tiistai 26. helmikuuta 2013

Luostari on raivoissaan mutta saatte silti tietää 5 omituista tapaani


Marjaana haluaa tietää kuinka saatanan pimeä meikä on päästään ja saamansa pitää. Alunperin ajattelin laittaa tulenpalavan myllykirjeen teille, te vähäuskoiset ja sangen laiskat lukijani. Toinen uhraa kaikki 3 min.elämästään rustatakseen teille hienon ja ulkoisilta puitteiltaan ihan sairaan kapisen äänestysaparaatin ja mitä te teette? Normi keskiarvo kävijöitä mutta...288:sta Luostarissa käyneestä onnettomasta sielusta vain 27 katsoi aiheelliseksi rasittaa itseään niin paljon että sai klikattua äänestysnamikoita! Olette te jumalauta ripeää ja hyvä kuntoista porukkaa enkä enää yhtään ihmettele Suomen nykytilaa, kyllähän tuolla tahdilla ja viitseliäisyydellä hommat etenee. Olkaa nyt perkele varovaisia ettette revi itseänne moisella huhtomisella. Varmaan kävi 90% muuten käyneestä ja äänestämättä jättäneestä porukasta saunassakin, valitellen homman kovuutta ja paskoja kelejä. Näistä kahdestakymmenestä seitsemästä taivaspaikan ansainneesta henkilöstä 63% on sitä mieltä että tilliliha on paskaa jota he eivät tule laittamaan suuhunsa missään elämänsä vaiheessa, kun taas 37% oli sitä mieltä että jopa niinkin mielettömän upea kokemus kuin orgasmi, tulee vasta kakkosena tillilihan jälkeen. Näin koko tulos on torso, epäpyhä äpärä eikä sen perusteella voida vetää mitään tuloksia tuon taivaallisen ruoan suhteen. Tämä oli toisaalta hyvä juttu sillä nyt näette mitä tapahtuu kun mediassa julkaistaan mielipidemittauksia joihin te perkeleen epatot uskotte sokeasti. Vain muutama heppeli käy äänestämässä/antamassa mielipiteensä ja te saatanat luulette otoksen kattavan jokaisen suomalaisen, mikä saa teidät käyttäytymään halutulla tavalla. Aivan sairaan hyvä esimerkki on EU ja siihen täysin perseestä olevaan koalitioon liityminen. Niin että menkää nyt peilin eteen ja kätelkää itseänne, te vääräuskoiset ja muita jumalankuvia pitävät epatot!

Helvetti sentään, nyt ryhdyn johonkin mihin ei pitäisi tässä täynnä pyhää vihaa olevassa mielentilassa ryhtyä mutta ryhdynpä kumminkin. Aina niin suloinen ja ihana Marjaana halusi minun listaavan viisi kappaletta omituisia tapojani, asettaen näin minut pahan dilemman eteen. Joudun näet tilanteeseen jossa en joudu miettimään omituisia tapojani, vaan etsimään niistä viisi sellaista jotka pysyvät ns. hyvän maun rajoissa ja jotka voidaan esittää julkisesti.Tässä ne nyt ovat:

 1. Vainoaminen
  Usein turhautuessani tähän Korven autiuteen,lähden kaupunkiin joko ostoksille tai muuten vaan haahuilemaan. Johtuen käsittämättömän pitkistä matkoista, käynnit eivät suinkaan ole mitään piipahduksia vaan saatan viipyä reissullani useamman tunnin ihan vaan omaksi huvikseni.Lähes joka kerta alan vainoamaan jotain onnetonta sielua, ensin salaa seuraten kauempaa ja sitten aina vain lähempää. Nyt on sitten heti tehtävä selväksi etten vainoa normaaleja ja hyvin käyttäytyviä ihmisiä, vaan uhreiksi valikoituvat kassajonoissa etuilevat tai muuten kanssakulkijoitaan ylen katsovat ihmiset, jotka tuuppivat ja tönivät varsinkin vanhempaa tai liikuntarajoitteista väkeä. Heille tekee hyvää pieni muistutus kuolevaisuudesta. Loppujen lopuksi vainottu ei voi olla huomaamatta minua ja sitten alkaa sielujen taistelu,minä pälyillen mukamas omia juttujani ja vainottu yrittää käyttäytyä normaalisti – pää vinhasti pyörien. Vaateosastolla tämä tuottaa suurta hupia jos onnistuu tekemään ns. ”Kärsivän Eesaun”. Tempussa jätän vainotun hetkeksi aikaa rauhaan eli en anna hänelle pienintäkään mahdollisuutta nähdä meikäläistä ja näin hän luulee päässeensä eroon vainoajastaan. Parasta on kun yksi ainoa vapaa sovituskoppi on jäljellä ja onnistun livahtamaan sinne juuri ennen tämän tyypin tuloa; menen seisomaan penkille niin ettei hän näe jalkojani ja painaudun tiiviisti toiseen nurkkaan, verho aavistuksen raollaan vapaan kopin merkiksi. No,sitten kun tämä onneton tempaisee verhon auki, alan pitämääm sellaista vittumaista inisevää ääntä kärsivä ja omituinen ilme kasvoillani. Voi hyvä tavaton mitä lähtöjä on nähty, siinä olisi moni sileän satasen juoksija ollut kateellinen. Pari kertaa myyjä on tullut paikalle ja olen pokalla ilmoittanut luulleni unohtaneeni sovittamani housut koppiin, siinä syy miksi olin kopissa ja ei, en ole ininssyt joten tantta on kuullut omiaan. Nautinnollisia tilanteita on myös vainotun taakse pääseminen elintarvikepuolen kassajonossa, moni ei kestä kun hänen takanaan luetellaan ihmisten yhteystietoja äänellä, joka matkii vanhan modeemin vittumaista sirinää. Myös lähikontaktit pariskuntien kanssa ovat ihan ykkösiä. Mikään ei ole niin nautinnollista kuin mennä parempiparkaisen pariskunnan – joka on tehnyt tiettäväksi varallisuutensa tason – luo ja ”kuiskata” hyvin lujaan ääneen eukolle kiitokset siitä viimekertaisesta yöstä. 110% tapauksista johtaa pariskunnan tiiviiseen ja äänekkääseen keskusteluunja minä voin poistua paikalta sangen tyytyväisenä.

 1. Itkeminen
  Pystyn melko helposti saamaan aikaan krokotiilin kyyneleitä, usein riittää kun puren kieleeni tarpeeksi lujaa tai painan peukalolla niin lujaa silmämuniin että ne alkavat vuotaa vettä. Tämä tapa on heti helvetin hyödyllinen linja-autopysäkillä, eritoten silloin kun näkee jonkun lähestyvän sitä. Melko useasti empaattiset ihmiset kysyvät syytä itkuuni ja sanon heille hukanneeni bussirahat, piti niin mennä kaupunkiin mutta tässähän ollaan. Joka kerta olen päässyt kaupunkiin ja saanut vähän ostosrahaakin. Itse linja-autossa, vaikka parempana paikkana pidän pankin odotusaulaa, tätä temppua on hyvä jatkaa. Ei muuta kuin hanskaan piilotetulla neulalla kunnon painallus reiteen, niin johan alkaa taas vesi virrata ja ihmiset kysellä. Pankissa vastaan joka kerta voittaneeni viime lauantain lottoarvonnassa pääpotin ja nyt olen niin onnellinen että oikein itkettää. Rahaa on eikä mitään hajua mitä niille tekisi, nytkin tulin vain katsomaan niitä tuonne holviin. Joka kerta tämän sanottuani, odotusaulan lämpötila laskee heti pakkasen puolelle ja eilaisten tasopintojen jäätymistä on mukava seurata. Variaatiota tästä itkemisestä on lukuisia enkä niitä kaikkia käy tähän listaamaan. Itkeminen joka tapauksessa helpottaa.

 1. Rutiinien rikkominen
  Minulla on pakkomielteinen tapa rikkoa rutiineja, äänet päässäni sanovat että ei ole hyvä kangistua rutiineihin koska silloin tulee ennalta-arvattavaksi ihmiseksi. Niinpä pyrin rikkomaan kaikkia rutiineja aina ja kaikkialla. Tämä tapa teettää vähän saatanasti töitä ja usein ihmiset katselevat pitkään mutta mitä väliä, eipähän ainakaan seurata. Roskispussia viedessäni saatan tehdä aivan jumalattoman lenkin tai vien sen takaperin kävellen, tiiviisti ympäristöä tarkkaillen.Aamuisin pyrin (vaikka harvemmin kykenen) tekemään kaiken erilailla vaikka se teettääkin töitä. Olen kirjoittanutkin tästä aiheesta jo aiemmin ja se ilmenee mm. siten, etten heti herättyäni menekään kuselle vaan teen kaikki muut hommat ensin ja pidättelen infernaalista kusihätääni aina pitkälle aamupäivään. Näinä aamuina juon kahvini saunassa,ei kaiken pidä aina tapahtua keittiön pöydän ääressä. Tv:tä tulee joskus seurattua peilin kautta ja olenpa muutaman kerran hieronut suihkusaippuat paaaaljon ennen suihkuun menemistä sillä ei niitä aina kuulu laittaa vasta sitten kun on suihkussa.

 1. Äänen avaaminen
  Joka kerta soittaessani ns.virallisia puheluita, on tavakseni tullut avata ääneni jotta artikulointini olisi mahdollisimman selkeää ja ettei sillä viraston tädillä olisi vaikeuksia saada selvää lääkityksen raiskaamasta äänestäni. Niinpä karjahtelen täyteen ääneen ja laulaa luritan äänellä, joka saa veret valumaan sekä koiran ja vaimon korvista. Meillä on joka kerta tappelu tästä asiasta mutta en anna periksi, sillä mikään ei ole niin vittumaista kuunneltavaa kuin sössöttävä tai sönköttävä ihminen. Tietysti se on ärsyttävää jos herää siihen kun toinen vetelee koloratuurilaulua puoli kuuden aikaan sen mitä palkeista lähtee. Kuulisittepa mikä ulvonta on autossa matkalla Kelaan tai johonkin muuhun näistä ihastuttavista virastoista. Se on muuten aivan sama menenkö omalla vai kuljenko dösällä, ääni on avattava.

 1. Ovet
  Oli kyse sitten mistä tahansa ovesta, ne ovat sitä varten tehtyjä että ne sulkevat kulkutien tai peittävät kaapin sisällön. Jos ne jätetään jatkuvasti ja puolihuolimattomasti auki, niillä ei ole merkitystä ja ne lähti, siitä menen takuuseen. Alkuun oli opettamista nykyiselle vaimolle tässä asiassa mutta on se mennyt jakeluun, suurin kannustin taisi olla se kun naapurit pääsivät ihailemaan ohikulkeissaan meidän astiakaapin sisältöä noin kuukauden päivät, minähän en meinaten niitä ovia takaisin asentele jos ei ole varma onko niiden käyttötarkoitus mennyt jakeluun. Sama on muuten muidenkin tavaroiden kanssa, jos ne ovat jatkuvasti muualla kuin omalla säilytyspaikallaan niin ne lähtevät. Meiltä on mennyt mm. kaksi imuria tämän takia mutta nyt tuo viimeinen osaa mennä omaan pikkukomeroonsa, nähtävästi imurin tarvitsija (minähän en periksi anna) on huomannut hintojen kallistumisen tälläkin saralla.


Tässä sitä oli listaa sieltä kauniimmasta päästä ja koska olen ihan sairaalloisen utelias tiettyjen asioiden ja *älä sano ihmisten älä sano ihmisten älä sano ihmisten* juttujen suhteen, niin seuraavat henkilöt saavat luvan listata viisi omituisinta tapaansa:

ja tässä renikka siitä todistukseksi tehtävän suorittamisesta:Daa, ihan kohta on lähdettävä kohti yhtä ihanaa virastoa ja sen vielä ihanampaa henkilökuntaa enkä pyydä pitämään peukkuja pystyssä, koska sekin on yhtä kannattavaa kuin järjestää äänestyksiä tässä hikisessä blogissa.
Sitävastoin toivotan teille mitä parhainta tiistaita, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.
Ps. Muistakaa käydä onnittelemassa Peetua!

58 kommenttia:

 1. Katsoitko, että ne 228 oli eri kävijöitä kaikki? Mie ainaki ramppaan täällä monta kertaa päivässä. Ainakin joskus. Ja toisaalta voi olla ihmisiä, jotka ei tiedä, mitä on tilliliha... vai voiko semmosia olla paitsi ne, jotka ei ole käyneet koulua Suomessa ennen 90-lukua?

  Mie voisin kanssa alkaa käyttää tuota "tarpeeton tavara pois" -metodia, ellei olis pelkona se, että minunkin käsityöni lentää roskiin, tai kirja, jonka oon laskenu pöydälle...

  Olin muuten kakarana semmonen, että mun jäljiltä jäi kaapinovet auki (aattelin kai, että ei tartte avata taas uudelleen sitä, kun seuraavan kerran käy ko. kaapilla) mutta nykyään en voi sietää auki retkottavia ovia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No bloggerin oma lskurihan näyttää sivun lataukset ja niitä oli tuo 288.
   Statcounter näytti kävijämääräksi 301, joista uniikkeja (siis ensimmäistä kertaa sinä päivänä) 261 ja paluuvierailuja 40.

   Nuo leväälleen jätetyt tavarat ärsyttävät ihan saatanasti ja varsinkin täällä meillä kun ei muutenkaan ole tuota tilaa liikaa. Niin, ja ihan periaatteesta, kyllä sitä nyt aikuisen ihmisen pitää osata siivota jälkensä.

   Susta on sitten kasvanut kiltti tyttö joka toimii ihan oikein! ;D

   Poista
  2. Ja mies - vaikka onkin tarkka monissa asioissa - jättää hyvin usein imurin lattialle tai johonkin, missä on sattunut sitä käyttämään viimeksi. Ja se, mikä minua ärsyttää suuresti: lattianpesuveden ämpäriin! Miksei sitä voi kaataa pois?? Meinaako se käyttää sitä vielä johonkin? Ei, en oo kysyny. Oon vaan tyytyväinen, että se on siivonnu :)

   Ei oo meilläkään tilaa, mutta ehkä nyt pikkusen enemmän, kun lapset ei oo enää siinä leluiässä. Nyt on vaan koiran leluja ja -luita pitkin poikin.

   Poista
  3. Näitä on moneksi, listaa voisi periaatteesa jatkaa loputtomiin. Paskapaperin loppuessa jätetään tyhjä hylsy telineeseen vaikka käden ulottuvilla hyllyssä on uusi rulla. WTF? Miksi sitä ei voi laittaa samantien telineeseen?

   Mikään ei ole niin hienoa kuin astua aamun pimydessä teräväksi kalutun luun päälle - kyllä herää (naapuritkin)

   Poista
  4. Esitän puolustuslauselmani. Meillä on 50-luvulta peräisin olevat, kunnon lihasvoimia vaativat ns. rusautettavat kaapinovet sekä keittiössä että eteisessä. Niitä en aina laita kiinni (jätän nätisti raolleen, en sepposen selälleen) koska en vaan jaksa sitä äänekästä klonksuntaa ja pauketta mikä niiden avaamisesta ja sulkemisesta varsinkin aamutuimaan tulee. Saako synninpäästön? :)

   Poista
  5. Tottakai saat, onhan se tuollaisessa tilanteessa täysin ymmärrettävää koska äkkinäiset ja tarpeettomasti aiheutetut kovat äänet kuuluvat myös vihaamieni asioiden listalle :P

   Poista
 2. Hah, ai NUO on omituisuuksia... tuota, en tiennytkään :) Sitten mä olen aika monella tavalla omituinen. Nuo kaapinovet on muuten meillä kans yks juttu, sen jopa Belga oppi aika pienenä, että lähti murot, jos jätti pöydälle tai oven auki tms. itse apehtiessaan ;)
  Onneks et haastanut minua - tai tiesit olla haastamatta, koska sitä saatanan listaa ei olisi julkaistu ja / tai milizei sekä valkotakkiset olisivat olleet heti oven takana *helpotuksen huokaus*!
  Ja jumalauta edelleen se, joka urputtaa tillilihasta, saa turpaansa. Kun mä aloitin koulun, käytiin 6 pvää viikossa. 4 päivänä oli puuroa tai velliä tms. 1 päivänä hernekeittoa, 1 päivänä perunaa tai muussia ja makkarakastiketta (2 palaa makkaraa / lärvi). Että minä en tod. urputa mistään safkasta. Kaurapuuro meni alas vähän vaisusti, kun oli vihneet mukana (eläinten rehua koulukkaille) enkä tykännyt sokerista siinä päällä. Mutta oikeasti, vielä -60 luvulla oli ainakin köyhän perheellä niin prleen nälkä, että söi mitä annettiin! Perkele nih!!!
  Ja eikä nyt aleta mitään, että käveltiin 20 km kouluun jne. Tämä oli ihan tavallista kaikissa kouluissa tuohon aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollakseni rehellinen se oli siinä ja siinä ettet joutunut listalle mutta arvelin sen olevan liian rajua luettavaa ;D
   Toisaalta, mikäs tuota estää tekemästä vaikkei haastetta olekaan päällä. Voisit paljastaa hieman mitä siellä Welhottaren päässä liikkuu? * Polvistuu rukoilemaan ja toivoo että Polga tekisi ko. listan*

   Olet oikeassa ruoan ja matkojen suhteen, nyt natistaan kun kersalta jää muutama sata metriä uupumaan taksiin oikeuttavasta matkasta. Ei teitäkään kai taksilla kuskattu vaikka tuo ainakin täällä päin oleva 5km raja ylittyi reilusti?
   + Sitten safkat, vaikka ei ole allergioita (jotka minä ymmärrän) niin valitetaan kun meidän pikku pekka ei ole tottunut syömään tuollaisia ruokia mitä koulussa tarjotaan. Kuolkoon pikku pekka nälkään saatana jos ei mämmi maita.

   Poista
  2. No en paljasta, lue ed. teksti ,) En tahdo niitä epätoivottuja vieraita ovelleni edelleenkään...

   Ei ollut takseista puhettakaan. Eikä mistään bussilipuista tms. Että silleensä. Ja hei, ei se pekka-sanna kuole nälkään, kun mami on antanut lounarin varmuuden vuoksi, että saa mäkkäriltä terveellistä evästä *kiroaa alimpaan helvettiin senkin puljun* ja vähän karkkia päälle. Mä tienasin karkkirahat kääntämällä faijalle röökejä, olikohan se, että 10 röökistä sai yhden pennin eli 1 nallekarin -> lue 1 kpl karkkia!!! *murisee ja menee syömään onemaa, sekin on viimeinen*

   Poista
  3. Niinpä! Ei ollut ennen mitään ilmaisia lounaita vaan joka kopeekan eteen piti tehdä töitä, vieläpä niin että mitä enemmän jotain halusit niin sitä enemmän töitä. Suoranaista kiristystä. Ilmankos musta tälläinen mulkku onkin kasvanut,siis henkilö joka ei pahemmin näe harmaan eri sävyjä vaan kaikki on mustavalkoista; Joko asia on niin tai sitten ei aka jämpti on jämpti. Välimuotoja ei tunneta.

   Nuo lounarit olivat hyvä esimerkki nyky-yhteiskunnan rappiotilasta.

   Poista
 3. Kiitos,

  ihanaa tietää, että joku muukin on (vähintään yhtä) omituinen (kuin minä)!

  Pusuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan, kaikkea sinä laitatkin meikäläisen tekemään ;D

   Poista
 4. Oliskohan se kuule niin, että se äänestämättömyys kertoo jo aika paljon siitä sunt Tillilihastas? ;)
  Mä ainakin ajattelin, että en edes halua suoda moiselle sapuskalle ajatusta. :D

  Ja kohta 5. Mä olen NIIN samaa mieltä kanssasi! Tosin en ole kokeillut ovien irroittamista... vielä. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saamari sentään -S-, arvaas kuka oli ekana listalla mutta kun tuo Marjaana oli jo kerinnyt nimeämään sut ;D Palan niin halusta päästä lukemaan ERITTÄN mielenkiintoista listausta.

   Tillilihan suhteen asia on varmasti tuo kuvailemasi tilanne, kukaan ei suo ajatustakaan tuolle jumalaiselle ruokalajille ;D ja ovista, ne saa niin raivon valtaan....

   Poista
 5. Voihan TILLILIHA! On se nyt jukopliut kumma kun ei jakseta yhtä nappia painaa! Eikö ne osanneet päättää? Minusta lopputulos on tulkittava siten, että kaikki kävijät, jotka jättivät äänestämättä, rakastavat tillilihaa yli kaiken. Nih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitto, asianhan voi kyllä tulkita näinkin eli enemmistö ihmisistä pitää tillilihaa itsestään selvyytenä. Jopa niin jokaiseen ruokapöytään kuuluvana etteivät ole katsoneet aiheelliseksi äänestää. Kyllä, näin sen on oltava ja kiitos, en vihaltani pystynyt moista selvää asiaa havaitsemaan.

   ÄÄnestysaktiviteetti sen sijaan vituttaa, tai paremminkin sen puuttuminen.

   Poista
 6. Itkevä mies on ihq. Draamakuningasmaisesti itkevä sen sijaan ei, mutta sellainenhan sä tunnetusti et ole :P

  Äänestyshomman suhteen puolustaudun sillä, että a) olen ollut pakanallinen ja jättäytynyt nauttimasta luostarin hartaasta tunnelmasta muutaman päivän ajan ja b) en ole never ever edes nähnyt tillilihaa. Siksi olisin tosin vastannut, että "en syö".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. M, suuri rakkauteni! Missä olet piilotellut eli onko muutto onnellisesti takana? Minkälaista uudessa kämpässä on? Oletko ollut kiltti? Oletko värjännyt hiuksiasi? Kerro kerro nyt heti kaikki!

   Poista
 7. Just kirjoitin vähän selontekoa blogiin. Huomenna saan avaimet käteen, ja torstaina kamat uuteen kämppään (tai perjantaina, riippuu vähän).

  Hiukset on edelleen tummanruskeat, eli blondiksi kiharapilvienkeliksi en vieläkään pääse (harmi!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, täytyy käydä vieraisilla tässä illan mittaan. Nyt täytyisi kammeta itsensä tuonne kauppaan eli lähteä raahaamaan jalkaa perässään.

   Pidäkin ne tummanruskeana! Et mene muuttamaan mitään ja yhdestä ponnarikuvasta olisin kyllä kiitollinen ;D

   Poista
  2. Hyviä raahaamisia!

   Se on sitten eri asia, mihin se ponnari pitäisi laittaa - hiuksissa se ei ainakaan pysy kiinni (tai ehkä just ja just) ;D

   Poista
  3. No hiuksiin, sinä senkin pieni pervo ;D
   Etkös muuten kertonut että olet...hmm eikös asia olekaan niin?

   Poista
  4. ;D kuten sanoin, voisihan noi juuri ja juuri riittää poninhäntään. Sorry nyt ajatustenlukutaidot vähän pätkii, mutta sanoisin silti että on se asia niin.

   Poista
  5. Niin mä arvelinkin. ja juu on niin.

   Poista
 8. Voi sinua, olet ihana. Varsinkin kohta 1. kolahtaa; jaan ehdottomasti epäsympatiani tuuppivia, etuilevia ja varallisuutensa tiettäväksi tehneitä kohtaan.
  Ja mä sitten kävin äänestämässä. Nih. Vastaan tottakai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roz rakkaani. Niin, usein näyttää (valitettavasti)siltä että rikkaus ei korreloi älykkyyden kanssa vaan se kääntyy ihmistä vastaan. Siksipä pienet, "memento te mortalem esse" - hetket ovat aina paikallaan.
   Voih, etkö sinäkään pidä tillilihasta, minä kun niin luulin toisin mutta luulo ei ole tiedon väärti, niinhän sitä sanotaan.

   Poista
 9. Herkkiä tunnustuksia jälleen Apotilta :) Kuulostat haasteelliselle kumppanille. Listasta losahti pojot muuten Vaimon hyvin venyneeseen sietokykyyn. Ihme mimmmi!

  Ja kyllä, äänestin tillilihaa JA kävin onnittelemassa Peetua. Olen siis kuuliainen nainen.

  Heitin eiliseen tekstiin kyssärin sulle, osaatko vastata?

  Teksti töksähtelee, en ole ollenkaan vireessä.

  VastaaPoista
 10. No mielestäni minä olen aika tavis jätkä, tosin eukolla kestämistä välillä kun kaikki ei mene putkeen. Hyvä nainen olet kun äänestit ja kävin kyllä siellä toisaalla rukoilemassa sitä yhtä ihmettä tapahtuvaksi, siitä huolimatta että olitte aikeissa viritellä niitä slaavilaisia laulujanne ;)

  Mikä kysymys? Menenkin heti tästä katsomaan.

  VastaaPoista
 11. ...niin on. Kiitoksia!

  Ihmeitä voi toivoa tapahtuvaksi, sellaisiahan Luostarin hengessä voi rukoilla. Mutta mä en laula. Edes pienessä etukumarassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vai niin..olen kyllä kuullut ihan toista.. ;)

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Tuli oikeasti sellainen Hämärän rajamailla-fiilis kun kävin lukemassa sen listasi, ihan kuin olisi lukenut omia ajatuksiaan. Sun täytyy olla täydellinen nainen aka Iso-J on onnellinen mies.

   Poista
  2. Twilight zone. Kuten sanoin, samaan junaan ja samaan vaunuun mahtuu kyllä. Pääasia, että kyseessä on vuoristorata tai vähintään kummitusjuna. Paljon up:seja ja down:seja niinkuin elämässä yleensäkin. Tasainen latu on tylsä hiihdettävä.

   Kumma kyllä, Iso-J ei aina ymmärrä osakseen koitunutta 'jackpottia' :(

   Poista
  3. No hittolainen jos ei tajua. Ehkäpä sun täytyy deaktivoida itsesi joksikin aikaa, takaan että se huomaa muutoksen ja alkaa arvostamaan.

   Poista
 13. Jos Hirnakka joskus treffataan tuota Apottia, niin otetaan tillilihat ja potut mukaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja haetaan Katri laulamaan Moskovan valoja alkukielellä.

   Poista
 14. Mulla mitään omituisia tapoja ole... Oikeasti olen niin kokonaisvaltaisesti outo lintu, että niitä "omituisimpia" juttuja voi olla vaikea poimia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä mikään outo ole vaan jatkuvasti uusia piirteitä paljastava nainen!

   Poista
  2. Pitää miettiä... Palannen asiaan huomenna. (Kuka prkl tällaisenkin haasteen keksi...?)

   Poista
  3. Jaa-a, jostain tuolta kaukaa Blogistaniasta se on tullut.

   Poista
 15. Mä äänestin! Molen kuuliainen ja kiltti. Ennen muinoin kaapinovet tosin jäi välillä auki, mutta kun tarpeeksi monta kertaa rusautin päälakeeni reiän kun iskin sen yläkaapiston ovenkulmaan alhaalta noustessani, niin opinpahan. Kipeästi. Ja myönnän senkin, että tavaroita jää lojumaan minne sattuu. Ehkä se kiltteys pitää vetää takasin...

  Mutta sun listan ehdottomat highlightit on kohdat 1. ja 3. Ne tuo elämään pikanttia maustetta, ja tiedän sen siitä, että itsekin niitä harrastan jollakin tasolla; pukukoppitasolla en sentään ;D

  Hei ja kiitos tännekin vielä kun olet parhaasi jeesannut teknisien blogiprobleemien kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiltti Menna, niin sitä pitää!
   Vainoaminen on ihan ykköshommaa sillä siinä touhussa saa päivän kulumaan tosi nopeasti ;D

   Ei mitään, ei mulla sitä tietoa niin paljon ole mutta jos jotain tiedän niin sitten tiedät myös sinäkin <3

   Poista
 16. Vastailen sitten kotikoneelta, saan vähän miettimisaikaa ;)

  VastaaPoista
 17. Kolmoskohta on se mitä minäkin voin harrastaa. No, kuselle on päästävä heti aamusta, muuten ei hyvät hyyrrä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan piristävää, kaikin puolin. Tosin tuo kusemisjuttu on hieman extreme-tasolle vietyä mutta tuska se on joka pitää miehen tiellä :P

   Poista
 18. Niin että tuota, oisko täällä jotain näistä... http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288543637529.html?pos=ok-trm-uutk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D :D Ai saatana, mä luin tämän jutun vasta aamulla ja täytyy sanoa, että on aina kiva huomata sellainen asia ettei ole ainoa jolla marjaämpäri kaatunut! :D

   Poista
 19. Viduvie, mähän kävin äänestämässä.
  Ja onneks et haastanut mua. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos kävit, ole oikein kuuliainen mutta kummalla kannalla olet?
   Ei mun tartte haastaa, sä voisit tehdä sen listan ihan tuolla toisaalla ;D
   Ps. Tuliko posti perille?

   Poista
 20. EI- tillihirvityksille! En tiiä, en oo käyny kattoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo tullu postia kumpaankaan s-postiosoitteeseen. :/

   Poista
 21. Auts, kiitos vaan, mulla mitään omituisia tapoja ole. :D

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...