keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Suuri paljastus ja nelimetrinen kylpytynnyri, mahdottomia asioita tulossa!


Nyt sitten kannattaa kaivaa kaikki lukulasit ja laittaa ne päällekkäin nenälleen koska pian tarvitsette niitä ja suosittelen myös näytön rukkaamista niin suureksi ettei siinä näy kuin yksi esim. yksi fontti. Pian tapahtuu jotain mitä olen odottanut, homma ei ole enää kiinni enää kuin minusta ja toivon voivani järjestää asian mahdollisimman nopeasti. Katsokaas kun minun on ensin odotettava yhtä juttua että voin siirtää sen toisaalle ja sitten vasta tämä homma on enää pääosin valkoisen värisen metalliesineen kiitämistä vaille. Suuren täyttymyksen toteutuessa te kyllä huomaatte sen, siitä voin mennä takuuseen sillä olen rasvannut sormenikin joka ilta kyetäkseni osoittamaan sille kuuluvan arvon sitten kun hetki lyö. Mainittakoon tässä ihan näin meidän kesken että olen ihastunut myös täyttymyksen luojaan ja tästä aiheesta enemmän julistuksen hetkellä. Suuren hetken (tuon ”suuren” paikalle kuuluisi eräs toinen sana ja muistaakseni sen niminen kirjakin on) koittaessa, kuten myös sen jälkeen ja maailmantappiin asti, ei mikään ole entisellään. Silloin lannistuvat myös Karma, Kohtalo, Sattumus, Mr Murphy, Hyppää nyt vaikka humppaa kun ei tästäkään tullut mitään, Huono Onni, Masennus ja Paska Tuuri. Toisin sanoen kaikki minua vainonneet Kosmiset voimat. Sillä silloin minulla on jotain mikä ylittää noiden ihmiskohtaloa riepottelevien Voimien vallan ja mahdin.

Miksikö kerron tästä nyt? Siksi etten innostukseltani kykene takomaan suurella hetkellä n. 4000 sanaa mikä sekin on aivan liian vähän kuvaamaan tuota mystistä voimaa jonka saan haltuuni. En ole itsekäs ja voinkin hyvin varovaisena vihjeenä kertoa että myös teillä on mahdollisuus päästä nauttimaan näistä Voimista, joskin saatte tietää siitä että miten vasta sitten kun The Great Moment koittaa. Tällä hetkellä en voi sanoa enempää kuin että sieluni on tyyni mutta toisaalta kärsimätön, näinhän se on ihmisolennolla ollut aina kohtalona suurten tapahtumien edessä.

Ei varmasti ole vaikea arvata että olen täpinöissäni, sillä tuo mystinen juttu ja vihdoin saapuva kesä saa meikäläisen sekaisin. Eilen oli ihan pakko vetää uikkarit jalkaan, raahata kaikki auringonottoon liittyvät sydeemit takapihalle ja nauttia auringonpaisteesta. Ainoa mikä häiritsi täydellistä olotilaani oli se, että jouduin opastamaan naapurin ukkoa joka näytti olevan menossa pilkille. Kerroin ettei kesällä ole soveliasta eikä järin terveellistäkään hiihdellä pilkkihaalarit päällä ja siksi toisekseen, en uskonut hänen kykenevän kävelemään vetten päällä. Tämä röyhkeä toimihenkilö kehtasi huutaa että mitä olen vetänyt, luistaako remmi jo näin helmikuussa? Hän on nimittäin nähnyt muutamia takapihalla tekemiäni auringon lapsi – juttuja eikä jostain syystä pidä minua terveenä. Luulee raukka että minun mielenterveyteni on järkkynyt ja sehän ei pidä paikkaansa koska menetin sen jo aikoja sitten, miten se siis voisi enää järkkyä? Tyhmä mies.

Valituksia tuli myös naapureiden taholta, he eivät voi sietää kylpytynnyriäni vaikka se on hieno. Minullahan ei ole ollut varaa ostaa monen tonnin puisia virityksiä joten hommasin omani yhdeltä purkutyömaalta, se on erään lämpökeskuksen piipun pätkä. Neljä metriä (Napoleon-tauti sekä käytännölliset syyt) korkea pönttö jonka olen maalannut niin törkeän ja kirkkaan kananpojan keltaiseksi että se sattuu omiin silmiinikin mutta se on kunniaosoitus auringolle. Yhden kylpykerran vaatiman veden lämmittäminen vaatii kolme kuutiota koivuhalkoja ja tästä syntyneestä savuhaitasta naapurit eivät pidä. Klapit kun ovat pääsääntöisesti aivan helvetin märkiä ja savuttavat niin saatanasti. Pöntössä on erikoisuutena kolme vanhaa huoltoaukkoa joiden metalliset kannet olen korvannut vahvalla pleksillä ja ovi, joka on aivan pöntön alaosassa. Lävet sijaitsevat eripuolilla piippua,ensimmäisen ollessa reilussa metrissä, toinen kahdessa ja puolessa ja viimeinen kolmessa ja puolessa metrissä.
Tuttuja kapiaisia kävi ihmettelemässä kylpysydeemíni aihiota,  sanoivat että tästä jos saatana teet kylpytynnyrin niin jo olet koko kipee jätkä.


Pätkä on näet piipun juuri ja aukkoja on tarvittu huoltotöihin lämpökeskuksen liitoksen takia, siitä ovesta on päässyt aikoinaan lämpökeskukseen johtavaan tunneliin. Pari kertaa on käynyt niin, etten ole perkele sentään muistanut putken olevan täysi vettä ja olen tempaissut oven auki. Siinähän olen liukunut eukon orvokkien japuutarhatonttujen kanssa pitkälle takapihan perukoille saakka. Aina puhutaan stereovaikutelmasta mutta miettikääpä kun sitä huutoa tulee keskeltä (eukko) ja molemmilta laidoilta (pikkusieluiset naapurit), niin siinä sitä sellaista äänimaailmaa mihin eivät johtavat äänentoistolaitteiden valmistajat kykene. Ei tarvitse pyyhettä, kyllä noista kolmesta kurkusta niin kova ilmavirta lähtee. Bonuksena voin kertoa että niistä luukuista on ihan sairaan hyvä kytätä naapureita ja se onkin yksi suurimpia harrastuksiani kesät talvet.

Rakennusalalla kun on, niin pääsee käsiksi hyviin ja tarpeellisiin materiaaleihin käsiksi, joiden kohtalona muutoin olisi kaatopaikka. Toissa talvena meille pystytettiin takapihalle maailman suurin sauna jos lasketaan kuutioiden mukaan koska siinä oli taivas kattona ja naapurivaltiot seininä. Onnistuin keskisestä suomesta pelastamaan pätkän pienen stadionin katsomoa, vaatimattomat kuusi metriä leveä mutta korkeutta kahdeksantoista penkkiriviä. Kuljetus tänne korpeen maksoi maltaita mutta oli se sen väärtikin, numeroidut paikat ja A-katsomo (osin katettu). Alun perin oli tarkoitus päästä heittämään uuden vuoden löylyjä mutta kiukaana toimivan kylpyputkeni lämmittäminen kesti ihan liian kauan ja niinpä pääsi löylyttelemään vasta helmikuun alussa. Ajatin putken täyteen diabaasia, pienempien kivien ollessa 50mm ja isompien aina puolen metrin luokkaa. Puuta paloi hehtaari tolkulla mutta voi vittu mitkä löylyt! Jopa Finnair oli huomioinut saunani ja kiukaani, sieltä tuli tiukkasävyinen kirjelmä jossa saunan ja ennenkaikkea sen kiukaan pikaista purkamista vaaditiin. Väittivät että ylitse lentävien ja etelään matkalla olevien koneiden tuulilasit menevät aivan helvetilliseen huuruun ja mittarilennostakaan ei tule mitään saatanallisen kosteuden takia, se saa joka mittarin näyttämään päin persettä. Aivan sama, minen moisista uhkauskirjeistä välittänyt vaan jatkoin löylyttelemistä. On muuten hieno tunne kun ilman lämpätila on -32 astetta ja kiukaasta syöksyy +130 asteinen vesihöyry, siinä nitroa menee kun ei tahdo tuo pumppu kestää lämpötilan vaihteluita ja tahdistinkin tilttasi jo neitsytlöylyissä. Eikä tarvita mitään akkojen ihmerasvoja, iho kuoriutuu kuin itsestään. Jopa niin, että toisinaan tulee kiirus paikata isompia veren vuotoja ja tästä syystä näyttää siltä kuin jokin fucking muumio löylyttelisi. Lisäksi sieltä rapia viidestä metristä on hiton hienot näköalat. Jouluisin tuppaan ottamaan säkillisen auringonkukan siemeniä ja toistakymmentä kiloa talipalloja mukaani lauteille, niitä on mukava syödä yhdessä taivaan lintujen kanssa kun ne tulevat lämmittelemään ja paskomaan lauteet täyteen. Yritin päästä lauteilla Guinnesin ennätysten kirjaankin mutta sieltä kerrottiin etteivät he halua olla hullujen kanssa tekemisissä. Tuumasin että pitäkööt kirjansa.

Tälläistä täällä on, SUUREN HETKEN ja kesän odottelua. Aion muuten tänä kesänä muuten kokeilla kylpytynnyrissäni ensimmäistä kertaa pystygrillausta vähän karvakäsien tapaan. Suunnittelin vuoraavani piipun sisäpinnan noin puolen metrin vahvuudelta grillihiilillä, se käy helposti tartuntarautojen ja verkon avulla. Sitten ei muuta kuin 200 litraa sytytysnestettä ja tulitikku perään, kohtuu nosturi jolla hinkkaan kokonaista lehmänruhoa ylös ja alas. Riittää syötävää isommallekin porukalle. Taidankin saatana kutsua Finnairin ja Guinnesin väen grillipartyihin, josko näin pääsisin sopuun mokomien tyhjästä niuhottajien kanssa ja nimeni maailmankartalle, hittolainen sentään!

Eipä muuta kuin hyvää keskiviikkoa teille rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat. Niin, olisi tämäkin hehkutus tullut aiemmin ihmisten ilmoille mutta tuossa välissä kävi Konewelho ja purimme puolet Tulivaunuista, hääp lupaili että josko sitten illalla pääsisin taas vetämään asfalttia rullalle. Niin jotta pysykäähän pirtissä ettette mene nurin kun baana lähtee jalkojen alta. Amen.77 kommenttia:

 1. Äkkipäätä tulkiten voi todeta, että lääkitys alkaa näköjään pikku hiljaa toimia :)

  Saapuva kevät saa minunkin vanhan koneen keräämään kierroksia, mutta pitää malttaa vielä. Pirulliset pakkaset on viikon lopun tietämillä taas täällä. Lupaavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkityksessä ei mitään vikaa, korkeintaan sen hetkellisessä puutteessa ;D

   Sulla mikään vanha kone ole ja jumalaisee jos se tuosta ottaavieläenemmän kierroksia niin minä haluan nähdä mitä tapahtuu!
   Pakkasista sen verran että korpeenkin luvattiin lauantain vastaiseksi yöksi -14 ja sunnuntain vastaiseksi -17 astetta. Ei paljon haittaa kun päivälämpötilat alle kymmenen astetta eli suuri on jo auringon voima. Jiiiei!

   Poista
  2. Just siksi asutaan täällä, mihin naapurien silmät ei näe... Lievä hullun kiilto silmissä vaihtuu lieskoiksi, joiden valovoima onneksi ei yöttömän yön auringossa loista häiritsevänä valosaasteena.

   Grandioosin ilmenemismuodot ovat vuosi vuodelta vakavammat. Vimmainen käytös tosin sopii myös maniaan. Lääkitys on todettu tuhaksi, sillä vain pakkopaita tai lepositeet tuottavat ympäristölle rauhan. Ääntähän minä en pidä, joten suukapulaa ei tarvita.

   Lähipiirin veret saa seisahtumaan ilman loitsimista vain huokaisemalla onnellisena "voi että kun mä sain hyvän idean..." Muuta ei tarvita. Oikeasti.

   Poista
  3. Voi että minä tunnen aina suurta myötätuntoa sua kohtaan, olet niin (sensuroitu) tavalla (sensuroitu) nainen <3
   Toi viimeinen on kaikkein paras ja niin tuttua täälläkin päässä ;D

   Poista
  4. Just tänään taas muuten yhtä pykälää vanhempi.

   Mä pystyn muuten noihin (sensuroitu) kohtiin sommittelemaan mitä hauskimpia adjektiiveja :)

   No niin, ehdinkin jo 10 minuuttia olemaan kotona, lykkäämään koneellisen pyykkiä pyörimään ja taas mennään. Palaan illemmalla areenalle.

   Poista
  5. Onneksi olkoon! *Suutelee hurjasti ja ojentaa samalla kukkapuskaa*
   Eli olet nyt saavuttanut sen kriittisen 25 vuoden iän, jolloin naisilla on tapana kuvitella mitä ihmeellisimpiä asioita sensuroituihin kohtiin tai paikkoihin.
   Jaahas, no johan siinä 10 minsassa sitten olikin, kuka sitä nyt kotonaan enempää viihtyy... (tiedätkö, on niitä helpompiakin konsteja saada sydän pysähtymään tai verisuoni päästä poikki eli koita nyt jumaliste rauhoittua!)

   Poista
  6. Kiitos onnitteluista/osanotoista! Voi Peppis, mun luovuus ja mielikuvitus on nyt peräti hukassa, joten kykyjen puutteessa kiistän kuvittelevani yhtään mitään. Päässäni ei ole edes mitään sensuroitavaa. Niin keski-ikäistä siis.

   Ja kyllä kyllä... juoksen kuin eläin sunnuntaihin klo 17 asti, sitten sorrun sänkyyn nukkumaan tosi pitkästi, huitelen tilkan konjakkia imeytymään verenkiertoon ja alan loman viettoon. Pakko hyväksyä realiteetit.

   Mutta jatka ihmeessä tuolla lääkityksellä, se tutuu antavan siivet :D RedBull = hmm. GoldenLion?

   Poista
  7. Eipä kiittelemistä rakkaani, olet ansainnut enemmän kuin onnittelut mutta nyt on vähän huono tilanne. Kolme viikkoa rahattomana ja tänään kun tiedustelin niin pitäisi vielä kuusi viikkoa kestää tätä maratonia. Ei muuten mutta alkaa ihan aikuisten oikeasti olla nälkä.

   Muistakin pyhittää lomasi, et lähde vaikka kälyn kummilapsen kaiman käsi ja selkä olisivat kuinka mutkalla - keskityt vain ja ainoastaan Maestroon. Tuohon viimeiseen en osaa oikein osaa vastata kun Golden Lion vie kahtaalle enkä tiedä kumpaa tarkoitat? ;D (pitkät viuhat ja venäläinen sytytys näes..)

   Poista
  8. Golden = sweet = honey... tai jotain sinne päin. Niitä koirasmarttoja en tässä tarkoita. Ihan luomakunnan kruunusta puhun.

   Sitten päivän repeämys, kun kaverit on onnitelleet. Pohdintaani kypsän ja ylikypsän välisestä hankalasti hahmotettavasta erosta yks kaveri "Ylikypsä tai ei, niin eiköhän sinusta vielä savut saa" Voisko tuota sen paremmin sanoa.

   Tulet pesiin ja höyryturbiini käyntiin. Tää akka aikoo höyrytä vielä hyvästi.

   Poista
  9. Aah,no nyt tajusin! vai vielä savut..uskoisin kumminkin että ei niin kinthalla vielä olla. Naurattaa muuten kun ihmiset puhuvat iäkkäämistä kansalaisista että kyllä sillä vielä sokeri suussa sulaa. Niin, sokerin sulamispiste ei ole kuin 160 astetta että silleen..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :D:D Paraskin puhuja, itse lähetät niitä paremmille laitumille tämän tästä :D

   Poista
  2. Varmasti olet syönyt lehmää,en usko että sun hommissas teurottaisiin pelkkien rehujen voimalla joten tunnusta! :P

   Poista
  3. Ne on mun kavereita, ei lautasen täytettä. Mä en voi sietää nautaa lautasella.

   Poista
  4. Okei, mä uskon sen. Sulla kun vaan on niin rajut otteet näiden kavereittesi kanssa että sillä ajattelin ;D
   Siitä yhdestä jutusta, vian täytyy olla siellä päässä koska täältä lähtee normaalisti. Ootko kattonut roskiksen?

   Poista
 3. Vastaus alkuosan tekstiin: Näkis vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollisesti jo tällä viikolla, viimeistään heti ensi viikon alusta!

   Poista
 4. Ei käy elämä pitkäveteiseksi niin kauan kun Apotti häärää kapellimestarina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mo mitä helvettiä vai väitätkö ettei ole hyvä innovaatio; yhdellä putkella monta eri käyttötarkoitusta. Täällä korvessa pitää ajatella ekologisesti kun ei likviditeetti-ongelmien takia muuhun pysty! ;D

   Poista
 5. Magee tynnyri - saisko tollaisen meidän sisäpihalle?! Sauna sopis tuohon viereiseen puistoon jne *suunnittelee jo vastaiskuja*.
  Vai The Great Moment... momentti?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tätä piippua ole vielä pätkä siellä mistä hain joten kyllähän se onnistuu ja ettäkö momentti, no vaikka sitten niin! :D

   Poista
  2. Kun olet saanut saunan valmiiksi, voisitkin designeerata meille samanlaisen (ilman kiuasta) asunnoksi. Olen nähnyt semmoisia muualla maailmalla, kai idea lähti siitä kun pulsut nukkuu niissä muutenkin. Päättivät sitten varmaan, että eipähän tarvii mitään asuntoloita rakentaa kun lyödään noihin jonkinmoiset paneelit päihin tuulta pitämään ja joku räppänä kulkua varten.

   Ps. Neliöitä vois olla semmonen 45 vähintään ja ikkunoita muutama!

   Ideoita:
   http://cache.gizmodo.com/assets/images/4/2007/08/medium_1064089-1.jpg
   http://cdn.freshome.com/wp-content/uploads/2011/08/TuboHotel.jpg
   http://www.giahuynh.com/pictures/10-khach-san-nuoc-doc-dao-the-gioi/craziest-hotel-in-the-world/craziest-hotel-in-the-world-6.png

   Poista
  3. Oho, siis kylpytynnyristähän tässä oli kyse. Keskittymiskyky, missä oot...

   Poista
  4. Daa mutta saahan siitä asunnon kun lätkäyttää sen kyljelleen. Muistan katselleeni joskus taannoin dokkarin japanilaisista - he kun ovat hulluja tekemään töitä - jotka nukkuivat yönsä tuollaisissa putkissa. Se oli helvetinmoinen kennosto ja sen käyttäjät olivat pääosin pikkupomoja ja liikemiehiä, jotka painavat viikot ihan sairaasti töitä. Siinä määrin pitkää päivää ettei himaan kannata mennä yöksi, ovat vain viikonloput perheensä kanssa. Sitä voisi kutsua jo työnteoksi vai mitä? :D

   Poista
  5. Ja jossain toisaalla sitä tullaan himaan VAIN yöksi ja ollaan lietsussa viikonloppuisinkin..! Eikä edes niitä töitä tekemässä. *känisee itekseen*

   Poista
  6. Maassa maan tavalla, kyllähän sinä Ninka sen tiedät. Kuolemansynnit kun eivät lopu siihen seitsemään.

   Poista
 6. Eihän sun pitäny enää koskaan etukäteen kertoa... mutta hyvähän se on, että valmistelet. Mie en oo saanu katottua ees puhelimesta, onko siinä laittomuusnappia vai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä asia on nyt sellaisen Voiman suojeluksessa että uskallan puhua siitä etukäteen. Oikein vapisen kun ajattelenkin sitä...
   On sulla se laittomuusnappi siellä, minkä merkkinen sulla muuten on?

   Poista
  2. En muista. Kuvaa googlasin kerran, ja se löytyi Nokian museosivulta :P

   Poista
  3. No just joo, taitaa likalla olla Samsung IV 4.57edition tuplalisämauste3.87päivitysextraevoluutio aka viimeisin päivitysversio;D

   Poista
 7. Taas täytyy vaan arvuutella mitä on tulossa, pysyy jännitys elämässä kun käy Luostarissa. Sitten siitä grillatusta lehmästä: ole tarkkana ettei se pala. Tunnen jo herkullisen tuoksun ja nam miten hyvän makuista siitä tulee.

  On kyllä kevättä rinnassa, jos sinulla, niin täälläkin. Sain nimittäin eilen tekstarin, jota lukiessani haukoin henkeäni ja pullistelin silmiäni ja .. no loput oireet on sensuroitu. Ai että mistä se tuli. No, voin näin meidän kesken kertoa, että vanhalta heilaltani yli 20v takaa! Vieläkin sukat pyörii jaloissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, miten ihanan romanttista. Nyt julkaiset viestin mitään sensuroimatta Luostarin väelle. Ei me kellekään kerrota. Please!!

   Poista
  2. Uuh, ihanaa! Pelkästään kun yritänkin samaistua sun fiilareihin Rantis, niin jo sinkoilee napit koltusta ;D

   Poista
  3. Jännitys pysyy mutta Luostarin tapahtumat ovat nyt sivuseikka jos sulle soittelee kollit vuosikymmenten takaa :O
   Alahan likka kertomaan mitä siinä viestissä oli, sinähän tiedät Luostarin säännöt; Jos alkaa kertomaan jostain jutusta, niin toisia ei saa koukuttaa jättämällä loppuja kertomatta. Voisi olla helpompaa että kopioit sen viestin TARKASTI JA MITÄÄN POIS JÄTTÄMÄTTÄ ja laitat sen tänne meidän luettavaksi. Tänään. Nyt. Heti. Välittömästi.

   Poista
  4. Viimeksi kun minä sain viestin vanhalta heilalta vuosien takaa, ensimmäinen ajatus oli kutsua tuholaistorjujat tms. myrkyttämään koko viestiväline ja sen jälkeen lähettää pari rotevaa, pahan näköistä miestä soittamaan sen ovikelloa ja varmistamaan, että se ryömii jonnekin koloon ja pysyy siellä. Mielestäni ei olisi ollut ollenkaan liioiteltua.
   Mutta Rantakasvi sai varmaan vähän positiivisempia fiiliksiä ;)

   Poista
  5. Viimeksi kun vanha heila soitti, niin jouduin naimisiin...
   Varoituksena vain Rantikselle :) Samassa jamassa olen edelleen.

   Poista
  6. Kiitos varoituksesta, mutta molemmat ollaan jo tahoillamme naimisissa... mutta minkäs keväälle teet. Mää vaan nautin ja hymyilen;)

   Poista
  7. Niin Rantis ja tulet kertomaan kaiken tai... ;)

   Poista
 8. Nyt tipahdin kärryiltä sun puuhailujesi suhteen. Eivät noidatkaan ihan kaikkea etukäteen nää.
  Se on hyvä, että Luostarissa on kunnon sauna. Kapuan sinne seuraksesi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, tuo jälkimmäinen sai minut hieman sekasin..*punastelee aivan saatanasti*....ja kyllä sinä sen tulet tässä lähipäivinä huomaamaan...*hillittömästi häveten nostaa toisen jalan toisen polven päälle ja nojaa kyynärpäillä reisiinsä* ..uuuh...niin siitä jutusta...joooo...sitten aikanaan...*istuu tulipunaisena*

   Poista
 9. Sä olet Peppone niin hullu että sun pitäis saada jonkinlainen prenikka siitä hyvästä.

  Etenkin, kun ne Guinnesin nipot ei ymmärrä hyvän päälle. Me Luostarin naiset kyllä kukitettaisiin ja kakutettaisiin teikäläinen kunnon mitalikaffeilla, ja yön läpi juhlittaisiin A-katsomon lauteilla saunoen ja betonitynnyrissä simmaillen. Ja naapurit tykkäis. Eli ihan normipiletystä a la Peppone. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 <3 <3 <3 <3!!!!! Jumaliste! Tuota lausetta olen odottanut siitä lähtien kun aloitin vanhan "Tavan elämää" -blogini! Menna, nyt rakastuin sitten aivan uudella tavalla...*puree itseään käsivarteen ja kapuaa verhoihin aivan onnesta soikeana*
   Noin ne bileet menisi mutta se tynnyri on haponkestävää terästä.(pilkunnussija olen ma) ;D

   Poista
  2. Vain pilkun? ;D Tänään on kyllä ollut ihanan keväinen ilma, lähes täydellinen kukkaseppeleiden tekemiseen. Rentoutuskin olisi paikallaan, eli alapas lämmittää sitä saunaa!

   Poista
  3. No mutta M! Taasko sitä ollaan sillä tuulella, sinä kyltymätön nainen..
   Totta turiset, sieluni lepäsi ja Ransu kulkee paremmin kuin koskaan! Sauna on jo lämmin, tuohan se (sensuroitu)(sensuroitu)(sensuroitu)tänne lähemmäksi..

   Poista
  4. Taas taas juu :P Noni, kohta onkin jo lämmin...!

   Poista
  5. Ja kuumemmaksi käy mitä pitemmälle ilta ehtii ei kun mitä enemmän kiuas lämpiää :P

   Poista
  6. Niin, sehän onkin varsinainen höyrysauna :P

   Poista
  7. No helvetti, sitä juuri! :D

   Poista
 10. Mä haluan myös sinne saunaan! Just nyt paleltaa vähän ja se lämmittäisi niin mukavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lauteille Mrs B, vihdoinkin me tapaamme ja vieläpä näin miellyttävissä merkeissä ;) *Tekee tilaa viereensä*

   Poista
  2. Eihän täällä ole vihtomiskieltoa? *leyhyttelee vihtaa*

   Poista
  3. Ei todellakaan, leyhytelkää aivan vapaasti tai pieksekää oikein kunnolla mikäli tykkäätte rajummista otteista.

   Poista
 11. No justiinsa juu, kaikkia sitä voipi näköjään ihimislapsen päähän päläkähtää. Mahottomistahan sanotaan että ne mennee yli hilseen, ei ennään ymmärrys riitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan käyttökelpoinen tuo kylpytynnyri on ollut vaikka ruma se on kuin per.. ja onhan niitä asioita joihin ei ymmärrys riitä. Kohtaan niitä omassa elämässäni joka helkkarin päivä.En aina tajua että miksi hedelmäosastojen muvoipussit (ne rullalla olevat)ovat molemmista päistä hitsattu kiinni? En minä ainakaan saa niitä auki vaikka kuinka hieroisin ;)

   Poista
  2. Tip of the day:
   repäise muovipussi irti rullasta, tartu tanakasti molempiin "kahvoihin" ja nykäise. Tadaa, sauma aukeaa ja voit tunkea potut ja porkkanat pussiin.

   Poista
  3. Voi, kunpa täällä jumalan hylkäämässä kolkassa olisikin kahvallisia mutta kun meillä on vaan kahvattomia, ne ovat itsestään perkeleestä. Kiitos kuitenkin vinkistä, koitan soveltaa sitä kahvattomaan. (tiedät sitten kun Ilta-Sanomien etusivulla on kuva meikäläisestä ja heti helvetin iso otsikko:"Vajakki sai raivarit muovipussukalle - katso kuvat" )

   Poista
  4. Kääri tästä lähtien jokainen omena ja tomaatti omaan pussiin, jota et ole edes yrittänyt aukaista silleen nyyttimalliin sitomalla kulmat toisiinsa kiinni. Menisköhän perille viesti...? Ja jokaiseen tietenkin oma hintalappunsa. Siinä kassan vedellessä kiloa tomaatteja yksitellen luulis tulevan muutosta asiaan.

   Parhaiten tämä tietenkin toimii, kun agiteeraa koko asiaskunnan toimimaan samoin. Siitä vain kaupan eteen näyttämään mallisuoritusta ja lupaamalla palkitan pistein päivän pisimmän kassakuitin saaneen.

   Poista
  5. No helvetti, tuohan on hyvä idea ja menee kokeiluun heti seuraavalla kauppareissulla!

   Poista
 12. Olen tässä vuosien mittaan kierrellyt ja kaarrellut meidän virtaspönttöä (AIV-siilo) ja tuumaillut, että siitä saisi aivan hemmetin päheän saunasysteemin. Semmoisen muumitaloversion :D
  Ehkä vielä joskus on liikaa euroja ihan lapioitavaksi asti ja silloin minä kyllä laitan pyöreän saunatornin työn alle.

  Apotin versio on varmasti satakymmenen kertaa huimempi, on niin huima tekijämies asialla.
  Jään odottamaan. Kuuluvatko nuo kuvassa kuikistelevat heebot henkilökuntaan? Tuo barettipää näyttää aivan Arman Alizadilta, kelpaisi minulle viinuriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä, siitä tulisi hyvä. Ajattles mikä olisi laskeutua yläkerran saunasta alakerran pesuhuoneeseen, samalla seiniin upotetuista kaiuttimista raikasi aivan helvetin lujaan ääneen "..ei muumitaloa lukita yöksi, hei muumiii.."
   Voi pojat, se vasta olisi jotain.

   Ne on tuttuja kapiaisia mutta kyllä tosta barettipäisestä (Jorkka) sulle viinuri saadaan ja kaiken lisäksi sillä on sellainen dekantteri että alta pois!

   Poista
  2. Jahas, vai semmoinen dekantteri :D
   Pyöreä huonehan olisikin oivallinen muumilauluille, yliannostuksen saanut kaipaakin turvallista pyöreää huonetta jossa pehmustetut seinät.

   Joo, vielä me joskus semmoinen tonne virtaspönttöön tehdään. Niitä on tällä seutukunnalla kuulema yksi ja on hieno. Pitää joskus 'ajaa ohi' ja poiketa katsomaan.

   Poista
  3. No hittolainen! Niin on..
   No te pistätte sitten paremmaksi kuin mitä se toinen on. Suunnittelin tässä koko ajan sitä saunaa ja tuumasin että kierreportaat ylös, tekee sen löylyhuoneen ihan sinne ylös mutta ilman lattiaa. Löylynheitto tapahtuu samalla kun kapuaa kierrerappusia sillä kiuas on alhaalta ylös asti ulottuva sellainen nykyaikainen verkkokiuas, tiedäthän. Ihan tapissa olevassa saunassa kun ei ole lattiaa, kaikki matkalla heitetyt löylyt kohoavat ylös ja lattiattoman saunan lauteilla olijoiden nautittavaksi. Näin saunasta pois lähtevätkin voivat tehdä palveluksen löylyyn jääville kun kiertävät kiuasta alas mennessään ja viskovat vettä kiukaalle. Sitä, että millä vitulla se vesi tuodaan sinne rappusille ja sieltä edelleen viskottavaksi niin mulla ei ole hajuakaan.

   Poista
  4. Ikiliikkuja - pyöreässä huoneessa käske menemään nurkkaan. Ou jeah! Viihdettä koko rahalla.

   No mulla nyt alkaa viiraamaan jo nupissa...

   Poista
  5. HIRNAKKA hei, mä luin just miten yhdestä AIV-siilosta tehtiin mieletön luxusasunto :) Riippuu tietty siilosta, mutta eiköhän kandeis alkaa hommiin ja vuokrata sitä daideilijoille ja muille Bead & Breakfast & (nervous) Breakdown :D

   Poista
  6. Tekisin muuten ensimmäisen varauksen ja heti koko kesäksi :D

   Poista
 13. Vaikka en näe kuvaa, niin tuhat sanaa kertoivat jo kaiken the Holy Bath Barrelista. Ja laita ihmeessä säkin se pilkkihaalari vielä viikonlopuksi päälle, ettei palluskat palellu. Mä nautin onneksi aurinkoiset kevätpäivät visusti sisällä yrjötaudissa. Kärsin meinaan häikäisystä verkkokalvojen vinksahtaneen solutoiminnan takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä kuvassa ei ole kuin kaksi armeijan kaveria ison putken päässä kurkistelemassa sen sisään. Viikonlopuksi on luvattu kylmää mutta vain yöpakkasia, päivällä lämpiää. Sulla on sitten kans se saatanan norovirus jos paska ja laatta lentää, aika moni on kertonut sairastuneensa. Mulla on yksi kaveri jolla on sirppisolutauti eikä se edes itse muista koska on viimeksi pihalla käynyt. Ihmeen rauhallinen tyyppi kuitenkin on ja ajattelin että kait se on hyväksynytkohtalonsa eikä jaksa tapella sitä vastaan enää.

   Poista
 14. Joo, mä joskus kuumina kesäpäivinä istun sisällä, pidän tuuletinta päällä ja kuvittelen olevani ulkona. Ei vaan, ei tää nyt taida olla mitään verrattuna sirppisolutautiin ja siihen, ettei pääsis ikinä ikinä käymään ulkona.

  Vanha kunnon noro tuli, kävi, muttei voittanut. Huomenna oon jo (valitettavasti) työkunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaivansa kullakin eikä kenenkään ristiä pidä vähättelemän, ei sullakaan ole helppoa mutta siitä olen onnellinen ettei noro voittanut. Sinulla kun on ollut ihan tarpeeksi vastusta viime aikoina kaiken muun lisäksi.

   Poista
 15. Suuri paljastus yleisön pyynnöstä:
  Sain todellakin tekstarin vanhalta heilaltani. Olen nähnyt hänet viimeksi noin kymmenen vuotta sitten ja katseemme kohtasivat useasti eräässä isommassa työ-tapahtumassa. Pidin luentoa siellä. Läheisemmissä tekemisissä olimme siis silloin reipas 20v sitten, noin viitisen vuotta. Olemme toki kaukaa seuranneet toistemme elämänkohtaloita... Jaa, että haluatte kuulla tekstarin, täältä pesee (nimet muutettu):
  "Aurinkoista kevätpäivää Rantis, pitkästä aikaa! Ajan tunnin päästä siitä teidän ohi ja kyselenkin nyt, oletko paikalla (kotona) ja tulisitko siihen lähihuoltikselle kahville ja vaihtamaan kuulumisia? Olisi mukava nähdä Sinua!! Terv. Viljo"

  No siinä se, mainittakoon, että lähihuoltis on meiltä noin 6 kilometriä. Eli näillä selkosilla aivan vieressä. Se, mitä siitä seuarsi, jää sensuroitujen elämänkohtaloiden huomaan, aaah;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rantis rehellisyydestä, tosin minun on varmaan hypättävä Tulivaunuihini ja lähdettävä tukistamaan teikäläistä. Jatkat näköjään koukuttamista ja annan sulle hetken aikaa kertoa mitä sitten tapahtui sillä ei tuollaista pihtailua suvaita!

   Poista
  2. Jotain on, heh, pakko sensuroida... ;)

   Poista
  3. Ei ole mitään sellaista mitä et voisi meille paljastaa. Kyllähän sinä meidät tunnet? ;)

   Poista
 16. Minuun ei Kevätkään vaikuta mitään (toisin kuin ystäväämme Marjaanaan!). Liian hyvin viihdyn itsekseni, mutta Aurinkoa tervehdin mielelläni, ja, jooga pitää muutenkin vetreänä ;-D Jaksamista sinne Luostariin, tahtoo kyllä kans nähdä sen kylpytynnyrin kuvan!

  VastaaPoista
 17. Oi rakas Mags, minuun kyllä alkava kevät ja ennenkaikkea edessä oleva kesä saa niin paljon kierroksia ettei paremmasta väliä,auringon lapsi kun olen. Vai on Mrjaana villillä päällä, täytyykin mennä katsomaan ja samoin menen tästä aamupäivän aikana tarkastamaan sen yhden tilanteen...
  Jaksamista myös sulle, sitä en tiedä laitanko siitä tynnyristä kuvaa koska se on vähän turhan hyvä maamerkki ;D

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...