keskiviikko 13. helmikuuta 2013

G'lebiah 1:seltä alienin sarkofagin kautta mokkapaloihin

Rakkaassa ammatissani yhtenä vaaratekijänä ovat näkymättömät teleportit jotka saattavat sinkauttaa pahaa aavistamattoman rakentajan vaikka tänne G'lebiah 1:selle, se on yksi Badant- Uhr:in tähtijärjestelmän planeetoista.Sain napattua tämän kuvan kiitäessäni madonreiän halki ja hetkeä myöhemmin (n.0.0000000000000000000000000000000001 sekuntia) pää jo kopsahtikin taustalla näkyvän planeetan pintaan.


G'lebiah -1


Hemmetin hyvää porukkaa ja pitävät meitä suomalaisia yhtenä universumin parhaimmista. Olkoonkin että olemme heidän mielestään perin alkukantainen elämänmuoto mutta silti.Dead alien


Yläpuolen olevassa kuvassa näkyvät koipeni ja niiden välissä on reliikki, tarkemmin sanottuna tiettävästi ainoa suomesta löydetty sarkofagi jolla oli tutkimustulosten ja hiiliajoituksen perusteella ikää 8700 vuotta. Melko vanha kirstu (tuntematon metalliseos) ja suht hyvässä kuosissa löydettäessä. Todennäköisesti kuului ei maanpäällisiin – juttuihin koska ilmoitettuamme löydöstä, paikalle tuli valkohaalari – ja pukuporukkaa jotka veivät meidän hienon sarkofagimme pois, näin siinä käy kun koittaa olla lainkuuliainen. Ei kannata soitella tai kateelliset sedät tulee.

Tunneli jonka toisessa päässä moikkasin yhtä kiinalaista


Yllä olevassa kuvassa näkyy hieman meikäläisen jalkaa,tämä on sitä samaa monttua missä sarkofagi lepäsi. Sen helvetin metallikirstun pituuden takia jouduin kaivamaan todella pitkälle ennen sain loppupään näkyviin ja sai koko ajan pelätä koska kaivannon katto rojahtaa niskaan, siinä ei ollut aikaa paljon tukiseinämiä rakennella.

Koska monttu oli jo kaivettu valmiiksi, niin ajateltiin että täytyisihän sitä nyt jotenkin hyödyntää kun kerran on tuollainen perkeleellinen hole lattian alla ja niinpä minä sitten takas tullessani vedin uuden viemäriputken talouden tuotoksia varten.
 

Pitkä putki,niinkuin tuurijuopoilla yleensäTosissaan paikat oli kipeänä, sillä montulle tuli syvyyttä 180 senttiä ja pituutta neljä metriä eli keittiön leveys. Syvyys selittyy sillä että vanha viemäri täytyi kaivaa esiin koska osan matkaa uutta viemäriä uitettiin vanhan ja ison betoniviemärin sisällä. Kaivoin koko tunnelin kenttälapion ja ämpärin avulla että siitä jokainen voi päätellä kuinka paljon siitäkin sai revittyä huumoria. Aivan oikein. Ei yhtään.

Seuraavan päivän fiilikset olivatkin sitten tälläiset:Fucking Duck


Ehkäpä yksikaikkien aikojen hellyttävimmistä kuvista mihin netissä olen törmännyt on tämä alla oleva kuva. Pelkästään tuo ilme jo kertoo kaiken oleellisen, joskin teksti vielä parantaa tuon pienen ihmisen aatoksia.

En nyt muista, olisikohan tämä muuten Hirnakan blogista kopsattu?
Tässä vielä yksi typerä työhön liittyvä kuva joka kertoo siitä asentojen ihanuudesta joista pääsee päivittäin nauttimaan.

Duunarin koipi part. 1
Niin, ei se ole aina sitä auringon paisteessa ja ilman paitaa huhkimista. Hyvänä kesänä voi olla päivä mikäli ei satu olemaan sisähommat, niitä kun ei voi pahemmin valkata. Tarkkaavaisimmat lukijat huomaavatkin seksikkään sääreni jatkeena olevan apinantappokengän, joista eilisessä tekstissä oli puhetta.

Lopuksi – tai ei ihan lopuksi tärkeä tiedote: The Keittiökaranteeni on päättynyt! En ensin uskonut mutta kun soitin aluehälytyskeskukseen niin sieltä varmistivat, olivat kuulemma hälyttäneet kaikki vapaavuorolaiset töihin. Sain tietää että mun keittiötouhuille on oma koodinimikin: -Korvessa kokataan-. Tämä kun välitetään eteenpäin niin joka saatanan vpk osaa tänne, niiden navigaattoreihinkin on tallennettu tämä meidän osoite. Ei tarvitse kysellä että mikä osoite ja millaisella varustuksella, lasit vaan paskaksi ja vaahtoa sisään niin kyllä se soppa siellä hellalla jäähtyy. Meikäläistä ei sitten arvosteta missään.The Mokkapala


Elämäni ensimmäiset mokkapalat, täysin itse tehtynä ja ilman tulipaloa. Okei, tunnustan että kerran jouduin kysymään vaimoltani neuvoa. Pohjaa tehdessäni totesin että ei jumalauta, tämähän on ihan vetistä vaikka olen vatkannut kuinka. Niin,oletkos sä muistanut laittaa ne jauhot? No en ollut. Tässä päällinen eli täyte on juuri levitetty eikä se ole vielä jämähtänyt kunnolla minkä takia se kiilteleekin niinperin kirkkaasti. Hyvää on, enää ei ole paljon jäljellä (kaksi palaa) koska se kelpasi vaimollekin. Koiruus sai myös osansa ja eikä sillä aamun lenkillä näyttänyt olevan isompia ongelmia vaan tassutteli ihan kiltisti vierellä. Myös The rojut olivat koostumukseltaan normit eli sisuskalutkin ovat säästyneet suuremmilta vaurioilta. Ja koska suklaa on koirille myrkkyä, niin ei Lätkis saanut kuin palasen joka oli kolmannes teelusikasta mutta ilmeisesti tykkäsi koska sitä kuolaa sai luututa loppu illan.Tälläistä tänään ja pahoittelen että jouduitte kärsimään typerää kuvapostausta mutta taas on nuo pääkivut sitä luokkaa että hyvä kun sain edes tämän aikaiseksi, tekstin tuottamisesta ei olisi tullut kerta kaikkiaan mitään. Lupaan ettei toistu, joitakin yksittäisiä kuvia joskus mutta siinä se sitten onkin. Huomenna on päivä uus ja eiköhän tähänkin päivään mahdu taas sitä normia touhua joten huomenna taas jatketaan vanhaan malliin. Eilisestä vielä sen verran että floha-teksti oli oiva esimerkki siitä kuinka kaikkea kytätään. Koska tekstissäni esiintyi sana pakolainen (aivan kuten tässä nytkin) ja maahanmuuttaja niin eikös blogissani oltu vierailtu täältä. Mistä taholta mahdettaisinkaan tulla vierailemaan jos tekstissä olisi maininta eduskuntatalon rajäyttämisestä?(tähän kohtaan heti helvetisti hymiöitä ja toteamus että varmastikin sellaiselta, jonka vierailua ei edes huomaa).Daa,oikein hyvää keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukkaat ja muut matkaajat.

76 kommenttia:

 1. Muiden kuvien jälkeen mokkapalat saavat meikäläisenkin kuolaamaan. Meenkin tekemään päivän salaatin :)

  Lähetä ne pari palaa sitt privana siihen toiseen meiliin jälkkäriks, palautan jotain muuta sopivaa!

  VastaaPoista
 2. Mun mokapaloille käy usein samoin, siis päälliselle. Olenkin päättänyt, että näyttäkööt ihan mille tahansa kunhan maku on hyvä. Noista rutisevista en kyllä tykkää, niitä ei meillä laiteta.

  Jatkoin vielä sitä eilistä keskusteluamme mun laatikoissa. huokaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo päällinen jämähti niin paljon ettei se valu mihinkään ja mieluummin nonparellelleja kuin niitä kookoslastuja, ei ole mun makuuni.

   Tulenkin heti kattomaan, eilen rupes väsyttään ja painuin pehkuihin.

   Poista
  2. No ei kai nyt mitään halvatun kookosta kukaan laita mokapaloja pilaamaan!!

   Poista
  3. Hyvä Puskis, tiesin että olet hyvän maun asiantuntija!

   Poista
 3. Wohow, sä pistit tänään paremmaksi, meillä on vaan pullaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka kerta kun onnistuu niin se kannustaa ;D
   Ihan tosissaan, tuollaisten juttujen tekeminen ja ruuan laittaminen olis hienoa kun sitä osaisi paremmin.

   Poista
 4. Hyvä että tuli hyviä. Eikä Puskissan mainitsemia mokapaloja :) oikeesti nuo jutut on aina hyviä, oli ne minkä näköisiä tahansa. Jessus sitä minunkin muinoin tekemää "Kanin makeaa porkkanapiirasta"...

  Ei ole kuvapostaukset tyhmiä! Tai sitten mulla on blogi täynnä tyhmiä postauksia... vaikka niinhän se joka tapauksessa onkin. Mutta mulle tuli mieleen lomokuvaus (http://www.heidinblogi.com/2011/05/lomography.html) noista kuvista...

  Vilukissi ainakin piileskelee noita nettikyttääjiä laittamalla tiettyjen avainsanojen väliin viivoja tms. niin ne ei löydy heti. Viimeksi kirjotti paa-vi. Ja mie luulin ensin, että sillä on joku lukihäiriö, että sen pitää tavuttaa sanoja saadakseen ne oikein kirjoitettua :) no en oikeesti, mutta ihmettelin ennenkuin älysin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidillä on ainakin yritystä kameran kanssa ja olihan siellä hyviä kuvia...
   Ei kaikki kuvapsotaukset olekaan tyhmiä vaan ne joiden alussa on kaksi sanaa ja sitten sata kuvaa. Tai ehkäpä mä olen niin tyhmä etten tajua jutun juonta mutta olis se nyt mukavampi lukea että mistä päin tai mikä etc. Edes muutamalla sanalla selitettynä, ihan siksikin jos sattuisi joku kuva kiinnostamaan , niin ei tarvitsisi kysyä: "Hou! Mua kiinnosti se.....oiskohan ollut 37. kuva jossa oli laituri ja vene enkä tarkoita sitä toista vaan just sitä missä se vene on laiturissa? Ymmärrätvarmaan mitä tarkoitan?

   Pystyyhän noita hakuja kaiketi hämäämään mutta en ole viitsinyt nähdä vaivaa moisen eteen.

   Poista
 5. No, niin tästäkin tuli sitten ruoanlaittoleivontablogi. Ihan syrjäytynyt ja nyrjähtänyt olo muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luostarista ei todellakaan tule mikään ruokablogi, vaan tämä pysyy hartaana paikkana jossa ruoditaan maailman vääryyttä ja udellaan ihmisten asioita! ;D

   Poista
 6. Leipova mies... nyt tuli tämäkin ihme nähtyä!!!! Jos seuraavan kerran haluat järkyttää minun mielentilaani, niin postaa kuva siitä, kun sulla on imuri kädessä :)

  Jaksamista sen pään kanssa! Oletko kokeillut lämpöjä sinne niskaan, ihan kallonpohjaan asti?

  Kuka muuten kuvittelee, että suomalaisessa talvessa muovisaranat toimivat? Vastaus on Biolan. Lähti eilen lämpökompostorin kansi rusahtaen irtipoikki. Muovisaranat hajosivat. Lähetin jo valmistajalle moitteet. Vitutti.

  Ja nyt työt kutsuvat. Piti oleman vapaapäivä, mutta yksi yrittäjäystävä on yksikätisenä ja pitää käydä leipasemassa oikeakin käsi työkuntoon. Mutta noin pieniähän EI lasketa työnteoksi.

  VastaaPoista
 7. Viittaan tässä Marjaanalle antamaani vastaukseen eli hienoa olisi jos osaisi. Vituttaa kerjätä toista tekemään aka luonne ei anna periksi kovin montaa kertaa kerjätä.

  En ole lämpöjä kokeillut mutta kohta sovittelen kaksirivisen piippua niskaan jos ei ala kvut hellittämään ja taidan samalla viedä mukanani muutaman muovihimmeleiden valmistajankin koska ei niiden viritykset talvea kestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, jaksamista sulle myös (voi perkele että sun pitää vapaillasikin lähteä..)

   Poista
  2. No ei tuosta paljoa vaivaa ollut. Tuli samalla käytyä luurikaupassa, vaihdettua yrityksen liittymät puolta halvempiin ja ostettua uusi SungSam. Vanha Nokialuuri rätisee ja paukkuu, hukkaa sim-korttinsa, ottaa vastaan tekstareita viiden päivän viiveellä, löytää santunnaisesti verkon ja on siis elämänsä ehtoopuolella.

   Uusi luuri kestää upottaa veteen, jäädyttää se vesiämpäriin, käyttää vasarana jne. Toivottavasti sitä voi kuitenkin käyttää puhelimena...

   Ja Peppis... mun vapaapäivä kuluu eniveis koneen äärellä istuen ja järjestellen 15 hengen aikataulutuksia näyttöjä varten huhtikuussa.

   Poista
  3. Toivottavasti sun luuri kestää, lähitulevaisuudessa hommaan itselleni luurin täältä:
   http://www.suomenpelastuskeskus.fi/spkshop/product_catalog.php?c=223
   Tuo 169,- euroa ei ole paljon kun katsoo luurin kestävyyttä (esim. raksan olosuhteet) ja tuo kahden sim-kortin paikka/käyttömahdollisuus on tosi hyvä juttu.

   Jos sulla on se Samsung:in Xcover niin se on kyllä hyvä luuri tai ainakin mun palveli hyvin, kesti rankempiakin olosuhteita tuolla ulkosalla.

   Minusta rakkaani ettei sullaole koskaan todellista vapaapäivää ja se ei ole hyvä asia, ei ollenkaan.

   Poista
  4. tuntuu (jäi välistä pois, se on näitä päänsäryn aiheuttamia v-maisia lukihäiriöitä)

   Poista
  5. No just Xcover tuli hankittua. Hoksasin, että äijäpuhelimen ostin... mun taskussa rasite on kuin raksalla. Sulan maan aikana en sisällä aikaani vietä kuin pakolliset. Multaa, hiekkaa, turvetta ja kosteutta on tarjolla ulkoilmaelämässä.

   Ja olen itsekin huomannut, että "oikeita" vapaapäiviä ei ole. Ehkä en enää osaakaan viettää "vapaata", kun todellisuuspinta tämmöiseen asiaan on kadonnut vuosia sitten käpälistä. Testataan viikolla 10, kun on viikko vapaata. Että mitä se mun vapaa oikein mahtaa olla :)

   Sosiaalinen elämäkin näyttää siirtyneen nettiin ja luuriin. Onneksi avioliitto ja perhe-elämä sujuu vielä perinteiseen tapaan :)

   Poista
  6. Se on hyvä puhelin.Kävitkö tsekkaamassa linkinluurin? Tosinsiellä olis sellaisia tonnista kolmeen oleviakin mutta ei ihan just nyt riitä pelimerkit. ;D

   Otat sitten kunnolla vapaata kaikesta silloin 10-viikolla, ei puhelimia, ei nettiä vaan pelkkää kutmuilua..

   Poista
  7. Kävin kattomassa, pätevän näköisiä luureja. Mua on tympinyt ihan satasella, että luurit ei kestä paria vuotta pitempään. Aina yhtä vittumainen homma alkaa nysväämään uuden eksotiikin ominaisuuksia.

   Perillisille piti ostaa Samsugin Galaxyjotain älypuhelimet. Ihan sairaan hankalia noi kosketusnäytöt ainakin mun käpälöihin. Ja leveitä kuin halot. Tunge sitten semmosia taskuun...

   Koitan nyt selvitä tuon Singsangin kanssa. Tähän mennessä olen koittanut pitää kansantaloutta Nokialaisilla pystyssä :)

   Poista
  8. Ne on tehty kestämään ja siksipä se onkin se tärkein valintaperuste, minä en koskaan tule ostamaan älypuhelinta. Olen kokeillut eukon puhelinta eikä sen näytön hiplaaminen näillä koposormilla onnistu, eivätkä ne kyllä muutenkaan kestäisi menossa mukana.

   Poista
 8. Komeita on noi sun sääret!

  Mutta kun en luota niihin navigaattoreihin, niin onkohan siellä palokunnassa nyt varmaan oikein se osoite tuolle koodille -Korvessa kokataan-. Ihan vaan sillä, ettei ne tulevahingossa tänne korpeen. Meinaan mulla on leivinuunissa tuli ja sinne menee kohta kanakoipipata ja THE Karjalanpaisti. Haa.

  Palokunta nimittäin ei tänne aikoinaan löytänyt kun meillä oli hormipalo. Niitten navigaattori vei tohon viereiselle tielle ja mies joutui juoksemaan ja hakemaan ne kun nähtiin paloauto tontin takana, mutta eihän se sieltä päässyt kun tietä piti kiertää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin tämän! Kävin nimittäin eilen vakoilemassa ja tiedän että olet ostanut niitä kanankoipia, mutta että The Karjalanpaistikin!
   Voit olla varma siitä että minä osaan teille vaikka palokunta ei! ;D

   (Oliko se palokunnan eksyminen ennen tätä niiden katunimien rukkausta? Sen jälkeenhän ei kaiketi ole saanut olla saman nimisiä katu/tieosoitteita palokunnan vastuu/toimialueella?)

   Poista
  2. Palokunta eksyi pari vuotta sitten. Täällähän on ollut kuntaliitoksia, mutta meidän tie on pysynyt samana vuodesta 1989, jolloin täällä maalla yleensä alettiin antaa teille nimi;)

   Pakko sanoa: Karjalalanpaistin tuoksu leijailee (se voikin toimia navigaattorina) ja koipipataa aletaan just syömään, yeah!

   Poista
  3. Ahaa, no sitten ihmettelen sitä palokunnan virhettä - paha moka.

   Oli sun onnesi että mulla meni tuolla elävän elämän velvoitteissa näinkin myöhään, nimittäin haistoin sen karjalanpaistin ja kuolasin paitani märäksi. Ärrhh!

   Poista
 9. Muovisaranoista tuli mieleen, minulla tönöttää tuolla kyökin puolella upouusi shakerpullo enkä saa sitä pirua auki en millään. Voi jestas kuinka olisi noloa mennä kysymään joltain tosibodarilta jotta mitenkä mie tään saan auki :(

  Niiden on pakko olla niin yksinkertaisia, että mieskin *köh* saa ne auki ilman pihtejä, tunkkia tai pajavasaraa.
  Minun pitäisi siis kääntää pää The Luolamies -säädöille ja uskon, että korkkikin aukeaa suitsait sukkelaan.

  Makean näköiset mokkapalat *slurps*


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se jengoilla vai minkälainen se kansiosan kiinnitys on? Ei käynyt oikein selväksi niin en osaa auttaa. Joskus niissä jenka-malleissa on venäläiset kierteet eli menevät kaikki senpuolitoista kierrosta kiinni siihen suuntaan mihin normisti aukeaa ja päinvastoin.

   Mokkapaloista tuli yllättävä kyllä ihan hyviä eikä niissä kovin iso hommakaan ole.

   Poista
 10. Mokkapaloja, hyvää.
  Noita sääriäsi voisit esitellä enemmänkin meille vanhoille akoille, olisi vaähän silmäniloa. Eikä haittaa, jos kuva on epäselvä, näkökin on huono. Mutta se tieto, että on miehen säärtä näkyvillä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mokkikset ovat ihan ok ja niitä täytyy tehdä toistekin.

   Vai sääriä...no Luostarin aikakirjoissa on sellainen papyrus kuin "Kaiken paljastavat alastonkuvat Apotista" ja näin varoitukseksi kerrottakoon että siellä näkyy sitten vähän muutakin kuin niitä sääriä.

   Poista
 11. Ihan pakko laittaa tähän kaikkien vainoharhaisten, siis hengenheimolaisteni iloksi tieto siitä että he, ketkä käyttävät Tulikettua selaimenaan niin käykääpäs (jos teillä eisitä vielä ole) lisäämässä sellainen lisäosa kuin Collusion. Siinä on jokaisen unelma....ne pienet pallukat...ja se tiedon määrä...saan orgasmin...jaa taas yksi pallukka liittyi verkkoon...aaaah...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on träkkerihype päällä :)
   Mitä enemmän lisäosia, sen hitaampaa on käynnistyminen. Mutta viihteellähän on arvonsa:)

   Poista
  2. Ei ainuttakaan lisäosaa meikäläiselle enää. Mielummin ilman orgasmia, niitähän ne nuoret munkkikokelaat kyllä järjest.. ai niin, ei mitään;)

   Poista
  3. Tämä kuulkaas käynnistyy nanosekunnissa, Kysehän on siitä miten levyn optimoi ja mitkä ovat määritelty starttaamaan koneen käynnistyksen kanssa yhdessä.

   Ja siksi toisekseen, on ihan hienoa katsella mitkä sivustot ovat "perässä" ja vasta tänään tajusin senkin tosiasian, että netti on väärällään huoria eli sydeemejä joiden ainoa tehtävä on välittää käyttäjien nettiliikenteestä tietoa kaupallisille sivustoille.
   Rantis, läppärin käyttö yhdistettyinä orgasmeihin on aivan mieletön kokemus! ;D

   Poista
 12. Hottis mokkapala! *kuolaa* Nyt keksin mitä voisin ehkä jopa tuolla keittiössä tehdä. Joskus menee päiviä kun en siinä helvetinkomerossa käy, niin vastenmielistä on nykyään kaikki siellä puuhailtava. Jääkaappi meillä on onneksi täällä tuvan puolella keittokomeron ovenpielessä. Taannoin meillä oli nahina joka kärjistyi kommenttiin "muilla odottelee mustikkapiirakat kotiin tullessa!" Ja perkele...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi mokkapalat on helppoja tehdä eikä siinä mene kuin noin 45 min. ja mikä parasta, sen makeuden voi ihan itse määrätä, samoin kuin tuon päällä olevan tatinakerroksen paksuuden. Kannattaa tehdä eli kerää helposti pisteet kotiin ;)

   Poista
 13. Ne on todella helppoja tehdä, koska ovat ainoa leivonnainen jota ukko ja poika osaavat tehdä. Mutta hyvää on ja tällä hetkellä kiellettyä kadonneen vyötärön metsästyksen ollessa käynnissä.
  Onks sun pää kauheen kippee? Lähetän runsaasti parantavia ajatuksia Korpeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai meillä on sama harrastus: kadonnen vyötärön metsästys. Onneksi ne nuoret munkkikokelaat ei tykkääkään mistään luuviuluista. Hys, taas saadaan nuhteita Apotilta, jos se kuulee.

   Mutta asillisesti, mistä helekutista sen vyötärön löytäisi, siis miten?

   Poista
  2. Katsotaan vanhoista valokuvista, missä ja minkälainen se suunnilleen oli. Se lisää motivaatiota.:) Sitten herkut pois ja lisää liikuntaa. Eli jumppaa, lenkkiä ja kuntopyöräilyä sekä riittävästi kipulääkettä. Sä voit lisäksi kävellä niillä lumikengilläsi. Ps. myös iloittelu munkkien kanssa kuluttaa kaloreita ;)

   Poista
  3. Pää on kipeä ja kiitos parantavista ajatuksista.
   Lopettakaa nyt tuo helvetin laihduttaminen (koska teillä kummallakaan ei ole siihen mitään syytä, satun tietämään.)ja siitä vouhkaaminen, niin voin sitten suopeammalla silmällä katsoa sitä nuorten munkkien kanssa nussimistanne ;D

   Poista
  4. Mutta entäs minä? MIKÄ VYÖTÄRÖ :o Mitkä valokuvat? Auttakkee!!!

   Poista
  5. Sulla Polgaseni mitään vyötäröä ole - siis liiaksi ja älä välitä kuvista, paitsi tietysti niistä joita voisit mulle s-postiin laittaa ;)

   Poista
 14. Meillä annettiin aina koirille runsaat osuudet myös suklaista ja mokkaruuduista.
  No, eivät kyllä ole enää hengissä koirat :(
  Ei kukaan ikinä sanonut, että suklaa on tappava aine.
  Koirat kyllä ELIVÄT ihan kunnon pitkät koiranelämät, ettei sen puolen.
  Mekin, joilla ne koirat olivat,tunnutaan elävän pitkät elämät, vaikka oli samat syömäastiat kuin koirilla.
  (Atrioiden päälle annettiin koirille aina ihmisruokasekoitus-sörsseliannos omalta lautaselta. Tämä tapahtui siis lapsuudenkodissani.)

  TOSI upean-ja oikeaoppisen näköinen mokkaruutupaistos sinulla. Ja vielä ensimmänen?!Minä olen on ko mr- paistoksia elämässäni leipassut kymmeniä&kymmeniä ja ovat ne vieläkin kuin ruskeet samettihousut juuri uunista otettuna. Nonparellit onneksi hiukan tasaavat tulosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaa aiheuttaa silmien vuotamista ja käy maksan päälle, noin pitkässä juoksussa. TEidän koiruuksilla on varmasti ollut hyvä elämä, sitä en käy epäilemään ja kyllä Lätkiskin saa aina sillointällöin "tiskata" lautasen. Toki se sitten tiskataan sen jälkeen mutta kummiskin.

   Tuossa kuvassa ei päällinen ollut vielä kunnolla ehtinyt jähmettymään, enkä sitä päässyt leikkaamaan mutta kyllä se illan mittaan sitten tuli syötyä melkein kokonaan.

   Poista
 15. No mikäs, mukavahan raksakuvii on kattella. Ite oon jo senverran huonos kunnos, ettei tollasset hommat suju ja viime kesänä ku tein pihasaunan ulkokattoo, ni sanoin et tää on sit mun viimonen katto. Saa nuoremmat tehä seuraavan.

  Piä vastasuueski kamera mukana, raksal.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne mukavia on, mulla on tuosta kohteesta mistä nuo viemärikuvatkin on otettu, niin vajaa kaksisataa kuvaa. Lähinnä piiloon jäävien rakenteiden kuvia, ikäänkuin todisteeksi ja onhan niistä myöhemminkin hyötyä. Poltan ne kuvat levylle ja annan rakennuttajalle jonka on helppo jälkikäteen tarkistaa esim. missä viemäri-ja sähkölinjat kulkevat niin ei tarvitse arvuutella. Ovat olleet tyytyväisiä sillä en ole veloittanut niistä mitään. Omituinen mutta hyvä tapa.

   Kameraa olisi hyvä pitää aina mukana mutta se kärsii liikaa jos se on taskussa eikä sitä viitsi autosta joka kerta hakea. Siksi nuokin kuvat ovat huonolaatuisia kun ne on vanhalla puhelimella otettuja.

   Poista
  2. *Nostaa lippistää* Loistavaa palveluu toi kuvat CD:lle!!

   Poista
 16. No mut ohan kuvien laittamises se etu että yks kuva kertoo enemmän ku tuhat sannaa. Väheneepi ainakin naputteleminen siltä osin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan siitä se etu mutta sitten jää tuo pään "tuuletus" vähemmälle koska se tapahtuu just sanojen kautta. Tiedän, olen omituinen mutta näin se homma menee - ajatukset on saatava ulos päästä ;)

   Poista
 17. Jälkijunaiset terveiset eilisen potilaskertomuksesi johdosta: HYVÄ että asiat vihdoin etenevät! Ja että joku on ottanut vaikka sitten sisäreittä pitkin todella milli milliltä ja tosissaan selvää, miten voisi oloasi helpottaa ynnä saada kivut kuriin. Rekallinen myötätuntoa & lämpimiä ajatuksia!!

  Titan eiliseen horoskooppiviihteeseen on myös pakko heittää kommentti: tajusin nimittäin kuuluvani kanssasi täsmälleen samaan kiemurtelevaan vuosikertaan. Ihmekös! Mutta ei kyllä järin paljon lupaa itselliselle naiselle tämä vuosi, lotosta tuli juuri messevät yksi ja lisänumero eikä rakkaudelta taida uskaltaa odottaa senkän vertaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ajatuksista ja myötätunnosta!
   Joo, asiat etenee mutta se on sivuseikka kaiken sen tiedon jälkeen mitä jäljempänä sanoit...oletko sinäkin auringon lapsi?...ei jumalauta nythän tämä kävi mielenkiintoiseksi...mikä päivä ja kumpaa kuuta, pakko saada tietää heti!

   Poista
  2. Vaihtokauppaa tarjolla täälläkin. Tai siis ei täällä mutta sähköpostipuolella. Kohta.

   Poista
  3. Okei, käyn kohta vilkaisemassa.

   Poista
 18. Sudenjälki, meitä on täällä kolme. Sää, mää ja Peppis. Kuka muu haluaa tunnustautua vuoden 1965 vuosikertaan? Muotit on rikottu ja syystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein olis voinut arvata... ;) Mistä aurinko löytyy?

   Poista
  2. Tita, haluan myös sulta tietää päivän ja kumpaa kuuta - se on elintärkeää sillä nyt on sitten sellaiset asiat esissä ettei hyvä tosikaan...

   Sudenjälki: Ja katso: kolmion kulmien koskettaessa toisiaan ajattoman auringon portit avautuivat.. (Auringon jumala RA:lle osoitetusta tekstistä, siksi on pakko ssada tietää ne teidän tiedot että pääsen laskemaan!)

   Poista
  3. Jos mä annan sulle, mitä sä annat mulle?
   :P Mokkapalat ei kelpaa... mä en ole makeanperso.

   Vaihdetaanko samaa valuuttaa, vai mitä ehdotat...

   * kaupankäyntiä *

   Vastaukset sähköpostiin.

   Poista
  4. Sulle on privaa, käyhän katsomassa..

   Poista
 19. Jahhaa, täällä on kiärmeslasten kinkerit :D

  Sain ne pirun kiinalaiset semikierrejengat auki kun oikein huuli pitkänä tuijotin sitä tötsää ja yritin hokea itselleni: keep it simple stupid, keep it simple. Ja sit se aukeni!! Pienen ihmisen ilo osata.

  Tää (tuli)hevonen laukkailee nyt harja hulmuten uinailemaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiärmeslasten :D (hyvä nimi)
   Ne jengat on joskus tosi äsyttäviä kun on painettavaa, vasenkätistä, puolilukkoa ja aasialaista ihmettä joka pysyy kiinni tiukemmin kuin NE huonona päivänä;D

   Kauniita unia ja hyvän yön pusut!

   Poista
 20. En nyt kerkiä muiden kommentteja lukea, sanon vaan nopeesti että älä pyytele anteeksi kuvia sun muuta - on hauskaa, kun blogit on vaihtelevia sisällöltään! Ja hei mielellään lisää noita duunijuttuja, oikeesti. Kuten Partapapalle joskus totesin, niin miähes on tosi sexyä se kun se tekee oikeita miesten hommia. Nyt tää lähtee kiitään, heipat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kait ne kuvat silloin tällöin on hyviä eikä kuva, pari per postaus ole ollenkaan paha mutta litaniaksi asti..

   Vai sexyä...no enpä tiedä, ei se tuolla savessa makaaminen oikein mukavaa ole. Tosin voisin (näin kun on talvi) tehdä pahennusta herättääkseni opetusvideon ammattikouluille: "Alasti tapetoimisen käytäntö ja toteutus part.1"
   Ehkä se sittenkään ei ole hyvä ajatus kun tarkemmin ajattelee...

   Poista
 21. Entäs naiset, jotka tekee miesten hommia? Miehet, jotka tekee naisten hommia (kuten leipovat :P)

  Minusta kuka tahansa joka tekee mitä tahansa on respektin väärti. Ne jotka ei tee mitään, ei paljoa mun respektiä saa. Yrityskin riittäis. Mutta monta tervettä totaalivetelystä tiedän ja tunnen. Ihmettelen miten aika kuluu tyhjää toimittaessa ja asioiden huolelliseen suunnitteluun ilman elettäkään toteutuksesta.

  Ihan eri asia on ne rajoitteiset ja sairaat, jotka ei pysty vaikka kuinka haluaisivat. Tekee asian heidän kohdaltaan vielä riipovammaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raksalla on muuten nykyään pirusti naisia, varsinkin maalauspuolella jossa ne hakkaa miehet mennen tullen tarkkuutensa ja pitkäjänteisyytensä vuoksi. Tietenkin myös ulkonäkönsä puolesta sillä voi auta armias sitä kesää.....

   Laiska ihminen on perkeleen päänalunen sanoi edesmennyt muorinikin aikoinaan ja olen samaa mieltä.Ihminen on eläin joka on luoto työntekoon josta poikkeaminen ei selity edes geneettisellä virheellä vaan on virhe joka tulisi eliminoida mahdollisimman pian. Enkä tarkoita tällä välttämättä työllistymistä.

   Vastaus on annettu, valitettavasti ajankohdat eivät natsanneet mikä käy selville tekstistä.

   Poista
  2. Monenlaista voin sulle tarjota, mutta en oikeaa päivämäärää ;)
   Koitan parsia muissa olosuhteissa....

   Mysteeerit on parhaimmillaan ratkaisemattomina.

   Poista
 22. Kuvat vetää vertoja niihin ihailemiini palomieskuviin, ainakin sinnepäin, tai osittain. Mokkapalat näyttää herkulliselta sen sijaan, kuolaa valuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän niissä ole mitään salskeisiin palomiehiin verratavaa mutta hyvä jos leipomus saa aikaan jonkinlaisia tunteita ;)

   Poista
 23. Meillä minä teen kaiken ja siksi nykyään asunkin kerrostalossa kun ei haba riittäis raskaisiin pihahommiin...

  j.k. Laitan allekirjoitukseksi yhteydenottosivuni, jos kertoisit silleen 'kahden kesken' riipustoiveestasi, niin voisin meilata jotakin kuvaa jne. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumityöt ovat kyllä näin kevät talvella haastavia kun se lumi muuttuu vetiseksi suojalumeksi ja siinä se on yksi niistä (minun mielestäni) harvoista hyvistä puolista mitä kerrostalossa asuminen tuo mukanaan.

   Hmm...hetkinen allekirjoitukseksi...ootas.

   Poista
 24. Koira täällä huomauttaa olevansa kuin koira ainakin ;)

  VastaaPoista
 25. Voi sinuu, onpas mainiot kuvat ja tarinat. Ja ihanat mokkapalat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roz rakkaani, vaikka eipä nuo kuvat nyt juuri kummoisia ole mutta mokkapalat tekivät kyllä kauppansa.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...