oli näet jäänyt suosiolla ulos tupakille kaupan pienuuden takia. Huonolla englannilla siinä koitettiin keskustella kaikenlaista ja heitä kiinnosti kovasti ulkoinen habitukseni; he utelivat että millä ammeella ja minä vuonna olin tänne ihanaiseen Suomeen tullut, oikeinko laillisesti vai ryteiköstä rymisten? Tottakai kerroin olevani syntyperäinen suomalainen vaikka vaatetukseni saattoikin johtaa harhaan, koitin saada heidät tajuamaan ettei sitä settua kaikilla ole vaikka Suomessa ollaankin. Vitun epatot repesivät nauramaan, hakkasivat käsiään polviin veden valuessa silmistä kunnes saivat viimein kysyttyä että asunko minä täällä? Nyökyttelin päätäni ja nyt tuli toiselta jo kusetkin housuun kun ei pystynyt hillitsemään käkätystään. Astetta enemmän alkoi ottamaan päähän moinen räkätys ja kysyinkin että mikäs nyt noin hauskaa oli, meinaan täällä asumisessa? Ei olisi pitänyt, koko porukka ulvoi ja lopetti vasta kun lottasin ensimmäistä turpaan.
Vihdoin he kokosivat itsensä sen verran että pystyivät kertomaan olleensa siinä uskossa, Pisa – ym. tutkimustuloksia seuratessaan, että suomalaiset ovat viisaita mutta totuus oli näköjään toinen. Eihän kukaan täyspäinen tälläisessä maassa vapaaehtoisesti asunut, ei varsinkaan näillä hinnoilla ja verotuksella. Haistatin paskat ja siirryin muutaman askeleen sivummalle, todetakseni että flohat ja muu porukka tulivat kaupasta.

Porukka teki lähtöä ja jonon viimeiseksi jäänyt floha äkkäsi meikäläisen, ryhtyen viittoilemaan luokseen. Hiljaa lompsin eukon tykö ja tämä rupeaa yli-äidilliseen äänensävyyn huutamaan (=jos en osaa suomea, olen joko vajakki tai kuuro) että nousehan nyt siitä linja-autoon niin matka pääsee jatkumaan. Pudistin päätäni koska ei todellakaan ollut aikomusta vastata tuolle flohalle yhtään mitään. Tantta koventaa ääntään, käy käsiksi ja tuuppaa sisälle dösään. Eihän siinä muu auttanut kuin kiltisti istua ensimmäiselle jakkaralle kuskin taakse ja katsoa että mitähän tästäkin seuraa. Niin starattasi Ressukka-line's:in uljas dösä kohti tuntemattomia seikkailuja, laulut raikasivat ja nauru helkkäsi – oi sitä ultamamun(ulkomaalaistaustainen maahanmuuttaja) onnea. Jokusen kilometrin ajettuamme, toinen flohista kaivoi ison kassin penkkinsä alta ja oli kuin joku fucking Santa's mama ilmoittaessaan että nyt jokainen saa lahjan! Kaikki tuijotettiin silmät pyöreinä että mitähän sieltä isosta kassista oikein löytyy, jännitys oli käsin kosketeltavaa – jopa niin suuressa määrin että minäkin puristin käsinojasta pehmusteet mäjelle. Jiiieiiii.......mitä vittua? Ruskeita paperipusseja? Pakolaiset kyllä availivat pussejaan jännityksen kiilto silmissään mutta minä rapistelin omani auki melko synkin miettein. Olisi nyt luullut parempaan venyvän, i-pod:iin tai johonkin muuhun mukavaan mutta oikein paperipussiin mikä sisälsi omenan, ruskean pipperin ja lakun. Ai saatana, näitähän jaettiin viimeksi 60-luvulla ala-asteen joulujuhlissa, ainakin täällä helvetin korvessa. Vitutus oli niin suuri että rupesin hyperventiloimaan jolloin toinen flohista käski kuskia pysäyttämään bussin. Bussi pysätytettiin ja nyt molemmat flohat kävivät neuvonpitoa siitä mitä minulle pitäisi tehdä. Koska asiasta ei näyttänyt tulevan lasta eikä paskaa, kiitin floha-kaksikkoa ompusta ja lakusta selvällä suomenkielellä ja siirryin tien toiselle puolelle liftaamaan. Ämmät jäivät tyrmistyneinä pönöttämään bussinsa viereen kun hyppäsin kohdalle sattuneen tutun kyytiin ja palasin takaisin kirkonkylälle. Nyt on mennyt jo toista päivää eikä kukaan ole kysellyt, niin ei kai se niin tarkkaa ole jos joku jää junasta.
Niin muuten, nyt meikäläistä voi syyttää valtiovallan varojen väärinkäytöstä koska olen kajonnut avustuksiin jotka eivät minulle kuulu, olen näetsen nyt päässyt nauttimaan sitä kiellettyä hedelmää. Tosin tällä kertaa omenan syöminen ei johtanut muuhun kuin aivan saatanallisiin ilmavaivoihin.

Lopuksi sairaalasta saatua: B-lausunto joka kattaa kesäkuun loppuun asti, silloin pitäisi olla kaiken selvillä lopullista lausuntoa varten. SI-nivel ( ← oliko oikein vai onko se SN1 vai 4:sen ja 5:sen väli) kaiketi rappeutunut, joka tapauksessa feelua on ja pahasti. Magneettikuva ruodosta lähiaikoina (lupasi kiiruhtaa asiaa) sekä se heti helvetin pitkä yhdistelmä eli kaikkia aakkoset N:n lähitienoilta NKGE-tutkimus tai jotain sinnepäin. Se missä tökitään sähköllä ja katsotaan millä hapella hermot ovat, kyllä te tiedätte. Ryynejäkin tuli, tosin vain kuulemma taittamaan pahinta kipua 18. päivään asti (Kipupoli) ja kyseessä ovat 60:set Arcox:sit. Onko kenelläkään kokemusta tai tietoa? Sain jopa kaksi ilmaispakkausta ko. lääkettä mukaani ja oli muutenkin tosi asiallinen ja kuunteleva lääkäri. Tutkimus kesti kaikkien testien ja vääntelyidensä kanssa kaksi tuntia joista miellyttävimpänä kokemuksena nivusten alueen sekä sisäreiden tuntoherkkyyden todentaminen.

Hyvää....hetkinen...tiistain jatkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


35 kommenttia:

 1. Hyvä, että asia etenee!
  (Ja enpä tässä enää valitakaan pientä räkätautiani, joo...)

  Onko siellä tuntoa vai ei - ei saa kiusata nunnia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nyt oli sellainen lääkäri jolla oli otetta!
   Eisun pidä räkätautia vähättelemän, kyllä se vaan on kurja tauti. Ei saa öitään nukuttua kun henki ei kulje ja koko ajan nokka vuotaa. Sitten se vasta mukavaa onkin kun nenästä lähtee nahka. Koita parantua eli et huhdo ylimääräisiä <3

   Jaa oliko tuntoa? Siitä onkin aikaa kun itsehillintääni ja tahdonvoimaani on noin lujaa koiteltu ;D

   Poista
 2. No hyvä, että oli edes hyvä lääkäri. Ne on harvassa sellaiset.
  Lääkkeistä en tiiä mittään, mutta toivon, että tuovat helpotusta kipupolia odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset mutta tämä oli toiminnan nainen ja se, minkä lasken suureksi plussaksi, oli hänen nimenomainen vaatimuksensa tulla vastaanotolle kuulemaan ne magneettikuvien ja sen toisen testin tulokset. Perusteena ettei hän koskaan ala selittämään potilaalle mitään puhelimessa, sillä vastaanotolla hän voi myös näyttää mistä on kyse.

   Ei ole tuttuja nuo Arcox:itkaan mulle vaikka aika monenlaisia mömmöjä olenelämäni aikana imuroinut, toivottavasti jelppaavat edes vähän.

   Poista
 3. Hah, sulla on sitt edessä ENMG kuten mullakin ja osa diagnoosistakin sama ;) *kippistellään mömelölaatikoilla*. Mikä ei kyllä selitä päänsärkyä. Sun pitäis päästä magneettiin, joka kuvais niskarangan ja etenkin yläosat - tämä siis asipuolesta. Paitsi mömelöiden nimi jäi kertomatta, siitä heti rankaisu: vaimosi joutuu tekemään sinulle kakkua kermakuorrutteella. Se lasketaan lattialle ja sinä nuolet kermat ja Vaimo seisoo edessä ilman *köh* pikkareita... Ahh, missä mainittiin Arcoxia - ei se paljoa auttanut. Se on näitä uuden polven tulehduskipulääkkeitä jne. Voi se pahinta tosiaan taittaa, mutta en oikein usko. Mulle se ei sen ihmeemmin käynyt kuin muutkaan eli nou helppiä :( Toivottavasti jeesaa sua paremmin.

  Floha on mainio ilmaisu; kun siihen liittää kermaperseet ja pitsiniskat (KePit) on kaikki järjestyksessä. Pussi muuten toi ahdistavia muistoja koulajalta, yääääks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan se kirjainyhdistelmä olikin! Joo, enpä tiedä koska mutta ainakin lekuri lupasi laittaa asioihin vauhtia. Kysyin siltä myös että mitäs sitten jos kuvista ei näykään mitään, niin hän sanoi ettei se ole mikään ihme jos kyseessä on vanha vamma. Sitä tutkitaan sitten vanhana vikana, lisäsi vielä että se HISTORIA PITÄISI OTTAA AINA JA KAIKKIEN LÄÄKÄREIDEN OTTAA HUOMIOON. Isolla tekstillä kun en saa kursivoitua ja viitaten siihen aiheeseen että kun lääkäri vaihtuu, niin millään aiemmalla ei ole merkitystä. Tämä lekuri (nainen <3) todisti toista ja hyvä niin. Kommasin jo sinunkin puolella ettei tuo itsekään uskonut niistä (Arcox:eista) olevan paljon apua, kunhan on jotain siihen kipupoliin asti.

   Kepit täytyy ottaa mukaan tähän itsensä ilmaisuun ehdottomasti,tuo määritelmä sopii vallan helvetin moneen tanttaan jotka tunnen. Mitä taas tuohon sun ehdottamaasi rangaistukseen tulee, niin täytyy sanoa että sinähän se vasta nainen olet! :D

   Poista
 4. Minä miettimään, että mikä slangisana se "sisäreiden" taas on, mitä ne "sisärit" on... tällasia tajunnanvirheitä tulee nykyään, jonkun sukunimi oli Korpihalla ja mie että missä pihalla. Mutta onnea hyvästä lääkäristä! Arcoxiat varsinkin tuolla vahvuudella voi olla sulle niinku paidannappeja söisit. Ite oon syöny kuurina selkään niitä, ja piti olla lisäsärkylääke sen päälle - mutta ei saa syödä muuta kuin parasetamolia sen kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisäreiden = reiden sisäpinta,suoraan kuukkeleista alaspäin niin oikealla kuin vasemmallakin esiintyvä alue ( ja vieläpä herkkä sellainen) ;)

   Kiitos, lääkäri oli kyllä hyvä ja mitä nappeihin tulee niin tuosta Polgalle antamastani vastauksesta käypi selville mitä lekurikin oli mieltä.

   Poista
 5. SI-nivel se on. Tulee sanoista sacro-iliaca, eli ristiluu-lannenivel. Se on rustoliitos, jolla ristiluu kiinnittyy lantioon. Kato vaikka http://www.kuntonetti.org/index.php?sivu=11

  Se on sun selkäkipujen takana. Googlettamalla SI-nivel löydät paljon tietoa. Näitä SI-nivelen virhejuttuja rustaan vastaanotollani viikottain. Se sujuu varsin näppärästi sekä kivuitta ja auttaa paljon kivuissa.

  Polga on ah niin oikeasssa kirjoittaessaan sun kaularangasta. Allekirjoitan.

  Olen ottanut käyttöni sun lanseeraaman termin "välikuolea". Osuva nimitys. Nyt kun olen taas pitkään joutunut heräämään aivan liian aikaisin, niin pävällä on pitänyt turvautua välikuolemaan. Olo on taas kuin ylösnoussut.

  Arcoxia kuuluu tulehduskipulääkkeisiin, joten käsittääkseni se on 800:n buranan luokkaa teholtaan. Eikä sitten muita pillereitä sen kanssa, kuten Sanna jo kirjoittikin.

  Kyllä moni mies joutuu kohtaamaan minunkin vastaanotolla tilanteen, että sisäreisien lisäksi löysätään myös nivusside. Se kulkee nivusissa... eli läheltä mennään. Pakko oli lykätä tää viimeinen kappale, koska teksti olisi muuten ihan tosi kuivaa ja asiallista. Edes jonkun villi mielikuvitus voi leipoa asiatonta tuosta hyvin asiallisesta toimenpiteestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, siis SI-nivel. Onko se sama asia kuin 4. ja 5. väli, siellä ei kuulemma ole kaikki kohdallaan? Mitä kaularankaan tulee, niin käsittääkseni mut kuvataan tällä kertaa lantiosta niskaan asti.Nimittäin niistä kahdesta tunnista mitä lekuri tutki ja testasi, se käytti kolme varttia pelkän niskan tai kaularangan tutkimiseen. Mieletön määrä eri asennoissa vääntelyä ja se totesi ettei se todennäköisesti (mutta voi kuulemma olla) ole joku plexuksen? hermopinne. Haettiin selitystä sille miksi esiintyy yht'äkkistä ja pitkäkestoista valkosormisuutta, puutumista ja käden voimattomuutta.

   Arcox:it lekuri antoi kai lähinnä myötätunnosta kuntotesi itsekin etteipä niistä ole apua kun vertaa niihin ryyneihin mitä olen vetänyt.
   Lisäksi viisastuin paljon; sain tietää lääkityksen neljästä tasosta (kroppapuolella) siitä miksi päälääkkeet ovat kuin lottoamista.Ymmärrän nyt paremmin lääkäreitä ja sitä vaikeutta sen oikean lääkkeen löytymiseen. Kysymykseeni etteikö päänsärkyjen osalta ole muuta linjaa kuin mielialalääkkeet (takaisinoton estäjät), niin lekuri tuumasi että on toki mutta sille tielle kun lähdetään niin sitten puhutaan huumausaineista.

   1. Välikuolema - olkoonkin että on sen lopullisen pikkuveli - on varsin mainio apuväline monella kohtaa.

   2. Laitoin tuon maininnan toimenpiteen nautittavuudesta sen takia kun en ole joutunut viime aikoina painimaan itseni kanssa (henkisesti) ;)

   Poista
  2. 4. ja 5. väli on puolestaan lannerankaa. Siis eri asia. Yleensä tuon välin ongelmat tuottavat heijasteita (kipua, tunnottomuutta) säären ulkosyrjälle ja jalkaterään. Sen paikallisen kivun lisäksi. Myös pakara-alue voi tuskailla.

   Plexus on hermopunos. Kaularangasta lähtee joka nikamavälistä hermo, ne kiertyvät hartiaan syvälle hermopunokseksi, se sujahtaa solisluun alta ulkosyrjältä haarautuen käsiin. Vastaa siis käsien toimivuudesta. Hermo voi kanittaa lihaskireyksien takiakin niskan ja kaulan alueelta. Uskomattoman yleinen syy vieläpä. AC-nivelen virheasento on toinen mahdollinen syypää. AC on acromion-clavicula, eli olkalisäke-solisluuliitos.

   Lakkaan paasaamasta täällä työasioita.

   * kiitos ja anteeksi *

   Rollikaiselle sanoisin, että älyttömän hienoa että lääkäritkin nykyään taas uskaltavat koskea potilaisiinsa. Käsin tunnustelemalla löytää uskomattoman paljon asioita, kun siihen on harjaantunut. Nopeasti, tehokkaasti, halvalla ja suhteellisen varmasti. Niin ja haittavaikutuksetta.

   Poista
  3. No niin! Oikean jalan säären etuosa polvesta alaspäin (polvi mukaan lukien) puutuu ja jalkaterä myös. Toisinaan jopa niin, ettei kävelemisestä tahdo tulla mitään kun polvesta alaspäin on aivan hervoton koko jalka.

   Kuinka todennäköistä tuon AC-nivelen virheasento on? Yleisesti,prosentteina tapauksista? Onko se mahdollista vain traumaperäisenä vai voiko ko. nivel kulua niin paljon että pääsee /joutuu virheasentoon?
   Maksan kyllä konsultaatiosta jonain vuonna ja jollain tapaa jos viitsit vielä näihin vastata?

   Poista
  4. AC-nivelen lieväkin virheasento aiheuttaa kipua käsiin, liikerajoitteita, puutumista yms. Vaiva harvoin johtuu kulumasta, mutta tuhannen yleistä on kolhia olkapäänsä johonkin. Joskus riittää, että vetää vauhdilla ovesta osumatta täysin oviaukkoon ja olkapää kolahtaa karmeihin. Tuommoista ei muista itsekään jälkikäteen, kun siitä ei edes mustelmia jää. Mutta nivel on päässyt liikkumaan lievään virheasentoon, jota ei muuten edes rtg-kuvassa näy. Nivelpinnat eivät vain pääse enää liikumaan normaalisti. Ja liikehän siinä on todella pieni.

   Peppone olisi kyllä hyvä haaste hoidettavaksi. Jos vain pääsisit tänne, niin voisin kutsua Dr.Housen tapaan delegaation kääntelemään sua. Entisesi et olis sen jälkeen :) Minä ja pari karvaista äijää...

   Poista
  5. Kiitos tiedosta ja kyllä mua saa käännellä vaikka millaiset delegaatiot jos olotilat helpottuu. Perkele, mä alan säästökuurille ja posautan sinne teille vielä joskus. Ei oikein jaksa näitä olotiloja enää.

   Noloin kääntelyni on vuodelta -90 jolloin multa leikattiin nivustyrä. Saatanallinen olikin mutta sehän vetäytyy aina makuuasentoon mentäessä sisään. No, leikkausta edeltävänä päivänä hoitsu tulee sanomaan että tules tänne, anestesialääkärillä on sulle asiaa. Minä menen hoitsun perässä ja hän käskee mut makuulle punkkaan ja häipyy helvettiin. Hetken kuluttua ovi aukeaa ja vitut sieltä mitään anestesialääkäriä vaan joku muu lekuri, perässään reilu kymmenkunta kandia/opiskelijaa ja lekuri alkaa pajattamaan niille latinaa, kiskaisee multa housut pois ja sanoo: "Provosoikaa Pepponelainen". Katon ukkoa että mitä vittua tässä nyt pitäis provoisoida ja lääkäri tajuaa tyhmyyteni jolloin korjaa:"nouskaa istumaan".

   Tätä sitten jatkettiin seuraavat 40 minuttia, minä munat paljaana menen selälleni, nousen istuvaan asentoon ja taas selälleni. Kaikki kandit /opsikelijat about parikymppisiä likkoja. Arggh.

   Poista
  6. Mulla on pistää tuostakin vielä vähän paremmaksi. Synnytin esikoiseni 2. - 4.2.1998 OYSissä, joka on siis opetussairaala. Noiden kolmen päivän aikana minun hanuria tarkasteli aika helvetin monta kandia. Sitten kolmantena päivänä karjaisin, että ei saatana enää yhtään kandia tuosta ovesta sisään. Olen antini antanut tuon vuosikerran opiskelijoille. Ymmärivät ns. yskän. Ei parane pohjanmaalla kyykkypissalle julkisilla paikoilla. Ties kuka/kuinka moni tunnistaa perseestä....

   Pohjanmaalla on nivustyrälle kansanomainen nimi: suolimulkku :)

   Poista
  7. :D:D:D ja ei kun vaihtaan housuja...:D :D

   Poista
 6. emmää nyt jaksa mitään järkevää kommentoida, mutta hyvä että asiat hoituupi!

  lääkärissä olo ei saisi olla mukavaa, though. ei ainakaan sisäreiden & lähialueiden mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sitä aina tarvitse jaksaakaan aina. Riittää että olet hengissä ja kunnossa <3
   Lääkärissä nimenomaan pitää olla mukavaa ja mieluummin mahdollisimman pitkään.

   Poista
 7. En osaa nyt mitään järkevää sanoa. Tulin vain käskystä testaamaan nimimerkkiä. Tramal on ainoa, mikä auttaa mulla selkäkipuihin. Mihinkään muihin kipuihin se ei sitten meinaakaan tehota. Ei siis kokemuksia Arcoxista. Toivottavasti toimii!

  Vähän kyllä vaikuttaa toiveajattelulta tommonen tunnustelu...;) Ehkä se oli sellanen, loppukevennys tai tais olla enemmänkin unhappy ending sun kannalta. Ja mehän ei ees tiietä, oliks toi sellane homoeroottinen kokemuskaan eli oliko lekuri mies vai nainen! Huonojen juttujen kaatopaikka poistuu nyt, testiviesti on kokeiltu. Toimii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tramalit on kokeiltu eikä auta mutta kaikki on niin yksilöllistä ja hyvä jos sulla toimii. Arcox ei tuo helpotusta tähän olotilaan sillä testattu on tälle päivälle.

   "Totta turiset mutta tämä oli toiminnan nainen ja se, minkä..." on suora lainaus tuolla ylempänä, löytyy -S-:lle antamassani vasutauksessa. Luostarissa täytyy olla katsos tarkkana ;D

   Hyvä että nimimerkki toimii!

   Poista
 8. Hyvä, että oli fiksu lekuri, niitäkin kun on moneen junaan.

  Enkä kerro, mitä luin Marjaanan kommentista. EN.

  VastaaPoista
 9. Floooooha on loistava termi. Kiitos, otan sen oitis käyttöön.

  Joku A:lla alkava särkylääke minulla oli vuosi sitten, mutta heitin ne paholaisen ryynit apteekin keräyslootaan koska niistä nuppi kuumeni ihan mahdottomasti. Oksetti, yrjötti ja v-tutti ihan todella. Siinä mielessä ne tehosivat, että pahoinvointi vei ajatukset pois selkäkivuista.

  Minä olisin kyllä ajellut sillä dösällä sinne eläinpuistoon asti, olisi ollut kiva tsiigailla mitä eläimet tekevät metsässä talvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkahattutäti on liian pitkä sana ja minä olen liian laiska sanomaan, sen tähden tuo lyhennys mutta hyvä jos kelpaa.

   Mahtovatko olla Atarax:eja, ne on nimittäin aivan turhanpäiväisiä ja niistä saa sivareita enemmän kuin apua vaivoihinsa. Paholaisen ryynejä,aivan kuten sanoit.

   Ranualla nyt ei loppupelissä ole niin paljon nähtävää, että sinne asti viitsisi dösässä istua eikä varsinkaan niissä fiiliksissä. Muuten olis ehkä voinutkin.

   Poista
 10. Mulla meni polvi kerran sijoiltaan tän taudin alkuvaiheessa ja määrättiin tuota Arcoxia. Otin yhden ja loput palautin apteekkiin. Ei auttanut. Burana tais tehota paremmin. Tsemppiä ja toivottavasti saat kunnon tutkimuksia, joita myös tulkitaan oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja tuolla aiemmin jo mainitsinkin että kai se oli myötätuntoa kun ei hän itsekään uskonut sen tehoon. Kyllä nyt näyttäisi kaiken olevan kohdillaan noin hoitomielessä sillä muijalla tuntui olevan otetta työntekoon.

   Poista
 11. Mua saa sitten tästä lähtien kutsua flohaks. Täytän luultavasti ainakin suurimman osan tuntomerkeistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susta ei Menna rakkaani saa flohaa veistelemälläkään, olet sinä sen verran räväkkä nainen vaikka symppis empaatikko oletkin <3
   Niin, tulikos juhlittua eilen?

   Poista
  2. Ei kun juhlittiin sunnuntaina jo ennakkoon. Ja jatketaan perjantaina ;)

   Poista
 12. Lääkäreitä on kyllä moneen lähtöön. Hyvä että pääsitte samalle aallonpituudelle tämän kanssa.

  Musta ei taitaisi olla flohaksi. Luulisin... :P

  VastaaPoista
 13. Viihdettä kehiin... tässä Käärmeen vuoden Käärmeille (1965 syntyneitä) Teksti on kopioitu viihteelliseltä sivustolta, ei siis pidä edes totuuden jyvästä sisällään.

  Perusennuste

  Vaikka nyt on käärmeen vuosi, ei se välttämättä povaa hyvää käärmeille. Käärme-merkin ihmiset kohtaavat kaksi suurta tapahtumaa kuluvan vuoden aikana. Jos käärme osaa hillitä tempperamenttiaan, asiat voivat kääntyä hyvin. Käärmeiden ei kannata lähteä mukaan riitoihin tai konflikteihin, sillä he ovat alttiita haavoittumiselle. Myös anteeksianto tulee käärmeille tänä vuonna tarpeen.

  Rakkaus

  Vaikka käärme tapaisi tänä vuonna jonkun mielenkiintoisen henkilön, ei hän välttämättä ole kuitenkaan se oikea. Parisuhteessa elävien käärmeiden tulisi välttää riitoja, etteivät tilanteet kärjisty. Avioituneille käärmeille ei ennuste lupaa sen parempaa - vaan erojakin saatetaan tulla näkemään.

  Työ

  Eteneminen uralla on tänä vuonna hyvin todennäköistä käärmeille, joille saattaa tarjoutua jopa johtajan rooli. Mieskäärmeisiin nähden naisilla menee vielä paremmin työelämässä. Mieskäärmeiden tulee ehdottomasti välttää työpaikkaromansseja.

  Raha

  Käärmeillä on jonkin verran onnea raha-asioissa tänä vuonna. Suuria menoja ei ole näkyvissä. Jos käärme on naimisissa, hänen aviopuolisonsa tulee saamaan jostain ylimääräistä rahaa.

  Perhe ja terveys

  Vuoden aikana saattaa ilmetä joitakin terveysongelmia. Käärmeen merkki on tapaturma-altis, joten itsestään huolehtiminen kannattaa aina. Perhesuhteissa voi esiintyä kitkaa, muttei se ole pitkäkestoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tita rakas, tässä listassa oli monta yhtymäkohtaa elämääni. Olkoonkin että oli jostain viihdesivustolta mutta esim. tuo Perhe ja terveys - osio on niin arkipäivää..

   Poista
 14. Älkää Arcoxiaa nyt ihan mollatko maanrakoon. Auttaa joillakin hyvin melko vaikeaankin selkäkipuun. Mutta yksilöllistä kuten Polga sanoikin. Rinnalla voi syödä paracetamolia 1gx3. Toivotaan, että auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei auta mollata kun vasta kaksi nappia olen syönyt mutta musta on tullut niin hemmetin skeptinen noiden lääkkeiden suhteen.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...