perjantai 22. helmikuuta 2013

Korpitrilogia part.1 : Hetki ennen taistelua


Aamu on melko hiljainen, pikkuväki on saatu doupattua näkymättömiin enkä näe lattiallakaan enää kuin yhden karvalakin juoksentelevan päättömästi edestakaisin. Yrittää saatana houkutella jahtaamaan mutta minä en moiseen halpaan mene sillä tiedän sen olevan nopeampi. Katselen tulevaa taistelutennerta ja tiedän miltä suurista sotapäälliköistä tuntui hetkeä ennen taistelua, se maaginen ja täysin äänetön hetki ennen kuin helvetti repeää. Ihan samoihin sfääreihin en pääse sotajoukkojeni takia, vieressäni olevalla nojatuolilla makaa uskollinen sotakoirani jonka perseessä helvetti repesi jo hetki sitten ja nyt taistelutantereen ilman täyttää sen verran kova Fleur de Holland että se saa silmäni vuotamaan solkenaan ja vesikellot nousemaan iholleni. Kuulen huoltojoukkojen komentajan tasaisen hengityksen neitsytkammiosta taidetakomosta makuuhuoneesta ja minun on kohta tehtävä se mitä jokainen kuolevainen kavahtaa : Aion herättää nukkuvan pedon, sen joka etukäpälillään on valmis tarttumaan lutkustani kiinni kuristaakseen hapenottoni minimiin, sen joka karjuu äänellä mikä saa silmäluomeni kääntymään nurin päin ja paidan lentämään päältäni. Se
on pakko, sillä kohtaa alkaa Taistelu.

Taistelu josta tulette kenties näkemään kuviakin, minun on kuitenkin pakko ottaa niitä joten saatan laittaa niitä nähtäväksenne mikäli olen elävien kirjoissa vielä sunnuntaiaamuna. Olen nimittäin päättänyt että taistelun on oltava ohi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, mieluummin jo illalla sillä sunnuntain lepään. Olen valmistautunut ja niinpä kaulallani roikkuu ketju joka on tehty Truxaleista, niiden väleissä on väriä antamassa Gargamel:in viholliset ja näyttääpä joukossa olevan jokunen suurriistan rauhoittamiseen tarkoitettu ampullikin. Olen päättänyt pysyä tyynenä koska taistelu tulee vaatimaan tarkkuutta ja hellävaraisia liikkeitä, tässä ei saavuteta mitään voimankäytöllä. Käsien on liikuttava kuin hyväiltäessä naista – hellästi mutta määrätietoisen tarkasti, sortumatta kuitenkaan mihinkään nypläämiseen sillä se on varma tie epäonnistumiseen. Juon kahvini loppuun, vedän sotisopani ylle ja heittäydyn pedon luolaan josta tämä kaikki alkaa ja jonne toivottavasti voin taistelun päätyttyä käydä lepäämään sitten kahden päivän kuluttua.

Tulen varmasti poikkeamaan jollain kohtaa kun taistelussa on tauko mutta nyt minun on mentävä sillä päivästä tulee pitkä, hikinen ja verinen.
Olkoon polkunne kevyitä teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.33 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No glups tosiaankin, saas nähdä olenko mielisairaalan kirjoilla tämän taiston jälkeen.

   Poista
 2. Ärsyttävää! Nyt pitää jäädä odottamaan seuraavia jaksoja! Sun juttuja lukiessa on yleensä saanu tyydytyksen loppuun mennessä, mutta nyt jätät tälleen kärvisteleen :( ja mieki joudun tietsikan tavoittamattomiin epämääräiseksi ajaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkös sinä Sanna tiedä että mitä pidempi esileikki niin sen suurempi tyydytys. Enhän minä ketään kärvisteleen jätä mutta en minä voi tulevia tapahtumia ja taiston käänteitä kertoa etukäteen.
   Jo muinoin soturit lauloivat/kertoivat saagoja vasta sitten kun olivat tulleet himaan..eikun kotikonnuille.

   Poista
 3. Taas herätti tämän kirjoituksen symboliikka (?) erinäisiä mielikuvia siitä, mitä oikeastaan aiotkaan tehdä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules B, sinä se olet niin villi tapaus etten tiedä kenen/minkä kanssa sinä ajattelit minun taistelevan ;D

   Poista
  2. Mielikuvitukseni saattaa olla villi mutta enhän minä nyt itse... *kainostelee*
   Odotan raporttia ;D

   Poista
  3. No juurikin sinä ja tuli mieleeni että sulla on se yksi juttu kertomatta, koitas B nyt laittaa näpytellen se ettei mun taas tarvitse valvoa miettien.. ;)

   Poista
  4. Ai se eilinen? Mitenköhän se juttu menikään, en taida edes muistaa enää... kyllä sun nyt pitää etsiä iltasatu muualta ;)

   Poista
  5. Mua et kuules huijaa, minä niin haluaisin kuulla sen...

   Poista
 4. Man has to do what man has to do.

  Laita munasuojat paikalleen :) Pikalukolla, jos sattuu tulemaan tarvista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on Tita, juuri tuolla asenteella mutta tällä kertaa ilman munasuojia ja jos rehellisiä ollaan niin teki mieli ottaa housutkin pois. ;)

   Poista
 5. Sannan kanssa samoilla linjoilla. Tässä jaksa mitään jatkokertomuksia...
  Toivottavasti kuitenkin tulet elvänä takaisin Luostariin. The Karjalapaisti on Luostarin leivinuunissa (*houkuttelee*).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä on karjanpaisti?! Missä on MUN karjalanpaisti!!? Saatana, joku on källännyt sen koska täällä ei näy mitään. Ärrhh!

   Sanon Rantis sulle samaa kuin Sannallekin, en minä voi (vaikka kyllä kykenisin, noin niin kuin yleisellä tasolla) kertoa tulevia asioita. Ne asiat ovat tulevaisuutta ja sitä ei pidä mennä kenenkään sorkkimaan ;)

   Poista
 6. Kesti iäisyyden päästä tänne. En tiedä, missä vika. Epäilin jo saaneeni porttikiellon Luostariin.:( Sehän on selvää, mitä Apotti aikoo tehdä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa rakas nuppuseni, sinä käyt täällä enää niin harvoin... :( ..ja ne pikku evästeet jotka johdattavat tänne Luostariin, ovat hukkuneet ja pois pyyhitty sun koneeltasi...nyyh..

   Silti sinä taidat oivaltaa mikä minulla on vastassa? ;)

   Poista
 7. Peppikselle on pakko laittaa ylös tällä välin munkkien tekemisiä.
  Listalle siis
  - Jumankauta, oikein: oma apteekki! http://www.munkkiapteekki.fi/
  - Näitä voimia Apotti tarvitsee palatessaan! http://paranormaaliblogi.net/index.php/2012/09/09/omaavatko-munkit-yliluonnollisia-voimia/
  - Tässä taas munkki hoitaa hommansa! :D http://m.sub.fi/uutiset/uutiset/ulkomaat/2012/06/1564597.xml?p=11
  - Apotille pitäis löytyä tämmöinen, kun mullakin oli! http://lasinkerailijanblogi.blogspot.fi/2012/05/munkki-yskanlaakepullo.html

  Jatketaan myöhemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helvetti sentään, Defarin Aba on ÄIJÄ! Ei jumalauta, kaksitoista kirkkoa kallion sisään pelkkä hakku aseena..veikkaanpa että Defanrin ukolla on melkoiset Carmolis-tipat omasta takaa ;D
   Kiitos hirmuisesti myös muista linkeistä ja täytyy lisätä ne tuonne sun kansliaasi, todennäköisesti huomenissa. Muuten, noita yskänlääkepulloja täytyy olla vielä jollakin jäljellä eli pakko alkaa kyselemään koska tahtoo tuollaisen!

   Poista
 8. Odotan jatkoa mielenkiinnolla....., mutta jos mitään ei kuulu täytynee laittaa konklaavi pystyyn ja valita uusi paa.. eikun apotti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elkää hyvät ihmiset mitään konklaavia pystyyn laittako, taisteluissa ottaa oman aikansa javieläkin jäi pahasti kesken. Enhän minä teitä jätä, rakkaitta kun olette!

   Poista
 9. Älä tee sitä! Voit vielä perääntyä! Koskaan ei ole liian myöhäistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsompi, me ollaan samanlaisia - se mikä on kerran päätetty niin myös tehdään vaikka henki menisi.

   Poista
 10. Vihjeitä on jo tihkunut... munasuojia ei tarvi ja housut jalassa homma etenee. Hauskaa perstaakin jatkoa vain Luostarin väelle, minä vetäydyn jo lavitsalle huilimaan ja kohtaamaan viikonlopun tiukan koulutussession. Tavallaan munkki- ja nunnakokelaita opastaen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää lauantai-iltaa (sitähän nyt eletään), koitahan nyt ottaa edes illat rennosti kunet sinä muuten opi sitä paikoillas oloa. Tiedän että sitten kun alkaa SE mutta siihen on aikaa rakkaani, ymmäräthän sen?

   Poista
 11. Muuten, jos oot laittanut mulle s-postia viimeiseen kahteen päivään en oo saanu sitä. Oudosti on hävinny mun s-postista viestejä. :( kekkele..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No len kun vastasin siihen siihen yhteen juttuun. No hittolainen, miten ne nyt sillä tavalla häviää? :O

   Poista
  2. Senku tietäs, nii viisas ois. Laitatko uudelleen. Ota korttiblogista toinen s-postiosoite. On vähän varmempi perilletulo. Sitä ei ainakaan kukaan tongi...

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...