sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Tähän tapaan sitä on tänne tultu, osaa ei voi kuin ihmetellä...


Nyt on tilaisuus, mikäli haluatte tietää jotain itsestänne sillä teen tämän todennäköisesti vain kerran ja se kerta on nyt. Aloittaessani täällä bloggerin puolella 19.9.2012, taival lähti mitä parhaimmalla tavalla käyntiin sillä heti ensimmäinen tekstini häipyi jonnekin helvetin kuuseen. Hieman otti luonnon päälle koska sillä hetkellä kun painoin julkaise – nappia, vieressä pärähti kahden trumpetin, kahden kitaran ja yhden vokalistin muodostavan kvintetin esittämänä meksikolaiset sävelet ilmoille. Lennätin tuon perkeleen revohkan sieltä asti juhlistamaan tätä tapahtumaa ja sitten kävi näin, tosin soittajille suuri kiitos sävellajin vaihtamisesta lennossa siihen melankolisempaan suuntaan. Myös kvintetti sai siipeensä sillä vaimollani on sivistyksessä aukko, hän ei voi sietää meksikolaista musiikkia eikä varsinkaan kun sitä soitetaan puoli viiden aikaan aamulla. Kvintetti joutui lähtemään huulet kirjaimellisesti tötteröllä – varsinkin trumpetistit ja veikkaanpa että myös kitaristeilla oli asiaa kieliä myyvään kauppaan. Vokalisti taas lähti hyvinkin vaitonaisena miehenä mitä en niin suuresti ihmettele, koska rakkaani kourat ovat olleet myös meikäläisen kaulan ympäri puristuneena ja silloin on äänteiden muodostaminen todella vaikeaa,ellei peräti mahdotonta.


Laitetaanpa tähän ensin TOP 10, tekstit ovat siis kaikkien aikojen luetuimmat tällä hetkinen....muutaman päivän päästä neljä kuukautta täyttävällä blogillani.Tekstejä en sen kummemmin ala erittelemään, jokainen voi klikata linkkiä ja lukea itse.


2.1.2013, 78 kommenttia
262

19.1.2013, 85 kommenttia
222

27.12.2012, 59 kommenttia
220

29.1.2013, 62 kommenttia
220

24.1.2013, 74 kommenttia
217

8.1.2013, 47 kommenttia
217

27.11.2012, 53 kommenttia
193

6.2.2013, 66 kommenttia
192

26.1.2013, 81 kommenttia
188

5.1.2013, 49 kommenttia
176

Näinhän se pitkässä juoksussa menee kuulkaas seurakuntalaiseni, teitä tuntuu kovasti kiinnostavan nuo pimeän puolen jutut sekä lihan ilot, mainostamista ja tuota vallan verratonta agitaattoria unohtamatta. Näistä en vedä kuitenkaan mitään tulevaisuuteen vaikuttavia johtopäätöksiä, koska en voi milloinkaan olla varma mitä täällä mökissä tapahtuu ja kuinka paljon päässäni heittää. Varsinkaan silloin kun lääkitykseni vispaa, joko lääkkeiden vähyyden vuoksi tai sitten siitä syystä että olen vetänyt OD:sit enkä ole oikein oma itseni.Vaimo on nähnyt minun kirjoittavan pari kertaa siinä tilanteessa ja tässä lyhyt listaus hänen havainnoistaan:
-silmät väärin päin päässä, näkyvissä pelkät valkuaiset
-huohottaa käsittämättömän tiivisti
-kulkee ympäri kämppää sanellen läppärilleen tekstiä ja saa raivokohtauksia    kun näytölle ei ole ilmestynyt rivin riviä
-toisinaan ottaa voimistelusta tutun vaaka-asennon ja korisee
-ei ymmärrä miksi ei voi pyyhekumin avulla poistaa virhelyöntejä
-saattaa yht'äkkiä purra itseään ja äristä, ravistellen päällään raajaa johon hampaat ovat lukkiutuneet kiinni
-suolistokaasun tuotto on huomattavaa


Kaikkea sitä vaikka uskon että tuossa on 99,99% panettelua, lähinnä tekemättömien kotitöiden vuoksi. Nytkin on lumityöt kahden viikon ajalta tekemättä ja alkuun koin ahdistavana mennä ulos saunan ikkunan kautta, se kun hieman korkeammalla kuin ulko-oven yläkamana jonka yläreunaan lumi ulottuu. Kunnes keksin: talotuulettimesta (aka lieskari) kaikki suodattimet hevon vittuun ja huippuimuri täysille. Tunnelma on aivan StarTrek:issä – pieni suhaus ja niin olen noussut tämän onnettoman vuokrakasarmin holokannelle.Olen myös jatkojalostanut tätä ideaa; ennen jokaista siirtymistä holokannelle, kaadan sekä päähäni että vaatteilleni noin litran verran ruokaöljyä ja vot, saatan singahtaa hyvinkin pitkälle kylän keskustaa johtavalle tielle. Miinuksena mainittakoon tiellä taajaan kulkevat tukkirekat eikä se ole jäänyt yhteen eikä kahteen kertaan kun olen siellä telien välissä pyörinyt paskan ajoituksen takia.Tämä kuitenkin tästä ja siirrytään hakusanoihin joilla blogiini on tultu. No, jokainen voi päätellä niistä mitä päättelee, minä ainakin tein sen havainnon etten olekaan ainoa jolla remmi luistaa ja olen siitä todella iloinen. Kyseiset hakusanat eivät ole missään haetuimmuusjärjesjestyksessä, vaan esimerkkejä siitä minkälaisista asioista ihmiset janoavat tietoa:

Ett' eukko l'htisi koiran: kolmijakoinen haku, josta ei käy selville tarkoitetaanko tässä että/ettei eukko lähtisi koiran kanssa, joko avioeron myötä tai ihan vaan lenkille. Kolmantena saattaa olla varsin brutaali toive siitä että eukko lahtaisi sen koiran, syynä kenties koiran taipumukset huutaa suruansa keskellä yötä tms.

Alastonkuvat/alastonkuvaus: Selvä syy,ihmisten luonnollinen (tai sitten ei) kiinnostus alastonta vartaloa kohtaan. Lähtöisin tuolla listakolmosena olevan lahtelaisen agitaattorin julkaisemasta ja kehittelemästä, kansoja villinneestä haasteesta, jossa piti näyttää muutakin kuin pärstä (hänen kunniakseen on sanottava että hän rohkeasti näytti esimerkkiä). Siinä tuli sitten otettua muutama alastonkuva ylhäältä alas.

Fasettinivel: Ymmärrettävä, ihmisillä on paljon sairauksia ja tästä aiheesta on kirjoiteltu tässä blogissa.Teksteihin liittyvissä kommenttilootissa on muuten ammattilaisten lausuntoja aiheesta jos ketä kiinnostaa.

Hiekkapuhalluskaappi /hiihtäjän perse: Nämä hakusanat oli pakko niputtaa koska ne esiintyvät lukuisia kertoja joko yhdessä tai erikseen.En tiedä onko jollain lelukoppa niin sekaisin, että hän kuvittelee a) ensin rakentavansa hiekkapuhalluskaapin ja b) sinne perseensä tunkemalla saavansa siitä kiinteäpakaraisen hiihtäjän perseen. Voin kertoa tälle onnettomalle sielulle että suosittelen vanhaa tapaa eli hiihtämistä. Tiedän tiedän, raskastahan se on mutta tällä kohtaa oikotie ei johda onneen. Ei ole kiva paskantaa keramiikkaesineitä seuraavaa puolta vuotta ja vieläpä seisaaltaan, sillä en ole kenenkään nänyt istuvan hanuri vereslihalla. Sellaista fakiiria ei ole nussittukaan joka moiseen kykenisi.

Kielen kipu päällinen valkoinen: Tähän en voi muuta sanoa kuin sen, että jos tällä hakusanajonolla blogiini tullut viitsisi ilmoittautua, niin olisin valmis ostamaan ainakin kahdella sadalla eurolla samoja mitä hän vetää. Noin korkeisiin sfääreihin kun harvemmin pääsee.

52-vuotias/alastomia kaunottaria: Suoranainen ilo nähdä kuinka täällä maailmassa tosiaankin kosmiset langat - joista Nollis yhdessä postauksessaan kertoi – todellakin kietoutuvat toisiinsa ja tätä ikäkysymystä sekä naisten ns. ”Parasta ennen” - keskustelua käytiin myös tässä blogissa. Kyse on taas Neo:n alulle laittamassa haasteessa jossa kuukauden jokaiselle päivälle on oma sanansa / sanaparinsa. Kannatta tsekata vaikka surumielisenä totesinkin naisten mollaavan turhan paljon itseään enkä ymmärrä minkä takia.

Ruskistaminen huono liesituuletin: Hakusanajono joka ei selityksiä kaipaa.

Viimeisenä on jostain syystä haettu erään naisen sähköpostiosoitetta jota en tietenkään paljasta kahdesta syystä: Minulla ei ole tapana jaella tietoa ja toisekseen en tiedä miksi sillä ylipäätään on päädytty blogiini koska yhdessäkään tekstissä ei ole mainintaa ko.asiaan liittyen.
Lopuksi listaus joka kertoo siitä kuinka meitä suomalaisia on ripoteltuna pitkin maailmaa eli lukijakuntaa rajojen ulkopuolella:

Suomi
Venäjä
Norja
Yhdysvallat
Espanja
Saksa
Britannia
Ruotsi
Ranska
Puola
Kanada
Kiina
Malesia
Arabiemiirikunnat

Lopuksi vinkki joka on tarkoitettu kaikille jotka kirjoittavat ja se on tässä.  
Paljon manhdollisuuksia ja erilaisia juttuja, sieltä tulee mm. sähköpostiin raportit onko tekstejä kopioitu (kuka sieltä takarivistä kehtasi väittää vainoharhaiseksi?) etc. Kannattaa tutustua.

Eipä tässä muuta tällä kertaa, tämä oli ainoa statistiikka- postaus mitä tässä blogissa tullaan koskaan näkemään. Pääasiallisin syy tämän tekemiseen olivat nuo hakusanat ja vituttaa oikein urakalla koska neljää parasta (omituisinta, ilmeisesti jonkinlaisten mielleyhtymien aikaansaamia mutta silti niin perin vallattomia) en voi julkaista, syynä tähän hakujen yhteydessä esiintyvät lukijakuntaani kuuluvien henkilöiden nimet.
Voi rakkaat ystävät kun tietäisitte millaisia faneja teillä on..;D

Okei, oikein rattoisaa sunnuntaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

66 kommenttia:

 1. Kaikkea sitä blogien seuraaminen teettää: sain pitkästä aikaa irrotettua liesituulettimen suodattimen ja pestyä sen. Kiitos, Peppone.

  Tuosta hiihtäjän perseestä sen verran, että et sitten tullut ajatelleeksi meitä yksinhuotajaäitejä jotka haemme harvat visuaaliset ilomme internetin ihmemaasta? Tai sitten kyse olikin siitä Norjan lipusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos todellakin innostin sua moiseen operaatioon, onhan se hyvä tehdä aika ajoin. No kuules Marjaana, minusta jotenkin tuntuu että jos sinä ylipäätään tunnet tarvetta hakea visuaalisia iloja netistä, niin ne tuskin kohdistuvat hiihtäjän perseeseen ;D
   Niin, jos se olikin siitä Norjan lipusta....:D :D

   Poista
  2. Tuossa olet kyllä tasan oikeassa - hiihtäjät ne ei ole ihan ekana mun mielessäni ;-)

   Poista
  3. No niin minä vähän ajattelinkin ;D

   Poista
 2. Onneksi en saa irti sitä suodatinta - käsivoimat uupuvat. Toisekseen inhoan niitä kokovartalokondomeja joten otan mieluummin ilon irti ja katson huoltoyhtiön hemppoja tekemässä lumitöitä. Se on niin viihdyttävää: kivan näköisiä miehiä, työn tekeminen... Siinä jo ilahtuu tällainen matalamielinen superantisosiaalinen selibaatikkokin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä se olet aina osannut yhdistää työn ja huvin mikä laskettakoon suureksi plussaksi! :D

   Poista
  2. Mut tietyömiehet ne vasta! Ryökäleet hilluu kesäisin puolialastomina tuolla raittien varrella, onneks en oo esim. bussikuski niin nyrjäytän vaan omat niskani. Anteeksi, jäin kuolaamaan tähän näppäimistölle.

   Poista
  3. Legendaariset pikimiehet....ne saavat aikaan kosteutta vaikka minkälaisen kuivuuden keskelle ;D

   Poista
 3. Tästä saisi kyllä enemmänkin aikaiseksi kuin pelkän kommentin, mutta yritän lyhyesti. Eli niin mielenkiintoista kuin se ehkä olisikin tietää kaikki, mitä blogimaailmassani tapahtuu, niin kyllä se toisi myös sitä tuskaa. Tietämisen tuskaa. Siksipä olenkin päättänyt aktiivisesti sulkea silmäni ja korvani sen suhteen kuka, mistä ja mitä tapahtuu blogissani.

  Jos joku haluaa ehdottomasti kopioida tekstejäni, niin kaipa hänellä on siihen hyvä syy ja pakottava tarve eikä sellaista tarvetta ole hyvä kahlita. Otankin sen kohteliaisuutena, sillä kautta aikojenhan on kopioitu ja siteerattu loistavien ajattelijoiden kirjoituksia... *köh köh KÖH, no mikä perkele nyt meni kurkkuun*.

  En myöskään halua tietää, jos joku tuttu siellä meikäläistä vakoilee. Se muuttaisi blogin luonnetta keinotekoiseksi, kun nyt se on sitä, mitä sydän ja elämä tuottaa. Eli tässäkin olen 'rutsi' ja työnnän pääni hiekkaan. Mutta kukin toki tavallaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuo mitä turiset, ja tarkoitinkin tuolla kopiointiin liittyvällä sitä, että on ihmisiä jotka pitävät "virallisia blogeja",joissa on materiaalia joita he eivät halua kopioitavan. Varsinkaan niin, että joku pieni osanen irroitetaan suuremmasta asiakokonaisuudesta ja esitetään toisaalla alkuperäisen kirjoittajan tekstinä(mitäs tietysti onkin) mutta jolloin koko asia vääristyy. Tämä oli pointti, muuten se on ihan sama.

   Ajatteles omia juttujas; ei tuota vaikeuksia nähdä jotain niistä Hollywoodin ison rahan totetuksena, varsinkaan niitä tulisieluisimpia. Pääosissa tietysti maailman huiput ;D

   Viimeiseen kohtaan: vaikka kaiken maailman track:ereitä on netti pullollaan niin en niiden avulla seuraa kuka käy lukemassa ja mistä ilmansuunnasta. Ei kiinnosta ja toisekseen ei aika riitä niin kuin olen moneen kertaan sen todennut.

   Poista
 4. Tuo jolla on kipee valkoinen kieli kärsii ihan selvästi hiivatulehduksesta kielessä. Vauvoilla se on yleinen (sammas) mutta tuo ei liene vauva, tai sitten sen on erityisen kehittynyt. Mutta ihmetellä täytyy ihmisten käsityksiä hakusanoista... ihanku netti olis ihmekone, jonne voi syöttää kysymyksen ja se vastaa.

  Eihän sun vaimo oikeasti ole noin väkivaltainen? Teki ihan pahaa se eilinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyyläsin sitten oman tilaston sanat, ja siellä oli tämmösiä:
   -kiviä
   -mineraalitärpätti
   -synnytysvideo
   -koiralla reikä selässä
   Hyi inha tuota viimeistä... uskon, että se on vain niitä rasvapatteja, joita varsinkin vanhoille koirille tulee ja kun ne puhkeaa, jää reikä, mutta silti ällöttää.

   Poista
  2. Netissä pyöriikyllä yllättäviä hakusanoja mutta vielä yllättävämpää on se, että niihin löytyy ainakin jonkinlainen vastaus. Onkohan kerran vai kaksi google ilmoittanut ettei löydä.No, ehkä meikä ei ihan niitä kipeimpiä juttuja haekaan.

   Sanna, ei mun rakkaani ole väkivaltainen - ainakaan tuossa määrin ;)

   Poista
  3. Oisko noi kaksi sanaa niiden hienojen ja kauniiden juttujen takia?Siis niiden askartelu tai taide-juttujen.
   En tiedä oletko videoinut synnytksiäsi ja ehkäpä toi viimeinen on...hmm...niinkuin sanoit.

   Poista
  4. Oon videoinut koiran synnytyksen :) perverssit on pettyneet pahasti. Ja hyvä kun ei ihan noin väkivaltainen ole. Ainakaan tosissaan. Oikeasti sellaset ei ole yhtään hauskoja.

   Poista
  5. Vai koiran synnytyksen. Olen muutaman kerran ollut paikalla moisessa tapahtumassa ja kyllä ne aika avuttomilta näyttävät, eikä siinä tilanteessa koskaan voisi kuvitella millaisia sängynvaltaajia niistä tulee.

   Oikein Sanna! Vaimon kuuluu helliä miestään joka hetki, kun tämä raskaan työn uuvuttamana istahtaa hetkeksi jotta jaksaisi jatkaa sitä loputonta työsarkaansa ;D

   Poista
  6. No eikä... hermohan siinä menee, jos toinen koko ajan hellii, kun haluais olla vaan rauhassa. Mutta ei tarvi eikä saa hakata. Eikä kuristaa.

   Toinen haku oli muuten mineraalitärpätin polttaminen - sitähän voi nimittäin kanssa polttaa petroolilämmittimessä. Mie ruukaan polttaa ne tärpättirätit, kun joskus ne kuulemma voi syttyä itekseen sopivissa olosuhteissa, ja se savu on kyllä niin musta ja pahanhajuinen, etten mie kyllä sitä ainakaan sisälämmittimessä polttais...

   Googeli muuten heittää joihinkin blogikirjoituksiin niiden kommenteissakin esiintyvien sanojen takia, ei tartte ite olla kirjottanu moisia. Jos kirjotan vaikka "lampaan nussiminen" tähän nyt, niin joku pian löytää sut sillä hekusanalla :P

   Poista
  7. HEKUsana... hekumoinkohan mie jo ajatuksella, kun noin törkee kirjoitusvirhe tuli...

   Poista
  8. :D Sinä ja sun hekumointisi..
   Totta tuo että itsesytytys on mahdollista, varsinkin vernissa rättien kanssa saa olla tarkkana eli jos niitä jättää jonnekin niin tuuletuksesta on huolehdittava ja mitä alun hellittelyyn tulee niin hellitellä saa muttei lähnätä ;D

   Poista
 5. Kyllä se vanha kunnon copyright on voimassa vaikka sitä ei erikseen mainitsekaan. Jos jostain tekstiä lainataan, pitäisi se lähde aina mainita. Toisaalta, omassa blogissani ei ole sellaista 'tietoa' jota kyttäisin lainausten pelossa. He,heh.

  Mutta minulla on kyllä tsekkaus (oma viritys palvelimen suunnassa) siitä, että mistä päin IP-osoitteita tulee. En seuraa sitä aktiivisesti, vaan aina joskus puran login ja katson osoitteet. Juu, olen vainoharhainenkin, mutta koska olen päättänyt kirjoittaa anonyymisti, en halua tuuttujen (ja mieheni) löytävän blogiani. Kirjoittamien muuttuisi asialliseksi ja tylsäksi.

  Hakusanoja katselen aina välillä ja paljon tylsempiä ovat kuin sinulla. Joku saamarin kasvioppi kai blogini on, haussa on kaikenmaailamn rannalla kasvavat kasvit ja eläimet;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noonhan se copyright niin mutta eipä sitä paljon tänä päivänä kunnioiteta. Etkä mistään saa muuten tietää jos sun tekstejäsi tai aineistoasi kopioidaan muuta kuin tuollaisten palveluiden kautta, siis nyt ei lasketa viranomaistahoja mukaan.

   Väittäisinpä että kaikilla on track:erit vaikkeivät sitä myönnäkään. Tässä Luostarin seinällä olevassa laskurissa ei ole träkkäystä koska se on googlen (bloggerin oma) ja syy miksi käytän sitä on se, että se näyttää samaa kuin hallintapaneelin laskuri. Muualta ladatuissahan ei näin ole vaikka mitkä asetukset laittaisit.

   Poista
 6. Statistiikka on mielenkiintoista. Noista vaimosi sinua koskevista kuvailuista toiseksi viimeinen toi mieleeni tämän: http://www.youtube.com/watch?v=tctY8ntGx_M

  Pitäis alkaa pitämään ihan kirjaa noista hienoimmista hakusanoista. Meitsin plogiin on löydetty viime aikoina hakusanoilla "en ikinä juo enään" (1 kerta) sekä "teini tissit" (11 kertaa!). En ymmärrä, ei tuosta jälkimmäisestä löydy kyllä kumpaakaan sieltä mutta hakija on ollut ilmeisen tyytyväinen löydökseensä silti. Lisäksi löytyy laimeammat "jasper pääkkönen", "hammasmuotit" ja "sukkahousut".

  VastaaPoista
 7. No siinä kyllä tuli laakia melkein yhtä nopeaan ;D (ihme raivarit katilla)

  Niinpä ja ajatteles sitä hakusanojen määrää ja monimuotoisuutta (pimeyttä) kaikestaan. Paljonhan ne korreloi noiden tagien ja tekstien kanssa mutta ainakin kolmannes on niin outoja että alta pois. Kerran oli sellainenkin kuin "Kumpi laitetaan ensin, kinkkuverkko vai tukisukka?" Ei jumaluta ja huh huh. Saattoi liityä kirjoitukseeni Kinkkuverkko auttaa päänsärkyyn.

  VastaaPoista
 8. Uteliaisuus kuuluu ihmisluontoon, mutta yleensä ihmiset eivät myönnä, miten uteliaita ihan oikeasti ovat ja millaiset asiat heitä kiinnostavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taivaan tosi ja nuo track:erit ovat asia, joita kaikki käyttävät mutta niistä ei puhuta. Minulla on tapana kysyä suoraan jos joku asia kiinnostaa ja hyväksyn myös sen, jos asianomainen ei halua kertoa. Yksityisyyttä pitää kunnioittaa.

   Poista
  2. Oletko ihan varma, ettet ole jäljittänyt esim. meikäläistä ;D

   Poista
  3. Olen ihan varma mutta toki voin sen tehdä jos haluat ;D
   Käynnistän vain ystäväni Russian Brigade:n ja pian tiedän susta kaiken...joten mitenkä on ? ;)

   Poista
  4. Ei tarvitse... Ja sitäpaitsi minusta tuntuu, että tiedät jo muutenkin aika paljon, utelias kun olet ;)

   Poista
  5. En siis jäljitä ja toden sanoakseni, en tiedä susta yhtään mitään. Rehellisesti.

   Poista
 9. Ai miten mainio teksti ja erikoisen hauskoja nuo hakusanat. Kerrot aloittaneesi blogisi syyskuussa 2013, tämän kuluvan vuoden syyskuussa, auuummm...! Tämän täytyy olla sitä luostarin korkeampaa matematiikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitto Roz! Hirveä moka enkä ole edes huomannut,äärrh! Kiitos oikaisusta ja se korjataan heti (niin ne vuodet vierii ja pää lahoaa..)

   Poista
 10. Pakko kommentoida vielä tota parasta ennen juttua. Mä en nyt kuollaksenikaan muista, mitä mun päässä on liikkunut, kun listasin sen mukaan helmikuun aiheiksi, mutta ei ainakaan oma parasta ennen päiväykseni, koska... no, nainen on kuin viini ja paranee vanhetessaan. Voihan se olla, että jotkut tykkää katsella niitä nuorikkoja ja hakea nuoria naisia jostain ulkomailta, jotka eivät seiskasta osaa lukea, että sillä on tapana hakata vaimonsa hääyönä, mutta ne tyypit onkin niitä, kenen mielipide ei paljoa paina tai ei pitäisi painaa. Se kyllä vähän harmittaa, etten aiheen lisättyäni joka kerta kirjaa myös muutamaa sanaa itselleni muistiin, että mistäs tämä nyt tulikaan. Olisi melkein valmiit tarinat silloin. Toisaalta on kiva, kun joutuu miettimään itsekin kaiken taas uusiksi.

  Nyt kun olit käynyt noita hakusanoja läpi, niin taidanpa käydä kirjaamassa verrattoman alle, mitä mieltä googlettajat tai ainakin google on musta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se parasta ennen - aihe oli todella hyvä ja sitä on kommentoitu useasti jälkeenkin päin. Sanoin Titalle (hänen kehuessaan yli viisikymppisiä miehiä) että sama juttu se on naisten kanssa, te paranette vanhetessanne. Enkä tarkoita tällä petipuuhia pelkästään vaan muutenkin, jää se äkkipikaisuus ja minä itte-asenne pois tai ainakin vähenee huomattavasti (juu, ei kannata nyt viitata tämän päiväiseen tekstiin sillä puhun yleisesti).

   Teepä se,voi löytyä aika mielenkiintoisia juttuja! ;)

   Poista
  2. Olin kyllä jo tehnyt siitä salaa huoneentaulun. En vaan eilen ehtinyt julkaista sitä. :D

   Kyllä se tosiaan toimii molempiin sukupuoliin se paraneminen ja just noista syitä, jotka mainitsit. Mulle kelpaa kyllä päälle nelikymppinenkin, jos on MIK. ;D

   Poista
  3. No julkaiset sen kuitenkin jollain kohtaa, jookos? Ihan vaan vaikka sivumausteena jollekin päivälle? (Pliis pliispliis)

   Juuri näin, tosin sun kohdalla se MIK - vaatimus karsii 40:nen molemmin puolin ehdokkaita ;D

   Poista
  4. Karsiihan se vaatimus aika rankasti. Olen huomannut, että on tosi tehokas karsija varsinkin alta 4-kympin. Mutta enhän mä tarvikaan kuin yhden hyvän. :D

   Siellähän se jo möllöttää.

   Poista
  5. :D Mä lähden katsomaan nyt heti!

   Poista
  6. Anteeksi Neo... olen niin uusi täällä... mistä tulee MIK?
   My Inkarnation Karma?
   Mies Ilman Kuoria (tuolle koolle olis voinut keksiä montakin selitystä...)
   Munaa Ilman Kirousta
   Minulle Ihana Kumppani
   .
   .
   .
   Tätä vois jatkaa ihan loputtomiin...

   Poista
  7. Aika lähellä. Se on Maailman Ihanin ja Kiva :D

   Poista
 11. Olen mäkin kopioinut muiden tekstejä, mutta aina laittanut siihen, mistä se on kopsattu ja miksi tai linkittänyt tms. Kuvien lainaaminen on kans kyseenalaista. Ei kai sitä suoraan linnaan joudu, kai ne ensin ottaa yhteyttä, että poistapas se julkaisustasi. Enkä pelkää, että kukaan meikän blogilta lainaisikaan mitään. No tää nyt oli vaan tuosta linkistä pälä pälä... Hei onks bingoaaaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt kaikki käy mylläämässä mun blogin, et mitäs siel on kopsattu haähähähähähä.

   Poista
  2. No joo joo, se mitä tarkoitin löytyy Nollikselle antamastani vastauksesta. Niitä kun on olemassa noita virallisempiakin blogeja ja vaikka ei se teksti niin virallista olisikaan, niin mua vituttaa se että otetaan osa tekstistä ja aletaan riepoa sitä jolloin itse alkuperäinen kirjoitus joutuu huonoon valoon. Vähän sama juttu mitä markkinointi puolella käytetään eli näytetään pylväsdiagrammeista vain huiput, jolloin eroavaisuudet saadaan näyttämään isoilta vaikka tosiasiallinen ero ei olisi kuin esim. muutama sata kappaletta.

   Bingo on joka kuukauden viimeinen lauantai vai ekös rouva muista /ole käynyt WOM:yn sivulla? Btw, kävin katsomassa sun uutta look:iasi ja lisää kuvia - ei takaraivon perusteella mitään arvostella! :D

   Poista
 12. Thänx Peppone jälleen postauksestasi. Mä olen näköjään ihan mielikuvitukseton googlehauissa, kun pistelen vain "ostoarthritis" tai jotain muuta älyttömän seksikästä hakusanaa :)

  Kuittaan pahimmat (hope so..) härdellit selvitetyiksi. Vieläkin mieli käy ylikierroksilla, mutta otan mahdottoman kapeita viskisiivuja niin eiköhän tässä pysty laskeutumaan taas maan kamaralle.

  Töiden jälkeen nukahdin tunniksi, enkä olisi halunnut nousta ylös ensinkään. Aamu se vasta helvettiä olikin. Kellon soidessa tuntui kuin pitäis kiivetä haudan täysin pystysuoraa pintaa kohti elämää ja tajunnan tilaa. Nopea tilanneneuvottelu vastaavassa kamppailussa käyvän puolison kanssa: "jätetäänkö aamukahvit juomatta ja nukutaan vielä puoli tuntia?" Tuli puolikas tunti aikaa päästä edes maan pinnan tasoon. Ihan jostain kuolemasta koitti kammeta itseään elävien kirjoihin... ja lähteä pelkällä mehulasillisella kohti ansiotyötä.

  Hollantilaistyttö tuli toimitettua kohti kotimaataan. Neito oli jättänyt keittiön pöydälle niin riipovan ihanan kiitoksen isäntäperheelleen, että meinasi tippaa lykätä linssiin. Minä kun olin ajatellut, että hänet on paiskattu keskelle ei-mitään, suoranaiseen rotankoloon viikoksi. Jätän kuvailematta miksi nimeän rotankoloksi tätä yli 100 vuotista talovanhusta, mutta yksi kiva nyanssi on siinä, että aamulla täällä on lämmintä hyvässä lykyssä peräti +19 astetta. Me olemme tottuneet siihen, mutta Keski-Euroopan "mukatalvessa" elävät eivät.

  Nyt vietän illan viihteellä. Otan varmaan ihan pari viskiä, sillä aamulla pitää lähteä klo 8 tien päälle. Viikonloppu meni opettaessa, pari seuraava päivää menee itse kurssilla istuessa. Noi kurssipäivät on mun vapaita :)

  Petronelle kiitokset uskomattomasta kirjallisesta annista. Nautin lukea aamulla (mun aamu alkaa klo 10-12) sun juttujas. Joskus kun on ollut raskasta muuten, niin olen saanut itseni ajoissa sängystä sillä, että pääsen lukemaan sun jutut. Tosi on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hollantilaiset ovat mukavia, noin näppituntumalla (työtuttuihin kuuluu kohtalainen lauma). Next life in Amsterdam!

   Ja voin uskoa, että tyttö on nauttinut kokemuksestaan teillä. Ihmisten lämpötilaa ei mitata celsiuksilla :)

   Rentouttavaa viskihetkeä! Olet ansainnut sen.

   Poista
  2. No nauti nyt kun vihdoin olet päässyt maaliin, olet sen viskin varmasti ansainnut. Tosin olen vilpittömästi pahoillani, että joudut taas aamulla tien päälle mutta se 10-viikko lähestyy kuitenkin kohtuulllista vauhtia.

   En usko että hollannittarelle jäi huonoa kuvaa Suomesta, varsinkin kun ajatustenvaihto onnistui englanniksi. Olisi se ollut kurja kököttää jossain perähikiän mökissä (eli täällä korvessa) viikko ja kommunikoida pelkillä kurkkuäänteillä ja käsimerkeillä, ainoana hupina jäisten halkojen heittely takapihalla.

   Kiitos mitä sanoit teksteistäni sillä se lämmitti vanhan sydäntä.
   Pusuja sulle ja nauti illasta.

   Poista
  3. Miten juodaan laadukas viski: otetaan tilkkanen lasiin. Imutetaan sitä suuhun juuri niin vähän, että ei tarvitse nielaista. Nautitaan aromista suussa. Pieni viiltävä tunne kielen päällä. Annetaan imeytyä suoraa limakalvoilta verenkiertoon. Kevyt ja kierroksia tasaava tunne hiipii verenkierron myötä aivoihin sangen nopeaan.

   Vain amatöörit vetävät viskiä (tai konjakkia) nielemällä. Ainetta menee turhan paljon ja dagen efter uhkaa. Tuolla koetellulla tavalla saadaan pienestä viskitilkasta kaikki edut ilman jälkiseuraamuksia. Vain tilkka piisaa koko lystiin. Vaatii vain malttia ja arvostusta ainetta kohtaan. Jos sitä kohtaan on himo, niin metsässä ollaan.

   Ja kiitos Peppis lämpimästä ajatuksestasi. Tuntui jopa paremmalta kuin viski :)

   Poista
  4. Jälkiseuraamuksiin lisäisin myös raskauden. Pari viikkoa viskin makuisen yön jälkeen huomasin olevani raskaana. Se oli tasan viimeinen kerta, kun siihen olen koskenut. :P

   Poista
  5. Neolla on ollut hyvät viskit!!!! Harva on saanut vetää mummoviskiä tietämättään :) 18 vuoden kakku tulee ryyppäämisestä, mutta eihän se siihen jää... loppuiän krapula siitä kerrasta. Mutta se on ehdottomasti sen väärti!

   Tuo viskivuosikerta on ollut aivan ainutlaatuista!

   Poista
  6. Tita: Kaikesta rentouttavasta pitää nauttia rauhallisesti; eihän niitä smurffejakaan kukaan asiaan vihkiytynyt niele vaan sinne kielen alle...

   Pusuja annetaan kun siltä tuntuu ja nyt(kin) tuntu siltä ;)

   Neo: No sinun on kyllä parasta pysytellä etäällä tuosta jalosta juomasta ;D

   Poista
  7. Neolla on kaikki spesiaalia - jopa sikiävät viskit!

   Poista
  8. Tita: Se on kyllä yksi niistä harvoista kännisekoiluista, joita ei ole päivääkään tarvinnut katua. Ja teho riitti vielä sinnekin asti, että mummoutumaan alettiin. :)

   Peppone: Aivan varmasti pysyttelen. Krapulakin oli ihan järkyttävä puhumattakaan kaikesta muusta, mitä sen yön aikana olen kuullut tapahtuneen. Itsehän en tietenkään muista muuta kuin, että tuo yksi kiva syntyi yhdeksän kuukauden kuluttua. Viskiä ei jäänyt enää sikiämään. ;D

   Poista
  9. No niinpä, loppu hyvin - kaikki hyvin :D

   Poista
 13. Tunnustan olevani totaalisen sokea tai ainakin välinpitämätön, mutta minulla ei kyllä uteliaisuus eikä edes teknisluontoinen kiinnostus riitä sen selvittämiseen, mistä kautta joku blogini löytää tai ketkä kaikki käyvät siellä kuikuilemassa verbaalisia jälkiä jättämättä... Jos joku haluaa jotain kommentoida, olen iloinen. Jos ei, sitten ei.

  Best before sen sijaan herätti kiinnostuksen... Taidan kyllä itse olla enemmän näitä "better day by day" -naisia. Siis sekä muita että itseäni kohtaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne nyt niin kiinostavia juttuja olekaan,varsinkin kun suurin osa on muutaman sekunnin "Mikähän vitun blogi tää on?" -vierailuja. Eikä muutenkaan, ei jaksa.

   Niin...enpä rohkene tässä sanoa mitä kaikkea ajattelen (= kaiken tieltään repivä brain storm) mutta sen verran että kiitos niistä sulkakynistä ja levottomasta yöstä ;D

   Poista
  2. Watch out, man ;) Jotkut meistä ovat yllytyshulluja.

   Poista
  3. Nyt sitten lopetetaan hyvän sään aikana tai taas meikäläistä viedään kuin pässiä narussa. Sä tiedät mun mielikuvituksen ja ajattelutavan joten eipäs stimuloida sitä sen enempää ;D

   Poista
 14. Ylläri oli, että vasta 4 kuukautta sitten aloitit, luulin että oot ollut täällä iät ja ajat! Vau.

  Mä olen niin kertakaikkisen yksinkertanen, että kaikenlainen jäljittäminen on mulle rakettitiedettä. Toisaalta, en todellakaan haluaisi tietää ketkä mun blogia lukee (eihän niitä kauheesti olekaan, mut silti). Väkisin yrittää välillä hiipiä tietoisuuteen entiset ja nykyiset asiakkaat ja kollegat ja haastateltavat ja exät ynnnämuut, mutta tuuppaan ne veks. Se on pakko, muuten kirjottaminen tyssäis siihen.

  Melko vitsikkäitä joo nuo hakusanat, voi elämä ;D

  Mistä johtuikin mieleeni asia, jota en o koskaan muistanut kysyä vaikka olen aina halunnut tietää:
  arpooko kone nuo tunnistesanat tuohon tekstisi loppuun vai käytkö ne itse kirjottamassa?


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitin bloggaamisen toukokuussa 2012 WP:n eli blogit.fi:n puolella jasiellä pidin blogia nimeltään "Tavan elämää". Pimeitä tekstejä näinä pimeinä aikoina eli jutut (jotka ovat siellä vielä luettavissa) ovat samanlaisia kuin täälläkin ja ne kertovat tästä nyrjähtäneestä elämästäni. Kun vierität tätä sivua alaspäin niin löydät sieltä linkin Tavan elämää (vanhat tekstit) josta pääset lukemaan niitä vanhoja juttuja jos kiinnostaa.

   Juu, ei tuo träkkääminen mistään kotoisin ole eikä siitä kannata välittää kuka lukee ja kuka ei. Mitä hakusanoihin tulee niin ne ovat jotain uskomatonta, ei kaikkiin riitä ymmärrys vaikka kuinka yrittäisi.

   Nu "tunnistesanat" eli tagit ovat jokaisen itse laittamia ja niitä kannattaa käyttää -juurikin hakusanoihin viitaten. Joku kun googlettaa esim. Star Trek tai Tynt publisher, niin google tai joku muu hakukone näyttää juuri tämän tekstin yhtenä (niistä tuhansista) vaihtoehdoista koska ko. sanat esiintyvät täällä. Kysehän on "mainostamisesta" eli pyritään näkymään hakukoneiden hakutuloksissa.

   Poista
  2. Vielä: ne ovat hallintapaneelin oikeassa laidassa "Tunnisteet"-kohdassa. Ko. kohta näkyy tekstin kirjoitus/editointi-välilehdellä,oikeassa reunassa. Klikkaat sen auki niin pääset laittamaan ne siihen ilmestyvään kenttään. Putkeen kirjoitettuna mutta pilkulla toisistaan eroteltuina. Lopuksi klikkaat valmis - nappia ja homma on valmis.

   Poista
  3. Hei mahtavaa, kiitos! Luulin, että niiden laittaminen olis ollut paljon hankalampaa, sen takia epäilin että jos kone itse arpoo ne tai jotain.

   Joo ja täytyy mennä vilaseen sun vanhojakin tekstejä, jos kerran ovat yhtä älyvapaita kuin nämä ;D

   Poista
  4. Sitten vaan uutta tekstiä ulos ja tageja lisäämään, niitä uusia kuulumisia on tässä odoteltukin..

   No mutta Menna! Kehtaatko sinä sanoa mun elämääni älyvapaaksi, nämä kuule kaikki kertovat siitä ;D

   Poista
 15. HIEKKAPUHALLUSKAAPPI! Ei voi olla totta! Viimeisessä työpaikassani sain tuommoisen myytäväksi. Olikin mielenkiintoista ensin googlettaa, mikä koko kone on, ja sen jälkeen, yrittää kääntää asiaa saksaksi/englanniksi/suomeksi. Tämmönenhän on aivan normaalia vastaanottovirkailijan hommaa. Sinne se jäi, syököön nälkäänsä jos niikseen...tai syököön kone heidät, parempi vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet sinäkin monenlaiseen joutunut sillä ei tuo kai ihan niitä vastaanottovirkailijan hommia ole...:D

   Poista
 16. Näköjään olen unohtanut kommentoida, vaikka eilen tämän sujuvasti luinkin ennen paneutumistani Keski-Maan kääpiöihin.. eikun siis nuorimmaisen synttärikemuihin.

  Joskus neljä kuukautta voi tuntua neljältä vuodelta, vaikkei tässä :) Aika vilahtaa hauskassa seurassa uskomattoman nopeasti :)

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...