tiistai 5. helmikuuta 2013

Remmin luistamista, stunt-miehiä ja makkaraa syöviä karppeja


Se ei ole lainkaan huono asia jos remmi luistaa niinkin saatanasti kuin meikäläisellä, päinvastoin järkkyneellä mielellä pääsee töihin. Ja mentaalilääkkeillä takaisin, mukaillakseni vanhaa mene munalla - töihin mainosta joka pyöri joskus muinoin. Silloin, kun hulluuteni oli vielä sillä asteella että katolle kiivettyäni rojautin savet ränniin ja hyppäsin alas. Tämän tein ihan vain nähdäkseni kumpi on alhaalla nopeammin, töhnämönkerö vai minä. Sittemmin ovat haasteet kasvaneet ja seuraavaksi onkin tähtäimessäni 7 – kerroksinen talo ja sen hissi, sillä veikkaanpa ettei Herlinin keksintö pysty tuomaan Papasmurffia alas siinä ajassa missä minä tulen rappusia alas.

Jotta en taas intoutuisi kertomaan liikaa tuosta suuresta haasteesta, niin palataanpa tähän työasiaan ja eilisen päivän kulkuun täällä meidän vetoisessa perunakuopassamme. Päivä tuli taas oltua netissä, niin tämän blogin parissa mutta myös muualla ja ihan hyödylliselläkin asialla sillä jouduin hoitamaan muutamat jutut oman koneeni kautta koska eukon kone oli jumissa. Kiitos facebookin ja niiden vitun pelien.Taas oli jostain perkeleen Farmvillestä jäänyt joku taimi poikittain koneen tiedostojen väliin ja lopputuloksen arvaa eli mummovainajanikin keräsi lettosuolla lakkoja nopeammin kuin mitä eukon kone toimi. Veikkaanpa muuten että tuo Sokerivuoren Markun – jos tälläistä vapaata suomennosta hänestä saa käyttää – innovaatio nousee yhdeksi suurimmista avioerojen aiheuttajista, eikä vähiten siksi että se tappaa miehiä nälkään. Siis sellaisia urbanisoituneita ja vähävaraisia joilla ei ole mahdollisuutta toteuttaa itseään niinkuin minulla, sillä minun ei tarvitse riutua nälässä jos muija on 24h koneella eikä tee ruokaa tai minulla ei ole rahaa mennä ostamaan  evästä. Viimeiset puoli vuotta olen harrastanut salakaatoja, raahannut hirvenruhon pihaan, suolistanut sen ja paistellut lihoja ulkorapulle virittelemälläni rakovalkealla. Se on ihan sama mitä täällä tekee, ei sitä noteerata tuolta koneen äärestä jossa elämän suurin tarkoitus on saada virtuaalivihneet kasvamaan ja kuplat puhki. Niinpä minulla on ollut kunnia järjestää kaikessa rauhassa muutamia tapahtumia joista mainittakoon Down by the Valium, What a beautiful Prozac sekä muutama helluntaiepistola. Satamäärin väkeä ja ihan sairaasti roskaa, metelistä puhumattakaan. No comments, korkeintaan kusella käydessään saatetaan retorisesti kysyä että mikäs tuon maton on noin ryppyyn on vetänyt? Kyseessä ei kuitenkaan ole matto, vaan yksi niistä monista pressuista joita olen levittänyt lattiaa suojaamaan.

Okei,se siitä ja Sokerivuoren Markusta. Pitkin ja poikin nettiä seilatessani törmäsin hakukaavakkeeseen jossa haettiin stunt-miehiä rapakon taakse ja siitähän minä innostuin, täytin hakemuksen ja laitoin liitteitäkin oikein urakalla. Valokuvia, lääkärintodistuksia sekä suuren määrän vastuuvapaus-lausekkeita joita olen allekirjoitellut elämäni aikana suuntaan jos toiseenkin. Halusin todistaa etten ole niin helvetin tarkka siitä, jos pää pikkasen kopajaa asfalttiin tai satun jäämään vituiksi menneen kohtauksen takia auton alle. Hakemuksessa pyydettiin kertomaan suhtautumisesta eri elementteihin ja myöskin valottamaan asiaa mikäli näihin elementteihin liittyy ”ei niin tavallisia” kokemuksia (en ole varma osasinko kääntää tuon kohdan oikein).
Siellä kun on mahdollisuus erikoistua joihinkin temppuihin mutta moniosaaminen tottakai katsotaan pelkäksi plussaksi.

Ekana listassa oli jää ja tähän kohtaan laitoin muutaman valokuvan jotka on otettu kevät talvella -94. Olin silloin erään huoltoyhtiön palveluksessa ja meidät oli komennettu putsaamaan yhden kerrostalon katto lumesta ja jäästä sillä räystäiltä roikkuivat mielettömän kokoiset jääpuikot.Vaikka oltiin jätkien kanssa nimenomaan sovittu etteivät ne aloita ennenkuin saan varoitusnauhat paikoilleen ja katkaistua liikkumisen alueelta, niin eikö nämä helvetin monopäät ala tilskimään räystästä auki. Niin siinä sitten kävi että sieltä korkeuksista tuli alas yksi saatanan iso jääpuikko (170 cm) joka sujahti niskan puolelta kauluksesta sisään ja naulitsi minut maahan. Olin näet sisäpihan puolella ja sillä kohtaa vähäisen hangen alla oli nurmikko, joka ei leudon talven takia ollut kovinkaan kummoisessa roudassa. Jääpuikko repäisi kyllä hartioihin suht syvän haavan (naamaan osuneiden pienempien tehdessä tuhojaan kasvojen alueella) ja kauluksesta sisään päästyään puikko jatkoi matkaansa pakaroiden välistä porautuen nurmen pintaan, rusahtaen housujen läpi perseen kohdalta niin että näytti siltä kuin olisin paskonut jäätä tai omistaisin mahtavan kokoisen, transparentin mulkun. Ei sitä tässä osaa kertoa mutta ne kuvat ovat aika vakuuttavia ja parhaimman kuvan saatte kun katsotte Omen:in sen osan missä pappiparka joutuu sen ukkosenjohdattimen lävistämäksi. Oli ne kuulkaa pitkiä minuutteja odotella palokuntaa joka tuli yhdessä ambulanssin kanssa paikalle repimään meikäläistä irti,varsinkin kun se holotna jäätappi olla törötti tuolla minun pikkupersikan puolikkaiden välissä. Kuulin myös kuinka ne ensiavussa kutsuivat minua puikkoperseeksi mutta enhän minä moista voinut hakemukseen laittaa joten ehdotinkin kahta erilaista, etu-ja sukunimen väliin tulevaa lempinimeä (sitä vaadittiin joka osion kohdalla, mahdollisesti tulevan työpaikan ja markkinoinnin takia) joista ensimmäinen oli Peppone ”The crucified accordion” Pepponelainen ja toinen oli Peppone ”The Frozen flesh” Pepponelainen.

Toinen elementti liittyi siihen miten suhtautuisin ikkunoiden yms. läpi lentämiseen ja siihen oli helppo vastata että tuttua kauraa, sen verran olen voutia paennut ettei siinä ole joka kerta ollut aikaa räppänöitä auki räplätä. Olen tiettävästi ainut rakennustyöläinen (ainakin Suomessa) joka on pystynyt saamaan aikaan ns. cartoon-efektin, jossa karkuun juokseva tyyppi/hahmo jättää sellaisen selkeän kuvion itsestään juurikin seinään tai oveen. Tämä tapahtui keskisessä Suomessa armon vuonna -95 ja vuosikymmenen alun laman suuren velkataakan alla. Siis maksamattomien velkojen taakan alla jos halutaan olla täsmällisiä. Vouti saatana oli jäljittänyt minut silloiselle työmaalle ja tuli sinne vainoamaan, ihan niinkuin ei ukolla muka olisi ollut parempaakin tekemistä kuin häiritä toisten työntekoa. Työn alla oli väliseinien teko, kaikki rungot olivat saatu pystyyn ja parhaillaan laitettiin kipsilevyjä paikoilleen. Eikö tämä pahanilman lintu silloin tule selkäni taakseni ja kopauta selkään, jolloin minä tunnistan tutun vainoajani ja järkyttävää krapulaa potevana pelästyn niin paljon että juoksen väliseinistä läpi, aika paukahtelun ja kipsipölyn saatelessa menoani. Juoksin muuten samaan syssyyn ulkoseinästäkin läpi koska (Luojan kiitos) niissä ei ollut kuin tuulensuojalevyt paikoillaan.
Vot, eipähän minulla enää ollut asiaa sinne työmaalle kun tiesin sen livekalan pyöriskelevän nurkissa mutta kaverit kertoivat jälkeenpäin että pölyn laskeuduttua oli meikäläisen kropan muodot selkeästi nähtävissä. Lähtönopeudesta kertoo jo se, että runkotolppien väli on 55 senttiä eli 60 keskeltä keskelle mikä tarkoittaa yhden mitallistetun kakkosnelosen poikki menoa, muuten selkeää kuvioita ei saa aikaan enkä minä kovin nopeasti 55 senttisestä välistä menisi. Olivat kuitenkin ottaneet valokuvia ja lähettivät niitä sitten minulle ja näin sain ne liitetyksi hakemukseen. Tähän kohtaan en keksinyt muuta lempinimeä kuin Peppone ”The Holemaker” Pepponelaisen.

Monta kohtaa olisi vielä mutta kun tänään täytyisi muutankin tehdä, niin kerron vain yhden jossa kysyttiin pelkäänkö ilmalentoja? No ei se tämäkään suurempaa tuskaa tuottanut koska olen esim. niin monta kertaa tullut katolta alas sekä työn merkeissä että ihan huvin vuoksikin, joten vastasin ettei ne kummemmin minua säväytä. Tottakai ne alastulot vituttaa kun sattuu ja paljon mutta onhan siihenkin jo tottunut. Muutamia valokuvia niin teholta kuin tapaturmapaikoiltakin, onpa yhteen kuvaan saatu vangittua tilanne, jossa meikäläinen lentää taaksepäin. Se on hieno kuva ja sen nappasi eukko kun olin haravoimassa, siinä näkyy myös minulta ”Asterix ja Obelix”-tyyliin irtoavat lenkkaritkin ja hieman naapurin nyrkkiä sekä käsivartta. Kuva on 2003 vuoden kesältä ja tuo ilmalento johtui grillaukseni jälkimainingeista. Oikeastaan en ehtinyt edes grillata koska jäin suustani kiinni aidan toisella puolella olevan naapurin kanssa enkä huomannut että siinä puhuessamme sytytysnestettä valuu koko ajan grilliin, meni perkele koko kolmen litran pönttö. Rivareissahan on takapihat erotettu toisistaan sellaisilla aidoilla ja tämä jonka kanssa juttelin, on ihan ok mutta toisen puolen naapurilla on jatkuvasti myssy kireällä jos näin kauniisti sanotaan. Niinpä sitten kun latasin makkarat grilliin (minähän en mitään hiilloksia odottele) ja sytytin sen, niin aivan vitunmoinen jysäys täytti tienoon ja aurinko pimeni lentävistä grillihiilistä ja tarjousmakkaroista. Niitä oli sentään viisi paketillista suht tiukkaan pakattuna siihen grillin ritilälle eli kaksikymmentä kyrsää syöksähti ohjuksien lailla kohti taivaan sineä, joskin melko pian peltikatto kolisi ja jysähteli sillä ei tuollainen kolmen litran räjähdys niitä kovin korkealle lennätä. Tarpeeksi korkealle kuitenkin että ne levisivät pitkin taloyhtiön tonttia ja ihmisten nätiksi laittamille takapihoille. Totta kai myös sen tiukkapipoisen mulkun hienolle feng-shui-meiningillä dekoreedatulle terassille, jossa pienet,valkeat patsaat ottivat osumaa ja karppialtaaseen lotisi kyrsää. Toinnuttuani räjähdyksestä ja taputeltuani vaatteissani kytevät pikku palonalut sammuksiin, aloin kuuliaisesti haravoida tienoota ja päästessäni sen saatanan homon aidan viereen niin tämä ottaa ja lyö leukaperiin. Väitti vielä että kaksi hänen karpeistaan oli ahmaissut taivaalta satanutta mannaa ja nyt ne mammittelivat altaassa mahapuoli ylöspäin, ruokamyrkytyksen saaneina. Meinasi lyödä vielä toisenkin kerran kun menin möläyttämään että valita valmistajalle makkaroista äläkä mulle kitise ja voithan sä hei paistaa ne karppis, saattavat olla hyviäkin.
Tähän kategoriaan sutaisin lempinimekseni Peppone ” The Flying fire” Pepponelaisen.

Näin tällä kertaa, hakemus on siis vetämässä ja toivotaan parasta jos tässä pääsisi edes jonkinlaisiin rahoihin käsiksi, sillä alkaa tuo suolistaminen jo kyllästyttää eikä tuo hirvien perässä juoksentelu niin kovin kevyttä hommaa ole.

Hyvää ja antoisaa tiistaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

53 kommenttia:

 1. Jos eivät hakemukset tärppää, jo on ihme - sen verran vakuuttavaa touhua!

  Voinkin kertoa tässä, että kännikkäni soi tänä aamuna. Se jo sinänsä olisi oman postauksensa aihe, koska se soi niin äärettömän harvoin. Koska ei ollut klaseja silmillä, en nähnyt numeroa. Kuvittelin vaikka huoltohemmon soittavan. No eipä todella. Vanhasta muistista meinasi mennä meikäläiselläkin huonot housuun, kun heti aamusta aloitetaan:"No täältä poliisista, päivää!" sellaisella hieman veemäisellä nuotilla. Kyse oli tietty siitä itse tekemästäni rikosilmoituksesta, mutta ei sitä pääse tavoistaan. Olin näet heti tämän kuultuani kävelemässä "lääkekaapille" ja toisella kädellä evakuoimassa erinäisiä mömelöitä turvaan :) Että ei mene hyvin täälläkään. Toisaalta tässä toteutui se muinoinen mainoslause: Poliisissa aina ystävä! Koska viimeinen minulle soittanut henkilö oli puolestaan sairaalasta, joten en tiedä paheneeko vai paraneeko tilanne tästä enää :D

  VastaaPoista
 2. Haa, virkavaltaa ja heti aamusta! Voin kyllä nähdä sen paniikissa kauhovan käden(ei oikeasti hauskaa) ja avoimen muoviikassin suun ;)

  Eli ne ovat sitten asiat edenneet siellä päässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseä alkoi naurattaa, koska oikeasti välitön reaktioni oli "mitvit NYT"... ;)

   Asiat etenevät, jep - hitaasti, mutta kuitenkin!

   Poista
  2. :DD Siellä on varmaan ollut huisketta hetken aikaa ja hyvä jos asiat etenevät. Se alkaa katsos nyt ne welhottaren vähän helpommat vuodet..

   Poista
 3. Minä uskon sinuun myös, kuin vuoreen. Jossei tuo tärppää niin ei sitten mikään. Koht kierit rahoissa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjaana, ME kierimme rahoissa (kylläsitäaina yhteen terveeseen taloon riittää <3)

   Poista
  2. <3 olet suosikkirakennusmieheni <3

   Poista
 4. Hmmmm... makkaralla täytettyä karppia... taidan lähteä kauppaan. PAKKO siellä on kuitenkin käydä.
  Sie olet muutenkin niin onnettomuusaltis tapaus, ettei sua voi stuntiksi palkata. Ehkä järjestelijäksi, ja kameramies kuvaamaan niitä sun hommia?

  Mie sain soiton vain Lasolitehtaalta ja psykiatrian poliklinikalta tänään. Vielä se poliisikin ehtinee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin sun tykönä tuossa hetki sitten ja koitahan nyt rakkaani jaksaa vaikka tää tuntuukin niin perin kliseiseltä sanoa mutta muutakaan en nyt voi. Käytä hyödyksesi se aika, ihan oikeasti.

   Sinä muuten lähdet sitten mukana rapakon taakse jos saan töitä. Jätetään tämä kylmä Suomi ja sarvikuonot tänne.

   Poista
  2. Tehhään niin.
   Ei soittanu poliisi, soitti lääkäri. Kuopuksella kaikki ok. Hemppakin :)

   Poista
 5. En jaksa olla täällä pimeässä. Otathan yhden mummelin kans sinne rapakon taa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinä jos kuka lähtee messiin, tuun vielä henk.koht. hakemaan!

   Poista
 6. Voi ristus että sai taas nauraa, kyllä noilla kokemuksilla luulis rapakon takainen pesti irtoavan :DDDD Innolla odotan jo sun postauksia Hollywoodista!

  Laita paljon kuvia oheen, varsinkin äijistä jotka vaan paranee iän myötä, ja joiden kanssa kuitenkin hengailet kuvaustauoilla; ainakin Gerestä, Clooneysta, Bruce Willisistä, Denzel Washingtonista, Colin Firth'istä, Nicholas Cagesta ja Al Pacinosta sekä telkkarin puolelta David Duchovnysta (ooh mama), Ted Dansonista, Mark Harmonista, Tom Selleckistä ja Ted Levinesta. Pistithän ylös? Laita aakolmoselle, näitä saattaa tulla vielä lisää (alan tästedes skrivaileen uniani muistikirjaan, sieltä sitä matskua sitten riittää).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai pitäisi Mennalle äijien kuvia laittaa, mitäs jos tehdään niin että sitten kun olen saanut nuo kaikki ukot sinne mun kämpille, niin lennätän(yksityiskoneellani tietysti) sut meidän kans saunomaan? Gere varmasti lopettaa sen Kabbala-höpinänsä kun näkee vaalean kaunottaren astuvan saunan ovesta sisään. Veikkaanpa että sillä alkaa se alakerta huutamaan sitä hare krihsnaa turpavärkin sijaan, jotta teemmekö näin?

   Poista
  2. No tota... Jos ei saunaan kuitenkaan, siellä meikit valuu ja tukka menee littaan. Mieluummin sinne sun Hollywood Hills'eillä sijatsevan lukaalin maisematerassille poreammeeseen. Muistakin ottaa tämä huomioon sitten asuntoa valitessas: poreammeeseen mahduttava 10 isolla egolla (tirsk) varustettua äijää sekä yksi ei-ihan-pajunvitsa -emäntä.

   Poista
  3. Otetaan huomioon mutta mun mielestä se on ihan sama kummassa ne susta pajunvitsan vääntää, saunassa vai poreammeessa (sen se vedessä *köh* lilluminen saa aikaan). Äläkä muuten ole niin vaatimaton, mulla on vahva epäilys että nainen taipuu mitä monimuotoisimpiin asentoihin ;D

   Poista
 7. Toivottavasti pääset hommiin, niissähän pyörii suht hyvät rahat :P

  Ja kiitos korvamadosta.. näet illempana mikä se oli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just sen rahan takia olisi paree päästäkin ja tulet sitten huomaamaan mitä kaikkea rahalla saa, ties vaikka pääsisit letittelemään amerikkalaista.......;)

   Mikä hemmetin korvamato, enhän minä mitään ole linkittelyt.....?

   Poista
  2. Liittyi noihin sun tageihin, käy vilkaisemassa Rutinoista :D

   Poista
  3. No lähden heti, tulin vasta hetki sitten takas koneelle.

   Poista
 8. Kiitos, kultaseni, päivän piristyksestä. Sinun sanoin nyt kyntää ja SYVÄLTÄ, arrgh. Pahemman puoleisia asioita. Mutta itseni tuntien ja lainaten ystävieni luonnehdintaa minusta, putoan kuin kissa jaloilleni taas jossain vaiheessa. Vanhemmiten kissan tassut vain ovat käyneet vähän jäykiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi paska, ei kai mitään peruuttamatonta?

   Poista
  2. No hyvä mutta en tullut kauhean vakuuttuneeksi asioiden tilasta..

   Poista
 9. KUinkas Luostarin käy jos lähdet stuntiksi? Pedantina luonteen aolen heti huolissani siitä. Eikä kuka tahansa Apotin sijaiseksi kelpaa!

  Rapakon taakse tietysti tulen käymään, ikävä tulee muuten liian isoksi;)

  VastaaPoista
 10. Piti vielä sanoa, ettäkirjanpito hoituu kyllä täältä niinkuin ennenkin, samat veronkierr.. siis prosentit varmaan jenkeissä on;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas Rantis, muistat varmaan taannoisen Texas-jutun? Koko hoito siirretään sinne ja erityisesti sinä, rakas veronkier..ilmoitukseni tekijä saat ison, ilmastoidun työhuoneen kaikkine *köh* miespuolisine assistentteineen. Ei me erota, täytyyhän sun katsoa perään etten hassaa kaikkia rahoja tuuran perseeseen. <3

   Poista
 11. En ollut muistanutkaan tuota SUOLISTAA-verbiä. Olisin varmaan kirjoittanut SUOMUSTAA.
  (Hirvipaisti on hyvää, kun se on hyvin suolistettu).

  Minua on aina ottanut hermoihin stuntit (tai siis heidän työnsä).
  Vai ei staroille itselle kelpaa tehdä tuota vaarallista työtä? Stoistenko henkikulta on kalliimpaa kuin stoisten?
  Siispä ehdotankin sydämestäni, että elä laita hakupapereita stuntin hommiin, vaan oikein itse filmitähden duuniin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirvipaisti on hyvää ja mikään ei ole muuten niin hyvää kuin oikeanlaiseen mausteliemeen säilötty hirvenliha.

   Eihän nuo isot starat henkikultaansa vaaranna joten toisten henki on halvempi ja siksi koko ammattikunta on ylipäätään olemassa, ihan niinkuin tuumailit. Filmitähdeksi en pääse ja se osoittaa sen, että on siellä sentään jollain järki päässä ;D

   Poista
 12. Vai stunt-mieheksi meinaat... Olen kuullut, että jotkut starat käyttävät mm. sijaistakapuoliakin. Voisi olla vähän riskittömämpää hommaa se :P

  Juuri eilen haaveilin San Fransiscossa vierailemisesta. Vaan mahtaako enää Peppone Mansioniin mahtuakaan lisää yövieraita, kun taitaa huoneisto olla fully booked...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas M, sinä sairastava runoilijani. Onko tauti yhtään helpottanut vai vieläkö päätä särkee yms.?
   Kuvittellaanpa mun persettäni sijaisroolissa..hmmmm...Night of cannibalism vol.3 ehkä ja sitten Those jolly good fishsticks saattaisi olla toinen. Tooooodella pitkällä putkella kuvattuna ja muutama sata filtteriä linssin päällä.

   Rakkaani, tiedäthän sinä sen että joka Mansionissa on paikka josta eivät huudot kuulu eivätkä voihkahdukset kantaudu? Juuri sinne me kävelemme käsi kädessä ja sieltä me tulemme perin raukeina...

   Poista
  2. Flunssaa on vielä ja kurkku kipeänä, muuten olo on suht ok. Ei sun kuule tarvii rahoista luopua, kauhuleffagenre on melkoisen iso Jenkeissä. Uskoisin myös että venyisit komediatakamukseksikin = rahantuloa ei voi estää :P

   Tiedänhän mä, mutta jotenkin pelottaisi mennä sellaiseen sun kanssa - tiedä vaikka olisit saanut vaikutteita esmes tuosta Night of cannibalism -filkasta. Siellä sitä sitten oltaisiin muiden kuulumattomissa, ja vain toinen meistä tulisi takaisin... :D

   Poista
  3. Vai komediaperseeksi tästä on ruvettava.... ei sitten tullut jätkästä ihan sitä mitä suku toivo. Kuvittele vieraiden utelut muulta suvulta:
   - "Mitäs se teidän Peppone tekee tätä nykyä?"
   - "No se on herjaperseenä tuolla Jenkeissä, vaikka ei se niiltä perseen venyttämisiltään juur ehdi yhteyttä pitämään."
   Voi jumaulata, aavistuksen verran synkeämpi kohtalo ja sääliksi käy sukua.

   Eihän siellä Mansionin itäsiiven pohjakerroksessa sijaitsevassa hiljaisessa huoneessa mitään syötäisi, siellä vain nuoltaisiin hellästi ja pitkään...

   Poista
  4. Suvun toiveet voikin ihan suosiolla tunkea sinne komeljanttari-komediaperseeseen :>

   Vai niin. Sehän jää nähtäväksi :P

   Poista
  5. Totta ensimmäiseen asiaan ja toivottavasti tuohon jälkimmäiseen ;D

   Poista
 13. Heipatus Pepponelle ja kiitokset hyvästä postauksesta. Mulla menee nyt niin lujaa moniajona, että palaan myöhemmin yöllä jos vielä sormet pysyy näppiksellä.

  Stuntmaniksi susta ei taida olla. Niillä on jokaisella terve itsesuojeluvaisto. Tai ainakin pitäisi olla. Muuten olisi stuntmanien raatoja pinossa kuvauspaikan takauloskäynnin vieressä päivittäin pois kuljetettavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh helvetti sun kanssa, ne ei sitten kauan pysy tota tahtia. Ihan totta, lomasta ei teholla maatessa paljon nauti.

   Se voi olla ettei olekaan, koska kaiken pitäisi tapahtua isosti - myös niiden räjähdysten.

   Poista
 14. Erittäin mielenkiintoinen visio, "The Crucified Accordion" stunttiahterina herkässä rakastelukohtauksessa... suorastaan arktista värinää... ;)

  Mtta olipa taas verraton teksti! Olen edelleen sitä mieltä, että Pepponen Parhaat Palat pitäisi koota kirjaksi. Äänikirjaksi. Radio-ohjelmaksi. Elokuvaksi! $$$$$$$$$ pling!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea - sillähän se rikastuis, ja sitten saataisiin pitää se täällä Suomenmaallakin! :>

   Poista
  2. On teillä naiset rakkaat visioita, sitä ei käy kieltäminen! (ja siksi mä teitä niin paljon haluankin).
   Kukaan hulluei näitä julkaise ja jos joku edes kopsaa niin saan siitä tiedon koska olen vainoharhainen ja mulla on träkkeri siihenkin hommaan.

   Se on sellainen juttu että lähdetään kaikki, tosin taidetaan mennä Pohjoisen pimentoihin pielustelemaan.

   Poista
  3. Pohjoisessa on kylmä! (vaikka sehän just voikin kuulua sun suunnitelmaas, että pitää sitten sekstailemalla pitää itsensä lämpimänä)

   Poista
  4. No mutta M! Kyllähän sinun pitäisi tietää mitä pielustelu tarkoittaa? Juuri sitä niin mielettömän nautinnollista puuhaa..
   Ulos siellä ei mennä ennen kuin kesä on parhaimmillaan, siihen asti vaan ollaan ja kutmuillaan.

   Poista
  5. Joo tiedän, mutta että se on osa sun suunnitelmaa että on kylmä ja tarvii hakea lämpöä sitten jostain ihan muualta kuin ulkoa. Toi sun blogilista ei tykkää musta, kaikkien muiden uusin päivitys näkyy siinä muttei mun yhyy.

   Poista
  6. :D
   Miten niin ei muka näy? Tai ootas, koitin äsken asentaa yhtä etätulostinta ja tää perkeleen kone sekos kokonaan kun välimuisti loppui kesken. Ai että mulla on taas pipa kireellä näiden elämää suurempien sovellusten kanssa, yhden kun saa pelittämään niin eikö jo toinen ala vittuilemaan.

   Poista
 15. Sinuna kävisin välillä verottamassa sitä naapurin karppilammikkoa, jos hirvipaisti alkaa kyllästyttää. Kokeile vaikka unkarilaista karppikeittoa.
  Mitä niistä stunttihommista muuten maksetaan? Jos palkka on sentinkin parempi kuin mulla nykyään, lähden oitis mukaan! *näkee jo itsensä elävänä tykinkuulana tms.*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unkarilainen karppikeitto..muutamista kokemuksista johtuen minulla on pieniä ennakkoluuloja tuota itä-eurooppalaista keittiötä kohtaan ja varsinkin jos joudun vääntämään sen keiton itse. Ammattikokin tekemää söisin kyllä.

   Stunttien taksoista ei hajuakaan mutta varmasti hakkaa täällä Suomessa maksettavat liksat, olipa sitten kyse mistä alasta tahansa. Mennään vaan porukalla, ei tänne kenenkään kannata jäädä.

   Poista
  2. Minä kyllä lasken Unkarin enemmänkin Keski-Eurooppaan kuuluvaksi sekä maantieteellusesti että kulttuurisesti. Unohda vanha itäblokki, joka oli puhtaasti poliittinen alue.

   Juu, ja niistä palkoista puheen ollen, Ameriikassahan on verokarhun tassukin kevyempi. *dollarinkuvia*

   Poista
  3. No juu, kyllähän asia niin on ja se mun komma nyt oli heitetty yleistämään, pahoittelut siitä.

   Totta, tästä on jo aikaa mutta kun taannoin katselin ison mantereen esim. yritysverotusta niin siellä saa tosissaan tienatakin ennenkuin aletaan edes verottamaan, ainakin näin suomalaisesta näkökulmasta katsottuna.

   Poista
  4. Olenko maininnut, että pystyn latistamaan vilkkaankin keskustelun kylmillä faktoilla Varmaan pipo liian tiukalla... *menee nurkkaan häpeämään*

   Poista
 16. Perhe istuu joulupöydässä ja poika kysyy isältään:
  -Kuinka monenlaisia rintoja naisilla on?
  -Niitä on kolmea sorttia.
  * 20-kymppisillä ne on kuin omenat, pyöreät ja kiinteät
  * 30-40-vuotiaina ne ovat kuin päärynät, vielä hienot, mutta hieman riippuvat
  * 50 v jälkeen ne ovat kuin sipulit
  -Sipulit? huudahtaa äiti.
  -Niin, alkaa itkettään.

  Äiti ja tytär närkästyvät ja tytär sanoo:
  -Äiti, monenkolaisia peniksiä on?
  -Kolme kehitysvaihetta, vastaa äiti
  * 20-kymppisillä se on kuin tammea, komea ja kova.
  * 30-40 iässä kuin koivu, hieman joustava, mutta kestävä.
  * yli 50-kymppisillä se on kuin joulukuusi, tyvestä kuollut ja pallot vain koristeina.

  Aivot on tältä päivältä käytetty loppuun, joten siinäpä päivän anti. Siinä sentään on otettu molemmat puolet huomioon, niin ei Peppone(kaan) närkästy.

  Itse en kyllä allekirjoita tuota yli 50:sten juttua miesten osalta. Edelleen olen vankasti sitä mieltä, että sieltä ne parhaat rakastajat löytyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perin osuvat kuvaukset, etten sanoisi (rehellisesti sanoen nauraa räkätin) :D
   Minähän en mistään närkästy, ensinnäkin sen takia että suurin osa menee yli kuin Vaasan kone ja toisekseen pitää osata nauraa myös itselleen.
   Kaiken luettuani toivon vain vanhenevani jotta oppisin kaiken päästäkseni tuohon 50 ja risat - klaaniin.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...