torstai 7. helmikuuta 2013

Luostarin verkkokauppa avataan keväällä - näitä meikkejä ja koruja ei sitten muualta saa!


Nyt kuulolla! Kevään korvalla avataan Luostarin verkkokauppa, joka myy tuotteita joita ei sitten takuuvarmasti muualta saa.
Lisäksi joihinkin tuotteisiin tulee Luostarin jo maailmalla lanseeraama Mieti sitä – merkintä, joka tarkoittaa että ko. tuottetta on tehty todella rajoitettu määrä ja se on siis keräilyharvinaisuus jo ostettaessa.
Tuotevalikoima tulee olemaan aivan sairaan laaja, sillä se käsittää kaiken meikeistä ja alusasuista todella trendikkäisiin sekä käytännöllisiin sisutuselementteihin.

Meikeissä on myös rajattomasti uutuuksia joita ei sitten koskaan saa mistään muualta, mm. maailmalla aivan mielettömän suosion saanut double-pen. Värivalikoima tässä uutuus kulmakynässä on rajaton eikä kynän käyttö rajoitu pelkästään kulmiin, siitä pitää huolen isossa maailmassa huimaa nousua tekevä one night tattoo – villitys. Lyhyesti: kyseessä ovat hologrammivärit ja efekti saadaan aikaan käyttämällä pohjalle kynää numero yksi ja sen päälle kynää numero kaksi. Värivalikoima on molemmissa sama, mutta efektin aikaan saamiseksi ovat pohjavärin ja pintavärin koostumukset hieman erilaiset. Jenkeissä suurta huutoa saaneen one night tattoo-idean tarkoitushan on kirjoittaa esim. poskipäähän joku teksti, vaikkapa ”Hello...” jonka vastaantuleva naaras / uros näkee ensin, mutta siinä vaiheessa kun hän on ohittamassa teitä ja valo osuu eri kulmassa tekstiin, paljastuu kynällä numero yksi kirjoitettu teksti ja melko vallaton yhdistelmä tuon ”Hello”-sanan kanssa onkin paljon käytetty ”...Bitch” tai sitten ”..asshole”. Kynä numero ykkönen on tavallaan transparentti joka ei näy suoraan katsottaessa varsinaisen tekstin alta, mutta fluerosoivan ominaisuutensa takia ponnahtaa tietyssä kulmassa halutun värisenä taustalta esiin.
Kalleimmat kynät ovat ns. sweat – kyniä, jotka nimensä mukaisesti reagoivat hikoilemiseen ja kynä numero ykkösellä kirjoitettu teksti paljastuukin pienen hikoilun jälkeen. Hyvin suosittu esim. englannissa jossa jengi bailaa ekstaaseissaan niin, etteivät muista hevon vittua eilisestä. Siellä onkin tapana reiveihin lähdettessä kirjailla otsaan lyhyesti ”I want you”, joka sitten aamulla sen koko yön jatkuneen nussimisen ja sen seurauksena tulleen hikoilemisen takia muuttuukin aamuksi muotoon ”Vituttaako?” tai ”Sano suoraan jos vituttaa”. Näin vältytään kiusallisilta tilanteilta aamuisin siinä vaiheessa, kun saadaan ne harittavat silmät auki ja huomataan että ei jumalauta mikä toi on ja mistä helvetin bingosta mä ton voitin? No, toisella kun on tämä teksti jo valmiiksi otsikossa, niin ei tarvitse kuin nyökätä ja yöllinen kumppani lähtee hiihtelemään sen pidemmittä puheitta.

Niin huulipuna kuin -rasvatkin tulevat jotain aivan uutta sillä niiden koostumus sisältää feromoneja, noita kaiken sekaisin laittavia ja luonnon omia huumeita. Huomioikaa nyt ettei kyseessä ole mitkään tavan diibadaabaa-hajusteet vaan kovan luokan viettelysaineet jotka tekevät vastapuolesta täysin tahdottoman yksilön. Myös joihinkin hajuvesiimme on lisätty näitä aineita. Tuotteen maata järisyttävän vaikutuksen takia asian tiimoilta on vielä pientä pilkun viilaamista tullin ja lainsäädännön kanssa mutta ne ovat lähinnä muodollisuuksia ja juuri feromonien tehovaikutuksen takia näitä sisältäviä tuotteita ei myydä kuin naisille, jätkät jatkakoot tumputtamistaan.


Korupuolelta mainittakoon yhtenä uutuutena aivan uudenlaiset lävistyskorut jotka on tehty älymetallista, ts. metallista jonka rakennetta pystyy muuttamaan joko lämmön tai kosteuden avulla. Esimerkkeinä tästä naisille suunnattu ja silmäkulmaan tarkoitettu pieni pippeli, jonka saa kasvamaan pituutta kun sitä hieroo vaikkapa etusormen ja peukalon välissä. Miehille taas vastaava koru on pieni tussu joka avautuu hieman kun sitä koskettaa esim. drinkkilasiin kostutetulla sormella. Näitä tuotteita on saatavana kahtena eri versiona ja tähän kallimpaan versioon on sovellettu ns. bouncing-tekniikka joka saa korun sykkimään niin kauan kuin lämpöä tai kosteutta riittää. Aivan helvetin hyviä, jää se turha baaritiskillä tivaaminen pois ja voi keskittyä siihen juomiseen.


Palataksemme alkuun ja siihen, että mikä on tuon Mieti sitä – merkinnän tarkoitus? No kuvitelkaapa nyt itsenne istumassa kahvilassa / ravintolassa, kun pöytäänne pölähtää ns. ystäviänne (jotka todellisuudessa on teitä kadehtivia, paskaa selän takana puhuvia horoja) ja kysyvät että mistä jumalauta olet saanut noin makeet korvikset? (Kyseessä on esim. malli A778-90K eli ”I'm a rebel orthodox”-korvikset, sellaiset pienet suitsutuskipot jotka savuttavat vallan saatanasti).
Ette vastaa mitään, vaan käännätte korvistanne hieman jolloin Mieti sitä – teksti tulee näkyviin ja voitte ylimielisenä jatkaa sen törkeän hintaisen paukkunne juomista. Ja lilla hutsuja harmittaa, näin tätä miedompaa termiä käyttääkseni.

Sisustupuolen kamojen listaus on vielä tullin puolella pahasti kesken, joten siitä kenties lisää myöhemmin mutta kerrottakoon että
tälläkin saralla Luostarin verkkokauppa tarjoaa uutuuksia, joita ette tule muualta saamaan vai mitä sanotte häkävaroittimesta jota voidaan ohjata kaukosäätimellä? No perkele, eihän tämän parempaa innovaatiota ole olemassakaan sillä tämän avulla saatte ne ei toivotut vieraat häädettyä helvettiin ilman kasvojen menetystä. Huomaamaton napin painallus ja varoitin ryhtyy rääkymään kuin viimeistä päivää, jolloin pahoittelette naapuriasunnon huonokuntoista hormia jonka takia oman asuntonne häkäpitoisuus nousee vaarallisen korkeaksi. Asunnon tyhjennys käy näppärästi ja pihalla voitte kertoa että kutsutte vieraat sitten uudestaan kun hormiasia on saatu kuntoon. Eli ei koskaan. Laitteesta on saatavana lukuisia eri versioita, mm. kaasu/vesivuoto,sähkötaulun pimeneminen,vouti/isännöitsijä ovella- ja monia muita ongelmatilanteiden hälyttimiä.Hyviä kapistuksia silloin kun ette oikein jaksa niitä paikkoja sotkevia vieraita.

Lisäksi on omaa kivaa – tuolit, siinä on sellainen istuinvalikoima mikä taatusti tuo lohtua yksinäisiin iltoihin laajan lisävaruste valikoimansa ansiosta.
Audiojärjestelmä nimeltään Meidän Mies joka on tarkoitettu ovella häiriköiviä taulukauppiaita, galluppien tekijöitä ja muita hihhuleita vastaan. Järjestelmään kuuluu keskusyksikkö ja lukuisa määrä kaiuttimia, jotka sijoitellaan ympäri asuntoa ja joita ohjataan huomaamattoman pienellä kaukosäätimellä. Tämän kaukosäätimen avulla saadaan ulos tuleva äänimaailma kuulumaan valitusta huoneesta ja hyvin käytännöllinen esim. siinä tapauksessa että ovella on joku saatanan sitkeä kovasinkauppias. Keskusjärjestelmään on tallennettuna laaja valikoima erilaisia ääniefektejä ja todella möreällä miesäänellä sekä ankarassa humalatilassa karjahdeltuja komentoja sekä kysymyksiä. Esimerkin kovasinkauppiaan tapauksessa, hänen häätämisekseen ei tarvitse painaa kuin nappia numero kolme. Järjestelmä käynnistyy ja samassa keittiöstä kuuluu lähes autenttista kossun pulputusta ja heti perään karjahtelua: ”Vaimo perkele, kuka saatana siellä ovella on?! Jumalauta mä tuun hakkaan sut ja sen kusipään,se on kumminkin niitä sun miehiäsi!
Tämän uhkauksen perään kuuluuvallan perkeleellistä tuolin kolinaa sekä kiroilua, särkyvän lasin helinää ja taas kiroilua.
Näin voidaankin kehottaakin kovasinkauppiasta häipymään vähän helvetin hapiaan, toi Meidän Mies kun sattuu taas olemaan sillä tuulella ettei yhtään tiedä mitä se tekee.
Testeihin osallistui 4800 taloutta (Saksa)ja kaikki antoivat järjestelmälle täyden kympin arvosanaksi eikä vähiten siksi, että myyjällä oli tullut niin kiire ettei ollut ottanut kauppaamiaan artikkeleita mukaan - eikä myöskään myöhemmin tullut kyselemään niiden perään.

Näin, pitäkäähän mielessänne sillä kevät tulee kohisten ja Luostarin verkkokauppa aukeaa. Toivottavasti tämä nyt tällä kerralla tästä ponkaisee, ensimmäisellä kerralla kun tuon lainsäädännön (tuotevalvonta) kanssa teki tiukkaa.
Pikaisiin tapaamisiin!
Edit 16.50: Tässä osoite jossa kannattaa poiketa!
Ja hyvää torstaita teille, rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.    et1

42 kommenttia:

 1. Tulihan sitä jotain mukavaa odotettavaa kevään myötä. Liityn verkkokaupan kanta-asiakkaaksi heti, vai onko Luostarin väki automaattisesti kantaväkeä? Nythän on niin, että noita kanta-asiakaskortteja on vasta parikymmentä lompakossani,joten joku makea kiiltävä kortti olisi rälee;)

  Eilen muuten törmasin vielä yhteen kanta-asiakaskorttiin. Tai en törmännyt, kun sitä ottanut. Eräs pinei leipomo täällä, siellä on myymälä ja kahvio. Ostin pitkopullaa ja iloinen nuori myyjä kysyi, että onko kanta-asiakaskorttia. Voi helvatta. Yhdeksän kertaa ostettuaan saa seuraavalla kerralla 10%:n alennuksen, VAU, Huoh;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä kanta-asiakaskortteja postitetaan heti kun saadaan puoti pystyyn ja toivotaan nyt etteivät nuo päättävät tahot laita niin paljon hanttiin kuin viimeksi. Niistä tulee myös sairaalloisen kiiltäviä, siinä on Dos Trebelas:in paraboilit himmeää kamaa niiden rinnalla ;D

   Aika monessa pienessä mestassa törmää tuohon kymmenes kerta ilmainen-käytäntöön. Hyvänä esimerkkinä pienet ruokapaikat, joissa lähes poikkeuksetta tarjotaan heti ensimmäisellä kerralla pahviläpyskää johon ne leimat sitten lätkitään.

   Poista
 2. Ne kanta-asiakaskortit vois olla valmiiksi hologrammeerattuja, niin että vois eri kaupoissa vaan vilautella sitä eri kulmasta niin, että se näyttäis ko. kaupan kortilta. Viisi korttia yhden hinnalla!

  Rantakasvin lähileipomo on kyllä pohjanoteeraus... miinus kymmenen prosenttia!! Olis edes ilmainen pulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, totta virkat. Yhdeksän kertaa pitäisi käydä ostamassa, niin sitten siitä vitosen leivästä saisi 50 centtiä hinnasta pois. Huono edes vitsiksi. Sitä paitsi noi pahviset kortit ei ikinä pysy tallessa kun lompakko on pullollaan *ei rahaa valitettavasti* vaan muovikortteja.

   Poista
  2. No mutta Sanna! Heti rikollisille teille yllyttämässä...mutta idea oli niin hyvä että sitä on pakko kokeilla, ilman muuta.

   Toi koko 10 kerran ale-juttu on karvakäsiltä lähtöisin ja siihen on selityskin miksei viimeisestä kerrasta veloiteta. Se on vanhaa itämaista perua ja on muistaakseni addakialaisilta lähtöisin, heidän kulttuurissaan kun ei tarvinnut maksaa oman koiran/kissan syömisestä.

   Poista
 3. Oi, heti liityn :)

  Tuosta 'Meidän mies'-toiminnosta sen verran, että se ei ehkä kaikille sovellu.. Yhden tuttavan mies oli niin mustasukkainen, että lehtimyyjistäkin piti kuulustelun vaimolle. Not funny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu!
   Tämä Meidän Mies-järjestelmä onkin tarkoitettu lähinnä sinkkunaisille ja sellaisille joiden ei tarvitse kärsiä esimerkkisi mukaisesta, kusipäisestä äijästä.

   Poista
 4. Tahtoo kans kanta-astujakortin ja heti! :) Blögialusta on taas hajalla! Sanonko, mitä mitä welhottarena olen taas juovuspäissäni mennyt tekemään, prle. Ensin hajoo Vuodatus alta. Sitten hajoo Blogit alta *huokaus*. No nyt mä päivitin Polgaran välikausitakkiin ees jotain talteen, Ei Päivää Päih.. ei kun siis Päivittämättä http://valikausitakki.blogspot.fi/2013/02/teleportaatio-olisi-ihan-kiva.html

  Terviisiä hampilekurilta - oli kiva nuori mies :D *kuola valui jo kyllä muutenkin*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan tässä ihmettelin, että mihin Abbedissa on kadonnut... blogit vaan sinkoilee;)

   Poista
  2. Mitä! Onko WP:n puoli totaalisesti kaputt? Eli nyt olet täällä Bloggerin puolella? Tästähän täytyy sitten uuteen osoitteeseen (saanen laittaa ja laitankin) heti katsomaan uusimmat kuulumiset. *Vetää kumisaappaita jalkaansa kiroten kaikki nuoret hammasläääkärit alimpaan helvettiin*

   Poista
 5. Yksi myyntiartikkeli tulis heti mieleen: sellaiset punaiset kaupoissa nähtävät -30% alennus-tarrat, joissa lukee lisäksi joko huomioi päiväys tai poistuva tuote.

  Neon tarinahaasteen huominen sana on Parasta ennen ja tuli vaan mieleen, että sellainen punainen kyltti olis otsassa/jossain ihan muualla aikas kiva. Eipä kukaan luulis, että on enää ihan ehtaa tavaraa tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules Marjaana, se on sellainen juttu että Luostarin kaunottariin ei mitään aletarroja aleta lätkimään. Toki idea on hyvä ja sen verran voin tulla vastaan, että joku pieni punainen tarra voisi olla ilmoittamassa kuinka haasteellinen nainen on kyseessä, ts. sen P****un tivaamiseen tarvittavan energian/ajan/tms. voisi ilmoittaa prosentteina. Tästä voisi tehdä oikein värikartan;oletetaan että täysin punainen lappu tarkoittaisi täyden 100% haastetta. Sitten kun punainen alkaisi taittumaan hieman violetiksi, se edelleen ilmoittaisi ettei kyseessä ole edelleenkään mikään helppo tapaus mutta tarran omistaja on ollut ilman mu..aktiviteetteja jonkin aikaa. Vaalea oranssi puolestaan olisi se toinen ääripää ja sen viesti olisi tyly: "Just sain - älä edes yritä".

   Jotain tähän tapaan (ehdotuksia otetaan vastaan) mutta alennusmyyntiin teitä laiteta, olette te niin arvokkaita <3

   Poista
 6. Heh! Marjaana pisti pahat kehiin. Tuohan on aivan loistava idea!!!

  Peppone on aivan uskomaton ideanikkari - sähän voisit myydä näitä ideoita ja pistää sillä rahoiksi! Eli pelkkää ideointia ja oikeeta työtä ei tarviskaan sitten tehdä. Ite. Rahaa juoksee ovista ja ikkunoista. Vaihteeksi sisään päin.

  Mä vietän täällä ns. vapaapäivää. Olen menossa kohdassa ääreishermoston sairaudet. Ja Bochin yleiskone vaahdottaa munia ynnä sokeria täytekakkupohjiksi. Mutta aamu vedettiin nautinnollisen pitkäksi ja noustiin vasta vähän ennen kuin kuopus tuli koulusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun nämä ovat totisinta totta eivätkä mitään ideoita! ;D
   Saatana kun joku maksaisikin niin kyllä näitä voisi päivät miettiä, se olisi sellaista meikäläisen vartalolle sopivaa puuhaa.

   Hyvä hyvä vapaapäivästä! Ennenkaikkea aamu, se on varmasti ollut nautinnollinen kaikkinensa. Nukkumisineen. Pitkään.

   Teilläkö sairastetaan? Enhän minä toki sun perässäs juokse mutta satuin poikkeamaan tuolla toisaalla kun olit piipahtanut ja siinä - edelleen pikaisesti (suurennuslasin kanssa) pikaisesti (suurennuslasin kanssa) pikaisesti - vilkaistessani kommaasi olin jotain tälläistä lukevinani. Vai ymmärsinkö taas jotain väärin?

   Poista
  2. Joo - vaalean oranssilla "hintalapulla" mennään ainakin iltaan asti :) Hollantilaisen vieraan vuoksi kuopus on siiretty yöpymään meidän makkariin, joten öiset hetket on nyt mahdottomia. Ainakin siinä kammarissa.

   Ei meillä sairasteta, vaan ruskoidaan viikonlopun koulutusmateriaalia esityskuntoon. Nivelten sairauksista powerpointtia nylkytän. Tervein nivelin onneksi.

   Jonkin sortin kiiretttä ja liika tekemistä kai täällä sairastetaan, mutta hommaan on näkyvissä valoa. Siitäpä tulikin mieleeni, että pitää käydä lunastamassa kaupasta se sunnuntai-illan ilo. Pullo hyvää viskiä.

   Poista
  3. No okei..;)
   Ahaa, en tiedä miksi sain käsityksen että teillä sairastetaan, tosin luin sen sun kommasi illan viimeiseksi teokseni täällä blogien puolella ja olin aika lailla silmät ristissä joten menköön sen piikkiin.

   No jatka sinä nylkyttämistä mutta kohtuudella että sormesi pystyy kiertymään sen *köh* pullon ympärille silloin sunnuntaina, nyt kun mennään vasta torstaissa.

   Poista
 7. One night tattoo kyniä heti ainakin 7 kpl tänne, kiitos! Annan niitä lahjaksi kavereille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ja ennenkaikkea kavereille! Ilman muuta laitetaan tulemaan mutta yhdellä ehdolla (kun kerran saat ne ilmaiseksi): haluan sitten s-postiin tukun kuvia siitä mitä niillä kynillä on saatu aikaan. Tarkoitan tällä sitten ihan täydellistä ja kattavaa kuvasarjaa. Paino sanoilla täydellistä ja kattavaa ;D

   Poista
  2. Mitä! Kuvittelitko, että tilaisin niitä omaan käyttööni?! Ehei, itselle voisin ottaa double-penin ;D

   Poista
  3. No kun susta ei aina tiedä mitä sä suunnittelet...;D

   Poista
 8. Ei kyllä nyt taidan edelleen luottaa tussu... tussaukseeni ainakin meikkien osalta.

  VastaaPoista
 9. Kuule, sun täytyy kehittää semmoinen All In One-meikkileimasin/ -sumutin. Voisin nukkua puoli tuntia pidempään joka aamu (eli valvoa joka ilta puoli tuntia myöhempään...) kun kaiken voisi läimätä naamaan yhdellä hyvällä tähtäyksellä. Semmoisen mää tilaisin alta aikayksikön!

  Kiitos Polgiksen varaosoitteesta, eipä tuo HRMPH mokoma oo sitä sättiboxissakaan mainostanut!!!1 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninka rakkaani, nämähän on helvetin hyviä ideoita! *Kirjoittaa muistiin* Täytyykin laittaa vielä tänä yönä työn alle sillä jos hyvin käy, niin pääsen koehakkaamaan omaa naamani sellaisella jo aamusta.

   Polga on niin vaatimaton ja se hammaslekuri sekoitti sen lopullisesti ;D

   Poista
  2. Sumutin, jossa on koordinaatit. Kalibroit sen kerran sopivaksi ja värit sekä paksuuden valitset nappia painamalla päivittäin kuin retussiruiskusta.

   Poista
  3. No sitten sellaisen sumuttimen hankintaan!

   Poista
 10. Hirnakka (ei jaksa sisäänkirjautua)7. helmikuuta 2013 klo 21.38

  Eikös se "parasta ennen" päivämäärä ole perinteisesti kaiverrettu vihkisormukseen?

  Joo, mulle semmoisia hikeen reagoivia kyniä. Osaavat sitten salilla ne mörötkin varoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Perinteitä kunnioittavana (tässä asiassa) pidänkin sitä parhaana mahdollisena tapana.

   Laitetaanpa tulemaan mutta ihan mielenkiinnosta olisin halunnut tietää sen tekstin...;D

   Poista
  2. "Meidän äiti on vahvempi kuin teidän iskä"

   Poista
  3. :D:D:D Jumalauta mutta toi olisi paha,siinä vois hormooni-heeboilla jäädä sarjan veto kesken!:D

   Poista
 11. Voi Luoja jos mulla olisi sun mielikuvitus! (Kateellinen)
  Jos jossain vaiheessa tulee materiaalista puutetta, lue Espanjan lahjus-teemat. Kerrassaan USKOMATONTA! Nimim. 'Äiti, tahdon kotiin!!!'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ei kyllä ole mitään tekemistä mielikuvituksen kanssa, näiden tuotteiden valmistaminen on kovaa työtä ja hikistä hommaa ;D
   Espanjan lahjus-teemat? Löytynevät sun blogista vai jotain uutisiako tarkoitat? Lähdenkin tästä käymään sun luona nyt heti.

   Poista
 12. Mä voin sitten alkaa myymään kahdenlaisia paskakylpyjä, lietelanta- kylpyjä ja kuivalanta- kylpyjä ja ikuinen nuoruus on taattu. Lisämaksusta saa vedellä kipollisen lietettä lusikan kera. xD
  Ja lehmien pitoko ei kannata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hittolainen Rouva L, tämähän on pelkästään tervetullut juttu! Varmasti menee kaupaksi ja kaivetaan oikein helvetin iso monttu jonne ne paskat kipataan. Saadaan näet enemmän volyymiä myyntiin kun voidaan tunkea koko turistibussillinen kerralla lietteeseen ;D

   Poista
 13. Meil on jo melkoinen paskapytty tuolla naapurin rajalla (kaks kuivahtanutta akkaa, ne naapurit). Pytyn halkaisija melkoinen ja syvyyttäkin 4m. Eiköhän sinne puolenkymmentä bussillista populaa mahdu kerralla. :D Osa ei varmaan koskaan nouse pintaan. xD maksu pitää siis muistaa periä etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina paranee kun sulla on mestat valmiina ja tottakai niitä mottipäitä on rahastettava etukäteen Vain käteinen käy - tyyliin. Kyllä se hevostilan hinta siitä alkaa pikkuhiljaa kertymään...:D

   Poista
  2. jäi sanomatta että kuivat käävät ovat varmaan mielissää nsen paskapytyn sijannista xD

   Poista
  3. Juu, etpä tiedäkään... oletko lukenut Lypsyllä 1 -blogiani? Siellä on kuules totuus hurmaavista naapureistani..

   Poista
  4. En ole lukenut mutta teen sen huomenna!

   Poista
  5. Tarvit osoitteen ja salasanan.

   Poista
  6. No saanko mä ne? Laitatko s-postiini jos saan ne sulta...vai mitä meinasit?

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...