torstai 28. maaliskuuta 2013

Jenkit ei ymmärrä mua - lue vaikka tämä niiden vastaus


Dear  Peppone Pepponelainen

Kiitos sivuston esille tuonti markkinamieli shopping mainos, mutta visit teidän sivusto täynnä linkki non-advertising mieli ei johda täyttymykseen. Lukuisa yhteyskumppani seems olla jo, emme löydä isot firmat perkele ja helvetti world marketing register, voitteko ystävällisesti selvittää taustat. Toimiala epäselviä myös haittaavat yhteydenpito mainosmieli,sillä emme tiedä vajakki-ala? Mahdollisesti boat? Ainoa tunniste Wheel of Monastery mutta montako pyörää monastery on, mobile ja liikkuvuus epäselviä ja onko oma county vai koko maa? Seuraavat käännösongelmat pyydämme ennen muita mainittuja toimittamaan meille:

kajahtanut
aivan saatanan hikinen
rytokorven kusiriepu
ruotopaska
panettaa sikana

Me teemme tutkia tuote ja check mainoskoko price jos hyvä for customers, muussa tapauksessa seinä pysty tuote part no good.
Katsoa teidän profile ja understand te melko vanha case? Halu tietää miksi advertising hanuri sekä twisted mind tuo ikä? Olemme very kiitos jos antaa selvitys our own markinavoitto tutkimus, perusteema ”old timer”-project johon te mahdollinen object. Seems outo näky teidän face ja mahdollinen medicine täytyy wipe out – no good ajatellen mainosbanner iso profile picture.

Suuri voitto kummallekin hyvä ja te ymmärrys kipeä tie vaatii teidän poistuminen, muussa tapauksessa me ei toimia marketing joka tuntematon. Teillä myös radio sivustolla, can't heard muuta kuin outo noise, joku sekoittaa broadcasting.Tietoinen problem ja pyydämme eliminate tuo ääni, ei advertising jos irritating noise koko ajan. Unearthly speech häiritsee advertising paha malli ja vehnää lattialla. Voitteko laittaa meili followers yhteystiedot jos haluja suuntia. Vastaus tosi nopea,me seuraamme sivustonne behavior on week ja yhteyttä myöhemmin.

Teillä myös hard time mental health? Lukuisat hakumerkit asylum, weird,hereditary,cametary viite ette happy head? Meillä on ilo offer help several collaboration teille päähän, rates frm 600,-usd/month.Please contact meidän keskus ja helppous, no pain pitkään. Tunkea postia laatikkoon ja levitykseen koska me hienosti varassa tell everybody your issue. Olemme levittäytyneet verkkoon ja hope että your site ei ongelmissa enää. Tuttu promblem pysty tie mutta me kaatua kanssanne next month ja vain teidän hinta 44,-usd/month jos eliminate kaikki vajakki osio joka tuntematon. Lähetys meille kaikki raha ja tuhoamme tiedot jos vaikeuksia jarkkyneen mobilen kanssa. Interesting myös formula Latva – B – 2, onko agriculture taho kuinka forest industry? Fertilizer in any case? Send us kaikki kasvatusalusta ja palkkio voi ilmestyä teidän yritys bank account.

Greetings all hamarat persoonat ja haluamme Happy easter teidänkin ponnistaa tukielin.
Weird world marketing
Mark Hammond


Haistakaa vittu, en olis juurikaan halunnut Luostarin mainosta teidän levitykseenne. Haistakoon paska myös kuukkelin kääntäjä ja nyt menen opetteleen englantia melko tukevan lääkesatsin siivittämänä.

Hyvää torstaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ei pitäisi lähteä korpienglannilla retostelemaan isoon maailmaan kun eivät tajua mistä on kyse, hittolainen soikoon! ;)

   Poista
 2. Se on kuulkaas ihan niiden tappio, sanon ma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja meitin kans, minä kun ajattelin viedä Luostarin tuota kautta maailmankartalle! ;D

   Poista
 3. Mutt jos sieltä sais kivoja mömelöitä (tai luonnontuotteita), paskat rahasta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläs muuta sano, kirjoitankin seuraavaksi sikäläisille farmareillle josko ne toimittaisi muutaman paalin heinää ;)

   Poista
 4. No vajakkihan on melkein kajakki, kyllä ne ihan loogisesti yhdistelee asioita. Mutta että haukkuvat sua vanhaksi, se homma ei kyllä vetele!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla niilläkin kääntämisessä vähän puutteita mutta kyllähän minä vanha olen Sanna rakas, vanhempi kuin taivas ;D

   Poista
 5. Oliks tää se kurkunsuoristuskone? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei - kun te ette suostuneet siihen Youtubeen laitettavaan vuosikirjaan, niin ajattelin sitten markkinoida Luostaria vähän isommasti! :P

   Poista
 6. Taitaa olla tosiaan parempi unohtaa tuo taho. Niin oli epäprofessionaalinen tämä kirje, että varmasti on jostain huijauksesta kyse... Kyllä sinä menestyt paremmin ilman tällaisia mitään ymmärtämättömiä idiootteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kai, tai sitten laitan sut kirjoittamaan seuraavan mainoskirjeen. Ties vaikka päästäisiin Al-Jazeeran levitykseen kun sulla niitä pommi-yhteyksiä kerran on ;D

   Poista
  2. Mähän voisin vaikka ryhtyä luostarin markkinointipäälliköksi ;)

   Poista
  3. Juuri tämän suuntaista ole kaavaillut - ja varsinkin niitä markkinointipalaverien pitämisiä ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...