sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Pitäkää hei tosissaan sitä nitojaa siinä koneen vieressä - säästätte noin pari tuntia elämästänne


Henkilöiden kuten minä, pitäisi aina ja ehdottomasti pitää nitojaa läppärin tai pöytäkoneen vieressä, millä nyt kukakin seilaa pitkin nettiä. Eikä mitään tahansa toimistojen piiperrysmallia vaan sellaista rakennuksilla käytettävää, jykevää. Joko puristettavaa tai lyöntimallia, pääasia että niittien pituus on vähintään 20mm. Se tulee tarpeeseen sillä hetkellä kun luulee olevansa kaikkien ohjelmistoja tekevien firmojen tavoittelema, todella näppärä ei jumalauta mutta tostahan se käy kätevästi – tyyppi. Silloin pitää antaa niittien laulaa kämmenselästä ja siitä klikkaavasta sormesta läpi.
Daa, katsokaas kun eilisestä lähtien olen tuskaillut että johan on saatana etten saa a) webbikameraa auki ja b) sitten kun saan sen auki niin yksittäisten kuvien ottaminen ei onnistu. Tulee ilmoitusta käyttösopimuksista ja lisensseistä, kerrotaan kuinka paukut eivät koneessa riitä korkealaatuisten (mikä on totta,pieni Notebook kun on) kuvien tuottamiseen etc. Ei löydy webbikameralle tarkoitettua ohjelmaa edes resurssienhallinasta ja minä käyn kuumana kun pidän moista itsestäänselvyytenä. Kuitenkin olen aina ollut sitä mieltä että vaikeudet on tehty voitettaviksi ja niinpä nytkin – syötyäni ensin pari laattaa rauhoittavia – päätin että hei, netistähän saa ilmaisohjelmia niin paljon että niistä riittää Uotilan lapsillekin. Ei muuta kuin kuukkelin kenttään tarvittavat sanat ja menoksi.

No voi vittu, nyt olen sitten ainakin kahdeksankymmenen erilaisen kuvankäsittelyohjelman onnellinen omistaja, olen liittynyt jos jonkinlaisiin photo-club:eihin ja siinä rekisteröinnin kiimassa vilahti sellainenkin sivusto kuin Itä-Vorgutan kansalliset lintubongarit. Totta helvetissä liityin heti siihenkin clubiin ja välittömästi tuli kutsu kyttäämään jotain harmaaperse harakkaa joka on vimpan päälle harvinaisuus. Sanovat että jos en ilmesty paikalle niin tulevat hakemaan eli pilkkihaalarien ostoksi meni siihenkin porukkaan liittyminen. Sielläpäin on kuulemma niin kova pakkanen (-47 raatia) että jäätyy kamera poskeen kiinni mutta se on noiden mottipäiden mielestä pieni hinta jos saa otetuksi kuvan siitä hp-harakasta. Just joo.

Vaan enpä saanut vieläkään otetuksi kuvaa joten lisäsin sanoja hakukenttään ja hakkasin enteriä hullun lailla. No vot, nyt sitten pääsinkin toinen toistaan hämärämpien kotivideokuvaajien mystiseen maailmaan ja sieltä avautuvat videopätkät saivat minut tuntemaan itseni sangen terveeksi. Erääseen sivustoon sisään kirjauduttuani, näytölle ilmestyi monta pikkuikkunaa jotka tarjosivat livekuvaa eri puolilta maailmaa ja niistä sai sitten valita haluamansa. No minähän sitten katselin, saatanallisen uteliaisuuteni piiskaamana ja lähinnä nähdäkseni mitä kaikkea ihmiset kuvaavat. Vaan kovin oli yksipuolista tarjontaa koska kolmen summittaisen,otsikoidun aloitusfreimin avaamisen jälkeen kaikki liittyi siihen samaan aiheeseen. Seuraavassa lyhyesti valintani, valintojen perusteet sekä lyhyt kuvaus mitä video todellisuudessa piti sisällään.

Countrylife in England
Valintaperuste: kuvittelin näkeväni maaseutuelämää ja maisemia tuosta sateiden pieksemästä maasta jossa juodaan teetä vaikka talo palaa ympäriltä.
Mitä video todellisuudessa sisälsi:
Aivan helvetin ylipainoinen ja hikinen, jo keski-iän ylittänyt mies juoksee pitkin savisia nummia sian perässä yllään vain kauhtunut sarkapalsa. Sika kiljuu kuin syötävä kipittäessään huohottavaa patua karkuun ja ukko laittaa lapikasta toisen eteen minkä kerkiää, ilmeisenä tarkoituksenaan seivästää sika siihen n. viiden sentin mittaiseen ja punoittavaan peitseensä.

Camilla's home
Valintaperuste: vaikka en erityisemmin seuraa lifestyle-ohjelmia niin päätin katsoa millaista Camillan kämpässä on, sillä se näytti ainakin aloituskuvan perusteella olevan sangen iso ja hieno lukaali.
Mitä video todellisuudessa sisälsi:
Camillalla oli ilmeisesti pattereissa vikaa, mistä syystä kämpän lämpötila oli noussut lukemiin jonka seurauksena Camilla oli riisuuntunut aivan alasti ja hiihteli itseään räpläten pitkin huushollia pahan hengenahdistuksen kourissa. Tätä käsitystä tukee eukon huohottaminen joka välillä äityi jopa kiljahteluksi. Ilmeisesti muijalla ei sillä hetkellä ollut tähdellisempää tekemistä ja eipä aikaakaan kun ovikello soi ja sisälle kampesi kolme kappaletta putkimiehiä, jotka alkoivat heti töihin todella tehokkain ja asiantuntevin ottein niinkuin ammattinsa osaavat yleensä tekevät. Eivät kuitenkaan epatot kuitenkaan käyneet Camillan patterien kimppuun vaan alkoivat rassata Camillan röörejä, oikein porukalla ja joka suunnasta.

Leatherlover kennel
Valintaperuste: kahden aiemman ja järkyttävän videokokemuksen jälkeen päätin katsoa kuinka kennelin pyörittäminen isolla mantereella tapahtuu ja missä mittakaavassa, jenkkilässä kun oltiin. Muutenkin luonnollinen valinta koiran omistajalle, kaikki koiriin ja koiranhoitoon liittyvä kun kiinnostaa.
Mitä video todellisuudessa sisälsi:
No tietysti minun tuurillani kennelin omistaja Mary oli about kolmekymppinen blondi jonka pääasiallisena vaatetuksena oli kasa kettinkiä ja muutama nahkaläpyskä, toinen perseen päällä ja toinen viipotti tussun verhona. Koirina taasen toimi viisi toinen toistaan hikisempää ukkelia joita Mary sitten kuljetteli remmin päässä pitkin ja poikin sitä kennelin pihaa, välillä tosin oltiin keittiössä ja makkarin puolella sitä tuttua agilitya harrastamassa. Myös koirina toimivilla äijillä oli pala nahkaa ja jokunen vitja kroppansa peittona heidän kontatessaan Maryn perässä, kolmella heistä nahkapaikat narahdellen ja ketjut kilisten ja kahdella todennäköisesti pihaleikeistä jäänyt pingispallo suussa natisten. Koominen ja yhdistävä tekijä oli se, että koko orkesterilla aina emännästä koiriin oli tiukat nahkalakit päässä ja suun edessä olevaa vetoketjua ei auottu kuin muutamaan otteeseen eikä silloinkaan syömistarkoituksessa. Huonoa kennelin pitoa sanon minä, sillä koskaan en ole kuullut koirien hikoilevan ihonsa kautta mutta sitä nämä helvetin plösöt tekivät ja ihmekö tuo, nahkapipo päässä vaikka lämpötila oli maisemista päätellen +20 asteen reilummalla puolella. Siinä vaiheessa kun Mary vaihtoi ylleen mopoilijan keinonahka-asun kolmella aukolla, sain minä tarpeekseni ja poistuin sivustolta silmät soikeina.

Täysin ryytyneenä ajattelin sulkea koko läppärin ja koittaa saisinko vielä unta, mutta silloin oikea kyynärpääni lumppasi polven päältä minkä seurauksena tuli jysäyttäneeksi naamani suoraan näppikseen ja siitä edelleen pöydän kulmaan. Hetkeen en liikkunut mihinkään vaan roikotin päätäni kysellen itseltäni että mistä nyt taas rangaistaan, eihän tämä nyt jumalauta voi olla näin vaikeaa. Silloin se tapahtui! Nostaessani päätäni näin näppäimistön V-kirjaimessa tutun pienen kameran kuvan ja painoin kokeeksi sitä, mitään ei taaskaan tapahtunut ja mietin että jaksaako tätä veivausta enää. Olin painellut sitä aiemminkin ilman tulosta mutta nyt päätin ottaa paremmin selkoa näppäimeen liityvän toiminnon salaisuuksista, asia mitä en koskaan malta tehdä kunnolla vaikka pitäisi ja jonka jo järkikin sanoo. Koneen mukana kun ei tullut mitään ohjekirjaa ja netistäkin löytyy suht suppea e-manual jossa asiat sekä ominaisuudet on kerrottu pääpiirteittäin. Sitä olen aiemminkin tutkinut ja todennut ettei tässä mallissa ole kaikkia niitä herkkuja mitä kallimmissa versioissa on, mutta tämä kuitenkin riittää minulle ja saan ylipäätään olla onnellinen siitä että eukko osti tämän minulle joululahjaksi. Tuskissani tulin silti ajatelleeksi mahdollisuutta siitä, että tässä on kamera asennettuna muttei vaadittavaa sovellusta joka sallisi mokoman vempeleen käytön?

Selvisihän se tutkiskelun jälkeen, kameranäppäin tarvitsi erään toisen näppäimen samanaikaista painamista toimiakseen. Olin kyllä yrittänyt control, alt ja altgr-näppäinyhdistelmillä ilman tulosta eikä ihme, vaadittava näppäin kun ei ollut mikään niistä vaan näppiksen alareunassa,hieman sivulla oleva fn-näppäin. Taas uusi painallus, tällä kertaa yhdessä fn-näppäimen kanssa ja odotin jännittyneenä mitä tuleman pitää. Mitään ei tapahtunut hetkeen mutta sitten koneen hurina voimistui ja kas, iloinen pieni piste läppärin näytön yläreunassa syttyi. Oi riemua, webbikamera toimi ja vielä kun kokeilin läppäriin liittämääni ulkoista kameraa niin sekin toimi täydellisesti, hakipa heti kaikki ohjaintiedot sun muut mausteet ja asensi ne itse siten ettei minun tarvinnut painella kuin näytöllä olevaa next-painiketta. Tätä se teettää kun tyhmyys kohtaa tietotekniikan eli aikaa tämänkin asian havainnointiin ja toteuttamiseen meni about kaksi ja puoli tuntia kun sen olisi pystynyt heti tekemään siihen kymmeneen minuuttiin mikä lopulta meni. Totuushan on ettei tosimies ohjekirjaa tarvitse mutta kyllä se vaan aikaa ja hermoja säästää, helvetti soikoon!
Tässä teille pitkän taistelun kuva, sori kun ette erota sitä kameran kuvaa koska on huono vaikka miten resoluutiota muuttaisi. Täytyy kyllä tutustua nihin asetuksiin paremmin, siellä kun pystyy säätämään miltei kaikkea paitsi ei palkkatuloaan vuodelle 2013.


Jep, pitkä vuodatus yksinkertaisesta asiasta mutta ihan oikeesti mun aamuni meni perseelleen tämän taitamattomuuteni ja ennenkaikkea laiskuuteni takia. Olisi pitänyt lukea se manuaali heti alkuun ja kunnolla, eikä luulla itsestään liikoja eikä varsinkaan tällä tietotekniikan saralla.
Niin, mun piti mainostaa muutamaa blogiakin mutta johtuen tämän päiväisestä tekstistä omituisine sivustoineen,en viitsi nimetä tässä ketään ettei kukaan loppakorva vedä vääriä johtopäätöksiä. Joten kehotankin teitä litrahuulia – jotka siellä sängyssä makaatte parantelemassa krapulaanne – käymään läpi nuo blogit mtä tuossa seinällä on niin löydätte sen uutuuden ja erään toisen blogin eilisestä tekstistä sen toisen. Ette te kuitenkaan tänään ulos mene vaan lojutte siinä helvetin sängyssänne koko päivän, mikä on tietysti erittäin hyvä asia huomista maanantaita ajatellen. Itse painelen tästä samalle asialle mihin se Markus-setäkin aikoinaan lähti.
Hyvää sunnuntaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat

61 kommenttia:

 1. Litrahuuli ilmoittautuu, huomenta. Mukava naistenilta takana mutta ei äitynyt eilisen blogitekstisi veroiseksi bakkanaaliksi. Harmi.

  Hp-harakoita näkyy onneksi näilläkin leveyksillä, tervetuloa tsekkaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai litrahuuli, sitä meni sitten viintä enemmänkin mikä on kyllä suotavaa jos ilta kerran oli onnistunut.
   No minäpä tulen katsomaan mitä te hurjat olette tehneet..:)

   Poista
 2. Hyvää sunnuntaita sinnekin... hyvä kun edes viikko vaihtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnutaita Outsa, vaihtuuko viikko hyvissä vai huonoissa merkeissä?

   Poista
 3. Kukaan itseään kunnioittava PC:n tms. härpättimen omaava ei ikinä - toistan ikinä - ole tietääkseni vielä erehtynyt lukemaan manuaaleja ennen käyttöönottoa. Tästä termi RTFM eli Read The Fucking Manual, jos joskus törmäät siihen LOL sun muiden lyhenteiden OMG yhteydessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen siis ollut oikeilla jäljillä ja jatkaakseni ylväitä perinteitä jätän moiset jatkossakin lukematta, kunnioittaen alan termistöä.

   Poista
 4. Minäkin oon kuullut tuon Markus-setää koskevan legendan, höhö. Piti mainostaa, kun enhän minä silloin 1800-luvulla ollut vielä maisemissa, oon vaan ollu myöhemmin korvat tarpeeks höröllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1800..? Että sinä nainen arvostat vanhempaa väkeä...:D

   Poista
  2. Juu juu, silloin kun ne on nukkumassa tai kun niillä on kaksi metriä multaa päällä ;D

   Poista
  3. Ja perskele sun kaa..! Kehtaatki vielä epäillä.

   Oikeesti, historiankirjat on tosi mielenkiintosta luettavaa ja silleen. Ois ollu tosi ihanata mammuttien kanssa kirmata nummilla ja niityillä, nykyään joutuu tyytymään tavallisiin fantteihin. :(

   Poista
  4. No hyvä on, kunnioitathan sinä.
   Vai mammuttien kanssa..no sitten olet lukenut kaikki Untinen-Auel:in Luolakarhun klaani:n ja muut? Melko hyviä kirjoja, olen ne aikoinani lukenut ja siinä on varsin mukaansa tempaavalla tavalla kerrottu noista ajoista. Koko on päähenkilö Aylan ympärille ja elämään keskittyvä mutta mukana on monta muutakin kiinnostavaa juttua.

   Poista
  5. Koko sarja on päähenkilö....(hitto mitä kirjoitusvirheitä kun jää kokonaisia sanojakin pois!)

   Poista
  6. No nyt on kyllä jäänyt välistä, lopetin säännöllisen lukemisen varmaan teininä. Siihen mennessä en ollut kerennyt lukemaan kovin monipuolisesti heppakirjallisuuden lisäksi, yhden Freudin korkeintaan. :) Saakuta, luin kyllä oikeasti pinoittain kirjoja viikossa mutta enää ei vaan luonnistu ja viimeisimmät kirjani oon palauttanut turhautuneena kirjastoon kun ne jäivät lukematta. Ok, jotain ohuehkoja pokkareita olen saanut läpi rämmittyä sen jälkeen mutta ne on olleet semmosia keposia, ei ajattelua vaativia.

   Tuo ei ollut enää kirjoitusvirhe vaan sinulla on musta aukko aivoissasi.

   Poista
  7. Sama juttu tuon lukemisen kanssa on ollut kun ei keskittyminen ole sitä A-luokkaa, tosin Polga sai mut taas kiinostumaan kirjoista ja olenkin riehunut asianomaisilla sivustoilla katselemassa kaikenlaista. Tosin ajat ovat muuttuneet sillä nyt kiinostaa ammattienglanti (lähinnä termistönä) sekä eestin kieli jota taannoin opiskelinkin hetken aikaa.

   Poista
 5. Mielenkinntoisia sivustoja olet onnistunut löytämään. Putkimiehistä tuli mieleeni perjantaina ovella käynyt nokikolari.. mutta eipä siitä sen enempää.

  Usein koneen- tai kännynkäytössä täytyy ottaa lähikontaki, että löytää oikeat nappulat, olen todennut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut kanssa että kunnon vääntö tuottaa sen parhaan lopputuloksen, olkoonkin että myöhemmin hieman v***aa kun huomaa ettei se olisi ollutkaan niin tarpeellista.

   Nokikolari?...hmmm...ne onnykyään aika siistejä töissään ;)

   Poista
  2. jäi nokisia sormenjälkiä?

   Poista
 6. Totta se on, että IT-alalla ei manuaaleja lueta. Ennen vanhaan ne oli sellaisia 10-15 cm paksuja kirjoja, joiden muoveja ei poistettu opusten päältä vaikka kuinka taisteltiin ohjelmiston kanssa. Seuraavassa vaiheessa ne tungettiin ostoksen mukaan johonkin CD-tyyppiselle laitteelle, tämä paketti hukkui aina välittömästi muiden roskien joukkoon. Nykyään ohjeet yms pitäisi ladata netistä! Höh.

  MUTU-on paras opas ja jos ei muuta keksi niin sitten vaan painellaan sitä next-nappulaa sekä YES-napuketta ja katsotaan mitä seuraa. Elämässä pitää olla jännitystä. Voisin kertoa pitkän listan mitä kaikkea olen 'vahingossa' asentanut koneelleni. Sille vanhalle. Tämä uusi on vielä (lähes) neitseellinen. Vain perinteiset kamat on palauteltu.

  Tuo kamera-näppäin on, öhöm, erikoinen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne manuaalit nykyäänkin ihan käsittämättömättömiä; jonkun pienen hilavitkuttimen mukana tulee raamattuun tai Odysseiaan verrattava eepos ja taas johonkin vaativampaan (vrt.tietokoneet) taas pieni sivuhuomautus netin puolella. Harvoinpa kuitenkaan suomenksi, ugululla ja bai-bai-heimon kurkkuäänteillä varustettuja kyllä löytyy.

   Kameranäppäin yhdessä sen fn-näppäimen kanssa avaa Lifeframe - nimisen sovelluksen jonka kautta pystyy hallinoimaan sekä koneen omaa että ulkoisia webbikameroita.

   Poista
 7. Tekisi taas mieleni sanoa jotain miehistä ja manuaaleista, mutta olkoon tällä kertaa...
  Mutta noista harhaanjohtavista sivustojen nimistä tuli mieleeni, miten joskus syksyllä ihmettelin blogin tilastoissa sitä "liikenteen lähteet"-kohtaa. Siellä oli ihan oudon näköisiä osoitteita, ja kun niitä klikkailin, niin erilaisille seksisivuistoillehan ne kaikki johtivat. En vain edelleenkään kykene löytämään selitystä sille, mikä oli niiden ja syksyisten vitutusvuodatusteni yhteys. Tiedän, ei saisi klikata kaikkea, mitä netistä löytyy, mutta kun olin utelias.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli tuollainen (http://kuunauta.blogspot.fi/2012/08/oh.html)kanssa, ja kävi ilmi, että eräällä mun sivulla vierailevalla tyypillä oli koneella virus, joka jotenkin sen kautta niitä outoja osoitteita lähetteli.

   Poista
  2. Sanna, minun blogissani oli syksyllä todella vähän kävijöitä, kun se oli uusi ja eihän kukaan tietenkään jaksanut jatkuvaa valitusta lukea. Mutta, mutta... Peppis siellä pyöri kuitenkin... Mahtaako tässä jäljet johtaa sylttytehtaalle? Missähän muualla Peppis luuhasi? ;)

   Poista
  3. No miehet ja manuaalit on sama asia kun helvetillisen räjähdyksen jälkeen kuuluu hento naisääni joka ilmoittaa esim.; "Sori, en mä tiennyt ettei tota voin tunkea tonne kun se on käynnissä".

   Enpä tiedä mistä se johtuu, sillä vaikka omassa blogissani viljelen kaikkea alatyylin ilmaisuja niin koskaan eivät ole osoitteet meikäläistä pornosivustoille johdattanut. Syynä saattaa olla hakukoneiden tms. päättely ja parametrit, jotka ilmoittavat että tuota tuhkamnunaa on turha tänne houkutella /tai turha sen sivustoa on seurata. En tiedä, hämärä on internetin maailma.

   Poista
  4. Ehkä ne virukset ja hakukoneet tekevät sinun blogista päätelmän, että ei ole tarvetta millekään seksideittisivuille, kun täältä löytyy vauhtia ja vipinää ihan omastakin takaa. Ilmeisesti mulla ei ole muuta mahdollisuutta kuin alkaa kirjoittaa mielenkiintoisempia tekstejä. Jos vaikka sitten lakkaisivat tyrkyttämästä "sisältöä elämään".

   Poista
  5. Niin ja siitä vipinästä on kiittäminen sua ja muita nunnia! Olette te kyllä niin ihania omien perversioitttenne kanssa ettei paremmasta väliä ;D

   Oi että kun päästäs joskus riehumaan livenä! *Samassa muistaa mahdolliset seuraukset ja polvistuu rukoilemaan*

   Poista
  6. Parempi, että käyt myös vaihtamassa päälle sen karkeamman kauhtanan. Jatkuva pieni kutina muistuttaa synnillisen elämän seurauksista ;)

   Poista
  7. Mieluimmin olen ilman kauhtanaa, nytkään ei ole muuta päällä kuin paavin kuvalla varustetut bokserit jalassa ;D

   Poista
  8. Mrs B,viitaten tuohon sinun kommenttiisi jossa epäilit minun kantavan tauteja, niin voin kertoa olevani niin tylsä jätkä etteivät edes satiaiset viihdy meikäläisessä ;D

   Poista
  9. Koko yönkö sinä sitä kommenttia mietit? ;)

   Poista
  10. Kuules rakkaani, en todellakaan mutta kiltit pojat ovat lenkillä tai tekemässä jotain muuta tuohon aikaan ja sieltä kun tulevat niin suoraan suihkun kautta petiin, ilman mitään netissä rälläämistä. Siksi vastasin vasta tänä aamuna kun kiltisti nukutun yön ja aamun hommien jälkeen avasin vihdoin koneen ;D

   Poista
 8. Just ja just saan jotein koneelle kirjoitettua ja ehkä jonkun kuvankin ladattua, mutta kaikki muu on hebreaa.
  Kuvankäsittely ohjelma???? Kai tässäkin masiinassa semmoinen on, kun kuvia kerran pystyn lataamaan:)
  Mukavaa päivää toivottaa täysin tumpelo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää sunnutaita vaan Elina, päivä on juurikin mennyt tietokoneiden kanssa taistellessa. Parasta aikaa eukon koneen, se on hieman jökkelissä kaikkien niiden pelien takia jota hän pelaa. Ärrh!
   Onhan kaikissa windows:seissa ja muissakin,minä onneton kun en vaan en löytänyt oikeaa polkua.

   Poista
 9. Olen sitten kai vähän mies, kun en niin noista ohjekirjoista piittaa. Kaikki pitää aina ensin itse kokeilla ja säätää (mikä yleensä johtaa vitutukseen, jonka laannuttua vihdoin nöyrtyy katsomaan miten asia x olisi pitänyt tehdä). Hyvä silti, että sait kameran toimimaan :)

  Ja ainakin mulla ensimmäinen mielleyhtymä nimestä "Leatherlover kennel" vie juurikin jonnekin nahka/alistus -akselille... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jotenkin olen saanut sen käsityksen että kaikki suuret taiteilijat johon te runoilijatkin kuulutte, pitävät moisia manuaaleja heidän älykkyyttään loukkaavina ja käyttävät sen tähden näitä lähinnä takan lämmittämiseen ;D

   Nii jasinä pieni pervertikko oot heti mennyt googlettaan tuolla kyseisellä sanaparilla - tunnusta! :D :D Varmasti olet!

   Poista
  2. Juurikin näin, manuaalit ovat aivan liian rahvaanomaisia ja alentavia meille!

   En googlettanu. Tänään siis, aiemmin olen saattanutkin ;D

   Poista
  3. Tiesin sen !Tarkoitin että nuo molemmat..;D

   Poista
 10. Tulin kertomaan, että sain vihdoinkin vastattua antamaasi haasteeseen ja laadittua sen kahdeksan faktan listan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, kiitoksia tiedosta ja täytyykin tulla poikkeamaan.

   Poista
 11. Onko sulle kukaan ehdotellut yhteistyötä sketsien kirjoittamisessa? Mulla ainakin silmien eessä näkyy välillä hyviä sketsejä sun juttuja lukiessa... ruvetaan me yhdessä tekeen niitä; sie kirjotat, mie ohjaan, nunnat näyttelee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumalauta Sanna nyt sinä sen sanoit! Ei mun tartte mitään kirjoittaa, kyllä nuo hullut eikun hurmaavat vetää ihan improvisoimalla jutun kuin jutun läpi. Sinä sen sijaan ohjaat ja minä seuraan takavasemmalta nautiskellen *köh* kamomillateetä ;D

   Nyt tehdään likka tili,tää oli hyvä idea!

   Poista
  2. Mainio idea. Lähden mukaan teepalkalla, terv. entinen amatöörinäyttelijä.

   Poista
  3. Hyvä juttu, tiedänkin sitten nyt mitkä jutut kuvataan ;D

   Poista
  4. Olenkin aina haaveillut näyttelijän urasta, jes ;DD

   Poista
  5. Hyvä Rantis, teille on varattu tuon Sirpan kanssa jotain aivan erityistä ;D

   Poista
 12. No eihänny kukaa ohjekkirjoi lue, pöh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän tuo Polga valisti ja lupaankin kunnioittaa sekä kunnioittaa sitä viimeiseen asti, vaikka menisi kuinka vaikeaksi ;)

   Poista
 13. Siis onks webbikamera toi kamera joka on tossa läppärin yläreunassa? Mä en oo ikinä keksiny sille mitään käyttöä. Mihin ihmeeseen sitä tarvitaan?

  Siis tiedän että skypettämiseen, mutta johonkin muuhunkinko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No esimerkiksi minä olen onnistunut asentamaan sun koneeseen sellaisen haittaohjelman, että joka kerta kun avaat koneen niin pysytn katselemaan mitä siellä päässä tapahtuu. Enkä vielä koskaan ole pettynyt maisemiin ;D

   No en tosissaan - vaikkakin sellainen on tänä päivänä mahdollista. Eipä tuolla kiinteällä kameralla ole paljon muuta tekoa kuin skypet sun muut fb:n ja muiden hangout-jutut.

   Poista
  2. ;DD Ei kai se voi olla mahdollista, jos mun oma kamera on suljettu. Vai pitääkö siihen vetää jeesusteippiä päälle?

   Poista
  3. Menna, on se mahdollista. :/
   Itse en ole ihan hurjan peloissani siitä. Jos joku haluaa katsella, kun tuijotan otsa rypyssä näyttöä niin siitä vaan. Mun tytär sen sijaan liimailee aina jotain kameran päälle. ;)

   Poista
  4. Niin, eiköhän nuo vitsaukset lähinnä koske julkimoita ja korkeassa virassa olevia henkilöitä.

   Poista
  5. Whaaaaat? Pitääkö tässä nyt perkele vetää pakkelit naamaan heti aamusta että kehtaa koneelle istua?!
   Ihan oikeesti, miten voi olla mahdollista? Hitto mä vedän heti teipit tuohon, ärh. Ja kiitos infosta Neo, sua mä uskon kyllä, Peipposesta ei tiedä pirukaan millon se pelottelee ja millon on tosissaan ;)

   (no ettehän te kumpikaan edes näe tätä enää, itsekseni täällä vaan höpäjän)

   Poista
  6. Ai miten niin höpäjät yksiksesi.

   Petteriltä löytyi ihan asiallinen teksti aiheesta:
   http://pjarvinen.blogspot.fi/2011/06/tarkkaileeko-tietokoneesi-kamera-sinua.html

   Jos tosissaan haluaa pelotella itseään, niin voi vaikka kuukkeloida hakusanoilla web kamera vakoilu tjtn.

   Teippiä se Petterikin suosittelee, koska sitä ei minkään valtakunnan hakkeritkaan etänä pysty poistamaan.

   Poista
  7. Kiitos Menna luottamuksesta, minäkin rakastan sinua. ;D

   Poista
 14. Ohjekirjat on ajanhukkaa, kyllä työ tekijäänsä opettaa.

  Aattelitko ruveta tekemään meille oikein videopostauksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, aivan turhaan hakataan sademetsiä ja tuhotaan puita mokomiin läpysköihin joita kukaan ei edes lue.

   No yks juttu piti kyllä toteuttaa tuon kameran mahdollistamana mutta katsotaan josko sitten jonain päivänä ;)

   Poista
 15. Ah armas porno, maailman tylsin tarinoimisen muoto! Mutta annas kun tulee vastaan joku ei minkään konepanon vaan rakastelun kuvaus, jossa on noiden nykyajan muovisten crash-test-dummyjen sijaan ihmisiä ja niillä ihmisillä (myös miehellä) on kasvot ja silmät ja katseet, ja he koskevat toisiaan käsillään, eivät vain limakalvoilla, ja kädet täynnä hellyyttä. Silloin alkaa itkettää. Oikeasti itkettää. Sillä niissä näkyy se mikä rakastellessa tuntuu.

  Muistan jokusen tosi kauniin mustavalkoisen jostain 60-70-luvun taitteesta. Ei mitään mielikuvaa, millaisella nimellä niitä voisi löytyä verkosta. Josie and Ben Making Love?

  Ihan ilman manuaaleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä niin tyhjentävästi sanottu ettei siihen voi oikeastaan mitään lisätä.
   Onhan niitä jokusia hyviä leffoja mutta 99,99%:han se on sitä niin typerää jyystämistä joka on todella masentavaa katsottavaa.

   Oikea, pitkän kaavan mukaan suoritettu pielustelu sen sijaan on tapahtuma joka jää mieleen senkin jälkeen kun maa ei enää vapise.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...