lauantai 23. helmikuuta 2013

Korpitrilogia part. 2: Taistelun toinen aamu (sis. videon "Tulivaunut")


Taistelu jatkuu, vielä on hetken hiljaista ja käytänkin tämän hetken punoakseni uuden kaulaketjun ryhtiryyneistä jotka auttavat minua selviytymään tämänkin päivän läpi. Jo eilen kävi selväksi ettei suunnitelmani vihollisen nopeasta kukistamisesta toteudu, vaan joudun uhraamaan siihen sunnuntain lisäksi mahdollisesti maanantaitakin – taistelu laajenee.Valkoinen helvetti ja sen ärisevät koirajoukot antoivat eilen kovan vastuksen, eikä sininen taivas päässyt näyttätymään vaan vielä on hetki kuljettava pimeydessä. Kaiken lisäksi jouduin eilen hakemaan lisää patruunoita huomatessani ettei satulalaukkuun ollut laitettukaan kaikkea tilaamaani ja tämäkös harmitti. Eikä tässä vielä kaikki sanottaisiin ostoskanavallakin, vaan eräs liemi oli aivan väärä ja sen takia joudun matkaamaan tänään ison veden taakse vaihtamaan sen. On se perkele vaikka velholle sanoo oikean liemen ja siihen tarvittavan magiakertoimen, niin eikö tämä saatana mene ja tee siitä astetta pliisumpaa. Opetus, älä tilaa ennakkoon vaan seiso velhon vierellä ja varsinkin jos tämä on nuori ja vasta aloitteleva velho. En kuitenkaan suuttunut – kiitos maagisen kaulaketjuni, vaan sössötin puhelimeen kieli turvoksissa jotain mitä en enää itsekään muista. Sen sijaan muistan erittäin hyvin hien valumisen ja selkääni riipovan tuskan. Se oli jotain sellaista mikä pisti ajattelemaan taisteluun lähtemisen järkevyyttä, toisaalta ei se kipu sinänsä muuta kuin muutti muotoaan ja nousi lukemiin jonka arvelin ansainneenikin.

Taistelusta on lukuisia kuvia mutta en halua laittaa niitä vielä, koska haluan nähdä teidän samalla kertaa millainen tanner oli ennen taistelua ja miltä se näyttää taistelun jälkeen. Kuvia on myös kääpiöiden kidutuskammiosta jonne survoin osan aarteistamme jemmaan, ajatellen samalla niitä kauheuksia mitä siinäkin luolassa on koettu. Niistä on kerrottu aiemmissa teksteissä jos muistatte enkä varmasti laita linkkiä tähän vaikka se olisikin niin kätevää, jos kiinnostaa niin saatte penkoa itse aiemmista aikakirjoista. Vinkkinä voin sanoa että kun sukellatte Luostarin kellariin aka sivun pohjalle ja siellä olevaan tagi-pilveen, niin hakekaa sieltä tippukiviluola tai digitaalimittari ja olette lähempänä luolaa kuin arvaattekaan. Koska en halua olla kitsas enkä ilkeämielinen, näytän teille kuvan. Ensimmäisenä on suurnopeuskameralla otettu kuva uljaasta sotakoirastani tilanteessa, kun tämä räyhähenki joutuu käyttämään korviaan jarruttamiseen. Vauhti oli kuvan ottamisen hetkellä piirun verran alle valonnopeuden. On se uskomatonta että tuollainen otus saa sellaisen vauhdin aikaiseksi. Videossa minulla on kunnia esitellä teille Tulivaunut, nuo Korkeimpien Voimien minulle lahjoittamat tuonelan kärryt. He sanoivat että tavan kuolevaiselle lahjoitettuna ne olisivat liian suuri kärsimys tätä kohtaan mutta tälläiselle mulkulle aivan omiaan. Oikeassa olivat, mikään ei ole niin nautinnollista kuin kiitää eteenpäin ovitiivisteen vedellessä ohimoon sellaisia laakeja joka saa ajokaistojen määrän moninkertaistumaan hetkessä. Lopulta vasen silmä muurautuu umpeen ja monona katsellessa kaistat ovat normilukuiset. Eilen muuten kyseenalaistettiin meikäläisen normia täällä eli kyllä minäkin N rakastan sinua, vaikka epäileväinen oletkin.


Daa, tässä kuvat
The sotakoira jarruttaa integroitujen siivekkeidensä avulla.Klikkaa nyt vaan sitä play: ta ja odota muutama sekunti, kyllä se sieltä tulee


Tänään aion taistella valkoisen helvetin läpi saadakseni taivaan sinen jälleen näkyviin jotta pääsisin raivaamaan tietäni isompaan luolaan. Vaikeakulkuisesta maastosta johtuen taisteluni on hitaampaa ja vaivalloisempaa kuin yleensä, tämä syö miestä ja hermoradat niin päässä kuin kropassakin huutavat hoosiannaa. Itsepähän tämän valitsin joten ei auta valittaa vaan täytyy rynnistää eteenpäin. Jos ja kun saan taisteltuani tieni ison luolan läpi, näytän teille laiskan muijan toiveunen – sellaisen josta ei tiedä kuuluuko sen olla vai onko se....?
Näin, taas on tullut aika laittaa haarniska ylle ja ryhtyä heiluttamaan sotakirvestä, päivänvalolla on aina parempi taistella. Varjot perkeeleet kun lyöttäytyvät yhteen viholliseni kanssa ja tekevät tästä entistä vaikeamman kukistettavan.

Rauhallista ja antoisaa lauantaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat. Nähdään taas myöhemmin kun taistelussa koittaa tauko...

37 kommenttia:

 1. Lätkis on suloinen!

  Ja aika elähdyttävää on viime aikoina ollut tuossa kirjoituksen alapuolella oleva "You might also like" ja sitten kuva sun pakaroistasi ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lätkis on sellainen likka että alta pois, se on korpimaiden kuningatar tai paremminkin prinsessa sillä suht nuori hupakkohan tuo vielä on.

   No onhan siinä kuva niin ja kun kuvaa klikkaat niin pääset tarkastelemaan lähemmin sitä ja jotain muuta. Vai oletkos jo käynyt? ;)

   Poista
  2. Onhan siellä käyty, ja saa nähdä meneekö sen mielikuvan deletoimisessa yhtä pitkään kun Tiernapoikien, jotka ovat vakavasti työn alla.

   Poista
  3. No hittolainen! Enpä tiennyt olevani niin karsea että oikein deletoida täytyy.... mutta olihan siinä heti kärkeen varoitus mikäli oikein muistan ;D

   Poista
 2. I see... No nyt tuli tuon vinkin perusteella jo ihan uusi mielikuva taistelun todellisesta luonteesta. Mielikuvitus tosin pyrkii laukkaamaan edelleen, mutta yritän pitää sen kurissa ;)
  Saman mainoskuvan muuten olen pannut merkille kuin Marjaanakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaah Mrs B, te olette josta meikäläinen pitää sillä teidän mielikuvituksenne saa taas minun mielikuvituksen liikkeellä ja .....!!

   Se ei suinkaan ole pelkästään mainoskuva,vann linkki joka johdattaa teidät persikkaisten pakaroideni ja *köh*köh* jonkun muun pariin ;D

   Poista
  2. Kyllä minä tiedän, että se on linkki ;)

   Poista
  3. No mitä se sitten mainoskuvasta puhutte kun kerran ootte hypännyt linkkiä pitkin? ;D Minen tule koskaan ymmärtämään teitä naisia ja teidän ajatuksen juoksuanne :D

   Poista
  4. No... Sehän on niin kuin ne oikeat mainokset, joita joidenkin blogeissa on. "Klikkaa tätä" ja hupsista, olet jossain muualla. Höh, rautalankaa kuluu, kun miehen ns. logiikka ei pelitä...

   Poista
  5. :D :D Sinä ja sun rautalankasi..kaikki on kiinni naisten tavasta selittää asioita, tehdään yksinkertaisesta asiasta niin jessuksen vaikeita ;D

   Poista
  6. Voi anteeksi! Unohdin miesten yksinkertaisuuden :D

   Poista
 3. Luulin ensin, että siivouspäivä, mutta taitaa ollakin jotain muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se sinun arvauksesi kauas heittänyt koska taistelun jäljissä on aika helvetinmoinen siivoaminen.

   Poista
 4. Mainio kuva lätkiksestä, mutta aika kauniisti sanoit ransusta. ;DDD Transiitmieeeees, niinku se yks tyyppi laulaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaatko ettei Ransu ole Tulivaunu -nimen väärti? ;D Nimi saattaa johtua myös niistä lukuisista tulipaloista mitä aina silloin tällöin syttyy. Viimeksi saatana paloi ilmansuodatin kun menin tyhmä vajakki tuuttamaan startpilottia vaikka tossa versiossa on vanha kunnon liekkihehku joka lämmittää imusarjalle menevän ilman. Tietäähän sen kuinka siinä kävi...:D (vittu että ihminen voi olla tyhmä)

   Poista
  2. *Nauraa maha kippurassa* Sulla se toi tekstin suoltamiin on hallussa!!

   Poista
 5. Lätkis lumoavine korvineen - mii laik! :)
  Btw, olisi kannattanut ottaa suoraan yhteyttä welhottareen. Nuo harjoittelevat klopit saavat minutkin aina raivoihini. Kannattaa pitää yhteyttä myös kääpiöpappeihin, niillä on vekkuleita taitoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lätkis on kyllä lumoava ja se osaa lumota - varsinkin ruokaa pyytäessään.
   Lähettää muuten sulle ja Vinskille terkkuja, oli oikein otettu ja ylpisteli kun kerroin sille että Itse Welhotar kehui!

   No niin olisi pitänyt mutta kun en tohdi aina sinuakaan häiriköidä,turvaudunkin kääpiöpappeihin seuraavaksi niin johan on kumma jos ei ala hommat pelittämään ;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Hmmm...suattaapi olla että teen mutta suattaapi olla etten tee. (Ollaan hiljaa niin muut ei tiedä mitään, eiks joo?)

   Poista
 7. Taitaa olla melkoinen meno sielläpäin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina rakas, näillä selkosilla ei nähdä yhtään normaalia arkea ja se on joskus melko rankkaa.

   Poista
 8. Yksi pieni hobittikin joutui ihan vahingossa seikkailuun...

  Oli muuten tosi vaikea saada sivujasi auki, yksi selain jäi koko ajan jumiin ja vasta toista reittiä onnistui. Ettet vain ole taas lataamassa iloksemme jotain järeää taustakuvapatteristoa malliia Taivaan Talikynttilät tai Helvetin Hempukat?

  Tai peräti pyrkimässä paaviksi & saanut Kateelliset Kardinaalit kannoillesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on pakko johtua teidän koneistanne aka evästeiden puutteesta, mitäs käytte niin harvoin ja siivoatte koneenne muistin heti käyntienne jälkeen ;D
   Oikeesti, en tiedä mistä johtuu koska a) muut eivät ole valittaneet (paitsi sinä ja Sirpa) eikä mulla ole mitään vaikeuksia ja b)mitään ylimääräisiä (piilossa olevia) trackereitä tms. ei ole asennettu. Ihan totta, syyksi en keksi muuta kuin Luostarin evätetietojen puuttuminen koneiltanne. Pahoittelen joka tapauksessa, se on kurja juttu jos tänne tuleminen on hankalaa.

   Kerros nyt hobbiti onko kyseessä SE elämää suuremoi seikkilu ja jotain muuta?

   Poista
  2. Tänään aukesi aivan mutkattomasti, kiitos jos jotain taikatemppuja teit! Vaikka kyllä tällainen vanhakin täti osaa vaihdella selaimia, jos on tarvis. Evästeet sen sijaan on toisinaan siivottava juniorien vuoksi - varmuuden vuoksi. Kapasiteetti ei ehkä ihan vielä riitä tajuamaan äidin kaikkia ulottuvuuksia ;)

   Hobitihoo, joo-ei, vähän muunlainen seikkailu tällä kertaa mutta hyvää tekee kaikenlaiset ilovalot & jännittävyydet!

   Poista
 9. Muista nestetankkaus!

  Mä olen joutunut keskelle särkyneiden sydänten kokoontumisajoja. Pieni pääni puistelee puolelta toiselle, kun ihmettelen miten universumi on koonnut yhteen käsittämättöän läjän sirpaleita. Mulla pitäis olla tosi hyvää liimaa monta putelia seuraavia kuukausia varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sun suuren sydämesi vetovoima... Jo ymmärtäjän läsnäolo on liimaa. Usein pintsively riittää. Käytä kuitenkin sutia, ettei tule omiin sormiin haavoja!

   Poista
  2. Siis pintAsively. Vaikka voi sitä yhden pintinkin silloin tällöin juoda hulauttaa särkynytsydämisten seurassa ;)

   Poista
  3. Tita: No nyt ovat avuntarvitsijat kääntyneet oikean henkilön puoleen! Jos et sinä heitä pysty auttamaan niin ei kyllä kukaan muukaan, sen olen tässä aikain saatossa huomannut. Oikeesti.

   Sudenjälki: Oletkos kokenut jotain maita järisytteleviä asioita kun tuntuu tuo kynä vatkaavan...

   Poista
  4. Kiitokset Susi (kuu on muuten pian taas täysi...) ja Peppone.

   Oikeesti - monenlaista porukkaa on mahtunut menneisiin vuosiin, mutta tämä on joku ihmeen kulminaatiopiste. Tiivistymä. Musta aukko.

   Nevö siin, nevö hööd. On pitänyt jo useampaan kertaan vetää henkeä, ähkäistä ja ihmetellä. Miettiä pirusti ja koittaa ymmärtää. Loppuun juoksetettuja raakkeja, kaikki alle 50-vee, suurin osa noin 30-vee. Enemmän taakkaa kuin keskiverto eläkeläisillä.

   Whee... taas mennään tämmöisillä eväillä. Taivas varjele, mitä vielä tulee...

   Kiitos - elämä EI ole yksitoikkoista.

   Poista
  5. On sulla laumaa paimennettavana joten kaikki positivian pasaatituulet sinnepäin, se on tuo henkinen puoli monasti rankempaa kuin fyysinen.

   Poista
  6. Se on tuo kuun voima vaan... ;)

   Ja Titalle sen valoa myös - ONNEKSI elämä ei todellakaan ole yksitoikkoista!

   Poista
 10. Kokeilen työkoneella, onko vika mun kotikoneessani. Nopeammin aukesi, mutta jotain pientä häikkää täälläkin oli aluksi. Lätkis on syötävän suloinen <3 ja tulipahan nähtyä kuuluisat tulikiesitkin :D
  Täällä on vähän levotonta, piti yksi höpöttäjä (kaikella rakkaudella) ottaa vierihoitoon tuohon tutkimushuoneeseen. Tasaisen taukoamaton puhe on jatkunut jo 3 tuntia. Hoh hoijaa. No, tätähän tää on. En kyllä halua elää vanhaksi..
  Nyt alkoi lappamaan lisää porukkaa sisään. Onneksi alkaa loma 8 tunnin kuluttua.
  Voimia taisteluun, darling!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei honey, poistin kuitenkin tuolta alhaalta sen jumalattoman tagi-pilven ja muuta "ylimääräistä" ei nyt pitäisi olla. Onhan nuo sivupalkit täynnä tavaraa mutta kun ne nyt kuuluvat siihen niin antaa olla. Toivottavasti jatkossa homma luontuu paremmin.

   Hyvää lomaa, älä nyt vallan huku kuvioista <3

   Poista
 11. Pepposen houreet ja hallusinaatiot ne vaan ei hellitä! Tämä on kuin Kauniita ja rohkeita seuraisi - ei haittaa vaikka on päivän tai pari poissa, kärryiltä ei tipahda ;D

  Oikeesti jos puhutaan, niin en kyllä millään keksi mistä on kyse. Ihan kuin lukisi de luxe versiota vanhan kansan arvoituksista, näistä "aamulla kulkee kumarassa, päivällä jotain-jotain..." Jään jännityksellä odottamaan jatkoa.

  Ai niin, pojan koneen korjaus meni vakuutukseen, mutta jäähän siitä silti maksettavaksi omavastuu 150e ;( Mutta puolet vähemmän kuitenkin kuin 310e, mitä korjaus maksaa. Että jipii, kai... ainakaan en joudu kohta enää jakamaan konetta. Mut hei ottakaa meikäläisen typeryydestä opiksenne, ihmiset, älkääkä ihan oikeesti istuko koneelle täysinäinen kahvimuki kädessä.

  VastaaPoista
 12. Hyvä että saat koneen kondikseen, ei tuo 150,- loppupelissä niin paha raha ole. Siitä olen pitänyt huolen ettei edes samalla pöydälle missä koneeni on, tuoda yhtään mitään nestemäistä koska voi käydä juuri noin. Ja minun tuurilla se käy satavarmasti.

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...