tiistai 12. helmikuuta 2013

Hullun tiedotteet ja helvetinmoinen hiki

Ihan vaan tiedoksi että sitä tekstiä pukkaa vasta iltapäivästä koska  lähden tästä tuota hätää sairaalaa kohden. Ei, en ole seonnut lopullisesti vaan ne ovat nyt vihdoin saaneet katiskalla niin saatanallisen kuhan että siitä meinaavat väkästää mulle uutta ruotoa. Entiseen ei saa päivityksiä ja tehdasasetukset ovat päin helvettiä. Että semmosta, pääsin muuten pakolaisten kanssa ajeleen bussilla kun mua luultiin yhdeksi heistä eli täytyisiköhän käydä vaatekaupoilla tässä jonain päivänä....?

4 kommenttia:

 1. Laitoin sähköpostia siitä Terhikistä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, kiitoksia kovasti ja luen sen jollain kohtaa illalla. <3

   Poista
 2. Eikö ole hyvä, ettei sua siellä korvessa aina tunnisteta vaan luullaan pakolaiseksi? Siitä voi olla joskus hyötyäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi rakas Karhutar, ihan ensimmäiseksi toivotan sinut tervetulleeksi Luostariin. On aina ilo saada naiskauneutta ja järkeviä ajatuksia tänne jylhien seinien sisäpuolelle.

   Onhan siitä hyötyä noiden ulkopaikkauntalaisten suhteen; neheittelee pähkinöitä ja antaa toisinaan almujakin. Harmi vaan että tämä on niin pieni kylä missä naapurit tietävät toistensa asiat paremmin kuin omansa, muuten täällä pystyisi elämään suht mukavasti tekemättä mitään. ;)

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...