keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Tutustu psykiatri Kalloseen aka tinapipoo kireämmälle


Taas oli laitettava foliohattua tiukemmin korville puolen yön aikaan ja syy tähän oli psykiatrini vierailu, herra kun päätti tulla visiitille klo 23.35. Muistan kellonajan erittäin hyvin koska olin juuri menossa nukkumaan ja tulin vilkaisseeksi kelloradion sinertävää näyttöä siinä samalla kun kampesin koiraa pois paikaltani. Ukkeli on ihan okei, jos ei oteta sitä huomioon että kehveli on lukenut liikaa Freudia, Avotakkaa ja Jungia. Sitten kun on vielä jollain kohtaa elämässä joku ottanut tuota armoitettua mielen mulkkaajaa nilkoista kiinni ja ravistanut, niin ei ihme että vintillä on kirjat sekaisin. Koskaan ei tiedä että tuleeko sisustusvinkkejä vihanhallintaan vai luodataanko paskahuusin uutta peilikaappia Freudilaisesta näkökulmasta. Kiitti vaan hei ja hupaheinää mullekin eli koita nyt tälläisen kanssa sitten olla ihmisiksi, siis siten ettet tartu kiinni ja ravistele sitä hyllyä entistä sekaisemmaksi.

Tiesin kyllä ovea avatessani että mitä seuraavaksi tapahtuu ja kirosinkin kun en pukenut paremmin päälleni, sillä jalassa ei ollut kuin bokserit ja ulkona puhalsi helvetinmoinen tuuli. Tehty mikä tehty tuumasin samalla kun tuuppasin oven auki.

-Anteeksi, tunsin ikiaikaisten painajaisten valtaavan mieleni ja tämä sai tahdosta riippumattomattomat lihakseni väräjämään tavalla, että pian huomasinkin istuvani siinä metallisessa keksinnössä.

-Niin että omat jyvät oli loppu, pipoa kiristi ja päätit sitten lähteä ajelemaan, ihan tänne korpeen ja meille asti?

-Jos sinä sen noin vulgaaristi haluat ilmaista niin kyllä, mutta itse sanoisin sen paremminkin johtuvan matkan aikana näkemieni valojen himmenemisestä ja siitä tyhjyydestä jonka koin.

-Niinhän se on, huoltoasemat kiinni eikä ketään liikkeellä enää tähän aikaan. Tule nyt sisälle etten mä saatana jäädy tähän tuulikaappiin.

Vielä jotain jupinaa ajan rattaan hiljaisesta rutinasta sen edetessä pimeyttä kohti mutta sen löpinän sain loppumaan alkuunsa, kun ilmoitin että kohta rutisee muutakin kuin ajan ratas jos et ala siirtyä sisätiloihin. Niinpä hän tulee eteiskäytävään ja alkaa riisumaan päällystakkiaan, asettaen sen henkariin tavalla joka saisi paatuneemmankin kapiaisen haukkomaan henkeään. Uskallan väittää – vaikken koskaan ole mitannutkaan – että se perkeleen ripustuskoukku on millin sadasosan tarkkuudella kauluksen keskellä. Samaten kaulahuivi asetellaan niin tarkasti kiertämään ripustuskoukun takaa, että takin edustan molemmille puolille ulottuvat villarääsyn päät ovat yhtä pitkällä. Traditiota hanskojen, pipon ja kenkien kanssa en lähde edes kuvailemaan mutta sen verran se ottaa aikaa, että ehdin vetämään nortin, lataamaan kahvinkeittimen ja istumaan olkkarin sohvalle.Sitten seuraa osio jonka aikana mun on pakko purra huultani vaikka tiedän ettei toiselle saa nauraa, kaikkihan me ollaan erilaisia mutta laittakaapa silmienne eteen tämä:

Yli viiskymppinen, täysin omissa maailmoissa ja sfääreissä liikkuva ukkeli jonka mustat ja harvat hiukseton vedetty propulle koristamaan etupuolen kaljua. Päässä lasit joiden vahvuudelle – sekä rakenteelliselle että taitoille – häviäisi muinaisen 20” Luxorin kuvaputki kirkkaasti ja jotka saavat niiden takana eloisasti liikkuvat silmät näyttämään 50 mm halkaisjoineen suorastaan pelottavilta, varsinkin kun kakkulat ovat aavemaisessa huurussa jota tämä viisauden perikuva ei katso aiheelliseksi pyyhkiä pois. Pää pyörii Manaajasta tuttuun tyyliin niin, että herra Kallonen (ei oikea nimi vaan käytän hänestä tätä nimitystä, päiden kanssa kun on tekemisissä) näyttää paremminkin todella hyvissä aineissa olevalta tullimieheltä kuin psykiatrilta hänen tarkastellessaan asuntomme sisustusta.
Kauluspaita, vaaleahko ja joka on nähnyt pesukoneen ainoastaan silloin kun Kallonen on sattunut teppaamaan jonkun kodinkoneliikkeen näyteikkunan ohi vuonna ”Hei kattokaa, näitä keppejä kun hinkkaa yhteen niin rupee nouseen savua!”. Eli joskus varhaishistoriamme aamuhämärissä. Sen päällä on ihan sairaan iloisen värinen slipoveri. Itse slipoveri on paleontologien himoitsema löydös varhaiselta jurakaudelta ja siihen on tasan käytetty kaikki langat (värivalikoiman puolesta) mitä siihen aikaan on ollut markkinoilla, alkaen helman hempeistä pastelliväreistä ja päättyen kaulusta kiertävään kirkkaaseen, ektoplasman vihreään raitaan. Tieteellisesti on todistettu että kyseinen reuhale laukaisee migreenin myös sellaisilla henkilöillä joilla sitä ei ole aiemmin havaittu eikä slipoverin näkökentästä häipymisen jälkeen todettu.
Jalassa ruskeat vakosamettihousut, saattavat olla permikaudelta tai sitä varhaisemmalta aikakaudelta. Varmaa kuitenkin on, että ne ovat mystisemmät kuin Bermudan kolmio enkä yhtään ihmettelisi vaikka noiden 15mm syvien poimujen kätköistä löytyisi kaikki kauan kadoksissa olleet henkilöt ja ne Watergate-skandaalin puutuvat asiakirjat. Itse asiassa ei ole ollenkaan vaikeaa kuvitella Mengeleä ja Hoffan Jimmyä istuksimassa jossain noista poimuista ja puhumassa päivän polttavista kysymyksistä.
Sukkien kuvaamiseen ei riitä suomenkielen adjekiivit joten niistä ei sen enempää.

Nyt sitten ennen kuin kukaan vetää herneen nenään, niin äskeinen kuvaus ei suinkaan ollut pilkantekoa tätä viisasta miestä kohtaan, vaan kyse on ns. katu-uskottavuudesta. Voin nimittäin kertoa että kun tapasin herran ensimmäistä kertaa, niin luulin että hänen vastaanotolleen oli päässyt livahtamaan joku aulassa hiihtelevistä iloisista miehistä ja esiintyi psykiatrina. Istuin kuitenkin rohkeasti pöydän toiselle puolen ja tuumasin että nythän on hyvä tilaisuus testata sanontaa - Kyllä hullu hullun tuntee – ja päästelin kaikkea sellaista mitä en koskaan ajatellut kertoa oikeille psykiatreille; lyhyen esittelyn jälkeen aloin kertoa siitä, kuinka minun on joskus taivutettava kroppaani eteenpäin saadakseni ukkovarpaat tungetttua korviini etten kuulisi ääniä. Kerroin myös paheksuntani suomalaisesta arkkitehtuudista ja sen tavasta hyljeksiä pyöröovia, varsinkin isojen instanssien sisäänkäynneillä jotka suorastaan huutavat sellaisen olemassa oloa. Tunnen nimittäin polttavaa tarvetta testata kuinka nopeasti niiden läpi voi juosta, kauanko saan pyöriä ennenkuin minut pois ja pystynkö pyörittämään ovea niin nopeaan että kykenen tökkimään vehkeelläni persettäni – vain lasi välissä ja saatanallisen ilmavirran aiheuttaman huminan saattelemana? Jumalauta mutta olisitte nähneet Kallosen ilmeet käden hamutessa valkoisen takin taskusta nenäliinaa, joka näytti kyllä enemmänkin iloisen koiranomistajan frisbeeltä.

Hän pyyhki kaljun pinnalle nousutta hikeä ja minä jatkoin: kerroin todistaneeni yhden universumin tärkeimmistä kulmakivistä vääräksi ja tämä sai Kallosen mielenkiinnon heräämään. Hän nousi pöytänsä takaa ja sytytti piipunsa ( jossa ilmeisesti poltti joko pihaltaan haravoimiaan lehtiä tai sitten roskiksensa sisältöä mutta käry oli itsestään perkeleestä ),tuli seisomaan aivan viereeni ja kysyi että minkä, hän haluaisi tietää. Sanoin että kaikkihan perustuu siihen ettei valon nopeutta pystytä ylittämään, se on suurin nopeus ja piste. Eikä nyt oteta huomioon niitä Cern:in viimeaikaisia juttuja vaan puhutaan valon nopeudesta. Kallonen tähän että niinhän se asia onkin, ei sitä pysty ylittämään ja minä rääkäisin että viimeksi eilen suhautin valoa nopeammin, tein oikein testin. Nyt Kallonen vetää jakkaran perseensä alle ja ryhtyy kysyvä ilme kasvoillaan tuijottamaan meikäläistä. Kerron Kalloselle että edellisenä iltana laitoin taskulampun maahan ja lähdin juoksemaan siitä pois päin vähän vitullista vauhtia kunnes saavutettuani miltei poimuajoa vastaavan nopeuden,fikkarin valo ei enää kyennyt tavoittamaan minua. Tällä kohtaa seuraa omituinen reaktio: Kallonen ensin voihkaisee, sitten alkaa vääntelemään naamaansa – suorastaan irvistelemään – ja ottaa takkinsa taskusta jotain jyviä jotka sitten heittää ääntä kohti. Vasta viiden minuutin kuluttua hän rauhoittuu ja kysyy että mikä mahtoi olla etäisyyteni taskulampusta saavutettuani poimuajoa vastaavan nopeuden. Hell no, eihän sellaista voi tietää kun ei tullut askelmittari mukaan sillä pelkäsin sen rikkoutuvan moisissa nopeuksissa, no karkeasti arvioiden about puoli kilsaa – edellyttäen että tarkoititte metrijärjestelmää käytettävän.Taas uusia jyviä taskusta. Tähän tyyliin keskustelumme eteni, välillä Kallonen kirjoitti respan ja hetken kuuneltuaan repi sen ja kirjoitti taas uuden. Seitsemännen respan kohdalla hän ilmoitti että istunto on päättynyt ja oikeastaan vasta silloin tajusin, että kyseessä oli todellakin Kallonen itse. Hyvät olivat kuitenkin ryynit, sillä muutamaa päivää myöhemmin näin Kallosen sattumoisin kun olin kaupungilla asioimassa ja hän näytti suorastaan seksikkäältä könsikkäältä. Kerroin tämän myös Kalloselle ja hän lopetti ko. lääkityksen oitis ja käski pysymään etäällä jokusen viikon.

Mutta palataanpa eilisiin tai paremminkin viime yön tapahtumiin. Käteltyään vaimoni Kallonen istahtaa nojatuoliin ja juttelemme niitä näitä, minä koitan pysyä hänen ajatuksen juoksunsa perässä parhaani mukaan. Kuten silloin kun hän sanoo aistivansa brasilialaisten läsnä olon, minä nousen ja tarjoilen hänelle kahvia. Kesken kahvin juonnin (jonka aikana hän on taas irvistellyt poikkeuksellisen paljon) hän kertoo nähneensä unta valkoisina siintävistä vuorista, niistä joiden hän tietää olevan lähellä mutta kuitenkin hänen saavuttamattomissaan. Kun pyydän häntä kertomaan lisää, hän suorastaan raivostuu ja sanoo ettei hän voi kertoa niistä eikä missään nimessä tavoitella niitä rikkomatta tiettyjä ihmisen käytöstä ohjaavia parametrejä. Katson ukkoa kuin mykkä vittua ja sanonkin että mitä patu höpäjät, esitä asia vähän selvemmin. Saatanan hullu käy rinnuksista kiinni jaryhtyy kailottamaan valkeasta vuoresta jonka kylkeä koristaa iso S, sen kuitenkaan olematta teräsmiehen koto. Hetken aikaa mulla hurisee päässä ennenkuin lamppu syttyy:
-Olisit perkeleen ääliö pyytänyt sitä sokeria jos sitä kerran kahvissas käytät.

Keskustelu jatkuu ja noin tunnin kuluttua Kallonen sanoo tuntevansa mielipahaa ja painetta siitä, että hän istuu nojatuolissamme vaikka tuska raastaa sisikuntaa. Kerron hänelle ettei hänen tarvitse antaa pitkää meriselitystä tällä kertaa, vaan voi mennä ihan rohkeasti paskalle ja se ovi löytyy siitä oikeanpuoleiselta seinältä. Jään istumaan sohvalle ja kuuntelen wc:stä kantautuvaa äänimaailmaa joka alkaa Wagnerin Valkyrian kaltaisella aivan saatanallisella ujelluksella, siirtyy nopeasti suomen talvisotaan ja konekiväärin pitkään, tasaiseen papatukseen ja päättyy Normandian D – Day:n jylyyn. Väärin, toimitus loppuu hillitömään käkätykseen ja veikkaanpa että kaikki ei ole sulanut – olen nimittäin kuullut tästä ennenkin. Tästä noin puoli tuntia ja Kallonen suuntaa kohti himmenneitä valoja, päästäen minut vihdoinkin nukkumaan.

Jep, tälläinen herra on mun psykiatrini (rehellisesti sanottuna yksi niistä) Kallonen, varsin mukava ukkeli kun oppii tuntemaan eikä välitä siitä että ukolla on palikat ihan hurahuhhahhei-kunnossa, sillä niinhän meillä kaikilla.
Mitä parhainta keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukkaat ja muut matkaajat.


66 kommenttia:

 1. Kaikki mun psykiatrit on ollu tylsiä, totisia, pelottavia ökkötöröjä. Tuijottavat eivätkä puhu oikein mitään. Kysyvät vaikeita kuten "miltä sinusta silloin tuntuu, kun näet töissä työkaverin?"
  Eikä ne tuu koskaan käymään.
  Sitä en oo vielä tavannu, jolle mulla on aika parin viikon päästä, ehkä se on poikkeus säännöstä.

  Käy katsomassa, mitä mieltä olen sun ehdottamasta kampauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne yleensä mutta tällä on kyllä palkolliset lähteneet pitämään pekkasia aka se on aika pihalla. Suoraan sanottuna oikein takapihalla ja tontin perällä.

   Haa, onko toiveeni toteutumassa eli lähdenkin heti tästä hiihtelemään sinne sulle päin..

   Poista
  2. Mun toiveeni ainakin toteutat, jos löydät sen sovelluksen! Ja varsinkin kuopuksen toiveen... ollaan yritetty pähkäillä, mistä se löytyis, vaan ei oo keksitty.

   Poista
  3. Yritän löytää, lähden tästä ihan kohta kun saan tuolla toisaalla hoidettua pari juttua. Jos löydän niin laitan linkit sun tän aamun tekstiin (siihen kommentointijuttuun siis)

   Poista
 2. Jahas, teillä päin on sitten psykiatri ruvennut tekemään kotikäyntejä, ihan pyytämättä ja yllätyksenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitä muuta voi odottaa äijältä, jolla on pikkuväkeä varmasti enemmän olkapäällä kuin meikäläisellä ;)

   Poista
 3. Ois kyllä mukava tavata tri Kallonen - ihan noin repsumielessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hullu mies - siltä voi odottaa mitä tahansa ;)

   Poista
 4. Vaatimattoman kokemukseni pohjalta alalle etsiytyneet "viisaat ihmiset" ovat olleet järkiään joko tosi omituisia taikka sitten umpihulluja.

  Miten olis Peppis - kun uranvaihto stutiksi ei taida sujua - niin ostas Virosta psykiatrin paperit. Liksa on ihan hyvä, eikä homma rasita kroppaa. Ja ryyniä piisais. Stimuloivaa juttuseuraa varmaan myös teemalla "tarjoillaan mielenterveyttä kyseenalaisin mentelmin"

  Mäkin olen valeopettaja ja meitä valeita on Suomessa tosi paljon. Sekaan vain! Paljastusten hetkellä voi päästä jopa telkkariin uutisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli muuten helvetin hyvä ehdotus! Psykiatrin ura ei ole edes käynyt mielessä vaikka siinä pääsisin mielihommaani eli sorvaamaan (kuvaannollisesti) toisten päitä. Ehdotus on semmonen että se täytyy laittaa harkintaan, jo pelkästään sen respan kirjoittamisoikeuden takia.

   Mielelläni kanssa liittyisin valeisiin, sehän on just se yksikin parhaillaan otsikoissa - again.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Avotakka on itsestään perkeeleestä, sillä on monta kotia ja onnellista perhettä tuhottu.

   Poista
 6. Koska teillä on pöytiintarjoilu, tilaan sikaa tipahtamaan joulumaisesti valeystäväni avotakkaan ja pussilastillisen housuunsa ulostavia toimittajia kokemusperineen pehmentämään annosta entisestään.
  Kiitos, artisti maksaa.
  http://www.youtube.com/watch?v=IMkcXKrV7rs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IP Address 62.78.143.44
   Eli pienen viiveen jälkeen tilaus toimitetaan tänne:


   Host cs78143044.pp.htv.fi
   Country Finland
   Region Southern Finland
   City Helsinki
   ISP SW Television Oy
   Organization DNA Oy
   Latitude 60°10'32" N
   Longitude 24°56'03" E

   Poista
  2. Eli sori Menna, tuo osoite olikin Anon (venäläinen softa ei oikein pelaa yksiin Windowsin kanssa, ymmärräthän sen)

   Poista
  3. Öh, emmä vieläkään tajuu, mutta ei haittaa, emmä muutenkaan tajua suurinta osaa mitä maailmassa tapahtuu :DDD

   Mut joo, mulla ei ole tuon jutun kanssa tekemistä mitenkään, yritin vaan kauheen niinku nuorekkaasti osataan-tässä-amerikkaa -tyyliin kysellä että mistä on kyse O_O Mutta ei tarvihe selittää, muut varmaan kuitenki ymmärtää ;)

   Poista
  4. Träkkäsin ton Anon osoitteen,ei siinä sen kummempaa. Sitten kun sulta tuli ihmettelevä kommentti niin luulin että se olit sinä eli olin täpännyt osoitteen väärästä kohdasta. Siitä tämä sekaannus, katsos veli venäläinen valvoo....

   Poista
  5. Ahaa, se on tietsikkaosoite tms. Mut hei, kävin äsken vilkasemassa mitä tuolla Youtube-linkissä on, ja huh huh, Kallosen potilas on selvästi hänkin joka noita videoita värkkää ;D

   Poista
  6. Niin no siinä on vaan osa tiedoista, lähinnä serveri yms. koska ei kaikkea voi laittaa tähän julkisesti.

   Olihan se astetta erikoisempi video, täytyy myöntää.

   Poista
  7. Kommentista en tiedä, mutta video on nähtävästi yhden "oikean taiteilijan" tekemä. Creepy as hell, if you ask me. Saman taiteilijan muu tuotanto on kyllä ihan yhtä karmaisevaa (oli pakko katsoa sen blogista muutama pätkä, utelias kun olen).

   On ihmisiä, ja sitten on ihmisiä. Juuh.

   Poista
  8. Komppaa M:ää. Tosin mä tykkäilin joistain muistakin. Kuten Ailan kaloista edelleen.

   Ja niin, sitä poikkesin tännekin sanomaan, että oikeinhan tämä meni. Sitä saa mitä tilaa, tai sit ei. Kritisoinkin vielä vähän omassa kommenttilaatikossani toimintaa. :)

   Poista
  9. Jumitin nyt tuonne blogisivulle ja juurikin ne Ailan kalat, Kaivonkastaja yms. on oikeasti oivaltavia.

   Mutta joo, ammattitaitoinen tarjoilija hoitaa tilauksen kuin tilauksen kunnialla :P

   Poista
  10. Jep, tiedän kenen taiteilijan tuo on - kiitos Neo:n - mutta jos Luostariin tullaan tilaamaan paskaa toiselle, ja vieläpä osoitetaan sormella ainutta kommentissa esiintyvästä asiasta puhunutta (Tita, valeopettaja - kommentti) niin se ei jumalauta kyllä käy. Lisäksi kommentissa oli viittaus toisaalla käytyyn keskusteluun. Voihan olla että kommentoija tarkoittaa kenties jotain toista vale-ystäväänsä mutta olisi tuonut sen sitten selvästi esille.

   Täällä ei - varsinkaan anonyymit - tilaa paskaa kuin korkeintaan itselleen ja minulle toki saa tarjoilla mutta siihen se jääkin, vaikka olisi kuinka "herjamielessä" tehty. Niin paljon minä teitä rakastan ja tulen pitämään puolianne.

   Luostarissa pysyy järjestys josta pidän huolen minä ja uskollinen ystäväni ja vallan verraton sovellus nimeltään Russian Brigade (turha googlettaa, ei ole kaupallinen versio).

   Ps. Teitä enkä julkisesti tavoitettavan (Blogistanian rules) nimimerkin takana olevia henkilöitä träkkäile, koska mulla ei siihen riitä aika enkä näe siihen mitään syytä. Vitutti hakea nuokin tiedot + ennenkaikkea tarkemmat, sitä on parempaakin tekemistä.

   Pss. Jos ko. kommentoija haluaa tuoda lisävalaistusta asiaan niin mielelläni otan informaatiota vastaan sillä en minä vittuuttani noita juttuja tee vaan periaatteen (yllä) vuoksi. Oikaisen asian jos siihen ilmaantuu aihetta.

   Poista
  11. Hups... olen tosi yksinkertainen ihminen - en osannut ajatella ollenkaan yhtä tiukalla kammalla kuin Peppone. En kokenut tuon osuvan itseeni mitenkään. Toisaalta oma yksinkertaisuuteni on tänään muutenkin vahvistettu, mutta toisissa ympyröissä. Mulla on hurmaavan siniset silmät... ajattelen ihmisistä hyvää - kunnes toisin todistetaan.

   Että sitä ihminen ei opi....

   Poista
  12. En tiedä oliko kyseinen komma kohdistettu sinuun mutta kun katsot viitausta housuihinsa paskovista toimittajista niin muistat missä se keskustelu käytiin. Toisin sanoen tämä saatanan munaton on roikkunut jo silloin takinliepeessä.

   Poista
  13. Niin no tuota. Housuunsa paskovista toimittajista puhuu kaikki. Twitterissä esimerkiksi ei muuta olekaan kuin kakkajuttuja. Joten saattoi vaan muuten olla ajankohtaiseen aiheeseen viittaus. Mun mielestä siis ei ole roikkunut takin liepeissä. Sattu vaan tölväsemään sopivaan kohtaan. :)

   Poista
  14. Nii ja sekin pitää vielä lisätä, että kyllä koko maa on sekaisin, jos ei muuta puhumista ole kuin paskomiset. Hiukan jo tympii koko aihe. :p

   Poista
  15. Onhan kaikki mahdollista mutta vanhana psykopaattis - vainoharhaisena en usko sattumiin kovinkaan paljon, eikä tähän valitettavasti voi laittaa esille kaikkea, se kun on tuon intimiteettisuojan kanssa vähän niin..

   Poista
  16. No joo. Taiteilijaihmisen kanssa kodin jakaneena sanoisin, että harmiton se on. Päästää suustaan harkitsemattomia juttuja ja paljon, mutta ei tarkoita sillä pahaa. *yrittää rauhoittaa vainoharhaisuutta*

   Kaikki on mahdollista. Myös sinun salaliittoteoriasi.

   Poista
  17. Taidat tietää kuka? Ajattelin vain kun otat noinkin tiivisti kantaa..(huomaatko etten juurikaan ole vainoharhainen?);D

   Poista
  18. Jaahas, että yritys hyvä kymmenen tulos huono neljä. Peppone-Neo 1-0 ;D

   En tiedä kuka, mutta taiteilijat on... no, taiteilijoita. Ja sitten vielä, kun muutan mieltään vain, jos tulee aihetta muuttaa sitä. Mä olisin hyvä jenkkilässä - syytön kunnes toisin todistetaan. :)

   Poista
  19. No, menköön nyt sitten tämä sinun amerikkalaistyylinen todistelusi läpi ;D

   Poista
  20. Kiitos. 1-1 on paljon kivampi ;D

   Poista
 7. Kaltsu on ihana, musta tuli heti fani - mäkin haluan tuommosen puhuvan, näkevän ja reagoivan psykiatrin!
  Että ens kerralla paas antaen papalle mun osoite, kiiz. Lupaan rehdisti jakaa parhaat palat niin kuin säkin teit ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron Kalloselle jos mä näen sen, tosin se voi olla itsekin hoidossa tällä hetkellä. ;)

   Poista
 8. Jumaliste, kun meinasin tukehtua kalloseen...eieiei, kun suolakurkkuun. Söin ja luin jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä hyvä ihminen tukehduta ittees, oot niin nuorikin vielä ;D

   Poista
 9. Voe hyvä ihme kuitennii, kyllä sinnuu koitellaan :D

  Tilaa vaan ne tsygiatrin diploomit Eestin puolelta, kyllä sitten rahaa tulee kuin rännistä. Hullu on tämä maailma ja hullummaksi menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin koitellaankin, ei riitä että on ihan omasta takaa hullu niin sitten pitää paiskata vielä hullummalla psykiatrilla.

   Taidan muuten tilata ja sinä olet sitten ensimmäinen joka siihen divaanille tulee purkamaan syviä tuntojaan ;D

   Poista
 10. Heitän vielä linkin uutiseen masislääkkeistä:
  http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/masennuslaake-ei-paranna-ilman-terapiaa/620571/?utm_source=latest_news_page&utm_medium=kfi&utm_campaign=latest_news_campaign

  Että jos ne ei kipuun auta, niin ei masikseenkaan. Kai...

  Nyt pitää lähteä setvimään yhtä petosta elikkä talousrikosta. Oikeesti. Yhdellä luottamushenkilöllä sattui menemään omat ja yhdistyksen rahat vähän sekasin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri, pelkkiä lääkkeitä annetaan ja nimenomaan depressiolääkkeitä joihin meikäläisellekin syötetyt SNRI:it kuuluvat. Vitut nämä takaisinoton estäjät mitään kiputiloihin auta (masiksesta en tiedä kun en kärsi) vaikka niitä kuinka kehutaankin täällä http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=ama00022
   Tulis nyt se 18.päivä niin selviäisi tämäkin asia.

   Niin, sulla oli sekin kurja juttu taakkana. Kaiketi sinänsä selvä tapaus vaikka teettääkin perkeleesti paperityötä?

   Poista
  2. Poliisiasiaksi menee. Ei riitä asiantuntemus meillä. Tutkikoot ne jotka sen osaavat. Meneepähän sitten ihan oikein.

   Poista
  3. No sen kyllä päättelin että näin käy mutta ajattelin sitä faktan määrää jonka joudut heille mahdollisesti antamaan. Ainakin vielä 2007 kaikki tarvitsi olla myös perinteisenä paperiversiona,esitutkinnasta tuomiolauselmaan. Tuskinpa me väkivaltapuolen tuomitut teemme poikkeusta joten kai ne talouspuolenkin paperit vaaditaan myöskin muussa kuin tiedostomuodossa.

   Poista
  4. Mä olen onneksi vain hallituksen jäsen, mun ei tarvi papereita toimitella. Thänx God for that.

   Poista
  5. No huh, jotain hyvääkin (jos tuollaista ilmausta tässä asiayhteydessä voidaan käyttää).

   Poista
 11. Kun Kallosella kerran on noin kiinnostavia potilaita, niin ihmettelen miksei hän omista kaikkea aikaansa yhdelle. Vai tekeekö jo näin? Voisi tehdä pitkän aikavälin tapaustutkimuksen, julkaista siitä kansainvälisiä tieteellisiä artikkeleita vinon pinon ja saavuttaa mainetta ja kunniaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kallosen potilaiden kiinnostavuudesta en tiedä, nyt alkaa vaikuttamaan siltä että se äijä julkaisee itsensä tätä menoa hoitoon. Sinänsä hyvä juttu koska voitais päästä vierekkäisiin koppeihi ;D

   Mutta hei, sinähän olet verbaalisesti lahjakas niin mitäs jos sinä tekisit sen tutkimuksen?

   Poista
  2. Joo! Vaikka narratiivis-fenomenologisella tutkimusotteella ;)

   Poista
  3. ja sama suomeksi kiitos, katsos kun Apotti on ikänsä asunut korvessa (ja vasta oppinut tulen teon jalon taidon) ;D

   Poista
  4. "Narratiivisessa tutkimuksessa ihmisten toiminnan ja ilmiöiden merkitykset nähdään rakentuvan erilaisissa kertomuksissa."
   "Fenomenologinen tutkimusstrategia korostaa kokemusta, aistihavaintoja ja niihin perustuvaa ymmärryksen muodostumista tutkimuskohteesta."
   Yksinkertaistaen: tutkimuskohde kertoilee pitkiä tarinoita (vaikka elämäkertansa) ja tutkija tekee havaintoja ja yrittää ymmärtää.

   Poista
  5. No sano sinä koska ja kauanko (kai viikko riittää?) niin minä varaan hotellihuoneen ;)

   Poista
  6. Niin, ja kiitos informaatiosta. Koitan painaa sen kallooni vaikka muistini onkin perin hatara näinä päivinä.

   Poista
  7. Luulen, että on parempi varautua vähintään kahteen viikkoon. Sinut tuntien ;)

   Poista
  8. Salaa toivoin kuukautta mutta tyydytään nyt sitten kahteen...;D

   Poista
  9. Jos sinusta tuntuu, että tarvitaan kokonainen kuukausi, niin parasta lähteä sitten siitä. Oletko varma, että se riittää? Luulisin nimittäin, että sinun tapauksessasi on parasta lähteä sille elämänkertalinjalle, siis alusta nykyhetkeen, kaikki mitä muistat ;D

   Poista
  10. No niinhän se on. Paljonkohan nuo hotellit ottaa koko vuodesta, jos tekee sellaisen könttä-diilin? Kylkä me nyt vuosi toimeen tullaan vaikka samassa vuotees...huoneessa asutaankin (ihan sen takia jos yöllä tuntee tarvetta purkautua - siis henkisesti) ;D

   Poista
  11. Mainitsinko, että tutkimuksen luotettavuuden takaamiseksi kaikki nauhoitetaan? ;)

   Poista
  12. Ahaa, tarkoitatko oikein kunnon audiovisuaalista tallennetta? Jaa - a,se on kyllä sellainen pienehkö riski kun ei aina voi olla varma mihin nevideot sitten lopulta päätyvät. Ei muuten mutta sehän on varsin intiimi tilanne, tuo haastattelu... ;D

   Poista
  13. Audiotallenne vähintään pitää olla, mutta jos tutkittavan ruumiinkieli on huomattavan aktiivista niin silloin kyllä sekin pitäisi taltioida. Ei huolta mistään nettilevityksestä. Enintään voisin jonkin valikoidun pätkän esittää hyvin valikoidulle yleisölle jossakin tieteellisessä konferenssissa. Mutta tietenkin vain sinun luvallasi ;D

   Poista
 12. Klassinen tapaus, tuo tohtorisi! Selvästi päällä pahanlainen "hoitajasta hoidettavaksi" -syndrooma, valitettavan yleinen tauti psykopuolen ammattilaisilla. Ilmenee vahvanoloisiin asiakkaisiin keskittyvänä kiintymyksenä, yleistyvänä monensuuntaisena pälyilemisenä sekä laaja-alaisena hiirulaisuutena. Myös epäselvä argumentointi, luikerteleva kantaaottamattomuus ja alakoulutasoisilla hämäystoimenpiteillä todettava naurettavan helppo johdateltavuus kuuluvat taudin kuvaan.

  Äärimmäisen rasittava ilmiö (Kelankin tuella vielä maltaita) maksavan potilaan näkökulmasta, joten toivon, että hoitosuhteenne on nykyään jo taloudellisesti sidokseton ja tovereeraatte psykiatrisi kanssa enää puuhtaasti veljellisessä oravannahkahengessä toinen toistanne tukien...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei rakkaani, no siinä se tuli näköjään Kallosen nylkeminen tehtyä erittäin ammattitaitoisin ottein ja täydellisen tyhjentävästi ;)

   Itseasiassa Kallonen ei ole koskaan pahemmin laskutellut. En tiedä kokeeko hän hengen heimolaisuutta vai onko niin ryyneissä että moinen on jäänyt vähemmälle. Joka tapauksessa nämä vastaanoton ulkopuoliset tapaamiset ovat ihan maksuton juttu. Ei se varmaan muista edes käyneensä meillä.

   Poista
  2. Kultaseni, kaikella kunnioituksella Kallosta kohtaan & erityisesti yhtään teidän suhdettanne väheksymättä!

   Joskus vain on oikeasti joutunut miettimään, miksi hitossa maksaa oikein lähetteellä saadusta rääpäleterapiasta yhtään mitään, kun ajatusten ja tunteidenkin selkiämismielessä moni vastavuoroinen tasaveroinen kaverikohtaaminen - ja joskus tuikituntemattomienkin hetkentuttujen kanssa - on antanut tuplajättipotin verran enemmän... Että sellaisia Kallosia minäkin mieluummin luokseni otan ;)

   Ne reseptinkirjoittajat ovat sitten asia erikseen.

   Poista
  3. Totta, käyn itse vertaistukiryhmässä joka viikko, osin omasta tahdostani vaikka lähinnä toiminkin kuskina ja täytyy sanoa, että siellä olen voinut kertoa aiemmin elämääni riivanneesta alkoholiongelmasta paremmin kuin koskaan kenellekään lääkärille.Sama toisinpäin, ei kukaan muu ymmärrä sitä helvettiä paremmin kuin sellainen joka on käynyt sen läpi. Ihan face to face- periaatteellakin.

   Respat ovat painonsa kultaa - varsinkin tietynlaiset ;D

   Poista
 13. Anonyymi vieraileva ruoantilaaja pahoittelee, tilauksen sisältö liittyi yleisen ajankohtaisuutensa lisäksi ainoastaan videomenuun, ei ravintolan asiakkaisiin, puhumattakaan hovimestarista. Dessert : Excuses Profonde

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä selvä ja pahoittelen omaa kiivastumistani, täällä blogistaniassa kun liikkuu kaikenlaista väkeä niin tulee omiaan puolustettua liiankin kiivaasti. Toivon että ymmärrät tämän ja hyväksyt vilpittömän anteeksipyyntöni.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...