lauantai 2. maaliskuuta 2013

Hypätään nyt humppaa saatana tämäkin päivä, josko illalla mentäisiin tasatahtiin.


Aurinko paistaa, linnut ovat jäätyneet ilmaan kesken lentonsa ja kauniina keväisenä luontoäänenä voi kuunnella vesijohtojen halkeamisesta johtuvaa paukahtelua. On lottovoitto syntyä tänne sinivalkoiseen persereikään missä ovat nämä ihanat kaksi vuodenaikaa, vihreä ja valkoinen helvetti joiden välissä sysimustat kurapaskalla kuorrutetut limbukset. Myin eilen kaiken omaisuuteni ja lähden nyt maailmalle levittämään tätä ilosanomaa kaikille kansoille. Paitsi en savannien miehille sillä niitähän tuuppaa tänne kaikilla mahdollisille aluksilla aina ammeesta alipainesäiliöön.Voi veronkevennys että minä rakastan tätä maata ja olenkin lähettänyt pyynnön paikalliselle sotaveteraanijärjestölle josko pääsisin liittymään heidän riveihinsä.Tunnen nimittäin suunnatonta sympatiaa heitä kohtaan, kaikki sodan ajan kärsimykset vammautumisineen - puhumattakaan lukuisista kuolonuhreista – ja aivan saatanan turhaan. He taistelivat itsenäisyyden ja rakensivat tämän maan tyhjästä näköjään ihan pelkästään sen takia, että nyt voivat flohat joukkoineen iloita siitä että Kabababenen perhe saa uuden 42” tv:n kun Mäkistalon Aatun lääkitystä pienennettiin ja vitullista säästöä syntyi. Samoin voivat kaikki lättäpillun vetäjät ja hintit miettiä yhdessä eri valtion vähemmistötyöryhmien kanssa kuinka kivalta kuulostaa Muru Mutteri Mun Pilveni lapsen nimenä. Sehän on niin sointuvakin. Eihän tässä perkeleen pumpulilla vuoratussa ja sateenkaaren päässä killuvassa Onnelassa ketään vedetä pataan mokoman nimen takia, ei toki vaan kaikki on yhtä suurta perhettä, missä näitä onnellisia uusionimen omistajia vedetään auton perässä aina viikonloppuisin – ilman pulkkaa.

Hei hallelujaa ja täytyy ihmetellä miten me maksetaan niin vähän veroja? Ei helvetti sentään, ajatelkaas nyt: ruoka, terveydenhuolto, lääkkeet, polttoaineet ja Pakaraisen Palvaamon parempi potka ovat lähes ilmaisia! Puhumattakaan tuloverosta joka on niin naurettava ettei sitä prosenttia edes kukaan huomaa ja kaikillahan meillä on aikaa painaa yksi 8 tuntia päivässä valtion kassaan. Elämä on helppoa kun kaikki toimii reaaliajassa; viime viikolla ystäväni Hobo tosin tappoi itsensä The Järjestelmän nopeuden takia, syynä se että Hobon eläke jäi kolmeen euroon kun siitä vähennettiin hänen saama ansiotulo jota Järjestelmä ei ollut huomioinut. Kyseessä olivat Hobon ensimmäiset kesätienestit vuodelta 1948. Voi vittu sentään tätä riemua, en ole koskaan eläissäni ollut näin hyvällä tuulella ja harvoin tulee ennen yhtätoista ammuttua näin monta kertaa jalkaansa- ihan sen takia etten herätä vaimoani riremun kiljahduksilla. Ai saatana, nyt ei puutu kuin eräs K.T. tuosta vierestä laulamassa ”Olen suomalainen”. Tasan siirtyisi pistoolin piippu polvesta ohimolle.

Tämän käsittämättömän suomalaisuus–onnenpotkun takia olen päättänyt kantaa korteni kekoon ja osallistua omalla vähäpätöisellä panoksellani tämän tuhansien järvien maan-jonne Talvivaara valtion siunauksella tekee niitä koko ajan lisää-suojeluun ja hyvinvoinnin edistämiseen. Tehän tiedätte Romun ja Repen, nuo mainiot autot jotka kiertävät keräämässä sitä turhaa roinaa joita ihmisillä oli varaa ostaa silloin kun markka oli voimissaan? No perkele, maalasin Tulivaunut uuteen uskoon,ne hohtavat nyt valkoisina ja kylkiä koristavat ambulansseista tutut huomiopunaisen ja – keltaisen väriset raidat. Molemmissa kyljissä, kuin myös nokassa ja perässä on isolla teksti NAMU, Napit Mulle. Ajattelin kerätä kaikki nurkkiin ja kaappeihin jääneet lääkkeet, tuhoan ne itse syömällä kertyneen lääkevuoren sillä sen olen velkaa tälle yhteiskunnalle. Kun näette NAMUN kaartavan taloyhtiönne pihaan niin rohkeasti sinne vaan, teillä ei sellaisia nappeja olekaan mitä en ota vastaan. Omakotitaloasujat Huom! Viivyn kadullanne/tienne varressa pitempään, sillä minun täytyy erotella ne teidän yksityiseltä puolelta saamanne kovemmat pilleroiset kabiinin puolelle, niitä on niin mukava imeskellä tuolla maakunnassa ajellessa. Kaikki käy, napit nesteet, jauheet, henkeen vedettävät ja erityisesti supot – niitä minä rakastan niiden yllätysmomentin takia. Eilen tein pienen koekeräyksen täällä korpiseudulla ja voi että mulla oli hauskaa kun siinä illan aikana tajusin kiertäväni suppo perseessä samaa liikenneympyrää jo kolmatta tuntia! Nauroin niin kovasti että olin suorastaan pakotettu ajamaan yhden kukkakaupan ikkunasta sisään ja toisesta ulos. Ei se mitään, parin supollisen jälkeen kauppiaskin arveli sen olleen hauska kokemus. No,höveli kun olen niin annoin hänen ajella sen kauppansa läpi jokuseen kertaan ennen kuin jatkoin matkaani.

En kestä enää olla paikoillani vaan lähden tästä nyt heti levittämään tätä suorastaan orgastista tunnettani.Pahoittelen myös eilistä iltaa, olin juuri saanut vastattua muutamiin Luostariin tulleisiin kommentteihin kun Järjestelmä yllätti minut iloisesti reaaliaikaisuudellaan ja siinähän se ilta menikin niin, että pääsin laskemaan pääni tuohon velaksi ostettuun ja aivan paskaan sänkyyn joskus 02.00 aikoihin. Voi riemua, aamulla heräsin – taas liian myöhään -aivan hikisenä ja olin vielä kussut housuuni OD:n takia. Voiko aamu enää paremmin alkaa? Voi. Vaimo rakas oli ladannut tavoilleen uskollisena MoccaMasterin täyteen aamua varten ja minä pöllyissäni napsauttamaan sen päälle. Sitten kylppäriin pesulle ja sieltä tullessani tunsin kevään ensimmäisten auringonsäteiden lämmittävän niin helvetisti jalkaani että oli pakko huutaa ääneen. Se perkeleen kottarainen oli jättänyt höyrystinputken sivuun suodatuskiposta ja sain näin kahdeksan kahvimukin sijaan laittaa jalkani höyryävään, koko lattian peittävään vesilammikkoon. Nyt ei ole pannuakaan sillä en tiedä kuinka pitkälle se tuosta takaovelta lensi mutta veikkaanpa että aika saatanan kauaksi kuitenkin.

Näistä syistä johtuen ja Järjestelmän ripeyden vaatimuksien takia en ehdi nyt lukea juttujanne mutta lupaan illalla palata aiheeseen, niin eilisiin kuin tämänkin päiväisiin. Toki menee myöhään mutta joutaahan sitä nukkumaan sitten pitkässä kipossa – tai no minun tapauksessa minkkitarhan rehuastiassa mutta kumminkin. Teihin en viitsi tartuttaa tätä riemukasta fiilistäni jotta saatte jotain päivän aikana tehtyäkin. Titalle voin sanoa että alkaa valmistautumaan siihen hienoon viikkoon ja Polgalle heitän kysymyksen onko suuren päivän veikkaukseni arkistoitu? Niin, ja suurelta taiteilijalta pyydän vielä hetken kärsivällisyyttä.
Yhtä kaikki, erittäin hyvää lauantaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.19 kommenttia:

 1. Arkistoitu on - toki! :) Jos tää sun vetun blöggerisi nyt antais mun ees kommata :(
  NAMU on hyvä projekti, tosin sitähän jo toteutetaan vapaaehtoisvoimin monella paikkakunnalla *wanhat hipit nääs*.
  Kaffenkeitosta: taannoin heitin yhden stanan ison kaffekupin mäkeen; se löytyi keväällä ehjänä etupihan stanan suuresta kuravallista :D
  Näihin tunnelmiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos arkistoinnista, ne muut ennustukset jotka perustuvat silkkaan arvailuun, eivät tietenkään pidä paikkaansa vaan se on se 8.4 ja olet sen jumalauta ansainnut!

   Mikäs tässäkin nyt sitten vittuilee? Omia säätöjäni en ole tehnyt joten ne täytyy olla jotain muuta häikkää, pahoittelen suuresti. NAMU kuule toteutetaan sitten akselilla Piäkaupunki - Korpi ja keräysajon jälkeen kokoonnumme tekemään vaihtareita ja muutenkin testaamaan minkälaisia ryynejä ihmiset oikein kiskoo ;D

   Noi astiat on perkeleestä, ekan eron jälkeen heitin koko savulasiastiastoni tuuletusikkunasta ulos niin eikö talkkarin muija saatana kiikuttanut ne sisälle...

   Poista
 2. Minä en ymmärrä muutenkaan tätä MoccaMaster jumalointia... jouti lentääkin. Hersk hersk. Tartuin taas oleelliseen ongelmaan eikö totta? Menee uupumuksen loputtomaan piikkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MoccaMaster keittimenä on paras mutta vitutti aamulla niin suuresti etten voinut hillitä itseäni mutta onneksi niihin saa niitä kannuja erikseen. Tulis nyt se maanantai niin pääset sinäkin lepäämään - et sitten vähättele mitään!

   Poista
  2. Mä luotan teräksiseen kahvipannuun. Sitä voi paiskoa huoletta, mikäli sattuis siltä tuntumaan. Pannukahvi ON parasta. Eikä kahvinsaanti jää kiinni yhdestä ilmalennosta. Unbreakable... kuten Peppiksen suunnaton suosio :D

   Mä en voi kattoa näyttöä kuin hetkittäin, sillä migreeni on krapulavaiheessaan. Tee tässä sitten huomisen koulutusmateriaalia. Prkl.

   Poista
  3. MINKÄ PÄIVÄN KOULUTUSMATERIAALIA?!!

   Poista
  4. Huomenna on sunnuntai ja silloin piti alkaa..!!!

   Poista
  5. Huomenna alkaa klo 17 jälkeen. Loma. Eli samassa päivässä mennään. Kellonajassa vain vähän viilausta.

   Enää ei tarvi näyttöä kattoa, vain kaksi opinnäytetyötä arvioida paperilta lukien. Onneksi ei ole paksuja pumaskoita.

   Poista
 3. Hyvä, että supot toimii. Olipa taas kerran aivan hekumallista tekstiä. Melkein aloin ääneen lukea, tuli tarve jakaa. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Supot muuten todella toimii ;) *kokeiltukin joskus* Harmi, että osa niistäkin on jo poistettu *prle* valikoimista!

   Poista
  2. Supot ovat kova sana, librium arsessa saa päivästä paljon mieluisamman ja varsinkin jos niitää pukkaa koko röörin täydeltä niin ei paljon huolet paina ;)

   Hyvä jos teksti kelpasi, joskin se oli suora otanta tämän päivän elämästä.

   Poista
 4. Siinä meni hyvät sumpit hukkaan, voih! Mutta tiedätkö miltä kananmunat näyttävät, kun niitä keittöää kaksi tuntia? Voin kertoa, olen kokiellut. Ne ovat mustia ja kattila on imenyt (?) veden ja pohja on piloilla. Syy tähän oli se, että päätin keittää kananmunia ja jätin ne levylle sopivaan kiehumispisteeseen ja läksin pihalle. Sisään tultuani (kahden tunnin päästä siis) ihmttelin outoa hajua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin meni ja pannu samaten enkä ole viitsinyt lähteä hakemaankaan. Täällä tulee muuten lunta taivaan täydeltä ettei sitä enää löytäiskään.

   Kananmuniin on tullut perehdyttyä juopotteluvuosina, koko yön kun keittää niin saa tusinan golfpalloja ja koverapohjaisen kattilan. Se haju on taas jotain hirveää, vielä kolme päivää (jatkuva tuuletus) keittämisen jälkeen törkeä haju leijaili kämpässä ja toi sun tapauksesi on juuri niitä "teenpä tuon hätäseen" - tapauksia :D

   Poista
 5. Kiitos Peppone. Tekstisi on todella syvää luotaavaa, voimakkaan kokemuksen muokkaamaa eeppistä kerrontaa, joka iskee lukijaansa kuin leka. Tekstisi äärellä lukija kokee suunnatonta pienuutta, perin juuri syvälle koskettavaa myötäelämistä ja ailahtelevan kuohunnan ristiaallokkoa.

  Vältä sinä OD:tä, niin minä koitan säilyä elossa sunnuntaihin. Mieluusti vähän pitempääkin. Tänään iltapäivästä piti ottaa puolen tunnin pikamigreeni. Yksi niitä merkkejä, että on syytä jarruttaa. Onneksi saa sen rajattua noin puolen tunnin valosirkukseen omien luomien sisäpuolelle ja auttavat kädet niskassa sekä 20 minsaa pimeässä helppaa. Peilistä katsoo joku uupuneen näköinen, vanha kurppa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä honey, se oli tiivistelmä menosta ja meiningistä tämän päivän hyvinvointivaltiossa nimeltä Suomi mutta hienoa jos se herätti tunteita.

   Juu koitetaan välttää ja ota nyt sitten se loma lomana, jookos? Kyllä sä saat sen ajan muutenkin kulumaan..;) ja SE muuten vähentää migreenikohtauksia :P

   Poista
  2. Salarakas Cutty Sark odottaa huomista iltaa. Vietän lempeän illan hitaasti nautiskellen. Suosittelen Sudellekin. Vaikka synttärilahjaksi itselle :)

   Kerronko Peppone MIKÄ vähentää päänsärkyjä? Paras päänsärkylääke, relaksantti ja sielunhoito on pitkä ja harras viihtyminen vällyjen välissä Maestron kanssa. Toimii. Aina. Niin että jos täällä illalla huokaa että särkee päätä, on se aito leikkiin kutsu. Luomulääkitystä parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä helvetin oravanpyörässä juosten ei ole jäänyt jaksamista yhtään mihinkään. Ilmankos päätä särkee...

   Poista
 6. Nauroin niin, että meinasin haljeta. xD

  VastaaPoista
 7. Jos haaviin sattuu jotain piristävää, niin voisit varmaan trokata sitä eteenpäin? Paremman puutteessa C-vitamiinikin käy (auttaa kuulemma suurina annoksina). Muutama päivä on väsyttänyt taas niin, etten tiedä mitä tekisin nukkumisen lisäksi... Ja tässä illalla, kun pizzan palanpainikkeena otin yhden (1) oluen, vaikutus oli kuin unilääkkeellä. Onko se normaalia?

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...